Hemmakvällar!!

Hemmakvällar is the shit! Verkligen! Fan så mysigt det är att sitta hemma och ta det lungt, ta en kaffe i lugn och ro när busungen sover, glo på en film, lösa lite korsord, dricka läsk, äta chips, jag skulle kunna hålla på hur länge som helst:) Det har varit en hel del partiparti för min del på sistone så nu uppskattas det verkligen att bara få sitta hemma i lugn och ro!:D Har en massa mysiga hemmahelger att se fram emot i lägenheten! WIIiiiIIIi:)


Tomorrow is a good day

Jag hoppade över att blogga i veckan för det har enbart hänt en massa tråkiga idiotsaker..Att Zacke har dragit på sig influensan gör det verkligen inte bättre.

Däremot så hämtade vi ut nycklarna till lägenheten igår, det firades med Pizza... Idag tog vi en sväng till IKEA för att köpa på sig lite mer som behövdes. Kom hem med en ny matta, en stol till Zacke, en vas, en blomma och lite köksredskap. Resten får köpas när vi kommit igång i lägenheten. Så svårt att komma på på rak arm vad man behöver. Det mesta inom möbler har vi ju och det känns skönt! Det känns riktigt bra det här och jag tror vi kommer att trivas! Att det är så nära stan (5 min med buss) gör allting så mycket lättare också! I like I like.



Tomorrow it is ♥


SEGASTE I STAN

Ah men jo det är ju lungt, BARA 93 bilder kvar att ladda upp!?!??? Funderar starkt på om något seg-trög-virus har tagit sig in på min data och jävlas med mig! Nu förstår jag varför folk alltid vill terra o retas med mig för jag blir verkligen förbannad! stubinen är KORT



Hrfffm....


100 gratis

Sitter och framkallar foton på fujidirekt...Har inte laddat upp bilder på Zacke sen ett år tillbaka så det vart en hel del... OCH vilken tid det tar! Blä! Tänkte ladda upp en massa kort på "mamma livet (haha;)" också men det får vi nog ta imorgon! BTW, det är 100 gratis färgbilder på fujidirekt nu så passa på gött fölk!

nä nu ska jag börja fixa och dona här för imorgon börjar en ny vecka med jobb,dagis,packning,städning,shopping till lägenheten osv osv...Tur att jag var hemma och vilade hela helgen!:D cred cred!!


Söndag! Whopp!

sheenarelulu!

Min dag har bjudit på härj ute i snön med två lillebrorsor, en tokig unge och en tokig hund. Träningspasset avklarat för den här söndagen!!

Annars har det bara varit lungt...Lek och lek och lek och sen tokdeck i säng för den lilla herrn! Redan vid 19.00 stängde han sina stora bruna. Fast tur det eftersom kl är ställd på 05.15 imorgonbitti och 05.30 är jag tvungen att väcka honom för frukost och sen bege sig ut i kylan! SUCK...Längtar tills i helgen då jag flyttar för då är det pappan som sköter lämningen till dagis och jag hämtningen vilket också betyder lite sovmorgon för Zacke man!



Dom där ögonen har han lätt ärvt efter mig;)


IKEA, flytt, tacomiddag och lungt och skönt.

Har flängt runt på IKEA hela dagen med Kimpor, lillebror och världens härjigaste unge (nästa gång åker jag själv!). Hade flera presentkort där sen födelsedag och julafton! Kom INTE hem tomhänt! Shoppade loss ordentligt! Flyttar nämnligen nästa helg (det var min secret,höhö) och jag har i stort sätt ingenting! Eller aa, nu har jag en del! Köpte en massa köksgrejer men även saker till Zackes blivande rum (ett fint bord och en matta)...

Shoppingen igår bestod av gardiner, vinställ (som alltid kommer att stå tomt, mohaha!) och ljuslyktor..både ljusstakar och hängande lyktor! Så lite komplett börjar det bli! MEN mer behövs och det är ju så himla kul att shoppa till sitt eget boende! Like,like,like! Ska fixa det sista i veckan för nästa helg gäller det! Oooo börjar bli nervös!

