cirkus!

Ikväll ska vi på cirkus!
Ska bli kul att se vad Zacke tycker om det:)


Kräftskiva

Long time NO see.. Sorri.

Jag och lill-Z låg sjuka hela förra veckan i en grym (inte grym=cool, utan grym= helvete) förkylning. Nu börjar det släppa men är fortfarande inte helt ok. Zacke snorar, snorar o snorar och har en irreterande hosta som vägrar släppa. Jag själv har huvudvärk som vägrar ge med sig. Känns om mitt huvud ska explodera i molekyler närsomhelst. MEN annars är allt ok, lite jobbigt att jag fick vara hemma och vaba med Zacke 3 dagar förra veckan bara, med tanke på försäkringskassan (läs inlägget nedan).

AJA, igår var vi iallefall på en mysig kräftskiva hemma hos min syster. Tack för en jätte trevlig kväll Sara!

Pics, pics, pics....



Söta lillsis o jag.



Haha, jag drack bara en! Jag lovar!:)



Micke hade med sig en skum, svart öl som smakade järn.



Bigbrotah Micke och papi.



Jag o lillebruri.



Två söta lillasystrar!



Mosters älsklingstjejer!



Långbord!



Mmmm!:)



Mys!



Fasters lillkille! Världens sötaste Liam!



Zacke hängde med dom stora grabbarna:)



Lillsis!



Suck på vårdnadsbidrag och försäkringskassan.

äckliga, äckel tisdag.

Regn, åska, ännu mera regn och sen lite mer regn och åska igen. Tack till dig som uppfann paraplyet! SEN för att krydda på lite extra så har en person inte varit så nogrann som den borde vilket innebär, inget vårdnadsbidrag den här månaden. KUL!

Vill ni att jag ska krydda på lite extra? Jo.. För 2 och en halv (!) månad sen var jag hemma och vårdade barn. Ni som har jobbar och har barn, vet hur många kronor (eller tusenlappar om man vill se det så:) som försvinner när försäkringskassan krånglar. Idag fick jag nog och ringde upp till försäkringskassan. Fick sitta i en dryg timme av att en idiotisk inspelad röst säger att  linjen är fullbelastad "var god försök senare". MEN sen efter den lilla timmen kom jag äntligen i kö. Vilken köplats tror ni jag får? "du har kötid 191 och det är nu 30 handläggare som arbetar för att hjälpa dig"..... Och där gick det en till liten timme. SUCK! Fick iallefall lite godare nyheter, det behövdes! Höll på att hänga mig själv här hemma...

Zacke är sjuk också btw, kul va? snor, snor, snor, snor.

OCH NU TOG JAG TEMPEN OCH JAG HAR FEBER!........ Alltså suuuuuug....... Nu ska vi till ahmed, han ska få ta hand om oss.......


accesoarer




Mitt nya fina halsband o armband:)

Måndag!

Lulu!

Idag har jag fått många viktiga saker gjorda.
Solning med Petra - Check!¨
Lunch med Ahmed - Check!
Ätit asmycket godis - Check!

Låter väll mycket bättre än att sitta i en dum telefonkö typ?


.....

Just gonna stand there and watch me burn
But that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
But that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie, I love the way you lie


Bilder från i fredags.


Spetsbodys.

Min blixt på kameran vägrar fungera så ni får nöja er med lite halv kassa bilder. Är iallefall två söta genomskinliga spetsbodys. En ljusblå och en svart. Den svarta invigdes i fredags och jag är möcket nöjd med mitt köp:)


Cheap monday

Midjehöga jeans och ett oversize linne.


min fredag

Hejpa!

Igår efter jobbet mötte jag upp lillsis, Ahmed och Petra. Vi tog en fika på Waynes och shoppade lite.. eller ganska mycket faktiskt. Jag visar imorgon! Just nu är jag så trött så jag varken vet ut eller in...anyway, på kvällen vart det fiesta at Petra place. Vart en hel del folk! Mitt favorit folk:) Vi sov kvar där så ungefär hela dagen har spenderats hos Petra.. Nu sitter jag och kollar i kors framför datan. Har 100000 bilder men även dom laddar jag upp imorgon...


Sliten tjej.

Jag låter bilden tala för sig själv och med det så säger jag godnatt.


Shopping med gammelfaster!

Efter middagen idag slängde jag och Zacke på oss jackorna och for in till stan med bästaste gammelfaster Britt (fast hon är mer som en mormor ♥). Det vart lite shopping:) Den fina tröjan (papi ahmed kommer gillllllaaa, han älskar barca:) fick han av Britt och dom välbehövliga byxorna slog jag till på åt den lilla herrn.





