Hoppas på en bättre dag imorgon.

Nu sover lilla mannen och jag ska faktiskt (tro det eller ej) också sova. Har så himla ont i magen fortfarande så orkar inte vara vaken. Ska bli så skönt att krypa ner i sängen och få många timmars sömn! Hoppas jag mår bättre imorgon, ska nämnligen in till stan då och shoppa lite grann :)

Godnatt o kram på er!



 


:(

Har så himla ont i magen. Det har kommit och gått i två veckor nu men idag är det värre än värst. Ingenting hjälper heller!  Help me! Om det inte går över tills imorgon är det nog dags att kolla upp det fast jag hatar att ringa doktorn.. Blä


28 februari - Maria

Jag har namnsdag idag! Wooooooho :)


Stor&liten.

Men ser vem Zacke tar efter..


Stor och..



.. Liten :)


Tokisen.

Tvspels nörd vid 1års ålder... Braaaa jobbat!! Haha.


Några pics från igår!

Sötnosen igår innan det bar av in till stan.



Zacke på mcdonaldts





Zacke fick testa dra sin vagn själv. Gick bra :)
Självklart har jag fällt ner handtaget, haha.




Buskillen.



Zacke o storasyster Amina.



Zacke tänder och släcker lampan.



Godis-time



Mys med storasyster.






Så det var det, har 100 andra bilder också som jag måste ta mig i kragen att ladda upp.. Ikväll orkar jag inte + att lillebror o lillasyster tjatar om att sätta på filmen och deras vilja är ju min lag! Haha nooooot :) KRAM på er!






Feferoni! Bäst!

Äntligen har jag mina efterlängtade feferoni hemma! Dom senaste dagarna skulle jag ha kunnat gått genom eld och vatten för att vräka i mig sånna. Dom knäcker allt!!





I looooove yoooou feferooooni, haha


Babyboy!

Mammas kille ♥



Saturday!

Lööööördag :) Nu är jag hemma igen, åkte hem rätt tidigt.. Fick skjuts av min snälla far hem :) När vi kom hem väntade en jätte god middag. Någon sorts wookgrej :) Riktigt gott var det! Sen har kvällen bara gått åt till lek,lek o lek. Ville o Zacke har börjat leka riktigt bra nu och har härjat på som sjutton hela kvällen! Sötungar!

Nu sover lillskiten och jag ska poppa popcorn, dricka läsk o glo på film.. :)





Igår dracks det öl och det satt riktigt bra om jag får säga det sjeeelv.


Badfiskar!

Zacke har varit en bortskämd unge idag :) När gudmor Emma var barnvakt fick han gå till leksaksaffären.. Eftersom Emma visste att han älskade att bada fick han badfiskar+bodboll att bada med! Dom ska invigas i badbaljan imorgon :)

Tack bästa Emma ♥
 massa slemmiga pussar från Zacke ;)




Clothes till Lillzack :)

Var tvungen att lägga upp kläderna nu för dom var så himla fina :)
Zacke har världens bästa mormor ♥




Ps. Byxorna är mycket finare i verkligheten, speciellt dom creamvita.. Riktigt snyggt med creamvita byxor och brunt snöre i :) I Like!

Fredags mys på hög nivå!

Godkväll på er :) Mötet i stan gick hyffsat bra.. Snälla moster Emma och moster Julia var barnvakt åt Zackisen under tiden. När mötet var klart mötte jag upp dom, gick lite på stan och åt på mcdonaltds! Zacke älskade cheeseburgare, han smällde nästan i sig en hel + pommes frites!

Efter stan fick Zacke leka med sin storasyster och jag åt en god pizza (pizza + hamburgare, hmm hur ska det här sluta;) och ganska många kaffekoppar hinkades. Har känt mig stressad hela dagen och det ända som kan lugna när mig är just kaffe..

Nu har storasyster Amina åkt hem, Zacke somnat och dags för oss att knäcka en kall!

En perfekt fredags dag/kväll! :D (En massa bilder kommer imorgon, bl.a på Zackes fina kläder han fick från mormor sin :) och så får vi ju inte glömma leksakerna han fick av gudmor/moster Emma under tiden hon passade lillskiten :)



Fredag!

Hej på er! Äntligen helg :) Mina planer för dagen är ett "möte", köpa byxor till Zacke och fika med lillsis Julia. Hon följer även med och passar Zacke under tiden jag är på möte, gulliga lillsis!

