Fashion Against AIDS på H&M.

H&M fick i torsdags in en ny kollektion på deras hemsida. Fashion Against AIDS. Beställde denna långa t-shirt för 200 kr. Känns som ett väldigt bra pris då 25%  går till välgörenhet.


Morsdag!

Det här låg nedanför min trappa imorse när jag vaknade.
Hur har Zacke hunnit med detta? ;-)


Dagens pics!


Mysig lördagskväll!

Vart ingen cykeltur, istället vart det en lång promenad med lillsis Julia (födelsedagsbarnet). Kändes som en riktig sommarkväll! Vi var borta över en timme och bara knallade runt, pratade och tokade oss. Det ska göras om! :-)

Imorgon är det morsdag (alltså även MIN dag) och det ska firas här hemma med hela familjen! Min storebror firade mamma redan idag, men imorgon kommer resten av patrullen. Kommer bli en jätte mysig dag! Och om allt stämmer blir det en kanondag med soool imorgon också! Ååååh, I love it!

Nu jag ska plocka undan efter Zackes bad. Det är inte roligt när han badar vill jag lova. Allt vatten som är i badbaljan hamnar utanför på 5 röda. Tokis Zacke!


Ja, så imorgon blir alltså min första morsdag. Om man bortser från när krabaten låg i magen..Fast nu närmare bestämt tror jag att det firades lite då också.. :-) Men det känns bra iallefall, MIN DAG!!Även min mammas dag och hon ska skämmas bort!!


Gammal bild!

Hittade en gammal bild hos en kompis på facebook. Väldigt gammal faktiskt. Säkert 3 år sen. Man ser inte mig eftersom min "poose" då för tiden var att kolla bort. Men det var en rolig kväll, minns den som det vore igår. Säkert en av mina roligaste utekvällar jag haft. Åhhh, jag får rysningar när jag tänker på alla minnen man har med sig i bagaget.

Jag och min storebror Micke. Hans poose då förtiden och som fortfarande är, var att göra sig så ful som möjligt på bilderna. Han lyckas! ;-)


Kalasfirande och gårdagens pics!

Det har precis varit kalasfirande här för min lillasyster Julia som fyller 12 år idag! GRATTIS! Glass, maränger och colasås i solen (visserligen vart det mest skuggan för min del). Zacke tycker det är så kuuul med hela tjocka släkten! Han vart riktigt förtjust i min kusin Alexander :-).

Snart blir det pizza här hemma och efter det en låååång cykeltur medan Zacke får lite tid med sin morfar!

Bjuder på gårdagens pics!




Gårdagen!

Igår åkte jag som sagt till papi Ahmed. Hade en mycket, mycket bra fredag! Började med en storhandling och sedan grilling och en massa annat gott ute på en filt på en gräsplätt. Där träffade vi även på några gamla kompisar som vi hängde med senare under kvällen. Idag där emot tar fredagen ut sin rätt och jag är baaaamse trött! Men det är väl konsekvenserna man ta, för roligt var det ju!




Jag har börjat diggat min leopard sjal igen! :-)

Reser sig mot saker!

Allting händer så snabbt nuförtiden! Från den ena dagen till den andra har Zacke lärt sig något nytt och jag blir så stolt och lycklig över att se hur han utvecklas! Min lilla pojke! Skrev ju i ett tidigare inlägg att han tar sig framåt nu (på ett väldigt roligt vis, ska försöka spela in det) men glömde berätta att han även reser sig mot saker! Det kan vara allt från soffkuddar till leksakslådor, upp kommer han iallefall! Fast det gäller att ha en hand till övers för rätt som det är så stupar han.. Han verkar tro att han kan knalla iväg alldeles själv! ;-)

Imorgon drar jag och Zacke oss till Ahmed. Blir nog picknick i stan sen en lugn hemmakväll. Vilket säkert kommer betyda torrt på bloggfroten.. Det märks! Godnatt iallefall!




Dagens pics!

Har haft en jätte mysig dag! Först var Petra här och kollade på hem till gården, sen drog hon in till stan och jag gjorde ordning mig och Zacke för att vänta in Petra igen som hämtade upp oss efter en timme. Och på tal om Petra, jag har verkligen valt rätt gudmor åt min lilla Zackis! Med sig från stan hade hon ett par solglasögon, en napp (som det stod tuff på) och ett tiger gosedjur till Zacke. Han vart suuuuupersnygg vill jag lova! Solglasögonen kommer bli perfekt till min lille solskygge Zacke!

Hur som haver.. Vi drog till Camilla på en fika och hade det jätte mysigt! Styrde upp lite planer för nästa helg som jag verkligen, verkligen ser fram emot!

Men nu dagens pics!




Hans ögon!




Zackarias tar sig framåt!

Nu tar sig Zacke framåt. Han kryper inte utan han ålar. Tar upp rumpan i luften och skjuuuuter framåt och på så sätt får han nu tag på det han vill! Alla Villes leksaker blir nu inom räckhåll! Skitkul! Mindre kul var det när han klämde fingrarna i köksskåpet.. Lilla killen!

Tänka sig vad snabbt det går egentligen, i flera veckors tid har han "snurrat" och vridit sig själv för att få tag på det han vill och idag när jag kommer hem från Camilla lägger jag honom på golvet och då minsann PÅ ÄN GÅNG så kan han!? Tjuvtränar han må ni tro?

