Födelsedagspics!

Vet att jag sa godnatt för typ precis en sekund sen, men spanade in Saras blogg och såg att hon lagt ut korten från Tuvas 1årsdag! Var tvungen att sno några! ;-)


Den fina tårtan! (och gooooda tårtan!)



Födelsedagsbarnet äter tårta!




En glad Zackarias.




Nu säger jag godnatt på riktigt! Godnatt!

Godnatt!

Jag kände helt plötsligt att jag inte orkade kolla på andra avenyn (tur, tur, tur att man kan kolla på svt).
Istället invigde jag min nya bodylotion, luuuuktar hur gott som helst och ger ett ursnyggt skimmer. OoOoo.

Nu blir det sängen, upp tidigt imorgon för att passa Ville och sen blir det återigen en stadsrunda. Känner att kroppen hellre skulle stanna hemma, städa lite och bara ta det lungt. Meeen NÄ! Det är viktiga stuffs som ska fixas imorgon och då undrar ni säkert hur jag kunde glömma det idag? Mmmh, det gör jag med.

Godnatt på er!


Armband!

För att inte vara allt för taskig lägger jag in en liten glimt från dagens shopping! ;-)
Finns det nånting finare än att pryda sina armar med armband av olika slag. Mitt nyblivna beroende!



Alla armband är från Glitter (förutom peacearmbandet som är från Cocoo), dom två "flätade" armbanden har jag fixat till själv genom att ögla två stycken tillsammans. Brunt och vitt, och svart och svart.
 Dålig förklaring, men ni förstår nog!

Dagens pic(-s).

Shopping bilderna får vänta tills imorgon, har annat och trixa med just nu. Bl.a andra avenyn kl 21.00 ;-)
Men dagens pics kommer naturligtvis! (Eller pic lättare sagt!)



Tisdag!

Nu är jag hemma igen efter en fullsmockad dag på stan. Mycket (!) hanns med, en del glömdes. Vilket resulterar i att jag måste åka in till stan imorgon igen! Pust, pust, pust! Hur som haver, trots allt spring hade jag en mysig dag! Träffade först upp Nike och Petra för en shoppingrunda, sen Emma för att gå till lilla Tuvisen som fyller 1 år IDAG!! Wiii!!! Grattis!!! Hoppas du vart glad över presenterna!!! Ibland önskar jag att Zacke också kunde ha kjolar, hårdiadem, rosa strumpor osv. osv. För shetas pomfretas vad kul det är att handla tjejkläder! Hiih.

Lägger upp dagens shopping senare!

Godnatt!

Nu ska jag sova.. Imorgon är en fullspäckad dag för mig & lillzack! Först stan, möta upp Nike, handla det som behövs inför valborg, fika, möta syster Emma & knalla till sötaste Tuvis som fyller 1 år!!, hämta ut 3 paket, handla välling, blöjor, sätta mig på en buss hem och städa klart det sista som jag inte hann med idag.. Sova var det.. Godnatt!

YES!!

I ett tidigare inlägg, faktiskt ganska länge sen (men ändå inte) skrev jag om ett par byxor jag bokstavligen vart kär i! Men när jag skulle klicka hem dom försvann dom från H&Ms hemsida och när dom sedan kom tillbaka igen var dom slut i storlekarna. Nu, ikväll, när jag kikade in så fanns dom där igen! Ni anar inte hur glad jag vart! Dom sitter som jag verkligen verkligen vill att sånna byxor ska sitta. Harems byxor alltså. Men eftersom jag redan beställt hem ett par svarta från Lindex fick denna färg nedan åka hem till mooooi. 198 kostar dom och om ni är sugen på ÄNNU billgare köpte jag mina andra på Lindex för 150 kr, det ni! Kap, kap, kap! Bild kommer på dom också!



Ny design!

 Ny design! Yeeye! Det var på tiden! Vad tycks?

Kände att min blogg behövde lite färg, det där gråa hör till hösten/vintern och nu är det vår!!!!
Ååhh, vad jag älskar att säga det! Deeeeeet är VÅÅÅÅÅR!!!


Helgens pics!


Dagens pics & godnatt!



G o d  n a t t ! !

Målen för veckan.

Då har ännu en helg dragit förbi. Fast summan av kardemumman är ju en tokigt bra helg, så det gör inget. Vardagar behövs det med för att man ska uppskatta helgen.

Såå, vad är målen för veckan? Jo det ska jag tala om för er!
- Städa helt clean här hemma.
- Jag är ledig från barnpassaning (kanske inte ett mål, men en del av veckan).
- Fira Tuvisen som fyller 1 år, ses på tisdag! ;-)
- Fika med Nike.
- Handla mat & dricka till varlborg.
- Hämta ut ett par flertal paket!
- Och sist men inte minst!! Ha en kanon bra valborg med mycket sol & trevligt folk!!!!

Låter inte det här skitbra!?

KOLLA!!!

Imorse hos Nike visade Steffi mig ett videoklipp och jag tror aldrig att jag skrattat så mycket i hela mitt liv! Haha!


Mobilpics.

Min kamera är fortfarande spårlöst försvunnen.  Har inte frågat Petra än om den ligger i jackan som jag glömde hos henne. Bäst & göra det, för nu börjar jag få panik! Inte har jag den bästa mobil kameran heller som kan hoppa in som reserv. Visserligen fick den göra det igår när vi satt på panini. På kvällen lånade jag Nikes kamera, så dom bilderna hittar ni här så fort latis Nike tagit sig till datan och skickat över dom! :-)

Här har ni lite mobil pics!



