Kaffegäster hit o kaffegäster dit

Egentligen så är mitt huvud för trött (o virrigt också för den delen) för att skriva, men jag ger det ett försök!

Inskolningen med Zacke gick bra även idag, fick sitta med vid matbordet och äntligen så fick jag se vilket matmonster jag har till son! Det är inte bara hemma som han äter för 3 ungar om man säger så ;)

För övrigt det så har det varit kaffegäst efter kaffegäst hela dagen här! Vilket har gjort så jag druckit litervis med kaffe, vanligtvis så borde jag ha blivit pigg av allt hinkande men det visade sig bli tvärtom.. Känns som att jag är i koma med ett par darrande fingrar o magont.

Nä nu ska jag sortera ljus o mörk tvätt sen decka framför desperate housewifes... Imorgon är en ny dag med inskolning och lite andra diverse grejer.

Solong!!!



Jag o min tokiga son :)


sunshine

SOOOOOOOOOL!!!!!!!!!!!!

En unge i minuten!

Nu allihopa ska jag kolla på Tv4 för där visas - En unge i minuten!

Jag älskar förlossningar (visst att det gjorde sjukt ont men det är ju av en sån fin anledning) och om jag fick bestämma så skulle jag ha 15 ungar till!!!



Så underbart! Så overkligt! Så fint!!!! Min älskade Zackarias!!!!! Helt nykläckt!! Inte ens en timme gammal!


Måndag!

Godkväller :) Inskolningen med Zacke gick över förväntan! Han lekte på med alla ungar och åt som vanligt jätte bra! Fortsätter att vara där veckan ut och sen lär det inte vara några problem! Förhoppningsvis! Han är ju så mammig den lilla skitungen :)

Jag själv har spenderat hela dagen i solen, lekt med alla ungar, och hann även med en kaffe med bigsis Malin & Kim! Dom jobbar ju båda två på Zackisens dagis. Efter all sol, lek o stoj så tog vi en promenad hem till mamsen o papsen på ännu mera lek o middag!

Kom faktiskt nästan precis innanför dörren, var bara att ge Zacke kvällsfika, borsta tänder, tvätta av honom o sen lägga han i säng. En ny tidig morgon väntas imorgon! Morgonstund har guld i mun :)



Zacke fick glass hemma hos sin mormor o morfar (+ alla morbröder o mostrar!)




pretty woman

hepp, inget wallander idag? istället så ligger jag o snyftar framför pretty woman.... Åh jag hatar kärlek!!!!!!!! ha ha...


pretty woman

hepp, inget wallander idag? istället så ligger jag o snyftar framför pretty woman.... Åh jag hatar kärlek!!!!!!!! ha ha...


Älstar dig mamma!

Varje kväll när Zacke ska sova så ger jag honom en puss och säger godnatt, älskar dig.. Ikväll när jag skulle lägga honom i sin säng så hann jag inte ens säga godnatt innan han sa - "älstar dig mamma".. Jag har världens underbaraste skitunge♥


Brunett igen!

Ni läste rätt! Nu är jag brunett igen! Jag trivdes som fan i mitt "halv-blonda" hår men det här är ju mer jag! Nu känner jag mig mer som mig själv igen. dock så tonade jag bara håret, så förhoppningsvis får jag mitt solblekta hår lagom till våren/sommaren igen..då det passar som bäst! Men nu kör vi brunt ett tag, min naturliga färg :) like!



Älskar min nya fina jeansklänning med dragkedja fram hela vägen. Ska försöka ta en bättre bild än den här, klänningen syns ju knappt alls :)


Perfekt helg!

Hej på er!

Jag har haft en dynderhelg! Mycket sol, god mat, utgång med vänner och framför allt mys med Zacke. Allting som en helg ska bestå av har jag lyckats knåpa ihop :)

Nu är det söndag igen, jag hoppas på en ny bra vecka! Ska försöka hinna med så mycket som möjligt den här veckan! En stor tvätthög står o kollar på mig nu så det är väll prio 1 :) men förutom det så ska jag försöka fixa o trixa med en massa, ringa viktiga telefonsamtal, gå på ett viktigt möte och skola in Zacke "på nytt" på dagis då han känner sig väldigt otrygg där...Tyvärr.

Jaja, nu blir det Wallander!!! Chips, dip o andra feta saker joinar mig ikväll då jag sitter helt alone framför tvn. MEN missförstå mig INTE, det är sååååå skönt!!

Stek i solen med underbara lillsis!


Friday!!!

Ner på stan för att möta upp lillsis o Kimpor. Sola o dra en fika :) sen raka spåret till my place där vi ska spendera kvällen :) Niiiiiiice


 


Kommer inte på någon bra rubrik :)

Skjut mig vilket väder det var när vi skulle åka hem från dagis! Blåste ju typ iväg!!!!! ahhhhh.... På vägen hem skulle jag sola men solariumet lurade av mig pengar TVÅ gånger......Tack tack tack.....

Ingen bra eftermiddag med andra ord :) Dock vart det världens godaste pizza till middag och Zacke har varit jätte snäll och glad så det jämnar väll ut sig antar jag.

Nu ska jag o lilla mannen mysa lite i soffan innan det är dags för läggdags. Ska göra mig en kopp kaffe också så att man piggnar till, har lite att fixa med ikväll.. Vika tvätt o såna tråkigheter som jag bara måste ta tag i!!! Men hellre att göra det idag än att tillbringa helgen med det.



