Happy new year!

Nu börjar klockan röra sig mot ett nytt år! Ett bra år förhoppningsvis :) Nu ska jag äta lite mat och sen blir det ett glas vitt och kanske någon kall öl! Mys!


En snygg kille i nyårsoutfit! :)


<3

Jag älskar min familj ♥




Snodde bilden från bigsis Emma:)


Gott nytt år!

Nu har småsyskonen åkt hem igen. Var mysigt att ha dom här! Dock fick nog ingen av oss en blund inatt. Zacke spydde ju som sagt  sent igårkväll och resten av natten låg han bara och bökade. Idag mår han lite bättre men inte helt bra. Han snorar och snorar och snorar och snorar.

Planerna idag blir lugna.. Har köpt lite gott dricka och sådär! Orkar inte göra något speciellt faktiskt, nu när Zacke vart sjuk också så finns det inte så många alternativ. Men vi kommer få det mysigt iallefall! Ska börja fixa mig lite smått strax och sen får vi se vad kvällen för med sig! :)

Gott nytt år iallefall!!!




Noooo!

Zacke vaknade för någon timme sen och spydde ner hela sig själv.. Nej! Nej! Nej! säger jag bara.. Tur som det är verkar han må bättre nu och har inte spytt något mera. Philip sitter och badar han och jag har bäddat rent i sängen, spritat händer och diverse viktiga saker. Hoppas det inte är magsjuka nu utan att han bara spydde för att han hade feber (inte bra det heller men bättre), han brukar ha en tendens att göra det min lilleman.

Håll alla era tummar åt oss!


Al Pacino!

Vi sitter och kollar på gudfadern just nu vilket betyder 3 timmar med Al Pacino! Wiho! Jag får inte nog! :) Han är världens bästa skådespelare enligt moi.


And what can I say?

Jag och lillen ligger i soffan och myser just nu.. Hans feber har kommit tillbaka igen och jag har fått bytt 5-6 blöjor senaste timmen. Stackarn! Hoppas han blir piggare till imorgon. Vill ju inte starta det nya året såhär.. :/


Say hello to my little friend.

Mina småsyskon Philip och Julia kom hit vid 14.00 tiden sen gick vi och handla tillsammans. Vart pizza och en massa annat gott! :) Senare ikväll blir det film och som vanligt har vi beslutsångest över vilken film vi ska välja (finns en hel del här) och funderar starkt på att gå och hyra en istället. Finns tydligen en kiosk precis mittemot här som man kan hyra film på.. Får se vem som orkar pallra sig dit, lata som vi är. Hehe..

Lillebror Tim kommer också över snart men bara över en kaffe. Philip och Julia kommer ju stanna över natten och åker hem nån gång under dagen imorgon.. Då blir det väll fixning och annat inför nyårskvällen kan jag tänka! :) Blir en lugn kväll med gott dricka. Like like like!




* Om ni undrar över rubriken, så ja jag såg scarface igår! ;) Driver inte när jag säger att jag sett den filmen minst 5 gånger.. Jag tröttnar aldrig! Jag <3 Al Pacino! ;)


Mitt monster!

Jag stod och plockade ur och i diskmaskinen i köket då jag möts av denna syn:



Lilleman hade i loppet på 1 minut lyckats skruva av korken från hans puderburk (som tur är är oparfymerad och helt ofarlig) och hällt över hela håret och ansiktet. Han hade även hunnit med att sno hans moster Saras gula ballerina sko och satt på den helt korrekt på foten. Det är inte varje dag man får en sån syn.. Inte varje dag han själv ser sig så heller antar jag för han ställde sig framför spegeln och stod där ett bra tag! Nog får man sig ett gott skratt iallefall.. ;)

Man skulle nästan kunna tro att han sminkat sig och satt på sig findojorna för att gå ut och svira..Haha.


What to say?

Jag har inte så mycket vettigt att skriva eftersom jag bara sitter här i stort sätt. Men det är jäkligt skönt! Känns som lite semester på något konstigt vänster. Zacke tycker också att det är kul att vara här, han leker med alla julklappar och kollar på teletubbies dagarna i ända. Jag har varit duktig och lagat mat, diskat, damsugit och vattnat blommorna! :) Nu är det bara sopor som ska bäras ut sen ska jag sätta mig framför tvn och ta ett glas vin.