Roligaste var att igår när min syster Sara var här så berättade jag för henne att Zacke inte kan krypa eller åla sig framåt än men alla mamma-bloggar jag läser som har bebisar i Zackes ålder eller oftast yngre, DOM KAN! Haha, jaa.. Min lilla son har inte haft bråttom på den fronten! Jag har inte heller haft bråttom! För mig får han vara bebis sååå länge han vill! Det är bara det att han blivit så otålig på senaste tiden, ingenting fungerar. Oftast för att han ser nånting han inte får tag på på än gång. Gåstolen är ju helt klart suverän när det gäller den fronten men även den tröttnar han ju på.. Så just därför har jag tänkt ett par flertal gånger - Snäääällla lär dig krypa! Eller åla dig framåt åtminstone.. Så han kan roa sig själv lite mer.. Och nu lalallalala kan han! Yippie! Fast antar att jag bara säger yippie ett par dagar framåt! ;-)




Han sitter helt själv nu btw!
Har nog glömt nämna det! :-)

Dagens planer!

Petra åkte nyss härifrån, hon kom hit till hem till gården. Nu ska hon in till stan och göra lite ärenden, efter det om en timme eller två kommer hon och hämtar upp mig och lillZack, så åker vi hem till Camilla på lite fika! Vi hörs senare ikväll!


Outfit!

Den här outfiten skulle jag inte ha nånting emot att bära!


Untitled

Untitled by Mariadjurstrom featuring Antik Batik shoes

Dagens pics!


Pengar gör en lycklig!

Ja, som ni märkt i bloggen har jag en liten "pengar-kris" den här månaden. Jag ska betala av min mini-dator som jag köpte i februari i 2 år.  I slutet av maj ska första räkningen betalas in (jag betalar i kvartalet) och dum som jag är har jag inte lagt undan en krona till det utan tänkt att jo men jag klarar mig den månaden. Blir väll bara till att inte köpa några kläder till mig själv. Och självklart, det stämmer ju! Men hur sjutton ska jag kunna hålla mig ifrån alla nya sommarkläder som dagligen kommer in i butikerna och webshopparna. Visst jag kan ge mig själv "stads-förbud". Fika i stan går bra men inte springa i affärer... Men att kika runt i webshoppar kan jag inte låta bli. Jag är som ett barn som inte får godis..

Inte nog med datorräkningen så hade jag en "shopping-dag" med Zacke. Handlade in allting som behövdes, kläder, nappflaskor, nappar, filtar och sånt där skoj. Det gick loss på mer än förväntat vilket betyder att jag måste leva ÄNNU snålare den här månaden. Shit! Alla pengar som finns kvar måste gå till mat och blöjor till Zacke. Visserligen har jag handlat upp mig lite med det, så en eller en annan slant ska jag nog kunna få.

Puuuh, nu fick jag skriva av mig.. Håller på & blir tokig! Och jo man blir visst lycklig av pengar..

Om det inte vore för min data..

Åhh.. Den här "västen" från asos vill jag verkligen ha! NU NU NU!
Jävla dataräkning!.. Ska nog köpa mig en trisslott eller nåt!



Hur fin skulle inte den här vara i helgen när det ska bli suuupervarmt och planerna är picknick.
Med pengar eller inte skulle jag ändå inte hinna få den till helgen, men det kommer fler helger framöver och då kommer jag inte heller kunna ha den.. För det blir ingen beställning pga AV MIN DATA!! !#"&//&&%%#

Godmorgon!

Godmorgon!

Ser ut att bli sol idag igen! Fast chansen att blåsa bort är nog ganska stor om man går utanför dörren. Tråkigt!
Nu ska jag härja med Ville & Zacke! Hörs!



Graviditeten!

Graviditeten


*Vilka/vilket var ditt favorit plagg?
Mina vanliga jeans med en toffs i knappen. Funkade bra länge!
*Vad var din/dina favorit rätter?  Korvstroganoff, andra grytor med ris och pizza (såklart!).
*Vad var dina/din favorit dryck? Citronjuice.
*Vad tyckte du inte om? Lasagne.
*Vad var du mest sugen på? Tomat med salt, apelsiner och cola remmar.
*Hade du halsbränna? Nej, kanske lite på slutet men inget besvärande.
*Hade du foglossning? Nej.
*Hade du sammandragningar? Nix, lite möjligtvis men inget som var besvärligt.
*Mådde du illa? Nix.
*Vilken sovställning var bäst? Kunde sova hur jag ville, förutom på magen.


*När var din BF dag? 14 sep.

*Gick du över tiden? Ja, 3 dagar.
*Hur mycket gick du upp i vikt? 7-8 kg.
*Hade du mycket vätska i kroppen? Nej näst in till inget.
*Hur var ditt psyke? Bra tror jag. Hände då & då att jag vart lite känslig.
*Gnällde/klagade du? Haha nja, Ahmed tyckte att jag gnällde men det vettesjutton.
*Vad trodde du det var för kön?  Kille.
*Visste du vad det var för kön? Yes! =)
*Var du rädd för något? Att det inte skulle gå som planerat.
*Hur ville du att din förlossning skulle se ut? Hade inga vidare önskningar. Inga nålar helst.
                  
*Hur ser du på graviditeten idag? Enbart bra! Jag tycker att jag förändrats positivt sen jag födde Zacke och allting som hör till graviditeten tycker jag om! Kan sakna hans små sparkar i magen ibland.


Förlossningen

*När började din förlossning? 17 sep precis efter tolvslaget.
*Hur började den? Jag började må dåligt hemma och kände att nånting var på G. Hade värkar med 3 minuters mellanrum.
*När åkte du/ni in till förlossningen? vid 01.00 tiden.
*Varför? Fick kraftigare och kraftigare värkar.
*Vem/vilka åkte du in med? Min pappa & min syster Malin.
*Fick du/ni åka hem igen? Nej.
*Vilket sjukhus skedde förlossningen på? Akademiska sjukhuset
*Vilka/vilken var med under förlossningen? Ahmed (pappa til Zacke) & min storasyster Malin.
*Tog du nått smärtstillande? Epiudral (stavas det så?), fast fick den försent så den gav ingen värkan. Snarare motsatt effekt. Allting vart mycket jobbigare och jag var sååå arg!
*Vad tyckte du var jobbigast? Krystvärkarna.
*Var du rädd för något? Njae, hann inte riktigt tänka. Allt jag tänkte på var att han skulle UT!
*Hur lång tid tog det? 08.23 föddes han. Så mellan 7-8 timmar.
*Hur ser du på förlossningen idag? Jag tycker det borde ha funnits mer hjälp och mer stöd både före och efter. Kan inte påstå att jag hade världens bästa barnmorskor från början. Dom segade på allting, sen kom urgessa ulala (barnmorska) och knappt en timme efter det var Zackarias ute. Riktigt bra barnmorska! Skulle nog kunna tippa på världens bästa!! :-)


Nu var det slut med sol för idag!

