Svarta jeansleggings.

Jag har sovit och sovit och sovit. Verkligen tagit igen all förlorad sömn! Så skönt! Känner mig som en ny människa. Snart ska jag åka till min Zacke, vet inte om jag ska ta en tur på stan innan. Är i behov av ett par svarta jeanslegging. Det skriker om det i min garderob!!

Nu ska jag vända upp och ner på kaffekoppen, sen packa lite saker. Stannar hos Ahmed ikväll, blir nog ett glas vin eller två.


"egen-tid"

Nu ska jag ta en låååång dusch! Verkligen njuta av att jag kan stå där hur länge som helst och ha tid på mig att fixa håret och smörja in bodylotion i lugn och ro efteråt! Efter det ska jag krypa in under ett varmt täcke och kolla på film med lillsis!

Torsdagsmys!



jag har börjat digga mina skor från Nelly igen. Otroligt sköna!


Hemma!

Hade en sjukt rolig kväll igår med min kusin Linda och hennes pojkvän. Vart några öl hemma hos mig sen hamnade vi på framfickan som enligt mig är uppsalas mysigaste uteservering! Efter mycket prat och stoj begav vi oss hem allihopa, eller för min del vart det hem till Ahmed.

Idag vaknade jag hemskt trött och seg ända ut i tårna. Efter lite kaffe vart det bättre men känner mig inte helt fit for fight. Ahmed erbjöd sig att ha Zacke idag också, så den här dagen ska gå åt till att sova järnet! En filmkväll med småsyskonen ska nog också hinnas med! Dom kommer hem från leksand ikväll och tro det eller ej jag har faktiskt saknat dom!


Nu ska jag fortsätta gratta mamsen min som fyller år! Jag överraskade henne med blommor och två armband när jag kom hem, hon är som jag - tokig i armband, hehe.


Hörs senare!




30 juli.

Sitter hos Ahmed nu. Ska hem snart! Ville bara säga grattis bästa mami på 48årsdagen!! ♥

Såhär ser jag ut idag!

Nu är jag så gott som klar! Känns skönt att jag packade allt igår så jag slipper tänka på det idag. Har gott om tid på mig nu innan bussen går. Jag som alltid brukar vara ute i sista sekund, hehe. Efter jag mött upp Ahmed tänkte jag knalla omkring lite på stan med Nike. Var länge sen sist man kunde gå omkring utan barnvagn, så det ska bli skönt! Very, very nice! ;)

Nä hörni, vi hörs senare ikväll! Kommer hem efter stan och finslipar mig lite sen blir det nog nån uteservering.



Beslutsångest..

Har en barnledig kväll ikväll. Frågan är bara vad man ska hitta på? Om man ska vara hemma och ta igen all sömn som gått förlorad eller om man ska gå ut och slå klackarna i taket? Värsta problemet, hehe. Samtidigt vill jag passa på att göra nånting nu när Zacke ska vara hos Ahmed över natten, men samtidigt så åker jag till Turkiet om exakt 2 veckor och jag borde kunna hålla mig till dess? Fast även om jag är hemma och tar det lungt och bara sover så vet jag att jag kan göra det i Turkiet också. En hel veckas regelbunden sömn är nog det jag mest ser fram emot! ;)

Äh, jag svamlar bara. Nu ska jag passa på att göra iordning mig medan Zacke sover. Ska möta Ahmed 15.00 och vad som händer efter det återstår väll att se helt enkelt.

Ha en bra dag! ♥

Zackes dag i bilder!



  • Vad han kan nu min lilla busunge!
    Tänkte härma Jessica lite och lista upp allting som min lillkille kan.

  • Han kryper.
  • Kan sätta sig från krypande och tvärtom.
  • Reser sig mot allt, till och med stängda dörrar.
  • Sätter sig ner från stående.
  • Lärt sig öppna terass-dörren, och rymmer mer än gärna.
  • Plockar upp mat med händerna och stoppar det själv i munnen. (Damm och sånt räknas också in;)
  • Dansar.
  • Går med bara hjälp av en hand.
  • Säger maaaam! Maaaama! ;)
  • Kan dricka själv ut vällingflaskan även fast han mest föredrar att jag håller i den!

    Skulle kunna hålla på hur länge som helst!

    Det går verkligen snabbt alltså, visst att jag har sagt att det går för fort men nej NU GÅR DET FÖÖÖR FORT! Varje dag blir man överraskad, får se nåt nytt och kan inte låta bli att le ända in i hjärtat.


Hemmagjorda piroger! Mums!

Hej på er!

Jag har haft en mysig dag hemma! Vart bortskämd med hemmagjorda piroger! Så otroligt gott! Nog en av dom bästa maträtterna som finns! Ännu godare blir dom också när min mami gör dom, hehe. Sen har det duschats, packats och sånt där skoj ni vet. Zacke åker ju till sin papi imorgon, han stannar bara där en natt men det är mycket som behövs för det! Väldigt mycket! Och eftersom jag är specialist på att glömma saker gäller det att vara förberedd! =)

Nu ska jag göra chips skålen sällskap!
Lägger upp ett inlägg alldeles strax med bilder på Zackisen!



En lugn dag!

