Fjäderörhängen....

MADE BY ME!!

(dåliga mobilbilder dock men det får duga så länge:)



Så vad tycker ni? Hiss? Diss?


Fjädrar

Nu har jag handlat smyckesgrejor! Ikväll när Zackisen somnat ska jag sätta igång att göra örhängen, vet exakt hur jag vill att dom ska se ut och dom kommer bli grymma! Mycket fjädrar of course! :D Visar bilder när jag är klar!

SOLONG!





seeexi biiiiatch ;D


Today!

Idag är det en stor dag!! ♥
Jag väntar med spänning..


Tonight!

Ikväll ska jag färga håret, kolla på film och äta en massvis med popcorn!
Lovely!!




Myskillen!


<3

Fick finbesök av Petra och Malin, det gjorde min dag ♥

Nu ser jag fram emot dagen imorgon! längtar! längtar! längtar!


.

Sometimes it's not the person you miss,
it's the feeling you had when you were with them.


Utan nusse.

Godmorgon!

Zacke sov hela natten utan feber, hosta, magont eller liknande så han åkte till dagis utan problemas! Visserligen glömde jag hans "nusse-filt" hemma och jag kom på det när vi var halvvägs till dagis! Tusan! Vart ju inte världens bästa lämning om man säger så då han upptäckte det själv precis vid ingången till dagis. Egentligen så använder han den ju inte under tiden på dagis, bara under läsvilan som är efter maten. MEN det är typ det käraste han har och jag kan tänka mig hur mycket han kommer sakna den. Dum, dum, dum känner jag mig! Men som tur är så går han ju bara 5 timmar om dagen och jag lovade att ta med den när jag hämtade honom igen, lilla Zackisen ♥

Nu ska jag ta en kopp kaffe!


Red.


I Brist på någonting att skriva så slänger jag upp en bild på hur jag såg ut i fredags.
Diggar mitt röda halsband!



Kristen zip jeans

Dom här jeansen fick följa med moi hem förra veckan.
Länge sen jag vart SÅ nöjd över ett par jeans! Satt så himla bra!! För ett bra pris dessutom!

Från Gina Tricot är dom och jag lär garanterat köpa ett par till av den här modellen! Love them!!




Syns inte så bra på bilden men det är en liten dragkedja längst ner på benslutet.


Måndag!

Efter en total katastrofnatt med feber, magont och ett få antal timmars sömn så fick Zacke vara hemma från dagis idag. Antar att det är hans tänder (som komma skall) som spökar. Typiska symptom på det!

Efter en lång sovmorgon så vaknade vi iallefall båda två utvilade, och Zacke var lika pigg och galen som vanligt. Vi stack iväg till Petra på en fika men annars så har dagen gått i lungt tempo här hemma!

Nu får vi hoppas på att Zacke sover någolunda bra inatt så att han kan knalla iväg till dagis imorgon, för jag måste verkligen sätta igång att packa och dona inför flytten! Det är ganska svårt med en vild unge som är överallt och ingenstans ;)

4 dagar kvar till flytt :)


I LOVE YOU!


Mysig höstoutfit!

SHY BLOGGEN!
Har haft ett par händelserika dagar med shopping, fest, trevligt sällskap och god mat. Nu är det söndag igen och jag ser SÅÅ mycket fram emot den här veckan som kommer! Varför kan jag inte riktigt avslöja än men en sak är ju att jag flyttar och resten kommer märkas under veckans gång! WIHO!





Tyngaste!



Hahaha, BÄST!!!


Min nya poncho!

Idag fick jag hem min snygga poncho! Så himla mysig! Luvan KNÄCKER!
Den här kommer definitivt att användas flitigt i höst!


Hem till gården.

Haha, jag kollade in Tv.nu och vad såg jag?
JO att hem till gården att börjat igen! Haha weeeho! 

 


Jordbävning

Jag trodde att min förkylning gick mot det bättre, men icke. Imorse vaknade jag av att det var som jordbävning i mitt huvud och rösten var borta. Éfter en promenad till dagis, kaffe och thé så känns det faktiskt lite bättre. En promenad på morgonen kickar igång hela dagen! Däremot så skippar jag stan idag och försöker ta tag i flytten istället.



Smiiiiile


sleep tight

Snart är kl 21 och då jag ska äntligen få lägga mig framför tvn med ett tjockt-jävla-fett duntäcke och bara myyyysa! Burken stängs ner för ikväll så goodnight sleeptight på er!