Skulle åkt till BVC imorgon och tagit spruta på Zacke men den rackarn har åkt på feber så det känns ingen idé att ens åka dit för jag är riktigt tveksam om det kommer gå över tills imorgon och har man feber får man inte ta sprutan. Det har blivit uppskjutet 3 gånger nu så det känns lite pissigt eftersom det inte får ta för lång tid mellan sprutorna. Nåja, what to do. Hoppas jag får en ny tid snarast.. Är lite nyfiken på hur lång han blivit också! :)

Hursom.. Imorgon kommer lillsis Julia och håller mig sällskap hela dagen och ska även sova kvar här. Tänkte passa på att handla då och gå förbi systemet (måste fixa nåt gott dricka till nyår). Underlättar alltid när man har någon som kan underhålla Zacke lite grann.. :)

Jag hade visst en hel del att säga, hehe! ;)




Teletubbies.

Zacke har fått en ny favorit - Teletubbies. Den filmen går varm här just nu och dockorna sitter han så fint och leker med i soffan.. :) Måste dock få säga att man själv blir lite smått psykad av det, hehe.. Låtarna sitter fast i mitt huvud och jag känner mig som ett litet barn när jag sitter och kollar på filmen med honom! ;) Dipsyyyyy..






Tokiga Aslan!


Sömnproblem.

Tog ca en timme att få isäng lilleman. Jag gav inte upp och han gav inte upp. Men till sist somnade han iallefall precis brevid Aslan. Han låg och pillade han i pälsen tills man såg hur hans ögonlock vart tyngre och tyngre, hehe. Han älskar verkligen katter min tokis!

Nu måste jag vänta tills han vaknar och sedan ska jag bege mig för att handla välling och lite annat smått och gott som behövs.



Lillen sitter och käkar macka.






Måndag!

Hej på er!

Trots en envis Zacke som inte ville sova igår fick vi en bra kväll iallefall. Vi satt framför youtube (jag skrattade så jag fick ont i magen) nästan halva kvällen och efter det vart det två rullar. Ena bättre än den andra. Mys var det iallefall! Både Linnéa och Philip sov kvar här men åkte hem för ett litet tag sen. Nu ska Zacke få sova sin powernap och efter det ska vi gå ner till stan och handla lite. Kanske skulle luncha med Nike också! :)



Några dagars gammal bild! :) Zacka fjantar när jag skulle försöka på en någorlunda bra bild.


Klarvaken.

Precis när vi skulle slå på filmen vaknade en liten kille efter en timmes sömn och vägrade somna om. Nu sitter han i köket supernöjd och käkar makaroner. Han får helt enkelt kolla på filmen med oss.. :)

Right now.


Zacke har fått en ny kompis!


Highfive.

Hallå alla goda och glada!

Jag och Lill-z (& aslan:) har haft en mysig dag! Vi har badat, handlat, ätit god middag och bara myst här hemma. Min lillerbror och lillasyster kom hit precis och nu håller vi och värmer pizza i ugnen. Blir andra middagen för idag, hehe. Sen blir det en rulle, vi har lite beslutsångest om vilken vi ska se men det lutar åt en thriller/skräckis som vanligt.

På tal om nånting annat...:) Finns det något bättre än att hoppa i sköna myskläder efter ett varmt bad? Hihi..




Lördagsmys!

Jag sitter i lugn och ro och kollar på tv. Zacke sover och babywatchen står på! Så skönt när man hör minsta knyst och att man för en gångs skull kan stänga dörren om han.. Borde verkligen ha införskaffat en sådan tidigare. Återigen tack mamma & pappa! :)

Nu ska jag trycka i mig lite choklad som jag fick i julklapp sen blir det nog sängen för mig också. Godnatt på er!


Zacke pekar på jultomten! :)





Annandagen.

