sol,bad,loppis

Vad har vi gjort idag då? Solat (jag) o badat (Zacke) är väll det vi har sysselsatt oss med. Hämtade hem lillfisen från dagis redan vid 12tiden så vi har spenderat hela dagen tillsammans. Dock så var han en riktig tröttis idag så bitvis har det varit en hel del gnäll o skrik. Men senare mot dagen dök kusinen Tuva upp och då vart det lek och full rulle! Sötungarna!

På kvällen kom Kimpor förbi på lite loppis, haha säljer grovt mycket kläder nu alltså. Idag har jag rensat ut lite grann men det är långt ifrån allt!! Imorgon tänkte jag ta tag i resten.. Så skönt att bli av med allt! Lite sorligt är det ju också ijoförsej eftersom dom flesta plaggen är helt nya men what a heck, nu kan jag köpa nytt med gott samvete :) En fågel viskade i mitt öra att Nelly har rea nu igen! Whop whop.....;D




enkel o skön outfit :)
Jeans - Lee
Orange linne - Åhléns
Ring - H&M
Halsband - Peace


I love you!


Tisdag o solen skiner!

Godmorgon! Sitter som vanligt med en morgonkaffe :) ska strax hoppa in i duschen och sen sätta mig i solen. Det är riktigt varmt ute redan nu så vi får se om det blir ett dopp i poolen idag! Första doppet är ju alltid värst!

Tänkte hämta hem min lilla man tidigt idag. Han är lovad att få bada när han kommer hem så det är väll allt han har i tankarna på dagis nu! Haha..

Hörs sen!




sleep tight

Nu ska jag sova tänkte jag, en dag imorgon me :) har ingenting alls planerat så det blir en lugn och skön dag i solen! Fast det kan ju alltid ske ändringar;D hehe.. Godnatt på er!


Lovely!

Härliga måndag! För en gångs skull;D...

Började dagen med att lämna Kackisen på dagis och direkt efter det dök Camilla upp på kaffe. Vi hämtade upp Petra och drog in till stada! Shopping (fast bara till Zacke, det är hans garderob som behöver fyllas på nu!) och lunch på Rixos! Godaste salladen EVER! Har nog testat dom mesta salladställena men fan nej den här salladen knäckte allihopa upp och ner!! Synd bara att Rixos måste ligga i boländerna, sätter inte mina fötter där så ofta!

För övrigt det så har dagen varit som vanligt. Sol, lek, middag, promenad, cykeltur och listan kan göras lång!


.

Be kind
for everyone you meet is
fighting
a hard battle



PUSS!!


rubrik

Har äntligen börjat förstå mig på nya phonen:D Var SÅHÄR nära på att åka och lämna tillbaka den, haha. Angry birds är min nya drog! B e s a t t OCH jag knäcker! Jag är bäst;D

Nåvääääl, sitter just nu med en pommesfrites-tallrik o surfar runt lite. Deppar lite grann över att jag precis fick reda på att jag förmodligen inte kan gå på reaggefestivalen iår. Jag som har sett fram emot det sen sista dagen jag var där förra året. Skit o piss! Visserligen har jag andra bra saker inplanerade under sommaren men ändå..va fan...

Yeyeye. Vad gör det om 100 år. Ska käka upp mina pommes nu innan dom blir kalla o sen kanske det blir en rulle om inte klockan tickar iväg.



haha snygg pic!!
Jag hittade smultron och
Kimpor var snabb med kameran utan min vetskap;)



Midsommar!

Dagen började i ett lungt tempo, efter lunchtid så åkte vi iväg till ett midsommarfirande här i närheten där det vart dans runt midsommarstången, peking av kort, ringkastning osv. Zacke hade skitkul! Han träffade på en massa ploare från dagis och härjade på som bara den! En hejare på att dansa var han också;D

Sen drog vi alla hem hit för en dundermiddag + efterrätt. Mysigt med en heldag med familjen ♥ Vart en väldigt lugn och fin midsommar som jag hade hoppats på!

