Drink-time

Dagens planer vart lite ändrade. Hade tagit fel på vissa saker så någon stadsresa behövdes inte. Istället har jag haft en mysig dag hemma, storasyster Emma kom ju ut :) Nu däremot ska jag strax ta bussen in till stan för att sedan göra några goda drinkar. Mysfredag! Vi hörs imorgon, simma luuuugnt!


"Pyssel-Maria"

Fixade till en gammal vit H&M t-shirt.. Tog loss två paljettrosetter från ett par hårspännen och fäste med två säkerhetsnålar. Jag vart nöjd :)





Fredag! Weeey

Här sitter jag framför datan i myskläder och ett hår som står åt alla håll och kanter. Somnade med håret blött igår och det är vet nog nästan alla att det inte slutar bra.. Så det är väll dags att ta tag i mig själv nu eftersom jag ska in till stan om en liten stund.. Har lovat Emmieslemmie att vara hemma när hon kommer (om hon skyyyndar sig;) så jag tar nog en kaffe med henne och sen blir det raska steg ut till bussen... Solen skiiiiiiner! :D


Dags att lägga på lite smink på det här tröttisansiktet kanske..:) Höhö.


Lovely

Jag skulle inte tacka nej till att spendera en HEL dag såhär..
Taaaake me back!! To the beach, to the beach, to the beach.. Lalalalalala :)






Tell me something good?

Hello... Jag klev precis ur duschen och nu sitter jag och varvar ner framför datan med några smörgåsrån och kall,kall,kall juice. Har så himla mycket att göra och tänka på just nu och tyvärr har bloggen blivit lidande av det.. Har tusen saker att försöka fixa.. Problem att lösa.. Möten hit.. Möten dit.. Wäääääää! Mitt huvud exploderar snart! :) Varför kan det aldrig gå den vägen man vill? Kan man anlita en problemlösare tror ni? Mejla mig isåfall..

Och varför kan man inte ladda upp bilder nu då? SUCK


Rörigt.

Oj vad jag har blivit dålig på att blogga! Det har varit så himla mycket som snurrat i mitt huvud dom senaste dagarna, massa saker som blivit upp och ner.. Men nu är allt löst/fixat iallefall och det mesta känns på topp! :)
 
Hur som...Nu väntas det en filmkväll här, blir en skräckis!
Vi hörs som vanligt imorgon igen! :)


Avslutar detta röriga inlägg med en bild på mitt lilla sjöleeejooon.




Kramis.


Trevligt besök!

Hej hopp :)

Petra och  bästa Malin (bigsis) kom förbi mig runt 16tiden och åkte hem för ett litet tag sen. Det var mysigt! Vart lite prat och ganska mycket kaffe, hehe. Åker förmodligen till Petra ikväll.. Var så länge sen vi träffades så det ska verkligen bli kul! Vi har nog en hel del att prata av oss om.. Har ju saknat henne som sjutton! :)

Nu ska jag ge Zacke mat och fixa lite här hemma.. Vi höres!!


Helgens pics!

Som vanligt - Bättre sent än aldrig! :)


Zacke tyckte att han skulle ha morfars pjäxa på sig.



Nu tyckte Zacke det var på tiden att gå ut och vet exakt vart jackan/overallen hänger.



Kan själv.. Hmm.



Zacke älskar att härja i snön!



På Panini.



Söta syskon!



Amina & Zacke.



Amina matar Zacke med godis.



Tokiga Ville och Zacke åker skateboard ;)



Mina sötnosar!!





Matdags.



Efter maten lektes det med lera.




Det vart en hel del bilder i helgen.. :)


Måndag - BVC och annat skoj.

Måndag - Ny vecka - Nya tag.

Hej på er! Kom hem från BVC för ett litet tag sen.. Zacke fick sin sista dos vaccin idag och det gick helt över förväntan, här går man och oroar sig och så skrattar han när får sprutan. Haha! Han vart så nöjd när han fick ha ett plåster på låret och log sådär som bara han kan göra! Min duktiga kille! Bara för att han var så duktig gick vi till närmsta mack och köpte en leksak.. En polisbil med en polisman och tillhörande pistoler och sånt. Självklart köpte jag en till min plutt Ville också så det var två nöjda killar som fick varsin leksak när vi kom hem! :) Älskar att ge min plutt Ville saker för han uppskattar det så himla mycket! Zacke däremot fattar inte så mycket och vill hellre slita åt sig Villes fast han har fått en exakt likadan.. Han börjar väll komma in i den åldern då han ska allting som alla andra har oavsett vad det är för något.