Idag blir det en lugn dag. Funderar på att ta en powenap nu när Zacke ska sova. Min kropp skriker efter sömn! Imorgon däremot ska Zacke till sin pappa över natten så funderar på om man ska gå ut och dansa lite! ;) Nånting ska jag hitta på iallefall! Thats for sure!

Hoppas ni får en bra dag! ♥



Mysig dag!

Trodde inte att det skulle bli mycket av den här dagen, men det vände ganska snabbt! Började med att jag vart bjuden på mcdonaldts mat (big mac is the shit), Emma sis kom hit, fikade hos moster och tacos till middag! På kvällningen vart det Beck, eller är beck lättare sagt men tro det eller ej, jag orkar inte kolla klart! Har självklart sett den här filmen annars vore det ett under, hehe.

Nu ska jag bege mig mot sängen och hoppas på en lika bra morgondag!
Godnatt på er allihopa! ♥



Han dansar!

Han dansar!!


Idag vart Zackarias bortskämd!


Morning!

Godmorgon på er! (Jag vaknade inte nu, hehe.)

Sitter här med min kaffekopp och kollar på min virriga lillebror som packar för fulla muggar, han drar till rättvik idag. Fusk! Resten av familjen åkte till Leksand imorse, kändes lite dåligt när dom körde iväg med bilen. Hade ju velat följa med! Men jag får nog en mysig vecka här hemma istället. Ikväll står tacos på schemat! Mmm! =)

Jag tycker min sistra Emma kan komma hit och hålla mig lite sällskap! Hon har ju ändå semester nu, så det borde hon ju kunna! Ellehur? ;)



Mysig fika på grillen!

Kom precis hem! Gick ner till grillen och fika med lillsis och papi. Kände verkligen för en promenad! Har ju fixat min stegräknare på mobilen nu, haha! Mysigt var det iallefall. Köpte med mig lite godis hem som jag ska stoppa i mig alldeles strax! Mmm! Ska bara lägga i säng Zacke.. Blir nog ingen sen kväll för mig heller. Känner mig rätt sliten faktiskt!



Valde verkligen rätt gudmor till Zackisen!

Petra kom hit en sväng och visade pärlan (hennes nya bil, haha) och med sig hade hon en solstol till Zackisen! Vi skulle ju åkt till Leksand imorgon, så det var en fin tanke av henne! ♥ Men nu är det så att det blir inget Leksand för mig och Zacke. En av anledningarna är att vädret inte kommer vara det bästa.. Tråkigt! =( Om jag inte hade resan till Turkiet hade jag blivit lite ledsen!

Kanske kan låna den här av Zacke och ta med till Turkiet? Haha!


Yesterday!

Igår när jag kom hem från sthlm var det fullt hus här hemma. Pappa och mamma hade bjudit över storebror m.familj och storasyster m.familj på middag! Var social med dom och pussade på alla små barn! Zacke tycker verkligen om sina kusiner!

Sen var det bara svischa om till nya fräscha kläder, lägga på en make up och knalla ut till bussen. Jag och lillsis drog till parken, visserligen missade vi bussen (mitt fel, haha) så fick vänta in snälla Grip som hämtade oss och skjutsade oss till Kalle, där det var lite förfest. Jag drack dock inte, vart en hel nykter kväll för min del! Var där någon timme sen äntligen bar det av till parken. Var tråkig stämning där, verkligen tråkig stämning! Tur att jag och lillsis styrde upp det och härjade på ändå! Hehe.. Tack Julia för att du i sista sekund ställde upp att vara barnvakt!


 

Sliten, trött Maria!




Stockholm!

Ursäkta ordvalet men jag hade så jäääävla kul i stockholm i fredags! Vi hade så mysigt allihopa! Dagen började med en isthé på ett fik och sedan på en filt med utsikt över stockholm. Köpte några öl och satt där tills Zacke började bli trött och det vart kallt. Käkade mat och drog hem till lägenheten. Där vart det jätte goda drinkar! Gick inte och la mig fören kl stod på 05.00. Lagom sliten var man dagen efter! Men Petra tog med Zacke och handlade frukost så jag fick sova några minuter till! Gjorde dunder frukost och drack en massa kaffe innan det bar av hem till Uppsala igen! Det här ska definitiv göras om!! =)


Lätt finaste kortet! Riktigt affisch kort! Ser ni utsikten? Där satt vi på en filt och drack några kalla! Given barnvakt fick vi iallefall jag & Petra. Hehe! Och Zacke var mer än nöjd över att få springa omkring i gräset och sitta på axlarna! =)


Sthlm nästa!

Snart kommer Petra hit så tar vi bussen tillsammans hör ifrån. Ska bara sminka klart det sista, fixa håret lite grann och byta kläder. Tror jag tar min herrskjorta från H&M idag. Känns som sånt väder. Helst av allt hade jag velat ha min slitna jeansshorts med en vit slapp tshirt till men eftersom min ben är fulla med myggbett och det regnar ute blir det icke så! =(

Men nu ska humöret peppas upp av pepps! ;)

Hörs!



Wä.

Nu ska jag packa det sista och när Zacke ska sova vid halv 12 fixar jag mig klar med allt annat. När han vaknar ska det bara matas och sen ta bussen in till stan för att ta tåget i sthlm! Hinner säkert med ett inlägg innan jag sticker, men om inte vet ni vart jag håller hus! Datan får stanna hemma!


