Lite pics.

Jag och Camilla satt uppe till över 03.00 inatt och vid 03.30 vaknade Zacke och trodde det var morgon... = En trött Maria. Dags att sova alltså! Slänger in några bilder som legat på kameran då jag inte har något vettigt att skriva. Vi hörs imorgon! Puss o kram!



Back!

Förlåt, förlåt, förlåt för dålig update men har farit och flygit dom senaste dagarna och knappt suttit vid datan. Igår hade jag iallefall en jätte mysig dag/kväll med Camilla och lilla Viggo. Mötte upp dom stan så handlade vi, hyrde film, fikade och tog sen bussen hem tillsammans där vi gjorde ordning tacos och när barnen somnade vart det film. Vi såg Twilight och New moon. Underbara filmer!

Tog bussen hem vid 14.00 idag men mötte upp lillsis på stan en stund innan. Handlade lite påskpresenter till Ville och Zacke.. :)

Nu ska jag röra mig mot tvn där Andra Avenyn väntar.. Snart iallefall, börjar 21.





Zacke sitter och käkar tacos och lilla Viggo ligger i babysittern brevid. Sötnosar!


Lite pics från helgen!

Tråkigt nog så dog min kamera igår så bilderna är bara från i fredags.



Avslutar med två riktigt sexiga bilder, haha!






Söndag!

Hallo! :)

Idag har vi mest bara tagit det lungt. Vart rätt sent igårkväll men hade riktigt trevligt så det var det värt! Vi tog oss iallefall ut en sväng på dagen så Zacke fick springa av sig. Det går fort nu minsann! Nästan så han springer ifrån oss, hehe! Vi gick även och handlade lite gott till kvällen. Vi ska strax se Avatar! Woho! Har verkligen, verkligen sett fram emot den filmen!! Dock blir det ju ganska sent ikväll igen eftersom klockan ställdes om.. Hade totalt glömt bort det!! Tur att mamma ringde och berättade det annars hade det blivit knaskalas imorgon när jag ska in på ett möte i stan! Tur att man har mammsen! :)

Hoppas ni har haft en mysig helg!





Lördag

Hej på er :) Har inte tid att skriva så mycket då jag har en busunge att springa efter hela tiden. Sitter iallefall och väntar på finmiddag (oxfilé) med vin och efter det kommer några gemensamma kompisar över till oss. Det blir nog en bra lördag :) Igår var jag så himla trött så låg mest och bara degade så det får bli party ikväll istället :) Eller party och party, vi kommer sitta här hemma och dricka lite och snacka skit.. :)

Nä nu måste jag kolla vad busungen gör.. Han sprang iväg med racerfart och sen vart han helt tyst vilket betyder bus.



hejdå för mig!

Nu säger jag hejdå och godnatt för mig idag. Dags att knäcka en kall bacardi breezer och njuta av att det är helg! Hoppas alla får en jätte fin fredagkväll! Kram!


Dagens O


Invigt en uteservering :)

Hej allihopa!

Hade en mysig dag på stan! Mötte upp Bigsis Emma och Lillsis Linnéa.. Kika lite i butiker. När Emma drog sig hemåt gick jag och Linnéa och invigde en uteservering! Mycket mysigt! Det är på tiden nu, 1 april öppnas tydligen alla uteserveringar i Uppsala och då jäklar ska det drickas kaffe ute med brillorna på! NICE! Zacke tyckte också om att sitta på en uteservering.. Hur kul som helst att mata fåglarna med cocosbollar ju ;)


Nu ska jag fortsätta knapra på mitt wienerbröd och dricka upp min påskmust i väntan på killarna som är och handlar pizza. Min mage skriker! Ikväll blir det lite partyy wowowoho!


Helg!

Snart kommer Alexandra hit på lite kaffe, var hundra år sen jag såg henne. Efter det bär det av in till stan för att göra några viktiga ärenden. Om jag hinner vill säga, lillsis Linnéa har nämnligen stuckit med min väska där jag har pass/bankomatkort och andra viktiga saker. Det är väll så det är att ha småsystrar... Suck!

Kommer inte hem efter stan men vi hörs senare mot kvällen, tar med mig min lilla vita som sagt.. :)





Milda makaroner

Nä ni, nu är det nog dags för mig att sova. Har en massa roliga planer inför helgen! Som vanligt.. ;) Så krafter behöver samlas! Ska in till stan imorgon ganska tidigt så jag får se om jag orkar slå upp min lilla burk innan. I vilket fall tar jag med mig den så uppdatering kommer att ske under dagens gång.. :) Godnatt på er, kramar!




Lillebror.

Min lillebror ♥

Hela jag smälte idag när vi satt och lekte med lera och Ville kollar på mig från ingenstans och säger - jag älskar dig mia. Jag älskar dig också Villeplutt! Det finns inget stopp på hur mycket jag älskar dig.. Världens finaste lillebror och gudson!


Ännu mera shopping!

Zackes:










Shopping!

Idag vart det som sagt lite shopping, både till mig och lillkillen. Hade lite rabatter att utnyttja.. ;) Visar först vad jag köpte till mig.. Zackes kläder kommer upp i ett annat inlägg!


Till mig:
En skön tunn vit topp med pärlor på axlarna.








Svarta tygskor med högt skaft. Älskar det rosa inuti!





Två armband, varav nitarmbandet har jag redan sen innan fast i silver.
Älskar armbandet med döskallen på! Äkta Maria armband :)






Midjehöga shorts!






Fejk stay-ups.. :)


Torsdag!

Hej på er! Har lite bråttom så slänger bara in ett snabbt inlägg innan vi ska ta bussen in till stan för lite shopping. Blir bara jag och Zacke idag. Lillsis Linnéa kanske skulle göra oss sällskap, det beror på när hon slutar. Jag ska åka in så att Zacke sover i vagnen och det går ju inte att dra ut på så mycket eftersom han har sina fasta tider. Oj nu såg jag hur mycket klockan var! Bussen går om en halvtimme och jag har inte ens bytt om! Bli inte rädda om ni ser mig idag, haha! Time to go! Kram



Jag och lilla Viggo sist vi var på stan o sprang :)


Övertid.

Dags att sova! På tok försent som vanligt... Natti.

Min kväll!

