Dagens:

Full rulle på stan, ätit middag med Kim & petra, slagit in ALLA julklappar, julmys med hela stora familjen och spelat spel med bigsis Emma! Nu blir det natti natti så man orkar med morgondagen:) Längtar sååå tills jag får se mammas kille öppna alla hans paket ♥♥♥

Shoes!


Kuvertväskor!


Skinnjacka, sjal, linne & halsband!


Rings!

Ringar är ju en sak som jag faller för! Kommer aldrig ut tomhänt ur en butik just för att en ring alltid skriker åt mig - TA MIG, jag skulle sitta jätte bra på ditt finger!!! Ok då visst visst....

Dom här ringarna skrek efter mig sist! Den första bilden är det en två-fings-ring på och den diggar jag stenhårt!!


Jeans!

Har köpt så himla många jeans under dom senaste 4 veckorna men här är mina nyaste och absolut mina favvisar då dom sitter som smäck!!

Första paret är från Tiger och andra paret är från H&M.


Tonight!

Shu bloggen:) Long time no see...som vanligt! Ikväll har jag iallefall ingenting planerat så tänkte ägna lite tid åt bloggen! Händer ju inte ofta om man säger så! Så håll your eyes open för tonight kommer det bombas med inlägg här! Liiiike it??;) haha...


En toppen tisdag!

Till att börja med vill jag säga att jag är väldigt stolt över mig själv! Jag är stark!!:)

Och förutom det så har jag haft en dYnder dag! Jobbat, fikat, ätit kinamat, fikat igen och nu blir det färgning av hår! Ska fylla i mina slingor lite! Mitt hår växer ju så otroligt snabbt så nu har jag en SVART utväxt och resten är ganska ljust! Jag tycker att det är assnyggt med utväxt men nu har det blivit lite för mycket! Yeye, en toppen tisdag med andra ord och imorgon väntar en ännu bättre torsdag! Vem klagar på livet:) NOT ME!:)


Det går bra nu!!

ÅH! blir man inte glad av att veta att man har massor med roliga saker inplanerade??!!

* 20e går jag på två veckors semester och då ska det hända grejor!:) Bla hänga med söta lillsis linnéa MYCKET!
* Shopping/julklappsdag med Kimsan
* Julafton
* Juldagen
* Nyårsafton
* 11 januari börjar Zacke på dagis
* Kryssning (datum ej satt än)
* Förmodligen en resa till något varmt ställe i februari.
* 4 månader kvar tills APRIL!!!

Finns tusen andra saker också men dom håller jag för mig själv så länge!!:D

Mitt liv är så ursäkta ordspråket JÄVLA bra nu! Allting rullar på! Det som fattas är en egen lägenhet men jag har sökt så pass många att ett svar nästan måste komma inom kort! Den som väntar på något gott;)



DET GÅR BRA NU!!


Tisdag!

Dagen idag har mest bjudit på lugn och ro...Åtminstone efter jobbet:) Vart raka spåret hem och sen har det varit en riktig mysdag med lek för Zacke och lite lite städning för min del. Visserligen ser det likadant ut nu efter att Zacke härjade omkring med alla hans leksaker. Leksaker över allt! En tågbana ligger just nu utspridd över heeeela golvet och runt det är det bilar, mjukisdjur, böcker..You name it! Inte har jag någon ork att plocka upp efter den lilla herrn nu heller....Prio ett just nu är en dusch och packning inför imorgon. Knappt det orkar jag! Latis!



Imorgon blir det en solning för min del och kanske om orken finns köpa lite klappisar! Har visserligen planerat in en shoppingslashjulklappsdag med Kim nästa vecka men eftersom det är ett par st att köpa till lär jag nog börja lite smått nu! Maybeeeeeeee:)


skulle ha publicerats igår.

Nä ni, när jag skrev förra inlägget glömde jag ju helt bort att skriva lite om min dag idag..Mysdag nr 1:)

....Visserligen var det jobbigt att gå upp imorse och ännu jobbigare var det att gå ut till bussen när kylan slog i ansiktet....Men det jämnade ut sig vid fikarasten på jobbet då det vart luciatåg! dom var så himla fina och deras röst ska vi inte ens gå in på! Efter luciatåg och diverse grejer så bjöds det på kaffe, glögg och UNDERBARA lussebullar! Bra start på en måndag eller vad?

