Lördag! Yes!

Hamburgare, räkmackor och kanske en öl eller två! Woho! Lördagsmys!


Home sweet home!

Hej på er!

Bloggade ingenting igår för hade en fullspäckad dag. Vart först en runda och middag på stan med Ahmed, sen bråttom bråttom hem för att fixa mig. Tog några öl och hade en rolig kväll med lillsis! =) Zacke var hos Ahmed över natten men jag hämtade honom imorse. Har degat hela dagen, inte ens orkat öppna datan.

Men nu så! På kvällskvisten vart det bad-time, lek-time och gröt-time. Så nu har jag en nybadad, trött och mätt kille ligger och sover! Ska slänga mig i sängen jag med snart. So tired!! - Are you always tired??



28 okt. Shit snart november..

Halo på er! Är fortfarande hos Ahmed och stannar nog här till imorgon. Vart ingen filmkväll igår så jag tror det blir idag, vi har några filmer på lager! =)

Just nu ligger jag iallefall i soffan helt utslagen. Ahmed och Zacke är ute och fixar några saker. Funderar på om jag ska ta en powernap medan dom är borta eller om jag ska ta vara på tiden och kolla på lite bra tvprogram som kan vara rätt svårt när man har världens busigaste unge. Inte är han nån lugn bebis längre iallefall, hehe..

Zacke igår på Panini. Ligger och busar med min väska. Bild snodd från Bigsis Emma.

 


Time to go!

Nu ska vi knalla ut till bussen. Ska möta upp bigsis Emma för en fika innan vi drar oss till Ahmed! =)

Yes, jag har en dålig hårdag.. Om ni tänker på bilden alltså! Skärmkepsen är från H&M.


Dagens to do.

Godmorgon på er! Idag är planera att åka till Ahmed. Ska packa lite, Zacke ska sova, jag ska kolla på hem till gården sen blir det en snabbfixning innan vi åker. Ska in till stan en snabbis först, tänkte föreslå Nike en fika. Ska försöka blogga från Ahmed. Orkar inte ta med mig min lilla vita.

Ha en bra dag! ♥


Scared!!!

Haha, shetas pomfretas! Har sett klart filmen nu och gissa en (eller två eller tre eller fyra) som inte kommer att kunna sova inatt. Fy!! Klockan är mycket men jag är för uppe i varv för att sova nu, varför ska jag ALLTID kolla på skräckfilmer när jag vet att jag INTE kan sova efter..... Skit!



Ps. Chipsen Philip köpte smakade ingenting och dippen jag gjorde smakade WÄÄ, hade ingen gräddfil hemma så blandade med fil.. Gör inte det! Slöseri med dip som Julia skulle sagt (ja, eller sa.. Precis innan jag blanade..). Ds.

 


Babyshop!

Fick mina grejor från Babyshop idag! Riktigt snabb leveranstid! Beställde det ju i fredags! =) Vart riktigt nöjd med "skorna" om man kan kalla det så. Fodrade, resår runt foten och en dragkejda ibak! Sitter som smäck! Strumporna var också perfekta, riktigt bra halkskydd under foten vilket behövs nu!! Napphållaren och halsduken eller vad man ska kalla det var också jätte fina och praktiska! =)



Skräckvecka på tv400! = Skräckkväll hemma hos oss!!

Jag och lillebror Philip ska ha "skräckkväll" här hemma! tv400 har nämnligen en skräckvecka (eftersom det är halloween i helgen) och sänder en massa skräckfilmer efter varandra! Så när Zacke somnat ska lamporna släckas, ljusen tändas, chipspåsen öppnas och skräckfilmen startas! Buuuhuuhuhuhu! Scaryyyy! ;)


En dag på fyrishov i bilder!

En glad Ville i barnbassängen!




En glad Zackarias i barnbassängen!





Att hoppa från kanten var riktigt skoj det!





En liten tjockis!




Tokiga pappan jagar Ville under vattnet!




Villeplutten!




Att sitta på kanten och kika på tokiga morbröder var också skoj!




En frusen kille fick vila från badandet ett tag!





Sen vart det röjj i vattnet med mamman!




Efter mycket plask behövde mamman kaffe och då vart det spring uppe på "land".




Ville och Zacke busade medan resten fikade!




Sista doppet innan hemgång!




En dag på fyrishov!

Nu är vi hemma igen! Åkte vid 10.30 imorse så vi spenderade drygt 4 timmar där. Snacka om att det var en kille som var trött! Somnade i mitt knä när jag satt och väntade på pappa (min) lillebror1 och lillebror2 för att ta bilen hem. Men det är helt förstårligt som han plaskade och härjade med sin morfar och morbröder! =) Haha, jag är också helt slutkörd! Snacka om att armarna känns som spagetti efter att man gått runt och dragit en tung liten tjockis i vattnet nästan 4 timmar! Men Zacke hade sååå kul och var sååå duktig! Detta ska definitivt göras om!

Ska lägga in ett inlägg med bara bilder från idag senare!
Lillebror Philip vågar inte visa sig i min blogg, därav hans vita jätte huvud!


Poolpics från Turkiet.

Zacke sover nu.. Han var jätte svårsövd! Tokisen bara låg och skrattade och lekte tittut. Var bara att ligga där brevid och leka tittut tills han blev så trött att han vände på sig och somnade.