Zacke sover, jag klev precis ur duschen och nu blir det Andra avenyn... :) Solong!



Sööööötnos.


Onsdag

Soooool... :) Nu hoppas vi på att den stannar kvar några dagar och smälter bort all den här eländiga snön. Trött på vintern nu! Vill ha på mig gladiatorskor, shorts och ett skönt oversize linne! Det vore nåt det! :) Men den som väntar..... (Väntar alldeles för länge!)... Ska iallefall ge lillkillen lite lunch nu och sen går vi ut en sväng!




Zacke sitter och käkar frulle.


Tjuvstart.

Imorgon är det våffeldagen (för er som inte vet:) men här hemma tjuvstartade vi redan idag.. :)


Min kväll.

Rostade mackor - Thé - H&M - Nelly.

Dock ska ingenting klickas hem men spana skadar inte.
Finns ju alltid en liten önskelista i webshopen.. ;)

Solong

Zacke är ute med morbror!

Just nu är Zacke ute och härjar med sin morbror Philip i snön. Jag var alldeles för lat för att gå utanför dörren. Ett par nätter utan sömn har satt sina spår. Zacke hade nämnligen en vaken-natt inatt också, dock inte lika jobbig som dom andra nätterna. Jag ställde datan i hans säng och slog på drömmarnas trädgård och efter en halvtimme tokslocknade han i sängen framför datan. Dålig vana men what a heck ska man göra? Mitt huvud var så slut inatt så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Att sömn ska ha en sån stor betydelse!

Nu ska jag forstätta pumpa massa bra låter med Akon och sen blir det middag. Min mage skriiiker!






Tisdag

Godmorgon! Eller godförmiddag? Vi vaknade vid 07.00 tiden men lill-Z låg kvar och drog sig till 08.30.. Nu sover han sin powernap och när han vaknar ska vi se om vi kan ta oss ut. Snön vräker ju ner! Hade hoppats på regn idag (som dom sa på vädret) så snön hade smällt bort men icke. Jag är nog inte ensam om att längta till våren nu så det gör nog inget om jag är tjatig.. :)

Nu ska jag fylla på kaffekoppen!





Godnatt lovers

Time to sleep!.. :)

Zacke har fått en till tuggtand förresten så nu har han två små "tuggisar". Förklaringen till alla vakennätter med andra ord. Nu har den iallefall spruckit upp så inatt hoppas jag på att få sova. Uuhh vill inte ens tänka på alla tänder som ska spricka upp för honom! Men dom kommer väll när dom kommer.. Nu ska jag sova iallefall och det hoppas jag att lill-Z också väljer att göra, hehe. Jag är trött!




Dagens pics!

Haha, kaxig lillkille.




Kan stå på tå.. :)






Sötaste Viggo!




Zacke fick en alldeles egen chokladboll till fika, det uppskattades! :P




En trött Zacke på vägen hem!





Smile.. :)




När vi kom hem vart det middag! Någon slags wookgrej som Zacke älskade!




... Och det kanske syns på kläderna!


En date med Camilla och Viggo.

Idag fick jag äntligen träffa Camilla och hennes lilla Viggo som är så söt, så söt! Vi mötte upp dom på Kappahl där det vart lite shopping och sedan begav vi oss till IKEA för en fika/lunch. Jag fick mysa (dock ingen längre period eftersom Zacke inte låter mig sitta still i två sekunder, hehe) med Viggoplutten och det är helt ofattbart att Zacke har varit sådär liten. Tänk så snabbt tiden rullar iväg egentligen!

Zacke och hans nya kompis Viggo.. :D



Lägger upp mer bilder från dagen i ett annat inlägg.


Nytt till Zacke.




Den här tröjan kunde man plocka isär så det vart två tröjor.. :)
Väldigt bra! Bastoppar behövs alltid!


Äntligen ska jag få träffa lilla viggo!

Solen är så stark så det gjorde ont i ögonen när jag gick utanför dörren! Ingen gillar det mer än jag! ;) Sol, sol, hääärliga sol! Camilla ringde mig nyss och jag ska möta upp dom för en fika på IKEA. Äntligen ska jag få träffa henne och lillplutt! Förhoppningsvis möter Nike upp oss där också! Hon är så himla krånlig med planering så man vet aldrig, haha! ♥


Nä nu måste jag sätta fart här, ska ta bussen om en timme och lill-Z har inte ens vaknat än! Kram på er, hörs när jag är hemma igen!



Måndag!

Godmorgon!

Vilket underbart väder det är ute! Solen sken redan vid 07.00 när Zacke valde att slå upp sina stora bruna.. :) Men som vanligt var min lilla kille väldigt snäll och lät mig ligga kvar och dra mig ungefär en timme till! Lovely!

Nu sitter vi o käkar frukost, sitter med laptopen i knäet och Zacke sitter här brevid och käkar en macka. Sen blir det lek inomhus men efter att Zacke sovit sin powernap är det ju ett MÅSTE att gå ut i det fina vädret.. Zacke leker ju så himla fint ute så då kan jag bara sitta på en stol brevid i solen och dricka kaffe! Niiice! Vi har även planer att umgås med söta Nike idag :) Ska ringa och väcka henne nu tänkte jag! Hoho.

Hörs senare!


Pigg som en mört?

Japp, då var filmen klar.. Blir väll till att sova nu. Trots alldeles för lite timmars sömn i helgen känner jag mig hur pigg som helst just nu. Kan dock bero på allt kaffe jag drack för någon timme sen. Suuuck.. Får väll räkna får eller något för jag vet att jag måste sova! Annars kommer jag vara slut to the slut imorgon.




Godnatt, en massa kramar till er!

Ps. ser ni att jag har mössa på bilden? Hur länge sen var det inte jag hade det! Det ska det bli ändring på för satan i gatan var skönt det var! Ds.


Perfekt helg och nu blir det filmmys!

Long time no see.. Har inte varit hemma på hela helgen och därav ingen update. Nu är jag iallefall hemma efter en som vanligt perfekt helg! Fre-sön är verkligen dom bästa dagarna på hela veckan och jag lyckas alltid få till perfekta helger... :) Det ända som fattas nu är att jag saknar Camilla och hennes lilla Viggo så himla mycket! Hade verkligen velat få in en träff med dom i helgen, men jag håller tummarna för att vi kan boka in en träff i veckan! Jag vill ju hinna träffa lillen innan han växer ur sina presenter! ;)

Nu har jag lovat lillebror Philip att glo på film, vi har en slags "projektor" (eller vad det heter?) här hemma så det blir som att kolla på bio! Popcorn och cola är därför såklart ett måste, hehe.

