Webcam.

Jag och Zacke testade min webcam och här har ni resultatet!
En osminkad trött Maria och en Zacke som inte kan sitta still.


Lördag.

Söaste bus-Zacke!


Lördag.

Ge mig vår! Ge mig sommar! Ge mig sol! Ge mig värme!



Me 'n my pepp!

To night is the night.

LÖRDAG! Finally.

Ikväll it is! Adam Tensta! Adam Tensta!



Godnatt!

Nu ska det matas och sövas och förhoppningsvis blir det nån bra rulle senare.
Vi säger godnatt för oss så hörs vi iav morgon!



Fredagkväll.

Zacke saknar sin mormor! ♥




Och sin Ville såklart! ♥


Fredagkväll.

Åh ge mig sommar!
Fast denna tjocka mage avstår jag helst från iår. Aa faktiskt helt säkert!



Fredag!

Åkte in till stan med pappa vid halv 12. Ahmed kom och tog Zacke och jag mötte upp Petra, Nike & Malin. Vi gick och kikade runt och åt en jätte god lunch. Dagens shopping vart mer än planerat men jag är nöjd so what ever. Jeansleggins och två linnen från Vila, skor från skoaugust och lite smått och gott från H&M. Bilder kommer!

Nu sitter jag hemma hos Ahmed, kom hit för ett tag sen. Har ätit middag och busat med Zacke. Ahmed är och handlar lite gott för kvällen.

Nu ska jag roa Zacke! Hörs senare!

Tomorrow it is!


Godnatt!

Godnatt!


Torsdag kväll.

Emma sistra har varit här idag. Myspys! Inte ofta man ses nu förtiden, hon flyttade för ca 2 månader sen och visst saknar man henne här hemma imellanåt. Gulliga sis bjöd också på chokladbollar. Gulliga du slemmis!

Imorgon blir det till att gå upp tidigt för att sedan lifta med pappa in till stan, där ska det inhandlas saker inför lördag. Åh, jag är peppad till tusen!

Dagens Zackarias!


Zzz.

Lillplutten ligger och sover sin eftermiddagslur.
Jag blir helt såld av att kolla på honom, finns det någonting sötare?



Bildkvalitén är kanske inte den bästa, var tvungen att knäppa utan blixt så jag inte skulle störa honom.

Adam Tensta.

Ja! Då var det spikat, på lördag blir det utgång med tjejerna! Först lite vin hemma hos Nike sen Adam Tensta på People. Men först behövs det inhandlas lite grejer till outfiten jag har bestämt att bära.

Jeansleggings och en eyeliner ska inhandlas. Dom på Gina Tricot satt inge bra på mig så tänkte göra ett nytt försök på Vila eller Vero moda. Både Petra och Nike har sagt att dom sitter asbra och dom har fickor på baken som är ett måste för mig. 

Summan av kardemumman - ett par jeans leggings, min nya topp från Ellos, high heals och lite accessoarer på det.


Adidas!

Godmorgon!

Adidas har alltid varit min stora favorit! Nu när jag har Zacke är det ännu roligare att köpa kläder. Hittade den här dressen på Stadium. Old school dessutom. Har letat efter old school dressar men inte hittat några. Nu finns den där iallefall, på Stadium för 399 kr. Blir nog ingen beställning just nu då jag har lite andra saker att prioritera denna månad. Men så småning om kanske den hänger i Zackes garderob.



Dom här dressarna var det jag beställde från Ellos.
(Bilderna är klickbara)


Tok-Zacke!

Här är det inte lungt en sekund! Rörelse ska det vara konstant för lilla Zackisen. Om han inte står och hoppar i hoppgungen eller i mitt knä ligger han på golvet och då kan det se ut såhär, se nedan!

Jag la honom mitt på fårfällen, nästa gång jag kollar dit så har han vridit sig ett helt varv och fått syn på Villes lek låda och även sakerna där i!



