Bitter:)

Kan inte sova:( Det går inget bra på tv:( Är hungrig men kan inte käka:( Tog sista thépåsen nyss:( och som toppen på moset upptäckte jag att jag varken har alvedon eller ipren hemma... Smart. Men jag brukar aldrig ta värktabletter då jag blir helt skakis och konstig av dom så tänker liksom aldrig på att köpa det. Nu däremot skulle det ju behövas.

Tror jag har halsfluss. Hela min familj har legat i det och Villekillen har man ju pussat en hel del på. Inte nog med det så kan jag inte ens lägga ner huvudet på kudden för att det bultar och trycker i ena örat. Kuligt värre.

Haha, visst är jag duktig på att tycka synd om mig själv? Nu ska jag spela wordfeud tills jag somnar:) Bästa tidsfördrivet!! Tur att jag får hjälp med Zacke till dagis imorgon.. 


Tycker synd om mig själv.

Idag har det inte blivit många knop gjorda. Inga alls faktiskt. Zacke slog upp sina stora bruna 04.15 imorse och vägrade att somna om och då hade han ändå hållt på och bökat och grejat ett par timmar innan det också. Jag fattar inte hur han orkar? Ja, jag orkar inte iallefall. Nu har jag visserligen dragit på mig jordens förkylning eller vad det nu kan tänkas vara också så att det är väll en till anledning att man inte har varit fit for fight idag.

Min hals gör så sjukt ont och jag känner mig helt matt. Kan inte äta, dricka eller aa inte svälja helt helt enkelt och jag blir ju ett vrak när jag inte äter ELLER när jag inte får i mig kaffe. Har bara druckit en kopp idag = hej huvudvärk.

Och heeeeeeeej klagoinlägg!!



Kärlek

Hej & hå, vilken toppenhelg det har varit!!

I fredags härjade vi på Nickis äventyrslek, Zackes favvoställe typ (förutom hemma hos mormorn&morfarn då, där hans stora idol Ville bor;) Igår tog vi det launa och idag tog jag med mig mina två små hjärtan Ville & Zacke på bio! Väldigt uppskattat det med:) Vi såg Alvin & gänget 3 och grabbarna skrattade som tusan = bra film!! Efter bion vart det Mcdonaldts, standard! Världens mysigaste dag♥ Dom där två killarna gör mig lycklig alltså!

Zacke stupade isäng för ett tag sen, övertrött krabat! Jag är också såååå seg och har börjat få ont i halsen? No no no...

Hursomhelst, summan av kardemumman, vi har haft en KANONHELG! Nu ska jag käka lite godis och glo på solsidan innan Wallander börjar! Älskar söndagar!

Bilder från Bion idag och från Nickis äventyrslek i fredags!

 

 


intressant dag.

Idag har det varit en dag med massa måsten, och galna kötider. Inte nog med det så gick jag igenom dagen med illamående och huvudvärk som hette duga. Nu ligger jag halvt död i soffan framför något program som jag fattar zero av. Nya tag i morgon, måste, ska hjälpa en kompis att packa inför flytt. Vi kommer ha två crazy kids runt benen också. Nya tag vare ja! Vi hörs imorgon, bloggar via mobben så no pics idag. Är för lat för att starta upp datan:) puss o kram!

Solsidan

Nu ska jag inta ryggläge i soffan framför solsidan! Har lånat hela säsong 2 från mamma så jag är mer än nöjd, haha får inte nog! Behöver jag skriva att chipsen håller mig sällskap ikväll? Som om det vore nåt konstigt liksom:)




Puss;)


Fullt ös!

Hoj hoj, vilken dag! :)

Tanken var ju att jag skulle vara barnvakt åt Ville bara ett par timmar när mamma skulle in på röntgen på förmiddagen men det krånglade till sig med nånting där så hennes tid vart uppskjuten till senare på eftermiddagen. Zacke fick därför hänga med sin moster och kusiner efter dagis och jag satt barnvakt till Ville framåt 15.30. Vi hade en sån mysdag!!! Inte ofta man får sin egna lilla tid med den pöjken! Vi uppskattade det nog båda två, tror jag! :) Vi lekte, spelade tvspel, kollade på film, härjade i snön och åkte skidor! :D

Zacke hade även han en toppen dag hos hans moster/gudmor♥ Och när jag hämtade upp honom där så begav vi oss hem till mamman/mormorn och pappan/morfarn igen, på middag och ännu mera lek, bus och mys. Zacke avgudar ju sin 6åriga morbror Ville, så kul att se♥

För Zacke så var det även som självaste julafton idag. Han kom hem med ett nytt set briotåg (från mostern), en sån fin stickad tröja och en väska med Cars2 på (från mormorn). Överlycklig kille!!

