Film ikväll igen.

Det blir filmmys ikväll igen, mysmys! =) Mina tankar snurrar åt alla olika håll just nu så en film blir perfekt.. Konstigt egentligen hur ens egna tankar kan göra så det känns som hela världen snurrar ett extra varv.. Jag gillar inte tanken på att tappa kontrollen.. But I'm a fighter! ;) Hohoho.

Tur att jag har min lilla prins som gör varje dag till ett minne för livet. I love you my sunshine!


Haha!

Hahaha så kul man kan ha med en pruttkudde....


Award.

Jag fick en award av Sara.




Man skulle skriva 10 saker om sig själv. Enjoy!

* Jag är besatt av horoskop, senast igår köpte jag en bok om mitt stjärntecken.
* När det gäller film föredrar jag skräckfilmer.
* Jag har svårt att ta ett nej.
* När jag vet att jag har rätt om nånting ger jag mig inte utan en strid.
* Jag har 4 hål i öronen.
* När jag var 10 år fick jag en ansiktförlamning som höll i en hel sommar.
* Jag skulle inte klara en dag utan kaffe.
* Jag tycker om när allting är planerat in i minsta detalj samtidigt som jag är ganska impulsiv.
* Jag har två mellannamn som är Elisabeth och Albertina.
* Sep 2006 bröt jag handen på en fotbollsmatch men tvingades fortsätta spela. Efter ett tag sprang jag av av egen vilja och visade min hand som var uppsvullen som en fotboll. Fick ha gips i 4 veckor. Haha, ett litet roligt minne.

Var ganska svårt att komma på 10 saker om sig själv på beställning... Hehe.

Jag utmanar Jessica Jannice Erika och Linnéa.

 


Say what?

Vad fan, det är inget hem till gården idag!?!? Va? Va? Va?

Måndag!

Hej på er!


Jag har precis lagt i säng lilleman för sin dagliga powernap. Snart börjar hem till gården och jag har fyllt på kaffekoppen! =)


Ska nog avboka mötet i stan idag, känner inte att det är viktigt eller behövs. Zacke är jätte förkyld också, hostar och snorar hela tiden! Har ingen lust att ta ut honom i det här vädret. No.. Ska nog träffa Nike senare iallefall, äntligen är hon ledig lite grann! Me like!!




... Cause we hate what you do and we hate your whole crew! ;)

 


Soon.

Mitt filmsällskap är så himla seg så jag fastnade här igen! Typiskt....

Finns det nånting bättre än att kolla på film när man är riktigt sliten, bakis och har jagat en busig unge hela dagen? Svar: No no no! SAW 6 NU!! Godnatt på er, ha en bra kväll och hoppas ni hade en fin första advent förresten!♥

Min älskling!


Två saker samtidigt.

Blä, blä, blä.. Kom på nyss att jag har ett möte i stan imorgon! Skitans! Jag som hade annat i planerna.. Men nä nu ska jag prata klart i telefonen här, jag kan blogga och prata i telefonen samtidigt DEN NI! =P

Sen ska jag mysa ner mig i sängen med en film.... No more blogg today, eller nåt.



Söndagsmys!

Har haft (& ska ha=) en jätte mysig söndagskväll! Åkte ner till grillen och åt middag, pizza of course och snart blir det film! Hoppas Zacke sover någorlunda bra bara, han har fått sin första tand i överkäken så det är säkert därför han sovit lite oroligt dom senaste nätterna. Men men, what to doooo!

Tänkte slänga upp lite pics från gårdagen =) Enjoy!


Zacke härmar gudmor Pepps och Peter som spelar wii.




Lillskiten fick en egen dosa han kunde spela med =)




Mys! (Ölen är INTE öppnad, hehe)





Drinkar!




Jag och ett tokigt gäng i kön! Bl.a lillebror till höger!




Jag och bröderna knas! ;)




Har mixtrat lite med bilden. Höhöhö.


Dunderkväll igår!

