Snodde några pics från Sara!




Mysig dag!

Även dagen idag bjöd på mycket sol och bad! Solen visade sig dock inte lika mycket som igår men det var skönt iallefall. Det var nog på tiden att vila brännan lite.

Petra och Micke var här på förmiddagen på en kaffe och precis när dom åkt kom Sara och sötisTuva. Zacke gillar att härja med sin kusin!

Nu ska jag smörja in mig med bodylotion och sen sätta på mig behövliga myskläder!! Känns som jag knallat omkring med bikini dagarna i ända.

Hörs senare!


Godmorgon!

Godmorgon!
Nu ska vi bege oss ut i solen!


I set the fire on fire!

Även idag har jag bränt mig! Smarto! Borde ta det lungt med solningen såhär i början. Men jag bara ligger och pressar och pressar! Vad ska man räkna med när det är så här fint väder? Smörjde in mig med solskyddsfaktor 30 idag men det verkarde inte göra nån skillnad! Imorgon blir det väll stek igen och en massa, massa bodylotion!





/ En stekt maria!

Om jag ändå hade pengar..

Jag ♥ nitar!
(klickbara bilder)


.

JAG ÄLSKAR SOMMARN!



Dagen!

Dagen idag har det också vart full rulle på. Sara, Tuva och Gustav kom ut även idag! :-) Sol och bad all day long! På kvällskvisten kom även Malin förbi med lilla Erica! Sen har kvällen fortsatt i poolen med Linnéa och Julia, vi är grymma på "volleyboll" :-)

Nu ska jag poppa lite popcorn! Mums!


Dagens pics!

Zacke imorse.




Zacke ligger och myser i skuggan med Ville.




Erica! :-)



.. Och Tuva! :-)




Zacke och jag efter en dag i solen!




Min Zacki!


For real.

Idag betalades Turkiet resan, nu är det på riktigt! Vi ska verkligen åka! :-) YEY!



Nu ska jag dränka mig i bodylotion! Hörs!

Dagen!

Det har varit fullt hus här idag! Emma, Sara, Simon, lilla Tuva och mitt systerbarn Gustav har varit här och badat och solat! Efter att jag tog mitt första dopp igår känns det inte lika hemskt att bada längre! Det är ju trots allt 21grader nu! :-) Och med tanke på hur varmt det är ute är det bara skönt med ett svalkande dopp! Dock har allt plaskande och stekande gjort så jag bränt mig på ryggen! Inte så lite heller! Nu får jag nog ta det lungt några dagar så jag inte flagnar bort allting! Inte för att jag tror jag kan motså solen, hehe.

Nu ska jag slå på en rulle med lillebror och lillasyster. Popcorn och trocadero (världens godaste läsk) har inhandlats!


Godmorgon!

Nu ska jag ta mitt morgonkaffe och knalla ut i solen!
Det ska tydligen bli väldigt varmt idag, så lite mer färg hoppas jag på! STEK!

Såhär ser Zacke ut idag!


Trött!

Kom hem från "grillen" för ett tag sen. Vart pizza och en kall! Satt bra efter den här stekheta dagen! Har bränt mig en del. Solade framsidan idag, imorgon kör jag baksidan! Kanske en droppe solskyddsfaktor då. Ska bli varmare än idag!!? But I like it!

Slänger in bilderna från dagen imorgon, har ingen ork i kroppen just nu! Tjingeling..


En liten kille efter allt plaskande i poolen!



Update: Jag tog mitt första dopp idag!!

Zacke kör race mot dörren!

Imorse när jag skulle äta frukost la jag ner Zacke på golvet eftersom han protesterar att sitta i sin stol numera. Dörren till våran varenda stod öppen eftersom det var skitvarmt redan imorse. Zacke vart helt galen och skulle ut, ut, ut! Jag lyfte bort honom 140 gånger, längre och längre bort! Men nix han gav inte upp. :-)

Haha! Visserligen är han rätt slutkörd på den här videon efter att ha gjort ett X antal försök!



Såklart fick han sin vilja igenom, vi gick ut och satte oss istället!
Nu ska hela dagen tillbringas ute! Ikväll blir det middag på närmaste resturang här ute innan det bär av till fjällnora för massa mys!


Bad, bad!

Den här filmen råkades av misstag spelas in igår! :-)
Men även här kan ni se att lillen klappar händerna!


Dumma mygg!

Helvete! Myggen är som vassa nålar som förföljer en vart man än går!
Och dumma jag är tvungen att klia upp alla.. Suck!

Nu ska jag käka upp min tomat/ost macka och sen sova! Blir sola imorgon och på kvällen grillning med Petra och gänget vid nån sjö (fjällnora?), kanske första doppet blir av?

Sova var det. Godnatt lovers!


Dagen!

Vilken kanon dag man haft. Solat, grillat, besök av Nike, promenad, en öl i solen och mycket annat smått och gott!

Var hemskt mysigt att Nike kom förbi! Har inte träffat henne på evigheter känns det som! Vi pratade och gick en liten promenad. När hon drog var det dags att ge Zacke mat och sen söva honom. Han var trött lillkillen! Somnade utan några svårigheter. Jag gick ut med datan i kvällsolen och öppnade en kall. Den satt väldigt bra!! Ska nog sitta kvar här ute ett tag till :-) Sen blir det lite film skulle jag tro. Åh, vad jag älskar sommarkvällar!