Igår däremot vart det ett par öl men även då hyffsat lugnt :) Vilket betyder att baksmällan inte har bråkat med mig i helgen och jag känner mig verkligen fit for fight! Whop whop :)



Jadu, det togs en hel del kort. Dock så går internet (blogg.se?) SÅ segt just nu så orkar inte försöka ladda upp fler.


Kvällen dårå

Vart lite mys med Kim såhär på kvällskvisten :) Eller kvällskvist o kvällskvist? Nattkvist för min del då det är dags för att sova snart! Lille man är ju som en tidinställd bomb på mornarna :) Mys var det iallefall, kaffe o prat!

Nu har donnan dragit så jag sitter och pumpar musik i min ensamhet. Chris Medina (what are words) står på repeat ;D min favorit, verkligen! Så himla fin låt ♥

Snart blir det bedtime som skrivet, somnar väll in till Angry Birds skulle jag tro ;D besatt!!





Kimpor & jag i vintras!:D


colours

I see your true colours shining through
I see your true colors...
So don't be afraid, to let them show
Your true colours
Beautiful, like a rainbow




Läs bara...

Halu! Det har varit grått och trist HELA dagen (regnet har varit som en vägg, fifan) men nu börjar solen titta fram! Det är väll inte för mycket begärt att hoppas på fint väder imorgon? Update: Kollade SMHI nu bara för att, och jag kan nog hoppas hur mycket jag vill för det visar fint väder imorgon! WHOP!

Annars idag så stack jag iväg på en shoppingrunda med lillsis. Vi är bra på att spendera pengar vi! FAST kom faktiskt hem med bara (typ) nödvändiga saker, en ny väska bla :) väskor har skrikit i sin frånvaro här hemma! Har visserligen inte plockat upp alla mina klädkartonger från flytten än MEN det får bli ett senare projekt :)

Nu ska jag dra en call till Petra så att vi kan ta en kvällskaffe! SEN kanske glo på en film eller ligga o knappa på min älskling. We will seee...Ingen vet, ingen vet. Tjaaaaaaa!



.

Nu när jag äntligen skaffat en ny mobil, kan ingen skänka mig en mobilhjärna då? Jag är helt lost!

HTC wildfire S - silver/vit.

Japp idag vart jag en kärlek rikare! En smartphone rikare! En HTC rikare! Om jag är glad? Japp! Lycklig som tusan över att slippa mina kaos-mobiler. Har ju en tendens till att tappa/ha sönder mina mobiler så får alltid dras med gamla tegelstenar typ men nu är det annat! Har lovat mig själv att inte vara slarvig med den här.

Vart en HTC wildfire S silver/vit + en MASSA tillbehör så nu är man ett par lappar fattigare. Jag hoppas att det är värt det nu! Har alltid snackat skit om smartphones just för att ALLA springer med sånna, checkar in här & där, laddar ner appar hit & dit and you name it. MEN jag tar tillbaka allt jag har sagt;D för nu är jag så gott som kär, lite kruxigt att få igång allting bara. Eller att fatta allting lättare sagt. Jag har ju inte världens bästa tålamod om man säger så, så nu får vi hålla tummarna för att jag inte slänger min nya love i väggen;D haha...

Tur att jag har min extrahand (lillsis) som hjälper mig att få igång den!



Ps. Sorry mr.Ericsson, nästa gång kanske jag väljer dig...


En ny LOVE!

Vågar inte ropa hej än...MEN idag har jag mått bättre :) kanske bara fick en "eftersläng" (eller vad säger man?) igår.

Har för övrigt haft en mycket trevlig dag! Började med lämning på dagis, raka spåret in till stan för lite ärenden, spaning på things vart det också men jag kom hem tomhänt så det är nemas problemas. Lär bli värre i slutet på veckan när några kronor rullar in som dom ska!;D

Imorgon blir det upp och ringa hemska (hatar teleköer) viktiga samtal. SEN återigen in till stan för ÄNNU mera ärenden, hämta Kackisen på dagis och sen in till stada IGEN. Suckiluuuu......!!