Jag känner mig rätt wääig idag. Men det ska nog gå över så fort jag träffar Petra..
Eller om solen kommer fram men det är ju rätt osannolikt..


Packa,packa,packa!

Hela kvällen har gått åt till att packa. Åker ju till sthlm imorgon med Petra för att träffa en gammal,gammal kompis. Nu när man inte bara har sig själv att tänka på krävs det ju lite planering. Om jag glömmer något till mig, visst fine! Men om jag glömmer nånting till Zacke blir det lite värre, speciellt nu när vi ska till Stockholm. Det blir Zackes premiär att åka tåg förresten! Hehe.. Tror jag packat ner allting som behövs nu iallefall och om inte annat har jag ju en del av morgondagen på mig också. Åker inte förens på eftermiddagen när Zacke sovit och ätit. Jisses, måste kolla upp tågen också! Haha! Det gör jag nu på dirkten. Virrhönan är jag det! ;)

Nu ska jag trycka i mig lite popcorn sen ska jag försöka göra nånting åt mitt nytvättade hår så jag inte vaknar upp med ett kråkbo imorgon! ;)

Bjuder på den här mindre bra bilden från min 20årsdag i vintras! Hej albino öga, hejhej!  Höhö!


En outfit jag inte skulle ha nånting emot att bära!

Petra åkte för ett tag sen. Sen dess har jag fyllt på min tomma mage med världens godaste omelett, busat en massa med Zacke och tryckt i mig ett antal koppar kaffe! Resten av dagen blir bara lung.. Har en helg/vecka fylld med planer och då krävs det utvilning eftersom jag har en Zacki som vägrar att sova på nätterna!

Imorgon drar jag och Petra till en kompis i sthlm, stannar nog kvar någon natt där. Zacke följer givetvis också med! Sen blir det bara hem och packa för på måndag drar vi till Leksand och solar och badar! Ska bli sååå nice! Ska även in på leksands sommarland någon dag, åh Zacke kommer älska det!! Där blir vi kvar ett par dagar och när vi kommer hem igen blir det till att gratta mamsen/mormor som fyller år! OCH då är det bara en och en halv vecka kvar till TURKIET! WEY!

Nu ska jag svara på ett samtal som ringer nonstop, sen ska jag sätta mig ute och dricka ännu mera kaffe, hehe! ;)


En outfit jag inte skulle ha nånting emot att bära!



Alla har åkt och snart kommer pepp!

Nyss åkte hela stora familjen till nåt roligt ställe. Jag är hemma, kände inte för att följa med eftersom det kommer bli rätt mycket fart på dagarna som kommer men mer om det senare. Zacke sover. Petra kommer snart hit på fika, måste sätta på kaffe kom jag på nu! Well well, vi hörs senare!

Me 'n my pepp! Old pic!
Petra ser ut som en katt, haha! ;)


Tihihi!

Min lillasyster är ju så tulig!!
Om 3 veckor åker jag, storasyster och lillasyster till Turkiet!
 Såklart, resan till ära hade Linnéa  fixat en bild!



Hehe, snyggon! ;)

Åh vad jag längtar! Vi kommer få det så underbart där nere!
Bara koppla bort allting för en vecka!

Toksnygg väska hos H&M!

249 riksdaler får du ge för denna skönhet... Och den är ju så värd det!
Brun färg med guldiga dragkedjor! Perfekt!



Sol & bad!

Det vart som jag sa!.. SOL! =) Sara och sötaste Tuvis var här och härjade idag. Åt en god middag med en jätte god sallad! Efter det vart det plask i poolen för min och Zackes del. 26 grader nu! Weey! Nästan varmare i poolen än i luften, hehe! ;) Fast ändå tvingade jag mig i för Zackes skull. Hade ingen lust alls att bada idag men när man har ett litet sjölejon till son måste man offra sig! Hihi! Han blir helt galen när han kommer i vattnet och badar till han blir helt blå om läpparna! Tokisen!

Nu ska jag dricka massa kaffe och vara social med Emma som kom hit precis!

Zacke igår när det var regn och kallt!



Ska lägga in en video jag spelade in idag när han kryper på riktigt. Han har ju alltid kravlat sig fram i ett himla tempo men nu vill han tydligen krypa normalt istället, visserligen kravlar han sig fram när han vill hinna före mig till ytterdörren eller liknande, det går snabbare så! Hehe! ;)

Hörs!



Godmorgon!

Hörde att det skulle bli fint väder idag! (?) Ser inte ut så just nu men man kan ju alltid hoppas! På eftermiddagen sägs det bli 23 grader och sol! Bada, bada, bada! Hehe.. ;)

Nu sitter jag iallefall och dricker mitt morgonkaffe, Zacke kryper omkring på golvet. Nu kryper han på riktigt, inget kravlande längre! Min duktiga lillkille!

Nej nu ska jag fundera ut vart denna dag ska ta oss, måste göra nåt!..


Hemma efter en mysig kväll på stan med Bio och en kall!

