Måndag!

Tjenos jalapenós.

Trött är jag! Trötttt. Jag och Zacke gick upp vid 04.45 tiden efter att vi legat och dragit oss i sängen ett tag. Vi käkade frukost i lugn och ro, drack kaffe i lugn och ro och sen tog vi cykeln ner till bigis Malin vid 05.45 tiden där Zacke spenderade sin dag medans jag jobbade!


Möttes av en glad kille lekandes i lekparken med sina kusiner när jag kom och hämtade honom vid 14.00:) Fick en bamsekram och en blöt puss! I love yooou! Drack lite kaffe med bigsis och busade med mina söta syskonbarn innan jag och Zacke hoppade på cykeln och cyklade hem! Åt muuuuMsig middag, Zacke åt hur mycket somhelst, wiiii. Sen cyklade vi iväg till gudmor (zackis) Petra på en kaffe o lite prat! Mysigtpysigt! Lillkillen slocknade så fort vi kom hem så nu sitter jag här med kvällens sista kaffe:) Hörs soon lovers and haters.


Orkade ni läsa ner hit? hih.




Jag och Linnéa! Du är så söt babysis;)


Lill-Z


Fixelifix.

Nu har jag sövt den lilla mannen. Han somnade på två röda! Schönt. Jag ska ta mig en macka (eller kanske en bit tårta? höh) för jag har inte ätit en ordentlig middag idag så min lilla mage skriker efter food.

Tvätta håret skulle jag också behöva göra, har inte gjort det på hela helgen UHHHH.. Och sen är det lite packing inför morgondagen som behövs fixas.. Sen ska jag sova, sömn behövs. Helst skulle jag vilja sova MINST 11 timmar men det går ju ickkke.



Jag right now. Trött o osminkad:) ingen onvanlig syn på söndagar om man säger så va.


Söndag - morsdag och lillasysters födelsedag!

Helluu alla glada! Jag och lill-Z rörde oss hemåt idag för att fira världens bästa mamma på morsdag (eftersom hon är världens bästa mamma skämde jag bort henne med många paket:) och söta lillasyster Julia på hennes 13årsdag. Stor tjeja nu! ♥

Imorgon blir det en tidig morgon för mig och Zacke. Måste gå upp runt 04.30 (suck!) så därför åker Zacke i säng redan vid 19.00 ikväll. Han sov bara en halvtimmes middag också så han borde vara liiite trött.

Nu är det ett bad som gäller för Zacke och sen gröt innan nattningen. Hörs later men först lite pics på världens finaste unge!


Lördag!

Hade en jätte mysig kväll på en Italiensk resturang med jobbet igår. Vart även en öl på terassen med en jobbarkömpis innan jag mötte upp babysis Linnéa och åkte hemåt. Vart någon god drink, en del skratt och sen stupade jag i säng. Är rätt sliten efter första jobbar veckan. Tar på krafterna att gå upp så tidigt som man gör vill jag lova ,går upp runt 05.20 när jag inte har Zacke, när jag har Zacke måste jag gå upp 04.40 och sen cykla med honom till bigsis Malin (tar ca en kvart).

Idag har det varit en massa mys med lill-Z och mannen på A. Vart även lite shopping! Ett par mjukisbrallor till mig (var i behov av ett par svarta och jag hittade riktigt fina, exakt som jag vill att dom ska sitta) och en badring till Zacke för 10 kr på Willys, haha. Lillkillen har lekt med den hela kvällen;)

Nu blir det väll en film eller mys på balkongen som vanligt! Lite popcorn o sisådära:)

Imorgon är det morsdag yey! Min mamma är bäst!! ♥

Ut o käka med jobbet!

Dags att fixa håret, lägga en make upp och välja kläder (vad fan ska jag ha på mig? trots typ proppad garderob känns det som att inget passar idag, bläää).

Jag ska ut och käka med jobbet och sen blir det mys med Mr.A och lillsis. Blanda lite drinkar o mysapysa! Jag lär väll somna med drinken i handen ijoförsej. Är trött som ett AS! Men nu är iallefall första veckan på jobbet avklarad och jag börjar komma in i rutinerna och även hur allting funkar. Det känns schönt.