Hörs efter! kram:)



Min riddare! ;)




Time to go!

Har tryckt i mig en massa pommes frites så min mage står åt alla håll och kanter. Däremot verkar inte Zacke så matglad idag. Har försökt gett han en massa och eftersom han inte äter välling längre är det viktigt att han får i sig något. Ska försöka ge han en yoghurt innan vi sticker iallefall... Gröten totalvägrar han.

Men nu måste jag börja packa, vi får skjuts in till stan av lillebror Tim! Snäll o söt lillebror man har :)



Slappa kläder idag :) Riktigt skönt!

Vit t-shirt - H&M
Beige kofta - Gina tricot
Sammets leggings - Cubus

och armband från massa olika ställen :)


Idag har min lilla man blivit bortskämd!


Fredag!

Hallo :)

Vart lite justeringar i dagens planering. Zacke ska till sin pappa imorgon istället så han får hänga med mig ikväll :) Har lite små planer men inget speciellt. Blir väll en öl och lite mys! Får ta lördagen till en liten utgång istället. Börjar känna mig som en riktig partymänniska men det är ju en av dom roligaste sakerna jag vet så what to do! ;) Morgondagen var egentligen tänkt som en vilodag men som mitt ordspråk brukar lyda: sova kan man göra i graven. Så sant som det är sagt! Hehe.

Dags att bege sig in till stan snart iallefall, ska göra lite ärenden med lillsis.



Orkelös.

Nu sover lillskiten och jag sitter och äter rostade mackor framför datan. Borde egentligen lära mig att inte äta vid datan men what a heck...

Har varit helt seg idag, ont i hela kroppen och bara velat sova, sova, sova...Vilket kan bli ganska svårt när man handskas med världens busigaste busfrö här hemma. Ska därför så fort jag publicerat detta inlägg röra mig mot sängen, eller börja göra ordning mig iallefall. Kom precis ur duschen så måste borsta egenom alla tovor i mitt hår (KAOS!!) och en insmörjning behövs också. Suck. Vart tog mina krafter vägen!? Tror jag är en sån här soluppfångare, måste ha sol för att fungera.. ;)

Imorgon ska jag lämna lilla mannen hos sin pappa. Han ska spendera sin helg där... Så jag är alltså barnfri denna helg också. Har pratat med Nike om att gå ut och ta en öl imorgon men resten av helgen blir nog bara lugn. Nog på tiden att samla ihop krafter (som inte finns och vart f*n samlar man dom?) men så säger väll man alltid, ellehur? ;)




Godnatt, KRAM!


For those about to rock!

Vi har precis vräkt i oss äppelpaj (eller Zacke vräkte i sig lättare sagt!) och det satt himla bra! Jag har alltid älskat paj!  Jag kommer ihåg när jag var liten och fick bestämma vad vi skulle äta på min födelsedag då vart det alltid blåbärspaj, hehe.

Annars idag händer det inte mycket, blir inget härjande i snön iallefall. Vädret är inte på våran sida om man säger så. Risk för att blåsa bort om man går ut... Ok, kanske inte riktigt så illa men jag vet att Zacke  h a t a r  när det blåser! Vi myser inne istället.. :)




Snart helg!

Goddag! Sitter just med en kaffelatte och kickar igång dagen. Räknar ner dagarna till helg gör jag också! One day to go! :D


jag har världens sötaste lillebror!




I love you Villeplutt


Spring/summer

Nu ska jag checka in nya H&M katalogen som landade i brevlådan igår. Har redan dragit en snabbtitt och det där kan bli farligt vill jag lova. SUMMER, SUMMER, SUMMER! Jag vill ha ungefär... Allt!! :)

Ska göra mig ett par goda mackor nu.. Och kanske en kopp thé.. Sova tidigt ska jag se till att göra också, bums i säng efter jag kollat in katalogen. My powers är slut. 

WOooOops, kom precis på att det är Andra Avenyn om en halvtimme, sova tidigt blir det alltså inte!



När hjärtat smälter.

Har precis lagt i säng min kille.. Han har varit riktigt mysig idag faktiskt :) Inte sådär galen som han brukar vara, hehe. Vi har myst en massa, läst böcker, suttit och kollat på barnprogram, ritat (ni ska få se teckningen sen), varit ute en sväng.. Och allt detta utan protester!! Kanske börjar trotset sakta men säkert avta? En sån här mysig Zacke vill jag ha varje dag! Har till och med fått en massa pussar och kramar utan att behöva fråga om det! Det är inte ofta! :P Som rubriken: När hjärtat smälter.



Lek i snön och favvomaten!

På eftermiddagen var vi ut och härjade i snön! Zacke lekte så himla bra idag så då kunde jag själv sitta och glassa i solen... :) När vi kom in vart det middag. Zackes favvomat, spagetti och köttfärssås. Han åt 3 vanliga "Zacke-portioner"! Trodde inte mina ögon! :) Matglad kille det där!


Nu ska jag gå och kolla vad lillskiten gör, låter som att han slänger ner alla skor från skohyllan... Nooo


Picasso!

Zacke ritar :)



Nya Picasso, reslutatet får ni se sen.. ;)

Zacke 1 år och 6 månader idag!!

För 1 år sen och 6 månader låg jag på BB med en ca 3 timmars nyfödd Zackarias. Kommer ihåg det som om det vore igår även fast tiden har tagit racerfart sen den dagen. Kommer ihåg hans mörka,mörka hår, hans fina ögon och hans knubbiga armar! Min lilla lilla bebis ♥


Här var Zacke ungefär 2-3 månader :)




Mamma älskar dig din lilla buse!


Godnatt!

Dags att sova! Ny dag imorgon! Hoppas på sol... :)
Btw blir min kille 1 år och 6 mån imorgon! ♥ Woho!

Kramis!