Nu är jag hemkommen igen efter en mysig kväll på stan med tjejerna. Bion var dunder! Baksmällan, jag dog av garv! Äkta Maria,Nike,Petra-humor! Efter bion gick vi och satte oss på salt och tog en kall öl. Vart mycket planerande som alltid! Hoppas allting blir som det blir bara (eller hur man hur man säger) för jag ser fram emot det som sjutton! Innan jag åker till Turkiet ska vi iallefall ha en rolig utekväll med tjejerna! Thats for sure! ;)

Nu ska jag dricka lite thé, göra ett försök till att bli trött och sen sova sova sova!



Tack lillasyster Julia för hjälpen med Zacke!! :-*


Baksmällan!

Snart ska jag möta upp Petra för att ta bussen in till stan. Där möter vi upp Nike, blir en liten fika och sen bio. Baksmällan ska vi se. Jag hoppas den är lika bra som alla säger, hehe! ;) Länge sen man var på bio nu.. Waaay back!

Vi hörs när jag kommer hem I guess.



Godmorgon!

Idag blir det en inne dag, man blir inte särskilt motiverad att gå ut när man kollar ut genom fönstret. Kanske springer ut på en promenad senare för Zackes skull. Han klättrar på väggarna just nu!

Ikväll står bio på schemat. Baksmällan pratade vi ihop oss om! =)

Xo



Sovtime!

Nej, nu blir det sova!
Godnatt på er!


Nyheter hos H&M.

H&M fick in lite höst nyheter idag. Jag själv tycker det är på tok för tidigt med höst men inte kan man väll stå emot att kolla in höstens kollektion! ;) Fick hem katalogen idag också, hittade tråkigt nog inte så mycket. Dessa två koftor fastnade jag för mest, även massa skor men dom finns bara i katalogen än så länge!



Gillar den här färgen starkt!




Och formen på den här!
Ett skräp till och den skulle sitta som smäck!


Wä på mobilt bredband!

Åh! Jag hatar mobilt bredband! Jag hade precis skrivit klart ett låångt inlägg om det ena och det andra då internet bryts och sidan försvinner. Skit! Säkert 10:e gången det blir så! Inte vill jag koppla upp mig på bredbandet hemma heller för det är segare än segast när alla har sina datorer på! Det är faktiskt det ända bra med det mobila bredbandet, att så länge man inte tankar ner nånting så går det fort!

Skitsamma...

Lägger upp bilderna på Zacki iallefall.



Hemma igen efter en trevlig fika hos Petra!

Precis hemkommen från Petra. Gjorde ordning en sallad jag sitter och knaprar på just nu, nog det ända jag kan laga i matväg, hehe.

Hos Petra var det mysimys! Drack kaffe och pratade en massa, länge sen vi sågs nu. Speciellt alla 3 (jag, Nike & Petra). LillZacke var på sitt bästa humör och gjorde många försök till att riva Petras lägenhet. Spritskåpet var hans största favorit och när han inte fick vara där var det bara skrik, skrik och skrik. Nu är vi hemma iallefall och lillrackarn ligger och sover. Känner för att hitta på något men det blir bio imorgon så får hålla mig till dess! Hihi!




 


Dragkedjor!

Hur snygg är inte den här? Åh!!
Jag älskar dragkejdor, det är den lilla detaljen som gör hela tröjan!



BACK!

Förlåt tusen gånger för dålig uppdatering! Nämnligen så att i fredags kom Nike förbi hit och vi bestämde oss för helt spontant ha en vinkväll på hennes balkong. Vi skjutsade Zackarias till hans pappa, köpte dricka på systemet och lite snacks till det. Var där några timmar. Nike skulle ut och svira så jag tog en taxi till Ahmed. Vi möttes upp på brancos (Zackes farmor var barnvakt) tog några öl, avslutade kvällen med en drink hos hans kompis! Mycket trevlig kväll! =)

Sen har helgen flytit på hemma hos Ahmed och igår hade jag en mysig dag hos storasyster!

Nu ska jag fixa kaffe och ta en dusch. Om en dryg timme kommer Nike och hämtar upp mig för att åka till Petra! Äntligen ska jag få träffa min peppsu! ♥

Bild från Nikes balkong i fredags! Mys!



Invigde bikinin från H&M.

Idag invigdes min nya bikini från H&M. Köpte den mest för att ha i Turkiet men var tvungen att smygtesta den idag, hehe. Vilket var lika bra för jag var inte alls lika nöjd som jag hoppats på. Självklart kommer den användas men jag vill ha en bikini jag älskar och trivs i! Just därför blir det inga fler bikinisköp på internet... (Fan har ju sett världens snyggaste på Nelly hehe)






SOL!

Nu ska jag ut och steka i solen! Wihoooooo! ;)



På med bikinin bara!

10 månader!


Idag blir min stora kille hela 10 månader!! ♥
Världens bästa Zackarias!


 


Godnatt gott folk!

Godnatt på er!
Zacke sover jätte oroligt, drömmer en massa mardrömmar så tänkte gå och lägga mig brevid honom nu! Förbereder mig på en helvetesnatt.. Men det är jag van vid so what a hell... ;) Godnatt på er vilket fall!



Outfit!

Åh vad jag vill klä upp mig!
Sätta mig på en uteservering och sen fortsätta till nån nice klubb och röra lite på kroppen! ;)



VILL HA VÄRME!

Imorse när jag gick upp räknade jag med en dag i solen. Det vände ganska snabbt, istället höll jag på att blåsa bort. När ska det få vara varmt och soligt? Jag behöver sol.. Min bränna som jag fick förra veckan håller redan på att försvinna.. =(

Time to go! Nu blir det skagen mackor!