Däremot så ska jag köpa en ny love imorgon!!! har dock inte bestämt mig för vilken än, står mellan två snyggingar :) ena dyrare än den andra. Den andra snyggare än den ena. dom är UNGEFÄR lika bra, fast på olika sätt. Hatar beslutsångest..ahhh.. FAST Kim var här nyss och hjälpte mig med valet så nu vet jag på ett ungefär iallefall. Men bara på ett ungefär! Lutar mot mr.Ericsson....


HÖRS SEN DÅ!:D



lite halvt sådär lagom glad typ...   :D


grrrrrr..............

Gah, vad jag blir arg... Har mått dåligt idag igen, det kom som en tillbaka spark. Jag trodde att jag blivit 100% frisk men idag har jag gått med ett illamående som heter duga. Ont i huvudet. Ont i kroppen. OCH säkert lite feber på det.

Vad fan? Och nej jag tycker inte ens synd om mig själv. Jag kanske borde lära mig att ta det lungt med allt tills jag känner mig helt kry och inte bara springa utanför dörren "wiiii partyyy" så fort jag börjar bli LITE bättre. MÅSTE lära mig att ta det lungt när jag inte mår bra, det har fan gått veckor nu sen jag kände mig fit for fight sist.

Nu lovar jag mig själv att ta det lungt tills allt är på topp, orkar inte må kasst konstant! Blir en lugn midsommar med familjen, blir en lugn vecka och helg. OKEJ.

Haha, ja jag är arg :) Inte nog med det så regnar det ute, är irreterad på skitsaker, tänker för mycket på skitsaker och min hjärna får ALDRIG ett break!

FIFAN....Nu ska jag sätta på mig hörlurarna och pumpa musik så det heter duga:)

Tomorrow is a better day, eller nåt;D


NOOOO PICS.....


Måndag!

Mörrn mörrn! Efter två veckor med enbart sjukdomar så är lillen nu tillbaka på dagis och lämningen gick över förväntan! I vanliga fall så brukar det vara lite gnälligt och en hel del skrik men nu gav han mig en kram, vinkade hejdå och sprang iväg. Så skönt om lämningarna kan få ske så istället för att lämna honom ledsen!

Nu ska jag klunka i mig några koppar kaffe så att man kickar igång och sen så får vi se vad dagen har att erbjuda. Tror att det blir lite häng med Petra men vi får se, kollar man ut genom fönstret så blir det garanterat inga utomhusaktiviter om man säger så;D

Tjing!



Babysistah n' me!


.

What are words if you really don't mean them when you say them..


Fejsanbokan

Shyyyyyy!

Det är bra att man har facebook så att man kan hålla koll på vad man gör och vart man har varit...Detta hade jag för mig igår:



Haha...Trevlig kväll faktiskt! Hamnade på en fest med lillsyrran men drog mig därifrån rätt så tidigt till andra trevligheter :) Dock vart det en hyffsat lugn kväll för min del, kroppen är fortfarande inte helt ok efter alla veckor med sjukdomar hit och sjukdomar dit. MEN kul var det som sagt ;D kuliruuuuliiigt.....


.

"The greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do"


Onsdag, torsdag, fredag.

Long time no see :)

Har haft ett par mysiga dagar!

Onsdagen spenderades med tjejerna, lite vin & nötter i stadsparken och en öl på framfickan. Hyffsat lugn kväll! 

Igår vart det mys med Tess.. kaffe & sen kom frisören i mig fram... satte i "hår-clips" (?) på Tessen (Hahaha Tess, jag sa ju att jag vart stolt, så måste få skryta liiiite;). Första gången jag gjorde det och jag vart nöjd! Har lite funderingar på att köpa clips till mig själv nu. Håret blir ju så rackarns fint! Tjock och långt! Sen knäckte vi såklart några öl på det och satt o snackade lite skit :)

Idag tar jag det lungt! Kex och ost! Spelar sönder min kärlekslista på spotify! Hahah jag har blivit en riktig sucker för kärleksfilmer o kärlekslåtar! Ba gilla läget ;D




Finally and ha-ha-ha!

GODKVÄLL :D

Äntligen, äntligen, ÄNTLIGEN börjar jag känna mig fit for fight... Vilket betyder inga mer deppinlägg här inte! Whop!!