Hej kom och hjälp mig vilken j'kla kväll igår!! ;)

Började med inflyttingsfest hos Camilla&Jocke, var jätte mysigt verkligen! Zacke var också med där och härjade på som vanligt. När klockan började närma sig 22.30 tiden fick vi skjuts in till stan.. Vi gjorde stan osäker & slog klackarna i taket! ;)

Vart en hel del drinkar, en hel del dans, en hel del skämt och en massa skratt! Hade riktigt kul helt enkelt!! Den bästa utgången jag haft på länge!! Togs också en hel del bilder men jag lägger in dom i ett separerat inlägg!

Ni undrar säkert vad Zacke tog vägen.. Hehe. Han sov hos sin gudmor inatt och det hade gått jätte bra! =)

Nothing cant bring me down..



Time to go!

Puh, nu har jag fixat mig (tar så lång tid nuförtiden när Zacke kräver all uppmärksamhet, hehe) och är redo för att åka till en rolig inflyttningsfest! Kalle hämtar upp mig strax sen är det party! Woho! ;)



Lördag!

Godmorgon!! Just nu sitter jag och kollar på Tom&Jerry med Ville och Zacke! Haha, sjuk film egentligen.

Ska hoppa in i duschen om en stund sen blir det bara lungt resten av dagen. Petra skulle hämta upp mig vid 17.00 så innan dess ska jag väll ha hunnit sminka mig och sådär. Men det är långt kvar till dess!

Åh, vad synd att man inte hann förbi systemet.. Skulle sitta fin-fint med en Efes! Får köra på vitt vin istället, men det börjar bli lite uttjatat.. Nåååja! =)




Nu ska jag fylla på kaffekoppen! Solong!


Det är inte mer än rätt! =)

Blir ingen mer uppdatering ikväll för nu ska det fredagsmysas! ;)

Jag är tillbaka imorgon igen fast även då blir det nog rätt kass uppdatering! Ska ju parta loss med Camilla & gänget! Wohoo! Ser fram emot en bra kväll vilket det garanterat kommer att bli! =)

Puss & kram!


Piggelin.

Efter att ha druckit litervis med kaffe känner jag mig en aning piggare! =)

Fick nyss höra att bigsis Sara och sötaste Tuva skulle komma hit! Mysigt! Väntas även en god middag här hemma, jag hoppas kunna få ner det i min lilla mage. Har inte kunnat äta på ett par dagar. Inte ens en tårtbit har gått ner? Det är nåt som inte stämmer med mig just nu.. Hoppas jag inte håller på att bli sjuk!

Idag blir det iallefall fredagsmys! Myyyyys! ;) Vila upp mig inför inflyttningsfesten imorgon! =) Kalle kanske skulle komma förbi på en thé också! Trevlans! Men nu ska jag kolla vad min rackarunge håller på med, vart rätt tyst så det är säkert nåt bus om jag känner han rätt!

 


FRedag!

Fredag! Äntligen! =)

Allt känns på topp idag! Fast en sak jag inte fattar är hur jag kan vara så himla trött hela tiden? Zacke sover ändå hur bra som helst på nätterna nu och vaknar inte innan 08.00 på morgonen. Jaja, det blir till att hinka kaffe om jag ska orka hålla samma tempo som Zacke, hehe! =)

Nu ska jag mysa framför barnprogrammen innan det är dags för lillkillen att sova.



Min tokis!


Imorgon är det helg!!

Imorgon är det fredag! Yippie! =) Ser fram emot helgen.

Imorgon blir det fredagsmys! Mysmysmysmys! ;) Och på lördag är det inflyttningsfest hos Camilla och Jocke. Kommer bli riktigt nice! Hela tokiga gänget samlas! Älskar sånna kvällar!

Nu ska jag göra mig lite varmt thé med honung, mums! Sen är det dags för mig att krypa ner i sängen. Känner att jag måste vila upp mig lite.

Hörs imorgon!!...

... Men först slänger jag in två pics på min tokiga son!




Torsdag!

