Tisdag.

Jätte dåligt uppdaterande jag vet! Men lilla söta Zacke tar all min tid. Hur som helst, allt är bra med oss. Lillen äter & äter & äter, kommer bli en stor kille det där!

Nu ska jag gå och ge min lilla solstråle lite mat. Ha en fortsatt bra tisdag! :)

Mina killar!

Mina killar!
Ville & Zackarias ♥







Lillis.

17/9 08.23 kom lillplutten ut. Han vägde 3460 gram och var 50 cm lång. Världens sötaste!  ♥


Tisdagkväll.

Morgondagens planer är först iväg till barnmorskan, fick en ny tid eftersom lillplutt fortfarande ligger och njuter i magen. Petra ska med eftersom det underlättar ganska mycket med skjuts, vågar icke ta bussen och tror inte jag skulle ha orken heller. Pappa har vart så snäll och lånat ut bilen till oss eftersom Petras volvo börjat ramla sönder! Haha! Hemgång, sen iväg på kalasfirande hos bigsis Malin som fyller 29 (hoppas du gillar presenten sis!).  Efter det bli det raka spåret till Ahmed som varit superduper gullig och bränt nya batman åt mig! Så jag längtat!

En middag på grillen med Emmsi satt förresten hur bra som helst! :)
Kaffet efter maten kommer nog däremot göra mig sömnlös inatt.

Solong!

(vet att jag skulle lägga upp bilder i det här inlägget, men det kommer i nästa! Promise! Promise!)

Tisdag.

Dagen har bjudit på en "resa" till thuns och fika med Petra Micke och Itan. Kändes skönt att komma ut lite även fast jag känner mig lite dålig som har lovat mig själv gång på gång på gång att inga mer kläder förns lillen är född. Tror jag kommer in i annan värld när jag går  in en klädaffär, för visst vart det shopping! Visserligen är jag ganska nöjd med mina köp, inte vidare dyrt vart det heller. Kort kommer upp!

Nu ska jag iväg med bigsis Emma och äta lite middag på grillen. Pasta eller sallad.

Nästa inlägg lovar jag att bilder kommer upp på både shoppingen idag och förra gången. Solooong! 


Godkväll gott folk.

Petra var här nyss, te som vanligt vart det. Te te te te. Vi snackade lite om att åka till Thuns imorgon, tror inte jag har varit där sen i femman. Kan bli kul att kolla vad det har att bjuda på. Mycket bebiskläder vet jag att dom har, för övrigt så är killkläderna från jack&jones och tjejkläderna från veromoda/vila, fast förra årets kollektion. Det är iallefall vad jag hört och har för mig. Hur som haver.. Jag ska inte handla några mer kläder tills jag kommit i min vanliga storlek, men det skadar ju inte att kolla. Kan vara ganska skönt att ha nånting att fördriva tiden med, känns som jag bara sitter hemma och väntar och väntar, vågar inte röra mig hemifrån ifall det skulle sätta igång. Meeen imorgon gör jag ett undantag. :)

Det som står på shemat för kvällen är en dusch, ringa A & sova sova sova. Godnatt!

2 magbilder.

Kan inte påstå att jag är vidare scnygg på nån av bilderna, men som sagt det är magbilder så kolla på magen!!

Den här bilden togs sist jag var hos barnmorskan.
(Jag verkar gilla att göra den där minen, oseriös som jag är så fort en kamera kommer i närheten.)


Den här togs precis i början av graviditeten.

Måndag.

Såhär känner jag mig idag, imse vimse vimsig.



Vad påträffar den lilla i magen så ligger han därinne och sparkar för fulla muggar. Verkar inte ha nån lust alls att komma ut. Det som känns lite roligt är att man glömmer verkligen bort sin menstid, man tänker att man aldrig mer ska behöva utstå det, men nixpix nu vet jag hur det känns att ha mensvärk igen, för så känns det i min mage dygnet runt + sammandragningar och illamående. Usch jag tycker faktiskt synd om mig själv!

Ha en bra måndag!

Söndag.

Godmorgon, Goddag eller vad man kallar det. Solen skiner iallefall ute och det gör mitt humör bra bättre än bäst! Uppdatering om bebisen kan jag tänka mig att många vill ha och det är inte så stor förändring. Har fortfarande som en kraftig mensvärk och hade sammandragningar i natt med 7 minuters mellanrum. Börjar det bli dags snart?

Alla har åkt i väg på lill-Tuvas dop och som vanligt hamnade jag här hemma eftersom jag inte känner mig helt okej. Hoppas hon får ett jätte fint dop iallefall med jätte fina presenter!

Nu ska te-beroende jag gå och ta ur min tepåse ur tekoppen och lägga i lite honung. Hej så länge!

lilltimpan.

Petra var här nyss på en te, min lillebror Tim hade förfest här hemma (han har fortfarande åldern inne för kulturnatten) så vi ängnade våran lördagskväll till att härja med dom! Roliga prickar det där.

BB fram och tillbaka, men ingen bebis än.