Efter jag varit på stan ska Zacke få leka med sin storasyster och sen blir det fredagsmys! Kommer inte hem efter jag varit i stan men tar nog med mig datan så vi hörs senare ikväll! Kram på er:)


Jalapenoos

Dags för mig att sova.. Har så himla ont i magen, trotsade det genom att äta Jalapenos också.. Skiiit! Smarta Maria i farten. Var så sugen på nånting riktigt starkt och får syn på burken i kylskåpet, kunde inte hålla fingrarna i styr. Åt en, åt två, åt tre, åt 4 och åt alldeles för många!

 







Hoppas ni får sova gott! KRAM!


Klick!

Klickade hem dessa två plagg nyss.. :)
Zacke växer så det knakar så nytt i garderoben behövdes verkligen!


(Klickbara bilder)



Med rabattkod och fri frakt vart det rätt billigt :)


.

Every step I'm 'bout to take moves towards a better day..

:)


Z to the Z to the Z To the ZZZZZZ.. Sleep

Dags för lillskiten att sova och dags för mig att joina popcornskålen!
(Shit vad mycket snacks det har blivit senaste dagarna, kan det bero på att dom här hemma har sportlov?;)


Hjärtan

Efter att Zacke sovit sin powernap mellan 11.30 - 12.45 gick vi ut en sväng. Var ut i cirkus en timme och lekte i snön. När jag var helt genomfrusen (Zacke hade säkert kunnat varit ute mycket längre än så) gick vi in och åt mellanmål. Min lilla kille har verkligen blivit matglad! :) Så skönt!

Zacke i sin fina tröja från mormor♥


Film från igår.

Filmade in en liten film igår när det var fullt röj här hemma.
Missa inte Zackes slängpussar på slutet.. :)


Torsdag

Imorgon är det helg! :) Har faktiskt inga planer alls för helgen men det brukar alltid dyka upp någonting. Imorgon ska jag in till la stada och fixa några saker iallefall. Skulle gjort det idag men min satans magvärk har kommit tillbaka!

Idag ska vi nog försöka ta oss ut... Vädret gör dock att jag vill stanna inne, trots att det bara är -6 grader ser det ut och känns som om det vore -20. Riktigt ruggit ute! Men Zacke ska få sin vilja igenom iallefall, hela förmiddagen har han stått och ryckt i sin overall, pekat på sina skor och vilja ha sin mössa+vantar+sockor. En riktig utekille det där!




Crazyyy

So bring it up, burn it down
Throw it back, another round

Take it high, bring it low

Are you ready, here we goooo





High five ;)


Utedag

Idag har vi i princip varit ute hela dagen! Var som sagt ut på förmiddagen och efter att Zacke bara sovit 40 min gick vi ut och mötte Sara & sötaste Tuvis vid bussen för att sedan bege oss hem och grilla korv framför en jätte mysig brasa! När småbarnen började bli kalla (och mina händer och fötter var is:) så gick vi in.. Zacke och Tuva lekte jätte bra idag och gav varann en massa pussar och kramar!

Har tagits en hel del bilder idag tror jag men slänger in dom senare. Ska kolla hur det går i OS nu och fylla på chipsskålen! Woho.




Saknar sommaren.

Trots det här fina vintervädret kan jag inte låta bli att längta efter våren/sommaren lite lite grann. Vill sola, bli brun, sitta ute på kvällarna, dricka vin, bada i poolen, uteserveringar, sitta i en park o äta jordgubbar, cykla, sommarkläder, high heels med öppna tår utan att frysa, picknick, jeansjacka, solbrillor, sitta vid ån o käka glass, bara njuuuuuuuta helt enkelt...


Då:
Linnéa, jag och Emma.




Nu:
Brrrrr :(


Onsdag!

Hej! Fint väder idag också!! Vi har spenderat hela förmiddagen utomhus.. Jag, Ville och Zacke gick till pulkabacken och åkte lite grann sen vart det en massa härj i snön! Alla här hemma har sportlov så både Linnéa och Philip kom också ut! :) Mamma/mormor och pappa/morfar var såklart också ute!

När vi kom in deckade Zacke i moster Julias säng men när han vaknar ska vi bege oss ut igen! Då kommer bigsis Sara och hennes söta tuva över.. Zacke älskar ju att vara ute så det är lika bra att passa på när vädret är fint :) ett till plus är att han somnar riktigt bra på kvällen om han har varit ute på dagen. Niiice.


