Då har alla åkt.

Nu åkte alla precis, och man kan verkligen säga att Calle Kevin & Ville plutt körde slut på mig. Det blir sängen tidigt! Haha nejdå, dom är så söta så, och det är så kul att träffa dom!!

Inför morgondagen hörde jag att det var ändrade planer, tydligen grillfest istället för förfest och utgång. Och med det inget negavtivt, tycker det låter mycket bättre! En grillning i det här vädret är efterlängtat! Ser fram emot imorgon.

Nu sitter jag och väntar på att Julia ska komma hem, hon är och handlar lite "fredagsgodis" till mig, som jag ska gotta i mig framför tv:n.

Om jag inte skriver nånting mer idag så säger jag natti natti för mig.

Lugn fredag.

Sitter här med mitt citron te och kollar runt lite på olika bloggar och kläder. Väntar på att stora tjocka släkten ska komma, för min mage ropar efter tårta!!

Hur som helst, det lutar mot en lugn fredagskväll hemma framför tv:n, skulle vilja göra nånting men har ingen ork att styra upp nånting eller att röra mig hemifrån. Så jag njuter av denna soliga fredagskväll hemma istället. Sparar mig tills imorgon då Camilla och Jocke har lite förfest/födelsedagsfirande hemma hos sig. Blir bara förfest för mig, krogen har jag petat bort nu ett bra tag framöver.  Så förferre med lärre blire =)

Och juste, pappa köpte sverige "fotbolls dressar" till Ville, Calle (systers barn) och Kevin (Brors barn).  Skitcoooola! Ville har redan fått sin och springer omkring här hemma liknande en riktig sverige spelare! Lägger ut kort på tuffingen senare. Nu borde folket rulla in när som helst.

Lite sommarkläder från H&M jag skulle vilja inhandla.


Fredag.

Trött som jag är vaknade jag precis, har sånt problem med att sova på nätterna nu förtiden. Alla toalett besök gör mig galen!! Så jag blir en sömntuta som sover till halv tre på dagen istället. 

Lite senare vid 18 snåret, kommer storasyster m.familj storebror m.familj, Moster/faster kusiner, osv och firar lillasyster Julia som fyller 11 år idag! GRATTIS SIS!  Då blir det tårta i stora lass! Hihi.


V.25 (v.24+3) Tiden går snabbt, snabbt, snabbt!

image20

Last summer.

image19
Här är en bild på mig och Petra från lagfesten förra året.
Den filuren var ju här igår, och med sig hade hon ett litet paket!  Ett par jätte söta militär gummistövlar till den lille.
Tack bästa peppo!! =)

Sommarväder

Riktigt sommarväder ute!! Inte för att jag kan njuta av det som jag skulle vilja, blir illamående av bara nån minut i solen, nog det ända dåliga jag har haft med att vara gravid, så jag får väll vara glad åt det =) Men tycker pappa kan fixa poolen nu, då kan man ligga där och svalka av sig, för färg är ett måste denna sommar! Bort med brun utan sol!

Har inte skrivit i bloggen att jag vart moster den 28 april till lilla Tuva! Idag är hon och mamma Sara på besök!


Nej nu ska jag gå och fixa en stor kopp te och sätta mig i skuggan. Solong!


Nu förstår jag äntligen hur man fixar egen design!!

Gud så irreterad man kan bli av att inte förstå nånting, när man bara sitter och klickar fram och tillbaka. Man ser hur alla andra har egen design, men förstår inte själv hur man gör utan man sitter där med sitt tråkiga start tema. Men nu förstår jag!! Och jag har gjort min egen design!! Kanske inte vart allt för snyggt, men nu känns min blogg lite mer personlig iallefall! =)


Back home.

Har varit hos Ahmed ett par dagar, men nu är jag hemma och då blir det självklart uppdatering av bloggen!
Har inget intressant att skriva.

Snart kommer iallefall Petra hit och då ska det fotas magbilder! Så ni alla får se vilken tjockis jag har blivit! Hihi.
 

Mammabyxor.

Mamma byxorna invigs för första gången idag! Trodde dom skulle sitta helt konstigt, och fult.. Visst så gillar jag mina jeans bättre, men med rätt tröja till passade dom här helt okej också! Tur är väll det eftersom dom kommer användas flitigt ett par månader framåt.

Camilla är seg, hann ju till och med skriva ett  inlägg till innan hon kom, men nu lär hon vara här vilken minut som helst så jag får säga hejdå för mig  så hörs vi imorgon.

Solong!

Melodifestivalen med Petra.

Igår som sagt var jag hos Petra och hejade fram Charlotte, som tråkigt nog bara kom på 21 plats.. (tidningen säger 18de plats? )

Det vart en mysig schlager kväll, med chips & dip.
Vet dock inte om jag tyckte att rätt låt vann, kändes som en enrique iglesias kopia .. Som visst hade en bra låt, men det fanns bättre. Jag tippade på grekland.

Idag har jag haft en trevlig dag med fullt hus, alla syskon och deras barn var här för att fira mammsen. Myspys!

Nu kommer snart Camilla och hämtar upp mig och jag sitter här med nytvättat hår, så det är bråttom bråttom!

Ciao!

Mors dag!

en mor finns med från början
som källan till ditt liv
med kärleksfulla blickar
hon följer varje kliv

sen livets första måltid
har hon låtit dig att smaka
hon ger dig av sin omsorg
utan krav att få tillbaka.

hon tas så lätt förgiven
som lindring av besvär
och sällan blir hon tackad
och sedd för den hon är.

i livets alla skeden
förblir hon dock densamma
din alldeles unika
älskade och egna mamma

image9

Grattis på mors dag mamma!!


24 maj.

image7

Min nya blogg!

Det här är då min nya blogg, var inte riktigt nöjd med den förra så jag hoppas den här kommer funka bättre!
Och jag hoppas alla läsare följer med!

Eftersom det är en helt ny blogg för vissa, ska jag även ta och berätta min stora nyhet här! Jag är gravid, och beräknas få en liten bebis den 14 september! Imorgon har jag gått 24 fulla veckor! Så framöver kommer det nog handla ganska mycket om det i min blogg.

Kvällens planer lyder såhär, melodifestivalen med Petra!

Här är länken till min gamla blogg.
http://Mariad.bloggspace.se/

Solong!

image3

Camilla's kompis, Camilla, Jag & Petra.
- Från Petra's & Nike's studentskiva i tisdags!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0