Här nedan har vi en supernöjd kille över att få tag på Villes leksaker. Kan vara svårt att få låna dom annars, eller aa åtminstone för en längre tid. Och som jag sa, jag la honom mitt på fårfällen och hittade honom såhär! Tok-Zacke var namnet.


Hopp hopp!

Här hemma hoppas det så golven nöts ut.. Nästan iallefall!



Onsdag.

Zacke tycker att allting som han inte får ha är suuper intressant! Datan, mobilen och digitalkameran är hans stora favoriter just nu! & mina toffsar är också rätt så intressanta..


Onsdag.

God morgon!


Godnatt!

Godnatt!




Zackarias!

Min bebis börjar bli så stor! På bara på några dagar har han tagit ett jätte kliv i utvecklingen. Det märks från dag till dag hur han ändras och kommer på nya saker!

♥ Han sträcker sig efter allt! ALLT! Allting ska han ha i sina händer, greppa saker har han kunna gjort ett tag men absolut inte såhär! Senast idag satte han ner sin lilla hand rakt ner i min kaffe kopp som stod 100 meter ifrån (kände det som) och det hade han aldrig klarat av igår tex! Tur att kaffet var kallt säger jag bara! Och om jag bär honom och stannar till vid en hylla i 1 sek så kan man inte räkna med att alla saker står där dom ska.


♥ Han pratar och skriker non stop! Inte skriker för att han är ledsen utan snarare tvärtom! Han är glad och testar sin vackra röst mer än gärna!

♥ Han börjar uppmärksamma allting i omgivningen mycket mer, granskar allting runt omkring! Lyssnar mer noggrant på ljuden och blir rädd för saker han aldrig brytt sig om förut bl.a morbror Villes radiostyrda rory.

♥ Han har kommit på det hemliga knycket i hoppgungan så nu hoppas det må ni tro! Hej vilt! Han står även nu HELT stadigt.


♥ Han har kommit på att det är roligare att sitta i badbaljan än att ligga ner. Händerna far åt alla håll och kanter och lite vatten i ansiktet verkar vara nemas problemas!

♥ Sen så kommer vi till den punkten som inte alls är lika rolig och kanske inte ett kliv i utveckligen egentligen snarare mitt eget fel men iallefall.. När Ahmed eller min mamma har varit barnvakt till Zacke så har dom naturligtvis fått mata han med flaskan som har gått över förväntan (bättre än vad jag räknat med helt enkelt)! I söndags skulle jag ner på stan för att göra några ärenden. Zacke fick stanna hos sin pappa och vällingflaskan. När jag kom tillbaka dög ingenting förutom flaskan, nähepp tänkte jag. Vill han inte amma längre? Så han fick ta flaskan hela den dagen. På kvällen gick det bra igen och även dagen därpå och så nu idag - Samma sak! Orkar inte ha brottningsmatcher varje gång han ska äta så nu inhandlades det välling som lillen kommer att få dricka dagarna fram över. På nätterna kommer jag att amma honom eftersom han vaknar varannan timme och det ända som funkar för att han ska somna om snabbt och smidigt är att amma honom. Jag hoppas att det fortsätter så iallefall!

Jaja, summan av kardemumman, min bebis börjar bli så stor och det går så tokigt snabbt! Ska det fortsätta i den här takten kommer jag inte hinna med!!



 

Lillskrutt knappt 2 månader!


Gratis skor!!!!

Godmorgon!

Jag satt jag kollade runt lite och gissa vad jag hittade? En gratissida med skor, eller aa man samlar poäng och i utbyte får man presentkort på Bianco, Din sko, Jerns eller Nilson. Jag har blivit medlem! Bli det du med! Vem tackar nej till skor?

Klicka på sajten och bli medlem! http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=2388




Vart kommer mina Presentkort?
Vi skickar dina presentkort i kuvert. Presentkorten kommer sedan direkt till din brevlåda.


Hur lång tid tar det för att få sin skapade order?