Jag längtar till helgen:) Har roliga saker inplanerade!!
Lite fest och lite annat:)


B to the ORING

Jaha, vad har jag gjort idag då?

Hämtat papper, fyllt i papper, lämnat papper, suttit i en oändlig kö på banken för att sedan sitta i en ännu längre telefonkö, bråkat med bussbolag (hur svårt ska det vara att sköta sitt jobb som busschaufför egentligen!?!? Ahhhh blir crazy!!) och listan kan göras lång av tråkiga saker. Nu ska jag sätta igång att skriva o skicka iväg ett viktigt mail.. Kl 21 är det film på 6an som jag vill se och efter det somnar jag väll.

Upp med tuppen imorgon igen. Powerwalka hit och powerwalka dit. Ärenden på stan. Ja dagen imorgon blir väll på pricken lik dagen som varit.


Tisdag

Kacki är på dagis, jag ska svepa en kaffe och sen sätta mig på bussen in mot stada.
Bråttom bråttom!


En hjärna på högvarv.

Nu har migränen gjort sitt för den här gången men förkylningen sitter kvar som klister. Zacke är iallefall frisk och kry och går till dagis som vanligt. Tur det, för har en massa att fixa med i veckan. Blir en sväng in till stan imorgon igen för att fixa med ännu mera papper, möten och bla bla.

Flytten närmar sig också, och jag är nervös. Igår kunde jag inte sova för att jag låg och tänkte fram och tillbaka på både det ena och det andra. Vad som behöver inhandlas. Vad jag köpte vid senaste flytten? Jag och Zackes pappa delade inte på nånting direkt utan vi köpte det som behövdes till vår förra lägenhet och när vi flyttade isär tog vi det som var vårt. Det jobbiga är att jag inte kommer ihåg vad jag köpte, måste checka in alla mina kartonger alltså.. Och det är ju ett par stycken. Mycket att fixa med är det allt och det är bara 9 dagar kvar till flytt..

Nej, nu ska jag ta sista kaffen för ikväll och försöka lugna ner min hjärna som går på högvarv!:)



ha-ha-ha-ha
Bjuder på den då


typiskt..

Förkyld och migrän, great!!


Style by tyra





Måndag!

Godmorgon! Morgonstund har guld i mun:) Fick skjuts till dagis imorse så jag slapp powerwalka i regnet, skönt! Nu sitter jag med en kaffe och pumpar Melissa Horn. Dynder! Ska väcka lillsis om en stund och då ska vi röra oss in mot stan! Har lite grejer att fixa med idag, mycket i mitt huvud nu!!

Puss o kram!



Världens finaste killar!


Poncho!

Gud, vad jag vart sugen på att klicka hem den här ponchon!!!! Svårt att hålla shoppingbegäret i styr!! MEN nu är det all fokus på flytt så denna får vänta.... Tortyr är vad det är!!

Update: Efter att ha hittat en GRYM rabattkod + fri frakt så vart det ett klick ändå! Men nu får det vara nog, ska inte ens kolla i webbshoppar! Som tidigare skrivet, all fokus på flytt men också fokus på Zackes 3årsdag och höstkläder till honom. Punkt!



.

Jag har skrivit mina regler
Ingen fick ändra på dom
Jag tog första bästa vägen ut
När någon bad mig tänka om
Det kanske kommer kännas
Det rår jag inte för
Jag skulle inte ens vara hälften
utan det jag gör


Hipp hipp hurra (i förskott!)

Idag har det varit födeldagsfirande här hemma. Pappan min fyller 53 år imorgon men styrde upp sitt kalas idag istället! Fullt hus, fullt röj (på alla barnen) och massa gott fika!

Dock är jag så gott som död av den här jekla förkylningen. Huvudet sprängs snart i molekyler och resten ska vi inte ens gå in på. Host, nys, snor och host igen!

Död som sagt, nu ska jag proppa i mig popcorn och sen blir det Wallander för hela slanten. Gäller att tycka synd om sig själv när man väl kan:D Eller?




Tjiiihooo.....


Räkmackor och film!

Trots förkylning och andra diverse saker så avslutas lördagen väldigt bra!
Räkmackor och senare så blir det film :)




Skor & jacka!

Här är det senaste tillskottet i höstgarderoben.