  Puss då ;)

Jeans shorts.

Vill ha, måste ha, SKA ha!


Gina Tricot!


Kantareller!

Mmmmmmm!


Mooorning!

Godmorgon!
Det ser faktiskt ut som det kan bli lite sol idag! YES!


Trodde jag ja..

Tror ni jag kunde sova eller? NIX! Helvete, här har vi en Maria som vänt på dygnet!

Öppnade inkorgen (som jag inte gjort på tusen år) och såg en massa rabattkoder, reor (30%, 50%, 75%, 80% osv vem kan stå emot?), nya kläder, leveranser, erbjudande (köpte en adidas dress till Zacke för ynka 125 kr).. Skulle kunna hålla på hur länge som helst! Och kommer säkert göra det också, hehe.

Nu ska jag trycka i mig en massa kex med ost! Ses imorgon lovers!


och här ska man skriva en rubrik...

Hello lovers! Kvällen vart mysig iallefall. Det har varit ett par sena kvällar hos Ahmed (fick visserligen en rejäl sovmorgon, men ändå) så det var nog lika bra att bara hemma och vila. Blir nog sängen tidigt också, så jag är pigg och glad imorgon! Hoppas på fint väder så vi kan sola och bada här hemma! Härja i poolen måste ju vara det bästa som finns! ;)

På eftermiddagen/kvällen vill jag styra upp nånting. Vill träffa Petra och hitta på nånting med henne. Det har gått en vecka sen vi sågs sist. FÖR LÄNGE! Zacke saknar sin gudmor också! :) Hoppas för hennes skull att hon inte jobbar, hehe..


Awwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwi, godnatt på er! Kiss 'n kiss!




Sliten, osminkad... Meeeen du, det är inte hela världen! ;)

Uttråkad.

Det vart inget hos Nike. Tråk! Jag som hade hoppats på nånting att göra ikväll. Känner mig rätt rastlös och ingen här är hemma. Tråkigt att kolla på tv själv (nånting jag inte kan bara) och en Zacke som bara gnäller och gnäller och gnäller. Om han inte får som HAN vill skriker han rätt ut och det ända han vill är BUS! Hehe. Jobbigt, jobbigt! Yeye.. Får ta mig igenom den här tråkiga kvällen och hoppas på nånting imorgon istället.

Om det bara kunde vara 12 augusti NU!



Home sweet home!

HEMMA! ;)
Ikväll blir det vinkväll hos Nike! Hehe.



Time to go!

Såhär ser Zacke ut när han ska iväg och fira moster/gudmor Emma!
Nu måste vi knalla ut till bilen! Kiss 'n hug!


Hola!

Så, nu har jag fixat mig klart! Ska jag bara packa det sista, äta lite och sen åka till Emma för lite födelsedagsfika! Efter det blir det raka spåret till Ahmed. Får se om jag hinner blogga nånting under dagen annars hörs vi när vi hörs! ;)



ZZZzz

Glöm allting jag sa om att Zacke sov.. Han har varit vaken HELA natten! Jag som trodde att han äntligen hade börjat sova ordentligt.. Nåja, tur att jag ska till Ahmed idag så han kan hjälpa mig lite. Jag känner mig inte som den piggaste människan i världen just nu kan jag berätta för er.. Nu ska jag hinka kaffe och hoppas på att det här vänder! Jag hade ju hoppats på en bra dag idag!!



.

Tänk vad en liten tanke kan göra för humöret egentligen! ♥
Sen att jag var den tjockaste bebisen när jag var liten är en annan femma! Hehe ;)


Videoklipp!

Vet att jag håller kameran fel IGEN.
Verkar aldrig lära mig det där.. Ni får stå ut med det tills jag lär mig helt enkelt! Hehe ;)


Dibe´dibedoooo!

God kväll på er! Hoppas alla där ute har en bra lördagskväll. Min kväll består av chips och mys hemma. Zacke åkte i säng vid 20.00 tiden. Han sov bara vid ett tillfälle idag, sidåsär en och halv timme. Så han var trött! Blir nog tidigt isäng för mig också.. Ska packa och fixa lite grejer innan bara. Åker iväg till Ahmed imorgon igen och innan det blir det födelsedags firande hos bigsis! Vilket betyder att morgondagen inte bjuder på nån tid att packa.


Nu ska jag spana på lite välbeövliga kläder till Turkiet resan (WIIIIHOO) sen packa, fixa mitt nytvättade hår, måla naglar och listan kan göras lång.. :)


Kiss 'n hug!





 



 


Promenix i solen?

Nu skiner solen igen! Funderar på att ta Zacke på en promenad. Han älskar ju att sitta i vagnen och kolla på allt som rör sig runt omkring. Om han är riktigt snäll tar jag ut honom till den "stora-vägen" och kollar på alla bilar. Stor favorit! :)


Kom precis på att det blir den andra promenaden för idag isånnefall! Duktig jag är! ;)


VILL HA!

Dagens begär.. DESSA SKOR!



Ta mig till 12 augusti!

Sola trodde jag ja.. Skit.. Bara massa moln.. Längtar tills Turkiet! Om en månad drar vi! Sola sola sola!!