Dagens outfit kommer väll upp sen om jag inte går naken. Tjinnnng.


Kommentarer?

hahaha, jag sitter här och garvar så jag får ont i magen. Vad är det med svartsjuka/avundsjuka människor som går tillbaka flera månader i bloggen och skriver en efterbliven kommentar? Anonym såklart!:) Självklart har jag en aning om vem denna bittra människa kan vara! Hahaha. Åh det är så patetiskt så det blir kul!;)

Tack för din uppmärksamhet vilket fall anonyma sötnos.

Kommentaren raderades och nu är det granskning på kommentarerna innan dom publiceras. Eftersom jag är mamma och skriver väldigt ofta om min son vill jag inte att sånna kommentarer hamnar här.


Pics

Hittade lite fler bilder på hans mobil..;)

Myskväll med en öl och lite god plockmat till!



Lilla jag;)



Jag träffade på Jackie Chan här i sverige, coooolt visst?


Zackes pappa.

Jag har fått många kommentarer om att folk vill se hur Zackes pappa ser ut. Han har varit med på en hel del bilder men jag har kommit på mig gång på gång att jag aldrig skrivit att det är Zackes pappa. Ni som känner mig (oss) vet ju hur han ser ut men kan förstå att ni som inte känner mig och läser bloggen skulle tycka att det var kul att se hur Zackes papi ser ut, dom är ju trots allt ganska lika:) Här har ni en bild iallefall, hittade den på Ahmeds mobil nyss:)



Grillning!

Har haft en mysig grillning med lillsis linnéa, mr.A och lill-Z.. ;) Smakade riktigt mums så nu är man mätt och belåten och trött som satan i gatan. Lillsis är ute och härjar med Zacke, fick ett sms nyss om att dom hade hittat en cykel! Mohahaha. Tokisar dom där två.. Nu ska jag sätta mig i solen på balkongen med en kaffe! :D

Time to sleep.

Nu ska jag ta en dusch sen blir det fasiken sängen för min del. Sjukt tröttttt.




Tokstolle där


turkiet

Jag och Linnéa sitter och pratar turkietminnen och lyssnar på vår älskade Turkietlåt. Fan vad jag saknar!! Poolen, havet, värmen, drinkarna, ölen, skrattet, brännan, alla tokiga kvällar.. Take me back!!




Hahaha sista bilden knäcker!! Helt sönderbränd och sliten! Jag dör


Zacke har fått sin första tandläkartid!!

Zacke har fått sin första tandläkartid!!! Han börjar bli så stor mitt lilla hjärta! Dock måste tiden avbokas, det är rätt omöjligt för mig att komma iväg från jobbet just på fredag. Men det kommer nog en ny tid inom kort:) Brukar gå snabbt! Tuffft ju min kille ska gå till tandläkaren:) Inte för att jag tror att han kommer öppna munnen men ändå! Hehe.





Det känns lite pissigt att det är ända ute i almunge...
 Skulle ta betydligt snabbare om det var i stan! What to do..


Shopping till mig!

En skön oversize flanell (heter det så?) skjorta:)



Och vad ska man kalla den här?:) Tänkte iallefall ha den under lite genomskinligare toppar:) Eller kanske ha skjortan (bilden över:P) lite uppknäppt så man ser den lite grann! Dålig förklaring? JA haha:)


Shopping till Zacke!

Först ut är en baseball jacka. Tanken var att köpa sommarkläder men jag fastnade heeelt! Jag ska också försöka leta ( dom är ju slut överallt:( ) rätt på en sån här i min size så vi kan matcha varandra!:)



Ett par chinos liknande shorts.





Två linnen. 39.50 kr för det vita och 19.50 kr för det mörkblåa (ej nedsatta) det kallar jag kap!



Dom här byxorna kunde jag inte heller låta bli att köpa trots att tanken var shorts och linnen men what a heck min grabb ska ha en stooooor garderob;)



Gillar bakfickan:)



Två kepsar! En "leka-hemma" keps och en finkeps. Ni förstår nog vilken som är vilken:)


Onsdag!