Hallå allihopa! Hade ni en bra juldag igår? Mycket party? Jag hade en rolig kväll med gott dricka och trevligt sällskap. Känner mig rätt slut idag bara men det är väll smällarna man får ta! :)

Den här veckan ska jag vara kattvakt åt söta tjockisen Aslan (systers katt) vilket betyder att jag kommer stanna här hela veckan. Blir som ett litet test att bo själv, hoho. Får se hur det går! Jag och matlagningen går inte så bra ihop kan jag säga.. Hehe. Sitter iallefall här redan nu med Aslanbaslan i ena knäet och datan i andra. Snart kommer Zackisen hit också, han har varit och lekt med sin storasyster (yes, han har en storasyster! :) En söt liten Amina på snart 3 år) och fått en julklapp! :)

Nä nu ska jag fylla kaffekoppen och ta en titt på mina favoritbloggar innan det blir fullt upp med lill-z! ;)

Pics från igår! :)


Babywatch!

Jag fick en babywatch i julklapp och jag är såå nöjd! Det underlättar så himla mycket!
Tack världens bästa mamma & pappa! :) ♥




Juldagen.

Juldagen! :)

Zacke är ute och åker pulka med morfar sin så jag passade på att slå mig ner framför datan med en kopp kaffe. Snart väntas jullunch här hemma och efter det skulle Nike komma förbi med en klappis till Zacke. Sen har jag fullt upp resten av dagen, ska åka iväg vid 17tiden och har en del att fixa med innan dess. Juldagen remember? ;)

Om vi inte hörs nånting mer idag eller i helgen överhuvudtaget (har en massa firande hit och dit) så önskar jag er jag er en riktigt mysig julhelg!




Världens sötaste kusiner!

Zacke älskar verkligen sin kusin Tuva! Han pussar, kramar och klappar på henne hela tiden!

Kolla vad söta dom är! Bilderna är tagna precis innan Tuva fick en slemmig puss från Zacke!


Pics från dagen!

Jag och Emma ute i kylan!



Simon och Sara ute i kylan! :)



Kalle anka på tv.



Tomte-Zacke



Zacke & morfar.



Småkillarna kollar efter tomten!



Söta systrar!



Systerbarn Tuva, Morfar-farfar-pappa, lillasyster Julia och brorsbarn Kevin.
Kevin och Ville strippade! ;)



Julia och Kevin hjälpte tomten!



Lillebror/morbror Tim och Zackisen.



En nöjd villeplutt!



Zacke fick paket!



Och ännu mer paket!



Zacke fick en traktor med massa tillbehör! Gillades starkt!



Jag och babyliam!



Puuuh, det tar sån tid att ladda upp! Ni får mer sen! :)

Våran julafton!

Hoppas ni där ute har haft en lika mysig dag som vi har haft!

Började med att Zacke tog en rejäl sovmorgon efter en bökig natt. När vi väl kom upp ur sängen hade "tomten" varit här med två paket åt lilleman. Egentligen var väll ett av mormor&morfar och ett av mamman men vi kör på tomten! Hoho! :) Pakten innehöll en "riktig" damsugare och en städvagn (som helt ärligt såg ut som en i verkligheten om inte lite mindre bara) och gissa en Zacke som vart gladare än gladast? Han är ju besatt i städsaker, speciellt i damsugare! Vilket hem han än är i så hittar han alltid till damsugaren i huset! Haha! Nog om det.. Hela dagen har han iallefall gått omkring med sin damsugare. Min gullunge!

Vid 13.00 vart det glögg, snacks, julmusik och dans runt granen ute i kylan! Efter nån timme eller två drog sig folket in för att kolla på Kalle anka.. När äntligen Kalle tog slut satte sig alla vid bordet och åt en massa god julmat! Jag ljuger inte när jag säger att jag klarar nog en vecka utan mat nu, hehe.

Som vanligt efter maten (iallefall här hemma) kom tomten och knacka på dörren! Zacke vart inte ett dugg rädd för tomten utan hejade glatt och ställde sig framför honom hela tiden! När han inte fick kontakt försökte han peka upp sitt finger i ansiktet på honom och sa - ajajajaj! haha! Min tokis!

Mer julklappar vart det iallefall och just nu har Zacke ett berg här hemma fullt med leksaker (& två jätte fina tröjor). Ikväll hann han inte leka med allt riktigt, hans kusiner var också här och firade jul så det var mer fokus på dom! Men imorgon kommer det nog pysslas, lekas och annat skoj här hemma! :)


Shopping!