H-a-h-a

Såhär kan det se ut när vi har tråkigt här hemma ;)
Me 'n Phibbbeee




Haha mamma vart visst också med på ett hörn! ;) Och Zacke snodde mina mussepigg tofflor haha

Snögrottor!

Idag mitt på dagen gick jag och Zacke ut och byggde två snögrottor :) Tanken var ju att bygga dom till Zacke men den fegisen vågade inte ens gå in. Han kröp halvvägs sen vände han och ville absolut inte krypa in där igen. Gjorde till och med om en av snögrottorna till en "tunnel" så att han skulle kunna se att han kom ut på andra sidan men inte ens det vågade han! Haha.

Det var mysigt att komma ut i vintervädret iallefall :) Zacke skottade snö, plogade snö, åkte bob och pulka! Det uppskattades av lilla mannen. Just nu har han tokslocknat i sin säng och förhoppningsvis sover han till imorgonbitti :)





Min tokis!

Hittade lillen såhär i hallen. Moster Julias mössa och skorna har jag ingen aning om vems dom är.. Haha man får sig ett par skratt om dagen. Min tokis! 




Då var morbror Philip jätte rolig och klädde på honom hans jacka. Såg ut som en liten dvärg, haha.





Zacke kör moppe!

Lillskiten har lärt sig hur man kör den eldrivna moppen! :)



Som vanligt håller jag kameran fel, när ska jag lära mig? :)


Tisdag!

Hej! Riktigt vinterväder ute idag, fick en känsla av fjällen när jag fick utanför dörren. Jag och Linnéa har bestämt att det blir korvgrilling framför "öppen eld" senare. Tälja grillpinnar och mysa! Jag blir som ett barn igen när jag umgås med mina syskon! ;)

Annars idag händer det ingenting. Ska bara ta det lungt.. Kanske blir en liten filmkväll ikväll men thats it. Ska försöka sova tidigt också. Igår kväll var ju tanken att jag skulle sova tidigt för att vara pigg idag men tror inte jag kom i säng förrän klockan var strax över 1.. Suck! Trött idag :) Men säger som dom flesta andra - Sova kan man göra i graven!


Sötnos!






Guldbonus

Idag fick jag hem ett bra brev på posten :) En guldbonus från H&M! Hade visst råkat shoppat rätt mycket där förra året och det hade lönat sig! Dock känns det lite knapert att dom visar summan man handlade för. Dom kronorna hade kunde gått till något helt annat, till och med en utlandsresa....Hehe. Men men men nu när jag har 0 kronor på kortet och är extremt shoppingsugen passade det här som handen i handsken! :D Ska nog ta mig in till stan redan i veckan och shoppa nånting! Det är jag värd :D

P - e - r - f - e - k - t


Måndag

Nu är jag hemma igen :) Tog bussen hem rätt tidigt idag men mellanlandade på mina fina systrars jobb innan. Var ju så himla kallt ute så vi drack choccomilk (gott gott GOTT) istället för att sitta ute i -13 och vänta på bussen.. Sen jag kom hem har det bara varit lek,lek och lek med Ville & Zacke. Startade inte ens upp datan förrän nu :) Reeeekord! Haha..

Nu sover iallefall Lill-Z.. Jag o lillebror ska slå på en movie sen blir det sova för min del. Har blivit rätt sent dom senaste kvällarna så sömn behövs!




Det går bra nu, koooompis det går bra nu


Si.

I'm all right
I'm all right
I'm all right
I don't mind if you don't mind
I'm all right
I'm all right


Mys igår och mys idag :)

Helllluuu :) Hoppas ni har haft en mysig helg!

Vi drack som sagt vin igår, Lillsis Linnéa kom hit och gjorde oss sällskap :) Det var kortspel och en massa prat! Hon sov även kvar här så vi tillbringade dagen tillsammans idag också! Lillasyster Julia med kompis dök också upp idag, vi kollade på en skräckis mitt på ljusa dagen, drack thé, fikade rulltårta och hade riktigt söndagsmys! Julia drog vid 19tiden men Linnéa stannar kvar här tills imorgon. Nu blir det en massa filmer och snacks! Har ett par filmer på lager som vi ska hinna med att se! ;) Förhoppningsvis sover Zacke hela kvällen/natten idag också! Underbart!