Söta lillsis stekte ägg till moi så sitter här med två äggmackor nu! GOTT! Ska käka upp dom, kolla in uppsalahem o arbetsförmedlingen sen blir det film o krasch i säng! :) Hinner väll säkert slänga in ett inlägg här mellan varven, hehe...



Hahahahahaha jag dööööör!
Fan vad man kan hitta bilder i datan alltså! Hahahahahah!!!


Tisdag

Idag mår jag hyffsat bättre. Inte helt ok än, men bättre.. Zacke mår helt okej han med förutom att han verkar vara ovanligt trött och får springa på pottan lite oftare än vanligt ;) hehe

Är så less på alla sjukdomar nu. Vill vara frisk och kunna hitta på saker. Vill vara pigg.

Nu ska jag kika på hem till gården och käka lite bigarråer... Nu gäller det att trycka i sig så mycket nyttigt/vitaminrikt som möjligt så att man blir frisk. Skönt att det är dåligt väder iallefall så att man kan sitta inne med gott samvete.



nej, tummen ner för det här..


punkt

Mår piss!! Har inte kunnat äta nånting på hela dagen, kan knappt stå och mår så jävla illa! Lillkillen har också dragit på sig magsjukan. Fan! Dock så verkar han må helt okej ändå. Som tur är.

Nej nu ska jag mysa ner mig framför en film. Är arg o ledsen över att man aldrig kan få vara frisk. Vi hörs imorgon...


Ps. I love you

Nu ska jag krypa ner under mitt älskade täcke och kolla på film... Ps I love you som tidigare skrivet. Diggar inte kärleksfilmer egentligen för jag blir alltid så himla ledsen! haha! Jag vill också vara kär och ha någon som man delar det med! haha, kanske därför mitt filmval alltid blir skräck! :P

Nåja, nu ska jag ta tjuren i hornet och kolla på en riktigt sorlig kärleksfilm iallefall, vad gör en eller två tårar om 100 år ;D



Kram o godnatt på er iallefall, klockan är på tokförmycketförfilm egentligen men vi säger att Zacke tar sovmorgon imorgon så det är launa ;D


chiiiirrrree

Nu sitter jag framför burken med chips, dip och ett glas kall cocacola! Ibland är livet bra :) Nu väntar jag bara på att Petra ska komma förbi så att vi kan ta en kvällskaffe och sen ska jag slå på rullen tänkte jag. Har den på datan så kryper nog ner i sängen o kollar :)

OM inte Zacke vaknar upp innan och spyr ner hela sängen. Han känns lite osäker just nu, han rapar+ fiser (varje gång han gör det vilket är typ en gång i minuten så säger han - Ojjj ja pjuttade!!haha)  konstant! + att han klagat lite på magen ända sen igår eftermiddag. Suck! Nej vi får hoppas att han vaknar pigg och glad imorgon och att både mamman och sonen har fått sova ostört :)

Är väll inte för mycket begärt?


Härliga sommardagar!


Yesterday and today! magsjuka and stuff!

Yesterday:

Igår hade vi en varm, solig och badig dag ;D Jag badade dock inte! Har förmodligen dragit på mig en öroninflammation så ville inte riktigt riskera att bli dåligare (lite för kallt är det nog för min del också, haha;). Zacke däremot plaskade i stort sätt hela dagen! Helt crazy! Ett par av hans kusiner var här och härjade i poolen också! Skitskoj tyckte Zacke :)

På kvällen mötte jag upp en tjejkompis (efter ett totalt virrande av en lokalsinnelös maria) på ett glas vin. Kände mig inte på topp alltså, försökte få upp partyhumöret lite grann men så fort jag kollade på vin glaset vände sig magen på mig typ?

Today:

Imorse förstod jag varför...Jag har åkt på magsjukan! Spydde ett par gånger imorse, drack vatten och spydde igen. Fifan! Inte så konstigt med tanke på att 3 st i det här hushållet hade det igår. Jaja nu mår jag bättre förutom att benen känns som spaghetti och jag har en sån enorm hungerkänsla, men vågar fan inte käka för mycket alltså!! Åt en god middag nyss men är fortfarande så himla hungrig! Kanske, kanske, kanske blir chips o dip ikväll...Mmmm! Så gott! Tänkte glo på - Ps I love you också...Hörde av syrran att den skulle vara bra! Blir en lugn myskväll, vilket behövs!