Zacke har fått lekt med sin kusin Tuva idag.. :)

Godkväll! :)

Idag har det inte hänt så mycket. Skulle åkt och pussat på lilla Viggo men det vart inte av. Skulle blivit på tok försent och både Zacke och Viggo lär ju behöva sova.. Men jag hoppas det blir av till helgen! Vill ju träffa lilla mannen!

Syster Sara och hennes Tuva kom ut idag på dagen och Zacke vart jätte glad över att få leka med sin kusin! Vi passade även henne en stund medan Sara och Simon var på husvising. Dom lekte jätte fint och var så söta mot varandra! Gullungar! Dom är i en sån rolig ålder nu! Tuva är ju bara ca 5 månader äldre än Zacke.. Och apropå det! Tuva kan redan räkna till 10!! Jag undrar om Zacke kan det om 5 månader!? Haha tveksamt.. Duktig tjej det där alltså:)










45 things a girl wants but will never ask for

Snodd från Lillsis!


45 things a girl wants but will never ask for

1. Touch her waist.
2. Actually talk to her.
3. Share secrets with her.
4. Give her your jacket.
5. Kiss her slowly.

Are you remembering this?

6. Hug her.
7. Hold her.
8. Laugh with her.
9. Invite her somewhere.
10. Hangout with her and your friends together.

Keep reading

11. Smile with her.
12. Take pictures with her.
13. Pull her onto your lap.
14. When she says she loves you more, deny it. Fight back!
15. When her friends say I love her more than you, deny it. Fight back and hug her tight so she cant get to her friends, it makes her feel loved.

Are you thinking of someone?

16. Play with her hair, only if she hasnt spent 382745623 hours on it.
17. Kiss her unexpectedly.
18. Hug her from behind around the waist.
19. Tell her she's beautiful.
20. Tell her the way you feel about her.

One last thing you need to do to show her you actually do mean it.

21. Open doors for her, walk her to her car. It makes her feel protected, plus it never hurts to act like a gentleman.
22. Tell her she's your everything. Only if you mean it.
23. If it seems like there is something wrong, ask her. If she denies something being wrong, it means she doesn't want to talk about it so just hug her.
24. Make her feel loved.
25. Kiss her in front of other girls, you know!

They might deny it but they actually like and kinda want you to tickle them.

26. Don't lie to her.
27. Don't cheat on her.
28. Take her anywhere she wants.
29. Text messege or call her in the morning and tell her have a good day at work (or school) and how much you miss her.
30. Be there for her when ever she needs you, and even when she doesn't need you, just be there so she'll know that she can always count on you.

Are you still reading this? You better because, it's important.

31. Hold her close when she's cold so she can hold you too.
32. When you are alone, hold her close and kiss her.
33. Kiss her on the cheek. (It will give her the hint that you want to kiss her)
34. While in the movies, put your arm around her and then she will automatically put her head on your shoulder, then lean in and tilt her chin up and kiss her lightly.
35. Don't ever tell her to leave even jokingly or act like you're mad. If
she's upset, comfort her.

Remember all these things when you are with her next.

36. When people diss her, stand up for her.
37. Look deep into her eyes and tell her you love her.
38. Lay down under the stars and put her head on your chest so she can listen to the steady beat of your heart, link your fingers together while you whisper to her as she rests her eyes and listen to you.
39. When walking next to each other grab her hand.
40. When you hug her, hold her in your arms as long as possible.

Make sure she knows she's loved.

41. Call or text her at night to wish her sweet dreams.
42. Comfort her when she cries and wipe away her tears.
43. Take her for long walks at night.
44. Always remind her how much you love her.
45. Sit on top of her and tell her how much you love her and then bend down to
her face and kiss her while sitting on her.


T-shirts.

Tröjor jag skulle vilja klicka hem till Zacke :)




Hur ska man kunna välja??


Si

. . . O v e r   a n d   o u t . . .

;)


.

Look into my eyes
Tell me what you see
You don't see a damn thing
'cause you can't relate to me
You're blinded by our differences
My life makes no sense to you
....



Jäkla tänder!

Godkväll! :D

Kom in för en liten stund sen, jag och lillebror tog en promenad med Zacke. Han sprang på väggarna här hemma så det var bara att ta ut honom en stund så han lugnade ner sig lite grann. Skönt med en promenad också :) Zackisen fick åka bob, om jag hade satt honom i vagnen hade han nog somnat och det ville jag icke!

Stackarn har så mycket problem med tänderna nu, ena tuggtanden håller på att spricka igenom helt och det är nog därför han blir så himla irreterad/ledsen hela tiden. Nu på kvällskvisten har det varit en riktigt ledsen kille här hemma! Jag gav honom alvedon och sen åkte han i säng vid 19.45.. Han sov bara pytte lite på dagen därför vart det lite tidigare nattning. Han somnade på en gång iallefall. Tycker tänderna kan komma spricka upp NU! Det är ju inte bara en tand som ska upp direkt, hela hans tandkött är rött och svullet så snart dyker det nog upp några gaddar. Jag hoppas han får en lugn natt iallefall! Tycker så synd om han när han ska störas så av tänderna.. :(


15.30

Nu har vi precis kommit in efter att ha varit ute och härjat i snön. Solen värmer verkligen nu :) Jag kanske är tjatig men herregud vad jag längtar till våren/sommaren!!

Till mellanmål idag vart det chokladpudding, det var första gången Zacke åt det och han mer eller mindre vräkte i sig det! Var en kille full med choklad sen ska jag berätta för er!




Och så vart det ju självklart ett klädbyte efter chokladpuddingen ;)


Pics från i lördags!




Det här är tyvärr dom ända bilderna jag vågar lägga ut. Risken kan bli stor att ni tror att jag är dum i huvudet annars... :) Inga kort var seriösa för 5 öre, förutom dessa 3 då (eller två? vet inte om man ska kalla det tredje kortet seriöst från min sida, hehe!).


Måndag!

Goddag! ;)

Shit, jag är fortfarande sliten efter helgens bravader. Märks att man inte klarar lika mycket längre, hehe! Delvis så beror det väll på att man inte kan vila lika mycket "dagen-efter" som man kunde göra förut. Nä nu är det återhämtning som gäller! Kanske ska ta en promenad ner till Gunsta senare, det är ju så härligt väder! Ska försöka dra med mig Lillsis också, gav henne en förvarning igår så jag hoppas hon hänger på! Roligare med sällskap :)


Godnatt!