Pics från dagen och kvällen!


Soliga väder!

Har legat och stekt i solen hela dagen! Till middag vart det grillat! Mums! Skulle badat men det var på tok för kallt. Värmaren ska slås på ikväll så imorgon badar jag nog förhoppningsvis! :-) Zacke fick bada iallefall, i början var han världens badkruka och klamrade sig fast i mina armar men sen vart det plask, plask! Han badade såklart inte i den stora kalla poolen. Han och Ville har en egen liten pool, som är mycket varmare! Blir nog den poolen för mig också, hehe.

Nu ska Nike komma över så ska fixa lite fika! Hon tog nämnligen körkort idag!! GRATTIS TULAN!!

H&M har uppdaterat sin webshop.

H&M har uppdaterat sin webshop. Hittade mycket snyggt som jag hemskt gärna skulle vilja ha! Men eftersom alla pengar måste sparas nu tänker jag inte beställa nånting. Tråk!


(Klickbara bilder)






Dom två första plaggen, skorna och t-shirten är mina stora favoriter!


Men för att trösta mig själv liiite grann har jag i planerna att hämta ut mitt H&M paket IDAG! Yes..

Fredag!

Strååålande sol idag också! Sommarn är verkligen här nu. Poolen håller på att fyllas och snart ska den värmas! Inom några dagar kanske även idag ska det badas hej vilt här hemma! Jag är en liten badkruka av mig, eller aa den svåra biten är att komma i vattnet när det är kallt men när jag väl kommit i blir jag som ett sjölejon! Hehe! Men som sagt, om det inte är varmt nog för mig (minst 21 grader) blir det nog inget badande idag! Fast jag hoppas! Som solen steker nu och klockan bara är halv 12 (!?) blir det nog väldigt skönt med ett svalkande dopp.. OCH ÅH VAD JAG LÄNGTAR TILL TURKIET!


Godnatt!

Klockan är tooo mutch!
NU blir det sova, sova, sova och hoppas, hoppas, hoppas lillen väljer att ta sovmorgon imorgon!



Side, turkiet!

Emma bokade resan idag! 12 augusti åker jag, Emma och Linnéa till Side i Turkiet! Ser fram emot det här som bara den! Vi kommer få det så bra! Sola och bada dagarna långa! Åhhh, kan det inte bara bli 12 augusti NU!! Hehe.

Och Zacke då tänker ni? Han skulle åkt med från början. Vi bokade till och med till han också. Sen fick vi nog en tankeställare allihopa. Det är för varmt för honom där nere. Och eftersom han är så himla känslig när det gäller mat eller vätska överhuvetaget vill jag inte ta den risken. Han har det jobbigt här hemma bara nu och då vill jag inte ens tänka på hur det blir i turkiet. Men Han kommer bli supernöjd över av att spendera en vecka med sin pappa! :-) Han är lite pappas kille den där ungen! Frågan är nog egentligen hur jag ska klara mig utan honom? I EN VECKA? Samtidigt får jag ta det som en semester, att sova ut och skita i klockan!

Hursom!!!! 12 AUGUSTI ÅKER VI!!!




Vi fick verkligen ett av dom bästa hotellen!!

Favoriter från nelly!

2 favoriter från Nelly.

299 kr.




649 kr.


Godkväller..

Har haft en mysig dag! Lite för varmt dock.. Vet att jag inte borde klaga på värmen eftersom jag förmodligen om lite mer än en månad kommer befinna mig i turkiet! YEY!.. Det är väll det att man klagar när man själv inte kan ligga och steka. Zacke kan sitta och leka för sig själv hur länge som helst.. Så länge man sitter precis brevid! Annars blir det gnäll, gnäll och gnäll igen.. Eller varför inte krypa till alla saker man INTE får? Här är det inte jag som rastar Zacke, här är det han som rastar mig ska ni veta! :-) Vilket resulterar i att jag får hålla mig i skuggan med honom!

Imorgon hoppas jag kunna hämta ut mitt H&M paket!! Imorgon eller på fredag!! :-*

Bjuder på en pic på min söööta lillerbror & jag!



NU: Soooooova!

Jag vill bort nu..

Emma kom hit efter jobbet och började planera vår resa lite. Ska bli så skoj! Än så länge finns det en hel del frågetecken men det ska nog lösas! Vi skaaaaa till turkiet! :-D

Nu ska jag ta min kaffekopp ut i solen och fortsätta planeringen! Hihi!


Onsdag!

Kvällen hos Petra igår var mysig. Vi (eller Micke och Camilla lättare sagt) gjorde hemmagjord pizza. SMASKENS! Sen vart det en hel del kaffe och prat! Gick och la oss vi 12 nån gång och Zacke var jätte bökig även inatt. Tur att det är så fint väder som får mig lite piggare! Ska nog steeeka lite i solen snart!