Nu ska jag packa allting inför morgondagen. Handukar, välling, bikini, badkallingar, extra ombyte, blöjor, nappar osv osv osv osv osv.. Blir en hel del även fast man bara ska vara borta i 3 timmar! =)


På tal om fyrishos så bjuder jag på lite poolpics från Turkiet i somras!! Åhhhhhhhhh, vad jag vill tillbaka och plaska där..


Sötaste Liam!!


Så vart det kväller!

Nu har bebisLiam varit här! Han var så söt & gosig! Hihi han bara sov & sov! Ska lägga in lite bilder senare, min kamera leker kurragömma just nu. Men så fort den behagar att komma fram lägger jag in bilderna.

Nu ska jag byta blöja, sätta på pyamas, ge välling (om han ens villl ha, han åt upp en STOR tallrik gröt nyss) och söva min skitgris. Hörs om ett tag! =)


Tiihi =)


Äntligen ska jag få träffa lilla bebisliam!

Åh, snart kommer söta lilla Liam hit (mitt syskonbarn och Zackes kusin)!! Har inte hunnit träffa honom än men idag så! Som jag längtat. Har bara sett mms.. Han är så söt! Har en liten present till honom också! =)

Sötnosen på BB för ett par veckor sen!


Pics på Zacke!



Ännu mer shopping till Zacke!

Nu har jag kommit in i den här perioden igen då jag tycker det är skitroligt att handla kläder till Zacke. Jag blir som besatt! =P Visserligen är det väll alltid kul att handla barnkläder men ibland blir det sådär extra roligt!! Hihi!

Det här kom jag hem med från stan i fredags:

Svart Veluorjacka.
Vit T-shirt.
Badbyxor!


Vilosöndag och fyrishov imorgon!

Morning shunshines!

Så bra det känns att vakna upp helt utvilad. Dock jag gick och la mig rätt sent och Zacke vaknade en timme tidigare men att jag bara tog det lungt igårkväll gjorde ganska mycket. Skönt!


Idag ska vi inte göra så mycket.
Kanske träffa Camilla och åka och kolla på hennes nya hus. Det skulle vara mys! Vill verkligen se hur hon har det!! Tråkiga är väll att det är ganska långt härifrån till henne och har ingen lust att sätta mig först på en buss för att sedan ta en annan. Nej det orkar jag verkligen inte idag!

Imorgon däremot ska vi till Fyrishov (ett badhus för er som inte vet, hehe)! Ska bli så himla kul att få se Zacke plaska omkring. Han har ju bara badat i poolen här hemma och fyrishov är ju betydligt större om man säger så, haha! ;)




Vintertid.

Kul att klockorna ställdes om här hemma. Innebär mer andra ord en timmes mindre sömn. För jag tror inte Zacke kommer märka att klockan kommer vara 5, FEM (!!!) imorgon bitti när han vill gå upp. Av tidigare efarenheter så vet jag det. Då undrar ni säkert varför jag sitter här? Mm, det gör jag med.. Godnatt!

Motsatsen till rubriken..


Zacke har shoppat loss Igen!!

Klick sare ba. 

...Jag hoppas grejorna kommer på måndag. Stod två postdagar. Fredag och måndag = 2. Yiha..=)


Dont make panic!

Shulu! Long time NO see!!

Åkte till stan igår, kände mig som en virrhöna innan jag skulle ta bussen så orkade inte blogga. Åkte iallefall in till stan och träffade Ahmed, vi tog en latte på panini sen rörde vi oss mot honom. Handlade lite vin och gjorde några ärenden sen kunde kvällen börja. Åt en god middag, tog ett glas vin sen gick vi ut och tog en öl. Lillsis kom förbi och joinade oss! Vart en ganska spårad utekväll men kul hade vi. Hon sov kvar hos Ahmed så vi åkte tillsammans hem idag. Köpte kaffe och mackor i stan sen begav vi oss hemåt. Dock åt vi aldrig upp mackorna eftersom både jag och lillsis var lagom bakis och började må illa som fan, men what to do nu har vi två goda mackor som ligger och väntar på oss i kylskåpet vilket är perfekt eftersom vi ska slå på en rulle snart. Lördagsmys! I love it! Chips och dip blir det såklart också! =)



Jag as a child eller something, mohaha

Jabadoba.. Snart dags att sova för min del också! Lillprinsen verkar sova oroligt, hör hur han låter och vänder sig. Var tvungen att gå upp och kolla vad han höll på med för ett tag sen, då hade han lagt sig med huvudet i fotändan på spjälsängen.. Alltså med fötterna på kudden.. Haha! Han kan han.

Imorgon är det stan som gäller för mig och Zacke. Ska kolla lite på overaller. Hittade inga i boländerna. Inte i Zackes storlek. Som tur var så slog jag till på en skitsnygg jacka till Zacke så än är det inte så bråttom. Overallen är mest tänkt att han ska ha hemma och slita på. Hursom, stan & overall.... Efter det drar vi oss till Ahmed! Får se om vi kan styra upp nåt ruuligt! Skulle vara ruuligt lixom.

- Hej jag heter Maria och jag är övertrött! - Hej Maria!

Godnatt!

Yeah, this is me! ;) Haha, för ett x antal år sen.


Zackes matvanor!