Tjenare bloggisch:)

Solen skiner, jag har haft en bra dag på jobbet, har ringt en massa samtal (skönt att ha det gjort!) och ja ni det kan väll inte bli bättre. Ända negativa och tråkiga är att jag saknar min prins! Världens finaste prins! Eftersom jag jobbar som jag gör är han hos Ahmed den större delen av tiden, jag var tvungen att åka hem idag och fixa med massa grejs och jag saknar honom redan!.. Bigsis Malin åkte på halsfluss här i veckan så hon har inte kunnat haft Zacke någonting men nästa vecka är hon förhoppningsvis frisk och då får jag spendera mer tid med min älsklingsunge! Självklart åker jag dit efter jobbet imorgon och pussar, pussar, pussar och kramar, kramar, kramar:)

Strax blir det lax (i stora lass, nästan ett rim hihi) men först ska jag knåpa ihop ett inlägg med alla nya clothes i min och Zacke the mans garderob, yihaaaa..



tired.

Okej jag har inte mer att säga än godnatt.. Jag är trött efter en fullspäckad dag! Jobb, lek, fotboll, god mat, ännu mera lek, kramar och pussar på Zacke, OSV.

Nu ska jag sova! :) GODNATT!

sov så gott allihooopa

Nu har jag fixat och donat (matlåda, lagt fram kläder, kollat så alla nycklar + kort är med i väskan osv osv) inför den tidiga morgonen imorgon. Eftersom jag är en liten snoooze människa hinner jag absolut ingenting på morgonen, hihi. Ska bara platta håret lite granna, det står åt alla håll och kanter just nu, sen blir det sleepi sleepi. Behöver en god natts sömn känner jag..

Kommer btw inte hem efter jobbet imorgon så hur bloggningen blir återstår väll att se. Ska ta en fika med my love peppo efter jobbet och sen ska jag åka och pussa på min Zacke som är hos sin pappa i veckan.

GODNATT!!


Fotbollsspelare!

I veckan här när det var så fint väder var det två killar som spelade fotboll som bara den! Riktiga fotobollsplayers det där:) Självklart åkte sverigedressarna på:)



Jag satt på sidan om och var domare. Ville gav mig en visselpipa och ett rött kort och ett gult kort. Dock tyckte Ville att man skulle få det röda kortet varje gång man gjorde mål och det gula kortet när man missade målet. Det vart lite knasigt!:)


Gårdagen.

Hade en sån himla mysig dag igår med hela tjocka familjen! På kvällen vart det party med syskonen! Vi satt på framfickan och möös järnet. Vart en lugn kväll så idag mår man hyffsat! Lika bra det eftersom det blir en tidig morgon imorgon, jobb! Lär bli tidigt ikväll:)

Nu ska jag käka något min mage skriker men först - gårdagens O.


Du är världens finaste!


Silverbröllop!

Igår hade jag en jätte mysig kväll med pappan min! Vi satt ute i kvällssolen och drack en kall öl och pratade!:)

Nuuuu blir det party här hemma! Mamma och pappa firar deras 25åriga bröllopsdag, silverbröllop! Alla syskon med respektive + barn kommer hit! Vi ska dricka goda drinkar, äta smörgåstårta, jordgubbar och en massa annat! Pappa har ställt upp två långbord här hemma och gjort det jätte mysigt! Nu ska jag knalla ut och ge dom deras present!:) Tjing!


 

Mamma och pappa för 25 år sedan ♥


Första dagen på jobbet!

Första dagen på jobbet gick av stapeln igår och jag måste få säga att jag är helnöjd! Det gick hur bra som helst och jag fick jätte trevliga arbetskompisar! Det som svider mest nu är väll att jag ska jobba hela sommaren (aa eller nästan, har två veckors semester!) och jag hade planerat en massa saker inför den här sommaren. Utomlandsresa, campa, någon weekend osv osv. Lite svårt att få in det på två veckor:) Men man får ta det som det kommer! Jag är glad över att ha fått jobb iallefall och få tjäna pengar! Woho!

Zacke var hos Malin under tiden jag jobbade igår och det hade också gått galant! Inte behöver jag få ont i hjärtat av att jag lämnar honom iallefall:) När vi kom dit vid 07.00 tiden igår knallade han glatt in och sen fick jag sms om att han var jätte glad, lekte i lekparken och plockade blommor!:)





Yes please!