Nu har vi gjort våran dag ute i solen! Just nu ser det ut som det ska börja regna och om vi stannade ute ett tag till skulle vi nog mer eller mindre blåsa bort.

Det som händer resten av dagen är en jätte god middag och senare kolla på funbo IF damlag som har hemma match. Heja heja! Bara det inte börjar regna nu..

Hörs senare!


Godmorgon!

Godmorgon!
Verkar bli en dag med strålande sol idag också! Och det ska tas vara på, vi ska ut i solen redan nu.

Såhär ser Zacke ut idag. Nya kläderna fick invigas!


Zacke älskar vagnen!

(Blogg verkar ha samma problem ikväll också!? Aja, hur som haver.. Kommer inlägget fram så gör det..)

Min kväll bjöd på en lååååång promenad! Mysigt att komma ut i kvällsolen och Zacke älskar ju att sitta i vagnen och spana på träd, bilar, flaggstångar och allt vad det innebär. Tänka sig egentligen, för ca 3 månader sen kunde jag knappt sätta ner honom i vagnen utan att han gallskrek. Kunde knappt gå och hälsa på min syster några km bort för då var risken att man fick bära honom + dra vagnen + snöstorm. Men nu minsann, nu skulle han bo i vagnen om han fick. Tur som sjutton! Man känner sig redan lite rörligare, slippa oroa sig över att ta buss, gå på stan osv osv. Allting kan ijoförsej bero på att han sitter nu och kan underhålla sig själv på ett helt annat sätt än förut. Glad är jag iallefall! Mycket glad!

Nu ska jag sova! Hörs imorgon! Fast först "kvällens" pics.

 

Vårat fina äppelträd!

Godnatt!


Dagens pics!

Jätte gott fika på nåt fik utanför Coop forum.



Söta lillasyster Julia som var jätte gullig och roade Zacke medans jag shoppade loss!


Dagens shopping! Pust..

Ja, då var jag hemma efter en galen shoppingrunda! Inhandlades lite mer än vad jag hade tänkt, men det är bra grejer och som definitivt kommer att användas.

Enjoy!


NU: Shopping!

Petra har precis åkt härifrån och det som står som nästa punkt på schemat är att åka in till stan (med Zacke & lillsis Julia) och skämma bort min lilla son! Han är behov av tjocktröjor, underlinnen och byxor. Har lite rabatter så allt för farligt blir det nog inte för plånkan min! *önsketänkande*.


Såhär ser Zacke ut idag!



PUSS!!



Godmorgon! Dagens planer..

Godmorgon! Solen skiner ute.. Hoppas det blir varmt och skönt idag!

Planerna för dagen är:
Hem till gården med Petra.
Åka in och shoppa lite clothes till Zacke! :-) Lööve it..


Godnatt!

Blogg verkar inte ha funkat som det ska ikväll. Har försökt logga in ett flertal gånger utan resultat, har även försökt kolla andra som har Blogg och det verkar inte funka det heller.. Konstigt! Nu verkar det vara på sin plats igen iallefall.

Nu säger jag godnatt för mig! Hörs imorgon!




 


Dåliga skit väder..

Jag klädde på Zackarias, satte han i vagnen.. En promenad var planen! Öppnade dörren och vädret verkade vara på min sida! Meeeen, när jag ska dra ner vagnen från trappan börjar det ösregna! Bara sådär.. Tydligen så vill nån att jag inte ska ut och gå, för nu skiner solen för fullt och det är varmt varmt varmt ute. Men nej, nu sover Zacke så det blir ingen promenix. Skit också! Jag kände verkligen för att gå ut och gå lite.. Jaja! Kanske om nån timme eller två men först hemmagjord pizza! MUMS!

Haha, jag bjuder på den!


Är det jag som ligger bakom detta?! ;-)

Är det jag som ligger bakom detta!? ;-)



Haha, aa man börjar ju undra..


Bara en massa bus!

Här busas det som bara den, över allt! Det är ett springmaraton i gåstolen nu mera. Om han inte hittar alla dvdfilmer och river ner dom, så hittar han skohyllan och river ner varenda sko därifrån.. Och varför inte tvätthögen?? Ojoj! Hur ska det gå när han börjar krypa?? Eller ännu värre.. GÅ??


Ja tack!

Lite söta, speciella armband från Nelly.
Vill ha dom allihopa!! Men den turkosa bakelsen och jordgubben lockar mest!! Kanske, kanske, kanske..


Dagens pics!



Zzz..

Sånna kanon dagar som jag har haft får också naturligtvis sina konsekvenser.. USCH så trött jag är! Men vill inte gå och lägga mig än för jag vet att Zacke brukar vakna till vid 23.00 och vilja ha mer välling! Att sova i ca 1 timme och sen gå upp är ingen favorit. Nej, så jag får hålla mig sysselsatt.. Men med vad?! Tror jag har kollat igenom mina dagliga bloggar minst 3 gånger, kollat in H&M 140 ggr, kollat in Nelly, kollat in Style by stars (där jag för övrigt nog tänker lägga en beställning), kollat in Asos, och hujeda mig vad...


