Tomorrow is a good day!

Jappp, då var allt fixat inför morgondagen!:) Skönt! Vart en massa spring på stan men som tur var fick jag skjuts både in till stan och hem. Hade 100 kassar! Puh! Nu återstår det bara färgning av hår (ska färga och slinga), en dusch och lite småfix med morgondagens outfit! Blir slappa kläder på dagen och på kvällen åker jag nog hem och byter till klackar och lite mer fiestakläder! NICE!




Såhär såg jag ut i helgen.


One day to go!

In till stan och fixa det sista inför valborg! Ska bara klunka några koppar kaffe, ta några alvedon och sen hoppas på att min förkylning blir bättre... Och så kan vi ju alla hålla tummarna för bättre väder imorgon? Jag kör all in oavsett men det är alltid mysigare med sol!:)




Dagarna som varit!

Återigen känns det som om det var 100 år sen jag skrev sist. Men med tanke på vädret som varit, sakerna man gjort och personerna men umgåtts med så är det inte så konstigt att bloggen hamnat åt sidan..:)

Fredag: Vart det utgång för hela slanten! Galen utekväll med först lite drinkar på bryggan och sen Kalas. Hade för en gångs skull riktigt kul där:) Folket som annars brukar vara lite skumma (okej vissa var av sin egen sort) var också helt okej! Sen berodde nog ganska mycket på sällskapet man var med också!

Lördag: Sliiten dag! Hängde iallefall med Camilla och lilla sötnosen Viggo (som för övrigt blivit värsta tjockisen, hihi) hela dagen och vid 18.00 bar det av hem till Petra för pizza och förfest. Min kväll bestod av vin + fruktsoda, så himla gott! Härligt folk var det där och vi röjde på tills vi klev av bussen i stan då lite missförstånd och andra tråkigheter skedde! Men inget allvarligt, sånt som man tar med en nypa salt helt enkelt! :) Vart iallefall en utgång på det som vi verkligen körde all in på (all in på VIP ni vet? hahaha). Taxi hem och sen tokdeckade vi efter en mycket händelserik kväll!


Söndag:
Drog vi ihop gänget från kvällen innan och grillade! Där gick premiärgrillningen av stapeln! Mysfaktor på hög nivå och det var så himla gott! Mums,mums,mums! Måste även tillägga att jag nog aldrig garvat så himla mycket i hela mitt liv som jag gjorde i söndags! Haha!

Måndag: Ute nästan hela dagen med Zacke som röjde i varenda lekpark! ;)

Tisdag: Återigen ute med Zacke :) På kvällen hängde vi lite med lillebrur TiM. Zacke hade även en vakennatt. Suck, suck!


Onsdag:
Idag:) Mötte jag upp lillsis Linnéa och hjälpte henne med några grejor. Vart en lunch och kaffe innan det bar av hem till min söta systerdotter Tuva på kalas. Lilltjejen fyllde hela 2 år!!! Och som varje onsdag vart det Andra avenyn kl 21.00.


Har typ tusen bilder att dela med mig av men får ta det senare, ska fixa med lite andra saker nu. Känns som att jag har skrivit en bibel (inte för att jag vet hur det känns, hoho;)..



Min nya kavaj:) LIKE!!!


Fredag!

Solen skiner och jag är glad! :D

Ska strax väcka lillebror (hur länge kan man sova!?) och sen ska vi åka till närmaste mack så jag kan tanka hans bil. Han ska få vara min taxi idag när jag ska göra lite ärenden, bl.a hämta ut ett H&M paket. Nice!

Hörs senare! Kraaam!



Tired!

Fan vad lat jag har blivit. Jag har inte ens lyft på häcken (om man bortser från när jag gjorde en macka eller hämtade ett glas vatten) sen jag kom hem. Jag som skulle duscha och ta vara på all egentid! Äh, tar en dusch nu (mitt hår kommer bli så fiint om jag somnar med det blött. NOT) och fixar resten imorgon. Ska nog krya under täcket sen, jag är pÖööÖmsig.

Kram på er!


Torsdag.

Sådärja, då var dagens saker avklarade. Vart lite skospaning på stan och sen en god middag :) Zacke åkte med sin pappa hem så nu sitter jag här själv igen. Ska passa på att ta en lång varm dusch, måla naglarna, planera inför helgen (som kommer bli bäst!) osv osv.

Imorgon är planerna att hämta ut ett paket från H&M, sen hem för att fixa sig och sen raka spåret in till stan igen där det blir lite dricka och sen utgång! Lördagens planer ser ungefär likadana ut! Allting som skiljer sig är sällskapet!