Älskar velourbyxor!! Svart, mörkgrå & ljusgrå:)


Petra, H&M, redbull.

Hade precis gudmor (zackes) här på en kaffe. Hon visade vad hon beställt från H&M och nu sitter jag fastklistrad vid datan och beställer en massa trots att jag redan har ett dyrt paket att hämta ut. Hur ska det här sluta? 

Och helt från ingenstans... så tror jag till 100 % på dom som påstår sig vara beroende av redbull/powerking. Min dagliga dos!


Starwars.

Förra veckan fick Zacke en ny tröja från sin mormor.
Tack bästa mormor:)


Zacke har fått kläder från sin papi!

Zacke har verkligen fått en utökning i sin garderob! Från sin pappa, mormor och mig såklart:) blir rörigt om jag lägger upp allting i samma inlägg så det får komma i omgångar... Först ut är det från hans pappa!

2 jätte fina skjortor.
1 par jeans.
En vind/regn/höst-jacka:)


Myttomaner.

Onsdag - 22 grader och skinade sol? jo men tjena. Kul att man fick cykla hem i spöregn.

Kaffebesök.

Har precis haft fina Pepps här på en kaffe och promenad. Nu sover Zacke och jag lär väll göra desamma inom en snar framtid. Är grovt trött! Måste bero på det här trista vädret vilket betyder att jag behöver en solning för att känna mig freeesch... så imorgon - en solning it is, med söta lillsis. RIM, där fick jag till det:)



Mor & son:)


en månad to go

♥ Exakt en månad kvar tills min stora kille blir 2 år ♥


puss på er


rörigt.

Försov mig rejält imorse. pga att klockan i köket börjat få slut på batterier och har kommit efter ett varv och jag ställde min mobil efter den igår kväll. Bra där.. Tack och lov fick jag hjälp av världens bästa pappa/morfar att lämna Zacke hos dagmamman, fick även hjälp av världens bästa mamma/mormor att hämta honom därifrån eftersom jag inte hade cykeln där.

Tack och lov att bussarnas sommartiderna är över. Kom bara en halvtimme försent till jobbet och behövde bara vänta en kvart på bussen när jag skulle hem.

Inte tack och lov att jag är så jävla trött och kaffet hjälper inte.

Hrpppmmmf....


Godnatt!

Nope, nu är det dags att sova för mig. Klockan är ställd på 04.40 imorgon och bara tanken på det gör mig svimfärdig. Hoppas nu att Zacke sover ordentligt, han började bli lite krasslig igår och sen dess har det varit lite kinkigt och gnälligt.. Lill-Z sjuk = ingen sömn.

Godnatt



Pappa, son & en en bränd mamma.


Svartvitt.


Min helg.

Hellooo duuudes.

Min helg var helt ok:) Vart ingen stuga i fjällnora i lördags. Istället drog jag, lillsis, Ahmed o hans lillebrur till stadsparken och tog ett par kalla. Var en lugn och fin kväll:) Faktiskt så lyxade vi till det med att ta in på hotell när Zacke skulle sova. Tanken var ju att vi skulle till fjällnora så det kändes inte mer än rätt att ta in på hotell istället, speciellt när det rörde sig om samma pris. Älskar att bo på hotell!! Man sover som en prinsessa!

Igår var vi hos Zackes storasyster hela dagen..:) Eftersom vi allihopa var jävligt bakis (jag drack inte mycket men tro mig det lilla jag drack kändes i varenda kroppsdel dagen efter) så självklart vart det pizza! :) vad annars liksom?



Jag o Zacke i lördags:)


Hot!

Zackeliten sover, jag ska ta en dusch och sen bär det nog av ut i solen! SHETAS vad varmt det är idag. Hot, hot, hot. Ikväll blir det nog till att hyra stuga i fjällnora och för en gångs skull har vi tur med vädret:) Yippieyoyippieyey.

zero pics.


Tråkblogg, shopping o twilightkväll.

Blä! Jag orkar verkligen inte blogga, jobbet tar all min kraft + alla andra saker man tänker på. Ska försöka knåpa ihop ett par inlägg i helgen om nya shoppingen både till mig o lill-Z. Han har fått en ny ryggsäck som han är SÅ stolt över. Hursom, visar sen! Ska ha twilightkväll med lillebror P ikväll. Chips o läsk joinar också. Skulle inte sitta helt fel med en öl.. Men ne... Det får vänta tills imorgon. Ha en bra fredagkväll! CiiaO.


Lättad!

Mötet gick bra :) Wopppwopppp.

Nu blire grillad kyckling! Hörs till kvällen när busibusi sover. Tjing!

Dödskalle

WZUP G?