Förut (endast för ett par månader sen) ville min lillkille inte äta nånting alls!! Inte ens fruktpuréer. Det var bara modersmjölkersättning som dög! Jag försökte med allt! Olika sorters barnburkar, olika grötar, hemmagjord mat, havrevälling, majsvälling.. You name it!

Sen efter många om och men gjorde Zacke själv en helomvänding och började äta. Allting gick ner, förutom gröten och vällingen. Så vi fortsatte med mjölkersättningen (så glad att det kommit ut en nr 3=) men då åt han iallefall lite annan mat. Yoghurt, kyckling med ris, smoothie (finns speciella för barn) vart stora favoriter! Och mer & mer matglad vart han! Nu slinker allt ner i hans lilla tjocka mage, hehe.. Fast gröt har alltid varit ett minus.

Nu på senaste har han börjat försöka ta Villes gröttallrik och gapar glatt när han får smaka. Testade därför ikväll med en fruktgröt och det gick!! Han åt upp en hel tallrik på 5 röda. Förstår inte hur mycket som går ner i hans lilla (men tjocka, haha) mage!?

Idag har varit en sån dag då han ätit hur mycket som helst! Han växer nog nu.. Det glädjer mig att han äntligen börjat äta ordentligt! Tänk så snabbt det kan vända egentligen, från att inte vilja äta nånting alls till att vilja äta ALLT på bara några månader!

Idag har Zacke ätit:
- Välling till frukost.
- Fruktpuré till mellis.
- Välling igen innan sovtimmen.
- En burk kyckling med ris när han vaknade.
- En banan till mellis.
- Potatis, kött och kokta grönsaker till middag.
- En yoghurt.
- En tallrik gröt.
- En flaska välling!


Så duktig! Han äter riktigt ordentligt också, det är inga småtuggor där inte! Haha! =) Stolt mamma eller vad?

Hihi, kolla lilla tjockismagen! ;)


Sicken tur.

Nu sover lillskrutten, jag är nyduschad, söta lillebror Tim åkte till gunsta och köpte chips, dip och trocadero åt mig! Min kväll är alltså räddad! Har lite stuff jag måste göra bara men annars är det cooool lungt! ;)


Bjuder lite på mig själv här, hehehe. Bild från i somras!





Lite roliga pics på en rolig Zacke.

Haha bjuder på två lite små roliga kort från idag. Fråga mig inte vad han håller på med, det är baaaara bus i hans huvud just nu! Slänger även in ett gulligt kort från imorse, en nyvaken lillkille.


Tycker du som jag, tycker du som jag, så gör jag det en annan dag.

Så nu sover lillskrutten och jag ska fastna framför tv:n en timme. Ni kan nog gissa vad jag ska se! =)

Sen blir det dusch och sånna nödvändigheter. Mitt hår har suttit i en sån här knut i 3 dagar. Inget att rekommendera! =P



Ny dag!

Morning. Sitter här med lillen i knäet och väntar på att kaffet ska bli klart. Sen blir det väll barnprogram, lek och sova. Aa, eller hem till gården för mig när Zacke sover. Tråkig dag idag, händer ingenting. Regnar och är grått ute så nån promenad vill jag inte heller ta. Yeye, vi hörs senare! Ska underhålla Zacke nu, han håller på att knappa sönder min data! Tog ungefär en timme att skriva det här inlägget, haha! ;)


Zacke poosade i webcamen!

 


Då vart det kväller..

Kex med smör, musik, göra fotobok... Och ha tråkigt! Lalalalala. Ska sova tidigt ikväll. Värdelöst blogginlägg.



Mera pics från dagen!

Snodde några bilder från Jessicas blogg! =)
(OBS! Bortse från mitt kråkbo till hår, hehe...)


Platt som en pannkaka!

Ville & Zacke härjar med Moster (Zackes) och storasyster (Villes) Julia!! Haha, hon kommer bli platt som en pannkaka innan kvällen är slut! Tro mig, jag vet hur det känns! ;)


21 okt.

Kom hem för ett litet tag sen! Hade det jätte trevligt! Corita kom och joinade oss också! Vi alla 4 (jag, Petra, Corita och Jessica) gick i samma klass på högstadiet så det var superkul att vi samlades igen! Alexander var jätte söt, dock var Zacke lite grinig och trött efter att ha hoppat över sin powernap så han var djävulen själv, haha! Bara bus, bus, bus! Tror inte jag fick sitta still i 5 sekunder! =) Trevlig grabb man har! Nä men tjejer (och barn;) det får vi göra om tycker jag!!

Bjuder på pics från dagen! Både innan, under och efter fikat! =)



And here we go!

Hallo! =) Nu har jag gjort ordning mig och Zacke. Ska bara packa ner det sista i väskan. Lite välling och sånt där. Ska glo lite på hem till gården också sen kilar vi ut till bussen! =)


Kan man dö av skratt? I THINK I CAN!!!!

Har kollat på andra avenyn som bara blir värdelösare och värdelösare, tråkigt! Men visst får man sig ett gott skratt, eller jag doooog av skratt snarare. Sjukt program! Haha.

Men nä, nu ska jag slänga mig i sängen. Hoppas prinsen min (eftersom jag är drottning, blir ju Zacke prins, visst?;) sover bra inatt.



Godnatt ♥


Nudlar, oboy och nya peacekallingar! Haha!

