Time to sleep!

Nu har jag kollat klart på filmen. Den var helt OK! Lite småäckliga scener måste jag få säga. Men "mordutredningen" var grym. En riktigt sån här film när man sitter och gissar vem det kan vara och försöker hitta på egna detaljer, hehe..

Har tryckt i mig en hel del onyttigheter så ska ta ett stoooort kallt glas vatten sen blir det sleepisleepi.


Män som hatar kvinnor.

Ikväll blir det filmmys här hemma. Har lånat män som hatar kvinnor, (ÄNTLIGEN!) alla som jag känner, verkligen alla har sett den och dom flesta (några få som säger att boken var bättre men vad gör det, jag har ju inte läst boken=)) säger att det är den bästa film dom sett. Dock lite äckliga scener. Petra berättade några detaljer igår och jag höll på att spy. Med andra ord vet jag inte hur jag ska klara av att se den riktigt, så känslig som jag är. Hehe... Har iallefall skickat iväg lillebror till grillen för lite handling, jordnötsringar & trocadero som vanligt! =) (Tack Phibbe!)

Hoppas den når upp till mina förväntningar! ;) Om den gör det,ska jag nog dra med mig Petra och kolla på andra delen. Flickan som lekte med elden.



Gårdagen.

Hello!

Igår vart det en tripp på stan, fixade lite saker och sen vart det en fika med Petra och Nike på Landings. Ahmed kom också förbi en snabbis och hämtade Zacke som han ska ha i nån dag. Sen vart det raka spåret till Petra där en hel del kaffe klunkades, i väntan på att Camilla skulle komma med pizza. Äntligen fick jag min välbehövliga pizza! Hehe... Det vart film, chips, godis och mys för hela slanten! Var jätte roligt att träffa Camilla och kolla på hennes lilla bebismage och prata lite bebissnack. Var ju så länge sen nu Zacke var en liten liten bebis (menar då han kom i strl 50/56/62) men ändå kändes det som det var igår jag satt här hemma och väntade på att få min lilla kille till världen. Han kommer alltid vara min lilla lilla bebis!!! ♥


Saknar min skrutt!


 


Dagens O.

Ska in till stan en sväng med Petra och fixa lite grejer. Kanske blir en fika eller lunch efter, är suuuugen på mat. Hehe.. Förvånad? En pizza eller sallad skulle sitta finfint.. Mcdonaldts också!!

Ikväll blir det filmmys med Camilla & Petra, så vet icke hur mycket tid jag kommer ha över till bloggen idag. Måste ju för sjutton lägga in mina fynd från i fredags också! Hittade en hel del smått & gott! =)

Såhär ser jag ut idag..


Kofta
Oversize tröja
Leggings


Fotobok.

Håller på & gör en fotobok till Zacke, "Mitt första år". Men gash så svårt det ska vara och vilken beslutsångest man får. Finns ju hundra olika bakrunder, ramar, typsnitt.. Puuuh! Min hjärna går i högvarv just nu. Får nog ta och fortsätta imorgon!


24 sidor och jag har hunnit till sida....2?



Jag gör fotoboken på www.fujidirekt.se, testa gör en ni med.


Rabattkod hos nelly.

Jag tänkte vara lite snäll! =)

Ni har väll inte missat rean på Nelly? Tänkte ge er en kod som gör att ni får ytterligare 10% på redan nedsänkta varor, hur bra är inte det?! Ange kod: BLOGLOVIN09 i kassan så dras rabatten av.

Jag hittade två läckerbitar!


Skor!

Dom här skorna har jag spanat på länge hos Nelly, visst är dom snygga?


Min söta Zackarias!

Nu har jag fått alla bilder!! Trots att jag förminskat dom är dom rätt stora (vill inte förminska dom mer, för ju mer man förminskar desto sämre blir dom ju) men jag hoppas dom får plats!



Zackes första tand!

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN fick jag en bild på Zackes första riskorn!!

Liiiite dålig bild, men det får duga! =)
Han är så söt när han ler, man ser en vit topp där nere i underkäken! Hihi!


Zackes dag!

Har inget speciellt att skriva. Lägger upp ett par bilder på Zackisen från dagen. Om ni undrar varför han i stort sätt bär olika kläder på varje kort beror det på matkatastrof och blöjkatastrof..

Sara var förresten här idag med sin systemkamera så det kommer komma några sånna bilder i ett annat inlägg, har inte fått alla än heller. Hoppas hon kan skicka över resten som jag inte fått imorgon, dom var så fina alla korten.. Vill också ha en sån kamera!!