Han sover!

Zacke sov näst in till hela natten inatt igen! Vad är detta? Kan man börja hoppas på nätter med sömn nu? ;) Från 20.30 - 04.20 vaknade han bara två gånger och båda gångerna somnade han om själv! Dock blir jag väldigt stirrig av det och vaknar upp varje halvtimme och undrar varför han inte vaknat än! Haha! Men nu sover han iallefall, det är det viktigaste! :)




Nu ska vi ut och njuta av solen!
Hej på er!

Fredagskväll!

Var nyss ute på en promenad i solen. När jag kommer hem möts jag av Kalle som skulle hämta Tim. Dom skulle till knutbyparken och härja. Hade verkligen (VERKLIGEN) velat följa men eftersom jag har lillzack ikväll går det inte. Tråkigt för jag tror att det är sista parken för i sommar (?) :-( Nåja, det jag skulle komma fram till! Kalle hade lyxat till det med en present till mig, super snygga solglasögon! Kommer bli perfekta i Turkiet! Thanks! :-D



Bubbleroom.

Söt tunika från Bubbleroom.


Pics på världens sötaste Zackarias!


Står och kikar ut på regnet.. Och ibland hörs en eller en annan åsksmäll!




Bus, bus!






Stor kille står själv vid köksbordet och leker med bilar.




Spela musik! Visserligen är det bara av/på knappen som gäller just nu. Hehe.




LillZacki har lärt sig att dricka vällingen själv! Han är såååå duktig!


Godmorgon!

Zacke sov nästan heeela natten! Äntligen! WIHOO!! :-D
Mellan 23.00 - 05.40 sov min lilla Zacke sååå tungt!


Senaste shoppingen!

Nu slog det mig att jag fortfarande inte visat er mitt H&M paket jag hämtade ut förra veckan...
Aja, här har ni iallefall det jag fick hem från den senaste stadsrundan.


Solhatt till Zacke.




Leopard-strumpisar till mig.
Jag älskar (!) verkligen sånna här strumpor! Äger ett par stycken nu och dom är supersköna!


HONEY..

..I'M HOOOOOME! Vet att jag sa att jag skulle ta med mig datan till Ahmed men jag ångrade mig i sista sekund. Dels för att jag inte orkade packa ner den (lat som jag är, hehe) och för att jag ville vara social där borta. Kan lätt bli så att man fastnar framför datan, iallefall i mitt fall.

Hur som.. Dagarna ni missat?

Måndag: Åkte jag in till stan. Träffade upp Petra och Maria. Vart lite span och shopping på stan sen en fika på landings. Efter det var tanken att jag så snabbt och smidigt skulle ta bussen till Ahmed, fast gå av i Gcentrum först och köpa nappar och lite välbehövliga saker (Zacke kastade bort alla nappar jag hade med mig), Gcentrum stänger 20.00 och klockan var runt 19.00 när jag började säga hejdå till Petra och Maria. Tänkte att jag hade gott om tid på mig, TILLS tanken slår mig att innan jag åkte till stan så förde jag över ALLA pengar till mitt sparkonto (med risk för shopping), ringer i panik till mamma och ber henne logga in på mitt konto och föra över pengar till BUSS (!) och nappar. Då slår det slint i mitt huvud och jag kommer inte ihåg koden. Säger två koder till mamma som jag tror att det är och vad händer? kortet spärras!! YIPPIE!! Efter många om och men kommer mamma på den smarta idén att jag får låna 100kr av henne. Fast då har ju bussen redan gått såklart.. Och sen nästa går en halvtimme senare vilket betyder att jag inte hann in på Gcentrum. Helvete tänkte jag! Hur ska natten gå utan napp till Zacke? Då han HEEELT plötsligt vrider lite på sig och tar fram en napp mellan sina ben. Jag hade letat igenom hela vagnen 140 ggr! Åh herregud.. Det där var bara en liten del av hur min kaos dag såg ut..!!

Tisdag: Var jag hos Ahmed. Tog det lungt hela dagen. Åt en god middag. Kollade på filmer. Gick på promenad. På kvällen vart det några kalla öl och kortspel (vändtia,våran special! haha!).

Onsdag: Sovmorgon! Handlade. Åt en en jätte god middag! Fisk och världens smaskigaste sallad! Mums! Och film,film, och film på kvällen.

Idag åkte jag hem, känner mig rätt utvilad. Ahmed tog Zacke alla nätter jag var där! Lite bortskämd sådär.. Hehe.

Nu ska jag käka upp mina piroger som jag fick av Ahmeds mamma (Zackarias farmor). Hahaha, bara mat, mat, mat.. Matfreak! ;-)


En fika med tjejerna!

Nu ska jag bara packa det sista sen tar jag bussen in till stan för att först hämta ut min älskade skor och sen ta en fika med tjejerna Petra och Maria. Efter drar jag mig till Ahmed. Nu är det lite bråttom, vi får höras senare! Kiss 'n hug!



Skjorta - H&M
Jeans - Killah
Armband - Från Ahmed (guldfynd?) och Cocoo.

Gina Tricot!

Den här kjolen från Gina skulle inte sitta helt fel!
Snygg! Snygg! Snygg!




Morgonkaffe!

Finns det nånting bättre (och viktigare) än morgon kaffe? :-) Inte enligt moi.