Yesterday :)



Kraaaamis!


Lördag!

Min dag har varit kanon! Var först på Liams fina dop :) Zacke skötte sig jätte bra i kyrkan, var lite orolig över det eftersom han har en tendens att få myror i blöjan... Hehe.

Nu sover Zacke för natten och vi ska spendera kvällen såhär:



Braaaa skit ;)


Nummer-2 på pottan!

Apropå ingenting :) Runt 19tiden idag så börjar Zacke ta av sig alla sina kläder.. Han springer till badrummet och skriker och blir jätte frustrerad över att jag inte fattar vad han menar.. Han rycker i blöjan och visar mig till pottan :) Jag tänkte - aha visst han kanske vill sitta där och "filosofera" eftersom vi började med det lite smått förut. Jo men mycket riktigt, jag tar av honom blöjan.. Han sätter sig på pottan.. OCH (!!) gör "nummer-2".. :D

Det var ett stort steg! Nu fattar han åtminstone vad pottan är till för och gick dit helt själv när han behövde! Snacka om att det var en chockad men också VÄLDIGT stolt mamma här hemma. Min lilla Zacke! :)


Btw, i onsdags vart Zacke 17 månader!! Går det fort eller vad? Brooooms



Här var min kille liten, såå liten!


Fredagsmyyyyyyyyyyyyyys

Hej på er :) Nu är jag hemma igen. Kom hem runt 17tiden till ett tomt hus, jag som hade hoppats att Villeplutten skulle vara hemma. Zacke också, han gick och leta efter honom i drygt en timme innan han förstod att han var ensam hemma med tråkiga mamman, hehe. På kvällskvisten kom stora familjen hem igen och då vart det en massa pussar på Villeplutt! Zacke vart tokglad över att se honom och sprang efter honom hela tiden tills det var dags för att sova.

Ikväll blir det en lugn kväll, har laddat upp med chips, dip och cola :) Imorgon är det nämnligen dop som står på schemat. Mitt söta syskonbarn Liam ska döpas! Min fina vän Camilla ska vara gudmor och det kommer säkert bli jätte fint :) Dop är så mysiga! Det är inte ofta hela släkten samlas! Efter det blir det raka spåret till en mysig middag och på kvällen (om det blir som vi tänkt :) blir det en "par-kväll" med vin! Lovely!

Nu ska jag tracka mina småsystrar som också spenderar sin fredag hemma :) Var så länge sen jag såg dom så nu ska jag vara lite jobbig och försöka föreslå att spela spel eller nånting, tjiiiiii..


Bjuder på en kalasgammal bild. Togs vid den här tiden för ungefär ett år sedan!
Minnen, minnen, minnen.....

(Har fortfarande inte fått nåt hum om inställningarna som automatiskt ändras på min kamera och därför inga nya bilder, ska ta tag i skiten nu.. Blir  t o k i g)


Onsdag!

Hej på er! Jag vart kvar här lite längre än vad jag tänkt och jag stannar nog här tills på fredag! :) På lördag så ska jag på mitt syskonbarn Liams dop så måste hem innan och fixa lite saker. Anledningen till att jag inte bloggat som jag brukar är alltså att jag fortfarande inte är hemma. Min kamera kör sitt eget race så några bilder har det inte blivit heller, ska försöka fixa med dom där inställningarna jag aldrig förstår mig på så jag får nån ordning på den snart..

Ville bara kika in och säga hej iallefall så ni vet att jag lever! :) Nu ska jag vara social.. Soloong!


Time to mysamysa

Det blir filmmys ikväll igen (med MASSA snacks of course;)! Dock är vi lite oense om vad för film vi ska se... Men jag ska nog få min vilja igenom, hoho! Nä nu är det dags att stänga ner den här burken, klockan tickar.

Hörs imorgon mina vänner!




Badkillen.

Idag har vi varit själva och som vanligt blir Zacke väldigt rastlös då så jag satte honom i badet, tog mig en kopp thé och satt och spana runt på datan brevid. Hans favorit är ju definitivt att bada! Ibland måste man vara smart ;) Men efter drygt 45 min var jag tvungen att ta upp honom.. Vilket som vanligt resulterade i ett illvrål! :P

Men nu ska vi käka middag :) Hörs mot kvällen!