Zacke vart bortskämd med en "plocklåda" (ni vet vad jag menar?) idag och han vart överlycklig. Han älskar ju att plocka och greja med saker!





Efter en matkatastrof såg lillkillen ut såhär. (det är inte lätt att mata en unge som har myror i rumpan och inte kan sitta still ;))





Precis på väg att resa sig från sittandes, min duktiga kille!



Och efter en blöjkatastrof åkte dessa kläder på..



Sötnos!




Kliiiick!

Idag känns som en sån dag då jag vill beställa hem lite mysiga koftor & skor från H&M. Finns det nånting som gör humöret gladare än lite klick,klick,klick! ;)

 


Trött!

Jag är trött som ett jävla as. Sånna här helger tar verkligen varenda liten kraft i ens kropp oavsett hur mycket man dricker/ hur länge man är uppe/ eller när man går upp på morgonen. Jag har helt enkelt blivit klen och tål inte lika mycket som förut. Vuxenpoäng till mig och godnatt!

Kom på en SAK!! Zacke reste sig från sittandes idag!! Helt själv utan stöd, nu går det bättre och bättre för lillkillen! =)


RÖY.

Sorry för dålig update.

Dagen igår var fullspäckad av saker. Åkte först in till stan med Petra, shoppade (ni får se sen) och käkade lunch. Sen vart det lite småärenden innan jag kunde röra mig hemåt igen. Då vart det fix,fix,fix... Det var bara att göra sig i ordning för att ta några drinkar med ett fint sällskap som hälsade på! Lillsis, lillebror och daniella gjorde oss också sällskap. Mysigt!


Dålig bild från yesterday. Jag & Lillsis (Daniella i bakrunden).


Klätterkillen.

Just nu ska min busunge klättra upp på allt.. Eller ner i allt! Upp på lådan, ner i lådan.. Ja, han kom till och med upp i soffan helt själv idag! Något farligt dock.

När man säger Tacktack Zacke så ger han ifrån sig sakerna han håller i händerna, oavsett vad det är faktiskt. Och det är det bilden visar, hehe..



Överlycklig kille kom äntligen upp på lådan! =)




Väskor från streetstore.se.

Två riktigt snygga väskor från Streetstore, gillar den första bäst och funderar starkt på att klicka hem den. Kommer inte riktigt ihåg vad den kostade men det var inget farligt pris vet jag iallefall + att frakten bara ligger på 19 kr!

 

 


godnatt!

Nu ska jag slänga mig i sängen och sova, sova, sova!!!

Godnatten..


23 sep.

Dagen idag har bestått av finbesök av bästa pepps! =) Vi drack kaffe och thé ute i solen, knallade även iväg på en hyffsat lång promenad. Det var mysigt. Känner mig rätt nere bara allmänt just nu och det kändes bättre när man kom ut en sväng.

 I helgen har jag ganska bra planer, ser fram emot det. Förhoppningsvis köper jag ett par "lår-höga" stövlar (utan klack) på fredag också! Om det finns. Har bara kollat runt på internet, men något par som jag fastnar för borde det ju finnas. Dont you think?? =)


27, NU!!

Jag vill ha fredag nu! Vill shoppa! Behöver en massa saker.. Halsdukar (utan ände), Koftor, strumpbyxor/leggings, längre toppar, låga overknee stövlar, klackisar och så vill jag ju ha mina converse men dom får nog vänta till nästa månad... =) & en väska också! Åh, ge mig fredag. Yeyeye.


Min lillkille!

Allt går så fort nu i Zackarias utveckling och varje dag lär han sig något nytt. Nu börjar han släppa taget mer och mer och går några steg själv. Han är en liten fegis så än har inte vågat gått så mycket om man inte sitter två stycken och han går imellan.

En till liten tand (kanske till och med två) börjar titta upp på honom också. Fast jag är så lycklig för vissa barn har verkligen problem med tänderna men Zacke verkar ta det med en klackspark. Dom senaste veckorna har han sovit så otroligt bra, visst han vaknar vid 07.00 men då går han ändå och lägger sig strax före 20.00 på kvällen så det är ju mer än ok! Han lägger sig även ner på kudden själv och vrider lite, vänder lite och sen somnar han. På bra humör dessutom, om man har riktigt tur slänger han iväg en slemmig (!!) puss innan han väljer att sova. Så tänderna har iallefall inte rört om sömnen var det jag skulle komma till! =)

Jag rensade ur alla Zackes kläder igårkväll, allting som var för smått ska nämnligen iväg till en annan liten bebis!! Min vän Camilla ska få en liten i mars (GUD SÅ JAG LÄNGTAR!!) och hon ska få låna alla Zackes kläder. Är ju en del om vi säger så.... Hehe. Jag vart nästan tårögd när jag såg alla småkläder i strl 50-56, det var så litet! Och bara på tanken att Zacke har varit så liten är otroligt! Tiden går för snabbt, verkligen för snabbt. Känns som vi tagit elefantsteg sen han föddes. Min lilla kille!