Dålig uppdatering jag vet! Men jag har mina förklaringar.
Så jag ger er mina dagar lite i efterskott:

8/9 måndag: Sov hos Ahmed den natten, åkte därifrån vid 14.00 tiden på dagen för att möta upp Nike för en fika. Vart en lång dag på stan med både shopping och god mat. Skor, väska och en sjal shoppades. Vid 19.00 drog vi oss mot bussen hem. När jag kom hem kände jag mig jätte konstig (det började även lite smått på stan), mina ben kändes som spagetti, fingarna skakade och huvudet dunkade. Satt på samma ställe hela kvällen och bara hoppades på att det skulle försvinna. Vid 21.00 fick jag sammandragningar som ganska snabbt vart regelbundna och det höll på så ända tills kl 2 snåret på natten. Då ringde vi in till förlossningen som bad oss komma in. Det var bara ta med sig väskan och ringa Ahmed. När vi väl kom in vart jag undersökt, var öppen en cm. Barnmorskan sa att det ända jag kunde göra var att vila och vänta på kraftigare värkar, så jag och Ahmed stannade där under natten. På morgonen kom en sköterska in och kopplade på en apparat på min mage som mätte mina värkar och hjärtljud på bebisen. Värkarna hade då avtagit och jag var öppen 1 och en halv cm. Barnmorskan tyckte att det ända jag kunde göra var att åka hem och avvakta. Så vi åt frukost och åkte hem.

9/9 tisdag: Var som sagt den dagen vi åkte hem från förlossingen. Hela den dagen gick åt till att vila vila vila, var helt slut i hela kroppen. Slemproppen gick även på morgonen.

10/9 onsdag: Vilade hela den dagen med, hade fortfarande sammandragningar men inte lika ofta.

11/9 torsdag: Vaknade jag upp och hade regelbundna sammandragningar igen! Hade även jätte svårt att kissa. Vi avvaktade lite, sen ringde vi in till förlossningen som bad oss komma in igen. Och eftersom Ahmed låg på akuten med lunginflammation bad jag min syster Malin att följa med tills Ahmed kände sig bättre och kunde komma ifrån. (Tack min superduper bra storasyster för allt stöd!!). När vi kom upp på förlossningen vart jag återigen undersökt och då var jag öppen 2 cm och "tappen" hade börjat utplånas. Men eftersom jag fortfarande inte hade riktigt kraftiga värkar och inte var öppen så mycket var det bästa alternativet även då att åka hem. Varför jag hade svårt att kissa förresten berodde på urinvägsinfektion. Så typiskt! Jag & Malin gick och hämtade ut medecinen och tog en fika utanför apoteket, det var mysigt. Fick även tabletter som skulle stanna av sammandragningarna lite. Väl hemma åt jag lite, tröck i mig tabletten mot sammandragningarna och la mig på soffan, då jag återigen känner mig jätte konstig och skakis i hela kroppen. Var ensam hemma då så ringde till Malin och åkte hem till henne. Där låg jag på soffan, åt vindruvor och prata med bigsis bara :) Åkte hem senare på kvällen när alla kommit hem här hemma. Gick och la mig & sov, och jag sov faktiskt förvånadsvärt bra den natten..

12/9 fredag: Vaknade upp och kände mig bättre, inga besvärade sammandragningar. Petra som var hemkommen från grekland hälsade på mig och jag & lillen fick jätte fina presenter som hon köpt där nere. Ett armband till mig och en tröja till lillplutt.

Idag: Börjar känna av sammandragningarna igen och har som en kraftig mensvärk hela tiden. Urinvägsinfektionen känns inte av längre, jätte skönt! Har druckit litervis med vatten som bigsis Malin tipsade mig om och det verkar hjälpa! Sen har väll medecinen hjälpt också såklart! Dagen har även fört med sig en promenad med sötisVille och det var superskönt! Känner mig jätte frisk i hela kroppen.

För övrigt tycker jag väll att lillplutten kan sätta igång att komma nu, barnmorskan sa att det kunde röra sig om några dygn. Vill bara att allting ska vara överstökat och att lillplutten ligger här i min famn :) börjar känna mig ganska nervös.

Nu vet ni min förklarning till dåligt bloggande. Ska försöka skriva så mycket jag orkar.

Och tack en gång till, till min storasyster Malin!

Söndag.

Strax ska jag knalla ut till bussen för att åka till Ahmed. Skulle tänka mig att det blir film som vanligt. Inget negativt. Film är mer än bra en dag som denna, nåt som är mindre bra är att det regnar ute och mitt hår kommer se ut som ett "kråkbo" när jag är framme. Usch.. Tur i oturen är väll att Ahmed sett mina värsta dagar också.

See you!

7 days to go  ♥

Godmorgon!

God morgon! Skulle inte skada om solen sken ute, men antar att hösten smyger sig sakta på med sitt gråa väder. Visserligen är jag lite av en höst människa så ska inte klaga.




En vecka kvar till BF. Nedräkningen kan börja!

18.20

Sverige - Albanien


Snart är det dags.

Storasyster Malin var här nyss med bilbarnstol & babybjörn till lillen. Hon har hjälpt till med så himla mycket! Ett stort tack ska du ha bigsis!

  • 8 dagar kvar till BF. Snart är vi där.