Emma skrev imorse att hon hade hittat en jätte bra resa, fint hotell och strand precis brevid. 12 augusti åker vi om det blir som planerat! JAG VILL ÅKA NU! :-D

Nu ska jag vara social med Sara och Tuva som är här idag! Hörde ett rykte om fikabröd! ;-)

Ciao!



Resor!

Håller på att letar resor för fullt! Oj, det här var svårare än jag trodde! Men iväg ska vi.. Och en bra resa ska vi hitta!!! Weeeey! Vad jag längtar och ser fram emot det här!

Tisdag!

Zacke var jätte bökig inatt och sov nästan ingenting. Imorse vaknade han tidigt och med feber! Det är nog hans tänder som spökar. Kan dom inte bara spricka upp nu? Känns som det här besvärar honom hela tiden. Nu mår han iallefall bättre och han somnade helt utmattad i sängen.

Nånting som piggade upp mig var bigsis Emma. Hon skrev på msn och frågade om det inte var dags att börja planera en utlandsresa snart. Och jo visst är det det. Nu ska pengar läggas undan, trisslotter köpas och så hoppas jag att vi kommer iväg i augusti!! :-D

Nu ska jag kolla på hem till gården sen blir det packing för att åka hem till Petra!

Hörs later! :-*

Vart bara en halv Beck film.. :-(

Det här måste vara den ända beck filmen jag inte sett (!?), trodde till 100 % att jag sett alla. Beck-freak som jag är. Kände visserligen igen vissa scener och vad jag förstod så är det en rätt gammal film så kanske sett den förut fast glömt? Nåja, inte fick jag se klart iallefall. Får ta och hyra den nån annan kväll. Zacke valde att vakna och vägrade somna om så det var bara att lägga sig i sängen med honom så han vart lugn igen. Gav han lite välling och nu sover han! Dags för mig också att sova kanske! Klockan var mer än jag trodde! Godnatt!



Kiss 'n hug!


Mysig måndag och en morgon dag att se fram emot!

Skickade iväg lillasyster Julia till grillen för lite snacks, tog en långpromenad, en dusch och nu är det Beck (♥), panpizza och jordnötsringar som gäller! Mysiga måndag!

Även imorgon står en mysig dag på schemat. Åker iväg till Petra på filmkväll och hemmagjord pizza! Slaggar kvar där på Petras stoooora bäddsoffa! Tar säkert med mig datan, eller aa jag SKA! Måste lägga över bilderna från hennes kamera till datan. Det vart lite liv i lördags iallefall må ni tro! ;-)

Men nej, nu ska jag äta panpizza! MumS!




Dagens pics!

Lillen sitter och äter sin favorit mat. Biffstroganoff med potatis och morot! Yammi!



Haha snygging!

Nu ska vi ta oss ut i solen på en promenad hade jag tänkt!
Sommarkvällar is the shit!

Billiga skor med dålig kvalité? Eller dyra som håller längre?

Jag älskar H&Ms skor. Det är oftast därifrån jag köper skor. Partyskor, vardagsskor.. Rubbet! Skorna jag köpt därifrån det senaste året kan jag inte ens räkna på två händer.. Anledningen till att det blivit så många är visserligen för att jag älskar skor men också för att kvalitén är inte den bästa och då har det blivit som en ond cirkel, efter varje par som tagit sina sista steg går jag in på H&M och köper nya. Det är priset som lockar.. Men frågan är om det blir billigare i längden? Nu verkar mina gladiators (för ynka 198kr) gjort sitt. Vilket resluterar i att jag måste ha ett par nya sommar/vardagsskor och eftersom jag helst köper många och billiga skor är det nog på H&M jag kommer spana efter ett par nya. Jag kanske borde lära mig att lägga en slant på ett par dyrare skor som håller längre? Så jag slipper alla dessa småköp.. Många bäckar små, bildar en hel å som man så snyggt säger..

Mina gladiators!


Måndag!

SOL, SOL, HÄRLIGA SOL! Vad mycket solen kan göra för humöret egentligen. Sov jätte dåligt inatt, Zacke valde att gå upp mycket tidigare än vanligt, han har varit tjurig hela dagen och värgrar att sova, jag har ont i ryggen och är trött. Ja ni! Då passar solen  väldigt bra och att lillasyster Julia kom med jordgubbar var inte heller helt fel! Smaskens!




Fick förresten hem mina "lack"-leggings med dragkedja och en t-shirt (även den med dragkejda) förra veckan. Ska lägga upp bilder senare. Jag vart riktigt såld på legginsarna men tröjan vettetusan. Den var lite för stor.. Trots att det var XS (????) och att lämna tillbaka den är redan försent då jag använde den i lördags och en eller en annan droppe cider invigde den.. Yiha!

Nu ska jag ut och läsa solo i solen! SOLo i SOLen.. :-)

Klappa händerna!

Lillen har lärt sig att klappa händerna! Så fort nån musik går igång klappas det för fullt! :-)
Visserligen ser han nånting som är mycket mer intressant än kameran (och mig) men det var den bästa jag fick!


Min nya älskling!


Säger bara wäää..

Jag har en unge som inte vill sova, jag är trött, har ont i ryggen och kommer säkert få gå upp kl 5 imorgon! Yippie!....