Ingen bra lördag.

Idag snorar jag ikapp med sonen. Vi båda två har blivit dunderförkylda! Hostar, snorar och nyser. Zacke har feber till och från men är på hyffsat bra humör iallefall.

Filmkvällen med Camilla ställdes in. Det regnar ute. Ingen bra lördag.


Härliga dag!

Har haft en toppen dag!! Startade med fika här med Petra och Malin. Efter thé, massa prat och skratt drog vi oss mot grillen för att köpa pizza som vi tog med hem till Malin. Vart matkoma i soffan framför Ice age 2 och en sväng ner till hennes brygga mitt i ingenstans. På hemvägen vart det ett stopp hos Petra på en kopp kaffe och nu är vi hemma igen :) Zacke tokslocknade i sin säng direkt när vi kom hem och jag tänkte joina sängen jag med om en liten stund, ska nog somna till en film... Härliga, härliga fredag! ♥

Filmkvällen med Camilla vart uppskjuten till imorgon, så har även en bra lördag att se fram emot:)

Deck i Malins soffa efter en stor fet pizza med bea:)


Fredag!

Sol, sol, sol och VARMT! Jag dricker kaffe och njuter, Zackisen sover! Han har dragit på sig en förkylning och hade feber under natten så han behövde en powernap!

Nope nu ska jag stänga ner här, ta vara på solen (ska tydligen regna i eftermiddag?) och invänta Petra som ska komma hit och hålla mig lite sällskap:)


Helg

Eftersom att Zacke är ledig på fredagar så har vi på sätt och vis tagit helg redan nu. Vi har en lugn helg framför oss! Ända inplanerade är film&mys-kväll hos fina Camilla (& Viggoliten, som kan gå nu btw!!!) imorgon♥ + födelsedagskalas för pappan/morfarn som fyller hela 53 år på måndag MEN firas på söndag! Båda sakerna anser jag som lugna och roliga saker både för mig och för Zacke!

Nu däremot är jag trött som ett as, time to sleep! Puss på er






Fjädrar & kors!




"Smyckes hand"

Beställde den här från Stylebytyra! Smart sätt att samla alla sina ringar på:) Dock så har jag ju ganska smala fingrar så mina ringar kom inte riktigt på, förutom dom ringarna som man kan ställa in själv, dom satt som en smäck. Borde finnas strl på smyckes händerna tycker jag! S, M och L:)

Men annars så är det ju en snygg prynadsak, jag gillart!





Japp, det här var dom ringarna som kom på hyffsat bra:)


Torsdag



Hjärtat på väg till dagis imorse.


Nu ska jag bara slänga i mig lite frukost sen sticker jag in till stan för att hämta ut paket och lite annat.
Kram!



Första skoldagen för lillebror!

Idag gjorde Ville sin livs första skoldag (6årsverksamhet? Lekis? Förskoleklass?)! Det var en stolt kille som klev av bussen och visade sin nya väska + alla saker han fått i skolan! Min stora lilla plutt ♥




♥  ♥  ♥


Melissa Horn.

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är

Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ända sitter jag kvar här
I ett sista kapitel som jag har förälskat mig i

Jag försöker att strida mot känslan
Men den är rädd och den spelar ett spel nu
Jag får för mig att jag kan va kvar men vet inte hur

Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder nånstans
Jag vet att måste ta steget ur vår sista dans


Sol!

Härlig promenad fram och tillbaka från dagis I SOLEN!!  Nu blir det kaffe i stora lass!




PW.

Nu ropar sängen!
Upp med tuppen imorgon igen och då blir det samma visa som idag - Powerwalk till och från dagis! Hurtigt!




Höstskor!

På väg hem till mig:) Sjukt snygga!
Visar en bättre bild sen när mina fossingar har fått inviga dom!



Hemligheten är.....

Jag har skrivit kontrakt!!!!!!! I början av september flyttar jag och sonen!!!!

Im happy, happy, happy!!!!!

:D:D


Dagens - red!

Vart powerwalk fram och tillbaka från dagis idag, bra start på dagen! När jag kom hem igen vart det raka spåret in till stan med lillsis för lite ärenden men också span på stan. Dock höll jag mig styr och shoppade ingenting, beställde nämnligen ett "höstpaket" från Ellos igår. Skor och en jacka. Känns inge bra att beställa höstkläder redan alltså!! Vill ha sommar lite lite lite till...

