En hjärna på högvarv.

Hur trött jag än är så går huvudet på högvarv. Kan inte koppla av. Har försökt gjort smycken men det blir bara kaos, ska springa förbi stan imorgon och inhandla lite nya grejer. Roligare att göra då och det är världens bästa tidsfördriv. Har ca 12 st nya som jag måste visa för er också, stod nämnligen på en adentsmarknad med systrarna i helgen och då var jag ju tvungen att fylla på förrådet lite, så som sagt har ungefär 12 st kvar som jag ska se till att visa.. Imorgon!

Nu ska jag ta mig en kopp thé och försöka koppla av. Min kropp är verkligen så stressad just nu! Det händer för mycket!



Sötaste Mariia och jag.. Skulle ha varit på glöggmys hos henne med tjejerna ikväll men jag orkar verkligen inte träffa en massa just nu... Så synd dock för hade sett fram emot det! Mariian, om du läser det här så boka in mig för en ny glöggträff INNAN julafton, taget? ♥


Full rulle.

Det har varit full rulle sen igår eftermiddag. Mest för att få tankarna i styr. Petra med kid och lillebror philip var här och höll mig sällskap större delen av dagen igår. Det var så skönt att slippa vara ensam! Nu har jag ju visserligen Zacke men ni förstår poängen.

Även idag var lillbrorsan här och när han stack gick jag och Zacke och handlade. En veckohandling och nu har jag muskler i armarma vill jag lova och ännu mer träningsverk lär jag ha imorgon då vi valde att ta en promenix fram och tillbaka från affären. Ditvägen var väll inga problem men vägen hem med 4 tunga kassar och en ännu tyngre Zacke som efter halva biten tydligen hade brutit benet och måste till doktorn? Vilket innebar Zacke på ena armen med en kasse och dom 3 övriga kassarna i andra handen. Pust!

Väl hemma satt iallefall pepparkaksbaket igång. Zacke har tjatat om det så att jag har fått skavsår i öronen! Det var lyckat iallefall, jag stod för bakningen och Zacke för ätandet! Bra kombo!!

SEN har vi faktiskt storstädat hela lägenheten från topp till tå. Nu återstår bara en tvättid och sanering av kökskåp, ugn och kylskåp. Den roliga biten:) no no no.

Tur att vi har hållt oss sysselsatta iallefall, Zacke tokdecka för en halvtimme sen och även jag känner mig faktiskt rätt trött, yippie!!! Greys kl 21 blir det iallefall sen får vi se om det blir sleepiii eller mer bloggiii ;D






Jag har färgat mitt hår brunt igen btw. Ska bli skönt att slippa den svarta utväxten!


Mamma<3

Hej, länge sen sist..


Just nu så känns allting väldigt tungt. Har inte haft någon vilja till att blogga. Nu däremot vill jag verkligen skriva av mig, sitter ensam i min lägenhet (Zacke sover..) och tankarna bara bollas omkring i mitt huvud.

För ett tag sedan så fick min mamma diagnosen sköldkörtelcancer (här berättar hon med egna ord www.djurstrom2.blogspot.com) efter många om och men. Det var en jobbig period för min mamma. Hon har sin fobi för doktorer, blod, nålar och diverse saker så varje sjukhusbesök var ju som tortyr för henne. Jag mår så sjukt dåligt för hennes skull, det är ju min mamma. Hon som jag älskar mer än något annat!


I måndags fick hon en framflyttad operationstid. Operationen gick inte riktigt som planerat och det vart mycket mer komplicerat. Varför tänker jag inte skriva förrän min mamma har blivit så pass mycket bättre att hon själv kan skriva det. Egentligen orkar jag inte ens förklara just den biten då jag fortfarande inte vet så mycket. Jag håller kontakt med systrar, brorsor och pappa men svaren man får räcker liksom inte till. Jag skulle vilja prata med läkarn och ställa en massvis med frågor med en massa följdfrågor..


Det jag vet nu är att hon är vaken till och från men är väldigt matt, svag och yr. Vilket är förstårligt under omständigheterna, såklart. Det går ju iallefall åt rätt håll men man oroar sig ju till tusen och allting känns så tomt.

Jag pratade med mamma sista gången i söndagskväll. Nu är det onsdag. Vanligtvis så pratar vi 1 -2 ggr, varje dag.

Igår så ramlade Zacke och slog bakhuvudet i toalettgolvet, som vanligt vart reflexen (efter att ha tröstat och kollat läget såklart) att ringa till mamma och fråga ifall att man behöver göra något. Det är en reflex att ringa mamma så fort något händer. Då kändes det tungt. Det kändes så jobbigt att inte kunna ta upp telefonen och bolla lite fram och tillbaka med mamma.


Nu var det ingen fara med Zacke. Han grät hejdlöst i 10 minuter och när han lugnat sig så ringde jag 1177 för att rådfråga. Dom tyckte att jag skulle avvakta men började han spy och yra så skulle jag komma in. Jag kan sätta 1000 kr på att min mamma hade sagt exakt samma sak. Hon har ju så sjukt mycket efarenhet efter 10 barn, och alla är vi olycksfåglar med brytna armar, ben, tår, fingrar...;) Och då ska vi inte ens gå in på sjukdomar så som ansiktsförlamning osv! Haha...

