Veronica Maggio

Jag kan inte prata med dig när du tittar bort
snälla ge mig två sekunder innan du ger upp
kan vi inte vara nära bara en minut 
är det nu, nu som det tar slut 
Fast du inte lyssnar vet jag att du hör ändå
jag vill hinna säga allting innan jag ska gå 
älskling, vänta får jag bara sitta bredvid dig
det var han som ville kyssa mig 

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va 

Du tar bort min hand ifrån din arm 
och flyttar bort 
ingenting jag säger spelar längre någon roll
ställer mig i hallen tills jag fattar vad som hänt
får jag ens ha kvar dig som min vän
knyter mina skor och går tillbaka in igen
sitter här på sängen tills du be mig att gå hem 
letar efter nått att säga som kan ändra allt
nått mer än det jag redan sagt

Snälla bli min igen
nej, låt det va som i en film 
snälla bli min igen 
låt mig va kvar 
ja, låt det va

shoes

Eftersom att jag har varit så seg på att blogga så har jag ju även missat att lägga upp allting nytt som har "flyttat" in. Jag kan glatt presentera dessa 4 shoes som tagit sig en plats i min walk in closet ;D






En dag i gula huset.

Mysdag rakt igenom! Zacke fick leka av sig med sin idol Ville (morbrorn på 5 bast!) och jag fick i mig god middag och ett par koppar kaffe :) Vart även bjuden på världens suprise!!!! Min systerdotter som beräknas komma den 21 okt hade visst förvandlat sig till en systerson!! Haha! :D Inte långt kvar tills lillEn kommer nu! Längtar♥




Det var två killar som hade saknat varandra, det vart tusen kramar när vi klev in genom dörren♥


Torsdag

Jag och Zacke var uppe med tuppen imorse, han vaknade redan vid 6 så kvart över 6 satt vi i soffan, kollade på Pippi och käkade frulle! :) Lägenheten är ren och snygg & disken är diskad :) det ända som finns kvar att göra är att vika och hänga upp tvätt från gårdagens tvättning! Känns så skönt när allt är på plats! Dock håller Zacke på o river hela lägenheten nu med leksaker hit och leksaker dit men han brukar vara duktig på att städa efter sig så det är nemas problemas! :)

På dagens schema står iallefall en tripp ut till Funbo och hälsa på världens bästa familj. Zacke längtar SÅÅ efter alla där hemma! Speciellt Ville! Han tjatar om honom konstant!

Nu ska jag fylla på kaffekoppen! Seee ya


Fjäderöhänge

Här är ytterligare ett örhänge jag har knåpat ihop.


Zackarias, 3 år!

Vi börjar med Zackes 3årsdag!

17 septemper fyllde fisen 3 (!!!!) år! Började med sång, tårta och paket på morgonen! Av mig fick han en "el-moppe" (eller vad man kallar det? Äh, ni ser på bilderna:) och lite annat smått och gott. Han vart såååå glad! Efter födelsedagsmys, paketöppning och tårta, bara jag & Zacke så dök hela stora familjen + kompisar upp! Det vart röj här hemma, fullt ös! Första gången jag någonsin haft så mycket folk här. Jag skippade inflyttningsfesten just av den anledningen hehe, men fyller man 3 så ska man ha ett stort kalas! SJÄLVKLART! :D

Han fick så mycket fint av alla som var här och firade honom! Ni gjorde hans dag ♥


Bildbomb från födelsedagen:




Som ni längtat va?

Om internet vill samarbeta med mig ikväll (har ingen mottagning här i lägenheten!) och jag inte blir allt för trött eller fastnar framför wordfeud så startar jag upp bloggen igen! Tänkte ta igen allt jag missat (eller allt ni missat?) så det blir nog ett eller ett annat inlägg! Keep your eyes open!:D


Fjäderörhänge med kors.




Jag har fått några kommentarer om jag säljer mina örhängen och ja, det gör jag! :)

Yesterday!

Bjöd på middag här hemma igår, det vart färsfyllda paprikor med ris och bea och fetaostsallad. Fett gott alltså!! Mitt framtida yrke blir lätt kock! Man kan aldrig skryta för mycket;D Efter middag och fix så vart det vin, mys och prat innan vi drog ner på stan en sväng och kollade läget. Var inte på topp och hade egentligen kunnat stanna hemma och sova. Dumt av mig! Idag ångrar jag mig, har varit halvt sliten hela dagen trots att det ändå vart hyffsat lungt igår och endast en halvtimme (max!) ute på krogen.