Visar skorna och jackan later måste fixa ett par saker här hemma nu och efter det sticker jag iväg på ett hemligt möte;D



Dagens klädsel...:)



Goodnight!

Nej nu är jag trött! Time to sleep! Ny dag imorgon OCH då händer det grejer minsann;D Ni måste hata mig för att jag är så hemlighetsfull men kan inte säga något än! Imorgon imorgon imorgon;D

Puss och kram!


Nytt!




Linnet är så mycket finare i verkigheten. Inte alls sådär glittrigt!


marilyn monroe

Den här fina tröjan kom jag hem med från American Car Show. Läcker!
 Kan matchas med mina skyhöga röda klackar:)


Hemlighetsfull;)

Efter att jag lämnat Zacke på dagis så var det bara att sätta sig i en telefonkö. För en gång skull så slapp jag vänta i evigheter, fick även ett positivt svar. Men mer om det sen när jag vet allting! Glad är jag iallefall, riktigt glad.. och lite nervös. Nu håller vi tummarna allihopa!

Är hemlighetsfull ja, men inte så länge till:D




Red Nails

Movienight ♥
Mysa ner sig i sängen framför en film måste vara den perfekta söndagssysselsättningen!


Tröja gjord av mormor!

Zacke fick en sån fin stickad tröja av sin mormor ♥
Kommer bli perfekt under dom kalla höstdagarna som väntar..


Sommarlovet är slut!

Idag har vi inte gjort så mycket, Petra kom över på en kaffe. Det är allt. Sen har det självklart varit lek,lek,lek och lek. Men vi har hållt oss hemma och det har faktiskt varit skönt. Ikväll blir det en tidig kväll med packning and stuff för imorgon så börjar Zacke på dagis igen. Hans sommarlov är slut och hösten närmar sig, it sucks!

Japp, så nu ska jag sätta igång att packa iordning allt. Man var tvungen att ta hem allting från dagis under sommaren så imorgon när jag lämnar honom måste jag fylla på med reservkläder, reservskor/stövlar, reservnappar and you name it. Däremot så har Zacke varit blöjfri sen i början på sommaren, så blöjorna slipper jag tänka på! Duktiga killen! Jag är riktigt stolt över honom!


Bjuder på en bild från kräftskivan igår!



Haha, just det! Jag har glömt att berätta! När Zackisen fick en kräfta på sin tallrik igår så var han VÄLDIGT skeptisk, efter ett tag "klappade" han på den lite, han drog med fingrarna över ryggen och sa - "mamma, jag klappade den!".... Tokbarn♥


.


Facerape. Av min 3åriga son.

Igår vart jag faceraped av min 3åriga son. 3 år om en måndad rättare sagt. Han är grym när det gäller mobiler och lär sig fortare än kvickt hur en mobil fungerar. Jag brukar alltid låta han hålla på med min mobil (när jag är i närheten) och han brukar söka på youtube, kolla på klipp, lyssna på Eric Saade, kolla mina fotoalbum osv osv MEN han vet också hur facebook fungerar, han vet hur han tar sig in och kollar på mina facebook album och det populäraste albumet är på han själv, från 2 år och uppåt.
Vart dock lite förvånad när jag kom hem och såg den här bilden på min logg:







Bklöiiiiih?
Haha bilden är som ni säkert ser från midsommar och ligger i albumet Zackarias 2 år och framåt, som han alltid brukar kolla in! Jag visste däremot inte att han hade kommit på hur man lägger ut bilder, imorse var det dags igen. Fast då med en bild som han knäppte på mig när jag sov...Hmm. Jag hann som tur var stoppa den bilden! Panik panik panik.... runt 20 kort lyckades han ta på sin snarkande mamma;D ett par på sig själv också. MEN nu är dom raderade och dags att byta ut koden på mobilen. För den har han såklart också lärt sig:)

American car show, kräftskiva och tjejkväll!

Igår var det FULL rulle hela dagen!

-
American Car Show.
- Kräftskiva med familjen ♥
- Tjejkväll hos Petra med gamla F-tjejerna! Vart ett glas vin och mycket mys! Vi drog hem lagom till att Zackisen skulle sova. Väl hemma så slockande Zacke på två röda och jag slog mig ner framför en film!

Härliga lördag!! ♥


Sleepie!