Skulle vara NICE med ett par slitna jeansshorts!


pics på lill-z

Kaffetorsk som precis haft vattenkrig.



Gräsklippar-mannen.



Guung, guuuung.



Solade lite med moster Linnéa.






Argbiggan lill-Z.



Bättre att köra batteridrivna moppen när man inte förstår sig på trampor än:)



Sötnos!



Drar släp.



Kollar på myror. usch säger zacke om dom:)



Det var allt för denna gång:)

Torsdag. Första dagen på jobbet imorgon:)

Halo! Vart en hel dag i solen idag med:) Vart även lite häng hos bigsis Malin ♥ Mysigt och bra för Zacke så han inte får panik imorgon när jag ska lämna av han där, hehe. Han lekte på bra idag med sina kusiner så några problem tror jag inte det ska vara! Han är ju i så trygga händer så oroa mig behöver jag inte heller!

Nu är det förberedelse inför jobbet som gäller, skönt att jobba en dag och sen helg på en gång! Som vanligt har jag ju dunder planer inför helgen men mer om det laaater:)



Modekungen.




Finns här:)


Jobb.

På fredag börjar jag jobba. Nedräkningen kan börja. Är lite nervös faktiskt... Fast mest glad såklart! Wiwiwiho. Det kommer gå så bra såååå!:)



Bild från förra veckan (I think:))


Myggbett wäää

Lite småtrött efter en hel dag i solen... Känns verkligen att sommaren är på G nu. Har fått tusen myggbett överallt, gör så jekla ont att få det på tårna. Jag kommer ligga och klia sönder mig inatt! Nåt tips på ett bra myggmedel? Som gör att myggorna försvinner innan dom har har hunnit suga blod (usch!) alltså. Ingenting har någonsin fungerat på mig så tips är varmt välkomma!:) Nu ska jag ta en knäcke macka! Hörs snart loverS.





Vi ee tungaa


I LOVE YOU!

Min unge är sötast i hela världen!



Red roses

Igår vart jag bortskämd med röda fina rosor! Lovely:)


Tisdag.

Shoo i stugan! Hemma nu!:) Tog en fika med lillsis Julia i stan sen bar det av hemåt där det väntades god middag! Har varit ute hela kvällen lång och lekt och busat med min prins! Det är det som hänt idag! Nu gäller det att vila upp sig för på fredag börjar allvaret, jooobbbb!!:) Ska bli skönt att komma ut lite och göra någonting av dagen. Dock strular det med dagisplats men det har löst sig så att papi Ahmed går hemma med honom och vissa dagar ställer moster/gudmor Malin (zackes) upp! På fredag ska han vara hos Malin och leka med sina kusiner medan jag jobbar o står i:) Liiivet leker.



No make up men det är niiiice right




Det går bra nu!

Har haft en riktigt mysig kväll!:) Vi körde på storgrillning och mös! Har en del att fira idag nämnligen så nu när Zackisen somnat ska vi knäcka en kall och myysa ännu mera!

Vad vi firar är att jag har fått jobb!! ÄNTLIGEN!!
Vart så himla glad när jag fick den nyheten! Woho säger jag bara. Det går bra nu!! Ryyyysk kaviar på mitt fat, det går bra nu!! Haha;)

Nä vi hörs mer imorgon, ska vara social nu! Förlåt för sämst update, ska bättre mig! Promise!:)

Slänger upp två bilder på mig och lillsis ♥ från helgen.



Ingen kickar fotboll som han!

Zaacke jag sa Zaaaacke


Soliga lördag!

Soool:) Och varför sitter jag här undrar ni? Har varit ute sen kl 09.00 imorse så kände för att svalka huvudet lite. Zacke somnade i vagnen när vi tog en promenad med Petra och han sover fortfarande. Ska nog ta mig en kaffe och sätta mig i skuggan alldeles strax, samla krafter inför ikväll då förmodligen en grillning går av stapeln. Mys! Älskar grillkvällar:)

Nu hörde jag att storebror och hans söta son Kevin kom! Ciao!


23.38. Late

Halo:) Första fredagen på länge som jag bara sitter hemma och tar det lungt. Det var ett bra val av mig för satan i gatan vad skönt det är att bara sitta och ta det lungt! Tog en promenad med lillsis Linnéa och Lill-Z på kvällskvisten! Var ute en stund och snackade och mös:) Myyyys fridaay!