Zacke imorse innan vi skulle klä på oss och knalla ut till bussen.




Zackeliten på bussen.





 


Shoes.

I fredags när jag och Zacke mötte upp Nike för en fika överraskade hon Zacke med ett par skor. Han vart överlycklig.. Han har haft på sig skorna heeeeela helgen! :)

 Tack världens bästa Nike!



Say hello?

Bloggfria helger verkar ha blivit en vana för mig! :) Men det händer så mycket på helgerna nuförtiden så att slå sig ner framför en data är det inte ens på tal om, hehe. Hade iallefall en mysig dag på stan med Nike i fredags och i lördags vart det lite party med lillasyster.. Har  haft en mysig helg med personer jag tycker om ♥

Idag mötte jag upp mina två små söta systrar på stan och tog bussen hem tillsammans. Åt middag och tog det lugnt, snart är det dags att röra sig mot sängen. Ska upp ganska tidigt imorgon till BVC. Zacke ska mätas, vägas och vaccineras.. Uaaah :/




Zacke pratar i mobilen!


Fredag! Äntligen!

Hej på er! Idag vaknade jag upp på bättre humör! :) Kanske för att jag har lite roliga planer under dagen och kvällen. Ska in och luncha med Nike och Sarah.. Sarah har nämnligen inte träffat Zacke än så nu är det på tiden.. Jag säger som hon - han blir ju inte mindre direkt! Haha nej det blir han verkligen inte! Han växer ju så det knakar nu..

Mot kvällen kanske det blir nåt gott dricka, we will see.. Det är ju trots allt fredag!! ;)


Poose-Zacke


For real!

Usch, känner mig helt ensam när jag sitter här i mörket.. Är för pigg för att sova och är för trött för att göra nånting överhuvudtaget. Tänkte läsa en bok men hell no, alla böcker jag har i mitt rum har jag redan läst två gånger och jag har så svårt för att komma in i böcker så att börja på en ny hade det ändå inte varit någon frågan om. Tänkte måla men nope, vad ska jag måla för nåt? En svart tavla som symboliserar vad jag känner just nu? Hahaha patetiskt

Visst lyckas jag med att se riktigt depp ut?
Jävla vinterdepressioner! ;)


Paket på posten!

Som innehöll detta:


Clean.

Halo! :)

Jag & LillZ klev (eller aa lillen fick man dra ut lättare sagt med världens illvrål) precis ur duschen. Satt riktigt bra! Nu är det bara en insmörjning som behövs sen känner jag mig som en människa igen! ;)

Nu blir det gröt för lillkillen och rostade mackor för mig innan det är dags för blöjbyte, tandborstning och sövning! Hörs om en stund.

Duktig kille hjälper mamma att torka upp vatten! ;D


Torsdag.

Såg att mitt inlägg från igår vart publicerat nu. Wierd.. Är fortfarande kvar hos Camilla iallefall, vi hade en jätte mysig kväll igår. Gjorde hembakad pizza och kollade på film. Erika och hennes lilla Elvira på 7 månader kom också förbi :) Nu ska jag dricka lite kaffe och vara social med Camilla innan det är dags för hemgång. See you!

Onsdag.

Hej på er! :) Idag ska jag och Zacke äntligen ut och röra på oss lite grann. Behövs! Man blir så himla hängig och trött av att bara sitta hemma. Vi ska med Camilla till BM (där hon ska kolla magen:) och hämta ut lite paket! Yihoo äntligen! Sen bär det av till Camilla på middag och filmkväll.. :) Mys! Sover kvar där tills imorgon så vi får se om jag bloggar nånting mer idag. Måste packa ihop lite saker nu och sen blir det till att väcka Zacke och ge han mat innan vi sticker! Tjiiing!


HOPPAS!

Sorry för kass update idag men har hållt på med en massa andra viktiga saker på datorn.. Allt jag har att säga är - Hoppas! Hoppas! Hoppas! Hoppas!!!