Tisdag!

Hej :) Det vart ingen filmkväll igår, vi fastnade framför tv:n och satt och snacka en massa istället. Vart rätt sent så idag är jag slut, Zacke bråkade med oss inatt också. Han har fått en ny tand i underkäken så det är väll inte så konstigt att nätterna blir jobbigare (fast fasen att det ska bli så nu när han äntligen börjat sova ordentligt!). Nu har han 4 små gaddingar nere och två uppe :)

Nu ska jag roa Zacke här och det verkar som jag måste byta en blöja också, hehe. Hörs senare! Kraam :)




Måndag!

Hello! Hoppas det är fint med er! Med mig är det finnemang, förkylningen börjar äntligen släppa! :) Förlåt för att jag varit sämst på att uppdatera förresten men har inte varit hemma sen i torsdags förra veckan så tiden att sitta framför datan har inte riktigt funnits! Men imorgon eftermiddag åker vi hem igen och då går bloggen tillbaka till sitt normala jag! ;)

Idag har vi bara tagit det lungt och myst inomhus, det har varit så himla kallt ute och eftersom jag glömde Zackes overall hemma har jag inte velat ta ut honom i onödan. Nu däremot blir det filmkväll och massa snacks (som igår, hehe). Ikväll ska vi försöka hinna med två filmer :) Igår såg vi The unborn, andra gången jag såg den men den är bra så det gjorde ingenting!


Zacke hos Camilla för någon vecka sen när han provkörde Viggos gåstol :) Han satt i den tyst och snäll hur länge som helst! Kanske borde plocka fram hans gåstol hemma igen? Haha! ;)


Söndag - alla hjärtans dag.

Vill börja med att säga - Hoppas alla har haft en jätte fin alla hjärtans dag!!

Igår åkte vi ut till Zackes storasyster på 3 årskalas, vart kvar där hela dagen och en bit in på kvällen. Åt tårta, drack kaffe och käka pizza :) Var en hel del barn där (i zackes ålder) så min lillkille fick leka av sig ordentligt. Det var en väldigt trött och kinkig kille som åkte i säng när vi kom hem strax efter 21tiden. Senare på kvällen trotsade jag min förkylning och gick ut och tog en öl. Var mysigt och kom hem i rimlig tid så förkylningen har iallefall inte blivit värre.. Snarare tvärtom, den verkar vända :) Skönt!

Idag har vi bara degat, på kvällskvisten tog jag en lååååång & varm dusch medan Zacke satt och härjade i badbaljan brevid! Hans händer och fötter var helt rynkiga när jag tog upp honom! Haha.

Nu ska vi se en skräckis här och äta lite snacks! Bra avslut på denna vecka :)





Fredagkväll.

Nu sover Zacke för natten och vi ska väll slå på en rulle eller något. Kanske går nåt bra på tv? Skulle vilja göra nånting, känner mig rastlös som få.. Men denna helg verkar min förkylning säga stopp! Väldigt tråkigt när man väl har humöret för att hitta på något. Inte för att jag brukar ha nåt problem med det men iallefall ;) Nä nu svamlar jag här, lika bra att säga byebye för idag så hörs vi imorgon :)

Hoppas alla får en mysig fredag!


Usch o fy o blä!

Förkylningen har fortfarande inte släppt :( Den blir snarare värre. Så typiskt, vill verkligen inte vara sjuk när det är helg. Jag sitter här i myskläder och tycker synd om mig själv, har svept ett x antal kaffekoppar och hoppas på att bli pigg snart... Jag vill ju göra något idag!!


Sick

För en dryg halvtimme sen började jag nysa som bara den, snoret rinner och ögonen svider. Det kom bara poff så nu ligger jag död på soffan framför MTV. Har säkert feber också..Helvete. Det är ju snart helg och jag vill inte vara sjuk! Tyck synd om mig! Buhhuhuhuhuhu..






P.s Tack mammi och Philip för att ni har smittat mig! ;)

 


Ja men visst sörru

I tråkighetens namn....

Haha :) Men snart så blir det nog lite roligare, bara drygt en halvtimme tills man kan hitta på något! Känns som man suttit fast vid datorn hela dagen.. Och om man inte har gjort det så har man suttit klistrad vid tvn eller jagat världens busigaste unge. Känner verkligen för att ta en promenad och det ska vi nog kunna göra eftersom jag har en varm åkpåse i vagnen men först ska jag vänta in sällskap, tråkigt att gå själv :)



Jag (right now) fjantar framför camen hoho


Tråk!!