Lite nytt i garderoben! Är himla nöjd över varje liten trasa, hehe.. Alla har dom här smådetaljerna som jag älskar! Den randiga är perfekt, den grå/beige/lila (?) har perfekta axlar och den svarta har paljetter över axlarna som är så himla snyggt! Funderar på att mixtra till den med andra fina detaljer också men det återstår att se! :) Paljettkjolen gillar jag starkt och sitter som en smäck! Invigdes i lördag!

Sen vart det en liten bag (utan handtag dock men jag tycker det är snyggt:) och smycken.. Det börjar nämnligen försvinna mer och mer i min "samling".. Förstår inte den grejen faktiskt, varför försvinner alltid smycken?! Nån som vet? Pleeease tell me why? Hohoho.



Dan före doppardan!

Dålig update, fy på mig! ;)

Har haft fullt upp såhär innan jul. Senast idag sprang jag som en virrig höna och fixade dom sista julklapparna. Nu känner jag verkligen av den här julstressen.. Fast den börjar avta nu när allting är klart! :) Zacke blir riktigt bortskämd iår men det känns inte mer än rätt! :) Förra året var han bara ca 3 månader så det här blir ju den riktiga första julen för lillkillen! Ska bli kul att se honom öppna alla klappar för jag vet att han kommer  ä l s k a  alla saker! Ska ta mig i kragen och visa allting sen.. Just nu ligger dom inslagna under granen så det får bli efter han rivit av allt papper, hehe..

Jag och Zackeliten har förresten redan fått julklappar! Petra var över på kvällskvisten och lämnade två julklappar under våran fina guldiga gran! Gulliga Pepps! Men vi är faktiskt duktiga och väntar med att öppna dom tills imorgonbitti! :) 

Men nu ska jag ha uppesittarkväll med alla min älskade syskon! Har redan tryckt i mig massa fikon, daddlar, choklad, glögg och gud vet vad! Haha!.... MEN (!!) mer finns det plats för! I LOVE CHRISTMAS!

Riktigt julmys med raggsockor & glögg! ;)


Lördag!

Idag blir det inte mycket tid till bloggen. Ska in till stan och fixa massa saker, måste även packa och fixa här hemma innan jag sticker. Hoppas på en bra lördagskväll! Måste också få säga grattis till min bigsis som fyller 27 år idag!!♥


Vi hörs när vi hörs!


Övertid.

Time to sleep? I think so!

Borde egentligen vara trött efter allt spring idag men det verkar ha blivit tvärtom. Borde nog röra mig mot sängen nu iallefall. Lite party står nämnligen på schemat imorgon och då gäller det att vara utvilad. Wiwiwiwoooo då ska min nya fina tröja och paljettkjol invigas! :) Heyheyhey!

Nu: S to the L to the E to the E to the P!


Jul är kul.

Jag håller på att slå in julklappar! Har laddat upp med julmust, glögg och lussekatter! =)


En bit på vägen... :)


fredagsmys!


Julstress.

Då var man hemma igen efter en galen dag på stan (och med galen menar jag stress,stress,stress!). Lillsis Linnéa erbjöd sig att passa Zacke några timmar under dagen eftersom han totalvägrar att sitta still i vagnen så att jag skulle få handla julklappar i lugn och ro. Det underlättade väldigt mycket måste jag säga, vad är det med allt folk på stan? Alla är som virriga höns! & jag vad väll en av dom kan jag tänka, hehe..;)

Men trots nästintill en hel dag på stan är jag fortfarande inte klar med alla klappar. Fast anledningen till det är att jag måste förbi några butiker utanför stan. Har ju faktiskt planerat in i minsta detalj vad jag ska köpa till alla! :) Duktig som jag är.. Hoppas bara att mina tankar håller nu och att allting som jag planerat inte tagit slut! Skulle inte förvåna mig eftersom nästan allt går emot mig nu..*Peppar,peppar*!