Har ätit alldeles för lite idag och sprungit alldeles för mycket, vilket resulterar i huvudvärk. Blä. Sitter just nu därför med en tallrik nudlar och oboy! Mums!

Lillen tyckte om sina nya kläder iallefall, fast jackan och mössan var väll.. Sådär.. Han kände sig nog som en uppstoppad pingvin! Haha!


Lillen skatar (haha stavas det så? Låter konstigt! Men ni förstår vad jag menar) med sina nya peacekallingar! Woho!


Lillskrutt säger godnatt!

Nu är det dags för den här lilla skönheten att sova! =)
Vilket betyder liten ensamtid för mamman! Hehe!



Mysdag idag och mysdag imorgon! =)

Har haft en jätte mysig dag idag. Var ett tag sedan jag träffa Camilla.. Hon är ju gravid och det är ju så roligt att prata bebissnack!

Imorgon står också en mysig dag på schemat. Ska fika med Petra, Jessica och hennes söta Alexander som är exakt en månad yngre än Zacke. Vi har pratat så mycket om att träffas så småtrollen får leka men det har aldrig riktigt blivit av! Jag, Jessica och Petra gick nämnligen i samma klass på högstadiet (jag och jessica gick även i samma klass i lågstadiet) så det ska verkligen bli jätte kul att träffas och snacka lite skit! =)



Zacke shoppade loss!

Camilla kom hit på en kaffe och strax efter det kom även Petra förbi. Vi drog alla 3 (eller aa alla 4 då med Zacke, hehe) in till stan och shoppade loss. Eller det var väll mest Zacke som shoppade. Han kom hem med ny jacka, mössa, vantar, byxor, kallingar, pyamas, en skitcool flaska, mat och puréer! Han kan shoppa loss med andra ord, haha! Sådan mor, sådan son? ;)


Zacke i sin nya döskallemössa och jackan med superfint foder i!




Nya jackan, mössan och vantarna som passar utmärkt till jackan. Behöver inhandla ett par varmare till vintern också men det var så urplockat överallt! Väntar lite med det!




Ett par gråa plysch byxor, ett par svarta mjukisar och ett par vita strumpor med halkskydd. Behövs ju nu om man säger så!




Så snygga peacekallingar! Haha var bara tvungen att slå till!




Har alltid stått och klämt på den här pyamasen men alltid lagt ifrån mig den och tänkt - Nää men han behöver nog ingen pyamas, har ju så mycket hemma" men idag slog jag till! Kunde inte låta bli, så jävla söt! Ko-Zacke!




Det var det!


20 okt.

Godmorgon! Vilken j'vla dimma det är ute? Imorse när jag kollade ut genom fönstret såg man i n g e n t i n g, hehe nästan så jag trodde det var snö.

Planerna för idag är att åka in till stan med Zacke och handla lite! Om han är riktigt snäll kanske han får en överraskning eller två! ;)




Video!

Video på Zacke när han knallar runt i sina fina skor och sparkar på en ballong. Som vanligt! =P Han hade sönder alla sina ballonger häromdagen (eller en hjälpte faktiskt jag till med, när jag tog i den sa det pooooofff) så ikväll överraskade jag honom med ett par nya, gissa en som vart glad! =)


Barnkläder!

Lite kläder från olika märken som jag är sååå sugen på att klicka hem åt Zacke.



En hel del som vanligt... Hehe.


Jimmy Choo for H&M.

Nån mer som väntar?? OCH längtar!


Zackes första steg i skor och tips om barn/babyskor.

Hehe, tog fram lillens foppatofflor nu på kvällskvisten för att kolla om han hade vuxit i dom, det hade han så det blir till att köpa strl 21 nu. Btw om ni vill mäta eras små fötter och få bra tips om vilka skor som passar just erat barn gå in på Vincent i svavagallerian (i uppsala of course), dom är super trevliga! Mäter fötterna och ger dig tips om vilka skor man bör ha. Till Zacke är det ju helt klart "lära-gå-skor" som behövs! Det är en sko som "formar" foten och gör det enklare för barnet att gå. Eftersom det kan vara rätt svårt med balansen och att fötterna viker sig när dom precis kommit upp på benen är lära-gå-skor formade på så sätt att den "omsluter" foten och har en tunnare sula (men ändå en BRA sula) än vanligare kängor! Snackar om kängor nu eftersom det snart är vinter! =) Hur som helst, kommer inte riktigt ihåg vad den snälla tjejen i butiken sa men hon gav mig verkligen ett varmt välkommnade (stavas korrekt?) och Zackes första skor kommer jag definitivt köpa där! Så snygga och bra! Dock är priserna lite höga, men som första skor tycker jag det är värt det. Dom som jag spanat på kostar 549 men då kommer han kunna ha dom hela vintern och en bit in på våren. Det hjälper hans fötter under tiden han lär sig gå och är bekväma! Har även ett högt skaft så passar även regniga och snöiga dagar i vinter! =)