Men trots det har jag haft en riktig bra helg + att jag gjorde värsta fyndet på en väska idag! KAP! Bild kommer..


Party party!

Inom en timme är Petra här för att sätta igång förfesten. Jag hoppas att hon taggar och peppar upp mig! Känner mig bara trött, sliten och borta. Helst utav allt skulle jag bara vilja lägga mig i sängen och slå på en rulle.. Fast näääää nu ska vi inte vara sånna! Det bästa som finns är ju faktiskt partykvällar med Petra.. Får bara se hur mycket party jag är beredd på att ge ikväll!

Bye for now. PEACE!


Midsommar!

Midsommar var en bra dag och kväll. Lite för mycket röj bara och en aning försent. Började med middag hos min moster, sen drog jag med mig lillasyrran till en fest i sunnersta. Efter några timmar där vart det stan som gällde. Men ingenting hade öppet! INGENTING. Vi knallade fram och tillbaka överallt för att antingen hitta något ställe man kunde sitta och ta en öl på eller bara äta. Men nix.. Hittade ett ställe till slut. Där vart det några drinkar och när vi kollar på klockan har vi missat nattbussen! KUL! Vart taxi hem och jag tokdeckade på än gång..


Bjuder på lite pics från gårdagen!



På G!

Sminket KLART, nu ska bara kläderna på!!


Glad midsommar!

Glad midsommar!
Hoppas ni alla får en lika bra dag som jag ska ha! Wiiiihhoooo!


 


P.s Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!

Planering, tack!

Planerna inför helgen ändras stup i ett. Planeringen var egentligen middag och mys hemma hos min moster. Ganska lungt med andra ord eftersom jag skulle haft Zacke. Nu ska hans käre far ta honom redan imorgon. Vilket innebär att jag måste försöka klämma in att lämna honom där innan 16.00 imorgon. Bussar på midsommar ska vi inte ens gå in på. Det löser sig väll. Hur som, det blir fortfarande middag hos min moster men ändrade planer för kvällen. Kubb och grillning.

På lördag går också planerna fram och tillbaka. Först skulle vi förfesta här, sen skulle vi förfesta hos Petra och nu blir det nog förfest här iallefall. För mig spelar det faktiskt ingen roll. Vill bara ha lite planering. På kvällen blir det iallefall en uteservering. Thats for suuure..

Nu ska jag packa och dona.. Hörs imorgon!


Peace!


Never forget..

Never forget who you are
Little star
Never forget how to dream
Butterfly

God gave a present to me
Made of flesh and bones
My life, my soul
You make my spirit whole

Never forget who you are
Little star

Shining brighter than all the stars in the sky
Never forget how to dream
Butterfly
Never forget where you come from

From love"


Update!

BTW, jag har varit riktigt duktig idag! SOM jag har städat!! OCH vad jag har röjjt undan!! Har hållt igång som tusan! Tog en liten paus när Sara och sötaste Tuva kom hit och när vi åt middag men annars ni, jäääklar vad jag har städat! Det gick undan.. Hann med mycket och ännu mer på bara drygt 2 timmar. När man väl sätter igång är det faktiskt ganska kul att städa! :-) Speciellt när man städar ur garderobsrummet, blir som att gå och shoppa! Så mycket nytt man hittar!! Bl.a så hittade jag en superduper fin festtopp som jag bara användt en gång. Måste köpt den precis innan jag vart gravid skulle jag tro.

Jajajaja, sova var det ja! Ville bara berätta.. För lite stolt är jag även fast det var en självklarhet att röjja upp allt. :-)

Godnatt!


Heeeelgen! Heeere I cooome!

Jag ser fram emot helgen! Jätte mycket!

På fredag är det midsommar och det ska firas hemma hos min moster med mina föräldrar, moster, farbror, syskon, syskonbarn och kusiner! Kommer bli jätte mysigt och jag kan inte mer än att älska maten! I lööööve midsommar!

På lördag ska Zacke vara hos sin käre far. Jag, Petra och några till ska förfesta för att sedan hamna på någon schysst uteservering. Har inte hunnit med det än.. Känns som om sommarn inte kommer igång på riktigt om man inte knäcker en cider (även fast jag är mer åt öl hållet) på en uteservering! :-) Jag känner mig pepp, pepp, PEPPAD! Som vanligt! Höhö!

Sen blir det nog några dagar hos Ahmed. Det återstår att se!

Time to sleeeeep! Peace!

Ser jag inte en aning trött ut? Eller är det för att jag är osminkad kanske? ;-)



 


Jag föll pladask!

Gick in på Nelly och tokfastnade för dessa två! Hur snygga är dom inte?? Vill ha, vill ha och vill ha! Dock (min plånka säger tur) har byxdressen bar rygg, så blir stora problem med BH. Annars hade den nog fått slinka ner i varukorgen.. Skorna däremot finns det nog inget/ingen som kan hejda mig ifrån!

Både två under 500lappen.



9 månader!

Idag blir stora killen 9 månader!!!


Tänder på G!

