Earcuff med fjäder!

Earcuff! :D

 


Och med det så säger jag godnatt!
Puss&Kram♥


15 dec.

Dagen idag har sett ut som ungefär alla andra dagar. Speciellt dom dagarna den här veckan. Inget dagis för Zacke och tur var det, han har hostat och hostat och hostat HELA dagen. Innan läggdags kändes han även varm. Vad tusan är det här?

Hursomhelst så klättrade vi på väggarna här hemma under dagen så vi tog oss ner på stan. Shoppade lite småsaker och käkade på mcdonaldts. Det var svårt att förklara för Zacke att han INTE fick köpa någon leksak innan jul. MEN det vart inge skrik utan mer - "Va? Vadå? Vajföj? Jag vill ju ha den, den är ju så kuuuuul..."

Däremot så tog han med sig sin egen plånka så på vägen hem fick han köpa ett paket stickers till sin Blixten tidning. Köpte en samlartidning för ett tag sen och i den så ska man sätta i ungefär 200 klistermärken och varje stickerspaket innehåller 5 st stickers. 8kr kostar varje paket och snart har vi nog klistrat in 30 st? Kul grej tycker jag (jag kommer ihåg att jag hade ett sånt album fast med spice girls, hehe)! Nu väljer han sånna istället för godis i affären!! hoho:)

Jaja nog om det:) Jag ska slänga upp ett inlägg här snart med en Earcuff som jag gjorde under kvällen sen blir det sängen. Upp tidigt imorgon och tvätta!! Skönt att få det gjort på morgonen så har man hela dagen framför sig sen, vad vi nu ska tänkas hitta på:)



 Mariia och Jag. Ser ni hennes fina örhänge? Vem tusan kan ha gjort det?;) Höhöhöhö!


Fjäderörhängen och Iphonesmycke

Har ägnat kvällen åt min lilla beställning som jag fick. 2 par örhängen och ett Iphonesmycke (till iphoneväskan alltså!). Gick bra men det var svårare än jag hade tänkt att gå efter andras önskemål, haha. Andra bilden (nu är inte bilden så bra men vad ska man räkna med när man knäpper med mobben, en kompis har lånat min digitalkamera utomlands) var svårast då det skulle vara ljusrosa och svarta fjädrar, silver och inte så långt. Men det gick bra och jag tror hon blir nöjd! :)





pigggggggg.....

Jag är så dum, jag var AS trött vid 21.45 så tänkte yes!!! Äntligen är jag trött så att jag förhoppningsvis kan somna så fort jag lagt mig i sängen MEN, tänkte att jag bara skulle ta en dusch först... Och det slutade mig att jag vart AS pigg istället så här sitter jag nu och kollar runt på massa kläder, bloggar och andra roliga onödiga sidor. Visserligen ska inte Zacke till dagis imorgon heller men det spelar inte så stor roll eftersom han ändå vaknar 06.30 som en tidinställd bomb. Och då minsann gäller det att vara pigg för då är det fullt tempo på den lilla herrn. 

Men nu ska försöka trotsa piggheten och lägga mig i sängen iallefall. Ta med mobilen och spela wordfeud tills jag somnar typ. Min hjärna behöver ju verkligen sömnen, den fungerar inte normalt någonstans just nu.

Godnatt partiiiipeople, lill-lördag today!:)




Puss!


Fjäderörhänge, mockaband och bruna fjädrar.

Maaaade by meee :)


14 dec.

Idag har det varit fullt hus här! Fullt hus & fullt ös:) Petra fyllde nämnligen år idag så det vart födelsedagsmys här med tjejerna! Middag, kaffe, skratt och prat så nu kommer jag somna gott ikväll! Hipp hipp hurra för Peppo idag♥

Fick jag även min första beställning på örhängen nu i veckan, weeho! Och med beställning menar jag att personen själv har fått bestämma hur dom ska se ut och jag går efter önskemålen! :) Dom andra örhängena har ju gått åt som smör!! Bokstavligt talat! Jag tror att jag har 4 st (!!!) kvar varav 2 st som jag använder själv. Inte illa pinkat!! Så nu tänkte jag sätta mig och kirra ett par örhängen.... I love iiiit!


C <3

Som varje tisdag så kollar jag ALLTID på desperate housewifes, det ska krävas mycket för mig att missa det;) Det är liksom min myskväll i veckan då jag handlar en massa gottis. Idag däremot när jag slog på tvn så visar det sig att det är Twilight istället.. OCH INGEN VART GLADARE ÄN JAG!:D Första filmen är så jävla bra! Bästa filmen av dom alla 4 och jag sitter här i soffan och smådör lite. Idag kan desperate slänga sig i väggen! Det är jag och Cullen tonight;)



På tal om nånting annat och två bilder som egentligen inte passar till texten innan meeeen...Togs för några veckor sen, precis innan jag färgade håret mörkare. Nu är jag sugen på att färga tillbaka...Bah! Att jag aldrig kan bestämma mig.. Mycket bekvämare i brunt då jag slipper utväxt och att färga om en gång i månaden typ men jag gillar ju det ljusa också!!


julstämning







Örhänge, påfågel.

Nu står Zackisen i duschen så tänkte passa på att lägga upp ett utav dom nyaste örhängena. En av mina favoriter dessutom:) Påfågel:) Har gjort 3 st likadana av den här varianten.


13 dec.

Hejpa!

Dagen började med en rejäl sovmorgon eftersom Zacke valde att vara vaken nästintill hela natten inatt igen. Men däremot så vaknade han feberfri och så har det fått varit hela dagen. Hängig och hostig har han varit med febern är väck! Yes!!!