Min dag har inte bjudit på möcket. Så schönt! Jobb, hämta Zacke sen hem och bara vila! Solade en stund och läste bästa twilight.. Har btw börjat på 2:ans bok nu, så 1:an och 4:an är strykta från to-do-listan...:) Haha, fast känner jag mig själv rätt så läser jag dom nog en eller två gånger till. Thihi.

Imorgon vid 13.00 ska jag på ett viktigt möte i stan. Suck, suck o suck igen. Fast som jag sa - viktigt - så det går inte att komma undan. Papi Ahmed är iallefall snäll och hämtar lill-Z hos dagmamman imorgon så jag inte missar så mycket på jobbet. Money money money, ni vet?:)



Åh jag älskar min dödskallesjal :) hjärta hjärta hjärta..


Nya shorts!



Gillar dom "grön-turkosa" (?) innefickorna:)

Solariumsting

Hemkommen från Peppsuwu:) Eller aa, kom hem för någon timme sen om man ska vara korrekt..

Alltså allvarligt talat, jag måste lida av några blonda hjärnceller (ta inte illa upp).. Jag har haft grovt ont i huvudet nästan hela dagen, mitt ansikte har bokstavligt talat brunnit och har varit illamående som fan! Jag kollade tempen vilket var lika med = 37 grader. SEN kollar jag i spegeln och vad upptäcker jag? JO JUSTE jag solade ju solarium efter jobbet och råkade ha dubbla lysrör på i 15 min.... Jag är bränd! Brrrrääääänd. Här går man och inbillar sig att man fått en tumör i hjärnan (okej, ta inte illa upp där heller) men så har man bara bränt sig?

Solsting? Solariumsting? Mmm...


Jobb, kalas och Petra.

Lulu på er!

Idag har jag jobbat och direkt efter jobbet tog jag bussen mot dagmamman sen cykeln till mina söta syskonbarns kalas. Glass o kaffe i mängder:) Fast är ändå tokhungrig, har inte käkat något sen fikarasten imorse. Synd om mig. Mohaha, nä ska göra mig en macka nu... Senare drar vi iväg till bästa Petra! Ska bli mys! Blir dock en tidig kväll då det som vanligt blir en tidig morgondag. Helg pleeease? Säger jag och har bara jobbat två dagar.. Latis.

Inga bilder, kul va? say whaaat...


Natti!

Nu tackar jag för mig och säger GODNATT!

Back to work imorgon!
Har haft en härlig semestervecka....♥


Bilder från urf.

Har haft 3 DYYYNDER dagar på URF. Fredagen var helt klart bäst men dom andra dagarna var mycket bättre än bra dom också:) Nästa år kör vi all in igen!! Pics, pics, pics!





Sista dagen regnade det som fan (och åskade, fast musiken var så hög att man inte hörde smällarna, man såg bara blixtarna) så då åkte ett par stövlar på:) Superskönt och så roligt att garva åt alla med helt förstörda skor... Hahaha EVIL.... Jag var bara så förbannad över att mitt hår vart helt förstörd efter att paraplyet vek ihop sig själv rätt över mitt huvud så allt vatten som var på paraplyet hamnade i mitt hår och ansikte.. Låter det inte som typiskt maria?? SÅÅÅÅ lite skadeglädje fick jag väll ha åt alla småflickor som sprang runt i high heels, vita tygskor osv. Tihi.



Dagens outfit.

Såhär ser jag ut idag.




Ha to the ha to the ha to thE HA.

URF.

Dunderkväll igår! Några öl o möcket bra musica!

Nu är jag hemma för lite ombyte och freschning. Har samma smink på mig som igår och mitt hår ser ut som ett kråkbo! Usch! Ahmed och Zacke åkte tillbaka till reaggefestivalen för en liten stund sen. Ska skynda mig nu, längtar efter att få knäcka en kall och lyssna på musiken ♥

Btw! Ni skulle sett igår när Zacke dansade reagge med sin reaggehatt som han fick från hans mormor! SÅ GRYM! Hahaha! Ska försöka filma det idag! OCH ska lägga upp shoppingen jag köpte därifrån också. Vart ett par "hareem" byxor och en dödskalle sjal, liiiiike! Puss då


URF.

Uppsala reagge festival nästa! Shooooooo


Fjällnora.

Bättre sent än aldrig! Som vanligt...:) Här kommer några pics från fjällnora.


Sliiiiiten som människa.

Trots att jag bara drack knappt 3 öl igår känner jag mig en aning sliten idag. Kan ijoförsej bero på att Zacke härjade nästan hela natten eller att jag börjar bli förkyld också.. ELLER att min semester snart är slut och jag känner mig trött av bara tanken att börja jobba igen.

MEN annars är det bra sörrni! Solen skiner ju! PEACE

 

Läckert





Dagens outfit.