Zackisen på Nickis förra helgen.


Utvecklingssamtal

Sitter och värmer upp mig med en kopp kaffe just nu, ska fixa ordning lite frukost snart (egentligen så har jag redan ätit frukost, åt med Zacke vid 06.30 imorse men man blir ju hungrig igen! hehe) och sen blir det en dusch. Ska iväg till dagis vid halv ett, ska nämnligen på mitt första utvecklingssamtal! Ska bli spännande :)





.

This can't be the meaning of it all
Everthing is just repeating



Yesterday! fettisdagen

Det är så tråkigt att jag ALLTID hamnar efter i dagarna, men men what to do? bättre det än att jag inte skriver överhuvudtaget :)

Igår (efter hämtning på dagis) så åkte vi ut till mamman o pappan i det stora gula huset. Satt inte helt fel att bli bjuden på middag! & Zacke och Ville lekte så himla bra! Dansa o sjöng så det stod härliga till! Ska försöka få upp ett videoklipp om det inte glöms bort. På sista tiden så behöver jag ju kom-ihåg-lappar till allt. Puh!

Well well, överraskade även med semlor här hemma igår. Köpte med mig 4 svindyra, små (fast rätt så goda dock) semlor från stan. Hade lillebror här på fika också så han vart nog nöjd :) Semlor är ju verkligen the shit!!!! Och igår hade man ju världens bästa ursäkt att få smälla i sig en semla! Går ju liksom inte att äta det varje dag tyvärr ;)



Semlor-time i vårat fina kök :)
Update: Ok, på bilden så ser dom faktiskt större ut än vad dom egentligen var! Pyttepytte lite grädde på ett pyttepytte litet bröd som var lite lite "utgröpt" (?) med mandelmassa. Detaljrikt :)


seg

Zacke var hemma idag så dagen har mest gått åt till mysa, kolla på film och mysa lite till :) Jag själv är så trött så trött. Vet inte varför jag går och känner mig så hängig hela tiden? Är ju inte direkt kul att gå och känna hela tiden att orken inte finns där.

Hmm, ska ta en kaffe nu iallefall. Kanske, kanske, kanske gör så att min trötthet vänder lite lite lite grann :)


3 små apor!



Det stämmer rätt så bra in på Zacke, han hör ju aldrig :)

Pics från igår!!



Festlördag o myssöndag!

Shuuu!!

Gårdagen vart mer än lyckad! Började med att jag, lillebrur och Zacke drog iväg till Nickis Lekland. Zacke vart överlycklig och helt galen i att hoppa i alla hoppgrejer! När vi gjort vårat där så drog vi ut till mamsen på tacomiddag! Supermysigt! Åt så att magen stod åt alla håll o kanter :) Fick med mig en Kim hem därifrån :) Vart ännu mera mat och lite förfest här hemma innan vi stack iväg och mötte upp bigsis Emma för en öl (eller två:) på Ecocafét :) Vart en hyffsad lugn och rolig kväll!

Dock så är jag väldigt sliten idag men tror att det beror på att man har vant sig vid att ta det så lungt pga tandvärken, käkvärken osv. I brist på mat-ideér så vart det pizza för hela slanten! Så rätt på en bakis-söndag :)

Nu har jag precis kollat klart på solsidan och strax så börjar Wallander. Söndagar is the shit!!!



kommer upp mer bilder från igår strax!


Bye bye visdomstand.

Drog ut min visdomstand igår..Fiifan! Svimmade 1 gång och spydde sisådär 4 ggr! Helvete... Nu mår jag väll helt ok. Bättre än vad jag har mått dom senaste veckorna iallefall. Har ju varit tvungen att gå på smärtstillande 24/7 i nästan 3 veckor och idag har jag klarat mig hyffsat bra utan. Det är ju en helt annan smärta om man säger så, trodde jag skulle dö förut när värken var som värst...Satan i gatan! Så ont som jag hade för någon vecka önskar jag inte ens min värsta fiende.

Men nu är det förhoppningsvis över :) Visst, nu har jag galet ont igen efter att ha försökt roa 3 busiga ungar hela dagen men det varvas ner med ett glas vin i soffan! :) nice!



Jag o Lillsis :D




30årsfest!

förra helgen så drog jag iväg på ett 30års-galej med Kim och lillsis Linnéa. Bjöds på god mat och dricka!:) När vi hade gjort vårat där så bar det av in till stan, utgång på Fame. Helt ok faktiskt och träffade på en massa roligt folk! Alltid kul att träffa folk som inte ser så ofta! En sen hemgång vart det iallefall och dagen efter var jag så gott som död :) Men det var det värt!



Lillsis, Kimpor & jag!



fyrishov!

Vi var på fyrishov förra veckan! Zacke tyckte att det var SKITSKOJ och vart som en galen fisk i vattnet! Doppade huvudet, hoppade från kanten, ville simma själv osv osv! När det var lunch så var han jätte duktig och åt upp 3 stora (!!) pannkakor! Han är verkligen superduper duktig och det här ska definitivt göras om! :)


NU!

nä nu är det dags för mig att börja ta tag i bloggen! För jag tycker ju att det är himla kul så fort jag kommit igång. Nu har jag inte bloggat på över en vecka så vet inte vart jag ska börja eftersom det faktiskt här hänt en hel del :) det kommer upp inlägg om vad vi har haft för oss den senaste veckan så håll utkik ;)


RSS 2.0