Sitter och käkar skorpor med ost och smör. Oboy till det! GOTT! Ska käka i mig det och sen gå raka spåret till sängen. Känner att mina ögonlock blir tyngre och tyngre för varje minut som går! Kommer dock inte att kunna sova när jag har lagt mig i sängen men det är en annan femma och för mycket tankar.

En passande trött bild på två sovande systrar, jag och linnéa ♥



(ja men tydligen så suger jag på lillfingret ibland, det är väll helt normalt!)


Dagens!

Jo men självklart hittade vi på saker idag! Höll på att bli tokig här hemma! Myrorna i brallan försvinner aldrig, varken för mig eller för Zacke!

- Jag, Ville och Zacke stack iväg och matade fåren någon kilometer bort med morötter och gurka. När vi skulle gå hem därifrån så var det visst två killar med väldigt trötta ben så det vart till att sätta båda killarna i vagnen och herre vad jobbigt det var!! Träningsvärk i armarna lär jag garanterat ha imorgon! Tänk dig en unge på 25 kg varav en på 14 i samma vagn! Det gick inte ens att svänga och på vägen hem är det dessutom världens jobbigaste uppförsbacke! Shetas pomfretas:)

- Vi kom hem till en ruskigt GOD middag! kycklingspett, ris, grillade champinjoner, paprika och halloumi. Mums!!

- Efter middag och kaffe tog vi en promenad över till Petra där det stod montering av spjälsäng på schemat. Vi lyckades mycket bra! Vad ska man med karlar till?;D Vart även ett par koppar kaffe, hemmagjord saft och prat om allt mellan himmel och jord. Vi klev innanför dörren här hemma strax efter 21 och då var det kvällsfika, borstning av tänder, tvättning och sagoläsning som gällde. Nu sover Zacke efter många om och men! Tur det för att imorgon är det upp med tuppen, Petra hämtar upp oss under förmiddagen och då beger vi oss in till American Car Show :)


Hitt på nå??

Idag händer det inget speciellt, skulle stuckit iväg till stan men det blidde icke så. Skulle nämnligen behöva inhandla en hårfärg, måste bättre på lite känner jag. För det första tycker jag att det är alldeles för ljust just nu (det färgade har ju solblekts som sjutton!! men inte min utväxt!!) och utväxten som är någon cm är näst intill svart! Eller någon cm? Den måste vara minst 2 cm nu?

MEN det kan vänta en dag eller två, än så länge är det inte kallabalik. Tycker egentligen att det kan vara snyggt med en liten utväxt men det är som sagt för ljust!

Annars då? Zacke sover och jag dricker kaffe. Mina vänner som läser detta får gärna hojta till om ni vill hitta på nånting med mig och Zacke idag/ikväll? Har ingenting alls planerat och det är ju fredag! Vill helst komma utanför huset idag då jag har myror i baken:) Har ju som sagt inga nr kvar efter olyckan med mobilen så HOJTA till ba!!








Afrikas horn.

Östafrika och Afrikas horn har drabbats av den värsta torkan på över 60 år. Torkan i kombination med eskalerande matpriser och oroligheter gör att miljontals människor riskerar att dö av undernäring och sjukdomar.

Redan beräknas drygt 10 miljoner människor vara berörda. Cirka 3 miljoner av dessa är barn.

Jag ryser, jag ryser och jag ryser. Jag vill inte sätta mig in i en liknande situation. Att inte kunna ge sitt barn sina behov, att se sitt barn vara hungrig, att se sitt barn tyna bort och att inte kunna göra någonting. Så maktlös. Det handlar om så små, försvarslösa barn som blir utsatta för både det ena och det andra.. Det är rent ut sagt hemskt! Det skär i mitt hjärta..

Jag har hjälpt till, gör det du med! Ingen kan göra allt men alla kan göra något.. ♥






------> Här <------ kan DU skänka en valfri summa.


Fika, fika, fika:)

Fika på fika på fika på fika. Så har min dag idag sett ut. Först ut var fikan hos Sara, nästa fika gick av stapeln hos Petra och sista fikan avslutades här med Millan och Petra. Mycket prat och skratt har det varit dagen igenom!

Sara, Linnéa och jag på första fikan. Kaffe, bullar och marängswish (stavas?) .



Andra fikan, Zacke lyssnar på lillan ♥




Den 3e fikan fick jag ingen bild på;D


Fika och mobilväska!