Zackes julklappar är iallefall klara och jag är väldigt nöjd över det jag kom hem med! & nöjdare kommer nog Zackisen att bli.. :) Sakerna jag köpt är verkligen Zacke upp i dagen! Han kommer älska det! Ska visa sen, tror inte det finns någon risk för att Zacke läser min blogg! ;)

Vart även lite småshopping till moi.. Of course! Får se det som en julklapp från min käre son... Eller nåt! Haha jag är värd det vilket fall som helst.. Jepp! :)

Nu ska jag dricka glögg! MUMSSS!






Snodd från lillsis :)

Som sagt, snodd från Lillsis.

Första bilden som kommer upp i mina bilder:
Vintern08




En bild du tagit själv:
Turkiet09




En bild på någon du alltid har roligt med:
Lillsis & jag.


En bild på den du senast sov med:
Zackarias.




En bild på någon du känt länge:
Jag & Pepps.




En bild på någon med fina ögon:
Villeplutt!




En bild som du är galet snygg på:
Hahaha.. :)


Lillen poosar i camen!


Torsdag!

Idag känner jag mig himla duktig! Har hunnit med att ringa massa viktiga samtal (ett återstår:) och fyllt i viktiga papper. Nu är det näst in till klart sen kan jag få tillbaka mitt lugn!... Lagom till julafton och allt! :)

Apropå julafton, imorgon ska ALLA julklappar bli färdiga. Ska möta upp lillen (lillebror hihi) Philip på stan och fixa klart allting. Även handla alla julklappar till Zacke, han kommer bli bortskämd iår! Första riktiga julen för honom ju!

Christmas, christmas, christmas... Nu börjar jag få lite feelings!


En liten jultomte sitter och målar.





Sick..

Idag har  i n t e  varit någon bra dag. Vaknade upp helt utmattad och ont i hela kroppen.. Har knappt fått ner någon matbit idag vilket resulterar i att mina ben känns som spagetti. Nu börjat det lyckligtvis kännas lite bättre, har ju miljontals saker jag ska/måste fixa den här veckan. Puh!

För övrigt det så har Petra varit här på en kaffe och på kvällskvisten hjälpte jag pappa min med ett pappersjobb. Det gjorde mig dock inte piggare kan jag lova. Känns som min kropp är i koma..

Nä nog med tycka synd om mig själv.. Krya på mig bara! :)


In the daaaark...


Snö, snö, snö!

Kom precis in efter att ha varit ute och härjat i snön med Zacke (han vart som tokig i snön) och Villeplutt. Shetas pomfretas vad mycket snö det har kommit! 15cm helt garanterat om inte mer.. Säger bara  Ä N T L I G E N ! Jag är så trött på det gråa och trista och vad passar inte bättre då om inte lite snö? :) Woho.


Två som kalla killar sitter och dricker varm oboy.





Min söta lillebror lussade på dagis!

Igår kollade jag på mitt första luciafirande för iår. Det var min söta lillebror som lussade på dagis! Han var så duktig! Sjöng och gjorde alla rörelser korrekt! Man blir så stolt ♥ det är min kille det! ;)




Zacke var också en liten tomte!




Ville, Zacke och pappa/morfar på fikat efteråt. Zacke tröttnade ganska snabbt på att vara tomte och tyckte morfar skulle ha luvan.. ;)


right now

Just nu:
En trött mamma och en superpigg son....;)


Nattmänniska.

Jepp, då vaknade Zacke.. Klockan är 22.45! Kuuuuuul.. Han har inte ens sovit någon middag idag men ändå har han sån energi att han näst in till rivit allt här hemma just nu. Pust! Glad är han iallefall. Ska väll busa honom trött nu så jag hamnar i säng i tid. Oavsett när Zacke lägger sig eller hur mycket han väljer att vara uppe på natten är det oftast samma tider på morgonen som gäller.

Har fått bilderna btw men bjussar bara på den här så länge. Det är storasyster Sara, Storasyster Malin, Lillebror Tim, Jag, Lillasyster Linnéa och Storasyster Emma. (Zacke fick också vara med på ett hörn).



Min helg..

Bad update!