Lillen har varit jätte ledsen och otålig hela förmiddagen. Så fort han snuddar nånting vi munnen skriker han rätt ut. Han verkar vara jätte irreterad i munnen! Kan tänka mig att det är en tand på G.. Kan vara anledningen till att han har vaknat kl 05.00 några dagar nu. Stackars killen! Inte funkade det att sova hans powernap heller. Han somnar, vaknar, somnar, vaknar.. Fick ta upp honom på bröstet och då sov han i cirkus 40 min.. La precis ner honom i sängen igen.. Får se hur länge han sover! Han fick inte mycket sömn inatt så jag låter honom sova så länge han behöver! Uua, hatar det här med tänder! Ställer till så mycket..



Tisdag!

SOL! ÄNTLIGEN! SOL! SOL! SOL!
Blir dock inget solande för min del, har fortfarande projekt städning att ta itu med. Lid med mig!

Nu ska jag slå en pling till Camilla! Sen hem till gården! Of course!

Kiss 'n hug!

Kiviks päron dryck!

Måste bara tillägna ett inlägg till världens (ja faktiskt!) godaste dryck! Smakar som piggelin och är världens törstsläckare! Zacke älskar den också och han skulle garanterat sluka flaska efter flaska. Verkligen värt att testa!

Kiviks päron dryck!


Kväller!

Kom precis hem från kalasfirandet. Vart jätte god hallon tårta så nu är jag mätt och belåten! Zacke härjade på som bara den.. Jag vet en som kommer sova gott inatt med andra ord! :-) Haha eller aa ganska så önsketänkande med min nattuggla..

Nu ska jag följa med lillsis ut till bussen!

Hörs!

Zacke hälsar PUSS!!



Style by stars!

Den här klänningen från Stylebystars har jag spanat på ett tag. Hade i planerna att beställa hem den när pengarna rullar in igen men nu hade den tydligen hamnat på rean (199 kr) så min storlek hade tagit slut. Synd!

Dragkedja och spets gör ju hela klänningen lite roligare!



En snygg party klänningen är verkligen det som fattas i min garderob. Har spanat på några andra från Stylebystars men har inte riktigt bestämt mig för vilken jag vill ha än.. Och om pengarna finns..Vi får se! :-)

Måndag!

Goddagens på er! Även regn denna dag.. Usch, usch! Min motivation till att göra nånting försvinner verkligen med vädret. Ska städa och dona idag, senare ikväll bär det av hem till bästa moster Anna som fyller år! GRATTIIS!! :-)


Uttråkad!

Regler: Det här är svårare än du tror!


Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!


Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug!


Du får inte skriva samma svar två gånger!


Lycka till!






1. Vad heter du? Maria


2. Ett ord på fyra bokstäver: Myra


3. Flicknamn: Maja


4. Pojknamn: Marcus


5. Yrke: Massör


6. Färg: Mörkblå


7. Klädesplagg: Magtröja


8. Mat: Mexikansk gryta


9. Sak i badrummet: Mopp


10. Plats/stad: Mora


11. En orsak att vara sen: Motorstopp


12. Något man skriker: Meeen!!


13. Film: Mina jag & Irene


14. Något man dricker: Mjölk


15. Band/Artist: Magnus Carlsson


16. Djur: Mask


18. Bil: Mercedes


20. Aktivitet med mer än en deltagare: Match i fotboll :-)


Utmanar alla andra som också är uttråkade!


Aj aj aj..

Usch vad jag är trött.. Inte ens kaffe hjälper.. Och inte nog med det gick jag in med foten i våran kamin så nageln på lilltån lossnade och blöder, blöder, blöder.. Snyggt! En blåslagen lilltå lär jag få leva med ett tag.. Inga skor med öppna tår med andra ord..


Asos!

Den här västen från Asos har jag spanat på länge, länge! Hade så gärna velat ha den men eftersom den är det ända lyckas hitta därifrån så får jag stå över den.. För £35.00 blir den din!


Söndag!

Goodmorning!
Solen verkar inte vilja titta fram idag heller vilket begränsar allting man kan göra.
Blir nog bara film och annat mys idag.

Busungen kravlade sig under bordet och härjade på där!



Bättre sent än aldrig!

God kväller! Berättar om mina dagar i efterhand.. Bättre sent än aldrig.. Som vanligt! :-)

Torsdag: Fick jag skjuts av Petra till Ahmed och medans hennes Micke gymmade tog hon en fika med oss hos Ahmed. Efter hon drog vart det en jätte god middag, jätte god kryddad kyckling med pommes! Mums! Klockan tickade iväg och Zacke åkte i säng. Första ölen knäcktes och lite skön musik ur högtalarna! ;-) Sen vart det sova, sova, sova och ta igen all sömn man förlorade när Zacke var sjuker.

Fredag: Yesterday! :-) Vart det en lung mysig dag hemma hos Ahmed med mycket kaffe och en Zacke som busar och härjar som aldrig förr. Nu när han tar sig framåt som en raket måste man verkligen passa ALLT! ALLLT! Livsfarligt det här ju! ;-)

Idag: Åkte jag hem från Ahmed tidigt. Sara och sötaste Tuva kom hit. Det dracks kaffe och grillades hamburgare! Mums! Zacke är fortfarande på världens bus humör. Kvällen har låtit såhär - AJAJ! Inte röra den! NEEEEJ!! Poff bam kraasch..:-) Han börjar bli stor min LILLA kille.