Mumsfillibaba

Mina berömda kaffelattes! ;) Ho-ho-ho-ho!



Ikväll hoppas jag att Petra kommer förbi :)

Tisdag.

Hej på er! Känner mig riktigt seg idag, skulle åkt in till stan på morgonkvisten var det tänkt men jag orkar verkligen inte. Börjar känna mig förkyld igen också, skit! Ska försöka ta mig ner till gunsta en sväng iallefall.. Inhandla lite saker och kanske föreslå bigsis en fika! :) Var länge sen jag träffade henne och mina små syskonbarn!

Ska bara vänta på att Zacke vaknar så får vi se vad dagen för med sig.. Man blir ju så seg av att bara sitta inne!


.

I'm so sick and tired of people telling me what to do...


Härliga vinter!

Kom precis in efter att ha varit ute och lekt i snön med pluttarna Ville o Zacke. Det var mysigt att komma ut lite, Zacke älskar ju att härja i snön så han tyckte det var skitkul! Han fick även åka pulka i pulkabacken vi har här och det uppskattades rejält! Ibland älskar så älskar jag vintern! :)


Klick?


Duktig!!

Halo!

Idag har känt mig duktig! :) Gick upp med tuppen för att sedan åka in till stan i snöstorm och fixa med massa papper.. Vart mycket spring fram och tillbaka! Tur att Zacke gillar att åka vagn oavsett vad det är för väder.

Nu sitter jag med en kaffelatte (helt beroende!) och kollar runt bland lite kläder till Zacke. Han bara växer och växer och kläderna blir för små. Har redan gjort en beställning som jag ska hämta på onsdag! :) Ni får se då. Så vi får se om det blir något mer den här månaden eller om det paket räcker. Det är trots allt två par pyxor, en tjocktröja, två t-shirtar och en mössa.. We will see :)


Hörs senare.. Ska fortsätta spana runt medan Zacke sover sin powernap.

 


Nothing to say.

Sjukt rolig kväll igår och nu blir det movie! ;)

.

Time to go out and never come back...



Smile

I woke up this morning with a smile on my face
And nobody's gonna bring me down today
Been feeling like nothing's been going my way lately
I decided right here, right now, that my outlook's gonna change




G to the ood.

Nyduschad och redo ska jag strax börja fixa mig lite! :) Malin kommer ju hit och efter det tänkte jag röra mig mot stan på en gång. Ska dricka lite öl ikväll! :) Kanon!

Idag la jag märke till att mitt hår bara blir ljusare och ljusare!? Det är till och med ljusare nu än vad jag har normalt (min naturliga hårfärg är rätt mörk). Innan jag åkte till Turkiet i somras slingade jag ju håret lite ljusare och sen i Turkiet blektes det som bara den och nu har det blekts ÄNNU mer? Hur kan det göra det? Hehehe.. Wierd. Men men inte mig emot har ändå tänkt att slinga det ännu ljusare, har alltid haft tokmörkt hår och nu känner jag för lite förändring! :) 

 En osminkad tröttmössa. Tjing


Today!

Jag startade dagen med en god kaffelatte och en ostmacka! :) Zacke fick sin gröt som vanligt, fast har faktiskt bytt gröt till en annan smak. Det funkar mycket bättre och han äter nästan dubbelt så mycket! Sempers gröt med päron och banan från 8 månader kör vi på nu! :)

Senare idag kommer Malin från Norge och hälsar på! Hon är hemma nu igen och det är så roligt! Saknar ju henne så enormt när hon bor där borta, så idag ska vi prata av oss.. Hon har säkert en massa roliga historier att berätta :) Tänkte ta ut henne på en promenad också! Känner verkligen för att röra på benen!

Later..




Hjärta


Smurf.

Godkväller! Hoppas ni har en mysig/rolig fredag. Min fredag spenderas hemma med chipsskålen i ena handen och läsken i den andra.. Och lite datahäng förstås! :) Känner mig rastlös som få och skulle hemskt gärna vilja göra nånting men det är nog lika bra att vila hemma och se vad resten av helgen för mig sig.

Kom precis på att valet att vara hemma var mycket klokt, smart och bra av mig! Världens bästa film med världens bästa skådespelare går nämnligen på tv. HEAT.. Med både Robert De Niro och Al Pacino (♥) i samma film! Wiooowoooowiiwoooo!