Time to the ZzzZzZzz.... Sleep :)
Godnatt, KRAM!



assåå hejj sötizar ;o) jag heter mariaH :o) o ja é seriösast i heeela stan! PööZZ & KJAM! *smack*


Perfekt helg!

Hej på er! Vilken jävla kväll jag hade igår!! Vilket drag det var :) Partade med mina 3 systrar nästan hela kvällen! När det vart dags för utgång splittrades vi, jag gick och mötte upp sällskap på Firman. Tog en öl där och sen vidare till Oasia. Kvällen avslutades på Max där jag även träffade på söta lillebror Tim! Kom hem tok för sent och det vart nog liiite för mycket dricka igår så idag är jag slut! Slut, slut, slut! Men det var det faktiskt värt, bästa kvällen på länge! Tack mina söta systrar för igår ♥


Nu ska jag spela tvspel, jag har blivit gryyyyym! Trodde aldrig jag skulle bli den som skulle fastna framför ett tvspel men hej så fel man kan ha! Hoho! Till det blir det popcorn och sodastream-lärre :) Perfekt avslut på en perfekt helg!



Kommer fler bilder senare! :)

 


Partaj!

Heeelllooo :)

Sitter just nu här hemma utan Zacke. Små tomt måste jag få säga. Kom precis hem från farbrors kalas firande. Var mysigt! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sen blir det tacos här hemma. Efter det är det bara att swischa om till partyclothes och knäcka en kall! Min käre far skjutsar mig till bigsis så då slipper jag tänka på bussar! Skönt!!

Ser fram emot en bra kväll :)



Kramar i massor!


Kattbebisar :)

Nu sover lill-Z. Han somnade utan problem så förhoppningsvis blir det en lugn natt. Han borde vara trött som han har härjat idag + att han har fått varit ute två gånger... :)

Jag själv sitter och tittar på min tokiga katt som springer omkring här. Hon väntar förmodligen kattbebisar (hon har gått ca 5 veckor) och sedan dess har hon blivit helt knäpp. Haha nog med att hon varit lite udda förut men nu är det ju värre än värst! Tokisen. Längtar tills kattbebisarna vill komma ut iallefall, en av dom ska nämnligen bli MIN! Egentligen Zackes.. Skaffar den för hans skull! Han älskar katter och eftersom vi förmodligen flyttar snart så tycker jag att han ska få ha en liten katt dit vi flyttar också. Han är ju uppväxt med katter och han älskar dom verkligen! Ett tag trodde han nog själv att han var en katt, det ända han kunde säga var - Mjaaaoouu.. :)



Hans favorit linne, han sover i det på nätterna och varje gång när det är dags att söva honom blir han jätte glad och pekar på linnet när jag ska klä på honom det :) Han tror ju det är en katt!


Lugnt ikväll och party imorgon!

Det slog mig nyss att det är heeelg! Woho :) Kvällens planer blir bara lugna men imorgon ska jag först på dagen fira min fabror som fyller år och på kvällen ska jag till min storasyster + sambo som har lite partaj hemma! :) Kommer ju bli en kanon helg! Zacke ska vara hos sin pappi lördag - söndag så det innebär ju även sovmorgon på söndag!

Nu ska jag käka!


Solig dag.

Så nu har vi varit ut i det fina vädret, går nog ut om en stund igen. Zacke verkar så himla rastlös så det är lika bra att han får springa av sig så han sover bra inatt! Nu har Villeplutt kommit hem från dagis också så ska försöka få med honom ut så att Zackeliten har någon att leka med :) Jag är ju den tråkiga mamman vettni som inte förstår nånting. Hehe.





Fredag!

Hej på er!

Har haft en helvetes natt med en Zacke som inte velat sova. Han vaknade vid 00.00 tiden och somnade inte om förrän klockan var strax efter 03.00. Han valde sen att slå upp sina bruna vid 05.45. Puh! En sliten mamma var det imorse! Zacke tog nog också åt sig av den dåliga natten och somnade igen vid 07.30 och sov till 10.00 tiden. Så idag blir det ingen powernap för lillkillen, risken är ju väldigt stor att det blir samma visa inatt då. En dag utan att sova vet jag ju av tidigare efarenheter att han klarar galant ;)

Nu sitter jag och försöker piggna till med en kaffe, ska alldeles strax klä på Zacke overallen och gå ut i det fina vädret. Inte långt kvar till vår nu :)


Trötter, glader och shopper

Alltså, jag är så himla trött just nu och ändå tvingar jag mig själv att sitta uppe. Någon anledning till det kan jag dess värre inte ge er men jag kommer nog få sova gott senare iallefall :) Zacke brukar sova till åtminstone 08.00 på morgonen och så länge man har en vattenflaska brevid sängen när han vaknar kan jag få ligga och dra mig till 09.00 tiden :) Snäll son eller vad? Åtminstone på den punkten, haha!

Nä, nu kom jag av mig! Kände på mig redan innan jag började skriva att detta skulle bli ett snurrigt inlägg och hade jag inte rätt, johoru. Är glad iallefall, väldigt glad! Börjar känna att bit för bit faller allting på plats igen!

Gjorde ett busigt klick på Nelly nyss, bara för att jag är glad och förtjänar det. Vem förtjänar inte lite snygga kläder lixom? ;) Och där tror jag tröttheten tog över. Man ska ta mig med en nypa salt när jag är trött. Så ni vet.




Sjal.

GIVE ME!



Var som vanligt när jag verkligen vill ha någonting slut i lager. MEN det stod att det snart skulle fyllas på och då är det nog lilla jag som gör ett *host* klick *host*.

Trots!!

Idag har min skitunge varit trotsigare än trotsigast. Trots, trots, trots och åter trots..... Ibland vet jag inte hur jag ska orka. Jag vill ju inte ge med mig heller när det är någonting han inte får för det lär han sig ganska snabbt av och utnyttjar det gärna. Det gäller att vara benhård! Men när det bara är skrik o bråk och ännu mera skrik och bråk känns det som om hela mitt huvud ska explodera i molekyler. Tur att det finns - mellan dom där bråkiga stunderna - väldigt bra stunder då han är världens sötaste.