Det gick på 5 sek att söva Zacke också så det var skönt! Han är ju mitt uppe i sitt trots hela tiden så det brukar ta sin tid om man säger så men icke ikväll! Stackarn har tänder som kommer upp i hela munnen + att vaccinationen han tog förra veckan (det skulle visa sig ca 10 dagar efteråt) har gett sin lilla effekt. Feber och prickig över hela kroppen, så det jag skulle komma fram till var nog att det är förstårligt att han inte vill sova! Mammas kille!

Kl är tok mycket men jag är inte trött, så räkna med åtminstone ett blogginlägg till!;) TJING





Togs en hel del bilder i onsdags! Ska försöka visa alla! Ha tåååålamod, hehe.


Igår och idag!

Hade en rolig/händelserik/trevlig kväll igår:) Först ån med lillsis Linnéa och sen vart det att sitta ute och bara snacka. Sommarväder hejhej sommarväder HEJ! Riktigt varmt var det så oss gick det ingen nöd på! Dock glömde jag (som alltid!) minneskortet i datan så lillsis fick stå för kameran igår och jag är inte hemma än så inga pics blir det idag. Ska sno dom från henne imorgon, har en liten aning om att det togs liite tokiga pics!

Idag har vi varit ute näst in till hela dagen. Spelat fotboll! Yeeah;) Zacke är grym! Inte ens 2 år och kickar fotboll som Zlaaatan! Haha:) Ska försöka filma in det när jag får tag på minneskortet!

Nu: Film, chips & dip!:) Lovely!




Såg nu att lillsis hade taggat mig i en bild på facebook:)

Dagens!

Nu drar jag och lillsis in till stan, fixa lite grejs och sen drar vi mot en förhoppningsvis bra kväll:)
ha en bra kväll ni med, kram på er!


Här kommer en liten dagens för en gångs skull:)

Här störde linnéa mig, haha så det vart lite skratt där:)



Sen en liten allvarlig maria, mohahah.



Mina bruna shoes till det:)


Fix, fix, fix.

Njaa, dags att börja göra iordning sig kanske även fast solen lockar mer. Faaast! Jag fick goda nyheter, det skulle ju ha regnat imorgon men det verkar bli fint väder iallefall:) Så imorgon kör jag all in med solen!




Armband.


Ja tack:)



Onsdag.

Godmorgon! (Jag vet kl är snart 14.00 och jag vaknade inte nu hihi).

Bästa, bästa, bästa vaknar av att pappsen min varit och handlat lunch på mcdonaldts. Bigmac meny tackar man ju inte nej till!:) Nu skriker hela min kropp efter kaffe! Har inte druckit kaffe sen Petra och Ita var här igår och det är fööör länge sen! Så nu: Göra ordning kaffe! OCH SEN: sätta mig i solen en stund innan det är dags att svira om till andra kläder, lägga en makeup och ta bussen in till stan! Yes sir.




Osminkad tröttmössa HÄR


Stövlar!

Hittade dom här stövlarna på Martinas blogg:) Och jag vart rätt så kär!:) Dom kommer från have2have.



Kvällens planer o siiisådära

Shulululu. Nu har jag gjort det jag skulle fått gjort ikväll (tagit en dusch, fixat håret, kollat mailen.. Jag har sååå mycket att göra hihi) och hann även med en kaffe med Petra och Corita. Mys! Fick tillbaka min nyköpta sjal som jag hade glömt hos Petra. Hann bara använde den en gång innan jag glömde den, haha så typiskt mig!

Nu ska jag bänka mig framför datan och kolla på andra avenyn, missade avsnittet i onsdags (kommer inte ihåg sist jag missade det? illa) så det blir på svt play med råsexiga hörlurar i öronen. Ska försöka sova tidigt också. Har gjort mig några planer tills imorgon! Liiiiiiike:)




Våååååååååår:D


H&M.