Zacke och födelsedagspresenten från gudmor Petra!


Sötnos!


Lalalalala!

Ibland får jag så mycket tankar i huvudet. Positiva, glada tankar! Sånt som jag vill ska ske nu nu NU! Har massa planer och när jag känner mig såhär som jag gör just nu kan allt jag vill uppfyllas! Det är ingen dröm längre, det ska ske! =) Tomorrow is a good day!


Zackes födelsedagskalas!

Födelsedagskalaset i lördags var supermysigt! Zacke fick jätte fina presenter! Hur mycket kläder som helst och han älskar alla sina nya leksaker som sjunger och blinkar! =) En "nalle" som sjöng åkte med till Ahmed i lördags för den vägrade han att släppa, hehe. Resten har han lekt med nu på kvällskvisten när vi kom hem! Stannade hos Ahmed några dagar. Vart ju utgång i lördags och det vart utgång för hela slanten vill jag lova, var så slut i söndags att jag inte orkade röra mig någonstans. Trevligt nog vart jag bortskämd med smörgåstårta och annat gott =) Sånt behövs dagar då man bara vill gå och dö, haha!

Nu är jag hemma iallefall, sitter och käkar lite kex med ost. Sen blir ZZzZZZzova. Ska till Petra imorgon! =)




Kalas & dagens O.

Yes, nu börjar allt bli klart! Har smyckat med ballonger och serpentiner både inne och ute, ställt upp urtjusiga sugrör till barnen och nu är det bara dekoratinerna på tårtan kvar! Köpte 1årsljus,glitterljus och ljus i olika färger, även två sorters strössel och lite sånt där kul! =) Kul att fixa "barnkalas" ju!

Har även hunnit med att sminka mig och klätt på mig. Tanken är att den här sminkningen ska sitta kvar till ikväll men vi får se hur det blir. Finslipa det lite måste jag nog iallefall.

Har ögonskugga på mig idag för ovanlighetens skull! Valde en ganska mörkgrön, passar till mina ögon eftersom dom är grön/bruna.

Här ser ni även en liten outfit för dagen! =)
 
Väst med paljetter - Vero moda.
Vit t-shirt med fina detaljer - H&M
Jeans som inte syns ;) - Holmlunds.
Zebraörhängen & ring - H&M
Klocka - Ur&pen
Nitarmband - Veckorevyn.



Tablettaskar.

Dom tre favoriterna i mitt liv! LOVE IT!


   

Dock fanns inte Viol på coopforum idag så fick bara nöja mig två st..


Home!

Hemma igen! Fy vilken dag vi har haft, varit spring hit och spring dit. Eftersom vi alla 3 (jag, Petra och Ita) hade massa ärenden att göra tog det rätt lång tid. Men nu är allt klart iallefall, skööönt! Då är det bara fix inför morgondagen som gäller, lite städning och sådär.

Zacke snygg i skjorta på sin 1årsdag igår.



Todelo.

Sitter just nu med min kaffe och väntar in Petra som borde komma närsomhelst. =)


Hem till gården.

Idag ska jag in till stan med Petra och Ita. Blir en storhandling inför imorgon och lite andra ärenden. Men först ska Zackisen sova och jag ska bosätta mig framför tvn och kolla på älskade hem till gården, hehe.


Gråa moln.

Nu ska jag slänga mig i sängen och försöka sova så gott det går. Har en hel del tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu så jag antar att det inte blir mycket sömn.. Varför känns allt så grått ibland? Men som vanligt försöker jag ta det med en klackspark, allting går att lösa om man vill och om det mot all förmodan inte går ändå är det väll så det ska vara! Hmmm..

Tur att jag har min Zackestråle iallefall! Han var så söt nu på kvällen, han börjar bli så stor!


En bra kväll från Turkiet, så god vattenmelon.


ser fram emot lördag!