Det tar 7 helgfria vardagar för att få sin order.


Är det verkligen helt gratis?
Ja, det är gratis till 100%.


Vad är den hemliga kostnaden?

Många tror att det omöjligt att en sida som GratisSkor.se skulle kunna ge ut gratis saker men så är det inte. Det finns ingen dold kostnad med ett medlemskap på sidan, du betalar inte ens frakten när vi skickar presentkort till dig.



Godnatt!

Nä, nu måste jag försöka sova så jag orkar med dom här sötnötarna imorgon! ♥


Natti natti!

Måndag-kväll

God kväller!

Zacke ligger och slumrar i sin säng och jag sitter framför my love till data och spanar runt lite. Känner att jag egentligen borde passa på att sova när Zacke sover men jag verkar ha vänt på dygnet dom senaste dagarna för jag är inte ett dugg trött.. Ja jag vet, jag är förvånad jag med! Som Zacke har sovit dom senaste nätterna borde jag egentligen vara som en Zombie. Aja, ska väll egentligen glädjas åt att jag inte är det.. Men det skulle vara så förbannat skönt att sova. Några klick till så sover jag nog strax.

Ni som har samma problem som mig kan fördriva lite tid med detta. Testa det är kul!



http://www.myheritage.com/FP/Company/look-alike-meter.php?lang=SV

Enjoy!

Just nu ...

Just nu sitter vi och dricker lite kaffe, Ahmed har bjudit över Simon. Zacke är nöjd och belåten får stå och hoppa i knät hela tiden och han tycker  ju det är så kul med nya ansikten.

Men nu ska det matas och sövas sen blir det hemgång och pussa på stackars lilla Phibbe med brutet ben! :-*

Stackars stackars lill kille..




Måndag!

Har precis kollat på hem till gården. Zacke och Ahmed ligger och vilar. Han fick gå upp med Zacke när han vaknade imorse så det är förstårligt. Om några timmar ska jag bege mig hem igen. Nu vaknade Zacke, hej!


My babyboy!

Min kille!



Nej nu ska det fixas chips och dip. 3 minuter till Beck.
Brråååttom!

Adam Tensta!

Åh! Såg nyss att Adam Tensta kommer till people nästa helg! (28 feb)
Måste måste måste dit! People är inte direkt min favorit men Adam Tensta? Ja visst.

Så vad säger ni? Nike, Petra & Malin? Spikat?



Söndag!

Ahmed står i duschen, Zacke ligger och sover och jag sitter här med mitt vanlij thé och lyssnar på youtube. Lungt och skönt! Snart ska det förberedas för middag, börjar bli lite småhungrig trots alla bullar.


Gårdagen, dagens & kvällen!

Long time no see.

Gårdagen:
Jag och Zacke tog vagnen in till stan, mötte upp Nike och Malin och begav oss till Ahmed. Middag och en massa mys!

Dagens:
Zacke vaknade vid 7tiden, då var det bara att lyda och gå upp. Ahmed tog han från 8 till 10 så jag fick sova lite till och det var en behövlig sovstund må jag säga. Pigg och glad kexchoklad. Vid 2 tiden kom bästa Petra och Micke på fika. Kaffe & bullar! När dom åkte skjutsade dom mig till årsta så jag fick hämta ut lite paket (bilder kommer). Har precis kollat kläderna och är mycket nöjd över resultat.

Ikväll: Middag och Beck (ännu mer Beck tänker ni? Men ja den går på 4:an kl 21.00).

Nu blir det thé och ännu mer bullar.
Mamma, pussa ville!




Beställning hit och beställning dit.

Jag la precis min (eller min? Zackes) beställning på Lindex. Åh jag har verkligen ett beroende av att kolla och köpa bebiskläder. Vill så gärna beställa lite clothes från babyshop också men det är inget aktuellt just nu. Får se hur den här månaden blir först med alla utgifter, har redan 3 paket på posten (H&M, Ellos och Trendbaby) och så har Zacke dop den 7 mars som säkert kommer kosta en del det med. Så som sagt det får vänta... Men jag är super nöjd med beställningen från Lindex iallefall! Snygga kläder till ett kanon pris, kan knappast bli bättre än så!