Efter jobbet så var det bara raka spåret ut till min fina lillebrors dagis och kolla på hans luciatåg! Han var så duktig min kille! Sjöng korrekt och bara stod där och såg söt ut! Fina fina Ville!!

På kvällskvisten har vi bara myst här hemma. Lekt lite, kollat lite på tv, lekt lite till, kramats, busat och sen decka Zackisen i sin säng utan några som helst svårigheter:) Nu förtiden är det värre att väcka sömntutan på morgonen. Förut var han som en tidinställd bomb som smällde vid 05.30 och nu sover han som att han kunde sova 100 år till vid den tiden? Allting för att göra det värre för mammsen säg!;)

Haha nä, nu ska jag packa ordning alla grejer inför imorgon då ytterligare en jobbardag väntar..MEN snart väntas 2 veckors semester på mig så ska inte klaga:) Whoppp!!




helgen.

Hello! Haft en bra helg och en bra start på veckan? Jag har:) lalala.

I helgen vart det firande av Kimsan och i lördags fastnade jag och mr.A på en så kallad förfest. Båda kvällarna vart rätt lyckade faktiskt....Vilket resulterar i att jag bara sov och sov och sov igår. Måste varit anledningen till att jag var så pigg på jobbet idag. Hamnade inte i koma en ända gång! Wey;)

Nä nu är det dags för mig att inta min 3e middag för dagen. Tjoooockäs!



Älskar mitt nya linne!
Måste visa detaljerna på den sen.. Är som en dragkedja längs ryggen. Riktigt frääscht


.

I min blogg händer det inte mycket:)

Som vanligt är jag sjuk. Förvånade? Som vanligt är Zacke sjuk. Förvånade?

Zackarias!

Innan jag bänkar mig framför tvn så måste jag bara visa världens finaste kille!!



Finaste Zackarias i hans nya tröja från cheap monday!
Jag älskar dig, älskar dig, älskar dig, älskar dig!!

saknad.

åh, vad jag saknar min underbara son. Längtar tills imorgon förmiddag då jag ska hämta hem honom igen! Det är nästan jobbigt att gå och lägga sig och se att hans säng är tom. Min fina fina fina kille!

Nu ska jag iallefall kolla på film (twilight) med två små syskon vid namn Linnéa och Philip. Kommer nog inte kolla klart på hela då jag redan nu känner att mina ögonlock är tunga som berg... Men en liten dos av Edward behöver jag, det var länge sen nu ♥ tihi.



Cutielillsis o jag.

.

And it's sick that all these battles
......Are what keeps me satisfied




Klack.

Igår vart det klackarna i taket! Började med förfest, födelsedagsfest och till sist en utgång. Helt ok kväll faktiskt med undantag för vissa idiotsaker. Bättre kvällar har man haft men ska absolut inte klaga. Känns i kroppen idag att det vart mycket spring igår iallefall, helt deck. Har sovit bort hela dagen. Tragiskt. OCH ni tror inte jag får lite panik när jag sitter och tänker för mig själv att det är jobb imorgon, hur fan ska jag orka det?? MEN det är ju bara lördag idag så det blir ju en vilodag imorgon med!! Skönt.

Dock har jag världens beslutsångest just nu. Vet inte om jag ska ut ikväll igen? Fast lite lugnare idag än igår då såklart:) Eller om jag bara ska sitta hemma? Har ijoförsej varit och handlat chips, dip och julmust (fast den är redan slut, suck) så lika bra att sitta hemma kanske. Har snackat med lillsis Linnéa om att kolla på twilight också.. Behöver en dos av vampiers känner jag..M så får det nog bli.




Igår var jag lockig;)


Poncho!

Min nya poncho! (stavas?) Fin, varm & skön! Dock så känns det lite tråkigt att dölja den med en tjock vinterjacka nu men det är ju inte långt kvar till våren!;) Från Åhléns är den iallefall!


Torsdag

Hej! Även idag har man jobbat arslet av sig....Men det känns faktiskt skönt att känna att man lever:) Åtminstone i den här kylan då man helst av allt skulle vilja lägga sig under täcket o dö.