Nu sticker vi iväg till bigsis Sara på fika! Zacke ska få leka av sig med kusinen! Han har energi för ett helt fotbollslag just nu! Efter det blir det raka spåret till Petra på ännu mer fika!:)



Idag invigs min nya mobilväska!:) LIKE!!


.

When something ends something else begins


Flowers

Igår kom mitt paket från Nelly. Jag vart så nöjd, så nöjd över innehållet! Jag menar, hur glad kommer man inte vara med dom här på fötterna?:D Ska nog beställa ett par till (fast i en annan färg såklart!) så man hinner njuta lite av blommorna innan höstkängorna ska på, suck.




Bittert

Här öser regnet ner. Känns lite surt. Känner inte för en innedag idag, vill hitta på nåt!! Tankarna var ju att åka in och kolla på monstertrucksen idag också eftersom att det är sista dagen men det får nog avbokas. Känner inte för att stå på Mediamarkts parkering och bli genomblöt.

Tryckande huvudvärk har jag också...Åska i luften?

Nej idag känns livet lite bittert eller rättare sagt idag är JAG bitter.



En bild som får mig på bättre humör! Småskrattar för mig själv när jag kollar på den..haha. Gud så vi härjade på stranden/badet i östhammar..:)


Klipp klipp på en clown.

Igår klippte jag av Zackes fina lockar. Eller egentligen så var dom inte så fina längre, dom hade utvecklat sig till dreads. Tog fram saxen och klippte, klippte, klippte. Mer hår på skallen än vad jag trodde!! Söt vart han iallefall, riktigt jävla söt ♥ Att ta en bild var däremot snäppet svårare men vad gör man när man har en clown till unge?



Ska försöka smyfota en bättre bild sen, här ser ju bilderna ut som värsta kalufset hit och dit också. MEN det vart fint! Superfint:)

Bildbomb från furuvik!


Furuvik!

Underbar dag! Tidigt imorse så stack jag och Zacke iväg med Britt (återigen mammas faster, fast mer som en mormor för oss "ungar" i familjen) till Furuviks djurpark + nöjespark. Vi kollade på alla djuren, red ponny, åt mat, fikade, Zacke shoppade loss och till sist så hängde vi i nöjesfältet en liten stund där det vart ankfiskedamm och bil+båt åkning. Om Zacke var nöjd? Han var SÅ lycklig! Inte minsta lilla gnäll på hela dagen! Han var glad och sprallig under hela vistelsen (i bilen hem vart det lite kinkigt) och hur mycket värmer det inte i mitt hjärta då? ♥ Älskade unge!

När vi kom hem var det en nöjd och glad krabat som visade upp alla sina saker han hade köpt med sig hem. Det vart en del! En mjukisapa, en leksaksapa, en orm, en stor bilballong och en tröja som åkte på direkt när vi kom innanför dörren!:)



En bild tagen precis innan vi skulle hoppa in i bilen hem. Om en liten stund (eller imorgon) så kommer det en bildbomb från dagen. Beror på hur blogg.se vill samarbeta med mig:)


Godnatt!

Mysig, lugn kväll med popcorn och knäckemackor (favorit!!) i mängder. Nu däremot ropar sängen på mig, om inte annat så ropar Zacke var tioende minut. Mardrömmar, törstig, kissnödig osv. Vi ska upp tidigt imorgon så jag hoppas att hans orolighet släpper, han sover knappt någonting nuförtiden. Häromdagen så somnade han inte förrän vid 12 (!!!!) och vaknade kvart i 6. Galet. Inte sover han någon powernap på dagen heller. Hur orkar han!?

Nepp, nu sleepie. Furuviks djurpark väntar på oss imorgon!



♥♥


.


Hboot? & Monstertrucks!

Idag är en sån dag då allt har känts tipptopp! Bortsett från att min mobil (som jag haft en månad!!) kajkade ihop. Jag vart helt desperat, dels för att jag inte hittade mitt garantikvitto men också för att jag har så mycket i mobilen. Alla bilder! Nummer! Appar! Spel som jag har KÄMPAT med! Haha... Vilket fall som helst så kom det fram senare att min käre son hade vart på och knappat på avstängningsknappen så den hade kommit in i ett läge som visst kallas "hboot", aldrig hört förut? Det var inte lätt att ändra tillbaka kan jag lova, som jag höll på! Kollade hjälpfilmer på youtube, knappade, tryckte osv osv. I flera timmar höll jag på! Till sist tryckte jag bara på en massa knappar, lyckades få upp telefonen men då var ALLT raderat. Den startades om, allting försvann. Det suger! MEN nu funkar iallefall mobilen och nu är det nog på tiden att jag letar upp garantikvittot innan det händer något igen. Tusenlappar i sjön gillas inte...