Ser fram emot lördag supermycket! Först och främst ser jag fram emot Zackes födelsedagskalas, ska verkligen bli kul att se honom öppna presenter och förhoppningsvis blåsa ut ljusen på tårtan själv, fast man ska inte ha för höga förhoppningar om det! ;)

På kvällen blir det som sagt utgång! Blir jag, Ahmed, Micke & Petra. Var så länge sen jag var ut med Petra och det finns ju ingen roligare person att vara ute och svira med! Tanken är att först åka hem till Ahmed, lämna lillzack och fixa mig där. Innan vi beger oss till stan tar vi nog en kanna på brancos och sen möter vi upp Petra och Micke för några öl i stan! Vet inte om vi går ut på värsta utestället eller om vi bara sätter oss någonstans men om jag känner mig och Petra rätt kan vad som helst hända, haha! ;)

Nej, nu ska jag lägga i säng lilleman. Blir en fullspäckad dag imorgon, Petra skulle hämta upp mig vid 13.00 och sen ska massa ärenden fixas.


en massa Kalasfirande.

Strax kommer Sara och sötaste Tuvisen hit. Vid 17.00 åker vi allihopa ner till Malin och firar henne på 30årsdagen! GRATTIS BIGSIS!!

Imorgon blir det storhandling inför lördagens bravder. Måste inhandlas tårtor och diverse saker inför kalaset och så måste jag hinna förbi systemet eftersom det blir lite vuxen kalas på kvällen! =) Måste även göra en storhandling med blöjor och mat till min ettåring! Tänkte nog ta en tripp förbi barnens hus också! För Zackes skull. Inte varje dag man fyller 1 år! =)


Zacke på höstmarknaden i söndags.


Zacke 1 år och första stegen!

Idag idag idag är det Zackes födelsedag, kl 08.32 imorse vart Zackarias hela 1 år!!!! När vi kom upp imorse satt moster Emma och morbror Ville i köket och sjöng ja må han leva, mormor hade även gjort ett grattis kort innan hon gick till jobbet tidigt imorse! Och så får vi ju inte glömma grattis smset från Camilla tidigt imorse och att gudmor Petra och gudmor Malin ringde och sa grattis =) En hel del facebook hälsningar har han också fått min lilla krabat. Vad gäller Zacke verkar han inte bry sig så mycket och fattar nog ingenting! Haha. På lördag blir det mer firande med morbröder, mostrar, kusiner, mormor, morfar, mammas gammelfaster, gudmödrar och mammsens kompisar!

Snälla storasyster Sara la in videon på hennes blogg (mamma hade skickat den till henne också) så nu har jag den, äntligen! Tusen tack bigsis! =)




Min lilla kille blir stor!

Imorgon fyller min pluttkille 1 år! Minns det som det vore igår..♥ Älskar dig till hjärtat säger stopp och långt därefter. Du är det finaste som hänt mig, min lilla skatt!




Fast Zacke får vänta med sitt kalas tills på lördag! =) Då blir det födelsedagskalas här hemma med tårta och massa paket och på kvällen går vi "vuxna" ut. Ahmed & jag har fixat barnvakt, Zacke ska få vara hos sin farmor.

Imorgon fyller även Zackes moster och gudmor år. Känns lite speciellt eftersom hon var med under förlossningen (Ahmed var också med, men hade svår lunginflammation så kände att jag behövde ett extra stöd, hehe). Så coolt att han föddes på hennes födelsedag. Jag hade frågat långt innan om hon ville vara gudmor och frågade ungefär en vecka innan om hon ville vara med på förlossningen och då sker det PÅ HENNES födelsedag. Det var inte bara jag som fick en liten guldklimp, jag fixade även en födelsedags present åt henne! ;) Allting känns så speciellt och det kommer bli jätte mysigt att åka och gratta henne imorgon på 30 års dagen. Eftersom jag precis för ett år sedan fick sånt underbart stöd av henne! Zacke fick världens bästa gudmor redan från start!


Ny badrock!

Hej på er!

Lovade att lägga ut videon idag men dumma lillsis råkade radera den från sin telefon. Men ska försöka fixa in den ändå, den finns på mammas telefon också så inge skrik & panik här, hehe. Fast det kommer dröja nån dag! Stå ut! ;)

Sist jag var hos Ahmed så fick Zacke ett paket från sin farmor. Hon hade varit i norge och köpt en jätte fin "badrock" till Zackisen. Perfekt efter han har badat, jätte mysig verkligen! Har en liknande men den är inte hel täckande eller vad man ska säga. Den invigdes ikväll iallefall och lillkill vart super söt!




 

 

 


Duktiga lillkille!

Min lillasyster är seg på att lägga in videon, men det första jag ska göra imorgonbitti är att visa er den. Han var så söt! Att han snart kommer kunna knalla runt på egen hand känns lite skrämmande, jag ser honom fortfarande som så liten! Fast jag får väll inse faktum för inom några dagar kommer han att kunna gå, helt klart. Som han knallat runt idag så dröjer det inte länge. Han blir bara duktigare och duktigare! Innan han åkte i säng gick han flera meter och kunde till och med vända sig om och gå åt andra hållet!!