Nu kom jag in på nånting helt annat än vad jag skulle skriva, haha! Men tyckte ändå det var värt att skriva! Hur som, han gick jätte bra i sina foppisar! Det var första gången han gick i skor, han fick även testa ett par kängor från Ville och det gick ju utmärkt! Trodde det skulle bli värsta besvär med att gå med skor. Anledningen till varför jag tog fram foppatofflorna var för att när man knallar runt som idag tex, på Ikea, så är det inte vidare fräscht/bra eller hur man ska uttrycka sig att springa runt i bara strumpor. Och ett par kängor kan ju kännas besvärliga när man ska gå rätt mycket, som vi gjorde idag. Då blir ju tofflor perfekt, så nu ska dom få ligga i min väska jämnt & ständigt! =)

Hahaha, det roliga var att när jag tyckte att jag testat skorna klart och tänkte låta Zacke få vara ifred och få knalla runt utan ett par "jobbiga" skor, då får jag ett ILLVRÅL efter mig! Tydligen så skulle tofflorna sitta på Zackes fötter. Annars vart det vilda protester vill jag lova! Haha tokisen, men ja egentligen vem gillar inte skor liksom!! ;)


Nöjd kille som knallar runt i såååååå fina skor! ;)



Back! I'm Back! Back, back, baaaack!

Hello!! Saknat mig? Haha! ;)

Har varit hos Ahmed sen i lördags, bara slappat och kollat på en massa bra filmer! Som den envisa loppan jag är, trodde jag filmerna skulle vara skitdåliga men efter nån övertalning och jag började titta var dom hur bra som helst! Kommer inte riktigt ihåg vad ena filmen hette och den andra kan jag inte stavningen till! =P

Idag väcktes vi av ett samtal som ville att vi skulle följa med till IKEA.. Jag, Ahmed och Zackarias hoppade upp ur sängen, drack kaffe, klädde på oss och drog ut. Mötte upp en kompis till Ahmed och hans tjejkompis med två jätte söta små barn. En var på 6 månader och det är helt sjukt att Zacke varit så liten! Fick gosa lite med henne och måste erkänna att man blir bra sugen, haha! =) Vart iallefall en god lunch och en hel del spanande. Eftersom min plånbok skriker efter pengar just nu kollade jag bara ut lite saker. Till Zacke såklart, vill göra en liten "lekhörna" till honom med kuddar, lampor, filtar och leksaker förstås! Hittade en massa kul som verkligen inpirerade mig till att göra det här, annars brukar det bara skjutas upp! IKEA har så mysiga barnsaker av alla slag, det var första gången jag var in där sen det öppnade. Jag är sen I know!! Känns dock lite tomt ibland, som dom försöker "fylla ut" det stora utrymmet. Men annars var det supermysigt och resturangen var jätte fin! Har i planerna att åka dit med Nike i veckan, jag hoppas det blir av! Nike måste ju få se Zackes gåkunskaper också!! ;) Han springer för fullt nu och försöker rymma heeeeeeeeeeela tiden, puuuuh!! Vart värsta träningspasset för mig idag! Haha! ;)

Nu ska jag äta, hörs senare!
Tyvärr har jag inga bilder men ska försöka knäppa några på min skitunge (fotomodell;) nu.

Ciao!!!


Meeen vad bra..

Jävla helvetes migrän. Har städat hela dagen med ett huvud som kommer explodera vilken sekund somhelst. Zacke är hos Ahmed och har varit där sen igår, ska åka dit nu snart. HEJ!!

Lite pics på Zacke.


Helg igen!

Godmorgon!!

Helg igen! Sitter som vanligt och kollar på barnprogram med Zacke och dricker kaffe. Känner mig trött och sliten helt utan anledning. Visst att jag brukar känna mig trött men det här känns som en sån morgon när man varit ute och slirat till 3 på natten innan. Hmm, och det gjorde jag ju definitivt inte! =P Nope, ska se om det kan bli nånting av den här dagen iallefall, det är ju trots allt fredag för sjutton! Den bästa dagen på hela veckan! Woho! Freeeedagsmys! ;)


 


Yepyep.

You got to fight for every dream..


Första dagen utan någon powernap (För Zacke hehe;).

Godkväll! Sitter här och dricker en varm kopp thé. Har huvudvärk som bara den, har haft det i 3 dagar nu så jag börjar bli lite knäckt av det. Sitter bara på vänster sida dessutom. Irreterande.

Zacke somnade på min axel när jag gick runt och fixade med saker i köket. Som tur var hade jag precis bytt blöja och gjort ordning han för sängen. Han var trött. Inte konstigt heller, han sov ingen middag idag. Han vaknade så pass sent imorse efter att ha hållt igång hela natten så jag vart lite osäker på om jag verkligen skulle låta honom sova överhuvudtaget. Då hade det blivit vid 14.00 tiden och det känns rätt sent. Så jajamen, idag var första dagen utan någon sovstund och det lär nog dröja ett bra tag till innan det blir så igen. Hoppas han sover gott nu iallefall. Risken kan finnas att han blir orolig av det. Lillkillen.

Jag själv ska också sova snart, ska bara fixa och trixa lite.


Världens finaste jacka!!

Hittade för en stund sen MIN vinterjacka! Jag föll pladask.. Dock var den slut i min strl när jag skulle klicka hem den och att ta en större storlek vågar jag inte. Ska kika in den i butik och se om den finns där. Kan ju inte sluta tänka på den, den är perfekt! Har alltid haft problem med att hitta vinterjackor.. Kanske skulle köra lite "tröst-shopping" och klicka hem den finfina väskan istället? ;) Typiskt mig. Nä jävlar nu är jag deppi.