En öl i sooolen!


Paninis mysiga uteservering.



Nya gladiatorskorna invigdes.


En nöjd & glad Zacke i vagnen.



Update: Bilderna vart visst bättre än vad jag trodde, eller bättre än vad dom är på min mobil lättare sagt. Gooood!

Helgen!

Har haft en helg bättre än bäst vill jag lova.

Dagen igår började med en busstur in till stada för att möta papi Ahmed, vi tog en öl på paninis uteserving, i soooolen! Efter nån timme mötte jag upp Nike, & Ahmed tog lillzack och begav sig till hans kompis. Jag & Nike rörde oss hem till henne och påbörjade kvällen med mat & god dricka. Efter ett tag kom Ahmed & Zacke, då var det bara att lägga i säng den lilla. Vi satte oss i köket, drack gott, åt gott och lyssnade på musik. Steffi kom också förbi efter ett tag. Mysig kväll!

Imorse när vi vaknade hade Nikes mamma fixat en brakfrukost! Allt man önskar sig i matväg fanns på bordet! Sen vart det kaffe, lite till kaffe och bussen hem. Fick vänta en stund på bussen i stan, men det gjorde oss inget. Vi köpte en thé & slog oss ner i solen. Vad kvällen erbjuder är lunga planer, kanske nån film när Zackisen somnat men det är allt. Måste ta igen krafterna jag förlorat i helgen! ;-)

Bilder kommer!

Favorit skor!

Dessa 3 nedan är mina favorit skor just nu. Jag hoppas bara att värmen kommer snart så dom blir använda lika mycket som dom förtjänar (innan jag tröttnar på dom vill säga, jag har ju en tendens att göra det).


Dom 2 första paren är från H&M och det sista paret från skoaugust.
(Klickbara bilder!)



Det ryktas om finfint väder imorgon? 20+ (om inte mer) och skinande sol.
Om detta stämmer (?) kommer defenitivt gladiatorskorna ivigas.

Fredag!

Kom precis hem från födelsedags fikat hos kusin Christoffer. Mysigt!
Drack lite för mycket kaffe dock, blir väll jag som inte kan somna inatt. Hihi!

Min lilla sjukling!


H&M.. IGEN!

La till lite välbehövliga och billiga saker bland min shopping på H&M.
Leveransen har blivit försenad till nästa vecka. Med lite tur kanske nånting invigs på valborg.



(Klickbara bilder!)


Min förkylda lilla rackare!

Dagen idag har börjat bättre än på länge. Både min och (framförallt) Zackes förkylning börjar släppa. Han har haft jätte problem med hosta, så pass att han inte ens har kunna äta och knappt dricka. Hög feber har kommit och gått. Nu verkar han gladare och äter normalt, eller hyffsat iallefall. Uscha buscha.. Tur att det börjar vända nu! Man blir så orolig och känner sig så hjälplös och när man inte heller mår bra blir det ingen bra komination.

Fredagen blir därför lung, ska iväg på ett födelsedags firande för min kusin som fyller 16 idag bara. Grattis Stoffe! Sen blir det lungt hemma, kanske iväg och handla något gott. Imorgon däremot ska vi träffa Ahmed, som vi pg.a Zackes förkylning inte kunna gjort. Var snack om grillning. I hope so! Det blir isånnefall premiär grillningen för iår. Som jag längtat!


Inte bra vill jag lova!

Zacke har blivit jätte sjuk! Därav dålig update. Jag själv känner mig inte heller fit for figth. Orkade inte ens öppna datan, nu gjorde jag det för att kolla upp lite saker. Hör av mig när vi mår bättre! Vilket säkert blir ikväll när Zacke sover och jag är rastlös. Hej iallefall..

marabou amigo!

Helt klart en ny favorit!


Bebis mössor!

Oj vad jag är glömsk nuförtiden. Säger att jag ska lägga upp både det ena och det andra, men min glömska sida har tagit över tyvärr. Hursom, i påskpresent (säger ju att jag är glömsk) så fick Zacke 3 super fina stickade mössor av sin kära mormor. En jordgubbe, en citron & en reaggeman! ;-) Har även en på beställing! Men det är hemligt tills vidare! Kort kommer upp så fort den invigs! Promiso.

Här har ni snyggingen i snygging mössorna han fick i påskpresent!
Lämna en kommentar om ni är sugen på en ni med, min super stickande mamma fixar allt! ;-)





Kan dock säga att bilderna inte vart så bra, vilket gör att mössorna inte riktigt ser ut som dom ska göra egentligen. Bättre bilder kommer det med. Promisio again!

Dagens Zackarias.

Förkyld, hostig, snorig, trött, osv, osv, osv, osv..
Lillkillen ♥


H&M!

Godmorgon på er!

Kom på att jag glömde visa er vad jag har beställt från H&M. Har i princip tagit bort allting som jag från början skulle beställa, så det kan vara anledningen. Från början var det fullproppat med kläder! Klänningar, kjolar, shorts, linnen, you name it. Men en eftertanke senare tog jag bort det mesta. Kollar hellre runt i stan eller drar en tripp till huvudstaden. Smart drag av mig!

Nåja, här har ni min beställning.
(Klickbara bilder!)




Vitskjorta. Herravdelningen, har fått sjukt många tips om att dom skjortorna ska sitta bättre.
Svart fransväska - FAVORIT... & Billig!
Keps - Stort behov av kepsar och flera ska det bli.