Tanken var idag att jag skulle hinna med massa grejer men eftersom min hjärna är full just nu så hamnade det någon annanstans och glömdes bort. Skulle även bakat ihop nånting till tjejerna (tanterna:) på jobbet tills imorgon då det tydligen var min tur att ta med mig det. Jag kan inte ens baka va fan! Eller jag vågar mig inte på det helt enkelt, allting går ju snett jämnt så att bjuda andra på nånting jag själv bakat? Näääää....Inte om jag vill ha jobbet kvar iallefall:)

Nu ska jag käka möglig öst och kex! Julmusten joinar också...:)



Min fina stjärna!!


Time to sleep:)

Nä nu är det nog dags att röra sig mot sängen. Det är kallaballik på jobbet just nu. Normalt så ska vi vara 14 st på jobbet och nu är vi bara 6 st!! Det räcker inte ens till till alla områden! Vilket betyder mycket spring, stress och ännu mera spring... OCH vad blir resultatet då? Jo ett trött huvud och en sliten kropp. Buh.

Jajajaja, Zacke sover nu iallefall och förhoppningsvis sover han i sin egen säng tills imorgonbitti när jag väcker honom. 3 nätter i sträck har han sovit hela nätter, visserligen vaknade han inatt och ropade mamma men det var bara för att han inte hittade sin flaska!:)

Nä nu BED.



Jag & söta lillsis sholianna på hennes öppethus förra veckan!


High heels från Have2have.

Okej nu kommer det inlägg så det ryker!!!! Ville visa er mina nya high heels från have2have.

Snygga visst? Värda varenda krona...Trots att det var liite svårt att gå i dom inne på slottets hala stengolv;)



Nu ser dom inte så skyhöga ut som dom är i verkligheten. Är som sagt strax över 14 cm.. Längre än så behöver jag nog inte bli! 180cm räcker prima för mig!;)


Percing i tragus!

Ja men bättre sent än aldrig hörrni! Här har ni en bild på min fina percing!





Ångrar det inte en sekund! Så jävla snyggt!! Det läker så himla bra också! Killen som percade mig sa att just brosk är jätte svårläkt och det tar upp till 6 månader innan det har läkt helt. Just därför måste man vara noga med att tvätta dom första 3 månaderna och ibland även längre (om jag fattade rätt). Nu har jag bara haft den här i en vecka men jag har inte haft något problem alls, det svällde inte ens upp minuterna efter. Självklart har jag haft ont men det har sett så himla fint ut hela tiden och inte en ända sårskorpa har jag fått! Nu kan jag pilla, tvätta o dona utan att det ens känns! Riktigt skönt! Hade hört och räknat med värre:)


 

 

 


3-rätters middag på Uppsala slott!

Senaste nytt!!

Fredags: Ojojoj vilken dag/kväll:) Till o börja med var jag skitnervös hela dagen för att jag skulle på en 3-rättersmiddag på slottet med alla (!!!!) anställda på Uppsala Universitet på kvällen. Skulle det inte vara typiskt mig om jag kraschade ett glas? Sa nånting dumt? Eller halkade med mina 14.5cm klackar?....

Ingenting av det hände dock så oron var förgäves!;) Kul och framförallt trevligt hade jag! Började med en fördrink och mingel för att sedan sätta sig vid sin placering och få förätten (som var asgod!!)... Efter det kom servitörerna in med varmrätten och en massa vin. Tror dom fyllde på mitt glas 4 gånger? Varmrätten var även den asgod! Oxfilé, potatisgratäng, wookade grönsaker o sås! Bäst! Om jag hade ont i magen sen? Ja!!! Gav därför bort min efterrätt till min jobbarkompis, haha:)

Efter mat, tal, mat, tal, mat och tal så fick man kaffe och en kaffedrink (shot?) en trappa upp och under tiden så dukade dom bort alla bord och gjorde dansgolv. Jessica Brown uppträdde och hon var bättre än vad jag trodde!:) Efter dans o ståhej tackade jag och två jobbarkompisar för oss och tog en taxi ner till stan. Vet att det typ är 100m ner till stan men att gå i mina skyhöga klackar ner för en isbacke (!!!!) kom inte på tal!!

Nere på stan vart det röj in på dom små timmarna på 3 olika uteställen! Snacka om att jag hann med mycket den kvällen! Höll på att somna i taxin hem:)

OCH man mådde som man förtjänade dagen efter!:) MEN det var det värt för en kväll på slottet!:)



RSS 2.0