Snart helg! Äntligen!

Herregud! Dom senaste två jobbdagarna har varit mer eller mindre kaos. 5st (!!) borta från jobbet. det är nästan halva truppen. Fick jobba över både igår och idag. Att jobba över är väll inte jobbigt i sig men att jobba för två pers och att hinna med dubbelt så mycket än vad man brukar kan slita lite på kroppen. Jag älskar att ha saker att göra, jag hatar att driva på tiden genom att sitta still så missuppfatta mig inte MEN när man inte ens vet vilken ände man ska börja i, så orkar inte ens jag. Känns som jag varit på ett träningsläger i två dagar och bara kört massa fys och gym. Mina armar är kaPUTT.

Jaja, till nånting bättre! Idag vart jag bjuden på kinamat, inte ofta det händer;) Åt så jag sprack! Min magsäck verkar inte ha någon ände.

Och till nånting ÄNNU bättre! Imorgon är det fredag vilket betyder bowling+middag med jobbet! Skåliskålii:)



Kimsan, lill-Z o jag. Mysig kvällspromenad som alltid!


amazing..

When I see your face there's not a thing that I would change.
'Cause you're amazing just the way you are.


Tisdag.

Hm, tanken var att jag skulle sola idag och sen hem snabbt för att ringa massa samtal. Sola hann jag inte då jag jobbade över en stund och jag skulle hämta Zacke 13.45 och att ringa samtal vart det inte heller. Man kan fixa alla blanketter från skatteverket över internet tydligen så ska väll ta tag i det. Inte världens viktigaste sak egentligen så det kan vänta en dag eller två.

Däremot så fick jag ett trevligt samtal från barnomsorgen. Zacke har äntligen fått en dagisplats! Här ute dessutom! Perfekt!

Jag har även varit duktig och sökt ett flertal lägenheter. Hittade en tokbra som jag verkligen verkligen vill ha!! Nu hoppas jag på svar! Vågar man hålla tummarna?

Det var väll dagens:) Allting rullar på och i rätt riktning för en gångs skull! Det går bra nuuuu:)



Jag igår när vi (jag, Linnéa o Kim) var ut och käkade thaimat. Fan vad gott det var!



Måndag.

Dagens: Jobbat, shoppat, fikat med Nike (long time NO see) och sist men inte minst ätit en god middag ute med Linnéa och Kim. Tack tjejer för en supertrevlig kväll! Det var precis vad jag behövde! Eller aa skulle behöva ett wake up call också men det är en annan femma;)

Nu blir det thé och sen krypa till sängs. Är trött som...som...som? Haha... & där tog tröttheten över! Natti...

BTWWW, köpte mina älskade HUNTER stövlar idag!! OOoooOo det sved i lite plånboken men fan så värt det var! Nej godnatt nu!


Jersey to the shore.

Nu blir det jersey shore.. Dom nya avsnitten går ju bara på söndagar. Tråk! Orka gå och längta till söndagar hela tiden liksum?

Lite snacksisnack på det kanske:) Undra hur mycket jag kan käka egentligen? KaOOS.

Nä nu ska jag bege mig mot tvn. Hoppas att jag inte somnar efter halva programmet bara. Gjorde det sist och fan så arg jag var!! Vet att man säkert kan kolla på MTVs hemsida men det är inte samma sak!




Lite bilder från förra veckan och en från igår:)


Veckan som kommer.

SHETAS, jag har typ 100 saker inplanerat den här veckan?.. FAST bra saker:) & det gillar jag. Behöver ha saker att göra hela tiden!!

Måndag - Jobb, Shoppa och sen ut och äta middag med Linnéa och Kim. Tror det blir thai-bla-bla nånting. Blir nog rätt sent så stup i säng efter det.
Tisdag- Jobb, försöka hinna med en solning, köpa inflyttningspresent till camilla (hon har inflyttningsfest på lördag som jag tyvärr inte kan gå på )och sen hem och ringa en massa samtal! Skatteverket bla.
Onsdag- Jobb, Åka ut till Camillas nya bostad och ta en kaffe med henne och lillfisen. Saknat honom så himla mycket! Henne också för den delen! ♥
Torsdag- Jobb, Makeup kurs med Kim och Linnéa. Kan ta upp emot 4 timmar!?!? GALET.
Fredag- Jobb, sen raka spåret hem för kl 18.00 ska jag befinna mig på fyrishovs discobowling med jobbet. Efter det även gå ut och käka med jobbet. NICE o SKÅL.



Söta lillsis o jag!


Utgången på ingången.