Står lite i valet & kvalet om jag ska beställa ett par shorts också, eller om jag ska vänta med det och kolla (som sagt) inne i stan? Har världen beslutsångest! För i såfall måste jag klicka hem dom idag, förhoppningsvis senast imorgon sen åker beställingen hem till mig. Hmmm. Help?



Godnatt!

Nu är det kväller och det som står på schemat för kvällen är naturligtvis - Andra avenyn!

Imorgon blir det nog lungt, som jag förmodade. Zackes hosta har blivit ännu värre och hans snorande ska vi inte ens gå in på. Stackars liten! Förkylningen ställer verkligen till det för honom med sömn, mat och allt vad det innebär. Så som jag sa, morgondagen blir en vilodag.

Angående kameran så är den fortfarande spårlöst försvunnen, har letat i varenda vrå utan resultat. Förhoppningsvis ligger den i min jacka som jag glömde hos Petra i söndags. Hoppas kan man alltid göra annars får denna eviga jakt fortsätta. Usch.. Konstigt hur beroende man kan bli av en kamera egentligen!!? Och då ska vi inte ens gå in på min mobil. Zacke har nämnligen lite "halv förstört" den. Men som sagt, det ska vi inte gå in på!

Nu: ANDRA AVENYN!

Dagens shopping!


Tisdag!

Åkte in till stan idag igen, med Petra & lillzack. Bytte min jeansjacka från Gina tricot till en mindre storlek, den var förstor i axlarna. Men nu är jag nöjd! Den sitter som smäck! Like like! Bra pris dessutom, glömde nämna det igår. 299 kostar den. However, efter stada vart det en kaffe hos mig innan Petra satte sig på bussen igen för att åka till workie workie. Nu sitter jag här helt själv, Zackisen sover och vad som händer resten av dagen återstår att se. Blir nog bara lungt hemma förmodligen. Skulle dragit en fik med papi Ahmed men det var inställt tills imorgon om inte även till helgen. Ryktas om att det ska bli kallt imorgon och Zacke är jätte hostig. I helgen ryktas det om väääärme! +20! Då passar en fika mycket mycket bättre och att ha lite helgplaner är alltid ett plus.

Nu ska jag dricka lite kaffe.. Och juste! Fyndade ett linne i stan, bild kommer men just nu leker min kamera kurragömma med mig. Hmmm.. Får låna mammas IGEN!..

Godnatt gott folk!

Nu ska det fixas & donas här hemma. Matas & sövas bl.a. Jag säger tack för idag & godnatt.



Bilder snodda från Pepps!

Petra & lillzack.




En tupplur på soffan. Sleepi sleeeepi.


Utmanad!

Jag har blivit utmanad av: Sara.

5 accessoarer
1. Mina sjalar. Speciellt den stora turkosa och den med blommor på. Båda från Åhléns.
2. Peace armband från Cooco.
3. Armband från grekland som jag fick av Petra.
4. Mina nya "snören" från glitter.
5. Min vita klocka från ur & pen.

5 plagg
1. Tunikor.
2. Jeansleggings från Vila och "glans" leggings från Gina tricot.
3. Min nya jeansjacka från Gina tricot och min skinnjacka från Holmlunds.
4. T-shirtar med tryck på! Me like!
5. Mina killah jeans. Holmlunds.

5 skor
1. Mina nya gladiatorsandaler.
2. Ballerinas med nitar. Havetohave
3. Vita tygskor. Puma. Scorett.
4. Svarta höga. Skoaugust.
5. Bruna, höga, med snörning. H&M.

5 skönhetsprodukter
1. Ldb brun-utan-sol för ansiktet.
2 Foundation från max factor.
3. Nivea. Bodylotion med gurka.
4. Bodybutter.
5. Nagellack.

Utmanar:
Petra
Jessica
Jannice
Malin
Linnéa

Och alla som vill!

Dagens shopping!

Gladiatorskor.
Jeansjacka.
Tunika.
Nitskärp.
Två par örhängen.
Mascara.
2 "snören" som jag ska ha runt handleden.



Måndag!

Nu är jag & lillzack hemma efter en solig dag i stan! Vart lite shopping och världens bästa latte på panini. Imorgon blir det stada igen, fast då är det en fika med papi Ahmed som står på schemat. Nu ska jag roa Zacke, sedan ta en dusch och knäppa kort på dagens shopping of cooourse! :-) See u later!

Söndag!

Idag har EmmaSara , Simon & sötisTuva varit här!

Bra dag! Meeen, gasch så trött jag är! Man märker verkligen hur sånna där kvällar tar på ens krafter! Hej & hå! När Zacke sov sin middag gjorde jag honom sällskap, var länge sen jag sov så djupt. Tröttis! Så ikväll blir det tidigt i säng och upp tidigt imorgonbitti också för att passa Villeplutt, sen blir det en stadsresa för mig & lillZack med sällskap av Petra! Ska kolla på ett par shoes, hoppas hoppas och hoppas igen att dom finns kvar och i rätt strl. Ska även spanas på en jeansjacka. Ett måste i vår! Håll era tummar..

Godnatt!


Yesterday!

Det vart en tripp förbi Petra igår, sov även kvar där. Eller sov & sov? Man kan se det hur man vill. Satt uppe länge, länge, länge! 02.10 var klockan när jag började bege mig i säng. En annan sak som är ganska lustig, när jag sitter uppe på tooook för länge då sover Zacke som en prins!!? Han bökade till nån gång men sen sov han ända fram till kl 06.00, lite välling och sen sov han till 08.00. However, önskar bara att han kunde sova så bra när jag väl sover också. Men jag har bara mig själv & skylla. Att jag inte sover när jag borde alltså.