Har haft en mysig helg. I fredags var det lugnt och i lördags åkte jag och Zacke till bigsis 27årsfest (slog klackarna i taket, woho). Nästan alla syskon var plats (6 st var vi så det fattades 4) så det var superskoj! Dock vart det rätt tidig hemgång eftersom jag hade Zacke. Hade velat följa med ut nu när nästan alla syskonen kunde men det får bli någon annan kväll! Det var nog bra för mig att ta det lungt en helg också.. Behövdes! Iallefall, tack Sara för en jätte mysig kväll! ♥ Maten, bålen, och allt snacks var jättegott!!


Ska slänga in lite bilder från helgen senare. Emma var den ända som hade kameran med sig så hon måste skicka över dom..


Jag och min lilla jultomte!




Fredag!!

HELG!!! Har bra planer för även denna helg.. :)

Babyboy!

Har fortfarande inget vettigt att skriva så slänger in 3 söta pics på min underbara son... :)


Video på Zacke!

Godmorgon! Eller aa godförmiddag.. =)

I brist på nånting att skriva slänger jag upp en video på Zacke från igår. Han satt och lekte jätte jätte fint hur länge somhelst, det gick nästan inte att få kontakt med honom, hehe... Hans tålamod är ju inte det bästa så självklart var det en mamma som var stolt när han suttit där ett tag! Lägg märke till att han lägger bollarna i rätt färg förresten, det är  a b s o l u t  inte av en slump! ;)




Som vanligt håller jag kameran fel, sorry..


I say no.

Nyduschad! Skööööönt! =)
Hoppas alla får en bra onsdagskväll!


Inbjudan!

Fick hem en inbjudan på posten idag! Woho! ;)
Saras 27årsfest på lördag!!



KLACKARNA I TAKET!! ;)

.

Ett steg framåt... Två steg bakåt...




Onsdag!

Hallåååå! =) Har precis lagt i säng lillen och tagit mig en kopp kaffe! Ska värma på en fryspizza alldeles strax, blir första gången på evigheter som jag äter lunch! När man är själv hemma blir det så att man bara tar en macka eller nånting när man är hungrig. Lat som man är! ;)

Senare blir det en träff med bästa Pepps! Ska nog städa,städa,städa idag också! Börjar redan tröttna på att sitta hemma, är rastlös som få.... Solong!



I feel good!

Nu blir det pizza! Mmm! Kommer sitta helt perfekt!!
Sen blir det mys! Mys i stora lass! Hoppas på filmkväll... =)



Tisdag!

Goddag! ;)

Jag och lillen försov oss imorse så det där med att gå upp tidigt och ringa samtal ströks från listan ganska snabbt. Får ta mig i kragen och göra det imorgon istället.  Idag blir det som jag skrev i tidigare inlägg en lugn dag. Känner mig fortfarande rätt hängig så går nästan bara och väntar på att en förkylning eller liknande ska bryta ut. *Peppar, peppar*.

Nu ska jag iallefall fylla i lite papper.. Lillen vaknar om en liten stund så tänkte passa på medan han sover.

Kaffe och pepparkakor! Finns det något bättre sätt att börja dagen på? ;)

 


Good

Nu är jag trött, trött, trött. Haha, mina ögon orkar knappt hålla sig öppna men ändå sitter jag kvar här. Som vanligt! Nä men innan 22.30 ska jag ha lagt mig i sängen iallefall, har tagit fram en bok (som jag tog med till Turkiet men inte hann läsa) jag tänkte bläddra lite i innan jag stänger igen mina ögonlock! Godnatt på er!



"It’s like one of those bad dreams
When you can’t wake up
Looks like you’ve given up
You’ve had enough
But I want more
No I won't stop
'Cause I just know....
..... You’ll come around"


Blabla och fredagens outfit.

Nu har jag vilat i stort sätt hela dagen. Skönt! Mina krafter har verkligen lämnat mig.. Ska ta det lungt resten av veckan också, känns som om jag borde ta det lungt nu tills jag känner mig fit for fight igen! Ska upp tidigt imorgon och ringa lite samtal thats it sen blir det en mysvecka! Zacke har börjat tagit sovmorgon varje morgon nu så förhoppningsvis följer han mina planer och sover bra veckan ut iallefall! ;)

Nä nu ska jag slänga i mig toast med massa ost och tomat! =) Första gången på flera veckor som jag verkligen känner att jag kan äta! Yiho! Finns inget bättre än mat ju så dom här veckorna har varit  t o r t y r !