Öronen gör ONT, halsen gör ONT (har tappat rösten helt), magen är KAOS, snoret rinner och hostan tar knäcken på mig....Hahaha har jag otur eller? KRYA PÅ MÄ!

Nu får ni hjälpa mig att hålla tummarna för att Zacke ska slippa magsjukan och alla andra sjukdomar.OKI?



Jag och Zacke i stadsparken i fredags, en hyffsat ok bild på min hårfärg också :) är ganska nöjd nu om inte annat så kommer jag väll tappa allt hår om jag fortsätter försöka "fixa" till det...


Mysdag!

MYSDAG! På dagen vart det häng med Petra i stan...Kollade runt lite och shoppade i n g e t i n g ! ! Cred cred :)

På kvällen hängde jag, tjejerna + lill-Z i stadsparken. Lite pickinick och Zacke härjade på i lekparken. Var fullt med barn där så han hade skitkul! En nöjd kille tockslocknade i sin säng vid 22 :) Jag är också himla nöjd! Det är sånna här dagar som man känner att man lever!

Nu ska jag käka lite jorgubbar o chips (bra blandning där! haha) och sen slagga! Imorgon kommer jag vakna pigg och glad och ha ytterligare en dag med bra planer :D




Våran soliga dag + ny byxdress!

Åh, dessa underbara soliga dagar! Jag och Zacke har varit ute från morgon till kväll. Lekt, solat, badat vattenspridare, ätit middag, OSV... Jag o lillsis tog även tag i att rensa en av dom stora rabatterna här hemma. Hon skulle tjäna lite cash från pappan och jag som är en sån snäll storasyster hjälpte givetvis till ;D Zacke var också där med två händer och röck bort både det ena och det andra, några jordgubbsplantor rykte ;D hahaha... Sorry mams o paps!

Nyss var Petra här på en kvällskaffe! MYS (x1000)! Ibland behöver man snacka av sig och vem passar inte bättre än ens bästa vän då? Tack peppo för en mysig ikväll...♥

Nu är jag helt skakis efter 3 koppar kaffe så ska nog försöka få i mig något annat. typ 100 glas vatten så att man kan somna i tid kanske. Hej tjejen som vänt på dygnet HELT!



Eftersom att jag inte har några bra pics att ladda upp så tänkte jag visa min nya härliga byxdress! Love it!


Torsdag morgon.

En morgonkaffe i solen sitter aldrig fel :) Zacke är hemma från dagis idag med, han är inte 100% kry än även fast han härjar på med sin mamma. Nu leker han så fint i sandlådan men om några minuter så vill han säkert dra med mamman sin på en cykeltur eller liknande, och då kan man väll inte göra annat än att göra som han vill? Hans vilja är ju min lag ;D hahaha ibland iallefall!

Hörs sen, ser ut att bli fint väder idag så det blir väll som vanligt en stekig dag i suuuulen :)


övertid

ah men nu sitter jag väll uppe på övertid ändå! Satt i mina egna drömmar och tänkte inte alls på klockan, sneglar lite lätt och ser att den är 23.40....what???

Nej hörrni vi hörs imorgon!


För mycket kläder....

På kvällen vart det röj här hemma. Bäddning av säng, städning och fixning av garderob bla. Har ju flyttat hem till mina föräldrar igen och utrymmet för mina kläder (+skor) finns inte riktigt. Det gör mig ganska så tokig. Nu har jag iallefall rensat, städat + satt upp hyllor i en garderob (Zacke har ju ganska mycket kläder han med, suck...) så nu finns det liiiite mer plats iallefall.

Däremot så är det nog på tiden att jag rensar ur kläder jag inte behöver (jag gillar ju ALLT så himla mycket, men vet att jag inte kommer att använda plaggen som jag borde) så mina nära och kära som läser detta, jag tänkte ha lite loppis här hemma... Haha Kim äry sugen?? Vet att jag har ett par skor som du var sugen på förut ;D

Nej nu ska jag ta mig lite kvällsfika och försöka komma på en bra design till bloggiiischen!