Nåja, gårdagen var det! Hade jätte trevligt! Petra, Micke, Camilla, Jocke, Ita & Hjerton var vad kvällen bestod av! ;-) Mycket prat & mys vart det. Har faktiskt kommit på en hel del saker under den här helgen, men mer om det nån annan gång! Nu ska jag gå och doppa mitt huvud i en kaffe kopp och sedan inta 1001018373636 alvedon! Hej på er!

Pics!


What happens in vegas!

Den här filmen vart det igår och det är defenitivt dagens tips till er!
Den var kanonbra och verkligen en se-igen-film.


Heelg, ljuuuuva helg!

Vilken kanonstart på helgen! Wiwi! Sol & varmt! Fredagen var dunderiflunder, var hos Petra och kollade på en rulle, smaskade tonvis med popcorn och drack mumsigt gott thé! Vart ganska sen hemgång, men det var det värt! Zacke vart dock lite smådålig igår på kvällkvisten, min lilla rackare! Nu är han frisk iallefall och hans humör är på topp! Och dagens? Jo, jag och Petrapetronella gjorde en impuls och satte oss på 11.30 bussen till Nike (vi bestämde oss för det vid 11.00 tiden, så ja impuls var det ja!), där drack det smoothies jorgubb-banan supergott! Bullar bjöds det också på och Zacke strålade av att få träffa sina tjejor, Nike & Petra.

Vad kvällen för med sig är en annan femma? Det ryktades om grillning at Petras place, så om Zacke orkar kanske det blir en visit där. We will see..

Hörs senare!

Hojhoj!

Just nu befinner jag mig hos Nike. Hittade denna bild på hennes data.. Så jag bjuder på den!


Lan hemma i funbo!

Ja man skulle kunna tro det åtminstone.. Mina små systrar fick nämnligen en varsin (likadan som mig, samsung!) data i påskpresent.. Bortskämda ungar! ;-) Så ja, lan var det ja.. Nästan ifall.. Det är inte en ovanlig syn om det ser ut som på bilden nedan.





Nog talat om det, nu ska jag på lite fredags mys hos Petra. Hörs imorgon!

Dagens pics!


7 månader!

Idag blir lilla Zacke 7 månader!!

Och det ska självklart firas med lite bilder på en nykläckt Zackarias!




Tokunge!

Jag vet inte hur många gånger jag fått fixa till spjälskyddet för att Zacke knuffar ner det och lägger ut sina händer mellan spjälorna (när han sover!). Har försökt satt upp det både hårdare och högre upp så att han inte kan få ut sina små händer där, men jag lyckas tydligen inge vidare för det var inga undantag igår kväll.


Trötter.

ZZZzZZzzzzzzZz..


Pigg & glad..



..Men än är han inte frisk.. Just nu är det nog bara alvedonen som talar.. Febern har gått ner och upp idag, matlusten också. Precis innan läggdags verkade han helt okej som tur är, en aning varm kanske men han slukade en hel vällingflaska och verkade vara på sitt vanliga humör. Hur natten blir återstår att se..


Tröttisar.

Idag verkar Zacke må en aning bättre. Han verkar fortfarande lite slö men han äter iallefall och bara det är ett stort plus. Jag själv känner mig inte heller fit for fight. Jag & Zacke la oss på soffan för att mysa lite och ta det lungt, men det slutar med att både jag & lillplutt tokdeckar. Vaknade av en Ville som står vi soffkanten och viskar :Jag vill också mysa! Kändes lite onödigt att somna om då, vilket säkert hade förstört resten av min dag, så jag la ner Zacke i vagnen och nu sitter jag här och hinkar kaffe. Jäkla trötthet..

Rea hos Nelly.

Nelly  har nu en stoooor rea för medlemmar (upp till 70%). Rean för icke medlemmar startar på måndag. Självklart var jag tvungen att gå in och kolla om man kunde fynda nångonting och självklart kunde man det. Lite otur i oturen fanns det inte så mycket som fastnade hos mig men en väska och ett armband fick åka ner bland shoppingen iallefall och eftersom det var mindre än två veckor sen jag beställde där sist fick jag även gratis frakt. Kanonbra!

Väskan gick på 39kr. Det kallar jag fynd!! Armbandet däremot var lite dyrare men jag har spanat på det förut, så kunde inte stå emot nu när det var halva priset.


(Klickbara bilder!)


Stackars liten & godnatt!

Lillen piggnade till efter alvedonen och lyckades äta lite välling och en bit rån. Nånting annat vågade jag inte ge honom ifall det skulle komma upp samma väg igen. Verkar som det är magen som krånglar.

Nu sover han. Ganska oroligt dock. Innan han somnade  fick han kvälvningar och hostade vart om varannat. Tur att han avstod den där gröten.

Nu ska jag lägga mig brevid mitt varma element (Zacke alltså!) och försöka först och främst få han att somna in djupt och sen få mig själv att sova..

Godnatt!


Sjuker..

Nu är det en liten kille som har fått sin första feber... Stackars min lilla Zacke! Tempen stannade på 39 grader och han vägrar att äta och dricka. Försöker få i han lite äppeldryck med sked (som han för övrigt älskar) men det går inte alls. Har precis gett han alvedon så jag hoppas att han piggnar till lite snart så han kan få i sig lite vätska och förhoppningsvis lite välling.