Godnatt!

BB.

Jag hittade lite kort som mamma tagit från BB.
Tänk att han varit så liten min lilla bebis!




Jag trött och sliten efter en hård natt... Fast det var det värt!
Babysis på ett hörn.


Lite kul.

Gjorde ett litet test på facebook och det här vart jag!

Best at everything!



you are the social person who make usefull contacts. you introduce important people to influencial people and always reap some sort of reward as a result...but you dont enjoy the spotlight as much. you prefer to stay in the back as there is more room to strech and you like the feeling that you are the one with the power and most of the time that is true... you will do well in almost anyfield you know how to flater without being to obivous and you can make just about anyone like you

Fjällen är inte vårt place!

Fjällen är inte våran familjs ställe helt enkelt. Förra året åkte våran stooora familj upp till fjällen, oturen var på oss hela tiden (eller aa inte hela tiden, men nästan) jag ramlade och for hej vilt fast jag kan åka både skidor och snowboard, duschkarbinen gick sönder och min pappa fick glas i både händer och fötter, min storebror Micke ramlade i trappan och mycket mer. Det här året följde jag inte med, ville inte sitta i en bil med Zacke i 8 timmar. Hur som helst, det verkar inte vara jag som bär på oturen iallefall. Årets skador lydor såhär - Lillasyster Julia kör in i ett träd och skrapar upp hakan , min pappa får liftgalgen i huvudet och sist men INTE minst min söta lillebror har brytit benet. Stackars lilla killen! Han är på väg med ambulans till östersund just nu, åhh känner mig så hjälplös! Han är så liten!
Alla mina går tankar åt dig Phibbe! ♥


Philip och Zackarias på BB.


H&M.

Dessa godbitar ska jag definitivt bära i vår/sommar! Åh ge mig värme!
H&M
 

Lindex!

Kollade in Lindex. Hittade en del smått och gott till Zackisen. Blir garanterat en beställning.
Jeans jackan kommer bli så perfekt till min lilla snygging i vår!




 




Beställde allt i strl 80. Han har 74 nu, så i vår kommer han absolut kunna ha dessa godbitar. Om han inte tar racerfart och växer ur allting innan vill säga.. Peppar peppar!

Fredag.

Det vart sent igårkväll och Zacke kände för att slå upp sina stora bruna tidigt imorse (även ett par gånger under natten), så jag känner mig som en zombie. Hinka kaffe på det här så kanske mitt humör återvänder. Nu hem till gården.


Natti.

Ha en bra kväll!



 löööööve it.

Torsdag.

Det råder Beck maraton hemma hos mig. 3 kvällar i rad har jag sysselsatt mig med Beck. Ikväll blir det fjärde kvällen och även sista filmen. Men innan jag slår på filmen blir det att kolla på " bla,bla,bla.. Skotten i knutby". Missade första delen men det kan vara värt att se på iallefall, bor bara drygt 4 mil ifrån knutby så det kan vara kul (eller kul & kul, det var väll mest tragiskt.. Men ändå!) att se vad som verkligen hände... Men sen, Beck Beck Beck!


Såhär såg jag och min mys-bebis ut imorse. Mamma agerade fotograf.


Kvällsmys.

Mys in i det sista. Beck, pauluns nötblandning och ett stooort glas med sprite (ja, ett E på slutet!).

För övrigt en mysig kväll så hoppas jag på en skön natt med mycket sömn. En visdoms tand som värker och en Zacke som har mardrömmar har inte varit någon hit.

Godnatt på er!

Babyboy!


Onsdag.

Dagens! Gjorde en liten utflykt till grannen (mammas faster) på kaffe. Snart blir det middag och senare blir det ytterligare en Beck kväll, har haft 3 beck-kvällar på raken men jag får fortfarande inte nog! Tack Anna för lånet!