Nä nu ska jag fortsätta lyssna sönder Akons låtar på spotify:)


Senaste shoppingen!




♥  Ballerinas.
♥  Leggings. Love them! Framsidan på dom är som "nät" vilket betyder att dom är lite genomskinliga fram men bak är dom som vanligt.
♥  Linne. För 50 kr vart det mitt! Som hittat.
♥  Kofta! Så fint tyg! Den kommer bli välanvänd alla sommarkvällar:)



Present!

Min present! Älskade den vita virkade (?) tröjan. Den var lite oversize och satt perfekt :) Den svarta koftan gör sig inte rättvis på bild, så svårt att ta kort på svarta kläder! Den hade iallefall jätte fina detaljer! Like, like, like.. :)



Nog den ända märkeströjan jag äger, haha! Jag är den personen som hellre köper många kläder istället för ett dyrt märkesplagg! Fast frågan är om det hade hållt om jag själv sett den här tröjan i butik. Ahmed kan min smak han... ;)


Awiiii

Nu sover lilla busungen och strax blir det popcornmys (popcorn är bäst! tröttnar aldrig) framför Andra avenyn som varje onsdag! Har blivit en liten grej här hemma..:) Dock blir det till att sova tidigt ikväll, ska upp tidigt imorgon och under morgondagens gång har jag många saker att göra! Bvc, lämna in viktiga papper, ta en fika med nike, lämna Zacke, fixa inför fredagens planer (GRILLPREMIÄR!) och lite sånt smått och gott.. See you later alligator!

 



My love pepps and me.


Onsdag!

Hej alla góa o glada!.. ;)

Idag/kväll blir det massa mys med min lilla Zacke. Han kom hem från sin käre pappa idag men ska tillbaka dit imorgon efter jag har varit på BVC (vägning, mätning, SPRUTA!!) så jag måste ta igen all förlorad tid idag för sen ser jag inte honom förrän på lördag igen!

Igår btw, fick jag en present :D Och jag tror ingen annan uppskattar presenter mer än jag! I paketet låg det två tröjor (superfina!!) och en sjal! Visar sen! Tack snälla papi Ahmed! :D

Nej nu ska jag leka, mysa, leka, mysa med min prins innan det är dags för honom att sova! Tjing!


Tisdag.

In till stan. Pussa på min lilla kille. Göra viktiga ärenden. Sen hem. Sova. Är dunderförkyld IGEN!!



Lillebruur o jag.


Zacke.

Prinsen är just nu hos sin pappa men jag har lite söta pics som ligger på datan från förra veckan.


.


Music.

Jag sitter med dom sexigaste hörlurarna i världen och pumpar musik. Akon is the shit.



Haha jag själv är också rätt sexig idag.

.

As life goes on, I'm starting to learn more and more about responsibility
And I realize that everything I do is affecting the people around me
So I want to take this time out to apologize for things that I've done
And things that haven't occurred yet

I understand that there are some problems
And I am not too blind to know
All the pain you kept inside you
Even though you might not show
If I can't apologize for being wrong
Then it's just a shame on me
I'll be the reason for your pain
And you can put the blame on me


Miss me?

Dåligaste updaten EVER!

Bloggen har verkligen hamnat åt sidan. Har varit en sån skum vecka så tiden eller orken för att sitta framför bloggen har helt enkelt inte funnits. Men nu är jag tillbaka! Har haft två perfekta helger med med förfester hit, förfester dit. Utgångar.. Mys.. Och en massa annat! Nu blir det till att fokusera på viktiga saker! Har 1000 tankar i mitt huvud som jag måste få ut innan mitt huvud exploderar!






Vi hörs sen.


Sorry.

Jag ber om ursäkt om min blogg har och kanske blir lite tråkig tills jag blir frisk igen. Är helt orklös..

Har iallefall precis kommit hem från stan, lämnade Zackisen hos sin pappa. Han ska vara där tills imorgon.. Vid 19.00 tiden ska jag iväg till Petra på lite party. Snacka om att utmana min förkylning men det är det värt. Känns som det var 100 år sen jag såg henne.

Vi hörs senare maybe, ska ta en powernap nu och försöka samla på mig lite krafter.. Solong!


Rubrik.