Liten kille ligger helt avslagen i vagnen..





Håll era tummar!

ÅHHÅ! Jag hittade dom! Nu helt plötsligt fanns dom där igen!.. Dock inte i min strl..
Direkt nästa vecka ska dessa spanas in och håll alla era tummar för att dom finns kvar!

Svarta är det jag är på jakt efter.


I need clothes!

Min vårgarerob behöver verkligen utökas! STORT! Har näst in till inga kläder alls. Inte som jag trvis i iallefall, inget jag tycker om. Hela förra våren/sommaren var jag ju gravid så då inhandlades ingenting! Möjligtvis nån gravid top och nån gravid byxa men inget jag skulle kunna tänka mig att bära denna sommar och bara för att jag knappt kunde handla nånting förra året vill jag slå på STORT den här våren/sommaren! Tror aldrig jag har varit så shoppingsugen som jag är just nu. Varenda öre ska gå åt vårkläder till mig & lillzack. Thats for sure.

Har klickat fram och tillbaka på HM, lagt till och tagit bort. Nu har jag nog klickat klart och beställningen är snart på väg! Cant wait.. Visserligen hittade jag VÄRLDENS finaste byxor också men dom försvann från shopen när jag skulle klicka på dom!???? Ska spana in dom i butik. När jag fastnar för nåt, måste jag ha det!! Inget undantag för dom här byxorna.. Önskar att jag hade sparat en bild åtminstone, så ni hade fått sett dom och kanske kommit med några förslag på liknande byxor eller om dom kanske finns hos H&M i stan?! Hope so. Vilket fall, snarlika harems byxor var dom fast lite "mildare". Hmm yeye, nog talat om det. Ni ska få se heeeeeeeeela min beställning från H&M i ett senare inlägg. Som jag naturligtvis kommer att lägga upp idag.

Nästa vecka ska även min beställing från Nelly och Have2have hämtas ut. Mycket bra, mycket bra!   

Pics på världens sötaste Zackarias!


Dagens Pics!

Dagens (eller kvällens snarare) pics!




Visst kan han se arg ut på vissa kort, men nej ni.. Idag är det tvärtom! En riktig muntergök!

Tisdag!

Hej på er!

Dagens planer idag var att åka hem till Tove och fika. Men en busstur och några missförstånd senare hamnade jag hos syster Malin. Det var minst lika trevligt! En välbehövlig promenad hem fick jag också! En bra dag = en glad Mia.

Såhär låter det hemma hos oss just nu: Maaama! Paaapa! Baaaba! Maaaaaaaaama! Paaaaaapa! BAAAABA! (och ibland kommer det ett illvrål också, men ett glatt sådant!).

Godnatt!

Nu ska jag sooooooova!
Klockan 3 vaknar Zacke igen för välling och jag behöver verkligen dom där timmarna fram tills dess.
Konstigt hur slut man blir egentligen.

Godnatt!


Nelly.

Berättade förut om att min beställning från Nelly vart tokfel och jag vart tokbesviken, men Nelly gjorde rätt för sig! I min mailbox hittade jag ett mail från dom där dom bad om ursäkt för röran och att jag fick 125 kr att handla för hos dom. Självklart var jag tvungen att ta reda på dom pengarna, gick in på Nelly för att hitta nåt litet bra som jag kanske behövde men som vanligt räcker det inte med en grej.. Utan nej, då gäller det att passa på! Typiskt mig..

Det här vart det iallefall.
(klickbara bilder.)




Påskfika hos sis!

Kom precis hem. Har varit på lite påskfika hos syster Sara, Simon och sötaste Tuva. Tuva har precis lärt sig gå och äntligen fick jag se hennes små steg! Hon har blivit sååå stor sen jag såg henne sist och fått jätte mycket hår! :-) Sötis Tuvisen!




Bilderna från påskafton!

Bättre sent än aldrig..


Dagens/morgonens pics!

Lillen sitter och äter katrinplommon puré mot hans hårda mage.
Jag tror det är hans favorit just nu, han hugger mot skeden! Haha!



Försöker sno digitalkameran. Inget vidare resultat för lillzack.



Istället fick han påskkycklingen, fast den åkte i backen snabbare än kvickt.



Och nu ska vi ut på en promenad!


En skräckis!

Nu sover sötaste Zacke vilket innebär SKRÄCKFILM, wii! Gissa vem som inte kommer att kunna sova inatt? Fast då har jag ju en glad Zacke att sällskapa mig med, så att :-) Min lilla nattuggla!


Tack, tack & tuuuusen tack!

Måste förresten tacka för alla fina påskpresenter Zacke har fått. Blir tråkigt nog inga kort på det eftersom det antingen är öppnat, nerkletat eller på väg till tvätten.

♥ 3 mössor och en tröja. Mormor & morfar.
♥ 1 vällingpaket, 2 matburkar och en kyckling som säger "kvack, kvack, kvaaack". Britt.
♥ En matburk och en jätte söt bok. Gudmor & moster Malin.
♥ En gul liten söt kyckling. Emma.

Och trots min ålder fick även jag massa godis! MumS!

T a c k, T a c k, T a c k ! ! !


Söndag!

Dagen idag vart defenitivt bättre än igår. Började med massa kaffe i solen med Petra, några promenader, påskmiddag med kära storasyster Malin m.familj och en liten tripp förbi min moster Anna för filmlåning. Vart 3 skräckisar som jag, Julia och Linnéa ska kolla på lite senare ikväll när Zacke stängt sina stora bruna. Till det blir det självklart chirre och dirre. Det är väll en självklarthet? När det gäller oss iallefall.