Godmorgon! =)

Kom hem för ett litet tag sen, jag och lillsis sov kvar hos Nike. Vi var så himla övertrötta efter en jobbig dag igår! Vi drack vin och fjantade oss, snacka om att dåliga skämt kommer fram när man är övertrött! Haha! ;)

Nu ska jag busa med min älskling Zackarias! Sen ska vi nog båda två ta en powenap, jag är trött!!





Grattis min lillebror!

Kom på en sak!!

GRATTIS SÖTASTE BÄSTA LILLEBROR VILLE PÅ 4-ÅRSDAGEN! I love you!

Onsdag!

Min dag har varit kaos,kaos,kaos! Tur att min Zackis har haft en bra dag, han hade haft det kanon hos sin gudmor och kusiner. Han hade ätit huuuuur mycket som helst! Min duktiga kille! =)

För att få ett bra avslut på den här kassa dagen ska jag ta ett glas vin med Nike och lillsis! =)

Vi hörs imorgon för nu ska jag bara fokusera på att ha kul med mina bästaste!!

Puss på er!


Suck..

Imorgon är en sån dag som jag helst av allt bara skulle vilja hoppa över...

Har en jätte viktig sak att göra imorgon i stan som tyvärr inte Zacke kan vara med på. Måste gå upp 05.30 för att fixa mig och hinna med att fixa Zacke. 07.15 ska jag lämna av Zacke hos hans snälla moster/gudmor Malin som ställt upp att vara barnvakt under dagen (tack bigsis! ♥) och sen blir det raka spåret in till stan... Detta säger mig att jag måste sova nu!

Det svider lite att behöva lämna av Zacke så tidigt på morgonen när vi i vanliga fall skulle legat och sovit då =( Men samtidigt vet jag att han kommer ha det super bra hos Malin och han tycker ju att det är jätte kul att leka med sina kusiner!!


Dagens pics!

Tänkte att det var ett tag sen jag la in "dagens pics" så tyckte det var dags för det idag! =)


Lillkillen springer omkring med en "sak" som låter när man drar den på golvet.




.. Sen vart han arg för att han inte fick den att åka rakt fram så då skulle den upp på hallbordet minsann.




.. Då tyckte han det var roligare att leta godisrester efter Ville! Zacke vet nämnligen att Ville brukar tappa godis där och Zacke brukar vara väldigt snabb på att hitta det och stoppa det i munnen.




.. När godisjakten var över var det Rorri racerbil som gällde.




Sen kom äntligen Villeplutten hem från dagis!





Då vart det mys i soffan! Dom lägger sig i varsin ände. Ville kollar på tv men Zacke kollar mest på Ville och försöker få så mycket uppmärksamhet som det går, vilket Ville tycker är mindre kul! =P





Ett exempel på hur det ser ut:
Visserligen kollar Zacke på mig nu och fjantar sig framför kameran men annars brukar det vara att trotsa sin morbor på all sätt och vis. Bl.a hälla ut hans oboy, ställa sig framför honom så han inte ser tv:n, stänga av tv:n, stänga av videon, ställa sig vid hans öra och skrika det värsta han kan m.m m.m.




När han gett upp att försöka få uppmärksamhet från Ville kommer en glad kille ut i köket med sin nusse och vill mysa med mamman! =)




Dags för det dagliga buset med katten "Larsson", dvs rycka i päls och svans. Att han aldrig lär sig att vara snäll mot katten?! Jag brukar ALLTID säga åt honom om han är dum och katten säger också ifrån med riva till, så jag förstår inte varför han går tillbaka och gör samma sak VARJE dag!? Tokisen.




När det inte var nåt roligt att busa med katten längre gick han till kaninen och härjade på där. Han tur ut höet ur buren och lägger tillbaka, om och om igen!




En argbigga som försöker komma upp på stolen. Går sådär. Men kolla hur vig han är!? Haha det ser så kul ut. Självklart fick han hjälp upp och fick sitta med mammsen och leka lite vid bordet. Det är den nya grejen.




Det var dagens pics! =) Nu ligger lillkillen och sover..


Läcker t-shirt från babyshop!