Nu ska jag fortsätta att tömma min gott&blandat påse, hehe. Vi hörs imorgon!

Bild från i förregår..


Zacke har tagit sina första steg!

Zacke har tagit sina första steg!!!! Sån otrolig känsla att se, man känner sig sååå stolt! Video kommer upp! =)

Tiger, grrr!

Hello! När jag kom hem från Ahmed hade ett paket landat hemma hos mig. Det var Zackes tiger tröjor, grrrrr! Fick ju en till mig själv också när jag beställde till Zacke, så vi invigde våra tröjor nu på kvällskvisten. Tanken är att det ska bli sovtröjor =) Mysigt! Inte alla som får vara lik sin mamma och det är nog inte alla mammor som får vara lik sin son heller för den delen, hehe gäller att passa på! Undrar vad han tycker om sisådär 13-14 år?

Jätte mysiga var tröjorna iallefall och dom som vi invigde idag kommer bli perfekt som en "natt-tröja". Jag älskar ju tigrar..

Bortse från att jag är helt osminkad och håret ska vi inte ens prata om.. Zacke är söt!




Ready.

Japp, då var man redo att åka. Ska bara vänta in storasyster Emma som har spelat match mot knutby (HEJA FUNBO), pappa skulle skjutsa hem henne så jag åker med i samma sväng. Får se vad kvällen har att erbjuda!



Update: Fan! Funbo förlorade, men vi vann överlägset förra gången så antar att vi får ta den smällen. Vi är mycket bättre så jag är in chock. ;)


13 sep.

Tjenis. Har stått på en höstmarknad hela dagen. Min mamma och syster stod där och sålde jätte fina baby/barn saker, stickat och virkat. Super söta saker! Har redan lagt en beställning till min syster, ett par svart/vita tofflor till Zacke. Perfekt när det blir lite kyligare!

Hjälpte iallefall till där mellan 11-15.00. Zacke var jätte snäll hela tiden och accepterade att sitta i vagnen och självklart leka lite i lekparken imellanåt. Duktiga lillkille!

Ikväll åker jag till Ahmed, stannar tills imorgon. Har ingen aning om vad vi ska göra men nåt kul hoppas jag på, är rätt rastlös.

Hörs senare.. Har blivit apdålig med bilder och antar att ingen ens orkar läsa det jag skriver men ni får ta det ett tag det kommer bli en förbättring, det vet ni ju =)

blablablablablablablablablablablablablablablablablablablabla!


Snart blir det ettårskalas. Jisses!

Har precis pratat lite med Camilla, det var trevlans! Bjöd henne till Zackes 1årskalas, hon fick första inbjudan! ;) Känns som att jag borde börja berätta för folket vad det är för tider som gäller och att det inte ens blir på hans födelsedag (han fyller på torsdag) utan det blir på lördagen. Blir lättast så, när man inte jobbar osv.

Men nu: SOOOOVA! Efterlängtat. Goodnight..



"My heart beats for you"


Converse.

Riktigt snygga! Blir bokstavligen talat kär. Ska finslipa lite på det till nästa månad, då kan det mycket väl bli en beställning om jag fortfarande är lika sugen. Jag har en tendens att tröttna på skor på två, tre veckor och då hamnar dom bara där i garderoben bland alla andra skor (tror jag användt mina Nike en ända gång), klackar är det annorlunda med för dom änvänds inte lika ofta och då tröttnar man inte lika fort. Finslipa, finslipa, finslipa! =)

999kr kostar dom iallefall och finns på nelly bland annat.



Ögongodis...



Kulturnatten! nonono.

Popcorn, chips, dipp och en cider 4.5. Det är min lördagskväll! Självklart dippar jag inte popcornen, vart bara så att jag gjorde ordning popcorn som inte alls vart nåt goda. Jag saltade och saltade men det kändes som om saltet bara rann av? Smakade ingenting iallefall så då fick chipsen och dippen hoppa in istället! ;)

Det är helt tyst här hemma.. Alla är inne och svirar på kulturnatten. Känns verkligen att man vuxit upp när den kvällen kommer, oavsett om jag hade Zacke eller inte skulle jag inte i min livligaste fantasi sätta min fot där. Om det inte vore för att jag skulle kolla på nåt dvs, kultur eller liknande. Det skulle jag mycket gärna kunna göra faktiskt, finns nog en hel del sevärdigheter! =) Så ni vet..