Tvspelsnördar.

Två små killar fastnade framför tvspelet. Man vet vad man ska göra när man vill ha lite lugn och ro ;) Zacke sitter som förstenad i soffan brevid Ville. Villes inlevelse i spelet är BÄST hahaha, om han går åt höger i spelet svänger hela han åt höger och tvärtom. Ni ser nog själva på bilden! :)



Mina sötisar

 om ni undrar varför Zacke har en sko förresten så har han blivit tokig i skor och blir galen om han inte får på sig mina och kan knalla runt i dom. Kan förstå att det är svårt att gå i 16 storlekar förstora skor så var tvungen att leta upp hans foppatofflor och sen dess har han inte tagit av sig dom! Hehe, plutten.


Jag är tillbaka!

Nu är jag hemma och dags för "normal" uppdatering igen..

Idag hade jag några möten att gå på och lite papper att lämna in lite där och var. Börjar bli lite jobbigt nu när mammaledigheten kommit till sitt slut. Vad fort det gått och så skönt det har varit! Men samtidigt ska det bli roligt att komma ut lite också. Vi får se vad som sker framöver! Många bra förändringar hoppas jag på! :)

När jag gjort mitt i stan kom Camilla och hämtade upp mig och så åkte vi hem till moi på en kaffe. Bjöd även Camilla på min berömda kaffelatte! ;) Dock vart den inte lika god som den brukar då jag var tvungen (aa inte tvungen då men var för lat för att sätta på nytt kaffe mohaha) att blanda med pulverkaffe istället för bryggkaffe. Men men! Mysigt hade vi det iallefall med en massa prat! Vi har ju inte träffats på ett tag så vi hade en massa att babbla av oss om! :) Rotade även fram nästan alla Zackes kläder som blivit för små och gav till Viggo som ligger i Camillas mage, det var inte lite vill jag lova och ändå var det knappt hälften (räkna med en hel del mer Camilla)!  Viggo kommer bli riktigt snygg iallefall och jag längtar sååååå tills han kommer ♥

Nu ska jag leka med min busunge, hörs senare!


Update.

Det har tjatats om uppdatering, så här kommer det.. Håll i er! ;) Haha skojar.

Har inte ett dugg intressant att skriva men jag försöker ändå. Till att börja med kan jag berätta att jag inte varit hemma mycket under senaste dagarna därav den dåliga updaten. Data har jag ju ijoförsej haft tillgång till men no pics och brist på nånting att skriva.. Men men men, what to doo! :)

Zacke har sovit 3 hela nätter och dessutom tagit sovmorgon varje morgon. Det är väll en paus i tänderna nu kan jag tänka mig! Däremot så blir han bara vildare och vildare och varje dag är ett träningspass.. Men what to do där också liksom! ;)


- Vill ni ha en fågelholk? Med tak och allting?

Hahaha, dagens...

Gårdagens pics.

Som jag varit så seg på att lägga upp! Enjoy!


Alla dessa papper.

Ikväll har jag fixat med massa viktiga papper, duktiga jag! :) Nu är det klart iallefall och jag ska varva ner med en latte innan det är dags för att sova.. Myys.



b-e-r-o-e-n-d-e


Kaffelatte!

Jag gjorde precis mitt livs första kaffelatte och jag är grymt nöjd! :D



Wiho :)


Torsdag!

Hallo! :)

Zacke ligger och sover sin powernap och jag har slagit mig ner här med en kopp kaffe! :) Det blir en hemmadag idag också. Skönt! Har en fredag full med planer så lika bra att vila upp sig lite. Förkylningen har fortfarande inte släppt helt heller.. Krya på mig! Imorgon hoppas jag att den är väck! Vilket jag egentligen inte tror men hoppas gör jag. Det här jäkla viruset verkar ha fastnat i min kropp! Buuuuhuu...

Nåja, nog med att tycka synd om sig själv! :) Nu ska jag passa på att ta en varm, lång dusch medan Zacke sover. Vi hörs senare idag! Har fortfarande 1000 (okej inte riktigt 1000 men inte långt därifrån;) bilder att lägga upp från igår när kameran gick varm här hemma.

See you soon!



22:16

Då har ytterligare en dag gått! :) Ett steg närmare helgen, skönt!