En sak förstår jag inte.. Varför ska alla kläder ALLTID ta slut!?! Händer ju för fan hela tiden.. (ursäkta ordspråket, men jag är arg..!)



Klick? Klick? KLICK!!


Dagens pics på Zacke.

Morbror Tim och Zackarias!





Liten kille är ute och knallar! =)


Man kanske borde göra en beställning? ;)


Jacka från H&M.

Typ en sån här vinterjacka vill jag ha iår. Kommer från H&M och kostar 799kr (tror jag).


Hej jag heter Maria och jag är tråkig! Hej Maria..

Känner mig rätt konstig.. Typ, nedstämd? Helt utan anledning. Wierd. Vädret kan det inte vara för på något konstig vänster ä l s k ar jag hösten. Tända ljus, mysiga koftor, mörka kvällar och värmen framför kamin. Yeye, blir väll sängen tidigt så jag slipper fundera över onödiga tankar. Som bara kommer upp när man känner sig just, nedstämd. Blä.

Hungrig är jag också, hungrig som en.. Hmm.. Vad säger man? Hungrig som en häst? Hungrig som en apa? Apa får det bli, hungrig som en apa är jag (haha) =P Men vet ingenting gott jag kan äta. Har precis tryckt i mig en skål med chips men det stillade inte min hunger. Ska nog göra en macka med en massa gott på. Typ tomat, gurka, paprika, ost... Oliver... Jaaaa jag är skitsugen på oliver!!! =)

Haha, ursäkta för ett värdelöst blogginlägg. Vi gör en vändning på det och slänger in en bild på världens sötaste! =)




Mitt busfrö Zackarias!

 


VIDEO!

Istället för att krånga med videon jag filmade från mammas mobil igår spelade jag in en ny film med digitalkameran idag. Nu går han för fullt. Helt sjukt, det här hänt över bara en dag!!

Haha, han är så söt när han sparkar fotboll med ballongen. Efter att pappsen hans lärde honom att spela fotboll är det det ända han vill göra! =)


Morgonpics!

Nu sover Zacke och strax börjar hem till gården. Världens bästa program! ;) Ska göra ordning lite kex med ost och bara slappa i soffan.

Lite morgonpics!

Zacke ligger och kollar på Rorri en racerbil.


Morgonkaffe & barnprogram!

Godmorgon! Sitter och dricker mitt morgonkaffe (som jag absolut INTE kan vara utan) och kollar på barnprogram med Zacke. Han har ju några favoriter som vi väntar på! Rorri racerbil är favorit nr 1 just nu! När inledningsmusiken kommer reser han sig upp och gungar fram och tillbaka, haha! ;)

Hoppas ni får en bra dag! Jag ska städa och dona här hemma så någon vidare bra dag blir det nog inte för mig. Hatar att städa..

                                       


Nu går han!

Glömde skriva några rader om Zackes "gå-kunskaper". Nu på kvällningen har det varit full rulle på honom och han har sprungit runt på egen hand och jagat ballonger och dansat till lillebrors Philip tokiga mobillåtar. Aldrig innan har han gått så mycket, visst att han har kunnat gjort det men han har inte vågat den fegisen men ikväll verkar det ha släppt. Han reste sig upp, gick, snurrade runt, dansade, jagade Villes skateboard och om han ramlade var det samma visa igen, bara - UPP IGEN! =D Man blir så stolt! Video kommer imorgon, finns som vanligt på mammas mobil, hehe..

Godnatt!!


Im in LÖöv..

Dunder, dunder, dunder.. Den här SKA klickas hem!!


13 okt.

Hellulu. Haft en bra dag? Min har knallat på. Mest myst med min älskade Zackarias. Han börjar bli så gosig och vill pussas och kramas hela tiden! =) Han har även snott min leopardsjal till hans nussefilt så den kan jag ju glömma se igen. Mindre bra! Hehe...

Här kommer lite bilder från dagen. Självklart vart det två klädbyten, vad kan man räkna med nu förtiden. Lillkillen har blivit riktigt duktig på att äta förresten, idag fick han äta alldeles själv och det gick ju kanon!! Han åt hur mycket som helst. Mormors hemlagade potatismos var en riktig höjdare minsann! ;)

 


Vinterkläder till lilleman.

Zacke är ju i behov av allting som rör vinterkläder. Dvs mössor, vantar, sockor, tjocktröjor.. You name it.

Här är två saker som Zackeliten kommer få bära i vinter!



Superfin klänning från...?

Just nu sitter jag och äter en supergod macka fylld med ost,skinka,sallad,gurka,tomat och paprika (och ja, jag vet att jag precis åt munkar;) samtidigt som jag tänker på denna vackra klänning. Nästan precis 800riksdaler kostar den och det känns ju lite saftigt just nu. Fan. Tänker på den gör jag iallefall och jag hoppas mot alla odds att jag nån gång kan beställa hem den!

Vågar jag skriva ut vart den kommer ifrån? Eller kommer alla ni klicka hem den då? Haha nejdå, varsågoda klicka hem en eller varför inte två? Klicka hem den så den tar slut så jag slipper tänka på den!! WWW.NELLY.COM... Trodde ni nåt annat? =P


Spelar spel med mammsen!