Är rastlös som bara den...... Skulle vilja gå ut och härja med min busunge i snön men glömde overallen hemma (är ju icke hemma) igår. Tog hans vinterjacka eftersom vi ändå bara skulle åka bil. Det ångrar jag nu för det är ju såååå himla fint väder! Kanske funkar om man klär på han 3 byxor på varandra? :P Nä vi får hålla oss inne idag även fast vi klättrar på väggarna, både jag & Zacke.

Nu väntar vi på att mannen i huset ska komma hem från jobbet så vi kan hitta på nåt kul!! Man blir ju psykad av att sitta framför alla dessa dramaserier som går på dagarna...!!




Har iallefall käkat en god lunch och fått mycket gjort via datan.. Alltid något :) Undrar bara hur man ska få av lillskiten all energi han har. Han river ju upp och ner på lägenheten snart! Haha! Nu blir det en massa bus med honom! Ciao


Torsdag!

Hej på er :)

Det magonda gick över efter en natts sömn. Zacke sov som vanligt heeela natten! Så himla skönt att han har börjat gjort det! För en gångs skull börjar man känna sig som en människa igen :)

Idag ska vi bara ta det lungt. Jag sitter just nu med datan i knäet och kollar på någon skum dramaserie på tv, hehe. Zacke sover men lär nog vakna vilken sekund som helst..

Nu ska jag fylla på kaffekoppen men först slänger jag in ett par bilder från gårdagen.



Hörs senare :)


Time to sleep.

Godkväller! :)

Har haft en mysig (men också mycket spring och magont, suck) dag.. Camilla kom över till mig så tog vi en kaffe tillsammans medan Zacke åt sin lunch, efter det bar det av hem till Petra på ännu mera kaffe + kladdkaka & grädde, nam! När vi suttit och babblat på hos Petra ett par timmar drog jag, Zacke och Camilla in mot stan. Kollade runt på massa viktiga saker som behövdes fixas (dock kom vi hem tomhänta) och efter det fick jag skjuts till en god middag och sedan dess har jag legat tvärdöd vid tv:n hela kvällen med magont som heter duga..


Har vart duktig med kameran idag och knäppt en hel del bilder men dom får jag ladda upp imorgon för just nu är jag såååå trött, så trött.. Godnatt för mig! Ny dag imorgon :)



Onsdag!

Hallå på er! Vilket väder det är ute, kan inte låta bli att få vårkänslor när jag tittar ut genom fönstret! Idag ska vi försöka ta oss ut och åka lite pulka och kanske ta en promenad :) Vi har en träff inbokad med Camilla också :) Får se vad vi hittar på. Dricka kaffe som vanligt säkert, hehe.

Nu ska jag busa med min busiga son som vänder upp och ner på allt om jag fortsätter sitta här. Vi hörs under dagen :) CIAO!!





Money makes me crazy

Kan inte alla ni som läser min blogg hålla era tummar för mig så att jag vinner på lotto eller nånting (måste ju ijoförsej börja spela lotto först då kanske...) för jag blir tokig snart! Vill ha en massa kläder både till mig och Zacke och man hittar ju så HIMLA MYCKET när man INTE har några pengar. Har 0, noll, zero pengar den här månaden och inte kommer det bli bättre av att jag har en dataräkning+mobilt bredband att betala för 3 månader (betalar var 3:e månad) då jag är såååå dum som inte lägger undan pengar månad för månad. Skit.

Nej nu ska jag sova och sopa undan dom här tankarna.. Pengar gör ju inte allt och jag är ju lyckligast i världen iallefall! Tihihih.. Haha, godnatt!







No powernap today

Idag var första (egentligen 2:a gången men då somnade han 18.30 för att han var så trött) Zacke hoppade över sin dagliga powernap och höll sig vaken/glad/pigg hela dagen (08.15 -08.10). Tanken var att han skulle sova när jag tog bussen hem i dag runt 13tiden men det ville han icke och att lägga honom senare än så hade bara betytt att han varit vaken inatt.. Hursom, dagen har funkat bra iallefall och han har varit lika glad och sprallig som vanligt...  Kom som en liten chock för mig att han var så glad fast han inte sovit nånting då han brukar bli en liten djävul när han är trött.. ;)

Än är han nog för liten för att hoppa över den där sovtimmen men om det skulle behövas så vet jag iallefall att jag kan hålla honom uppe utan att han ska tvärslockna...:)








Hemma igen.