Hemklickat till moi.
(klickbara bilder)




Längtar tills jag kan hämta ut paketet! Har spanat efter en jeansshorta hur länge som helst men har inte hittat nån som jag fallit för men den här ser ju perfekt ut! YES


Vart även lite mer snygga clothes men är inte helt 100 på om jag ska ha kvar dom i beställningen eller om jag ska spana in dom i butik istället. Kändes som sånna plagg man måste prova först men vi får la se. Visar sen:) Nu ska jag hoppa in i duschen!


Shopping!

Eftersom det har blivit ganska mycket nytt på senaste (och jag har varit sämst på att blogga) så visar jag det i omgångar.

Solglasögonen har jag redan invigt och jag älskade dom! Dock såg dom lite stora ut på mitt lilla huvud men what a heck gör det:)

Väskan kommer bli en stor favorit i sommar, tänkte spara den lite tills man kan ta på sig ett par jeansshorts o sådärrrra:) Jag har ju en tendens att vara lite oförsiktig med väskor dont ask me why. Köpte en väska för max två veckor sen och den ser redan för jävlig ut. Jag har otur med väskor.



Tisdag och solen steker!

Igår efter många om och men lyckades jag somna! Med hela rummet upplyst, haha!:) Hade iallefall en trevlig kväll med Camilla och Petra igår. Middag och filmmys! Nice!

Nu ska jag ut och sätta mig i solen igen, solen steker! Mellanlandade bara här för att kolla en grej! Hörs senare, kram!



Jag i helgen!:) En lite tydligare bild på min nya hårfärg. Like!


suck

Såg nog en av världens äckligaste skräckisar hos Camilla tidigare ikväll. Har försökt sova 1000 gånger men jag kan verkligen inte tänka på något annat än den där dumma filmen.. Att jag inte lär mig! Kl är snart 02.00 (!!!) och jag blir så jävla rädd så fort jag ska lägga mig i sängen! Jag = tönt! Att jag sover ensam inatt (zacke är hos pappan) gör inte saken bättre. Som tur är får jag sovmorgon imorgon så det gör inte så mycket att jag sitter uppe på övertid men jag är ju så trött, sååå trött.....:( Haha mesen maria.

Min data har allvarliga problem så inga bilder idag:) Risk att datan åker i väggen om jag ens försöker.. Suck

Bilder + video från nickis lekland.

Det var en nöjd och glad Zacke som fick åka morbrors coola bil till Nickis lekland (inte själv då förstås ;) när bilden stannade och vi skulle hoppa ur så hoppade Zacke fram i framsätet istället, haha).



Det här var Zackes stora favorit..:)





Duktig kille staplade "kuddar" (klossar?) på varandra.



Lunch-time.

 

Här är en video på Zacke och pappsen som åker rutschkana. Lägg märke till hur han håller för ögonen när han åker ner. Shit vad jag garvade! Synd att jag inte fick fler videos på det! Mitt batteri dog som vanligt :(



Wiiiihhooo jag håller kameran rätt för första gången!


Usch för pollen

Jävla pollen gör så att min hosta blir värre än värst! Har aldrig haft något problem med det men nu helt plötsligt när jag går utanför dörren kliar det i näsa, ögon och som jag sa min hosta är KAOS!

Nu ska jag strax hoppa in i duschen och fixa lite fix. Ska in till stan senare!:) Btw, kommer det upp lite bilder (+video) från Nickis lekland snart så håll alla era ögon öppna!..;)





Jag o lillebrur!
(sista bilden är ruggigt ful på mig men ville visa hur fina örhängena vart på! Nu är dom dock sönder, buuh)


Senaste shoppingen!

Det här kom hem till mig igår:)
En genomskinlig tunika, lite oversize:) Gillaaaar!
Leggings med "skinndetaljer" längst ner.




Fredag!

(När jag skrev rubriken kom jag på att det är fredag, wiiiii)

Hallo!:)

Underbart väder ute! Ska strax sätta mig i solen med lillsis, bigsis och en kopp kaffe! Tänkte bara skriva några rader här först eftersom jag som vanligt varit seg på att uppdatera! Hade iallefall en rolig och händelserik onsdag och igår hängde jag med bästa Pepps! Vi körde en old-times-kväll och det var på tiden! Kom hem runt 01.00 tiden inatt och var helt slut i kroppen så det vart en reeejäl sovmorgon! NÄ nu ska jag ut i solen innan molnen tar den ifrån mig! Tjing på er!!