Hej dä! Lugna määä...

Allt är på topp för min del (förutom att mitt huvud snart sprängs, inte av huvudvärk men av knäppa tankar. Psykakuten nästa) och igår var jag ut och slog klackarna i taket. Vart först middag hemma hos Petra med Kim och Linnéa. Sen slog förfesten igång OCH det vart nog en shot för mycket för min del. Men lätt att säga nej när alla säger - MIA KOM SÅ SHOTTAR VI!.. TA EN TILL... KOM IGEN NU MIA!!

Jaja. Idag har det varit en riktig bakisdag. Bjöd lillsis Linnéa på lunch i stan och sen åkte jag hem och tokdecka. Hann ta en dusch innan kroppen sa ifrån helt från en massa sysselsättningar. Uhhh..

Imorgon är det jobb igen (hahaha kom på nu att jag träffade min jobbarkompis ute igår, ohhh no. Har ju en tendens att säga lite vad jag vill när jag dricker) med klockan ställd lite lite för tidigt än vad jag skulle vilja.

NU PIZZA!!!!!!



Klapp, klapp, klapp:)


.

I could really use a wish right now


.

Jag saknar sommaren.

Då låter man allt bara vara, man har för lite tid för att tänka, man njuter av varenda sekund och det finns ingenting som saknas.




.

So let's get on an airplane..



Vart kommer du ifrån?

Jag kommer från Starwars!


Rita kors i taket!

Wiho! Rita kors i taket! Zacke somnade själv ikväll igen! Ikväll var det visserligen lite kinkigare och gnälligare än vanligt men inte överdrivet med skrik och när han fick mitt (!!!) täcke istället för hans så somna han ganska snabbt. Nu är det ett mission att byta tillbaka bara, först och främst så vill jag inte att han sover med mitt STORA duntäcke (har hört många många som kvävts av duntäcken, usch!) och för det andra vill inte jag sova med hans lilla täcke. Så litet är det inte men eftersom jag lindar in (täcket ska vara mellan knäna, runt rumpan och upp över ansiktet när jag sover:)) täcket istort sätt över hela mig så räcker inte hans riktigt till. NÅJA!


Nu ska jag röra på fläsket och packa alla mina + Zackes grejer som behövs under morgondagen! En jobbdag till sen helg!! Skönt!!




Puss från en osminkad, sliten, trött maria:) SOLONG


Han somnade själv!



Det var var jag sysselsatte mig med igår:)

OCH apropå igår! När jag skulle lägga Zacke för att sova så var det bara trots, trots och åter igen trots som fanns i hans huvud. Han skulle ha den boken och sen den andra boken, han skulle ha det mjukisdjuret och sen mitt täcke. Allting som tog det lite längre för mig att söva honom skulle han ha:) Vägrade napp o nusse och då vet man att det verkligen är kört med att försöka få honom att sova eftersom han absolut aldrig skulle klara av att somna utan varken nappen eller nussen.

Vilket fall så gav jag upp! MEN han fick inte lämna sängen, jag la allting han ville ha i fotändan på sängen, sa godnatt och gick ut (jag till och med stängde dörren). När jag tittar till efter ungefär 5 min så ligger han och kollar rätt upp i taket MED BÅDE NAPP OCH NUSSE! Alltså valde han det av alla saker i fotändan;) Jag går ut igen, stänger dörren och efter ytterligare 10 min kollar jag in igen. Gissa vem som hade somnat? Duktig eller vad?:) Ett gott tecken på att han kanske vill somna helt själv utan en mamma som sitter brevid! I like.





Today! Mysdag!

Som rubriken lyder: Today:)

Idag fick jag börja på det nya området på jobbet där jag ska spendera 4 veckor framåt innan det är dags för byte igen. Det gick bra iallefall!..men som sagt är ju mitt lokalsinne på andra sidan jordklotet så ibland tog det ju lite tid att hitta rätt. Jaja, övning ger färdighet:) Right?

Efter jobbet hämtade jag min lill-Z och gjorde Vaksala torg. Höstmarknad. Sista dagen idag. Någon som var där? Vad tyckte ni? Jag tyckte mjaaaaaa, njaaaaaaaa. Kändes som att alla stånd hade samma saker? Man vill ju ha något unikt när man handlar på marknader, ellerhur? Man vill ju inte att hela uppsala ska springa runt i samma sak sen. Jag menar, alla barnmössor såg likadana ut och fanns i varenda stånd. Allt som skillde sig var några kronor hit eller dit.