Eftersom vi inte har kunnat gjort så många ryck idag så har vi myst här hemma. Städat och röjt undan lite, bakat pepparkakor, kollat på film på film på film men har även varit ute en sväng och cyklat och spelat fotboll! Frisk luft behöver man alltid, det är det ända som kan bota en förkylning med ord från min pappa!;) Haha!

Nu har vi precis kikat klart på julkalendern och dags för Zacke att duscha av sig innan det blir sängen och ett par sagor. Hoppas ni har haft en bra dag! Kikar säkert in här när jag lagt Zacke, har flera örhängen att visa! :)






Fjäderörhänge.




Kulan ser lite oval ut på bilden, men det är den icke. Den är så rund och fin!;) Älskar dom här fjädrarna, ska nog göra ett par till liknande. Fast med mer fjädrar och grejer!


Då vart det kväller.

Finns det något bättre än glögg alltså!? Den alkoholfria sorten såklart. Kom på mig själv nu att jag bara har druckit en kopp kaffe (!!!! Jag brukar dricka minst 5 i vanliga fall) idag och resten har varit glögg!! Galet. 

Nu ska jag sätta på en film som jag hyrde igår och som jag egentligen skulle ha lämnat tillbaka idag. Tur att jag känner han som hyr ut filmerna annars hade det blitt dyrt.

Är det bara jag som inte har köpt julklappar än förresten? På facebook så slog ju alla in sina julklappar för en vecka sen.


Snurrisnurr.

Hej! Förra veckan var rätt omtumlande. Veckan startade med att besöka mamma på sjukhuset och dagen efter fick hon äntligen komma hem även om jag hade tyckt att hon borde ha stannat kvar liiite längre. Jag tänker mycket på henne ♥ Hela tiden! För även om det går åt rätt håll så mår hon ju inte bra och det hugger i mig när hon inte mår bra. Hann även träffa henne typ 10 sekunder i lördags då jag mellanlandade där innan ett dop som jag skulle på i närheten. Eftersom hon behöver all vila hon kan få så vill jag inte belasta henne med något, helst skulle jag ju vilja hälsa på henne varje dag men det går ju inte! All kärlek till dig mamma!

Veckan fortsatte med att jag låg i förkylning. Dop för sötaste Ronja i lördags och en liten utgång med tjejerna på det. Tänkte från början att jag bara skulle närvara på förfesten men så vart det icke. Hann med ett krogbesök också, vilket jag skulle ha skippat. Tappade rösten i söndags och är fortfarande helt skrovlig. Hostan har blivit värre också och inte nog med det så sjukna Zacka in idag. Han har ätit dåligt ett par dagar nu och idag på eftermiddagen så sa det bara poff så vart han kokhet. Innan läggdags var febern så hög och gick varken ner med alvedon eller ipren.... Han låg och yra på mig innan han somnade. Stackars min stjärna. '

Vi missar dessutom hans luciatåg på dagis imorgon. Jag som inte ville missa det och övade luciasånger som sjutton igår. Jaja, vi får ha luciamys här hemma istället. Så gott det går. Igår bakade vi julgodis och det var populärt så om Zacke orkar imorgon ska vi nog fylla på skafferiet med lite lussebullar! :)

Ögoninfektion har jag också fått btw... Fan livet känns bra surt nu alltså. Känns som att jag har fullt med gravidhormoner i kroppen (nej oroa er inte..så är inte fallet..) och till slut så bubblar allting bara över och allt känns skit. Zacke sover ju så dåligt på nätterna också så man är som ett stort vrak dagarna igenom. Inatt vaknade han 01.30 och var vaken till strax efter 05... Suck! Han är ändå 3 år nu så när ska det vända? Han sov till och med bättre som bebis än vad han gör nu!? Ok, att han är sjuk.. Självklart stör det sömnen men även när han är frisk som en nötkärna så sover han dåligt.

MEN vet ni vad, jag ska avsluta den här bibeln här... Snurrisnurr.

Nästa inlägg blir roligare!!


Örhänge 2, mockaband och fjädrar.


Fjäderörhänge 1, lila

Nu har jag fotat några av mina örhängen! Men lägger dock bara ut ett i taget, roligare så! :) Tjoa till (kommentera:) om ni är intresserad av något eller maila, [email protected] så fixar vi det!







1 dec.

Imorse ställdes klockan på 06.45 för att hinna dricka kaffe i lugn och ro innan det var dags att väcka Zacke  till julkalendern. Mys! Vi tände ljus och myste i mörkret framför julkalendern och öppnade första luckan! Nu börjar jag få lite julkänslor faktiskt (trots att lägenheten är fylld med julsaker, haha..) och det känns så bra!

Sen vart det typ kaffe på kaffe på kaffe x tusen + frukost på det! Och lagom till lillsis Linnéa slutade drog vi till hennes skola där även jag gick för några år sen, nostalgi på hög nivå! Pappan/morfarn hämtade upp oss och sen drog vi hem till familjen på middag, mys och lek ♥ Jag har sagt det flera gånger och jag säger det igen, hemma hos familjen är den bästa platsen på hela jorden ♥ Kändes konstigt att inte mamma var hemma dock... Längtar SÅÅ tills jag får träffa henne!!

Vi kom faktiskt precis hem och har slagit ner oss i soffan med en fet skål med popcorn. Min och Zackes favorit!! Lite har han ärvt från mig;D

Senare ikväll när Zackisen somnat ska jag slå på en rulle och ta ett glas vin. Kanske göra ett örhänge eller två också! JUSTE måste visa dom jag gjort!! Kommer upp här lite senare!


RSS 2.0