Onsdag

Jag och Zacke började morgonen med att vattna alla blommor ute och sen iväg på en cykeltur. Gick in lagom till att det började dugga och käkade lite. Nu ligger lilla mannen och sover, han är helt slut!! Inte så konstigt efter denna vakennatt. Hans inflammation i ögonen har blivit värre också, trodde att det började vända igår men tydligen inte.

Apropå nånting helt annat så har han fortfarande varit utan blöja sen ett par dagar och det går verkligen så himla bra!! Inte en ända liten fläck i brallorna! Jag är så stolt!!!

Nu ska jag väcka Zacke, käka lunch och sen gå ut igen, det ser ut som att solen börjar kika fram nu. Kram!!



Morbror Ville, Zacke och Kusinen Tuva härjar med pappa/morfar :)


5-0

5-0 till sverige då! Bra jobbat där! Såhär efter nationaldagen o allt ;D Det skadade ju inte att det var Zlatan som stod för 3 av målen heller! ;) Whop whop!

Nu ska jag gå till sängs, Zacke har redan hunnit vakna 3 gånger ungefär. KOKHET! Får nog ställa in mig på en natt utan allt för mycket sömn + en het unge ihoptryckt precis brevid mig (han vill alltid ligga supersupernära när han är sjuk men det gör mig ingenting! Älskade lilla ungen)

Godennatten!



jag o mina thulisar!


Hett,hett,hett

Idag har vi spenderat dagen i den stekheta solen. Jag njuter för fullt men Zacke är det mest synd om. Det är ju så galet varmt för dom små! Speciellt när hans feber går upp och ner och näsan rinner. Stackarn! Vattenspridaren (det är waaay to kallt i poolen än så länge) har iallefall stått på konstant så några duschar har han allt fått den lilla mannen. Jag också för den delen.

Nu ska jag kika på matchen med lillsis! Ska försöka tvinga henne att göra popcorn, tror ni jag lyckas? Håll alla era tummar ;D


Jag och Zacke man ;)




Avslutar med en bild på lillsis och Zacke.


Njuter för fulla muggar!

Jag njuter av det fina vädret med en kaffe i handen! Hörs senare ikväll!


.

Sitter och spanar på solresor och drömmer mig bort......


Breaking dawn

Inatt släpptes den första riktiga trailern av Breaking dawn (twilight)... Jag kan inte sluta kolla! Jag är så besatt så att det är läskigt alltså.... Längtar SÅ tills jag får se min man på bioduken i november igen!!!! En dag efter min födelsedag dessutom;D WHOPP! Mr Vampire I LOOOOVE U!!! ;)




Nationaldagen

Nu verkar det som att Zacke har fått en dos av min förkylning + en ögoninflammation på det. En väldigt gnällig och trött kille har det varit idag som tjatade om att få gå och sova redan vid 17tiden. Vilket han såklart inte fick, han höll sig ända till 19.30 men höll på att och tokslockna i grannens hammock (stavas?) någon timme innan det var dags för att sova. Inte lätt att vara en liten sjukling.

Annars idag så har det varit en skön dag i solen. Jag stekte lite grann och Zacke "badade" i vattenspridaren brevid. Senare mot dagen kom Zackes moster och kusin hit och hängde med oss :) Mys! Fick även finbesök av bästa Petra, drack kaffe och snackade :)

Så förutom förkylningar och diverse saker så har vi faktiskt haft en bra dag! Lungt o skönt!


Rastlös?

Tatueringar: Nej,men är bra sugen på att göra något litet på handleden.
Längd: 165 cm.
Skostorlek: 37
Hårfärg: Mörkbrun
Ögonfärg: Grön - bruna.
Motto: "you cant stop the waves, but you can learn to surf"
Tycker du att du är attraktiv? Hm, beror på vilken dag och vilken tid ;D
Vilket schampo använder du? Har nog testat näst in till allt.
Vad är du rädd för? Att det ska hända mina nära och kära något.¨