Zacke har inte varit sig själv idag han heller, mycket skrik, grin och bråk. Han har gjort tusen toalettbesök, klagat på magen och ätit i stort sätt ingenting på hela dagen. Vill inte trycka i honom för mycket heller ifall att det är magsjuka som spökar? Håller alla tummar och tår för att han inte ska spy inatt. Nu ligger han i sängen och läser saga på saga på saga och verkar inte alls komma till ro för att sova. Stackars mammas kille.


Fredag!

Har precis slängt ihop en snabblunch till mig och Zacke som vi ska slänga i oss alldeles strax innan vi sticker iväg till bussen. Ska hem till mamma & pappa och mysa lite:) Tänkte matcha in våran buss så att vi kan hänga på och hämta Ville vid skolbussen också! Jag saknar min Ville!!

Nej tänkte bara kika in lite snabbt, nu är det time to eat! Hörs när jag är hemma igen, puss o puss!




Igårkväll var det mys i soffan!


Gårdagens..



Kortärmad skjorta: Åhléns.
Kofta: Nelly.
Jeans: Gina Tricot.
Fjäderörhänge: Made by me:)

& Mina hunterstövlar på det!


Fjäderörhänge

Har ägnat en en stund ikväll åt att knåpa ihop ett par örhängen...
Här är ett av örhängena.



Tyst som en mus

Här var det tyst! Har haft fullt upp dom senaste dagarna. Tar ett tag innan man kommer iordning! Dessutom har jag haft fullt hus här hemma nästan varje dag av syskon, kompisar och gammelfaster. Har handlat, hängt ute hos Petra och lilla nyfödda Ronja, hängt ute hos föräldrarna, haft en lillasyster sovandes här två dagar irad och listan kan göras lång. Senast idag var Camilla + hennes lilla Viggo & Petra + hennes lilla Ronja här på fika och härj. Såg ut som ett slagfält här efter att dom gick...Leksaker i varenda vrå!!! Haha! Vart bara till att röja upp, dammsuga, skura (för andra gången idag, puh!!) och göra mat till en hungrig lillebror som kom hit och hängde efter skolan..

Nu sitter jag och käkar en massa mackor med fetaost, gurka, paprika, ost och skinka! Fett gott:D

Full fart ska det vara minsann! Då känns det att man lever!



Jag & Ronja ♥




Måndag!

Kom precis hem efter en liten stadstur med bästa Britt ♥ Köpte födelsedagsprestenter till Zacke, plädar till soffan och lite annat smått och gott! Snart kommer lillasyster Julia hit och då blir det käk, har en pastagratäng står i ugnen :) Så middag, hjälp med läxor och film står på kvällens schema:)



Inflytt!

Nu har jag flyttat!! Det känns så jävla bra! Trivs som fisken i vattnet här.. Har vart mycket att dona med bara men det är bara kul. Nu är det bara två kartonger med kläder och en hylla som ska skruvas fast sen är det klart! Haha jag har träningsvärk i armar och vader efter flytten igår, shetas! Otränad?

Nu sitter jag framför Wallander och dricker lite kaffe. Zacke står i duschen och sjunger Eric Saade för fulla muggar. Snart blir det natti natti för oss båda två. Jag är slut som artist!!!




.


"running from your problems is a
race you'll never win."


Fjäderörhänge


Fjäderörhänge, turkos


One day to go

Imorgon flyttar vi!!! = Mycket att göra idag!

White feather


Flytt på ingång

Idag har det packats, städat, packats och städats lite till. Det känns så jävla bra det här!! Nu ska jag bara rota lite i mina kartonger från andra flytten (ska kolla vad som ska rensas bort, kastas eller sparas) sen är jag redo!!

Annars då... Jag blivit helt besatt i att göra örhängen, vid minsta lilla lucka så slår jag mig ner och pillar lite. Har gjort klart ett par stycken till nu på kvällskvisten, bilder kommer:)

Nu ska jag smälla i mig några rostade mackor o juice (intressant fakta?)! Solong!


Fjäderörhänge, del 3.


Fjäderörhängen del 2


Ett underverk.

Igår förmiddag fick min bästa vän en dotter! Så overkligt men ändå så självklart! Vi har gått hand i hand sedan lekis och att få se henne bli mamma är helt underbart! Lyckan är stor

Zacke längtar efter att få hälsa på sin gudmor med bebis :) Innan han stack iväg till dagis så satt han och kollade igenom mina bilder på lilltjejen.. "- jag vill träffa bebis NUUUU!!" haha..

Jag längtar också! Längtar så att jag blir tokig! Bilderna är helt fantastiska och hon är SÅ underbar!! Äntligen, äntligen, äntligen är hon här!!




Mamma & dotter


RSS 2.0