Godkväller.. Har precis lagt i säng lillskrutten och väntar på ett par goda munkar som syskonen mina är och handlar! Älskar munkar och skulle kunna smälla i mig hur många som helst, som den godisråttan jag är, hehe...

Annars har dagen varit bra! Som vanligt har jag känt mig rätt seg och funderar mer och mer på om jag ska börja äta mina järntabletter igen (har ett paket kvar från när jag var gravid) och se om det är förklaringen till min trötthet.


Två bilder på min gullis som myser med kossan han fick av "tant" Camilla på sin födelsedag ;) Och spelar spel med mamma sin. Mycket duktig måste jag få säga även om det mest gick ut på att trycka på så många knappar man kunde samtidigt!


Måndag.

Ja, det var det måndag igen och den här måndagen kommer bara gå åt till att vila. Me like..=)


Min helg.

Har tillbringat min helg hos Ahmed. I fredags lyxade vi till det med lite vin och i lördags vart det lugnt framför en bra film. En riktigt bra helg med andra ord! En helg i min smak! =)

Zacke har varit superglad hela helgen, han har skrattat och lekt dagarna i ända. Så kul att se att han kan sysselsätta sig själv lite och ha kul åt småsaker, det krävs inte mycket för att underhålla den lillpojken ska jag säga er! Hehe. Han börjar bli riktigt stor nu och för varje dag är det något nytt man får se! Tokungen!

Idag kom Nike förbi till Ahmed, gjorde mig sällskap över en thé och fick sen skjuts av henne hem. Vi har planerat en del saker framöver som jag verkligen hoppas blir av. Vi ses alltför sällan! Förut sågs vi varenda dag och nu med lite tur ses vi en till två gånger i månaden. För lite!!


Nu ska jag fortsätta äta smörgåstårta här!
MMmmmm! Finns det något bättre än smörgåstårta? No no nO.



  

 

 


En hel drös med bilder från helgen.

I helgen har kameran gått lös. Det här är bara en liten del av alla kort som knäpptes! =)



Som ni ser vart det ju en hel del! Hehe...


Blablaaaaaaaaaa dagens..

Goddag! ;)

Har egentligen hur bråttom som helst, skulle egentligen tagit 13.30 bussen med Petra men får möta upp henne i stan istället. Allting vart så konstigt, Zacke var vaken till 04.30 inatt så han bestämde sig för att sova till 11.20. Ville inte väcka han heller eftersom han absolut inte sovit nånting under natten. Har i vilket fall som helst slagit mig ner framför datan med en kaffe. Lillebror Tim ska med mig in till stan men han står i duschen nu så ska vänta på han sen blir det raska steg ut till bussen.

Solong..


Efes!

Man kanske skulle köpa sig ett par Efes imorgon!? Sist jag var på systemet hittade jag dom inte, men en massa säger att dom finns där så då borde dom ju göra det, ellerhur!? Ska fråga imorgon.. Hihi! Åh jag saknar Turkiet!!

Men nej nu fasiken MÅSTE jag städa! Bara stänga ner den här burken annars kommer jag aldrig få nåt gjort! Godnatt på er! ♥



Fikamys!!

På kvällskvisten åkte jag ner till Grillen med mina småsyskon (Linnéa, Philip och Julia) och tog en fika. Vart även en behövlig promenad hem med mycket prat!


Nu sitter jag och käkar en macka med smörgåsgurka (finns det nåt godare??) och efter det blir det städa,städa,städa all night long.. Pust!! Så svårt att få det gjort när Zacke är vaken, speciellt eftersom det är en del att ta itu med. Hade gärna gjort det imorgon men har en drös med andra planer då! Kommer vara skittrött efter inatt men what a hell.. Sova kan man göra i graven.. Eller nåt..


Mormor's lilla älskling!

Igår när jag och Zacke kom hem fick han en liten present av sin mormor! 3 st nappar som det stod "mormor´s lilla älskling!" på. En genomskinlig, en blå och en turkos. Tog bara kort på två stycken, en ligger som reserv napp i hans säng och jag orkade inte hämta den, hehe..


Tack världens bästa mormor! ♥



Bilder på Zackarias!

Eftersom jag vart bort en hel del på sistone och inte haft tillgång till mina egna data har en del bilder fastnat kvar på digitalkameran. Tänkte slänga in några bilder från förra veckan! Synd bara att min lilla skit inte vill visa sina gåkunskaper på kort. Han reser ju sig för fullt nu (utan stöd) och går iväg lite hit & dit men så fort kameran kommer i närheten sätter han sig pladask på rumpan. Ska försöka smygfota han senare idag tänkte jag, kameran får ligga i fickan heeela dagen! Nu jeklar ska det fotas! ;) Hehe... 

På ett av korten har Zacke på sig en "tomte-dräkt" (används som pyamas) och ett hårband som han satte på sig själv. Jag bara snyggade till det lite för varje gång det ramlade av vart Zacke G a l e n. Han ser ut som en liten tjej, hihi! Jag tror han hade på sig den heela dagen!


Brist på nåt kul att skriva?

Snodd från lillsis Linnéas blogg.