MEN det jag skulle komma fram till egentligen var ju att dagen har varit jätte bra! Bästa Petra hämtade upp mig och lilla mannen och så drog vi iväg och kollade på monstertrucks! SÅ TUFFT! Funderar att dra dit på onsdag med! Haha! Grymt var det iallefall och Zacke var så glad och nöjd!! Han ansikte rent ut sagt lös! Efter att monstertrucken hade kört sitt så vart det fotografering (man fick med sig ett framkallat kort hem) och autografskrivning! Zacke har visat kortet för alla som kommit i hans närhet!

Vart även en tripp in på leksaksaffären! Vi kom ut med en liten monstertruck, såklart. Den har det lekts med nu på kvällskvisten både inne och ute!

När vi kom hem så väntade middagen, hambugare:) Mätt och belåten är jag nu! Zacke har redan TOKslocknat i sin säng.. På två sek så sov han!





.

Ett ord - Dubbelmoral

Klick!

- En fin skjorta som är längre baktill.
- Blommiga skor!
- Mobilväska med även mynt&kort fack som man hänger runt halsen!

Farligt att sitta hemma och ha tråkigt! Tur att Peppo kom och slet mig ifrån datan på en kvällskaffe annars så hade det nog kunnat ryka ner lite till i varukorgen. Nu däremot så blir det dataspel - Backpacker. Håller även på att ladda ner en massa spelappar till mobilen! Känner för en riktig spelkväll! Verkar som att jag har fått med mig lillebrursan på en spelkväll ockå!:D Tjihooo, vart inte en sån tråkig kväll iallefall!



Allting var från rean, och med rabattkod + fri frakt kom jag faktiskt undan rätt billigt!:)


Regn, födelsedagskalas, kaffelatte. Whop!

Idag har det varit regn och rusk. Man blir så trött i huvudet av dåligt väder! Man får inte motivation till någonting. På eftermiddagen stack vi iallefall över (våran granne, mammas faster ♥) till Britt på födelsedagsfika. 66 bast! Vart en hel del fika! Tårta, kakor, glass och maränger! Jag åt och åt!! Zacke med, han tog åt sig av både det ena och det andra! Marängerna var nog favoriten för hans del!

När vi kom hem vart det middag och sen har kvällen fortsätt i lugnt tempo. Gjorde ett par kaffelatte till mig och lillebror på kvällskvisten som smakade utsökt, ibland blir jag bra stolt över mig själv alltså;D



Mums!


Bildbomb från campingen!

Våran husvagnstripp var så underbar! Tur med vädret hade vi!! Klarblå himmel, stekande sol och bad i massor dagarna i ända. Jag vart som ett barn på nytt och badade, härjade på stranden, byggde sandslott, grävde ner benen (man fastnade grovt) och bara njöt av att få vara med familjen! Thaimat, glass, pannkakor och en hel del godis vart det också!


På kvällarna vart det minigolf (Zacke satt sitt första hole in one, grym grabb!!!), tennis, fiske och mys vid husvagnen med chips, nötter och en kall öl. Nu har jag vilat upp mig rejält vill jag påstå! Innan kl 23 varje kväll var vi i säng och upp igen vid 09.30 (Zacke sov hur bra som helst i husvagnen!!) för morgonsol, kaffe och frulle för att sedan gå raka vägen till stranden och spendera dagen där..

Ville inte åka hem, trivdes så bra där!! Tankarna om allting runt omkring bara försvann, och det ända man tänkte på var hur bra man hade det för stunden!

Nu är sommaren snart slut men en sista campingtur ska jag hinna med!! Om det bara så är över en natt!!


Redo för camping!

Japp, då var packningen i princip klar:) Bara "sandleksaker", badringar och diverse uteleksaker kvar men det tar jag imorgon, vågar inte riktigt gå ut och röja efter det nu då det både springer grävlingar och älgar här. Fina att titta på men att komma i möte med dom avstår jag, hehe!