Skulle ha åkt till Malin idag för att kolla hennes nya lägenhet och pussa på sötaste missen dior :-* Tråkigt nog får det skjutas upp ännu längre. Det blir för sent för Zackisen, han ligger och sover sin eftermiddagslur just nu och sen ska han matas,bytas och allt vad det innebär. Då kommer klockan ha flygit iväg och helst vill jag få honom i säng rimlig tid ikväll så jag får lite egentid framför tv:n med Beck och snacks. Men inom snart framtid ska det bli av! Jag saknar mina tjejor & jag vill ju visa upp hur stor min guldklimp har blivit.


Onsdag.

Usch! Den här dagen har inte börjat bra. Känner mig inte alls på topp och min visdomstand värker och trycker så jag blir galen. I två års tid har jag väntat på att den rackaren ska komma upp men nej den vill visst jävlas lite till. Så sömn har det inte blivit mycket av och det verkar ha smittat av sig på Zacke. Stackaren drömde mardrömmar inatt och vaknade till med världens illvrål. Tog ett tag innan han lugnade ner sig och somnade om och en timme senare - samma sak! Stackars liten.

Anledningen till bild torka - Alla mina bilder ligger på andra datan. Har köpt cdskivor som jag ska lägga över dom på så att det ska gå snabbt och smidigt, problemet är bara att ta tag i det och som jag är specialist på, skjuta upp saker.. Måste installera cd skivan till digital kameran också, så att jag kan få in bilderna på den här datan, min data! :-)  Eller funkar det att bara sätta in minneskortet? Har för mig att mamma sa det nu när jag tänker efter, ska kolla upp det. Bilder kommer iallefall. Promisio.

Nu blir det en stor kopp thé och hitta Nemo med Villepluttskrutt.


Hmm?

Vad har hänt?

Förut åt jag aldrig choklad, jag vart illamående bara av tanken.
Nu helt plötsligt är dom två nedan mitt största beroende. Min drog!





Senast idag inhandlade jag en Geisha. Den ska öppnas till favorit programmet andra avenyn. I cant wait..

Mina åsikter.

Fick denna kommentar för ganska länge sen. Nu är det dags att svara och vidareutveckla lite.
Här får ni mina åsikter!


Han är så himla söt! =) Hur känns det att vara mamma så "ung"? Var det ett självklart val för dig? Det skulle vara kul att se fler bilder på er tillsammans =) Kan inte du skriva ett inlägg om hur du känner och tänker och hur du tänkte under graviditeten. Har följt dig ett tag, innan bebisen föddes. Är glad för din skull!¨


Det var en självklarthet att behålla Zacke när ett + visade sig på stickan. Jag tänkte inte på att jag bara var 19 år och hade ganska mycket framför mig. Jag hade många planer som vilken annan 19åring som helst. Bl.a så har aldrig varit utomlands (norge,finland och danmark räknas inte), så en hel del planer kretsade runt det. I nu läget kan ingen utomlandresa mäta sig med Zacke, jag gjorde rätt val! Jag prioriterade och det är det bästa valet jag någonsin gjort!


För övrigt tycker jag inte det finns nån viss ålder när man borde skaffa barn, samhället har skapat det så men det är inte korrekt. Från och med den dagen man får mens till den dagen man kommer in i klimakteriet är man fullt kapabel till att föda och ta hand om ett barn. Visserligen finns det undantag och vissa personer borde få gå på en kurs för att bli föräldrar. Som ett körkort ungefär. Jag vet några fåtal personer som skaffat barn bara för att "skaffa" och som har utnyttjat killar för att få sin vilja igenom. Så egentligen ska inte frågan vara, hur känns det att vara ung mamma? Utan är du lämplig som mamma?