Nu ska jag proppa i min ännu mer popcorn sen krypa ner i säng och hoppas på en Zacke som sover! Men först torsdagens och gårdagens pics!





Gooooodnight!




Det vart jeans!

Jag känner mig själv bra väl.. Självklart åkte mina Killah jenas på istället. :-)



Dagens..

Blir en lätt klädsel idag då det är filmkväll som står på schemat! :-)



Är lite i valet och kvalet om ett par jeans åker på istället?! Hmm.. Nåja, till det så blir det jeansjacka och en sjal. Längtar efter min skinnjacka!!

Sverige - Malta!

Juuuuste, sverige vann igår!!!! Yiiiihaaah! 4-0! Inte dåligt sverige! :-D

Min pappa och mina två systrar befann sig i Göteborg igår och kollade på matchen. När den var klar och dom skulle ut på stan och svira träffar dom på Elmander vid ett övergångsställe! DÅLIGT AVIS JAG ÄR!! Buhuhuhu.. Men glad för deras skull! Dom hade tagit bild tillsammans med honom.. Ska visa er sen! :')

Tur för dom att dom inte träffade på Zlatan.. Då hade jag nog blivit lite surig!
Han är min, min, min, miiiiin!  ;-)



Torsdag!

Petra kom hit och kollade på hem till gården med mig och lillzack. Drack lite kaffe och pratade! Vid 18.00 tiden kommer hon hit igen och hämtar upp oss. Får gratisskjuts till Ahmed. Eller aa, jag bjuder på fika som tack! ;-)

Kommer nog inte tillbaka förns i helgen nån gång. Kanske hinner ge er ett inlägg innan jag sticker annars hörs vi om några dagar!

Kiss 'n hug.

Ny design!

Hejdå gamla!


Onsdag!

Petra var precis här och pussade på lilla sjuka Zacke. Men nu är jag ensam igen, helt alone. Inte ofta man är det. Delar av familjen befinner sig på fyrishov, sommarfest på dagis och i göteborg (dåligt avis jag är).

Just nu sitter jag och mättar min mage med en mycket god köttbullsmacka och kaffe till det! Zacke ligger och slumrar..

uah.. Känner mig helt borta i huvudet.. Tänk vad sömnlösa nätter kan ställa till med egentligen. Imorgon funderar jag på att åka till Ahmed. Att få sova nån timme eller två skulle ju inte sitta helt fel just nu!


Den här snyggo väskan från Kappahl skulle inte heller sitta helt fel.


 

:-*

Kaffe & hem till gården!

Kaffe & hem till gården! Kan inte bli bättre.. Piggare kan jag givetvis bli, jätte gärna!!


Tyyyp såhär pigg!? Min lillebror är bra söt han! ;-)


Leggins hos Nelly.

Jag gillar starkt när man matchar en enkel t-shirt/tunika med ett par "utåtstickande" leggins. Har försökt beställa hem ett par flertal leggins men så fort jag ska klicka hem dom är dom slut ur sortimentet eller bara slut i min storlek. Har även letat på stan, verkligen leeeetat mig galen efter ett par snygga leggins! Nu hittade jag dessa på Nelly. Fick världens beslutångest när jag skulle välja vilka jag skulle beställa hem. Det vart det första paret, även det billigaste, då plånkan säger ifrån denna månad oxå! Klickshopping är farligt, men sååå roligt! Har så mycket jag ska hämta ut och jag kan inte vänta! Löööve it, mwaaaah!
Första paret 199kr, andra paret 399kr.
(klickbara bilder)

Trött!

Inatt var den jobbigaste natten någonsin.. Wää.. Eller så känns den som jobbigast, då jag är såå trött och har inte sovit nånting på nästan 3 nätter. Känner mig helt borta i huvudet!

Och hur mår Zacke? Han börjar bli bättre. Lite gnällig, men man ser på honom att han är på bättringsvägen. Han ser mycket piggare ut. Han tog till och med medicinen imorse utan större besvär. Thank god!

Lilla sjuker!



Nu ska jag hinka kaffe och hoppas på att den här tröttheten vänder..

Avslutningsbal för lillasyster!

Igår kväll hade min lillasyster Linnéa avslutningsbal!
Jag kan garantera att jag har världens sötaste lillasyster! Hon fick nog se upp bland killarna igår! ;-)


Collin! Världens sötaste vovve.

I lördags på förfesten hos Peter träffade jag världens sötaste, om inte annat snällaste hund! Den sprang efter mig hela tiden och skulle bara pussas, pussas och pussas! Han satt i mitt knä näst in till hela kvällen. Han till och med somnade i mitt knä!! Lillen!! Världens sötaste var han!! Och jag vill haaaa han.. :-(

Lilla söta Collin! 14 månader och redan världens sötaste!
Här har ni bildbevis på att han faktiskt somnade i min famn! Sötnosen..



Öroniniflammatin OCH halsfluss!