Nä, hittade ett "namn-tåg" och en leksak till Zacke iallefall. Namntåget blir ju unikt oavsett hur många som köper det eftersom man bildar sina egna namn...Och leksaken blir nog unik den också snart, några dagar i Zackes beslag så ändrar allting form o kant:)




Finaste namn-tåget:)
Ville skriva Zackarias men då hade den blivit en mil lång. Ungefär. Räknade jag ut. Så nej.


Yesterday! Mysdag!

Som rubriken lyder: Yesterday:)

Skulle börjat på ett nytt område på jobbet men så vart det icke då en var sjuk så jag fick hoppa in för den istället. & lika bra var nog det eftersom mina tankar gick kors & tvärs igår.

Efter jobbet mötte jag upp Petra ♥ Tog en chailatte på waynes och sen vidare till Jalla Jalla (haha) för att köpa med oss hämtmat.. Petra flyttade till ett nytt ställe för ca en vecka sen? Och jag hade inte hunnit kolla in den än eftersom vi jobbar som vi jobbar. Vi käkade iallefall våran lovely hämtmat (AS god sallad, MUMS) och drack en massa kaffe på det. Vi gjorde några KLICK (WOHOO) på H&M och sen tog vi en promenix ner mot staden! Vart en heldag med peppsuwu:) Dock gjorde det så jag bara hann träffa min Zackeliten i en halvtimme innan han skulle sova...Usch vad jag saknar honom på dagarna nuförtiden. Vill bara springa från jobbet till min Zackis, ta han i min famn och pussa sönder honom!

Nä nu ska jag inte skriva en hel bibel...Räcker med en halv liksom:)





Leksaksaffären + lite annat

Då var den här helgen slut. Tiden bara rinner iväg. Imorgon är jag väll 30 bast också.

Zacke fick stora lyckan att åka in till leksaksaffären idag. Han vart som mig på H&M typ. Överlycklig och vill ha allt! Fast han var faktiskt riktigt duktig och förstod när man sa att han inte fick den och den och den. Till sist valde han ett Rorri-hus/garage med tillhörande bilar (han älskar ju den filmen så det var ett bra val tyckte jag) och racerbana.. Sen valde mamman en leksak till honom också, en bil+husvagn. Det är verkligen något som har fattats i hans leklåda. Han älskar att sätta på släpkärror, husvagnar osv på bilens krok.

Nu måste jag fundera ut en smart planlösning för hans rum, allting får inte plats och vet inte alls vad jag ska ta bort? Hmmm.

Annars idag har vi varit ute en sväng (en kortis promenad), Zackes kusin Tuva här varit här och lekt och på det så vart det en god middag:) Som vanligt vart det bad för lilleman på kvällskvisten men den biten fick mormorn ta idag för mamman åkte moppe (weey..Jag körde inte!) ner till grillen för att köpa barnmat och lite sådant. Nice.



Rorri racerbil. Zackes favorit film! Den och Teletubbies kollar han på dagligen...:)



Söndag!

Zacke är ute på en promenad med sin morfar så jag har slagit mig ner här i lugn och ro med en kaffe. Han har varit vildare än vildast nu på morgonen så han behöver nog springa av sig lite grann. Han driver sin mamma till vansinne den lilla skiten:) Men men han har varit lung och snäll nästan hela helgen så nu kommer väll allt trots, skirk och bråk han har samlat på sig på en än gång istället. Pust!:)


Sliten tjej

Pga att jag har varit så j'vla sliten idag så har det inte blivit många knop gjorda. Zacke har badat i sammanlagt 2 timmar (han badade vid två tillfällen) och sen har vi bara legat och myst. Kollat på en och samma film 3 gånger om. Zacke älskar ju hundar så det vart en hundfilm. Otroliga vandringen? Har ni sett den? Zacke älskar den!

Har bara varit utanför dörren en ända gång idag och det var när jag tog bussen hem och när jag rastade Ludde för ett litet tag sen. Tokhunden nr 1! Strax därpå kom Timpor och Kimsan med chilicheese till mig och några pommes till Zacke! Satt perfekt denna bakiskväll.. Uhhh, när kan man börja känna sig som en människa igen?

Zacke somnade alldeles nyss. Han var så trött stackarn, låg och läste sin "min lilla fordon bok" tills han somnade... Näee ni, nu blir det jodnötsringar + trocadero + datahäng + tracka lillsis som sitter här brevid o ser söt ut. (nu började hon tracka mig istället, SUCK)

Ciao!





Jag och Ludde man som är lika trotsig som en 2åring.
Han och Zacke kan bli bästa polare.



fiestafiesta.