Annars idag så vart det en tacomiddag med hela big family! Bigsis Emma var ut och hälsade på också:) På kvällskvisten har vi mest degat... Lite tv, lite lek och bad för Zacke! Han tokslocknade i sin säng för en timme sen ungefär! Nu ska jag hälla upp ett iskallt glas cocacola och bara njuta av lugnet! Hemmakvällar is the shit! Jag kommer ha hur många krafter som helst på jobbet nästa vecka:D Whopp!


toppenfredag! and a secreeeeeeeet

Idag har det varit en sån här fredag som det alltid borde få vara! Till att börja med hade jag roligaste dagen på jobbet! Började med bus som ledde till ännu mera bus som ledde till mycket mera bus...gömda saker, tejp för vattenkranen, tejp för nyckelhålet osv osv..HA HA HA! En extra magruta bjöds det på idag:)

När jag slutade mötte en liten söt tös som är min lillsis upp mig på jobbet, vi köpte lite fika och rörde oss ner på stan. Där var det shopping och sen en GOD lunch! Innan vi stack hemåt drog vi förbi bigsis Emmas jobb på en kaffe och massa prat också! Mys!!

Väl hemma så blev det pizza och Zacke fick lite leksaker som jag köpte i stan till honom.. 5 figurer från drömmarnas trädgård och "min första radiostyrda bil"...Gillades starkt! Speciellt drömmarnas-trädgård-figurerna!

Vad jag köpte får ni se imorgon, har en liten hemlighet att knäcka! whoppwhopp!!



Jag och lillsis för några helger sen när det vart en öl på terassen.


Zackarias!

Under december så började min fina killa att snacka på som bara den! Nu kan man föra riktiga samtal med honom och han svarar korrekt på saker. Kan han inte ett ord så säger man det EN (högst två ggr) gång och då kan han det! Nu bildar han även 3 - 4 ords meningar. Precis innan jag skulle lägga honom för att sova så sa han - mamma hämta napp och kiss byta! Visserligen är väll inte uttalet det bästa men man förstår vad han säger..:) Det låter lite mer såhär - mamma hänta napp o tiss byta..

Han börjar även leka mer och mer och hittar på egna lekar med hans gubbar, bilar, mjukisdjur osv osv. Han kan läsa sin max-bok (julklapp av moster Emma) helt själv. Det handlar om att Max tappar ur alla sina saker ur dockvagnen och att hunden får hämta allt...därav att mamman ska hämta allt nuförtiden:) Hursom så är det hans favoritbok på kvällarna och sida så för sida berättar han vad som händer på bilden.

Han har även börjat gått utan blöja mer och mer. Vid ett flertal tillfällen kommer han och skriker efter kallsonger och då är det bara för mamman att lyda! Ungefär 7 gånger av 10 så säger han till själv att han vill kissa och då så mycket riktigt kommer det kiss i pottan!

Den 11:e jan började Zacke på dagis! Det krävdes bara 4 inskolningsdagar innan han var redo. Det har gått jätte bra med lämningen, sövningen (fast den ska jag ta bort nu, annars somnar han inte på kvällen) och han har ätit som för två personer! Han är matglad! Han är väldigt glad, snäll och uttåtriktad. Hans favoritsaker är lego och att springa efter hans morbror Ville (som går på samma dagis:)...

Det är otroligt hur stolt man kan vara som mamma och hur mycket man kan älska en sån liten människa! Han har funnits i mitt liv lite mer än två år och jag älskar honom över HELA mitt hjärta.. När han föddes var det som att jag fick ett till hjärta! Hur skulle annars all kärlek få plats!?

Ska knopa ihop ett till inlägg om Zackes utveckling men det får bli en annan dag!



Min underbara son!


bättre sent än aldrig - nyårsafton!

Nyårsafton firades med först middag hemma för att sen svira om till partyclothes och dra till en så kallad "villa fest", där vi partade loss hela kvällen och natten..poppade skumpa och umgicks med trevligt folk! Tuppen upp för hemmafester, tummen ner för krogen!:D



Bättre sent än aldrig - julafton!

Japp vi börjar med julafton! det var en jätte mysig dag med stora familjen i det gula huset:) Zacke fick tonvis med julklappar och har faktiskt inte hunnit leka med alla ännu! Tomten var inte Zackes favorit iår, han satt fastklamrad i mitt knä och fick fram ett illvrål imellanåt! Än idag snackar han om tomten och "tomtens häst" (ett rådjur på våran baksida) och om hur tomten vinkar och vad han säger!


back on track

a men jo tjena, det var ju inte igår jag uppade här inte. Har varit så himla mycket på gång den senaste tiden så bloggen har inte legat på prio ett! Besökarna verkar också ha märkt det för det har minskat drastiskt!! Well well, nu sätter jag igång igen! Kommer ett inlägg snart om vad som hänt sen senast! Likeeeeeeee?:D


RSS 2.0