Åh, vet inte vart jag vill komma men jag känner mig bara så tom just nu. Jag vill att mamma ska må bra, hon förtjänar inget sånt här! Världens bästa, finaste och starkaste mamma med världens bästa familj bakom sig ♥ Alltid!



Jag älskar dig


hipp hipp hurra

HEJ! Det var så länge sen jag tittade in här att jag till och med hade glömt mitt lösenord..Haha! KAN ijoförsej bero på att mitt huvud jobbar till tusen just nu, så mycket tankar till personer i min närhet! ♥ Livet är så orättvist ibland.. Man ska verkligen uppskatta det man har och det gör jag HÖGT!

Idag fyller jag år. 23 bast. Det har varit en lugn dag med mys hemma hos mamma på förmiddagen och mys här hemma med min bästa vän Petra på eftermiddagen, fick en sån fin present!! Visar sen:) På lördag ska jag ha "kalas" här hemma för familjen och på kvällen, om jag orkar, ta ett glas vin och fira lite. Jag hoppas att mitt liv som 23 blir waaaay to bättre än mitt liv som 22..

Juste! Får ju inte glömma att jag faktiskt firades lite igår också, Camilla bjöd mig nämnligen på premiären till Breaking Dawn.. Världens bästa present! Jag ÄLSKAR dom filmerna OCH böckerna! Bästa bästa bästa! Jag säger det igen, tack Milla!! ♥

Så i det stora hela har jag haft en väldigt fin födelsedag med dom bästa omkring mig ♥ 

OCH tack allihopa för sms, samtal och facebookhälsningar!!



Mys hemma hos mamma & pappa i förmiddags! Min lillebror Ville är bäst, vi hade så mysigt idag!! Tänk, snart fyller han 6 år!!!! Galet!!!! Lillebror och gudson ♥


nytt!


3 nov

Godmorgon!

Zacke skulle på utflykt med dagis idag så jag behövde bara droppa av honom i stan när dagiset kom in med bussen! Bekvämt! Och eftersom jag mötte upp dom i stan så behövdes det ingen vagn till Zacke, gissa en som var så stolt över att få gå in den "vanliga" vägen på bussen? OCH som dessutom fick dra mammans busskort! Haha. Han var så glad och mysig nu på morgonen och på väg ner på stan så skrattade vi så vi nästan kissade på oss! Tok-unge!!! Han är bäst ♥

Fick nästan tårar i ögonen när han knallade iväg med fröknar och barn, hand i hand. Han börjar bli så stor!! Lämnar mig med en vink och knallar vidare! :)

Nu är jag hemma igen, ska dricka lite kaffe och glo på tv innan jag drar ner på stan igen!


Fjäderörhänge & godnatt!

Nu ringde lillebrorsan P och frågade om han fick komma förbi på en kaffe. Självklart fick han det så nu jag stänger av datan, kirrar lite kaffe och gör ett försök till att vara social. Vi hörs imorgon!






Ett fjäderörhänge som jag gjorde för ett par veckor sen men har glömt att visa!


2 nov

Ahh jag är så trött så att ögonen går i kors!! MEN nu ska vi inte vara bittra för det, jag har haft en toppen dag med start halv 5, mys! Not.. Lämning på dagis, fika hos mamma ♥, hämtning på dagis, städning hemma och på kvällskvisten dök Camilla och hennes lilla Viggo upp för käk! Ungarna röjde lägenheten (hittade leksaker i duschen? haha) och jag och Camilla käkade, drack kaffe och pratade! Zacke deckade i säng direkt efter att fina besöket drog hemåt. Nu sitter jag här själv igen, har städat lite och diskat upp disken. Hurtig tjej.

MEN nu är jag som sagt väldigt trött. Ska kolla på Greys kl 21 (OM jag orkar vara vaken tills dess..) och sen stupa i säng. Kikar säkert in här under någon reklampaus. Hej så länge!



Ytterligare en bild från i lördags!


fjäderörhänge

Har gjort två likadana, ett gav jag bort till Mariia i födelsedagspresent och ett finns kvar så hojta bara till om ni är sugna.


1 nov!

Shy bloggen! zup zup

Dagen började med dagis för Zacke och ingenting speciellt för min del. Har känt mig konstig i kroppen idag, typ illamående? Och jätte svårt för att äta något? Då är det något som är fel vill jag lova! Vilket fall som helst så dök Petra + dottran upp på eftermiddagen, mys, behöver jag skriva att vi drack kaffe? Dock var jag nog inte världens roligaste sällskap idag! Hoppas hoppas hoppas o alla håller tummarna för att jag inte blir sjuk nu.

Stack iallefall iväg till affären och köpte en billyspizza, halva gick ner och sen kom illamåendet igen! SUCK på det, jag blir ju världens vrak när jag inte äter! Världens grinigaste också....

Har iallefall laddat upp med julmust (bästa medicinen!!;) och salta pinnar här på mitt vardagsrums bord så nu kryper jag ner i soffan med favvofilten och inväntar Desperate housewifes. Höjdpunkten på hela veckan!!

Slänger upp en bild på ett nytt fjäderörhänge snart så håll utkik! :) Pyss & kramen!




Rolig bordsplacering på festen i lördags;D haha!


RSS 2.0