Dagens pics!


Usch är bara förnamnet!

Min dag (som för övrigt var hur mysig som helst) förstördes av några som inte kan resonera som vanligt folk. Som inte har nåt vett i huvudet för 5 öre. Jag är inte den som är tyst när det kommer till saken och när det gäller vissa människor har dom gått över gränsen för länge sedan men pg.a att inte förstöra för andra har jag varit tyst. Men idag fick jag nog! Brukar heller inte vara den som skriver om sånt här i bloggen, brukar avreagera mig innan jag skriver för att låta så postiv som möjligt, för hur kul kan det vara för er att läsa massa skit? Men just i den här stunden tar jag bloggen för att skriva av mig...... Och det är väll det den är till för egentligen? Hur som haver, glad jävla påsk......................



Hihihi.

Haha, yeah nu har jag bilderna! Det vart en hel del så ni får nöja er med bara tre kort just nu!
Haha jag antar att det här är beviset på hur kul vi hade. Kan man annat än ha kul med spårade pepps?


GLAD PÅSK!

Ursäkta ordvalet men jag hade så jääääkla kul hos Petra igår. Vi drack vin och skrattade oss igenom hela kvällen. Var länge sen jag skrattade så mycket! Bilder kommer of course, måste bara få dom av Petra.

Hur som haver, glaaaad påsk på er! Hoppas ni får en jätte mysig dag med god mat och godis i lass. Jag själv firar påsk hemma med stora familjen! Storebror Micke m.familj, Emma och mammas faster med sambo kommer! Mysimyyys!



Zacke har förresten fått jätte fina påskpresenter! ♥ Bilder kommer på det också!





Wine at Petras place!

Istället för att jag våldgästade Petra på kaffe kom hon hit och gjorde mitt humör på TOPP! Hon bjöd även över mig på lite vin ikväll så Zackes mormor och morfar får rycka in som barnvakt.



Glad påsk!

Det här är inte bara en vanlig påskkärring som knallar runt på vägen efter godis.
 Nä ni, det här är världens sötaste!


Långa fredagar tycker vi om!

Back home! Åkte hem från Ahmed tidigt imorse.

Just nu sitter jag och försöker piggna till med lite kaffe och en pigall. För övrigt idag händer det inget speciellt men dagen bjuder på fint väder så en promenad blir det garanterat. Kanske våldgästa Petra på en kaffe?



Hmm.


Adjöken!

Nu ska jag äta pizza, klä på mig, dricka kaffe, packa det sista och ut i bilen för att åka till Ahmed.
Hej svejs! Hörs senare ikväll..


Nordisk mästare!

I måndags morse hörde min mamma på radion att Zackes farbror vunnit det nordiska mästerskapet i boxning! Hur kul som helst!! Nu har Zacke nånting att skryta om när han blir äldre!! Hihi :-)

Ni hittar artikeln här!

Havetohave.

Ända sen förra sommaren har jag varit på jakt efter ett par snygga ballerinas och inga, abslout inga har fallit mig i smaken.. Och så idag såg jag att det var "påsk rea" (15 % på allting)Havetohave och tänkte varför inte? Kika skadar ju inte. Och där var dom, dom fastnade direkt hos mig! Snarlika dom jag föreställt mig i huvudet och endast för 200 kr!! Kap!!


På väg hem till moi!



 


Trött..

Igår natt vaknade Zacke som sagt kvart över 3 på natten och ville gå upp. Vilket kändes lite småtungt. Mamma sa till mig att det kunde bero på att han sover ganska mycket på dagen. Tänkte att det kunde vara värt och testa om det var det som låg bakom hans natthumör. Så igår fick han bara sova två sov stunder, mellan 11.15 - 12.50 och 15.50-16-50 och sen somnade han för natten 21.30. Men icke sa nicke, även inatt valde han att slå upp sina stora bruna fast denna gång 02.30. Jag vaknade av att han låg och röck i mitt hår (han rullar över till min säng när han vaknar eftersom hans spjälsäng står precis brevid min säng) och var hur glad som helst! Gäsp, gäääsp! Jag gick upp och gjorde ordning välling och gjorde några sövingsförsök.. Vilket inte funkade. 04.00 försökte jag söva honom igen och då funkade det men sen sov han väldigt oroligt under dom timmarna som var kvar att sova. Han vaknade upp en gång i halvtimmen och klockan 07.00 bestämde han sig för att vakna igen och då var det bara att lyda och gå upp med min lilla.

Jag hoppas, hoppas, hoppas att det här inte blir långvarigt.

Nu ska äta soppa och jag hinka kaffe..


Torsdag!

Godmorgon & glaaaaaaaaaad påsk!


Kvällens.

Popcorn måste vara det gooodaste som finns! Ett plus i kanten för det inte är så vidare onyttigt heller.. Om man inte använder lika mycket salt som mig vill säga! :-) Men men men, jag är inte den som är den så jag skiter fullständigt i om det är nyttigt eller onyttigt. Finns så mycket annat att bry sig om. Självklart bryr jag mig om min hälsa, inget tvivel om det! Jag tycker bara om att äta det jag vill och unna mig godis då och då utan att få dåligt samvete. I dont care helt enkelt. Mer godis åt folket! ;-)

Nu ska jag fortsätta med mina popcorn och gå och fylla på mitt stooora glas med cola.
Sen är det packing (åker till Ahmed imorgon) och andra avenyn som står på schemat. Missade det igår.