Hann med att ta en godnattkaffe med Petra också! Bara ca 4 veckor kvar till förlossning nu, wiiii! Jag längtar så jag blir tokig efter lilltjejen!! I oktober blir jag moster igen också, en lilltjej det med♥

GODNATT:)



Det ska va husvagn!

Toppenkväll igår och en toppendag idag med shopping som sedan avslutades med en god pizza! Nu däremot så måste jag sätta igång att packa! Imorgon sticker vi nämnligen iväg på husvagnsemester ett par dagar! Ska bli så skönt och avkopplande att komma bort! Zacke har tjatat om det HELA veckan (jag var dum som berättade redan i måndags att vi skulle åka, haha! Skavsår i öronen!) så han är förväntansfull!

Nej nu måste jag ta tag i packningen, kom hem för ett litet tag sen så har hunnit packa lite grann men mer saker behövs! Tar nog inte all för lång tid men vi sticker tidigt imorgonbitti så då måste allt vara klart!

Hej så länge!


Bjuder på två till bilder från i lördags:)



Stada!

Hinner inte skriva så många rader, har egentligen jätte bråttom till bussen men tänkte slänga in ett hej iallefall :) vi sticker in till stan nu! Skit fint väder ute ju! :)



Har på mig min fina jeansklänning, halsring och rosa naglar! Eftersom att det blir en lugn kväll är conversen självklart på :)


Läskigt..

Japp, då var filmen avklarad! Och nu är frågan om jag verkligen kommer att kunna sova inatt? Den var hemsk! Att den var verklighetsbaserad gör ju ingenting bättre. När ska jag lära mig att inte kolla på skräckfilmer? Dags att drömma mardrömmar i två veckor framåt nu då;D Haha, nä uscha o fy..
 
The strangers tror jag att den hette. Ni som inte är fjant som mig borde se den!



Avslutar detta inlägg med en bild från i lördags! Har fler bilder men laddar upp dom sen, verkar vara något knas med Blogg.se för det tar år att ladda upp en bild och nu VILL jag (försöka iallefall, suck!!) sova.


Härlig sommardag!

Nu har jag tagit igen dagarna jag missat så lika bra att skriva av sig om dagen idag också:)

Det var riktigt varmt och soligt idag så vi drog iväg och badade. Det vart ett gäng från familjen! Dock höll jag mig borta från solen då jag känt mig snurrig i huvudet även idag:( Inget bad för min del heller, men Zacke plaskade på med kusiner och lilla morbrorn (ja Villepluttis är ju bara 5 år!).

När vi kom hem vart det middag, efter middag vart det tårta och nu på kvällen kantarellmackor... Är mätt så jag mår illa men ändå har jag i tankarna att poppa lite popcorn? Jag o lillsistra ska nämnligen kolla på film och det är ett måste att ha nånting gott till det!!


Bilder från dagen:



Zackes kusintjejer Erica & Tuva!



Zacke!



Kusin Calle, Zacke & morbror Ville bygger sandslott!



Moster Linnéa och Zacke!



Kantareller! Mmmm!



Zacke & Tuva myser!




Bad och fiske!

Igår var jag bra sliten efter lördagsnatten men jag valde att inte bry mig om baksmällan, drack istället litervis med kaffe, åt en god grillad middag och på kvällen vart det bad och fiske med Petra & Zacke. En skön solig kväll vid en mysig badstrand! Vi köpte med oss kakor, redbull (för min del, hade ju bara fått 3 timmars sömn på natten/morgonen..haha:) och godis. Vart även ett stopp för att kolla in alla djuren, Zacke älskar djur så han var mer än nöjd! Getter, får, hästar och kor:)








Lördags!

I lördags så fyllde som sagt min mamma 50 barre! Det firades!! På dagen så var hela tjocka släkten här och mamman vart väldigt bortskämd! Inte mer än rätt ♥

På kvällen stack jag och lillsis ut efter ett par glas vin här hemma! Började på Framfickan och slutade på Saluhallen (om man räknar bort Max då! Fyllekäk är ett måste!). En helt okej kväll! Kom dock inte i säng förrän vid 6-7 på morgonen, om jag var slut dagen efter? Yes... Nu blir det ett par lugna veckor framöver och det känns skönt!



Mamman öppnar paket med Villeplutt som hjälp:)



!




RSS 2.0