Har tagit en massa kort idag men jag slänger in dom imorgon för nu väntas sängen! Godnatt! :)





Zackarias

I love you!


Första kisset i pottan!!

Brukar inte prata om kiss och bajs (åtminstone inte här i bloggen ;) men nu har faktiskt första kisset i pottan kommit!! Gissa en mamma som är stolt? ME! :) Hoho!


Här tränas det på pottan!

Min duktiga kille.. :)


.

Time.. Just watching the time slipping away..
Gimme a sign, where do you go when you can't find the way?

...If you know who you are then you know how to feel.



Säg nåt roligt.

Idag mår jag inte ett dugg bättre. Snarare värre.. Ögonen, näsan och halsen svider. Ska göra ordning lite kaffelatte till mig nu och tycka synd om mig själv.. Skulle egentligen åkt och firat mitt syskonbarn Kevin som precis fyllt 4 år men jag orkar verkligen inte ta mig iväg. Får gratta lillkillen någon annan dag istället.

Deprimerande skitvinter... Bara minusgrader och massa sjukdomar... Jag saknar sommaren!!



Jag o Maria på framfickan i somras..


-24!!

-24 grader... Vad fan är det här? Ge mig värme, ge mig vår, ge mig sol... Om det ska vara såhär kallt kommer jag inte ens våga gå utanför dörren! Känner mig som en isbit bara jag tänker på det, -24!? Det är inte klokt..




Nyklippt zacke!

Jag klippte Zacke för första gången för en liten stund sedan. Lite läskigt måste jag få erkänna. Det var faktiskt första gången jag klippte någon överhuvudtaget men det gick hyffsat bra! :) Jag toppade i vilket fall bara lite, hans hår har ju börjat växa som ogräs så det var på tiden att klippa av lite grann.

Ser ni skillnaden? Han små söta lockar i nacken är borta.





Hans lilla lock som brukar trilla ner på pannan är också helt gone!



Sötaste i världen!! <3




Förkylda.

Både jag och Zacke är jätte förkylda. Zacke har det varit lite värre med under dagarna som varit men nu verkar han ha piggnat på sig lite grann, skönt! I natt var första natten på länge han sov och till och med tog en rejäl sovmorgon.. Men nu är det däremot min tur att dra på sig förkylning. Blir till att hålla sig inne kommande dagar. Har lite viktiga saker att göra i slutet på veckan så jag hoppas det hinner försvinna tills dess.


2012.

Förlåt för usel uppdatering men det har varit så mycket på sistone. Juldagar, nyårsafton, kattvakt och en massa annat. Dålig med kameran har jag också varit, men nu ska jag försöka komma tillbaka lite grann iallefall :)

Hoppas ni har fått en fin start på året. Min start har varit helt okej och jag hoppas att år 2010 blir ett år to remeber. Har massa planer jag ska försöka få igenom! Har även lagt en del nyårslöften men det är löften jag väljer att hålla för mig själv iår.. :)

Nu håller söta lillebror Philip att göra kaffelatte åt mig och om någon timme blir det en film med popcorn & cocacola. Vi ska se 2012.. Hoppas den är bra! Har hört delade åsikter om den så nu ska jag skapa min egen!



Maj 2009.

Här kommer månaden som jag missade nämnligen: Maj, en riktig sommarmånad!



Woops!

Såg nu att jag glömt att lägga in maj-månad i "mitt 2009 del 1".. Ska lägga in den så fort jag får tid! :) Nu blir det film. Ciao!

Mitt 2009 del 1.


Mitt nyår!

Första januari!!!! Woho!!!! Hoppas ni fick en fin start på året och att ni får en fin fortsättning! Min nyårsafton firades väldigt lugnt, Zacke vart ju dålig så det fanns inte så många andra alternativ. Mysigt hade vi det iallefall. Vart middag och senare mot kvällen öppnades lite vin och någon öl knäcktes. På 12slaget kollade vi på alla fina fyverkerier som lös upp hela himlen! Zacke vaknade vid halv 12tiden och kunde inte somna om så han var också med på 12slaget! :)

Tog tråkigt nog inga kort igår men jag ska göra en liten resumé över mitt 2009 snart så håll utkik!! ;)


RSS 2.0