Lilla busiga snoris... :)





Update: Mitt förra inlägg har ingenting med det här att göra. När Zacke härjar o trotsar med mig så gör det inte att jag blir irreterad, snarare orklös. Men som vanligt när man är orklös och har noll krafter kvar så ska det ju självklart kryddas på ÄNNU mera, denna gång med väldigt irreterade saker. Men som sagt, förra inlägget har ingenting med det här att göra! :) Solong!


Torsdag.

Har inte bloggat på hela dagen för har varit så himla irreterad! Bäst att hålla sig borta från bloggen då för annars är det lätt att man skriver saker man ångrar.. :) Vilket fall ringde Camilla mig nyss och det fick mig på bra humör igen! Allting var bra med henne och lillkillen :) Webbisbilden har kommit upp nu också och han är ju så himla söt! Nu längtar jag såååå mycket efter att få träffa honom i verkligheten! :)



Lillplutten Viggo!




Godnatt!

Nu är jag riktigt SLUT, trött som bara den. Time to sleep med andra ord..

Hoppas lillskiten sover bra inatt.. :) KRAM!


Puss o kram vi syns på stan

HELLO ALLA GóA & GLADA! ;)

Det gick galant att söva Zacke, nemas problemas. Täppt i näsan är han fortfarande men helt klart på bättringsvägen! Så himla skönt, trodde verkligen att det här skulle bli en långdragen förkylning men det är nog bara "tuggtanden" som ställer till det. Första riktiga problemet han har haft med tänder, han verkar vara jätte öm. Jag får inte ens borsta tänderna på honom.. Tidigare när han har fått tänder har han bara sovit dåligt under nätterna (och kanske några extra blöjbyten då;) men annars har han aldrig verkat haft ont. Nåååja nog om tänder!

Jag har haft en mysig kväll :) Gick ut i friska luften och så har jag umgåtts (shit vad ordblind jag vart nu, stavas det så? Låter helt fel! Umgåtts?) med mina små syskon! Nicenicenice.. Nu ska jag slänga i mig två mackor och ett glas oboy! Tjing





Dagens pics!


Kommentarer o frågestund!

Från och med nu så börjar jag svara på era kommentarerna i min egen blogg :) Så ni vet ifall jag inte svarar. Även om det tycks verka jobbigt får ni gå tillbaka till inlägget där ni kommenterat, för där kommer mitt svar att hamna! :)

Kanske inte har så många läsare som undrar något men nu passar det ju perfekt med en liten frågestund, fråga vad ni vill.. Jag svarar! :D


:D

Camilla ringde mig nyss och allting var jätte bra med dom! Åhhhhh :) Nu längtar jag så himla mycket tills jag får träffa lilla miraklet!! ♥ ♥

Onsdag

Godmorgon! Jag och lillZ sitter och käkar fruskost just nu :) Hans fökylning verkar vara bättre idag! Lite snorig men annars verkar det inte vara någon fara. Skönt! Efter att han somnade om igår så sov han hela natten också så den här förkylningen verkar redan ha börjat vända! jippie

Idag har vi inga planer alls. Vi håller oss hemma och vilar upp oss! Går nog ut en sväng senare men thats it :)


Nattinattinattnattnatti

Ligger i sängen just nu.. Zacke vaknade och vägrade somna om så han ligger och bläddrar i en bok här brevid medans jag knappar omkring på datan. Ska försöka söva om honom strax, han måste bara få lugna ner sig. Godnatt iallefall, så fort han somnar ska jag också sova. Kram!


Stackars Lillzack

Tycker så synd om min lilla Zackarias just nu.. Det krävdes en brottningsmatch för att få honom att somna. Ingenting funkade. Tillslut la jag mig brevid och lät han vara, han satt upp i sängen och lekte och drack upp en hel flaska saft. Han verkar vara så himla törstig! Efter en liten stund kröp han upp och la sig på mig sen somnade han på EN gång... Däremot vart det ett illvrål när jag skulle lägga tillbaka honom i hans säng. Han verkar inte vilja ligga lågt med huvudet (och inte själv heller för den delen, han höll i mig så hårt när jag skulle lägga ner honom) så jag la upp en massa kuddar under hans madrass i spjälsängen och då somnade han om ganska snabbt. Snoret täpper till så han inte ens kan ha nappen (!) och utan napp kan han ju inte sova.. Nu efter många om och men sover han iallefall.. UTAN NAPP.. Helt otroligt!

Jag hoppas att han får sova ordentligt under natten och att den här förkylningen släpper fortare än kvickt!!




Mammas kille ♥


Sötaste viggo!

Så underbar liten kille!
Nu längtar jag så himla mycket tills jag får träffa honom!!



Dagens pics!

Trots Zackes eländiga förkylning och noll matlust har han varit väldigt glad idag (som ni ser på bilderna, hehe) och lekt hur bra som helst! Han och Ville kommer så bra överens nu när Zacke börjat förstå mera. Jag var ut en stund på eftermiddagen så killarna fick springa av sig lite och tror aldrig jag hört dom skratta så mycket åt varandra :) Det var snöbollskrig på hög nivå! Självklart satte jag en gräns på inga snöbollar i ansiktet och det förstod dom båda två :) Förutom Zacke då som la sig själv med huvudet före i snön, haha.

Nu på kvällskvisten har det varit full rulle här inne och både Ville och Zacke har härjat på som sjutton med pappa/morfar (som ni också ser på en av bilderna:)

Dagens pics! :)



Viggo är här!

Åh jag är så himla glad just nu! Har precis fått reda på att lilla Viggo kommit till världen! :D Grattis Camilla och Jocke! Jag hoppas allt har gått jätte bra! Längtar tills jag får träffa lilla familjen! ♥

Som jag längtat efter denna lilla kille! Nu väntar jag på webbisbilden!!! :D:D


Sjuk lillkille.

Lillkillen har blivit jätte förkyld och som vanligt när han blir snorig spyr han. Är väll allt slem som samlas. Vilket fall så spydde han ner hela mig och sig själv innan han skulle sova sin powernap. Inte lätt när det blir så för gröten är ju bara att utesluta eftersom han spyr lättare av den. För övrigt verkar han iallefall må bra, han har inte feber eller nånting och humöret är det inget fel på heller. Lika livlig som vanligt.. Det är oftast nätterna som brukar bli värst, får väll hålla tummarna på att detta inte blir långvarigt.