Ps, Fick mitt paket från Nelly igår! Visar strax! :) ds




Nu har jag nog visat alla sista april bilder.. Den här var sist ut! ;)


Nästa: Nickis lekland.

Mellan sminkning och ombyten slänger jag in ett inlägg här innan jag sticker. Ska åka till Nickis Lekland om en liten stund och efter det blir det nog lite utgång för min del (jissus vad mycket fest det har blivit på sistone, hehe) så något mer från mig idag hör ni nog inte. Blir nog en riktigt bra dag/kväll tror jag! :) KRAM.



Lillkillen äter chokladpudding och fjantar framför kameran, hehe.


Nytt i garderoben!

Idag kom äntligen mitt paket, nu väntar jag bara ett ytterligare paket sen får det räcka med shopping ett tag! Har fortfarande massa saker jag inte ens visat än! Min vårgarderob börjar bli komplett:) Har i stort sätt rensat undan allting från tidigare år så lite mer små details behövs! Sen har vi ju sommargarderoben som behöver fyllas på också men det är en annan femma...;)


Min nya kärlek! Jag är käääär i den här kavajen!:)



Ballerinas, även dom är helt underbara!



En mössa för dåliga hårdagar!




Ett nitskärp (som jag tänkte ha som midjeskärp, har en vit tunika som är lite för lång så det blir perfekt att få upp den lite med ett guldigt nitskärp) och ett par örhängen som kostade endast 50 kr (tror jag? kan vara billigare också).




sleep tight

Det vart inte mycket gjort ikväll. Jag hann inte ens sätta mig i telefonen innan lillskiten vaknade vid 21.00. Lät han vara uppe en stund men sen tog det cirkus en timme att söva om honom. Suck! Jag höll själv på att somna, fick tortera (okej inte riktigt men nästan) mig själv för att hålla mig vaken! Nu pallar jag inte trycket längre så dags att sleepi sleepi. Imorgon är planerna - Nickis lekland (Zacke kommer bli superduper glad)- och kanske nåt skoj på kvällen. Whooo knows? ;)



Här ska man skriva en rubrik, men jag skiter i det för jag kommer inte på någon. Egentligen skulle jag kunna skriva hela mitt inlägg här? Undra hur långt man kan skriva egentligen? Äh, orkar inte försöka. Nån annan gång.

Kaffelatte och knäckebröd, det är grejer det! Nu ska jag kolla upp lite saker som strular på internet sen ska jag slå en signal till mannen på A. Hörs nog snart igen! Känner på mig att detta kommer bli en sen kväll, har lite små stuff att göra;)




Ni ska smaka min kaffelatte! Finns bara ett ord: BÄST!!


SOL!

Sol, sol, sol och varmt, varmt, varmt.. :) Nu hoppas jag på att den lilla herrn kan vakna efter sin powernap så vi kan röra oss ut igen. Var ut en stund på förmiddagen och solen stekte i ansiktet! Lovelyyyy!


Bättre sent än aldrig.

Rurbriken ska nog bli mitt nya motto! Här kommer valborg-bilderna:


Reslutatet av färgningen!

Skrev för några dagar sen att jag skulle färga håret, gjorde det dagen innan valborg. Tänkte visa er resultatet:) Vart riktigt nöjd faktiskt! Dock är bilden ganska risig men hittade ingen bättre och orkar inte ta kort nu heller då mitt hår ser ut som ett kråkbo! Bilden får duga helt enkelt (är det någon som dissar färgen kan jag alltid skylla på bilden, smart? Aaaaaa hihi).



På väg mot det ljuuuusare:)
Hiss? Diss?


Dagens pics!

Kinderägg = Överraskning.
(Inte för att Zacke brydde sig så mycket om vad som fanns där i, hehe)



Zacke hoppade studsmatta för första gången
(moster Julia och morbror Ville i bakrunden).



Zacke var impad över hur högt morbror Ville kunde hoppa!



Kramas lite med moster Julia.



Hopp, hopp, hopppppp. Haha NOT. Min fegis!



Att åka den batteridrivna moppen är ju hur skoj som helst! NO HANDS lalalala.