Zacke hade både öroniniflammation OCH halsfluss.. Efter att läkarjouren varit här igår kväll vart han jätte dålig och spydde upp allting som jag gav honom. Medicinen kom upp snabbare än kvickt och han kunde knappt andas. Ringde till sjukhusrådgivingen som sa att vi skulle komma upp till barnakuten på än gång eftersom han är så liten. Åkte in vid 22.00 tiden, fick stanna till 00.00. Dom gav honom en annan medicin och rensade hans näsa. Fy, jag tror näst in till det är det värsta jag varit med om.. Har aldrig sett honom så ledsen förut!

Idag är det knappt nån skillnad. Lite piggare vart han efter alvedonen men han mår verkligen inte bra! Öroniniflammation och halsfluss!? Vad har han gjort för att förtjäna detta? Sån otur min lilla kille har..


Lillkillen är sjuk!

Igår när jag kom till Ahmed möttes jag av en blankögd Zacke som vägrat äta under dagen.. Allt han hade fått i sig var glass och banan. Under kvällen vart allting mycket värre och han var mammigare än någonsin! Jag fick hålla mig inom räckhåll hela tiden för så fort han såg mig vända ryggen gallskrek han. Jag tog en lång promenad med honom så att han skulle lugna ner sig lite medan Ahmed åkte till Apoteket för att handla alvedon och näsdroppar. Och mycket riktigt vart han lugn av promenaden, han tokslockande.. Satt kvar i kvällsolen tills Ahmed dök upp igen.

Och hur har då natten varit.. Jo det ska jag förklara för er! Eftersom Zacke slocknade i vagnen fick han vara uppe lite längre. Gav honom näsdroppar och alvedon, lite välling och ganska mycket vatten eftersom hans feber bara ökade och ökade.. Efter många sövningsförsök somnade han till slut. Från 23.00 till 00.40 sov han och sen var han vaken till 05.20. Han försökte verkligen att sova! Han låg och vred och vände sig, somnade 2 sekunder men vaknade av hans täppta näsa hela tiden. Inte kunde han ligga på sida och nappen var bara att utesluta. Bara det gjorde saken så mycket värre! Efter att han somnade vid 05.20, gjorde jag också ett försök till att sova.. Men vart väckt lika snabbt, 06.10 ville Zacke gå upp igen och att försöka söva om var det inte på tal om.. Så jag har alltså sovit i max en halvtimme inatt. Som jag sa var Zacke mammigare än någonsin och att Ahmed skulle ta honom var det inte ens att tänka på. Och än har jag inte sovit.. Pust! Fast mig är det inte synd om.. Just nu tänker jag bara på min lilla kille!

Under dagen har det kommit och gått, han äter lite grann, dricker vatten men sover gör han väldigt oroligt! Han blir ledsen hela tiden och jag vet nästan till 100% var det kan vara som ligger bakom det här! Öroninflammation. Han kan inte sova på sidan, inte svälja och han blir jätte ledsen om trycker han på örat.

Ringde sjukhusrådgivingen och dom tyckte att det var jätte viktigt att någon kollade på Zacke idag. Men eftersom han är så liten (under 1 år) kan vi inte åka till närakuten. Istället kommer det hem en doktor (jour) till oss ikväll och kollar. Vilken lättnad! Hade inte varit poppis att sätta honom i en bilbarnstolen just nu vill jag lova..

Nu ligger han och sover.. Min lilla kille! Fy vad jag hatar sånt här!



Saknar min Zacke!

Nu ska jag bege mig mot Ahmed och Zacke. Saknar min lilla skrutt och vill tillbringa varenda sekund med han innan det är dags för sövning. Åhhh, har varit borta från han alldeles för länge!

Ser här ser dagens slitna Maria ut. Matchar kläderna till mitt slitna jag.. Väldigt slappt och skönt! :-)



Min hand verkar också ur balans, haha! Ser ut som den hänger och dinglar.. :-)

See you!

Gårdagen!

Hade super trevligt igår! Vart en väldigt lyckad förfest och sen massa dans till Barbados! Men wäää, vad trött jag är idag.. Mår illa och har en hej dundrande huvudvärk. Usch & fy! Det är väll det ända negativa med det stora hela.. Att man mår piss dagen efter!

Snart ska jag försöka ta mig iväg till Ahmed, där min prins befinner sig. Saknar han jätte mycket.. Blir kvar där ikväll. Film och lite candy är kvällens planer. Min kropp skriker efter lugn & ro!

Anyway, nu ska jag lägga en lätt make up, fixa till håret och på med fräscha kläder! Önsketänkande.. Nåt sånt blir det iallefall! :-)

See you!

Haha, snyggo! Kommer bilder från kvällen senare.


Dagens pics!

Sötaste ungarna i stan! Bröderna knas!




Såhär ser min armled ut idag!
Hårband från Gina Tricot (använder det som armband istället)
Flätat armband från ståndet utanför St per.


Fredag!

Zacke vaknade tidigare än vanligt imorse så han åkte i säng redan nu. Ska börja packa och fixa mig alldeles strax. Först ska jag bara kika runt lite på datan och hinka kaffe!




Gratttttiis till alla som tar studenten idag!! Hoppas ni får en bra dag trots vädret!

Kappahl och Lindex!

Om jag inte precis beställt min skinnjacka från H&M hade risken varit att jag klickat hem den här från Kappahl ganska så stor.  Tur i oturen som jag brukar säga då den från H&M var en slant billigare!