Hoppas ni där ute har en bra lördag iallefall!
Seee yaa!

Bjuder på en bild från i vintras. Lillzack & jag.



 


Nyheter hos H&M.

Såg att dom fått in lite nytt på HM:
Nånting jag fastnade för var dessa!
(klickbara bilder)


Ville!

Världens bästa (om inte annat sötaste) lillebror!



Min lilla plutt!

Världens bästa zackarias!


Dagens pic!

Snyggingen i nya t-shirten från (Zackes) farmor!


Dagens pic!

Snyggingen i nya t-shirten från (Zackes) farmor!


RIP MIN MOBIL!

R.I.P min mobil.

Blä! Min mobil är borta, spårlöst försvunnen.. Känns för jävligt! Det är inte mobilen i sig jag bryr mig om, inte heller simkortet. Mest alla videor och bilder på Zacke. Videor från första gången han kunde greppa en leksak, första gången han hoppade i hoppgungan, första gången han gick i gåstolen, när han badar.. Åhhhh!! Finns så mycket!! Visserligen sa Ahmed att dom flesta bilder och videor jag har skickat till honom har han sparat på sin mobil, så på det sättet får jag ju tillbaka några.. Men inte alla! :-(

Nu måste jag skicka efter ett nytt simkort, tar 4 dagar tror jag så tills dess går jag inte att nå. Om inte på hem telen då.. Mobil ska jag få av BÄSTA Petra.. Thanks love!!

Förstår inte hur en mobil kan ställa till med så mycket skada! Alla filmer hädanefter får ske på digitalkameran och genast in på datan.. Fast då kraschar väll den...

Jaja nog talat om det!


VILKA dagar!! Me like! Me like! Me like!

Jag har haft ett par KANON dagar!!!!!

Onsdag: Lämnade av Zackarias hos Ahmed. Mötte Nike på en shoppingrunda, öl vid ån och senare middag hemma hos henne, efter det slog förfesten igång för att senare åka ner på stan och möta upp alla tjejer och det var inte några vill jag lova. Nike, Petra, Maria, Sarah, Jenny och mina två systrar sällskapade jag med (mer eller mindre) under kvällen. Speciellt roligt var det att få träffa mina systrar! Inte ofta vi hamnar på samma ställe ute och inte ofta vi 3 kan gå ut samtidigt! Terassen, Oasia, Birger Jarl och firman svirade vi omkring på! Mycket trevlig kväll! Fler sånna kvällar, pleeease!

Torsdag: Sov hos Nike, så vid 14.00tiden dök Ahmed upp med lillZack. Det vart deg i soffan, pumpning av bra musik och goffade i oss bakismat (pizza of course!).

Fredag: Vart det en lång promenad till Zackes farmor som bjöd på god mat och lite barnpassning på kvällen! ;-) Jag & Ahmed ägnade några timmar på Brancos med en öl eller två. Lungt och mysigt! Sov kvar där.

Lördag idag:
Åkte jag hem, är hemma nu och vad kvällen erbjuder återstår att se. Mys med min lilla kille tror jag! Har lovat lillasyster Julia en filmkväll också, så det slutar nog med det! :-)

Riktiga super dagar med mycket sömn och roliga kvällar. Och det var Inte bara jag som vart bortskämd, Zacke kom nämnligen hem med 4 nya bodysar och en t-shirt från hans gulliga farmor!

Nu är det grilling här hemma! MUuuuumMMMSSSs!!

Bjuder på några pics från onsdagen:


Jag och mina två systrar! Emma och Sara!



Jag och Nike på Oasia.



Jag, Nike och Petra. (Haha, häääärlig poose!)




Onsdagens outfit.. Bättre sent än aldrig!

Var som sagt ut och svirade lite i onsdags och såhär såg jag ut!



Kalles kaviar!

Jag har haft ett sånt saltsug hela dagen (är inte gravid), om jag hade haft en salta pinnar påse nu så hade jag garanterat gått loss på den.. Istället får jag nöja mig med kaviar, fast det är inte så pjåkigt det heller. Faktiskt ganska gott! Verkar ha glömt bort att jag en gång i tiden var världens kaviartorsk.. Nu kommer samma gamla vanor tillbaka! om & om igen.


 

KALLES! Min räddare i nöden!


Morgondagens planer!

Dagen idag har bara bestått av tråk tråk tråk. Så jag tar morgon dagens planer istället som det är lite fart i! ;-)

+ Passar Ville. 08.00-11.00.
+ Hem till gården. Of course! Mitt beroende! 11.55-12.55
+ Locka håret.
+ Packa det sista.
+ Ta bussen in till stan. 14.00.
+ Möta Ahmed (ta en fika?) och lämna Zacke.
+ Möta Nike.
+ Hämta ut paket! (Om jag hinner)
+ Kolla in nån snygg partytopp (bikbok).
+ Gå på systemet.
+ Hem till Nike. Fixa oss.
+ Förfesten börjar!!
Och sen får vi se vart kvällen tar oss! ;-)

Har även planer för torsdag och fredag.. Möjligtvis lördag! :-) Men det tar vi senare!



Kan man annat än & gilla läget?

Peace hos Urban outfitters.

www.urbanoutfitters.com

Mjooo.. Frågan är om den blir lite för skrikig? Jag tycker mest om Peace som detalj, möjligtvis på nåt linne (finns på bikbok) men tror det nog skulle bli lite för mycket med den här tröjan. Iallefall på mig.. Tråkigt! För jag tycker den är skitsnygg och hade gärna klickat hem den.. Men eftersom jag inte har råd med "impuls-köp" får jag stå över den här.



Nån annan gång helt enkelt! :-)

Zackarias


Bikbok!