Snart sovdags!

Zacke sov bara en gång idag så han åkte i säng tidigt.
Känner mig rätt seg så ska också röra mig mot sängen snart (även fast en film lockar mer) men först blir det kex och ost :-) ZzzzzZzzzZzz....

Jag och min älskade fransväska!


Efter-maten-kaffe!

Precis ätit tacos och är mätt som in i tusan. Åh, när det gäller tacos äter jag verkligen så jag spricker! Nu blir det efter maten kaffe och vad som händer resten av kvällen återstår att se. Blir nog bara lungt, kanske en film (?) och packa lite. Åker ju till Ahmed imorgon. Vet inte hur länge jag blir kvar där.. Men jag tar med mig datan så mig kommer ni höra av ändå! :-)

Imorgon kommer mina skor!!!!!! :-D YIIIIII!



Gårdagens O.

En lite skymt av gårdagens klädsel..


Kvällen igår!

Kvällen igår var riktigt trevlig! I väntan på Maria tog jag och Petra oss en öl vid ån. När Maria kom bar det av till framfickan för ett glas vin. Träffade på syster Emma där också! :-) Sen vart det några piggelindrinkar! SÅ GOTT! Jag har aldrig varit ett fan av glass, har aldrig tyckt om det. Den ända glassen som gått hem hos mig har varit just piggelin. Fatta då vad gott det var med en piggelindrink! MUMS!

Det vart 12.10 bussen hem och raka vägen i säng. Duktiga Zacke sov som en ängel inatt! :-*

Idag var planerna att jag och lillZack skulle åka till papi Ahmed. Men jag skjuter upp det tills imorgon. Istället blir det mys här hemma med tacos!

Ska försöka få tag på lite pics från igår! Min kamera tar så kassa bilder, det är nåt fel med inställningarna. Den tar asmörka bilder och när man ska försöka göra dom ljusare (i nåt program på datan) så blir dom mer åt det röda hållet. Tråk! Ska försöka kolla vad det är för fel.. Zacke har säkert varit där och knappat..

Våra fina vinglas med super gott vin i! Iallefall i mitt glas. Dom andra jävlarna körde på rött.
Nåt som jag aldrig tyckt om så är det rött vin! Kanske förstördes när jag var i mina yngre år och blandade gärna ner lite rödvin i häxan. UUuuaa!



NU KAFFE!

Nästa: STAN!

Nu ska jag bara invänta Julia sen sticker jag och möter upp Petra och Maria i stan. Hade kollat fel på bussarna (jag trodde den gick 18.30), bussen går 17.30 så det är BRÅTTOM! :-)

Hoppas alla får en lika mysig och rolig kväll som jag ska ha! :-)

Hörs imorgon!


Lördag!

Har precis varit och hämtat ut mitt H&Mpaket. Vart helt nöjd över kläderna, väskan och bikinin.. :-) Ska visa er senare. Orkar inte knäppa en massa kort nu när solen väntar utanför! Wiho!

Ikväll blir det ett glas vin med Petra och Maria på en uteservering. Lillsis Julia har erbjudit sig att passa Zacke några timmar! Gullan! Hon är väldigt bra med Zacke och vet hur allting ska gå till med välling och sövning. Så det behöver jag inte oroa mig för! Ska bli trevligt att komma ut lite.. Och Maria var det evigheter sen man såg!

Nu ska jag sätta mig i solstolen och steka benen.. Ska ha shorts ikväll hade jag tänkt! Äntligen kan man gå barbent! :-)

Hörs sen! Kiss 'n hug.

Haha snyggingar!


Tummer ner!

Åh, jag blir så irreterad på folk som inte tar sitt ansvar! Och att dom själva inte inser att det är dom som har fel. För hur man än vänder vrider och vänder skulle det aldrig kunna bli rätt. Aldrig. Helt omöjligt. Så varför inte bara inse. Be om ursäkt och sen förbättra sig på den fronten... TUMMEN NER FÖR SÅNT BETEENDE!



Puuh.. Så fick man ur sig dom irretationerna.. Tur man har bloggen! ;-)

Moln, bara massa moln!

Vart inte mycket solande idag. Som jag skrev tidigare var det regn och åska på morgonen sen dök solen upp en liten stund då vart det solning och badning men inte långt efter det kom det massa moln. Solen tittar fram då & då men man får ingen lust att sätta sig 5 minuter åt gången.. Då får det lika bara vara.. På tiden att vila huden lite också kanske.

Nu ska jag käka lite mcdonaldts mat! MUMS så gott! :-)



Morgonens pics!


Regn & åska!

Det har regnat och åskat hela morgonen. Nu verkar det spricka upp och solen visar sig lite grann. Ska nog knalla ut och sätta mig i solen alldeles strax :-) ... Om den stannar vill säga!


Tjockis!

Känns som den här sommaren inte kommer sluta bra för fem öre! Haha! I loppet på en vecka har jag ätit chips varje kväll med läsk till. "Formen" oroar jag mig inte för (den verkar inte ändras hur mycket jag än äter) utan mer hälsan. Jag tror faktiskt att jag blivit så gammal att jag sätter hälsan före chips, godis och läsk! Äter hellre morötter, gurka (med dipp) och kolsyrat vatten av nån smak :-) MMMm! Imorgon är det jag som åker och köper grönsaker och vitlöksdipp!