Jag själv börjar också känna mig förkyld, känner mig tjock i halsen och allmänt hängig.


Tisdag - Zacke har fått sin första tuggtand!

MORNING! ;)

Verkar bli fint väder ute idag också! Blir till att ta sig en kaffe och sätta sig i solen senare :) Om vädret fortsätter såhär borde väll snön smälta snart? Och våren kika fram? Åh så jag längtar. Tänk att slippa alla dessa kläder, speciellt Zackes. Han skulle bli överlycklig att få springa utan en tjock overall.

Btw har Zacke fått sin första tuggtand! Upptäckte det imorse! Känns som om det händer något nytt varje dag nu. Skulle behöva en broms så man fick bromsa.. åtminstone en liten stund..

Nu ska jag fylla på kaffekoppen! TJING!




Ont i magen?

Nu sover lillZ.. Ingen gröt fick jag i honom, något stark vilja har han men samtidigt verkar han vara dålig i magen och får kvälvningar av gröten så vågar inte trycka i honom det om det nu är så att han har ont i magen. Lite fil med puffar gick i iallefall. Hoppas han inte råkar ut för det vi andra har haft med magen, jag hade ju ont i magen nästan 3 veckor och nu verkar resten här hemma också börja få det. Wierd.



Godmiddag och finbesök!

Det vart hembakat bröd med soppa till middag. SÅ HIMLA GOTT! Älskar min mammas hembakade bröd, Zacke också minsann. Han åt hur mycket som helst :) Tur det, för gröten vägrade han att äta nyss. Försökte hur länge som helst och får väll försöka om en liten stund igen. Han sover inge bra på tom mage och om han inte äter gröten som han ska kan jag räkna med en vaken natt inatt. SUCK!

Efter middagen kom Camilla hit på en kaffe och en massa prat! Har fått en massa glada nyheter och jag vill att Viggo (hennes bebis) ska komma nu.. Längtar så jag blir tokig! Inte långt kvar nu.. En filmkväll måste vi hinna med innan viggo bestämmer sig för att titta ut.. :) Kan ju bli rätt mycket i början när man får en bebis. Om jag inte minns fel stängde jag in mig rätt rejält när Zackisen kom och det är ju rätt förståligt.. Men samtidigt svårt att förstå när man inte själv har barn..


Nog om det! Nu ska jag dricka ännu mera kaffe :) Ciao bella




Today

Jag o lillz tog en powernap tillsammans och nu är det dags att bege sig ut i det fiiina vädret! Hoppas ni har en bra dag! Kram!


Måndag

Godmorgon!! Med mig är det kanon idag :) Har sovit som en stock hela natten. Skönt! Nu sitter jag och försöker få tag på bästa Camilla som är på vändningsförsök med lilla Viggo! Lillkillen ligger visst i säte.. Jag hoppas allting går jätte bra! Jag vill att han ska komma ut nu nu nu nu :) Hihi.

Nope, nu ska jag hinka kaffe och sen om Zackeliten har tur så går vi ut en sväng.



Vad får era barn att sova hela nätter?

Goderkväller.....:)

Zacke ligger och slumrar i sin säng just nu, han fick ett bad innan det var dags för nattning så han somnade riktigt bra. Jag förstår inte varför barn (kanske inte alla men har hört att det blir så för många) sover bättre om dom får bada innan läggdags. Är det att det lugnar ner dom? Jag vet iallefall vissa metoder som gör att Zacke sover hela nätter och en av dom anledningarna är om han får bada innan han ska sova.. :) Han älskar ju att bada också så det är ju perfekt!

Några fler anledningar är

♥  Om han ätit ordentligt under dagen. 

♥ Han får absolut inte sova sin dagliga powernap längre än till 13.00. (Och inte heller mer än i 1 1/2 timme)

♥  Inte sova innan 20.00 på kvällen. Han somnar alltid mellan 20.00 - 20.45. Beror på hans humör.

♥  Om han har varit ute mycket under dagen.

♥  Lekt mycket under dagen. (på tal om det, det är så perfekt att Zacke börjar komma upp i ålder nu för han och Ville leker så himla fint!)

♥  Och så finns det ju en massa andra saker också men inte saker man kan göra riktigt varje dag om man säger så. Nickis Lekland är ju en klar 1:a för att få Zacke att sova en hel natt. Dock skulle det bli lite dyrt i längden så kan inte lägga den som nummer 1 på listan. Tråkigt nog.

(det finns så många fler anledningar men kommer inte på nånting på rak arm just nu. En väldigt viktig sak är ju också fasta rutiner, fast Zacke sover faktiskt lika bra även om man skjutit lite på dom)


Jag vill avsluta detta inlägg med att skriva att Zacke började sova hela nätter för bara några veckor sen. Innan dess så var som flesta nätterna katastrofa! Det hände ungefär 4-5 gånger per vecka att Zacke villa komma upp vid 23.30 tiden och vägrade somna om på cirkus 3 timmar. Trots det vaknade han tidigt, tidigt på morgonen. Jag är alltså en väldigt glad och utvilad mamma just nu som hoppas på att Zacke kan vänta med dom andra tänderna ett tag ;)

Vad får era barn att sova?




Sötaste Zackis på hela jorden!


Party igår och trött idag!

Hej på er :)

Idag är jag lagom trött. Har knappt fått någon sömn alls. Vart förferre igår, Lillsis joinade oss också och sen vart det en öl ute :) Väldigt nice! Hade riktigt kul med mycket skratt och en massa prat. Vet att jag sagt att jag inte diggar utgångar längre men igår satt vi bara vid ett bord och pratade medan vi delade på en kall kanna öl.

Idag som sagt är jag riktigt trött, har inte gjort  n å g o n t i n g  under hela dagen förutom att vilat och lekt med Zacke. Tröttmössan här vettdu...Hehe. Hur som :) Har haft en riktigt bra helg iallefall (om man utesluter vissa delar) och ätit en massa god mat. Världens godaste pizza igår och tacos idag! Mmmm! Nu har jag stillat mitt behov av både pizza och tacos för ett tag framöver.. Har nog stillat partyhumöret för ett tag också. Som jag känner just nu iallefall, hoho.