Kvällen igår vart rätt så...dimmig?

Började med en öl här hemma med Lillebrur, Kimsan, Frejsan, Sofie och några andra prickar. Rörde mig sen in mot stada och väl där så vart det ut to the gång för hela slanten OCH då menar jag hela slanten.. Mötte även upp bästaste bigsis och fick med mig henne ut:) Shetas! Idag mår man som man förtjänar:) Inge bra med andra ord.




Bigsis, me & Kimsi

Kom på när jag såg bilden att jag drack ju för sjutton (eller arton) gubbar tequila igår. Inte konstigt att kvällen vart rätt så dimmig och att man mår som man mår idag. Hmm:)






,

...And I wonder if I ever cross your mind.
For me it happens all the time.


Reaching for the phone cause, I can't fight it any more.
I said I wouldn't call but I lost all control and I need you now...







Outfit.

Dock inte dagens, men älskar mina fejkstayups så ville visa bilden iallefall:)




Converse

Åh, vad jag älskar mina converse. Så himla bekväma! Dock fryser jag om tårna i dom nu när det börjar bli kallt på morgonen. Funderar på att köpa mig ett par fodrade. Skitsnygga! Stod och klämde på dom när jag köpte mina svarta men tyckte det var för tidigt med fodrade då.. Men nu är det ju en perfekt tid för fodrade skor! Jag har ju alltid så kalla fötter så det skulle verkligen vara superbra... we will see.

Ett tag till klarar jag mig nog! Måste kika på ett par kängor också. Hittade ett par fina på Åhléns och det känns lite mer prisvärt just nu då jag måste köpa overall, tjockare vantar, tjockare mössa och vinterkängor till Zacke + en hel del till mig själv.

Jajajaja, nu ska jag inte komma in på tusen andra saker:) Från början ville jag ju bara tala om hur mycket jag älskade mina converse och att det ligger ett par fodrade converse långt upp på min önskelista:)

 


Torsdag!

Jobbat, hämtat Zacke, lunchat med lillsis Linnéa och gått hem i spöregn. Så har min dag sett ut än så länge. Nu blir det lite äppelpaj och försöka bli torr. Mitt hår var blötare än blötast när jag klev in genom dörren. Borde verkligen ha tagit en mössa imorse! Men nu vet jag ju det till imorgon:)

Efter middag och diverse grejer ska jag försöka hinna med att fixa till i mina garderober och rensa bort sånt jag inte använder. Tänkte även rensa bort en hel del barnkläder. Kanske lägga ut på blocket/tradera eller kanske göra en liten bloppis här? Vissa grejer kan även skänkas så hör av er om ni är sugna...:)

Nej nu: Äppelpaj!:)



Min dag.

Har lekt med busfröna Zacke och Amina hela dagen. Hann även med att handla lite, städa lite, äta lite och diska lite. Nu är Zacke ute med pappan och hyr film. Lugnt och skönt:)


Födelsedagsbarn!

Jobb, jobb o jobb. Så känns det just nu. Är inte motiverad till nånting. Kan bero på att jag fortfarande är sjuk och att halsen dödar mig så fort jag sväljer. Men det är bara att stå ut! I need money.

Var på Nickis lekland igår och det gjorde inte förkylingen bättre för varken mig eller Zacke. Hans kraftiga hosta kom tillbaka och han sov nästan igenting inatt. Suck. Men annars var det kul, han behöver leka av sig min kille. Undrar hur mycket energi han sitter på egentligen? Med tanke på all energi han gör av med och all energi han har kvar. Han sitter ju aldrig still!? Haha. Yeye, jag fick också röra på rumpan igår måste jag få säga. Herregud vad vi klättrade, hoppade och sprang. Träningsvärk hej hej träningsvärk hej! Ja det är sant, känns som att jag har växtvärk i benen idag. Host otränad host.

NÄ men Idag är Det ingen Vanlig dag För idag Är det Ahmeds födelsedag! HURRA HURRA HURRA! Har precis fikat med tårta, kaffe o bullar:) Överraskade honom med tårta efter jobbet, gulligt visst?:) Jag är snäll jag! Presenterna tjuvstartade han med redan igår den jäveln! Jag tror att det var lyckade presenter! Det är SÅ svårt att köpa presenter till killar! Hujedamej!

Nu är Zackes bigsis Amina här och leker så ska kolla vad busungarna gör och sen blir det väll mer kaffe. Har köpt pannkakor som vi ska äta till middag också, myms!