Tänka sig.. Om lite mer än en månad är det jag som flyter omkring såhär i Turkiet!
Även fast jag älskar våran pool ska det bli skönt att få plaska i en ÄNNU större! ;-)
Jag & Linnéa blir nämnligen som barn i poolen. Hehe!


Dagens pics!

Zacke badade i den stora poolen!



Ville tyckte han var jätte läcker i syster Linnéas bikini.



Två killar sitter och värmer sig efter mycket plaskande i poolen!



Sen vart det glass med allihopa i skuggan!



Zacke sitter hos moster Julia och kollar på när mammsen badar.
Han ser lite skeptisk ut! :-P



Och så vart det en massa mys med moster Linnéa.



och moster Julia!




På kvällskvisten vart det kaffe!



och mys i mammas knä!


Torsdag!

Någon som håller med om att det här har varit den varmaste dagen hitills? Åtminstone den kvavaste. Inte ens i skuggan var det svalt. Jag tycker absolut det är jätte skönt och vill ta vara på varje sekund i solen :-) Men det är värre med stackars Zacke. Han fick några dopp i den stora poolen idag och det uppskattades! Ingen badkruka har jag fått iallefall! Hehe.

Idag är dagen jag fått mest färg! Trots att jag inte solade lika mycket som jag gjort dom andra dagarna. Antar att huden vant sig nu och brännan börjar se ut som den ska! :-) Nu behöver jag bara min nya bikini som ligger på posten och skräpar sen kommer jag känna mig riktigt sommarfräsch! ;-)

Nu ska jag käka vaniljbullar! Adios!



Ännu mera nitar hos Nelly!

Jag är ett riktigt Nelly fan. Enligt mig finner man dom snyggaste kläderna och skorna där (väskor har dom dåligt med!). H&M är ju också en favorit men det tar vi nån annan gång! :-)

Som alla vet (?) har jag verkligen kommit in i en period där nitar är det snyggaste som finns! På Nelly ploppar det upp nitar näst in till hela tiden! Tyvärr så har jag inte råd att köpa nånting då allt jag äger och har måste gå till Tukiet resan. Och efter sommarn kommer jag nog inte vara lika sugen på att beställa klänningar (om man inte ska gå ut) och gladiators.





(Klickbara bilder)







Hel vild!

Zacke reser sig mot allt nu. Bara imorse när jag stod i köket och gjorde välling kröp han in på toaletten och reste sig mot toalettsitsen. Från början fick jag hjärtat i halsgropen varje gång han gjorde det (eftersom han helt plötsligt släpper) så tog bort honom varje gång. Men nu verkar han blivit mer stadig och förstår vad som händer om han släpper. Inte nog med att han reser sig så klättrar han på saker också, haha ja bara kolla in bilden under. Har jag fått en liten apa? Hehe ;-)




En sak till som är värd att berätta. Efter maten idag satt jag och lekte med Zacke på en filt på varendan. Hoppade och for! Helt plötsligt när han står upp (med mitt stöd) känns det som om han står helt själv. Mycket riktigt. Jag släppte några sekunder och han stod SJÄLV! Duktiga lillapa! ;-)



 


Godkväll!

Halloj!

Idag lät jag faktiskt bli solen (rita kors i taket). Solade bara i ca 10 min och det var när Zacke och Ville satt och busade på en filt brevid. Hade inte ens någon lust till att sola. Var rätt mycket moln också.

Annars har jag inte gjort så mycket idag. Bara tagit det lungt. Åt en jätte god pizza till middag och jag är fortfarande mätt!! Hujedamej..

Nu ska jag försöka hitta på nånting att sysselsätta kvällen med. Hela big family är på Åland och kommer inte hem förens sent ikväll. Så jag är ensam. Kanske öppnar en chipspåse och glor lite på tv :-) Blir nog tidigt i säng också. Är trött som tusan! Zacke åkte i säng redan halv åtta. Han sov bara en gång idag så han var tröttis! Han har gjort det ett par gånger nu och det verkar funka. Visserligen kan han bli rätt stressad av det och vakna upp efter två timmar och tro att det är morgon! Jaja, nog talat om det!

Hoppas ni har en mysig solig kväll! :-)





Nitlinnen hos Lindex!

Jag gick in på Lindex hemsida. Hittade ett supersnyggt nitlinne. Klickar i strl. Datan dör. Sätter i laddaren. Slår på datan. Går in på Lindex igen. Ska fylla i strl och gissa vad? XS hade tagit slut. Byter till en annan färg. SLUT. Dom gick som smort. Iallefall strl XS. Hade visserligen inte tänkt att beställa utan bara lägga i önskelistan ifall det skulle kunna vara nånting till Turkiet resan. Behöver linnen och för 149 kr är det inte så tokigt. Nåja, skynda er att klicka hem om ni vill ha för det verkar vara populärt! :-)

Så snygga!
(Klickbara bilder)



Onsdag!

Valde verkligen rätt dag att vila på från solen! Visserligen är det soligt men känns inte alls lika varmt som dagarna som varit. Rätt så mycket moln är det också! Fast känner mig rätt sugen på ett dopp! Igår var det nästan 23 grader i poolen. Det går framåt!



RSS 2.0