Att bli förälder är ingenting man gör bara för att impa på omgivningen.Det kräver mycket mer än så, inte bara dom nyaste kläderna och den dyraste vagnen. Ett barn behöver all kärlek den kan få från båda föräldrar, en trygg omgiving och en normal uppväxt. Ett barns första år bygger på hela deras liv och det nyaste klädmärket räcker inte i längden.


Jag har ett skräckexempel på det jag nyss nämnt och jag får rysningar i kroppen så fort jag tänker på det. Den personen förstår fortfarande inte varför jag har tagit avstånd, bara det tyder på noll hjärnkapacitet. Kan tyvärr inte vidareutveckla det här mer. Sätter en punkt och hoppas att ni förstår vad jag menar. Punkt!

Det vart ganska hastigt skrivet, sitter med Zacke i knät och hinner inte läsa igenom. Ni får helt enkelt acceptera några stavfel.


God morgon!

Godmorgon! Vaknade i morse av att Villeplutt stog lutandes mot sängkanten, tydligen så hade en stått där ett tag i väntan på att vi skulle vakna. Sötnosen! :-* Han hoppade ner mellan mig och Zacke så mös vi lite framför bolibompa.

Nu blir det kaffe kaffe och kaffe.

Love love love!

 Nu har jag hämtat min data! Världens sötaste! Om man kunde vara kär i en data så skulle jag defenitivt vara det! ♥ Räkna med mycket uppdatering framöver!

Nu ska jag lägga Zacke, hörs snaaaaart!


Måndag!

Ny vecka!

Var precis hos min moster och fikade. Lånade hem 4 Beck filmer som jag ska sysselsätta mig med, ikväll bl.a. Skulle behöva inhandlas lite chirre.

Datorn har dom inte rint om än, om dom inte ringer snart är det jag som ringer upp! Dom sa måndag och jag kan inte vänta längre! Please call call call me.

Imorgon blir det mys hos Malin! Spana in nya lägenheten och sen vidare till Ahmed.

Morgondagen bjuder även på Zackarias 5månaders dag! Det är inte klokt vad tiden går fort.
Här var han inte gammal ♥


Söndag.

Kvällen bjuder på hemgjorda piroger och Beck. Kan man begära nåt mer? Aa, Gunvald kanske. Hih.

För övrigt så mår vi bara bra, jag känner mig en aning trött men annars helt okej, Zacke börjar tillfriskna från sin eländiga förkylning. Fortfarande ganska snorig dock men han får sova i lugn och ro, till och med på nätterna och det tackar jag för!

Imorgon ska jag hämta ut min älskade data! Finally!


Söndag.

God morgon!


Myskväll.

Världens bästa middag har jag precis ätit. Tacos vart det och det satt hur bra som helst!

Ikväll blir det mys framför tv:n, Bruce den allsmäktige. Trots att jag sett den förut ett antal gånger.


Alla hjärtans dag!

Alla hjärtans dag idag förresten! Hoppas alla får en kanon dag. Jag själv bryr mig inte så mycket om denna dag, tycker det är skumt att det finns en dag på året då man ska visa sin kärlek till varandra, det ska man göra hela tiden tycker jag. Visst att det kan vara mysigt med lite extra, en fin middag och en massa mys! Men jag tycker inte att det ska hänga på en dag, sånt ska ske naturligt och impulsivt. Det är min åsikt.

Dags för att fylla på kaffe koppen, solong!


Vit samsung.

Var som sagt in för att köpa en bärbar data igår. En rosa.

Men den vart det icke, istället kom jag hem (eller hem och hem, jag får hämta den på måndag) med en vit samsung bärbar data, lika liten fast större skärm. En aning dyrare men en aning bättre. Fick även bli ett mobilt bredband, så nu är jag nöjd och belåten! Varför det inte vart den rosa var för att den inte alls såg ut som den gjorde på bilden, vilket gjorde mig väldigt besviken! Jag är så, när jag väl bestämt mig för någonting så vill jag att det ska vara exakt som bilden i mitt huvud. Just därför valde jag bort den och bestämde mig för den vita. Mycket snyggare och mycket bättre! Och med mobilt bredband till var det ett kanonpris.

