50 barre!!

Grattis världens finaste mamma på 50årsdagen!! ♥
Jag och Zacke var upp tidigt och sjöng och gav paket! :)




Snart kommer det en massa gäster! Blir tårta och massa gottis!
Zacke är överlycklig över att ALLA hans kusiner ska komma, kommer bli ett bra gäng med ungar här alltså! Haha!



Halsring & Yellow shoes!

Paketet som jag hämtade ut idag inhöll detta (+ en klänning och en kofta! visar det sen)..



Love! Love! Love!
Så himla snyggt att matcha nagellack o skor! Speciellt om det är av den färglada varianten! :)



Halsring! Sitter som smäck!


OCH som sagt, klänningen och koftan får ett eget inlägg!:)


Överallt och ingenstans.

Hallåe! Jag känner mig fortfarande inte helt ok efter min så kallade "karusell-attack". Till och från kan jag bli svimfärdig, illamående och skakis som 17. Det kan hålla i sig så i några minuter och sen går det över och allt är normalt igen. Idag har jag dock klarat mig utan minsta lilla yrsel. Tummen upp!

Igår så trotsade jag mitt karusellåkande och drog in till stan på först ett möte sen middag på Kebab House och sist men inte minst häng i stadsparken. Närmare sagt lekparken. Zacke lekte och lekte och lekte i flera timmar. Någon gång tog han en vätske/vindruve-paus men annars så var det full fart och lek med alla dom andra barnen. Jag satt på sidan av och bara njöt! Inte minsta lilla problem eller gnäll (förutom när vi skulle hem då;). Jag tror jag reste på mig en gång under hela tiden vi var där! Det är inte illa pinkat! ;D Han var duktig han, min kille! 

Idag har vi sprungit omkring på stan. Handlat tills imorgon (finaste mamma fyller 50 och på kvällen blir det parti med lillsis), hämtat ut paket, shoppat och eftersom att Zacke var hur duktig som helst under tiden jag sprang som en virrig höna så vart det även en sväng in på leksaksaffären. Han valde lego såklart! En polismoppe + tillhörande polisman m.m i duplolego...

Stress har det också varit, tonvis med stress. Puh! Nu varvar jag ner hemma med min favorit maträtt (så gott!), chips o dip. En skön fredagskväll!

Zacke sover fint i sin säng. En trött hjälte.




Karusell

Idag har jag mått rent ut sagt - skit! Så inga större knop gjorda idag. Tack gode gud att jag hade min mamma som kunde hålla ett extra öga på Zacke när det var som värst. Känns som att jag har suttit i en karusell hela dagen. Snurr, snurr, snurr. Nu är det lite bättre så förhoppningsvis börjar det vända mot det bättre.

En god tacosmiddag gjorde iallefall susen. Illamåendet försvann. Men yrseln och svagheten i kroppen sitter kvar som klister. Känns som att jag alltid ska råka ut för allt. Inte ett dugg roligt att vara mamma samtidigt som man knappt kan resa sig upp. Fifan.

Nej nu tänkte jag skriva att jag skulle ställa mig i duschen men det vågar jag mig inte på. Det blir nog en väldigt, väldigt lugn kväll det här med kanske lite chips och tv-tittande.

Hoppas att ni har haft en solig dag!



En chillkaffe i kvällsolen satt bra efter en dag som denna! Nya tag imorgon!


Tired!!

Aahh, jag vet inte vad jag ska säga? Jag är trött på alla idioter! Har inte folk något innanför pannbenet? Är alla robotar? Vad hände? Jag är less!



En omogen Maria säger fuck uu! ;D Haha, bilden passar sjukt bra till det här inlägget, hade inte tänkt att lägga ut den egentligen för det är inte den sidan jag vill visa av mig själv (även fast bilden bara var på sköj såklart:) men den passar som sagt! För... ALLA som inte kan behandla folk rätt har ingenting hos mig att göra, kaputt! 

Och jag avslutar med: Behandla andra så som du själv vill bli behandlad! Där satt den....