Om man hade kunna klickat hem saker från bikbok på internet så hade jag gjort det på direkten!
Istället får jag spana in dom på stan imorgon, blir väll visserligen bara spana men ändå.
Tur, tur, tur att inte bikbok har nån webshop! ;-)



Åh gud, ju mer jag kollar på dom ju mer sugen blir jag. Hoppas, hoppas att jag kan stå emot dom här läckerheterna imorgon.... :-)

Fransar, nitar & såååklart peace!

Jag har blivit helt besatt i allt som innebär fransar, nitar och såklart peace!
Bjuder på några av mina favoriter!


Gina
(klickbara bilder)



Nelly 
(klickbara bilder)

Dinsko
(klickbarabilder)



Nuknuk
(klickbara bilder)

Natti natt.

Time to ZZZzzZZZZ!
Godnatt!



Happylalala!

Mitt humör är på topp, känner verkligen ett glädjeruuuus i hela mig! Kan bero på att jag har mycket inplanerat, en massa skoj framöver. Sånt jag behöver för att komma igång igen.. Bara njuta av sommarn med nära och kära. Det här kommer nog att bli en sommar to remember.. :-)



Premiär-grilling!

Sara & lilltuvis har åkt hem, Zacke sover och jag ska alldeles strax sätta mig med en kaffe i solen.

Jag har snackat så mycket om "premiär-grillningar" och tjossan, dossan men det har aldrig riktigt blivit av. Om det ska vara grilling, så ska det ju vara grilling! Men nu har jag faktiskt haft min premiär! Till middag idag vart det grillat (bra kryddat) kött med potatissallad. Jammi jammi! Än kanske inte sommarn är här men den närmar sig med stora kliv. Det märks!

Nu: Sol & kaffe!


Sol!

Sol, sol sol! Vilken dag det ser ut att bli! Helt vindstilla och en värme som känns som sommar! Kollade in vädret nyss och såg att på onsdag ska det bli skinande sol och upp till 25 grader! Ohooo!! Mina planer på onsdag blir alltså som jag (vi) tänkt!! Vin på Nikes balkong och sedan utgång på nåt schysst uteställe med uteserving, Birger jarl med andra ord! ;-) Ska bli mysigt att träffa tjejerna och koppla av för en kväll, eller koppla av och koppla av, lär ju bli en del dans (skavsår dagen efter) och en hel del röööj men det är min avkoppling! Att bara tänka på annat för en kväll! Nike, Maria, Malin, Petra och jag kommer ha en superkväll!

Nu ska jag gå ut och vara social med Sara och Tuvisen som kommer hit alldeles strax!

Hörs senare!




Fransväska från Nuknuk.

Den här väskan från Nuknuk är på pricken en sån väska jag velat ha ett tag nu. Fanns nån liknande på kappahl för ett tag sen men dom tog slut innan dom knappt kommit in. Den här väskan är tyvärr också slut så min eviga jakt efter fransväskan fortsätter!..


17 maj!

Zackarias 8 månader! ♥



Nelly!

När jag beställer nånting från en sida så blir jag helt fast vid den sidan, åtminstone ett par dagar efter. Som Nelly tex, när man har beställt därifrån så har man gratis frakt i 14 dagar efter beställningen. Klart man kollar in där under dom 14 dagarna ifall man skulle hitta nåt smått och gott som man jätte gärna vill ha men man känner att den "grejen" inte blir värd pengarna när frakt och sånt tillkommer. Hur som haver, kort och gott,  Nelly är jag fast vid just nu!


 


Design.

Håller på att trixar med designen, men hur jag än gör blir jag inte 100% nöjd. Och då är det såklart bilderna som känns fel och tråkiga, hur som helst så har jag inte tid att fixa mer nu så ni får nöja er med halvfärdigt ett tag. Wää på design..


Skor från Nelly!

Nu har jag bestämt mig för att dom här skorna ska bli mina!
399kr kostar dom och är just nu på väg till mig!


Kärlek är skor..


Från Nelly.


Fredag!

Dagen idag har varit lung men mysig! Gjorde lite ärenden i stan, Sara och sötaste Tuva var här en stund, god mat och en promenad i kvällsolen. Nu sover lillzack och jag unnar mig lite chirre och dirre (som Camilla skulle ha sagt). Sånna här dagar behövs för att man ska återhämta sig från vaken nätter och förkylningar, så just därför blir resten av helgen också cool-lung. Har i planerna att hälsa på bigsis Malin m.familj i hennes nya lägenhet men det är allt. Saknar dom så det är ett måste! Hoppas Zackisen kryar på sig bara.

Nästa vecka däremot har jag måååånga planer, roliga planer!

Nu ropar min mage efter mer chirre. Solong!


Lycklig bebis!!


Inte sova = klick på Asos!

Borde egentligen sova nu men eftersom Zacke väljer att vakna ungefär var 20:e minut har jag gett upp och fastnat här istället. Inte så tokigt egentligen, har nämnligen hittat tillbaka till en favoritsida jag hade för ett tag sen.. Asos.. Hittar så mycket kläder att jag får spatt! Kommer garanterat bli en beställing! Kolla vad Zacke ställer till med genom att inte sova!! ;-)



Godnatt!

Jedrans förkylning!

Nu ska jag dricka en STOR kopp thé med hopp om att hjälp min förkylning bort. Sen middag och efter det en lååång promenad så jag vaknar till liv. Solong!



Torsdag!

Trots två vaken nätter på raken känner jag mig hyffsat OK. Förkylningen är fortfarande på mig, men det är inget jämnfört med hur Zacke har haft det. Stackarn fick ingen bra kväll igår och ingen sömn inatt! Nu verkar han må en aning bättre men har ingen matlust för 5 öre.