Så nu har jag min lilla data som jag haft i tankarna hur länge som helst! Awi!

Fredag den 13:e!

Bra start på fredag den 13:e! Zacke har haft sin värsta natt hittills. Stackarn har blivit jätte förkyld och hans hals slemmar igen konstant, nu verkar det vara bättre men inatt hade jag rent ut sagt ett helvete! Jag satt uppe från 00.30 - 05.10 med en Zacke sovandes på bröstet. Jag själv fick sova mellan 05.10 - 07.45 och lite halvslummer  under natten också men jag kan inte riktigt koppla av när Zacke ligger på bröstet och jag vet att han har problem med att andas. Jag gav han näsdroppar runt 3 och det verkade hjälpa lite. Men stackarn sov så oroligt och så fort han somnade in djupt vaknade han av sin eländiga hosta. Nu ligger han iallefall och slumrar i vagnen, jag hoppas han kan sova en liten stund..

För att pigga upp den här dagen har jag bestämt mig för att slå min önskan igenom, jag ska åka och shoppa världens sötaste bärbara dator! En rosa! Har spanat på bärbara datorer hur länge som helst! Nu har jag hittat min! MIN MIN MIN! Den väger pytte pytte lite och är inte större en ett A4 papper, helt perfekt. Allting annat lät också hur bra som helst!

Hey onoff here I comes!



Världens sötaste Zackarias!

H e l l o   s u n s h i n e ! !


Stackars Zacke, haha!

Såhär kan det se ut när Petra är i farten. Haha, har verkligen fått mitt skratt för dagen.

Men visst är han söt?


Shopping!

Gjorde en beställning från H&M.
(klicka på bilden för att göra den större!)

Till mig:




Till Zacke:




 

Åh! Det här gjorde verkligen min dag!
Visserligen såg jag på min order nu att skorna inte kommer levereras förens i början på maj, men det gör mig inte så mycket.. Jag gillar dom så det tåls att vänta.. Den som väntar på nåt gott!


Zackes shopping fick bestå av två vanliga basbodys! Någonting annat hittar jag tyvärr inte på H&M, tråkigt men sant!

Nu ska jag gå och vara social med bigsis .


 


Onsdag.

När pengarna är på väg in på kontot är dom här skorna på väg till mig!


Tisdag.

Plötsligt händer det!

Zackarias vände på sig! Från mage till rygg! 2 gånger på raken! Nu kan han min lilla bebis! ♥


Dagens pics!

Dagens pics på världens sötaste ungar!




Måndag.

Våran dag har inte bjudit på så mycket. Mest lungt vilket är behövligt. Passade Villeplutt på morgonen sen vart det hem till gården, några sov stunder för Zackes del och lite dataspanande för min.

Här kommer dagens pics!



Och ett blöjbyte senare såg min solstråle ut såhär. Behöver nog inte gå in på detaljer..





Helgens pics!

Helgens pics!


Back home.

Nu är jag och Zackarias hemma igen efter en trevlig helg hos Ahmed.

Satt och läste ikapp mina dagliga bloggar och fastnade på min syster Saras, hon hade skrivit en jätte lång och bra förlossningsberättelse. Då slog tanken mig, har jag skrivit en sån? Gjorde jag det? Var tvungen att bläddra tillbaka i mina gamla inlägg och där gömde sig ingen förlossningsberättelse. Jag ska försöka skriva ner det jag kommer ihåg på ett papper, ta lite hjälp av Ahmed och storasyster Malin som var med under det stora hela. Självklart så har jag inte glömt något men vissa detaljer är svaga. Förlossningsberättelse kanske inte är världens viktigaste men det kanske är kul för er som följer min blogg att veta hur det gick till och självklart för mig själv! För som sagt detaljerna är svaga men det mesta kommer sitta i mitt huvud föralltid!