Mätta & belåtna!

Nu är vi hemma igen! Mätta o belåtna! Min mage står åt alla håll och kanter känns det som. Puh! Precis när vi kom hem rullade Tim & Kims bil in på garageuppfarten efter deras campingtur! Mys!

Zacke ligger framför tvn med lite "lördagsgodis" (vi missade det i helgen) som han köpte i kiosken på vägen hem. En nöjd och trött kille! Kommer nog inte vara några problem alls att få honom i säng ikväll! :)

Nu blir det eftermaten kaffe! (haha, alla mina blogginlägg innehåller "kaffe, kaffe, kaffe"...)



Mormor & Zackisen :)

Tisdag!

Dagen började med sol och bad! Hann sitta i solen i en timme ungefär innan molnen kom och täckte himlen. Nu är det riktigt svart ute och det regnar, kommer säkert börja åska vilken minut somhelst. Zacke är helt obrydd om regnet och är ute och cyklar fram och tillbaka, fram och tllbaka. Sötnosen. Han har varit på ett sånt glatt humör ända sen han vaknade!

Snart sticker vi ner till Gunsta Krog & Livs! Bästa Britt (mammas faster, fast mer som en mormor!!) ska bjuda oss på middag ♥ Mmmmmm, kommer sitta så bra! Min mage behöver en rejäl pizza känner jag ;D

Nope nu fylla på kaffekoppen och sen kolla vart mitt cyklande monster tog vägen :)




keep it real.

Zackisen sover sött i sin säng och jag dricker kaffe o funderar på livet! :) Förhoppningsvis så har jag en väldigt bra sak att se fram emot i höst. Jag håller alla mina tummar!

Nu tänkte jag gå ut och sätta mig en stund och vid 21.00 är det Johan Falk. Är inte världens bästa fan av dom filmerna men min mamma tjatar så jag får ont i öronen om hur bra dom ska vara, så jag ger det en chans! :)



& på tal om något helt annat - I love my red shoes!!

Pyss o kram!


not fun.

Japp det vart utgång i lördags iallefall. Borde dock ha stannat hemma. Inte världens bästa kväll. No no no! Tur att jag drog på mig conversen innan jag gick ut iallefall, höll på att dö av trötthet inne på BJ så det hade ju inte riktigt funkat med klackar. Nej från och med nu så ska jag bara gå ut om jag är riktigt, riktigt PEPP.



Saknar min kimsi!! komsi hemsi:D

svammel,svammel,svammel.

Är lite rastlös.. Har beslutsångest för om jag verkligen ska göra något ikväll eller om jag bara ska sitta hemma? Vet att jag kommer att ångra mig när Zackisen somnat, då blir det tyst och tråkigt. Samtidigt så känner jag att jag kommer att ångra mig om jag går ut då jag egentligen borde ta det lungt, vila och samla krafter.

Partyprinsessan inom mig finns där men samtidigt så är jag för lat idag, så frågan är hur kul jag kommer ha om man sticker ut? Det är ju en dag imorgon också och Zacke brukar inte bry sig så mycket om mamman är trött, nästan tvärtom! Märker han att jag är trött då är det full rulle x tusen på lillkillen!

Svammel, svammel, svammel. Rastlös vare ja :)




Lördag

Redan vid 10 imorse så låg Zacke i poolen och plaskade och sedan dess har det varit härj på hög nivå! Vilket resulterade i att han tokslockande i sin säng nyss! Tur att han har "sommarlov" iallefall, det gör inte så mycket om man skjuter på rutinerna då! Dagisdagar så brukar han vara i säng redan vid 19.00 men om han sover på dagen är det omöjligt att få i säng honom innan 21.. Vilket ijoförsej är ganska bra idag då jag tänkte planera in något in för kvällen och det funkar inte riktigt med en krabat som vill sova redan vid 18 ;D

Nej nu ska jag ta en dusch, måla naglarna, dricka kaffe o njuta av lugnet..


Bildbomb!

Jag har haft toppendagar med familj & vänner! ♥



Peppo!