Favorit…
Låt: Svårt... Men någon från John Mayer eller Akon skulle jag tro.
Sak att göra: Umgås med personer som står mig nära hjärtat, shoppa, resa.
Sport: Fotboll.
Kläder: Ett par snygga shorts, en fin klänning eller en byxdress!
Film: Twilight, vad annars?
Bil: Haha oj, audi?
Serie: Haha som den kärringen man är så är det faktiskt hem till gården. CSI är också OK.


fuuuling

Ikväll ska jag bara njuta av att vara hemma (blir lätt rastlös när Zackisen somnat annars o så är jag ju så sällskapssjuk också) helt själv. Typ ruttna vid datan och smälla i mig en massa chips o dip! Lyssna på en massa lugn och fin musik ska jag göra också! Just nu pumpas Akon :) vad annars? hihi.

Jag börjar faktiskt känna mig på mycket bättre humör, sjuk är jag ju såklart fortfarande men jag är glad ändå för imorgon SKA jag vara frisk och hänga med bästa Petra!



Hahaha så ful bild, gillar o bjuda på mig själv assså ;D


Blöjfri!

Jag är stolt över Zacke som har varit blöjfri sen igår morse (förutom nattetid då men det får bli ett senare projekt:) och han klarar det så bra! Inte minsta lilla kiss i brallorna! Duktiga duktiga kille!!


Efterkloka Maria

Igår var sista gången jag gick ut sjuk! Fifan! Satt som förstelnad på inflyttningsfesten och tog mig ut på krogen trots att jag mådde skit, vart en kvart inne på Platina sen var det bara för mig att gå hem. Mådde så himla dåligt! Trodde jag skulle svimma där inne....

Idag mår jag väll inte direkt bättre, men har bara mig själv att skylla. Skulle ha stannat hemma igårkväll.. Men ville ju så gärna hänga med tjejerna! Jaja den smällen får jag ta idag. det är lätt att vara efterklok.

Zacke är och leker i en lekpark med morfar, så nu passar jag på att njuta av lugnet och vila så mycket som det går innan yrvädret kommer hem igen. Mammas galna lilla kille ♥

Nu ska jag försöka få i mig en kopp kaffe (får så jävla ont i huvudet när jag inte dricker kaffe) men det är ju inte det lättaste att dricka när man är förkyld och allting smakar skit.



Haha jag försöker iallefall leka taggad ;D

Förkyld o inflyttningsfest!

Fy fan! Jag känner mig som en zombie just nu... Snorar, hostar o nyser! Trots att termometern visar på mer än 25 grader så har jag legat i solen och frysit. Känner mig inte på topp alls. På toppen av moset fick jag ingen sömn inatt heller...

MEN jag ska trotsa den här förkylningen och sticka iväg på inflyttningsfest hos min fina vän Mariia. Vet dock inte hur det blir med utgång efter, känner jag mig själv rätt så blir jag nog taggad efter en öl eller två om inte annat så övertalar väll Mariia mig till att följa med.. ;D Lär väll må för jävligt imorgon men orkar verkligen inte sitta hemma ikväll. Har sett fram emot den här kvällen med bästa tjejorna....

Nope nu blire middag. Lax :D SÅ GOTT!!

Kram på er..


.

Trying to get throught this
Don't know how I'll do this
I know that I only got my self to blame
But that doesnt help to ease the pain


Depp

Jag har inte dött! :) Har bara haft det lite fullt upp. Mycket tankar har jag i mitt huvud också! Fifan om man bara slapp tänka ibland.

Var ut i onsdags med Kim, vart en hyffsat bra kväll.. Var inte sådär 100% taggad bara vilket jag inte är så ofta längre. Som sagt tankarna :) Man hamnar som i koma typ. Dricker en drink och kollar rätt ut i ingenstans... En mysig "förfest" hade vi iallefall, jag o kimsan, vi satt på altanen och drack vin, skrattade en hel del och pratade ännu mera :)

Just nu så sitter jag och lyssnar på deppmusik och käkar pizza. Är fortfarande sliten efter i onsdags? Kan bero på för lite sömn ijoförsej. Men men.... Hej jag tycker synd om mig själv och nu ska jag färga håret. Brukar få upp mitt humör liiiiite :)



Kim o jag♥


RSS 2.0