Kommer dock aldrig glömma mina minnen från dom där kvällarna. Finns bara ett ord - galet! Old times is always the best times..


Snygg kjol hos Nelly.

Åh, okej nu börjar jag bli smått tokigt på alla nya kläder som visar sig överallt. Jag vill shoppa!! NU!! Hittade en massa på H&M, koftor & skor.. Men men men, hittade en sån snygg kjol på Nelly att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Dock vågar jag inte beställa eftersom alla kläder jag köpt därifrån har varit för stora i storlekarna trots att jag tagit den minsta =( ....och så kostar den lilla underbaringen strax över 500 kr också och det vettetusan om jag har lust att lägga ut den här månaden.. Eller om den ens är värd det? Tveksamt..

Riktigt snygg är den iallefall! & Jag som ääälskar dragkejdor.
Men äh har faktiskt sett en liknande på stan! Woho ;)


Tråk!

Hemma! Är trött som ett as så ska sova nu.. Ville bara säga att jag är hemma igen! Glömde datan igår eller orkade inte ta med den lättare sagt, lat som jag är. Nu: Sängen! Ciao..


BVC.

Ja, nu är vi hemma igen! Gick snabbt och bra på BVC. Vart ingen spruta, ska tydligen vara 6 månader imellan sprutorna (Zacke fick sist han har var 8 mån) så vi ska dit i november istället.

Det var iallefall som jag sa, han vägde över 10 kg. Nämnligen 10,5 kg. Tjockisen min! Längden var 74 cm och huvudomfång 47. Läkaren klämde och kände och allt såg bra ut! Han var så duktig min lilla kille, bara satt i knäet och flina! =)

Nu ska jag fixa lite här innan Nike kommer, ska ju åka till Ahmed efter hon varit här så behöver packa lite och sådär. Tar med mig min lilla vita till Ahmed så vi hörs senare ikväll!

See you later alligator.


en bra torsdag!

Morning!

Har en bra dag att se fram emot! Ska bli kul att åka till BVC (om man bortser från sprutan) och få se hur mycket lillskiten väger, över 10 kilo är jag bombsäker på. Han vägde 10 kilo sist vi var på sjukhuset när han hade halsfluss och öroniniflammation (stavas så?) och det var ju ett bra tag sen!

Sen blir det raka spåret hem igen och vänta in Nike som skulle komma över på en thé efter jobbet. Förhoppningsvis kommer Malin också! Hon började jobba i norge för några månader sen men är hemma den här veckan! Har saknat henne jätte mycket så ser verkligen fram emot att få träffa henne! Var ju 100 år sen hon träffade lillZack också! =)

Mot kvällningen beger vi oss till papi Ahmed, tänkte ta ett glas vin maybe.

En bra torsdag med andra ord! Det behövs verkligen!


Bjuder på några pics på världens sötaste killar!


090909

Shit vad skumt det kändes att skriva det, hehe. 090909! Inte varje dag! Inte för att dagen har fört med sig nåt speciellt, bara massa snor och hosta. Fast börjar faktiskt bli bättre nu så ska inte klaga.

Imorgon ska jag och Zacke till Bvc för 1årskontroll (stora killen! Kan knappt fatta det..) vilket innebär vägning, mätning, läkarkontroll och SPRUTA (!!) stackars min lilla kille men det ska nog gå bra.. Hoppas jag!

Turkietbild som vanligt.. Vi tog så otroligt många bilder, kom ta år och dar innan jag hunnit lägga ut alla! ;) Kommer ihåg den där dagen iallefall.. Vi dök, hoppade och stod på händerna som galningar i poolen. Var också samma dag jag fick äckligt ont i halsen och köpte halstabletter för 50 kr och hur många var det i? 15st MAX, om ens det.. Rån! ;)


Godnatt!

Nu ska jag slänga mig i sängen! Godnatt på er alla!


Seg dag.

Det är en seg dag idag. Zacke var vaken första halvan av natten och bökade sig genom den andra. Säkert tänderna som spökar, ikväll blir det en alvedon för lillkillen innan han åker i säng. Tyckte så synd om honom inatt för han verkade ha så ont! Såg på honom att han var trött och ville sova men så fort han la ner huvudet på kudden och blundade tog ett illvrål över... Inte kände han för att ta sovmorgon heller, haha! ;P

Så som jag sa är det en seg dag idag, vi ska bara ta det lungt och vila oss igenom hela dagen. Imorgon har jag i planerna att träffa Petra och hitta på nånting med henne och på torsdag ska vi till bvc, så inget mig emot att bara ta det lungt idag.


Ellos shopping åt Zacke!