Kaffe på kaffe på kaffe. Hur mycket jag än försöker intala mig själv att jag är firsk så är jag inte det. Ögat går mot det bättre men förkylningen går mot det sämre. Idag blir det alltså bara en massa vila men imorgon är det dags att trotsa förkylningen. Petra har kommit hem efter två långa veckor i thailand och det snackas om förfest/utgång. Hänger dock bara med på förfesten (då jag absolut inte har orken att gå ut och träffa massa dräggiga människor) men det ska bli mysigt iallefall. Länge sen jag träffade tjejerna ♥


lalala

Imorgon är jag frisk!
Imorgon ska jag vara frisk..





Onsdagkväll

Nu ska jag framkalla lite bilder på Zackisen hos fuji (100 gratis:)..
Och kl 21: ANDRA AVENYN! :)





Tokiga ungar!





Hahaha, aa man får sig ett par skratt om dagen!

Onsdag!

Hej! Ingenting är bättre med varken förkylningen eller ögoninfektionen så det snacket skippar jag att skriva om. På förmiddagen var vi ut. Jag, Ville och Zacke. Killarna lekte i sandlådan och jag satt brevid och drack kaffe (och tyckte synd om mig själv), vi gick även en långpromenad. Nu ligger lill-Z deckad i sängen men när han vaknar har jag lovat att gå ut igen. Lite friskluft lär ju bara göra förkylningen bättre! :)



Killen som hatar att vara med på kort.. :)
(Nu har han växt i tröjan han fick av Petra i somras, fin!)


usch&fy&blä

Jag får psykbryt på mitt öga snart... :( Och på min förkylning.. Länge sen jag kände mig såhär dålig. Anledningen till att jag sitter här är för att jag inte kan lägga ner huvudet på kudden för att mitt jävla öga gör så jävla ont. Varenda nerv i mitt huvud värker pg.a mitt pissöga!! Varför ska jag alltid råka ut för det här när jag blir förkyld? Har haft såhär ända sen jag var liten. Så fort mitt immunförsvar sätts ner så dyker ögoninfektionen upp på SAMMA öga...  Måste gå till doktorn för ett recept men hur fan ska jag orka det? Nu ska jag inta 19346838383 alvedon och hoppas på att få sova.


Tur att den här sötnosen är frisk nu iallefall.



Ser ni några likheter?

Kolla vad jag hittade!!
Ser ni några likheter mellan mig och Zacke? :)





Zackisen:


Fjäril = Vårtecken!

Dagen idag borde egentligen vara bättre än igår med tanke på att vädret är finare än finast (och jag såg en fjäril!!) men min förkylning har blivit värre och jag har åkt på en ögoninfektion.

Trots att jag mår skit kunde jag inte låta bli att gå ut och leka med Zacke, fast han är så duktig och leker mest själv medans jag sitter i solen och dricker kaffe. Nu sover han men när han vaknar drar vi oss ut igen. Faktiskt riktigt avkopplande att sitta och steka i solen under tiden han springer omkring och leker. Det knäcker att bo på landet :)


Zacke skottade snö.




Hittade kottar!




Vattnade lite grann.




Min fina katt Maja!




Zacke var stolt över sina kottar och gick över till Britt (min mammas faster) för att visa dom.






Den här snön hamnade rätt i Zackes ansikte, haha!




En massa spring!




Vi såg en fjäril! Vårtecken!




Zacke på grönbete :P








Fler som längtar efter poolen? hehe.




Vilopaus.


Say what.......

Det vart inget Johan Falk (risk för att jag somnat framför tvn då) och inte heller vart det några popcorn. Blir datahäng och kex med brie istället... :) Lider av beslutsångest, hehe. Nog dags att sova snart också! Tror inte det blir någon skillnad på Zackes sömn inatt. Tummen ner för förkylningar. Kram


Inte världens bästa dag.

Den här dagen har väll inte varit världens bästa dag. Zacke somnade med feber igår och var stekhet hela natten trots alvedon. Sisådär en gång i halvtimmen vaknade han av att han var ledsen eller för att hans hosta vägrade att släppa. Under dagen verkar han inte haft någon feber men det har varit väldigt kinkigt och gnälligt. Även jag börjar känna mig sjuk, det svider i halsen och kliar i ögonen. Att jag är trött efter en total vakennatt är väll en annan femma.

Och för att krydda på lite mer dåliga saker kan vi ju dra upp vad som hände med vädret egentligen? Igår var det strålande sol och solen riktigt stekte.. Idag har snön vräkt ner utanför fönstret och lite regn har också öst ner från himlen. När kan man börja hoppas på vår? Tell me. Jag behöver värme nu...