Vi kom precis hem från BVC. Det gick över förväntan. Han sa inte ett knyst! Han var väll upptagen av allt annat skoj för att ens märka att det stack till i benet. Fanns ju så mycket roliga leksaker, coola apparater och en jätte trevlig tant! :-)

Nu sover lillskrutt och jag har slagit mig ner framför datan, har beslutsångest som heter duga. Vet inte om jag ska beställa massa saker eller inte, eller framförallt om det ens kommer bli användt? Well, well..  Nog för nu. Hörs later!


FY VILKEN KVÄLL!

Usch!.. Den här kvällen började varken bra för mig eller Zacke. Jag söver honom vid 20.00, lägger honom i sin säng och går därifrån. Ungefär en halvtimme senare hör jag kvälvningar från hans säng så jag rusar dit, där ligger han dränkt i spya och kan knappt andas, jag rycker upp honom och litervis med spya hamnar på mig, mitt hår, mina kläder och min nybäddade säng (inte för att sängen spelar någon roll, tror aldrig jag varit så rädd). Zacke som låg och sov blir naturligtvis helt förstörd över vad som hänt, vart väll som en marddröm för han stackarn, så att bara lugna ner honom tog mig ett bra tag.. När han lugnat ner sig vart det ett bad för min lilla plutt, kort och snabbt eftersom jag visste att han var trött och helst av allt nog bara ville sova vidare.. Torkar honom, byter blöja, försöker få i honom lite att dricka och ger mig på försöket att söva honom då ALLT och mycket mer kommer upp igen. Tröstar och tröstar och tröstar och klär på nya kläder för andra gången, nu fick en handduk vara stand in istället. Jag som blir super nojig så fort min lilla älskling är sjuk, ni skulle sett mig ikväll.. Fy sjutton! Jag hatar att se min lilla diamant så sjuk & ledsen..

Lät han vara uppe ett tag, gjorde ordning lite äppeldryck så att han skulle få i sig lite vätska, men även det kom upp igen.. Jaha tänkte jag? Är det magsjuka, eller är det för att han har så mycket slemm i magen? (Han blev jätte förkyld inatt). Och än så länge vet jag faktiskt inte.. Han spydde en gång till efter det och sen dess har det varit lungt.. Har gett honom vätske ersättning och nu ligger han och sover djupt i sin säng. Hoppas inte att det här stör honom allt för mycket inatt bara!






Imorgon ska vi till BVC och ta spruta, hoppas inte att den blir uppskjuten pga det här.. wäää..

Dagens pics!






En liten humlis! (Till Emma)


Skor, skor, skooor!

Idag har jag verkligen fastnat för Nellys kläder, smycken och skor! I inlägget under finner ni ju toksnygga kjolar och här kommer några skor som mina ögon fastnade för direkt! Ögongodis..


Vi börjar med favoriten.
Jag har varit lite siåsådär om jag tycker att högt skaft är snyggt, när jag såg dessa står jag helt klart för att det är SNYGGT! Skulle passa perfekt till jeans eller mina "lack" leggins som snart ska hämtas ut. Är verkligen sugen på att klicka hem dom, kan bli så också!.. Fast nästa månad isåfall, det är ju det här med datorräkningen.. Skit!



Och här följer några andra som efter det första alternativet också skulle få komma hem till MIG!
(klickbara bilder)


Kjolar från Nelly.

Dessa kjolar från Nelly vill jag verkligen ha till sommarn! Lite för dyra är dom för att beställa allihop och att välja en blir jag tokig av, så det får helt enkelt skippas eller möjligtvis vänta..

(Klickbara bilder)


Den här är min favorit! Helt klart!




Bubbleroom.

Hittade den här underbara tunikan på Bubbleroom, tråkigt nog finns den inte kvar i min strl men jag har för mig att jag sett nåt liknande på Indiska. Så, Indiska ska spanas in flitigt nästa gång jag är i stan.



Åh, jag blir verkligen kär. Färgen, broderiet, detaljerna, formen, ALLT! Så sommarfin!

Nästan klart!

Nu är det nog med städande för idag. Mycket hanns med men inte allt.. Pust! Garderobsrummet är på god väg att bli klart och resten är faktiskt också nästan klart.. Lite smått som behöver fixas bara men det tar vi imorgon! Om inte en städdag vore nog så har jag blivit förkyld IGEN. Har ont i halsen och det gör ont överallt i kroppen.. & nej jag fick det inte för att jag la "alla" mina krafter på att städa, kände imorse när jag vaknade att denna vecka kommer nog gå åt till att bara vila.. Och lite snorpapper kanske.. Blä! Vill inte bli sjuk, vill ut och fara med mina vänner, hälsa på storasyster Malin i hennes nya lägenhet, fika på uteserveringar och sist men inte minst orka med att roa Zacke som ibland inte är det lättaste.. :-) Drömmer jag?

Nä ni, nu ska jag knalla ut i bilen för att hämta upp Zacke.

Hörs!

Städ-dag!

Har precis lämnat av lillskrutten hos sin pappa och nu ska städningen påbörjas. Fy & usch, städa är inte min starka sida..

Bjuder på lite pics från imorse.



H&M

När jag gick in på H&M idag såg jag att min beställing blivit levererad! ÄNTLIGEN! Fast en dag till hade inte skadat, hittade massa annat smått och gott som jag gärna velat haft bland dom sakerna.. Fast, kunde inte stå emot iallefall så om nån vecka kommer jag alltså ha två H&M paket att hämta ut..

Det här fick bli paket  nr 2:
(klickbara bilder)




Har ni glömt min första beställing? Ska visa den också.. Fast icke nu, nej nu blir det sova.

Dagens.