Slänger in en skymt av fredagens outfit..


Min helg..

Har haft en bloggfri helg! Mina planer som jag hade för helgen vart inte riktigt som jag planerat men helgen vart bra iallefall. I fredags vart det någon öl, i lördags var jag hemma till bigsis på "syskon-kväll" (tanken var att vi skulle dricka julöl men vi var alla rätt slitna och trötta så det vart bara något glas ivar), vi spelade ett väldigt roligt spel och åt en MASSA snacks! Emma bjöd även på "julskinkamacka", mums! =) Vart både en sen fredag och lördagkväll men trots det tog jag mig iväg till Kistagallerian igår.. =)

Mötet idag gick väldigt bra (jag var ju rätt negativ till det) så det kändes skönt! Efter mötet mötte jag upp Petra på en fika och efter det vart det även en kaffe hemma hos mig! Zacke tycker det ju är så kul att busa med pepps!

Nu ska jag dricka ännu mera kaffe.. T i r e d . . .

Är lite bildtorka just nu så slänger in en bild på mig från min 20års fest förra året i nov. Tycker det passar bra i det här mörkret!


Från det ena till det andra..

Dagen började väldigt bra! Till och börja med sov Zacke hela natten, sen kom jag äntligen fram i den där  l å n g a  telefonkön. Har försökt i 3 dagar nu så det var en lättnad... MEN sen får jag ett jävla brev hem på posten som mer eller mindre kommer förstöra hela min helg!!

Ursäkta svordomar och sånt men just nu känner jag bara att allting kan fara & flyga...






Kvällsmys!

Nu ska jag fixa ordning rostade mackor (dom ska vara extra brända, med smör och ost!) och oboy! Grejer det! =) Sen ska jag nog mysa ner mig i sängen med datan framför en film. Måste kirra lite popcorn också, man kan ju inte kolla på film utan snacks! Noo!

Dont cross the line..


Planer för helgen!

Så nu har jag käkat, badat en liten kille, druckit lite kaffe och nu sitter jag och tar det lungt och försöker samla krafter (som egentligen inte finns, hehe) inför helgens bravader. Har en fullplanerad helg men ingen gillar det mer än jag! =)

Fredag: Återigen ringa en massa samtal, åka in till stan en sväng och sist men inte minst ha en drink-kväll med Malin och Nike. Vi ska blanda en massa goda färgglada drinkar och mysa en massa!

Lördag: Ha en "syskonkväll" hos bigsis Emma. Spela spel och dricka julöl! =)

Söndag: Filmkväll med Camilla och Petra!

Och en massa annat som behövs fixas också.. Bl.a en städning! Jajamen!


En nybadad kille!


Alone again.

Nu har Nike och Malin åkt hem! =( Åh, vill träffa henne mera! Kommer säkert inte träffa henne förrän i februari nästa år. Det svider lite..

Vi hade det mysigt iallefall! Drack thé, pratade en massa och tog en kall promenad! =)

Nu ska jag käka middag här men vi hörs av om en stund!

Zacke och Malin!


Telefonkö, besök och paket från Nelly!

Puuh, har suttit i telefonen HELA morgonen! (Tror jag hamnade i världens längsta kö?) Och kom ändå INTE fram!! Blir till att gå upp tidigt imorgon igen och försöka få nåt reslutat.. Blir galen på det här!

För övrigt det så har har jag en skön känsla i hela kroppen, en lättnad.. Kan tyckas att jag pratar i kodord nu men var bara tvungen att skriva av mig! I feel good helt enkelt.. Avklarade saker måste vara en av dom bästa sakerna i världen!

Nu kommer snart Nike och Malin (jäveln har ju flyttat till norge men är på besök ett par dagar, har saknat henne så mycket!) så det ska bli jätte mysigt! Nu ska jag sätta på thévatten och vänta in mina fina tjejor!

En till sak btw, fick hem mitt paket från Nelly idag! Yipppiehoyippieyey! Det inhöll detta:


(Klickbara bilder)





Jag vart tok, tok, tok NÖJD!!