Har precis haft kaffemys med min gravida Peppo! Vi båda två behövde prata av oss om både det ena och det andra så det hade inte kunnat sitta bättre! Ett + i kanten är också att hon ALLTID kan få mig att skratta!

Nu ska jag käka något, duscha om jag orkar (och om Zacke fortsätter sova vill säga, han har börjat drömma mardrömmar som tusan!) o sen sleepi! Det är en stor dag för min lillasyster imorgon och då måste man vara pigg!!

SOLONG!



chillirill

Det har regnat, åskat, haglat, regnat, åskat och regnat lite till här för en liten stund sen, så nu har vi innemys. Zacke sitter och leker med duplolego så fint och jag har slagit mig ner här med en kaffe. Snart vankas det dusch, borstning av tänder o läggning för den lilla mannen och då ska mamman ta tag i planeringen till 18årsfirandet imorgon. Linnéa behöver nog en hel del hjälp vad gäller handlingslistor och diverse saker :) En virrhöna är vad hon är! ;D




Jag för någon dag sen när det var lek i lekparken!


.

Sen en tid tillbaka har jag varit trött
Försökt att vara allt på samma gång
Så mycket man kan göra och borde och vill
Mitt i allt så ska man räcka till

Sen en tid tillbaka har jag varit tom
Och försökt att hitta spår som leder rätt
Ja det finns så mycket måsten att vara bra på det man kan
Och mitt i allt så ska man vara sann

............

Sen en tid tillbaka har jag varit tyst
Och försökt att känna efter hur det känns
Ja man gör som alla andra och försöker att bli van
Men jag har tröttnat på att vara likadan

Sen en tid tillbaka har jag känt mig svag
Och försökt att vara nån till lags
Ja man kämpar för en plats som passar både här och där
Och snart har man glömt vem man är



Punkt punkt punkt.


Summertime

HALLÅ! Har inte varit hemma sen förra veckan (o ni vet att jag inte fattar mig på mobilblogg!) därav zero update! Har haft riktiga toppen dagar med start på Åland, häng med Tess, Myskväll hos Camilla och listan kan göras LÅNG! Nu är vi hemma igen iallefall och det varar inte länge för imorgon fyller babysistah 18 barre & då blir det FIESTA!

Sommarn har verkligen satt igång på ett bra sätt, och så ska jag låta den få fortsätta!!

Bilder från Åland:



Lillasyster J, jag o lillasyster L :)






Jag o lillasyster J!




Minibar på bussen hem ;D


Åland!

Har haft en mysig kväll med familia! Suttit ute på terassen och snackat en massa skit :) Nu måste jag däremot sätta igång att packa för imorgonbitti sticker vi till Åland över dagen. Kommer bli stek stek stek!! Ser fram emot imorgon då jag även har en bra kväll inplanerad!! whop:D

Godnatt på er! Hörs när vi hörs!






U.M

Moments ago
I couldn't see the sky
I watched you go
And now these days go by
It's moments ago
If only in my mind
I've captured them so
I can control the time


Lennakatten - check!

Nu har vi gjort Lennakatten! :) Zacke var så himla glad o mysig! Han vart helt lyrisk när Lennakatten rullade in och vi skulle hoppa på! Detta gör vi definitivt om!! Var en lugn och skön mamma&son resa! :)

Nu ska jag äta lite jorgubbar och njuta av dom små solglimtar som tittar fram bland molnen! :)




Första doppet - check!

Idag tog jag mitt första dopp i poolen! Whopiiiii! Känner mig sådär lagom stolt ;D nu blir det garanterat poolhärj varenda dag!!!




Jag var inte ensam om att bada idag! Nej nej! Storasyster Sara, hennes gravidmage och hennes Tuva var här, Storasyster Emma, Lillebror Tim + Kim, och alla småsyskon på det! Vart en hel del :) Zacke var dock en badkruka och tyckte att vattnet var FÖJ KALLT, haha va? & vad hände med honom?:)

Mysdag! Med massor av kaffe, fika och tid med familjen!! Lovely!!