Men erkänn, visst är den snygg!?







Till det hade jag gärna haft på mig detta nitarmband från Lindex.
Det ska spanas på imorgon.. Hade gärna lagt en beställning men när frakt och sånt går över 100lappen känns det mer värt att spana på det i butik.. Speciellt när det bara gäller ett armband! :-) Så imorgon gott folk, kanske, förhoppningsvis och ganska garanterat äger jag denna godbit!



Inte för mycket och inte för lite, preeecis så jag vill ha mina armband..
Har blivit lite svag för nitar!

Rea hos H&M!

H&M startade idag en stooor rea! Mycket kläder till ett bra pris! Som vanligt hittade jag för mycket men fick sortera bort det mesta då plånboken inte är lika köpglad som jag... :-)

Fast rätt så mycket vart det nog iallefall måste jag medge!
(klickbara bilder)


Från rean:
Väskan, kepsen och skjortan la jag i en beställningen förut också. Men tog bort den! Tur det! ;-)
Skjortan är från herravdelningen btw!






Beställde även en bikini. Den var dock inte från rean.
Fast det gör inte så mycket, jag gillar den!



Torsdag!

Dagen idag har tråkigt nog bara fört med sig regn, regn och regn.. Hade inte skadat med lite sol så jag fick förbättra brännan lite! :-) Nåja den som väntar på nåt gott..

Petra var här och kolla på hem till gården också.. Planerna inför lördag är i full gång! Ser verkligen fram emot det! Gamla tider är alltid dom bästa tiderna.. Och jag kan garantera att våra gamla tider kommer återupplivas på ett eller ett annat sätt! Me like! Finns dock några hinder för lördagen, eller hinder och hinder.. Vet bara inte hur jag ska planera allting! Ahmed börjar jobba vid 10, jag åker hem, klockan 16 ska Zacke lämnas och innan 18 helst ska jag vara o knutby?! Tar cirkus en timme dit.. Åhh! Måste få allting att gå ihop! Nu ska det tänkas här! Tänkas så det kokar..


Helgens planer!

Helgens planer bara ljusnar och ljusnar och jag blir bara friskare och friskare! Jag är pepp och alla är pepp!

Fredag: En nära vän till Ahmeds familj tar studenten, så är dit bjuden på middag och annat gott!
Lördag: Förfest hos Peter och sen Barbados och Arvingarna! Haha, några gånger under sommarn är det lite tillställningar här ute! Har varit där nån gång varje år och haft liiiika kul varje gång! Vi blir gänget som alltid och det blir party party paaarty!


Nu ska jag fixa och trixa med ett par jeans jag tänkt bära under lördagen.. :-)


Kramis bananis!


Videoklipp!

Haha! Helt klart dagens videoklipp! Skulle filma när Zacke jagade Ville men istället vart det när Ville krascha med moppen (ijoförsej vart det nog lite både och)!  Tokisunge!

Ursäkta för att jag höll kameran fel.. Verkar aldrig komma upp i mitt huvud att jag ska hålla den åt andra hållet. Ni får stå ut med det! ;-)
 

Sjukt snygg väska hos Gina!

Sååå snygg! 199 kr.
Den ska jag in och klämma på nästa gång jag är i stan!




www.ginatricot.se

Onsdag!

Godmorgon! Och nej jag vaknade inte nu.. :-)

Igår var en -skitdag- men tro det eller ej, idag mår jag bättre! Wii! Det onda i halsen sitter dock kvar, men annars mår jag prima! Verkar som om himlen spricker upp med lite sol också! Då blir det promenad! Wii wii!

Nu: Mitt älskade hem till gården!



Mobbingmoster!

Min lillasyster Linnéa tycker att Zacke likna Dumbo ibland (ni vet elefanten?) just för hans lite utåtstående öron och igår var mobbningen på hög nivå! Haha!

Här har ni Linnéa och Zacke! Enjoy!


Dagen igår och dagen idag!

Dagen igår spenderades i solen! Fick lite färg trots allt spring fram och tillbaka, Zacke satt på en filt i skuggan och tröttnade ganska snabbt på att jag satt en bit ifrån.. Men som sagt lite färg fick jag! :-) Nu får huden vila lite under dom här dagarna det är regn och rusk, så hoppas jag på fint väder framåt fredag - lördag!


Dagen idag har spenderats helt död på soffan.. Har blivit dunderförkyld igen! Halsen har svullnat igen så jag knappt kan äta, dricka eller ta alvedon. Huvudet värker och jag mår illa. Fy, fy, fy! Åkte upp till öppna mottagingen för att kolla om jag hade halsfluss, det visade negativt! TUR! Eftersom jag ska ut och svira i helgen hade halsfluss varit min värsta fiende.. Visserligen är sannolikheten att jag har halsfluss ganska liten då jag tog bort mina halsmandlar i 8:an. Men det var värt att kolla upp!.. 150 kr fattigare dock..


Nu gäller det att vila, vila vila, äta apelsiner, dricka thé och vila, vila, vila.. Måste bli frisk till på lördag! Mååste!


RSS 2.0