Nu har Petra och Maria dragit hem. Vart en jätte mysig kväll med mycket snack och några pils! Skönt att prata av sig ibland! Fast den största delen av tiden tog nog våran sjuka humor över, hahahahah, jag har ont i magen nu:) Man kanske vaknar och har en ny magruta imorgon efter allt skratt ikväll. Love u girls!


Avslutar dagen med dagens outfit:)


 


ready go!

Nu är jag redo för att Petra och Maria ska knacka på dörren. Ska nog tjuvstarta med ett glas vin:) Slänger upp dagens outfit senare eller imorgon. Inte så mycket att se egentligen, ska ju bara vara hemma så har inte direkt klätt upp mig men ändåe. Puss!




Just nu:)


4 nya ramar!

I förregår köpte jag 4 nya ramar och idag sysselsatte jag mig med att leta upp kort att sätta där i. Beställde ju 10 förstoringar på Zackisen för ett tag sen och två av dom åkte in i ramarna och sen två små jätte fina kort.

I dom små är det Zacke och hans kusin Tuva på julafton när dom pussades:) och ett från förra sommaren. I dom stora ramarna är det ett kort från förra våren och ett från i vintras. Jag vart riktigt nöjd med resultatet:)


Haha, syns att Zacke varit och kladdat på dom redan:)




Det var väldigt svårt att välja ut två kort när det fanns så många.. Ändå har jag en hel hög till gömd någonstans (Vart fan dom nu kan vara?). Med förstoringarna var det lättare eftersom det bara var 10 st:)





Outfit.

I måndags när jag stack iväg till Camilla var jag så trött och tom i huvudet, därav vart det en tråkig outfit. No make up heller:)



Linne - H&M.
Tröja - BikBok.
Jeans - Cheap monday.
Ringar - Guldfynd.


Och till det hade jag mina skor från Vagabond.


Hemma! Later: Ett par öl med Petra o Maria:)

Hemma nu! Vi vart kvar en dag till hos Camilla och lilla Viggobebis! Har haft två riktigt trevliga dagar! Viggo är så söt så man bara vill äta upp honom! OCH jag fick honom att lé hela tiden!! Stolt, hehe..

Ikväll kommer Petra och Maria hit på några pils (öl). Länge sedan jag träffade Maria så det ska bli skoj att höra vad som hänt sen sist. Kommer nog bli en jätte bra kväll! Ett tag sen jag hade en öl-kväll med girlsen.



Sötaste små kompisarna! ♥




Hos Camilla och lilla Viggo!

Sitter hos Camilla och Viggo just nu. Camilla är och rastar hennes mammas hund så jag är lite babysitter. Fast Viggo sover så fint i sin säng:) Zacke röjer med damsugaren och jag sitter med en kaffe och kollar runt lite på nätet. Vad som händer senare idag återstår att se! Kram på er!


Gårdagens outfit och lite annat.

Home again! Trevlig kväll igår:) Jag och Ahmed kollade på första filmen av Twilight.. Jag kan verkligen inte få nog!! Hursom, nu ska vi käka mammas hembakade piroger (jag som lagt den beställningen, hehe. Dom är bäst!) och sen kommer fina Camilla och lilla Viggo och hämtar upp mig och Zackisen. Blir en Twilight kväll ikväll igen. Fast ikväll blir det 2:an och 3:an.. Dunderdunder!

Sover kvar där tills imorgon. Ska gosa en massa med lilla bebisviggo!

Vi hörs imorgon:) Men först gårdagens outfit.



Flanell skjorta - Weekday.
slappt linne - Weekday.
Höga midjeshorts - Nelly.
Höga tygskor - Lindex.
Klocka - Ur&Pen.
Ringar - Guldfynd.

Och så mittbena på det:)


Härlig kväll i fjällnora!

Kvällen igår var dunder! Jag, lillsis, Ahmed och hans lillebror åkte ut till fjällnora o hyrde stuga. Vi spelade fotboll (jag och Ahmed vann, tjiiihi) och drack en massa kalla och nåt glas vin! Bara mös o njöt av livet!;) Zacke somnade ovaggad vid 22.30 tiden och sov hela natten!! Rita kors i taket som mamma brukar säga!

Vi tog en lunch där innan vi begav oss hemåt. Sitter hemma nu, Zacke sover och strax väntas middag. Nachos! Efter det blir det raka spåret in till stan igen, ska åka och hälsa på Zackes farfar. Det ska bli trevligt:)




Jag igår:)
Tröja - Från Nelly och är av märket Rare.
Jeans - Cheap monday.
Armband - Bianco.
Klocka - Ur&Pen.
Ringar - Guldfynd.
Öl - Systemet.



RSS 2.0