Slänger in en bild från helgen som gör mig glad.




Bus.. :) Nä ni nu blir det popcorn och tvmys. Falk på tv ju.. :)


10 saker som gör mig glad.

Jag fick en happy award av Sara.




♥ Min son Zackarias.

♥ Min stora familj.

♥ Sol och värme.

♥ Grilla en mysig sommarkväll.

♥ Fjällen.

♥ Fika med personer man tycker om.

♥  Party.

♥ Överraskningar.

♥ Shoppa.

♥ Gamla minnen.


Jag utmanar alla som läser det här... :)


Pippitröja.

Zacke har fått en ny fin pippi tröja av sin mormor. Han kommer bli så fin i den i vår!!


pics!

Efter maten fick alla påskägg. Vårt bord var som ett ända stort påskägg!




Tokiga systrar!




Erik och Zackeliten.




Emma var glad! :)




Min söta systerdotter Erica.




Morbror Tim och barnen.




Världens bästa Britt!




Zacke och Erica satt fint och åt deras godis.




Ute och cyklar!




Zacke och moster Linnéa.




Zacke springer!




Kusinerna igen!




Man måste ju mata "bebisen" också! (Efter att Zacke hälsade på hos lilla, lilla Viggo har dockan blivit en favorit!)




Moster Julia och Zacke.




Zacke in the sun! ;)




Zacke och moster Julia igen.




Zacke med två av sina påskägg.




Amina och Zacke.




Smörgåstårtan gick åt som smör! Satan i gatan vad god den var :)




Zacke hängde med dom stora grabbarna.


Lovely påsk

Hej allihopa! Long time no see.. :)

Till att börja med vill jag säga att jag har haft en underbar påsk med sol och värme! Satt ute i bara t-shirt igår! Har ätit godmat! Mysig påskmiddag med världens bästa familj. Både påskmat och smörgåstårta! Zacke har fått en massa påskägg så det är en liten kille som varit hög på socker hela helgen! Jag har druckit gott vin! Suttit och glassat i solen på en uteservering med kaffe och bakelser! Fjantat runt på stan med mina två småsystrar Linnéa och Julia. Skrattat så jag fått ont i magen! Osvosvosvosv.... :) UuuUUuunderbart!







Kommer ännu mer bilder snart! :)



Glad påsk!

Glad påsk btw.. :)


Kaffe i solen

Om en timme eller två ska jag åka in till stan och ta en kaffe i vårsolen.. :) Kommer inte hem efter det och kommer inte heller ta med min data (laptop + tangentbord, nej tack!) så vi hörs av imorgon igen! Blir påskmiddag här hemma vid 16.00 så innan dess måste jag ha tagit bussen hem. Ha en mysig fredag allihopa så hörs vi imorgon! Kram!




Såhär ser jag ut idag :)


Zackes dag + Video.

Efter att Zacke lekt en massa (matat dockan med välling, byggt pussel, haft disco, ställt ungefär 100 bilar brevid varandra osvosv), badat i nästan en timme, ätit gröt och borstat tänderna somnade han på två sekunder i sin säng vid 21.30. Det har varit en lååång dag för honom idag!

Missa inte hans dans, haha!
(Spola fram till 0:16 om ni inte orkar kolla på hela:)


Påskkärring!

Idag gick Zacke påskkärring för första gången! Vi åkte in till en påsk-grej i stan som alla påskgummor/gubbar samlades på för att tillsammans från stora torget gå till Vaksala torg där en stor scen var uppställd. Det var lite roliga uppträdanden och till sist fick alla barn ett varsitt påskägg av påskharen. Det var en väldigt nöjd och glad Zacke som tog emot det! :)





Kommer upp en Video sen också när Zacke diggar till musiken på Vaksala torg. Måste bara ladda upp den på youtube så kika in om en stund.. :)


Hejdå tangentbord.

Zacke spillde nästan en hel kaffekopp över min laptop idag, därav 0 update.. Tangentbordet verkar ha sett sina sista dagar men allt annat verkar funka. Detta hände imorse och har inte vågat startat upp den förren nu. Så jäkla drygt eftersom jag ska betala den här burken nästan 1 år till. Fick iallefall låna ett tangentbord av min snälla lillebror.. Skönt att det funkar på så sätt men jävligt drygt också att behöva ha ett stort tangentbord framför datan. Suck, suck och återigen suck.... Första april idag, jag önskade att jag kunde skämta om det här.


RSS 2.0