Dagen har varit lung och skön, en promenad kom vi ut på det var allt. Plockade en stooooor bukett gullvivor (har alltid varit min favorit, nån som vet om gullvivor finns som doft på bodylotion? Skulle vara perfekt! Hihi) med lite hjälp av Zacke. Tänkte han kunde få hålla en egen gullviva eftersom han vart helt tokig i dom jag höll i handen, men hans skulle bara in i munnen så det varade inte länge. Att han fick hålla i den alltså, han fick inte stoppa den i munnen! ;-)

Imorgon blir det en städdag för min del, ALLT ska städas, dammas, skuras, dammsugas. Kan nog ganska säkert ta upp mot halva dagen så no computer för min del. Zacke får vara hos sin pappa, kan bli mycket ogjort om man har Zacke med sig. Om inte annat är det inte Zackes bästa sida att varken hjälpa till eller att se på när jag städar! ;-)

Nu ska jag sova, upp tidigt imorgon igen för att passa Ville. Tänka sig nu är det bara drygt en månad kvar att passa den lilla plutten, sen är det semester för mamma min och därefter dagis. Pluttskrutt.

Nä godnatt, här följer lite bilder!

På förmiddagen meckades det för fullt här hemma med Villes batteridrivna moppe.



Mycket spring i gåstolen vart det också.


Cocoo.

Hemklickade.

Har vart på jakt efter ett nitarmband länge, länge, länge! Det verkar inte finnas någonstans i Uppsala. Men hos Cocoo finnas det och exakt som jag vill ha det! Ett lite bredare skulle ijoförsej också få en plats på min handled.


Helgen!

Hallå där.

Till och börja med, jag har haft en dunder helg! I fredags tog papi Ahmed hand om lillZack och jag hade en behövlig kväll med Nike. Vi drack vin, fixade oss och hade en lyckad utgång! I lördags vart det sovmorgon, frukost och sen åkte jag & Nike in till stan för en middag! Efter middagen vart det kaffe och massa myprat innan det bar av hem till Ahmed & Zacke. Väl där åt jag lite och sedan kollade vi på en bra rulle. Sov kvar där. På morgonkvisten vart det en promenad och sedan hemgång. Like it, like it!

Kul inlägg va, haha snacka om att jag tappat intresset! Men ha tålamod, det kommer tillbaka!

Ciao ciao!

Omotiverad till 1000.

Jag är så omotiverad till att blogga! Till och börja med blir det som ett beroende. Man känner sig ap-stressad för att man inte ska hinna skriva eller om vad man ska skriva. Håller ni inte med mig? It sucks..

Ni får tåla en lite mindre blogg-glad Maria ett tag..

Idag har jag vilket fall spenderat hela dagen hos Petra som precis flyttat in i sin lägenhet med Micke man. Jätte mysig lägenhet, stor & luftig! Vart en hel del kaffe, munkar, promenad och en jätte god middag med en sallad som var den bästa jag ätit på länge! Mycket komplimanger idag Peppso? ;-)

Imorgon ska jag lämna Zacke hos Ahmed några timmar, sen bege mig hem till Nike för lite vin och mys! Love it.

Det var dagens och morgondagens.. Inte blir det några dagens pics heller, glömde nämnligen kameran hemma. Förvånad? Typiskt mig.

Godnatt!

Happy baby!



Den sista bilden är nog lite glädje blandat med rädsla. Haha, tittut och sen blixtrar det till.
Han som borde vara van vid blixten vid det här laget.

Kväller.

Zacke sover. Han tokslocknade, så jag hoppas inte att det blir en orolig sömn. Brukar oftast bli så när jag hoppar över sovhalvtimmen på kvällskvisten (vilket jag gjorde ikväll). Numera låter jag honom bara sova två tillfällen per dag. Mellan 11-12 och 15-16. Vi får se hur det funkar. Han har ju vart väldigt nattglad dom senaste nätterna.. Men det verkar inte spela någon roll hur jag gör. Om jag låter honom sova den halvtimmen på kvällkvisten får han jätte svårt att somna på kvällarna och vaknar mer än gärna upp på nätterna och är pigg och glad men om jag hoppar den halvtimmen sover han oroligt istället. Puhu, nu verkar jag babbla i nattmössan. Kan vara tänderna (som jag misstänkt länge) som ligger bakom allt också och han börjar ändå bli så stor att han inte behöver sova mer än två tillfällen per dag.

Imorgon ska jag upp klockan 7 och passa Ville. Vilket innebär att jag måste somna fortare än kvickt nu, men som säkert inte kommer att hända. Känner mig duperduper pigg och har lust att fixa och trixa med miljontals saker..

Efter barnpassning, tar jag 11 bussen mot almunge för att kolla in Petras nya lägenhet! Ska bli sååå kul! Hon flyttade i fredags och pg.a jobb och annat stuff har vi inte kunna klämma in första kaffet tillsammans i den nya lägenheten! Ska bli mysigt och se hur hon har det. My peppso!

Dagens pics!

Dagen har spenderats en stund utomhus och en fika med Petra,

Dagens pics, enjoy!


No stockholmo..

Det vart inge stockholm idag, Nike hade en tandläkar tid hon glömt bort. Men innan fredag blir det av! :-) Blir dock ingen shopping för mig, jag kommer knalla runt med 0 kronor i plånkan. Eller nästan. Kanske nåt armband får följa med hem, men det får jag hålla mig till. Nästa månad kommer bli likadan, då kommer hela datorräkningen.. Usch, usch!


Dagens pics - Rosa!

Dagens pics.

Som ni alla vet (eller kanske inte?) så är jag besatt i rosa. Eller besatt och besatt, jag tycker om att lägga till det som detalj. Som när jag ville ha en rosa data, en rosa mobil eller tex att försöka få killar att köpa rosa skjortor (as kul). Antar att den lilla besattheten gått ut över Zacke. Men visst är han söt?.. Och den är faktiskt köpt från killavdelningen! Me like, like, LIKE! Mer rosa åt folket..


Bubbleroom.

Hemklickade -till mig-
 från Bubbleroom.
Två tunikor. Den första går på 199kr och den andra 149kr.