Nu ska lillskiten tvättas och borsta tänder och om 20 min är det läggdags. Har längtat efter 20.00 heeela dagen, haha taskigt men sant! Ny dag imorgon... Ny vecka också dessutom! Me like!

Jag igår :)




Kramkramkramkram!


Happy birthday to you.. I efterskott :)

Nu blir det till att väcka min solstråle, käka lunch och sen åka ner till mitt syskonbarn Gustav och gratta honom i efterskott :)


Pics

Lite bilder jag missat att lägga upp :)


Nya skor!

Zacke har fått nya skor.. Så fina :)


Lördag

Hej på er! :) Idag känner jag mig på riktigt bra humör, solen skiner, jag känner mig utvilad och hade det inte varit för all den här snön hade jag trott att det var vår.. :) Nu ska jag kicka igång dagen med en kaffelatte! Perfecto


Natti

Har ätit popcorn så jag har ont i magen.. Dags att sova.. Håller på att somna sittandes :) kram på er!

Fredagsmys!

Zacke sover, popcornmaskinen är igång, ett glas kallt cola är upphällt och som ett litet plus i kanten fick jag hem ytterligare en katalog från H&M idag, hittade hur många snygga saker som helst så nu är det jag som ska spana in webshopen :) NIICE!


Bilder från Nickis lekland!

 

Det vart en hel del :) Och det är här ändå bara småpotatis jämnfört med hur mycket bilder jag tog! Hehe.


Nickis!

Haloo :)

Idag har vi varit och lekt på Nickis hela dagen (ett "lekland" för barn om ni undrar) med Madde och Zackes 2 kusiner (Kevin & Liam:). Han hade så himla roligt och det ska verkligen göras om! Dock gjorde det så Zacke bara sov ca 20 min idag så det är en trött kille här hemma just nu... När vi kom hem efter allt lek o stoj var Sara och söta Tuva här! Så det vart ännu mer lek :) Tror Zacke kommer decka snart om jag ska vara ärlig! Hehe. Vi har haft en riktigt rolig dag iallefall! Men nu är jag sluuuuuuut, inte bara Zacke som är trött här inte. Det blir därför en lugn kväll hemma med kanske en film? och popcorn! Tidigt isäng blir det nog också.

Imorgon ska vi till mitt syskonbarn Gustav som fyllde hela 14 ÅR i söndags.. Galet... Stora killen nu ju!! Fjortis o allt, hihi. Blir fika och grattning där iallefall sen beger jag mig nog mot lördagsmys på kvällen ;)

Kommer en massa bilder från Nickis snart.




Senaste shoppingen!

Från polarn o pyret.




Från Lindex.
¨


Torsdag!

Hej på er! Länge sen ni hörde från mig :P

Har inte suttit framför datan någonting, är inte hemma heller. Åker hemåt imorgon. Men nu tänkte jag iallefall slänga in ett kort inlägg innan det är dags för påskmust, popcorn och en skräckis :) Eftersom jag ska vara hemma hela helgen kör vi lite fredagsmys idag istället ;)

Igår hade jag en trevlig kväll med någon öl och trevligt sällskap :) en massa prat och andra trevligheter. Var faktiskt riktigt mysigt att bara sitta och snacka och ta en öl. Det där med utgång har jag tröttnat lite på. Nåja..

Hoppas ni har en mysig kväll! Tänkte slänga in ett inlägg med senaste shoppingen också men sen blir det byebye för idag!



Zacke i tisdags när han luncha med mig och Camilla ;)


Onsdag

Hej på er!

Hade en jätte mysig dag igår med Camilla. Vart lunch och shopping (till zacke, bl.a från polarnopyret och lindex, visar sen) på stan.

Sitter hos Camilla nu med :) dricker massa kaffe och pratar bebissnack. Ska strax bege oss in till stan :)

Ha en bra vinterdag. Världens finaste väder ute ju! KRAM!

Time to go

Nu ska jag och Zacke bege oss in till stan. Blir först ett viktigt ärende och sen shopping och lunch med Camilla :) Bra dag o solen skiner, wooho


Godmorgon! Tisdag idag :)

Godmorgon allihopa! Idag var jag och Zacke uppe med tuppen. Var tänkt att jag skulle ringa massa samtal men telefontiden börjar inte förrän om en halvtimme. Vi sitter iallefall och käkar fruskost nu och om sen blir det jag som sätter mig i telefonen. Orkar inte med massa krångel så hoppas på det bästa!

Vi hörs av senare, ska ringa Camilla nu också och se om hon vaknat! :)

Lillkillen sitter och äter fil med puffar :) Stora favoriten!


Finbesök :)

Idag fick jag och Zacke finbesök av Camilla, Erika och söta lilla Elvira :) Vi drack kaffe och pratade medans småbarnen lekte. När dom begav sig hemåt vart det middag och sen har jag bara degat. Hela min kropp känns som spagetti. Not fun at all...

Imorgon är planerna en stadsresa med Camilla.. Dock är det massa problem som dykt upp men jag hoppas det ska lösa sig! Är så frustrerad just nu, imorgonbitti är det jag som går upp tidigt och ringer viktiga samtal!!

Nu ska jag ge lillkillen gröt, byta blöja, borsta tänder och söva. Vi hörs efter! Ciao!




Sötnosarna Zacke och Elvira :)


Innedag!

Har bestämt mig för att det blir en innedag idag. Snön bara öser ner och känner inte att jag vill ta ut Zacke i det här vädret. Istället kommer bästa Camilla (& bebismagen:) hit och gör oss sällskap! :) Tar mig in till stan imorgon istället, håll alla era tummarna för bättre väder!





Sötnosar!

Zacke tycker så mycket om sin kusin Tuva ♥


Måndag

Godmorgon! Jag och Zacke har precis ätit frukost och sitter nu framför bolibompa och myser. Magen känns bättre idag men inte helt 100. Får se om jag orkar ta mig in till stan som var dagens planer.. Vädret gör inte saken bättre heller. Snöstorm! Hur mycket snö ska det komma egentligen?


Bjuder på en glad Zackarias från kusin Liams dop förr-förra helgen! :)


RSS 2.0