Fredag.

Första och säkert det sista inlägget för idag, ville bara önska alla en riktig trevlig helg! Trots förkylning och brist på sömn ska jag försöka ha en primaladima helg den här helgen också.



Ciao!

Tors kväll.

Imorgon blir det stora staden för min och Zackes del. Kolla runt lite och förhoppningsvis boka upp en fika med nån av tjejorna, Nike? Malin? Petra? Efter det beger vi oss hem till pappsi Ahmed där vi stannar tills på söndag, så det kommer nog bli lite torrt på bloggfronten ett par dagar.

Nej nu vaknade Zacke efter en timmes sovande i vagnen, vilket säkert kommer betyda för-pigg-för-att-sova runt 22 tiden ikväll när jag helst vill gå och lägga mig. Hur som haver, godnatt!


H&M




Ja tack!

Torsdag.


Yeye.





Utmanad!

Utmanad!

Regler: Gå in i mina bilder, gå till den fjärde mappen och välj sedan den fjärde bilden i mappen, lägg upp bilden på bloggen och skriv några rader om den, utmana fyra andra personer & länka till dem.



Och denna bild fick jag!
Det är en bild tagen från sommaren 2004, jag var 16 år och levde livet med den lilla fliur som fortfarande är världens bästa kompis! Petra är hennes namn!

Jag utmanar:
Sara
Emma
Ville
Jessica

Enjoy!

Babyshop

babyshop is the shit.
Ingen mer shopping denna månad, men drömma kan man alltid.

(Klicka på bilden för att få den större)



Förkyld är min vardag!

När för en gångs skull ska jag få vara frisk!?
Jag känner mig aldrig på topp och jag hinner aldrig tillfriskna från en förkylning innan nästa kommer. Nu har en till förkylning flygit på mig fast jag fortfarande inte är i form sen den förra. Jag har ont överallt.. Överallt! Huvudet, halsen, öronen, näsan, ögonen, benen!
 
Depp depp depp....





Solong!

Dagen i bilder.

Såhär ser det ut en hel vanlig dag ute hos oss.

Jag lägger ner min lilla solstråle på golvet, ställer dit hans "babygym" och som vanligt får han genast syn på den stora gröna nallen som hänger närmast, armarna far åt alla håll och kanter med hopp att få grepp och stoppa den i munnen. Jag går därifrån några minuter för att i lugn och ro fixa ordning mitt te eller kaffe, kanske ta en snabbtitt på datan? Aa you name it.
 



När jag kommer tillbaka har han snurrat runt ett halvt varv, fått syn på själva ställningen och försöker stoppa in den i munnen? Hmm..



 
Men som alla vet? Går inte det särskilt bra.


 
Och efter många försök märkte även Zacke att det inte var någon idé vilket resulterade i ett gapskrik. (Fast Zackes skrik består mest av lite knorr, har bara hört han ett fåtal gånger skrika och det är för att han blivit rädd för någon eller något. Sicken tur!)




Jag lyfter bort "babygymmet" och får genast världens gladaste bebis!





Efter allt lek och ståhej sitter inte lite mys helt fel.
Absolut inte om det är med dom två största favoriterna morbror Ville och tant Mimmi katt.




Bye for now.

Barnvakt.

Nu har min mamma börjat jobba igen och istället för att sätta in Ville på dagis får han vara hemma med mig.
Idag var första dagen och det gick som smort! Jag har helt klart världens sötaste lillebror!


Måndag.

Lillsis & Zacke


Dagens to do!

Dagens to do:
Åka och spana in Emmas nya lägenhet.



Yesterday.

Var på inflyttningsfest hos Camilla och Jocke igår. Riktig toppen kväll med alla gamla vänner från förr.


Camilla & Jag




Spårade Peppo & jag. (Lillebror Tim på ett hörn)




Om ni känner för att kolla på mer bilder hittar ni dom på facebook.

RSS 2.0