Godnatt på er!


Dagens pics!




Onsdag!

Inatt vaknade Zacke halv 4 och tyckte det var dags för mig och han att gå upp. Jag försökte söva om, söva om och söva om men det gick inte alls så vid halv 5 gav jag upp! Vid halv 7 somnade han om igen och halv 8 var det dags för mig att gå upp och passa Ville. Vilken natt! Tur i oturen är väll att jag inte känner mig så trött som jag egentligen borde vara.. För en gångs skull! :-)

Rockstar!


Mobiltokig!

Av alla leksaker Zacke någonsin stött på har min mobil ALLTID varit roligast. Om han får syn på den och inte får bita, slemma eller kasta den rätt i golvet blir han tokig! Och självfallet glömmer jag alltid bort det och så fort det burrar till i mobilen är jag där och sitter och knappar utan att tänka på att Zacke vill göra samma sak. Så nu tog jag mitt förnuft till fånga och letade fram min gamla rosa mobil till honom. Verkar faktiskt funka lika bra, så nu är både jag och Zacke nöjda.


Zackisen.

Dagen har inte bjudit på mycket (förutom en efterlängtad fika med Petra), så istället för att skriva om egentligen igenting bjuder jag på två bilder av världens sötaste Zackarias.


Vår shopping får man aldrig nog av.

Ytterligare lite vårshopping.
Skjortorna beställde jag i en storlek större, vill att dom ska sitta lite "pösigare"...
... Men kavajen fick sin vanliga strl.
(klickbara bilder)


Tisdag!

Soooolen skiner även idag!
Petra var nyss här och tog en kaffe med mig i det fina vädret!

Såhär ser min godbit ut idag!


Godnatt!

Bästa Zackarias sover och jag ska unna mig lite chirre & dirre.
Hörs tomorrow!


Hand i hand.



Måndag!

Dagen började med läkartid och spruta på BVC. Det gick över förväntan, förra gången fick jag höra ett illvrål men den här gången sa han inte ett knyst. Puh! Han satt i mitt knä och lekte så fint med en leksak. Min duktiga duktiga kille! Sen har dagen fortsatt utomhus. Promenad och kaffe ute i solen. Me like like like.



Gårdagens outfit.

Tog en liten outfit på gårdagens klädsel.
Varsågoda.


Gårdagen.

Kvällen igår var kanon! Började med vin hos sis Emma och sedan några öl på stan. Vart ganska sent igår så jag känner mig död, död, död idag! Tur att snälla Ahmed gick upp med Zacke imorse när han vaknade, annars hade jag inte känt mig död utan varit död! Reslutatet av gårdagen var iallefall, kanon kanon kanon!!

Om ni undrar varför det är en kille med på våran "sis-kväll" förresten, så var det vår lillebror Tim som våldgästade lite! :-)


Tim & Linnéa.


Lillebror Tim, så söt så!



Lillsis Linnéa, så söt så!


Vi drack gott vin i Emmas fina glas!



Emma sis & jag. (Hon är också, så söt så!)


Jag & Emma på Gillet.

Nyvaken sötnos!


Full fart framååååt!

Nu har Zacke kommit på att han kan ta sig framåt med gåstolen!
Med andra ord, det dröjer nog inte länge innan det är full rulle här hemma!


Mild havrevälling!

Nu sover Zacke och jag ska alldeles strax göra mig iordning för sängen jag med, ska bara fixa och trixa med några saker först. Fixa kläder tills imorgon, både åt mig och Zacke. Eftersom han ska till sin käre far imorgon kväll när jag ska ut och svira behövs det en hel del. Blöjor, välling, våtservetter, flaskor, extranappar, pyamas, 2 extra klädbyten, kläder till söndag, filtar och aa som ni märker blir det en hel del. Det är världens match när man ska någonstans!

However.. Tänkte bara kika in och säga godnatt till er och visa min lilla pudding som sitter och äter sitt "kvälls-mål". Mild havrevälling. Ska tydligen lugna magen, vara mättande osv. Köpte en stor förpacking för ganska länge sen och skulle testa om han tyckte om den, är bra om han vänjer sig vid annan välling och inte bara babysemp 2. Självklart funkade inte den här vällingen för min kräsna lilla bebis! Inte i flaskan åtminstone, så jag kom på den smarta idén att blanda ordning ett mål och sedan hälla det i en djup skål och mata honom med sked OCH det funkade. Så nu hoppas jag på en lugn mage inatt! ;-)



Gónatt på er!

hot, hot, hooooot!

Vååååår väääääder! Kan man annat än gilla läget!


Sis-kväll imorgon!

Imorgon bär "sis-kvällen" av, det har varit planerat i över en månad. Ska bli himla mysigt! Dricka vin, spela spel och prata en massa. Av systrarna är det dock bara jag, Emma och Linnéa. Finns ju 3 systrar till som tyvärr inte kan vara med, men det kommer bli jätte bra iallefall! Emma köpte ett spel i veckan som vi små testade sist hon var här och det var verkligen ett spel som föll oss i smaken och som kommer bli jätte roligt att spela med lite vin i kroppen. Så imorgon alltså, sis-kväll! Antar att en hel del kort kommer knäppas och självklart får ni ta del av dom på söndag!