Den första kommer passa perfekt till varma sommardagar.
Den andra kommer passa perfekt till mysiga sommarkvällar...
Eller regn, rusk, moln osv osv, men sånt vill jag inte nämna. Nää nu är sommarn på G! High five!

Kycklingpasta & hemmagjord pizza! Nam, nam!

Dagen idag började med en stadstur för mig & Zacke. Vart en liten fika med Malin och en lunch med papi Ahmed. Kycklingpasta med sallad! Tips tips tips om ni ska förbi café 018. När jag kom hem vart det hemmagjord pizza (min mamma gör den bästa!). Känns som om min mage inte kommer kurra efter mat på ett par dagar nu. Mat-monster-mage.


Jag har världens sötaste unge!

Videoklippet är några veckor gammalt och man ser från "snedden".
Men ett gott skratt har han och ett gott skratt får man. Sötaste lillzack! ♥


Godmorgon!

Godmorgon! Nu ska det fixas & donas, sen blir det bussen in till stada.


Godnatt!!

Godnatt på er!!


Brun utan sol!

Jag har pendlat mellan säkert hundratals brun-utan-sol produkter. Vissa dyrare än andra, vissa billigare. Har kört på Loreal sublime bronz ett tag nu, men har börjat insett att den inte är värd sina 150 kronor. Jag bytte istället till Åhlens brun-utan-sol, 80 kr kostar den och är verkligen värd varenda krona! Fast som med allting har den sina negativa effekter också, det första är att den har skimmer i sig. Jätte snyggt till party men det gillas inte till vardag. Punkt 2 är att den färgar av sig jätte mycket på händerna och det är superduper svårt att få bort och hur snyggt är det att ha helt bruna händer? Men smarta jag (eller min smarta mamma lättare sagt) har lösningen på det!! Ta en klick diskmedel att tvätta med (istället för tvål) direkt efter insmörjning så försvinner det, om det fortfarande syns lite gör ni likadant nån timme efter när det bruna har börjat ta sig. För diskmedel är oljelösande och tar bort feta produkter, som när man tar bort fettet ur stekpannan tex. :-)

Annars är allting hur bra som helst med denna produkt! Bra pris, bra färg, blir brun snabbt.
Fast snart är det sommar, så det här inlägget kanske borde skrivits i vintras? ;-)


 


WET LOOK LEGGINGS

Gjorde en liten beställing. Ja, liten faktiskt! Det var bara ett par wet look leggings som vart beställda. Har letat mig galen efter ett par sånna, köpte ett par liknande på Gina tricot förut men det var ändå inte sånna jag var ute efter. Dom fick bara duga så länge helt enkelt. Nelly finns dom iallefall, exakt så som jag vill ha dom. Förhoppingsvis. 199 kr kostar dom. Billigare än dom på Gina har jag för mig? Så får jag kalla det för kap? Skulle kännas bättre..



Kväller.

Nu har Zacke lagt sig för natten, ska strax göra honom sällskap men först lite data.

Bjuder på en bild från valborg.


Måndag!

Hello there sunshines!

Dagen idag har inte bjudit på mycket. Skulle åkt in till stan och fikat med Malin (fått tillbaka smink & sånt) men jag var för trött för det imorse! Zacke sov inte en blund inatt, så idag är det jag som knallat omkring i nattmössan. Inte vart jag piggare av att passa världens busigaste Ville på morgonen. Hoppas att det blir lugnare inatt så jag orkar ta tag i allting imorgon. För på onsdag åker jag & Nike till stooockholmo, och då skulle det vara skönt att se lite fräsch ut! :-)


Gårdagen & dagens.

Gårdagen spenderades med Malin och Nike (& lillzack såklart), vi hade en riktig myskväll i uterummet med ett glas vin eller två. Vart ganska sent, så inga undantag den här helgen heller.. AStrött.

Idag vaknade vi upp till världens finaste väder, jag och Nike gjorde dunder frukost och slog oss ner med en thé utomhus. När sömntutan Malin kände för att vakna drog vi oss in till stan. Ahmed hade Zacke idag också så jag tog vara på den tiden genom att sova, sova, sova.

Imorgon blir det en fika med Malin F och hämta allt stuff jag glömde sen valborg. Mitt smink bl.a. Så imorgon är det en osminkad, trött och säkert suuuupernegativ Maria som knallar runt på stan. Veja om ni ser mig! ;-)


Suck!

Jag rycker på axlarna bara. Preecis..


Today is the day.

Lördag! Vad har hänt idag & vad kommer att hända! ;-)

Åkte in till stan och lämnade lillzack hos sin papi, sen drog jag & lillsis till cupido för världens godaste sallad. Kollade runt lite på stan och satte oss vid ån i solen, mysigt!

Vad som händer resten av dagen återstår att se. Nike ringde nyss och föreslog en grillning antingen i fjällnora eller hemma hos Malin. Jag är på! Som vanligt! :-) Premiärgrillning! wiiii!

Hörs!


BACK!

Long time NO see!

Sommarvädret tog fart och jag har verkligen inte funnit någon ro alls till att sätta mig framför datan. Vilket enligt mig är mycket förstårligt!! Men nu är jag tillbaka, dock inte med några bilder eller annat skoj. Det kommer!! Vad som hänt under den här veckan orkar jag inte ens gå in på, men skoj har jag haft! Mycket skoj! En kanon valborg med fint väder, god dricka och sist men inte minst gott folk!


En hel del shopping har det blivit också. Både till mig & lillzack. Bilder kommer på det med..


Nu ska jag försöka få några pers att skicka över bilder från valborg och allt annat roligt jag varit med om.


Kikade bara in för att säga att jag lever, folk måste trott att jag dött eller något! ;-)

Hej på er!


RSS 2.0