Lyx, sommarlov o lennakatten!

Idag har jag haft det så lyx med dagishämtningen!! Kim lämnade som sagt Zackisen imorse och hon hämtade honom också (hon är så duktig med honom, den perfekta "extramammamman", haha)! Vid halv tre kom Kimpor med barnvagnen och då var det en glad kille som hade fått varit in till stan med dagis! Dom hade varit på Biotopia (är inte helt 100 på vad det är! google it;) och Zacke hade diggat det! Kul! Första gången han sticker iväg in till stan med dagis och det hade gått utmärkt! Schönt!

Men nu har han tagit sommarlov och det firas med att åka Lennakatten imorgon! Han kommer bli SÅ lycklig!!! Han har pratat om det sen sist vi åkte! Gud det finns nog inget bättre än att se sitt barn vara riktigt lycklig!




mammas kille!


M.H

Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är


Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut


Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut


Jag vet att det är svårt över telefon
men när jag har dig nära
vill du därifrån
jag vet att du har tänkt
men berätta hur du mår


Jag försöker träffa andra
men det är inte så lätt
jag har försökt att tänka bort dig
på alla sätt
det är dags att lägga på
men att stanna känns så rätt


Mys!

Godmorgon! Vart en sleep over hos Kim inatt. Vi kollade på film (just go with it, så bra!!) och mös hela kvällen igår. Hon lämnade även Zackisen på dagis imorse så det ända jag behövde göra var att väcka honom, slänga i han frulle och sen drog dom och jag tog en tidig promenad i solen hem :) Nu sitter jag med en kaffe och försöker kicka igång, vart rätt sent igår och det känns idag! Stackars Kim som ska jobba! Haha!



Jag o mina killar igår! Älskar dom mer än allting annat i denna värld!♥


Kallt!!

Kacki sover och jag dricker kaffe o väntar på att Pepps ska komma och göra mig sällskap. Blir så rastlös när det är kallt och ruggigt ute! Fifan! Längtar tills på fredag då vi sticker iväg till Åland! Ska bli NICE!


teeeeeext o en outfiiit

Har inget alls vettigt att skriva. Det har varit dåligt väder så vi har hållt oss hemma hela dagen. Zacke har sån fruktansvärd hosta (mest på nätterna) så han vart hemma från dagis idag och samma visa blir det imorgon. Om han blir hyffsat bättre så får han gå ons-tors och sen är det sommarlov för honom ett par veckor! Då ska vi hitta på skoj!! :)

Bjuder på en skööööön outfit från förra veckan (samma tillfälle som inlägget under)! OCH nu ska jag svepa upp mitt kaffe, pumpa lite bryan adams o sen sleepisch!


Jag o lillsis!

Två pics från förra veckan på mig o lillsistra.


Vi tog lite semester :)

HEJ! Nu är jag tillbaka! :D Har inte varit hemma sen förra onsdagen (förutom på torsdagen då jag var hem o packade lite) därav dålig update. Har inte kommit på hur man man mobilbloggar riktigt heller, vill ju helst kunna bifoga bilder men det går icke.

Hur som, förra onsdagen vart det häng med lillsis och lite spel/vattenpipakväll på det. Helt okej kväll! På torsdagen vart det bara att sticka hem o packa för runt 16tiden skulle Camilla hämta upp mig för att dra ut till hennes sommarställe. Det var jag Camilla + våra kids som stack iväg! Så himla skönt! Åh vill åka igen!! Vart 4 dagar med sol o bad (20 m till badet ungefär, så nice!) dagarna i ända och på kvällarna tog vi någon öl o snackade skit! Zacke skötte sig som en ängel hela tiden! MYS!

Kom hem igårkväll efter en lång biltur med stopp på mcdonaldts! Zacke älskar happymeal så han var nöjd och satt stilla i bilen i princip hela vägen! Var strax 18 mil dit och han är ju verkligen INTE van vid långa sträckor så han var duktig!







RSS 2.0