Fick ett mail från Ellos för någon dag sedan. Ett erbjudande att om man handlade för 550 kr eller mer fick man 200 kr rabatt. Var tvungen att ta vara på det! Är ju i behov av höst/vinter jacka till Zackisen, hittade en jätte fin och billig så var tvungen att slå till! Men för att komma upp till 550 kr fick även lite andra nödvändigheter följa med! Köpte ju en adidasdress till Zacke därifrån för ett tag sedan och jag älskade den! Den var så mjuk och skön, nu börjar han dock växa ur den så jag beställde en ny fast med vita armar istället för röda och ett par tuffa långkallingar fick också följa med. Allt detta för ca 500 kr (med frakt), inte dåligt!


(Klickbara bilder)



Lite bilder på Zackarias.

Min lilla krabat har missuppfattat det där med GÅvagn, hehe.


Tiger.

Det här är just nu på väg hem till Zacke (och mig, hehe). Sista tröjan eller tröjorna om man ska vara exakt är till både förälder och barn, så nu blir jag och Zacke lika! ;)

(Klickbara bilder)



Snygging på morgonkvisten..

Det är så svårt att få någorlunda bra bilder på lillkillen nuförtiden. Han gör till sig på varje kort eller så blinkar han precis innan blixten kommer, haha. Token.


Zackes 1års önskelista!

Zacke fyller år om mindre än 2 veckor, har fått lite önskemål om att jag ska skriva en önskelista här på bloggen! Så jag gör det, det jag skriver upp är bara det jag själv kommer på just nu. Han blir såklart glad över allting! =)


♥ Kläder, strumpor, vantar, mössa. Allt i klädväg behövs alltid! Han har strl 86/92 nu, så antingen det eller större.

♥ Saker som låter, spelar, sjunger.

♥ Plockhink eller liknande. Han älskar att sitta och plocka med saker.


Sen vet jag faktiskt inte, Zacke är inte världens kung på att leka med leksaker. Han har aldrig vart intresserad av det! + Att vi har sååå mycket här hemma eftersom Zacke har ärvt allting från sin morbror Ville och resten av hans mostrar och morbröder. Men som jag skrev så behövs kläder alltid och saker som plingar och låter går alltid hem! =)



2 tröttisar.. Me 'n my lillzack.

Godkväller..

Zacke sover redan, han har bara sovit i ca 50 min idag så han tokslocknade för 10 min sen. En tand börjar titta upp i överkäken på honom också (snyggt med en nere och en uppe, haha!) så det är säkert det som ställer till det.

Nu ska jag faktiskt proppa i mig en massa popcorn och sen blir det nog till att sova för mig också. Har känt mig halvkrasslig hela dagen, mått illa och halsen svider. Typiskt! Vart frisk för två dagar sen ungefär och nu mår man ännu värre, kul.

Hörs!

Zacke igår.




Börjar bli riktigt trött på att blogga btw, ni får stå ut med det ett tag..


Hitta Nemo.

Godmorgon!

Sitter och kollar på hitta nemo med Villeplutt och Zacke. Så vacker film, älskar färgerna. Måste vara en av disneys bästa filmer! Helt klart.




Heja sverige!

Tro det eller ej men jag ska faktiskt gå och lägga mig nu. Hade velat se Sverige matchen men den började försent (min lillsis sa att den började 19.00), tråkigt.. Men håller mig uppdaterad från annat håll, just nu står det 1-0 till sverige iallefall! Woho!! Go sverige!!


Nybadad Zacke hejade fram Sverige innan det var dags för sovtime.



Två busungar som inte kunde sitta still och i bakrunden sitter Morfar (Zackes) även han i sverigetröja.




Nu ska jag bege mig mot sängen, låt mig vakna upp och höra att Sverige vann igår!!

Godnatt ♥


05 september.

Hemma igen! Åkte från Ahmed rätt tidigt imorse så inte hela dagen skulle flyga iväg. Har bestämt med Petra att ta en kaffe också, hon slutar 12 så vi får se när hon slår en pling.. =)

Zacke tokslocknade på vägen hem, inte så konstigt eftersom han vaknade vid 6 och brukar egentligen sova igen vid 11.30-12.00 men nu vart det vid 12.30 istället.. Hoppas han sover någon timme nu iallefall, han brukar inte sova nåt bra i vagnen men vågar inte flytta på honom.

Nu fick jag höra att storasyter (även moster och gudmor, till Zacke alltså hehe=)) Malin kommer hit! Wihoo!

Hörs senare!


Ett litet riskorn.