Funbo IF




Nog saknar man fotbollen lite,lite,lite grann.

Sea of love.

Al Pacino, Al Pacino, Al Pacino!
Fredagskvällen spenderades framför denna film.


Höststövlar.

Jag är i ett stort behov av höststövlar, men jag hittar verkligen inte några! Skulle vilja ha ett par "vardagsstövlar" (som dom på bilden) och ett par med klack. Har kollat i varenda skoaffär + internet, men nix inga stövlar jag gillar! Hallå stövlar, vart håller ni hus??


Segt.

Just dom här dagarna innan BF känner jag mig väldigt seg, orkar inte göra så mycket mer än att bara vara hemma och ta det lungt. Därför kan jag tänka mig att det blir lite tråkigt här i bloggen. 
Ha en bra fredag iallefall, det ska jag ha! :)



Smaskens!

Jag lyxade till torsdagen med lite glass.
Det är jag värd!


Torsdag.

Goddagens på er allihopa! Denna torsdag är en helt vanlig torsdag, lungt bara lungt för min del. Inga planer på att göra nånting förutom en te som jag just nu håller på & värmer vatten till. Solong!


Tråkigt? Yes!

Det märks verkligen när lilla jag inte har nånting & göra, då flyger inläggen in! Hoho.

Camilla var nyss här på en te, vart tråkigt nog inte så långvarigt då hon hade en tid att passa i stan. Kul var det iallefall att se henne och höra vad hon vart med om under den här lååånga tiden vi inte träffats. Den jäveln har ju till och med vart utomlands! Apropå utomlands så åker Petra till grekland på fredag. Åh jag vill också! Men jag har valt att prioritera nånting annat, och det är så mycket bättre! En liten bebis som ligger och sparkar i magen! Snart är det dags att komma ut också, och med ett leende på läpparna kommer jag ge all min tid åt honom!

Nu tänker jag lägga mig framför tv:n, hoppas ni får en fortsatt bra onsdagskväll.

Jag & magen.

Jag & magen. Här är 4 av dom få korten jag har på mig och magen. Den kommer ju inte stanna så länge till, så jag tycker att den kan få visa sig i bloggen lite.






Krya på dig!

Min lilla plutt har varit på sjukhus nu i både måndags och idag. Han har jätte ont i magen och doktorn vet inte vad det är. Jag tycker så synd om honom!

Här kommer en bild på den sötaste plutten i världen!


Onsdag.

By the way, jag känner mig frisk igen! Positiv glad och frisk känns min kropp idag!

& En till rolig sak när jag ändå håller på, igår kom första samtalet som löd: Shit vi trodde du hade åkt in till BB! Jag & Ahmed satt och åt och jag hade lämnat mobilen i vardagsrummet. Det gav mig en tankeställare om att det verkligen kan hända när som helst nu! Jag är nervös till hundra samtidigt som jag längtar.

You don't mess with the Zooohan!

Den här filmen såg jag & Ahmed igår.




Jag skrattade så jag grät (nästan iallefall hihi)! Dom som inte sett den.. Se den!

Onsdag.

Back home.

Kom precis hem från stan, träffade Nike en snabbis innan jag tog bussen hem. Hittade en fin kofta på Vero moda, där jag allt för sällan kollar på kläder. Shoppade den dock inte då det vart bråttom till bussen, men det kommer fler tillfällen. Sen så känns det som jag måste hålla lite i plånboken just nu, snart kommer lillen också och då kommer det säkert bli massa utgifter. Har ändå shoppat en hel del på sistone som jag inte ens testat än, så innan jag köper nåt nytt ska alla kläder som hänger helt orörda i garderoben invigas.


Filmkväll.

Strax ska pappa skjutsa mig till Ahmed där det väntas filmkväll.

Dagens outfit är myspys: Osminkad & mjukisbyxor!



Vissa bilder blir jätte suddiga, som den här vart! Tråkigt. Men ni ser nog iallefall.

Trött, sjuk & depp.

Jag har gottat i mig glass, halsen känns lite bättre! Ska även göra lite te med honung, brukar ge bra resultat när man har halsont. Vill bli pigg och frisk!

Ska försöka rycka upp mig nu! Hör av mig när jag är pigg & glad igen!

Hoppas ni har en bra tisdag!


Usch!

Dagen började med halsont och snuva. Känner mig inte på topp alls. Ska iväg till Ahmed senare på lite filmkväll, förhoppningsvis kanske det kan göra mig lite gladare!

En förkyld Mia och nya sjalen som shoppades igår:


Dagens.

Nu är jag hemma igen, har haft en jätte mysig på dag på stan! Först lunch med Nike, vi åt våra favorit mackor på mr sandwich! Det är Nikes och mitt favoritlunchställe! Efter det gick vi till Panini på lite fika där vi även träffade på Sara som hakade på oss. Självklart vart det en en runda i alla affärer också. Hittade lite smått och gott. Bilder kommer upp of course! Måste bara ta mig orken att knäppa lte med kameran.
 
Hej så länge!

Måndag.

Ska strax knalla ut till bussen. Blir en dag på stan med Nike.


RSS 2.0