Ikväll, fredag, blir det bara lungt. Måste vila upp mig från förkylningen så jag är fit for fight imorgon. Fast jag gillar mysiga hemma kvällar så inget mig emot. Nu ska jag underhålla Zacke. Hörs senare!

Kyssjohanna.

Dom här armbanden skulle jag inte ha nånting emot att beställa.
Från Kyssjohanna .

(Klickbara bilder!)


Det dröjer inte länge!

Det dröjer nog inte länge innan Zacke sitter utan stöd. Han kan sitta själv i längre perioder men helt plötsligt bara tippar han åt sidan, så än så länge måste man sitta brevid eller ha kuddar som "landningsbana". Men vilket fall, det dröjer nog inte länge innan han kan, för han blir stadigare och stadigare och verkar inse vad som händer om han tippar åt sidan. Han balanserar och balanserar och balanserar.


Äppel/lättdryck.

När Zacke är lite surig och man vill få honom på andra tankar, häller man bara upp lite äppel/lättdryck i ett glas och låter han snutta på det (jag håller självklart i glaset!). Han tycker det är jätte intressant och om inte annat så smakar det gottigottgott! I flaskan får han ju bara vatten så det är inte alls lika kul.. Såklart!


Dagsrytm!

Jag känner mig så nöjd över mig själv!.. Och Zacke såklart! Jag har äntligen börjat få in riktiga dagsrytmer för lillkillen. Har ju varit lite sisådär med det förut eftersom han ibland var superpigg och ibland supertrött men nu så.

Morgonen börjar 07.15. Blöjbyte och välling! 10.15 sover han igen och då sover han till 11.30-11.45 (vilket jag är himla nöjd över).14.45-15.00 blir det sömn igen och då sover han vanligtvis en timme, fram tills 16.00 alltså.Sen återstår bara en liten powernap, mellan 19.00 - 19.40 och då brukar jag få väcka honom själv annars skulle han nog sova bra mycket längre! Vid 21.00 badas det om det behövs, byts blöja, pyamas på och dricker sen den sista vällingflaskan för dagen (han äter inget på nätterna längre!). Mellan 21.00 - 22.00 somnar han för natten, det beror helt på hans humör.

Såhär ser det ut varje dag! Rytmer behövs och jag tror och hoppas att det gör Zackes dagar bättre också. Det verkar så iallefall, han sover bättre nu OCH i längre perioder. Visserligen har han haft två helsikes nätter men det beror nog på annat. Tänder och fökylning bl.a.


.

Lill Zackisen!


Torsdag!

Godmorgon sunshines!

Det här känns som en bra dag! Zacke sov näst intill hela natten och jag vaknade utvilad och utan halsont. Hade lite svårt att somna igår pga hostan men tydligen så somnade jag in iallefall och hostan störde mig inte nåt mera. Just nu är jag bara lite snuvig och nysig men jag känner mig på bättringsvägen! Kanon!

Morgonens pics!


Why, why why?

Nu har jag fått världens rethosta också! Kan inte ens göra ett försök till att sova. Så fort jag lägger ner huvudet kliar det i hela halsen på mig! Säg mig hur ska detta gå, jag behöver ju verkligen sova! Allt jag hoppas på nu är att det inte ska hålla på lika länge som förra gången. 3 månader med hosta genom varje natt är inte okej. Inte det minsta. Så visst, håll
mig vaken inatt men må det bara sitta i denna natt.










Gör mig frisk bara, gör mig frisk!
Några tips?
Uteslut alvedon, halstabletter och thé med honung. Har redan försökt!

Dagens pics!


En stund med Malin!

På kvällskvisten kom Malin hit på kaffe och en promenad. Ett under att jag ens orkade ta mig utanför dörren som jag mått idag. Men efter två alvedon så.. Trevligt var det vilket fall, inte varje dag man träffas nuförtiden och Zacke tycker att ju att Malin är jätte skoj!!


 

Bjuder familjen på lax!

Idag känner jag mig lite smågullig, jag ska nämnligen bjuda min stoooora familj på varmrökt lax!
Den ser nog godare ut sen, om inte annat så kommer den smaka gudomligt! Jag ♥ lax.


Dyrt att vara sjuk..

Som vanligt när jag är trött, uttråkad och sjuk går jag in på H&Ms hemsida och klickar lite. Jag tror det skulle bli mycket billigare om Zacke lät mig sova på nätterna och jag höll mig frisk. Nåja, det här slank ner bland den andra shoppingen sen senast. Vart även en liten överrasking till min plutt Ville men det kan jag inte visa här med risk att mamma min läser! ;-)


Till mig:
(klickbara bilder)


Till Zacke:




Film på Zacke!

Hittade ett ganska gammalt filmklipp på Zacke.

Onsdag!

Till fruskost idag vart det smörgåstårta och en stor kopp thé med honung. Mohahah, snacka om att skämma bort sig själv! Fast det är inte mer än rätt, jag är verkligen såå värd det efter att ha fått på mig världens fökylning (igen!) och haft en bebis som inte vill sova på nätterna! Mitt immunförsvar verkar vara under skosulorna just nu! Så fort jag sover dåligt, råkar hoppa över en måltid eller bara åker in till stan en sväng flyger en förkylning på mig. Ska börja ta mina järntabletter som vart kvar från graviditeten och se om det kan hjälpa. Hoppas hoppas! Annars får det bannemej bli den där kines drycken!!


Det är inte bara jag som har en dålig dag.
Zacke vaknade också på sin värsta sida.



Nu ska jag tokdecka i soffan framför hem till gården..



 


RSS 2.0