Zackes första tand har tittat upp i underkäken!! Bättre sent än aldrig.. =) Gullungen.

och här ska man skriva en rubrik...

Halo!

Har haft en mysig dag på Gränby centrum med Petra. Vart en fika och storhandling (åt petra), så kul det är att handla mat egentligen. Fast jag säger som Petra, kul att handla mindre kul att betala, hehe. Skulle hämtat Zacke idag men glömde bilbarnstol hemma och vagnen går inte in i Petras bil så jag vart avsläppt hos Ahmed och stannar här tills imorgon! Ville inte vara utan min plutt en dag till!

Nu sitter jag och dricker lite kaffe, Zacke smaskar gurka och Ahmed är ute en sväng.

Ska kolla till mitt lilla gurkmonster nu men vi hörs senare! ♥


Gränby centrum imorgon.

Ena dagen fungerar inte statistiken och den andra dagen kan jag inte läsa kommentarer. Snart dags för mig att byta blogg I think, retar bara upp mig på att det alltid ska vara något fel!

Just nu väntar mitt thévatten, surpla upp det och sen blir det sängen. Sov alldeles för länge imorse men är ändå trött? Wierd. Ska till Gränbycentrum med Petra imorgon och då vill jag vara pigg och fräsch så jag orkar strosa runt i butiker. Dock är min plånbok = 0, så ingen shopping for moi. Lid med mig. Men behöver bara hålla ut i ca 2 veckor till sen blir det höstshopping för min och Zackes del! Lovely! Två veckor går snabbt...Ja...

See you!



I miss my babyboy...


Ny tröja från cubus.

Tjena mittbena.

Sitter framför farmville och dricker ett väldigt gott örtthé. Snacka om att jag fastnat för det där farmville. Not good! Har stigit upp någon level nu iallefall, that's good, haha!

Zacke verkar stanna hos Ahmed ikväll igen, känns lite surt för jag saknar honom. Igårkväll när jag skulle gå och lägga mig saknade jag hans små snarkningar brevid, men jag försöker intala mig själv att det är bra för honom att vara där också. För det är det ju!

Ska försöka göra nånting av den här dagen. En städning skulle verkligen behövas, skulle vilja träffa Petra också men hon jobbar ju som en arbetsnarkoman jämnt! Bra för henne, mindre bra för mig.. Buhuhu.


Min nya tröja med dragkedja (bilden gör denn inte rättvis) från Cubus. Love it!

 


Farmville.

Jag åkte hem från Ahmed men Zacke stannade kvar. Ska hämta honom imorgon igen. Det innebär alltså en lugn kväll och förhoppningsvis en natt med sömn. Om halsen min tillåter. Ska försöka hinna med en film ikväll också, sällan men hinner med det när Zacke är hemma. Blir antingen på datan (vilket jag tror) eller om det går någon bra på tv.

Har inte orkat med bloggen idag.. Eller orkat med och orkat med.. Har fastnat heeeeelt för farmville på facebook, hehe. Så jävla kul! Just nu sitter jag och väntar på att mina jordgubbar och hallon ska bli klara. Nörd! =)

Nej, hörs sen!


Hahaha!

Det här är äkta "Maria & Linnéa" humor. Jag dog av garv vid datan igårkväll.
Visserligen måste man kanske förstå vad vi menar för att förstå det roliga, men wtf. ;)



Äntligen framme!

Nu äntligen sitter jag hos Ahmed. ;) Skjutsen jag fick hit var lite osäker på vägen och körde fel ett x antal gånger, haha! Varje gång vi skulle svänga eller dyligt var vi mitt uppe i ett samtal så ingen tänkte på att det var dags att svänga. Självklart tänkte vi att om vi fortsätter lite till kommer vi nog fram ändå, men nejdå det var bara återvändsgränder och det där hände säkert 4 gånger, hehe woooppss..

Nu väntas det iallefall mat, jag är vrålhungrig!!


Lets go..

Jag fick skjuts!! Woho.. Men nu är det lite bråttom här! Ska packa ihop alla grejer och försöka göra nånting åt mitt hår på ca 40 minuter, skrik & panik!!








 


Dagens O.

Goddagens! ;)

Har precis fixat mig lite för att åka iväg till Ahmed. Ska se om jag får skjuts dit eller om jag tar bussen. Skulle vara riktigt skönt med skjuts eftersom jag mår som jag mår. Det återstår väll att se. Om nån timme eller två tänkte jag iallefall bege mig hemifrån.

Slänger in dagens..



Ursäkta mitt ovårdade hår.. Varför ska håret alltid se ut som "hej kom och hjälp mig" när man blir sjuker?


RSS 2.0