Impuls.

Gjorde en "impuls" och åkte in till stan. Fixade lite saker på apoteket, inhandlade mat åt Zacke och sånt skoj. Vart även en trevlig middag! =) Känner dock fortfarande att jag inte kan äta nånting (har ju varit så lite mer än en vecka nu, har ijoförsej känt mig lite förkyld och hängig men tycker fortfarande att det är skumt! Jag brukar ju vrääääka i mig mat, hehe..)  så det var väll lite slöseri med pengar! Men what a hell.. Ska man så ska man.

När jag kom hem stank hela huset glögg! Gissa en som vart glad? JAG!! Första glöggen för iår och den satt himla bra måste jag få säga. Jag <3 glögg!

Hur som haver.. Har precis hoppat i myskläder, tagit bort sminket, slängt upp håret i en knut och nu blir det krypa ner under täcket! Är så himla trött idag! Godnatt på er!




Right now.


Imorgon kommer Malin från norge! woho!

Har precis pratat med Nike in the telephone =) Hoppas få kunna träffa henne idag och om inte så ska vi ändå ses imorgon när Malin kommer hem från norge! Åh vad jag har saknat henne! Sist vi träffades var Zacke en liten bebis, tror inte ens att han kunde krypa? Och det är loooong time!

Men nu ska jag knalla ut i kylan på en promenad! Hörs senare!


Ice age 3!

Eftersom det tråkigt nog inte är något Hem till gården (dom måste ha tagit juluppehåll?) så tänkte jag slå på Ice age 3! "T-rex" bebisarna är ju så söta så man vill äta upp dom!!



Onsdag!

GOOOOODMORGOOOON!
- 6 grader ute, brrrrrr.. Fast idag ska vi försöka ta oss ut på en promenad eller liknande, det börjar klia i kroppen av att sitta inne såhär länge! Blir till att ta på sig vinteroverallen och kängorna (för Zackes del ofcourse;)..

Nu ska jag kolla på barnprogram här, en liten kille som står framför mig just nu och kräver all uppmärksamhet!



Tis-mys

Smörgåsrån med smör (bäst!) och andra avenyn!


Just tell me what to do...


Problemlösaren Maria..

Problemlösaren Maria fixade så bilderna från minneskortet kom in på datan! Yippieyey. Jag stängde av och på datan.. SEN funkade det! Smart? Ja.


Till och börja med får ni 3 pics på min söta Zackarias.. Ska försöka slänga in 3 videor på lillskiten också men det tar jag sen (tar ju sån himla tid på youtube, aahhh).



Horoskop!

Den här boken köpte jag i söndags. Som jag skrev tidigare är jag väldigt besatt i horoskop.. Läste ut hela boken (aa eller nästan, sista sidorna är horoskop för 2010 så det väntar jag lite med) på förmiddagen. Verkligen en läsvärd bok! Jag tycker det är så coolt att det mesta stämmer in på en.. =)


I need some help.

Jäkla skit, jag får inte in korten från mitt minneskort till datan..Help? Nu ska jag leka problemlösaren Maria och styra upp det här, har ju för sjutton gubbar tagit en massa kort på Zacke idag! Hmm.. Märks väll om jag lyckas eller inte! ;)




Tisdag.

Hej på er! Hoppas allt är bra med er i kylan... Shetas pomfretas vad kallt det är ute.

Dagens planer idag är:
* Ringa en massa viktiga samtal.
* Handla mat åt Zacke.
* Om jag orkar försöka ta mig in till apoteket.
* Och sist men inte minst åka och fira Kalle på födelsedagen!! =)


Hittade en gammal bild på mig och Zacke (& min lilla vita data, hihi<3) en mysig vårdag hemma hos Pepps. Bortse från att jag är helt osminkad, har riktigt sunkiga kläder och håret står åt alla håll och kanter... Det var en mysig dag jag ville få fram! ;) Åh, jag vill ha vår NU!


Grattis kalle!

GRATTIS KALLE PÅ 20ÅRSDAGEN! WOOOOHO!
Ikväll blir det smörgåstårta hos 20åringen! =)



Jag & Kalle en galen kväll i somras.


RSS 2.0