Back!

I fredags när jag åkte hemifrån tog jag med mig kameran för att ta massa bilder under helgen.. När jag startar upp kameran märker jag att batterierna är borta, när det problemet var löst upptäcker jag att jag glömt minneskortet kvar i datan.. Så zero bilder alltså.

Nu är jag iallefall hemma igen efter ett par mysiga dagar. På dagarna har det blivit mycket pulka och spring i snön och på kvällarna vart det utgång en kväll och resten av kvällarna spenderades framför filmer.. Mys!

Just nu är Zacke ute och leker med sin moster Julia och jag sitter och går igenom en massa mail som jag fått under dagarna jag inte varit hemma. Suck så mycket man missar bara för att man inte sittar framför datan ("bloggvärlden" ska vi inte ens gå in på)! Hehe.

Snart blir det middag men vi hörs senare! Nu när jag är hemma igen ska jag försöka knäppa lite kort så min blogg inte blir allt för tråkig.. Tråkigare än vad den redan är just nu lättare sagt :) Hoho.

Kram på er!


Tänkte bara säga hej! :)

Tänkte slänga in ett snabbt inlägg innan vi rör oss mot stan! :)

Har haft en mysig dag idag.. Zacke har lekt hela dagen med sin storasyster Amina. Vi åkte pulka och en massa annat skoj.. Nu sover Zacke och vi har blandat vår första drink! Snart dags att ta bussen in till stan för en trevlig kväll ute.. Ska bli hiiiimla skoj ;)

Vi hörs imorgon! Ha en bra lördagskväll allihopa!


Time to go!

Nu är det dags att bege sig in till stan för att möta lillsyrran.. Blir nog inte länge på stan, ska bara köpa lite nödvändigheter på Apoteket och så.. Vi hörs kanske senare annars får ni ha en mysig/rolig fredagskväll! :)

Idag kör jag på NO make up :)




Drömmarnas trädgård.

Förkyld lillkille ligger och käkar mellanmål framför drömmarnas trädgård (nya favoriten).


Fredag! Yippie!

Hej på er!

Zacke ligger och sover sin powernap just nu och jag har slagit mig ner framför datan. Ska strax börja fixa mig och packa lite saker. Ska träffa Lillsis i stan kvart över 4 och sen drar jag mig mot en mysfredag med film :) Imorgon blir det däremot fest! En utgång står på schemat, wiho! Kommer bli hur kul som helst :)


Men nu har jag faktiskt inte tid att sitta här.. Dags att ta sig i kragen och packa iordning allt så man slipper stressen 2 min innan bussen går, hehe.


Jag hade glömt hur gott det var med kiwi.. Mmm :) 
Som godis!

 

 


En badelefant!

Såja, nu går det att ladda upp bilder! :) Finally..


So fresh and so clean, clean!

Jag och Zacke klev precis ur duschen.. Jag duschade och Zacke fick sitta brevid i badbaljan, funkade utmärkt! :) Vi lyxade till det och tog rejäl tid på oss! Zacke älskar ju att bada så då kunde jag för en gång skull duscha hur länge jag ville! :) Inte ofta det händer, hehe.. Tänk så lite man kan bli glad av egentligen!

Nu ska jag slänga (okej inte slänga, l ä g g a) lillplutten isäng och sen blir det "egentid" framför datan med en macka eller två :) Som varje kväll, hehe...


Det går inte att ladda upp bilder? Går knappt att publicera ett inlägg överhuvudtaget! Tror jag försökt 3 gånger nu att försöka få det här inlägget publicerat.. Skit, jag som skulle lägga in så söta bilder på min "bad-elefant"..


Mysdag!

Camilla var som sagt här och myste med mig och Zacke idag. Vi drack kaffe och pratade. Har haft en del irrationer i kroppen senaste dagarna så det var skönt att få prata av sig lite. Vi gick även ut och åkte pulka med Zacke så han fick frisk luft och springa av sig lite. Man kan ju tro att han har myror i blöjan ibland ;)

Nu sitter lillebror Philip här och tjatar om kaffelatte så ska fixa det åt lillskiten. Vi hörs senare ikväll :)

Morbror Ville hade stylat Zacke, haha :)


Torsdag - En dag närmare helgen!