Grattis mannen ♥




Pussel och en sjuk Zacke.

Nu känner jag mig lite piggare och på lite bättre humör. Ska lägga sånt som får mig på depp humör åt sidan. Man ska inte bry sig om sådant som gör en ledsen.

Är hos mr.A nu. Vi ska bygga pussel och så:) Gamlingar! haha..nä men Zacke är ju jätte sjuk så det finns inte så många andra alternativ. Tycker så synd om min älsklingskille! Han har spytt sisådär 4 gånger idag och febern har kommit och gått. Han badade en stund på kvällskvisten och rätt som det var skrek han rätt ut och pekade på magen.. När han lugnat ner sig frågade jag vart han hade ont och mycket riktigt så förklarade han att det var magen. Kan ju bero på att han är så tokförkyld! Han har ju en tendens att spy så fort han får feber och det påverkar ju såklart hans mage.

Nu på kvällen har han varit hängigare än hängigast. Legat helt utmattad framför teletubbies.. Han tog någon sked med hallonkräm (allt han får i sig, förutom tonvis med päronlättdryck) men det är allt han har orkat med. Nu sover han men innan han tokslocknade var han så het SÅ het. Proppade i honom alvedon, hostmedicin och nässpray så jag hoppas att han får en lite lugnare natt inatt än vad han hade natten som var.

Nä usch o fy och blä vad jobbigt det känns när ens barn är sjuk.



Min fina fina stjärna! ♥


Suck

Jag är så djupt, DJUPT besviken just nu. Jag verkligen hatar den här "frysa-ut" grejen, speciellt när personerna i fråga står en så pass nära. Allt smyg och hysch hysch gör mig så deprimerad. Folk (eller folk o folk, ett flertal personer rättare sagt) verkar tro att dom går i 4an, för det är exakt såhär man beter dig i lågskoleåldern. Man kan tyckas att det här borde jag ta "facetoface" men jag är så besviken, ledsen, arg och irreterad just nu så det hade inte varit till någon större framgång. Jag vet att dom kommer se mitt inlägg och det räcker mer än väl.

Nej, det här gjorde ju inte min kväll så bra direkt.. Blir väll hemma helt alone, kanske tar en sväng till Ahmed men vi får se. Annars slår jag väll på en rulle när Zacke somnat, fast jag hatar att kolla på film själv. Äh, nog om detta deprimerande inlägg. Jag ska vara glad åt dom ärliga, roliga o glada människorna jag har i min närhet istället... För vad får man ut av att deppa? Nothing!:)

Dagens ordspråk: Behandla andra så som du själv vill bli behandlad.



myttoman

Haha, innan Zacke slog igen sina stora bruna så berättade han för mig vilka som bitit han i benet, på foten och på handen (det är ingen som bitit honom egentligen men varje kväll när man lägger han i sin säng så försöker han luras bara för att slippa sova) och idag löd det så här: "mamma" hade bitit honom på foten, "pappa" hade bitit honom på handen, "Tim" hade bitit honom på benet, "Ville" hade bitit honom på benet och "vovven" hade bitit honom "ajajajajaj" lite överallt..

Han är så rolig nu när han börjar prata mer och mer. Speciellt när han hittar på saker, för vet ni? Ett barn som ljuger är ett smart barn:) Och kan han vara något annat egentligen när han har mig som mamma? NO I dont think soooo!




Nya ringar!




When I say friday, you say? Heeeeyhey

Fredagskväll!! Min spenderas hemma. Ska ha lite girliekväll med lillsis Julia o Kimsan. Kolla på en skräckis och ladda upp med en massa chirre (chips) och kanske en öl.

Vad som har hänt idag är? Typ zero? Min kropp känns fortfarande som spagetti. Wierd. Ont i ryggen som fan! Undrar om det är urinvägsinfektionen som spökar igen? HURSOM..Tog mig iallefall upp till GränbyC en snabbis och handlade en födelsedags present åt lilla prinsen Liam (brorson) som fyller 1år imorgon! Wie! Blireee tårta:)

SEN, har jag faktiskt tokstädat. Rensat ur Zackes garderob, tog ju sin lilla tid om man säger så. Städat i alla hans leklådor så att allt ligger på plats. Plockat ur alla mina väskor, hittade mycket smått o gott där! Haha! Tänk vad alla saker kan gömma sig ibland;)

Vart även lite bad o så för the little man. Gröt, nässpray, hostmedicin och sen i säng. Japp, han har ockå blivit sjuk nu. Stackars mamis kille!


RSS 2.0