Hur svarar du i hemtelefonen?
"Ah hej, det är Mia"
Hur svarar du i mobiltelefonen?
"Ah hallå?"
Dagens låt?
Pihl Collins - Another day in paradise. Tröttnar aldrig!!
Hur mycket pengar har du?
För lite!
Senast kramat och när?
Min lillZack! Alldeles nyss.
Vem sov du hos senast?
Ahmed.
Vem sov hos dig senast?
Oj, way back. Ahmed skulle jag tro.
Vad vill du ha just nu?
En massa kläder & skor.
Stör du dig på?
På morgonen stör jag mig på nästan allt. Annars är jag rätt cooool! ;)
Vem är snyggast?
Fredrik Ljungberg! OF COURSE! ;) Haha uttjatat?
Är du en bra partner?
Ja, det hoppas jag.
Har du sett din bästavän gråta?
Ja..
Vad åt du senast?
Pizza! Nammiii!
Har du varit på ett party?
Öh nej? Klart!!!
Har du varit utomlands?
Yes!
Vad är det första du gör på morgonen?
Busar med Zacke.
Vad ska du göra efter det här?
Kolla på hem till gården och dricka en stor kopp kaffe!


A good day.

Morgonstund har guld i mun!

Zacke var vaken nästintill hela natten så han valde att ta en rejäl sovmorgon och sov till nästan 08.30! Nu sitter vi och myser framför tvn efter lite frukost. Försöker piggna till med kaffe! =) Än så länge har det varit en förvånads bra morgon och jag hoppas dagen fortsätter i samma takt, lugn & fin takt! Kanske en promenad senare. We will see.


En glad apelsin.

Hejhej.. Är back home nu. Kom hem rätt sent så det var bara och käka lite grann och lägga Zacke isäng. Han var så trött lillen! En till tand håller på och kikar fram i underkäken och det har ställt till det lite på nätterna. Han vaknar superpigg vid 01.00 tiden och vill härja på nån timme innan han ens kan tänka sig att somna om, hehe... Hans vilja är ju min lag! ;) Nä, men trött är man. Sova bör man...

Sitter och käkar en apelsin just nu, har hört att det ska vara bra för förkylningar (?) och eftersom jag börjat känna mig hängig,snorig och nysig (hihi älskar ordet n y s i g) gör jag allt för att bli frisk igen. Hatar att vara sjuker. Zacke har också varit snorig och hängig men det beror nog på tanden skulle jag tro, han är iallefall på bättringsvägen nu bara lite rethosta kvar.. Fast sen jag la ner honom i sängen har han inte hostat nånting alls så med lite tur kanske både jag o Zacke får en lugn natt! =)

Nix, nu ska jag röra mig mot my bed. Hörs imorgon!







Tisdag.

Hallå där..

Igår vart det några goda bacardi drinkar. Ahmed fyllde ju år så vi lyxa till det lite! =) Är lite lagom sliten idag med andra ord. Sitter just nu med en cocacola fylld med is i hopp om att min huvudvärk ska försvinna. Ahmed är på möte i stan så jag och Zacke sitter här ensamma och pumpar musik.

Får se om jag åker hem eller om jag stannar en dag till. Känner mig sugen på filmkväll och vet att A har ett par bra filmer, så det blir nog hemåt imorgon.

Tänker på min Villeplutt
som fått kraftig halsfluss!! Egentligen vill jag bara hem och pussa på honom men mamma sa att det var väldigt smittsamt och då tänker jag på Zacke. Vill inte gå igenom det igen! Men mamma se till att pussa på honom en massa från mig!

Nu ska jag underhålla min bebispojk.


Liam!

I fredags fick Zacke en liten kusin och jag vart faster!! En jätte söt liten Liam tittade ut 03.05 på natten!! Snodde en bild från Linnéas blogg. 

Lillsis och Liam! Så söta ♥

 

Dagen, today!

Hello there! =)

Har precis tryckt i mig en världens bästa mat, TACOS!! Äter alltid så jag nästan spricker,hehe.. Snart hämtar Nike upp mig och lillzack för lite födelsedagsfika. Ska bli mys!

Vet inte om jag åker till Ahmed ikväll igen, har känt mig smådålig några dagar nu så det har varit skönt när vi kan dela upp sysslorna lite. Byta blöja, mata, söva, underhålla och den vanliga visan! =) Och så fyller ju Ahmed år imorgon, så då ska lillzackisen få sjunga imorgonbitti! Haha!


Inga bilder bjuds det på idag, tråkiga jag! Rim, rim!


Nytt i skogarderoben!

Har ju inte lagt in all min shopping som inhandlats den senaste veckan/veckorna. Tänkte iallefall bjussa på dessa läckheter som jag la beslag på förra fredagen. Trivs som sjutton i dom och inte ett endaste skavsår har visat sig! Brukar alltid få skavsår i nya skor, kan bero på att jag egentligen ska i ilägg ni skorna. Dessa sitter iallefall som en smäck! Var ju på jakt efter lårhöga stövlar men fastnade för dom här istället, min jakt efter lårhöga stövlar får fortsätta. Kom gärna med tips om ni vill för jag har inte hittat ett endaste par som jag gillar!!



Lördag.

Jag har inte dött. Åkte hem till Ahmed i torsdags ëfter jag tagit en mysig fika med Nike. Hon fyllde år så vi hade lite födelsedagsfika på stan! =) Ska till henne imorgon och gratta henne ordentligt. Nu ska jag försöka styra upp nånting här. Känner mig hur rastlös som fan.

RSS 2.0