Hej hopp! :) Shetas pomfretas vad det snöar ute.. Kan det inte börja töa bort lite nu så man kan få sig några vårfeelings? Sitter och kollar på en massa vårkläder och kan inte sluta längta efter värmen... Nån som är på att åka till nåt varmt ställe? Och även betalar? ;)

Idag kommer iallefall Camilla hit och sen får vi se vad vi väljer att göra.. Ska bli mys att träffa henne! :) Blir en lugn torsdag iallefall för jag har kalasplaner för helgen! Woho! :D Gäller att vila upp sig tihihi.. Det där med en "vit-månad" får nog påbörjas efter denna helg, hehe!


Men nu ska jag kolla så att det finns kaffe klart och kanske hinna med en dusch innan Camilla kommer och Zacke vaknar..


Morbror med syskonbarn! :)




jag har världens sötaste lillebror!


H&M

Nu ska jag hoppa ner i sängen och drömma mig bort om sommar...
Kataloger är alltid roligare att kika i :)


Lite pics..

Här är ett par bilder från Saras kamera, lägger upp mina senare eller så får det bli imorgon.. Klockan tickar mot NATTINATTI nämnligen ;)


Pics! Soon, soon!

Idag har det tagits en massa, massa kort! Både från min och Saras kamera.. Måste dock erkänna att Saras kort blir så betydligt mycket bättre då hon har en systemkamera. Sitter och väntar på att hon ska skicka över bilderna nu iallefall sen blir det pics i stora lass!

Dags att göra mackor och thé... Mmmm! :D





Onsdag!

Hej på er! :)

Min dag började med sovmorgon och två stora mackor framför bolibompa med LillZ. Dock börjar jag känna mig förkyld igen, halsen svider och kaffet smakar bara blä.. Har känt mig hängig ett tag så det var väll därför. Läste iallefall på Saras blogg att hon och sötaste Tuva skulle komma ut idag, det gör dagen lite bättre :) Förhoppningsvis kommer Nike över på en promenad också.. Men nu ska jag fortsätta fixa med några mail, vi hörs under dagen! Ciiiao.


Söt som socker :)


Attans!!

Det var inget Andra Avenyn.. Jävla skit! Jag hade laddat upp med en massa godsaker och verkligen sett fram emot det. Yepp, töntiga jag! Skönt var iallefall att Zacke somnade på fem röda, jag la bara ner honom i sin säng och klappa han på kinden och vips så sov han.. Apropå det, Zackisen har börjat sova HELA nätter och har gjort det den senaste tiden! WEY! Mer sömn till mig, tjiiiiii :D



Söta Ville och Zacke härjade med Emma i fredags! ;)


Tisdagkväll.

Halo, hur har er dag varit? Min har varit kanoners :) Bästa Camilla kom förbi och lämnade en laddare till en telefon jag fått låna av henne (tusen tack! Min senaste kraschade ju och sen dess har jag haft en gammal Nokia. Suck) och så vart det lite prat. Planerar att träffa henne på torsdag, det ska bli mys! Bebismagen växer ju så det knakar och hej så jag längtar efter lilla Viggo!

Men nu ni ska jag käka lite nudlar och sen blir det Andra avenyn! :)





Ögonfransar

Har precis färgat ögonfransarna, hoho


I'm fine, I'm fine!

Hello bloggen! Long time no see :)

Vill börja med att säga att jag hade en kanon helg i helgen som var. Vart fullt ös hela helgen (nu funderar jag starkt på att ta en vit månad, hehe).. I fredags vart det några goda drinkar och i lördags vart det utgång på först bowlaget och sen körde vi en invigning på VIP där vi hängde med en massa trevliga människor! Vart mycket dans & skratt! Fler sånna kvällar thanks! :)

Det har också blivit några filmkvällar och en massa annat gott.. Godis, popcorn, choklad, läsk, god mat och en massa annat! Nu är det tillbaka till "vardagen" igen och jag har en massa saker att fixa. Har hunnit med några viktiga saker idag men mer behövs göras. Jajamen! Nu ska jag väcka solstrålen min så han inte sover bort hela dagen och vill vara uppe i natt istället.. ´

Hörs senare!

Jossan och jag på VIP.








RSS 2.0