Kan ju säga så gott som så, han somnade på två röda idag!! Nu ligger han o snarkar så sött:) Jag känner mig rätt mör jag med, hehe.



Zacke & hans kusin Erica! Mina fina ungar!!



Ville på skidor, han var så duktig!!!



Finaste♥


Rubrik

Har suttit på ett X antal sidor nu och kikat runt. Hittar så sjukt mycket som jag bara vill vill VILL ha. Dock inte något som jag MÅSTE ha....

Nu ska jag hälla i mig mitt thé och sen röra mig mot sängen. Imorgon lyder planerna, lämna lill-Z på dagis och sen dra mig hem till mams&paps för att sitta barnvakt åt min fina Villekille ett par timmar när mamma är på röntgen för att hitta den andra dumma cancern som gömmer sig... Tänker på min mamma♥








Haha min tok... ♥


Kliii i fingrarna

Lulu! Hade precis lillasyster Julia här på kaffe & mys! Nu är jag däremot helt sluuuuuut. Zacke ligger redan och snarkar och jag tänkte fixa något gott och sen glida ner i soffan. Ska nog fastna lite framför Nelly och andra sidor. Det var länge sen! Det kliar i fingrarna.....:)



Min stjärna när vi var på bio i helgen.. Vi hade en riktig mysdag! Först pulkaåkning, sen bio med massa godis och popcorn och efter det leksaksaffärn där han fick välja två bilar från Cars. Gissa en som var lycklig? ♥


Tisdag

Har precis käkat en god lunch och nu sitter jag med en kaffe i väntan på att hämta hem grappen från dagis. Då blir det pulka för hela slanten! Vi har sån tur när det gäller pulkaåkande med tanke på att vi har en perfekt pulkabacke precis utanför dörren!




Ljusare!

Beslutsångesten är på topp och jag har blivit ljushårig igen!


Jag och storasyster Sara i lördags ♥


Say hello

Hej igen!

Hoppas ni mår bra allihopa och att ni är så tålmodiga som fortfarande kikar in här! Haha! Har funderat på att lägga av med bloggningen men jag vet själv att jag skulle ångra mig efteråt. Min blogg använder jag ju mest för att själv kunna kika tillbaka på vad jag har gjort och att se hur Zacke utvecklas. Här om dagen satt jag och fyllde i alla luckorna i hans "första bok" och jag hade inte kommit ihåg ett shit om det inte vore för bloggen! :)

Har haft en jätte mysig helg. Min syster Emma hade sitt första vernissage i helgen. Hon målar SÅ sjukt fint och jag är SÅ stolt över henne ♥ Kika in på hennes hemsida HÄR! Efter hennes fina utställning gick jag och mina andra 3 systrar + systerson och tog en öl. Bjöds på VÄLDIGT mycket skratt och prat, som alltid! Min familj är bäst!

Annars så har det varit en lugn helg, lek och mys med min fina son! Pulka, stjärtlappsåkning och massa annat bus. Igår däremot åkte jag på världens yrsel igen så har legat i sängen sen dess typ :/ Aa förutom städningen då, det städas ju inte av sig självt om man säger så. Sjukt egentligen att det ska bli så stökt av två pers (jag & Zacke) fast då har vi ju faktiskt mycket besök hela tiden ijoförsej... Bara för typ 10 min sen var min fina vän Camilla här på kvällskaffe:)





Några bilder från förrförra helgen :)


årets första blogginlägg.

Shylyly bloggen! Länge sen sist! :)

Anledningen till att jag sitter här just nu är för att jag inte kan sova och har jordens huvudvärk. Försöker sysselsätta mig med både det ena o det andra för att bli trött men inget funkar. Har rensat tvätt, sorterat Zackes kläder, kollat igenom mina kläder, städat så gott det går (kan ju inte direkt starta upp dammsugaren nu om man säger så) och diverse saker och då kom jag på att det var år sen jag tiitade in här! Ok, inte år men ni förstår poängen!

Kul att det fortfarande finns folk som tittar in här iallefall! Kan ju inte påstå att jag har varit världens roligaste på sistone men nu har jag bloggmaterial så det skriker om det!! Några nya örhängen finns dock inte att visa. Har inte haft lust till det alls men imorgon tänkte jag beställa och köpa lite roliga smyckesgrejer då jag fick presentkort till det i julas.

Förövrigt hade jag en jätte mysig julafton med familjen, Zacke drunknade i julklpappar och jag drunknade i all julmat, hehe! Nyårsafton var även den mysig, satt hemma med ost, kex och och något glas vin! Firade in det nya året med världens bästa son som var helt lyrisk över alla fyverkerier!

Nu ska jag vila mitt huvud framför tvn med en kopp thé. Suget efter att blogga finns där så ni ser mig snart igen!;D

Kram så länge♥






RSS 2.0