Det var en nöjd kille som fick köpa glass av glassbilen!



Zacke skulle prompt ha lite fil innan läggdags.




I just say - lalalalala!

Det har varit en riktig utedag idag med mycket sol och kaffe! Zacke har härjat på som vanligt, hoppat studsmatta, lekt i sandlådan, fått köpa glass av glassbilen (han fick faktiskt välja helt själv!!), cyklat m.m.

På kvällskvisten kom gudmor (Zackes) Petra förbi på en kaffe och en liten promeniX! Finare kaffegäst än så kan man ju inte få! ;) När Petra drog sig hemåt vart det bad, gröt och nattning för lill-Z. Fick i han lite hostmedecin också så nu hoppas jag att han sover bra inatt! Shit vad han hostade inatt stackarn!

Strax kommer dagens pics (haha OCH, ja, valborg bilderna kommer förmodligen också ikväll!)

TJING!



En "dagen efter" bild på mig och Petra från förr-förra helgen (I think?).
Kaffe vid ån, kan inte bli mer NICE än så:)


Nytt!


BVC.

Då var BVC avklarat. Nu ska vi inte dit igen förrän Zacke fyller 3 år. Han charmade BVC-tjejen och visade alla sina kunskaper, han sjöng, byggde med leksaker och visade hur arg han kunde bli när hon tog vaccinationen. Skrek rätt ut och boxades för fullt:) Självklart som alla gånger (när han har tagit spruta alltså, måste ju visa hur duktig han är!) gick vi och köpte några nya leksaker. En grävmaskin, en buss och en bil. Då var mungiporna uppe igen minsann:)

Vi träffade på Petra på bussen hem också, då vart lillkillen ännu gladare:) Nu ligger han och sover i vagnen men när han vaknar blir det mat och sen ut och leka i solen! Petra kommer förbi senare på en kaffe också! Mys:)


Vikt: 10 950g
Längd: 80cm




Skitgris


Två par nya shoes!

Två par nya skor i "vår-garderoben" (och fler ska det bli, väntar ett paket imorgon wii).

Dock är skorna använda en eller två gånger men eftersom det bara var några dagar sen jag köpte dom (eller jag köpte faktiskt bara ena paret, dom svarta skorna valde jag ut på stan och sen hämtade Ahmed ut dom, haha liiite bortskämd är jag) så ville jag visa som iallefall:) Dom bruna låga invigdes på valborg och dom svarta 12.5cm invigdes en partykväll förra helgen! Båda två är ASsköna och kommer verkligen bli välanvända i sommar!






Snyggt att man ser mina tåavtryck, haha!


Sliiiiten.

Tjenare bloggen!

Satan i gatan vad sliten jag är efter valborgshelgen. Jag körde som vanligt all in och partade kvalborg, valborg och (det bästa, haha!) finalborg. Gårdagen var väll inte egentligen värsta party,party men det vart några öl, en massa snack och en SEN hemgång. Idag är jag trött:)

Ska försöka få upp ett inlägg med alla bilder från valborg men också en massa bilder på all shopping som har skett dom senaste dagarna. Jissus, mitt konto ser inte bra ut efter valborghelgen + all shopping! Tihihi.



Kika in om ett tag så kommer det fler bilder, kraam!


Min valborg.

Hela dagen började med förfest runt 09.30 tiden hos lillebror Tim. Efter ett tag drog vi oss in till stan, mötte upp gänget och satte oss i stadsparken (ganska dåligt val!). Vi var runt 8 pers som satt där i början men efter någon timme var vi närmare 20st, hehe.

När vi suttit där och fått skavsår i rumpan gick vi och köpte en sallad och sen åkte vi hem och fixade sminket och allt sånt där. På kvällen vart det uteservering (framfickan) och vi avslutade allting på firman.

Idag mår man som man förtjänar, men det var det värt. Tack allihopa som gjorde min dag/kväll bättre än bäst! Kan det inte vara valborg lite oftare!? ;)

Jag tog 126 (!!) bilder igår, jag får ladda upp dom i ett annat inlägg. Internet hackar som fan så orkar inte ens försöka mig på att ladda upp mer än en bild nu.



Ok, ni fick två bilder:)


RSS 2.0