Den här t-shirten skulle jag vilja beställa hem till Zacke. Den är från Babyshop och kostar 299kr. Liiiite väl saftigt! Men vi får se.. Julklapp kanske? ;)






Tisdag!

Hej på er!

Det här tråkvädret gör mig så omotiverad till allting, så det blir en vilodag hemma idag. Känns rätt skönt! Har en hel del saker att ta itu med resten av veckan så det gör inte så mycket.. Nu börjar mitt älskade hem till gården, hehe =) Vi får höras senare!

En uttråkad Maria!


Min hjärna säger stopp..

Mötet i stan gick på ca 1/5 timme, lite längre än vad jag trott. Men det gick bra, faktiskt riktigt bra. Skönt att ha det avklarat eller vad man ska säga. Efter mötet sprang jag iallefall på stan en stund, fixade lite mat åt Zacke och en födelsedagspresent till lillebror Ville som fyller år på onsdag! Tror han kommer bli glad! =) I leksaksaffären sprang jag även på bigsis Malin! Slog följe med henne ett tag innan vi tog bussen hem tillsammans! Mysigt! =)

Nu ska jag bädda ner mig i sängen med en tidning, har tusen saker att tänka på just nu så lika bra att försöka somna tidigt..



Måndag! Ny vecka, nya tag!

Hej på er! Vilken natt jag har haft, Zacke vaknade bara två gånger och då var det bara stoppa in nappen, lägga nussen vid huvudet så somnade han om! Dessutom tog han en rejäl sovmorgon! Så idag är det en utvilad Maria! Skönt!

Mindre skönt är det att jag ska in till stan om en timme på ett tråkigt möte. Men det ska nog gå bra! I have to do this..

Mitt humör är iallefall på topp idag, var länge sen jag kände så!




Godnatt!

Nu ska jag slänga i mig två goda mackor sen blir det sängen!
Mina ögonlock känns tunga som berg.. Godnatt! ♥

Jag saknar värmen...
Det skulle inte sitta helt fel att komma bort lite...



Crazy night out.

Hade en hel mysig kväll igår! Vart först vin, vindruvor, kex och ost med Malin och Nike. Long time no see! Vi hade verkligen jätte trevligt och pratade en massa! När klockan började närma sig halv 1 (tiden gick så fort! Trodde klockan var runt 22.00 då!) mötte jag upp Kalle på stan och hade en spårad utekväll på Kalas! Idag mår man som man förtjänar, buhu synd om mig!

Zacke stannade hos Petra över natten och det hade gått utmärkt! Han var lite bökig under natten men inte ledsen eller så. Bökig på nätterna är han ijoförsej ganska ofta! =) Är väll tänderna som ställer till det för han, men utöver det hade han varit jätte snäll och lekt så fint! 

Åkte ut till Petra vid 12.00 och pussade på min lilla prins! Var kvar där några timmar och hade en riktig myssöndag med mycket kaffe och pizza till middag! Mmmm, me love pizza!!


Time to go!

Pratade precis med Petra och det gick jätte bra med Zacke! =) Känns så skönt! Dom kommer ha det jätte bra tillsammans!

Nu kommer snart Nike och hämtar upp mig så jag har lite bråttom med andra ord! =)


Nu blir det vinkväll för hela slanten, woho!

Ja, då har jag lämnat av Zacke hos hans gudmor pepps! Kommer gå kanon, han skaffade sig genast en ny kompis (deras tokiga misse;). Nu ska jag bara vänta in Nike som ska komma och plocka upp mig, blir en mysig vinkväll och kanske en öl eller två på stan.

Hoppas ni också får en kanon kväll!! =)


Kakmonster.

Nu är hela familjen hos storasyster Sara. Jag hade velat följa med men har tusen andra saker att fixa med så jag och Zacke får ta det nån annan gång! Ska börja packa alldeles strax sen ska jag dammsuga och sånt som behövs. Men först ska Zacke få grisa klart med sin kaka han fick! Mitt lilla kakmonster!




Lördag!

Godmorgon!!

Idag är planerna att ha middag och vinkväll med Nike. Gudmor Petra ska vara barnvakt! =) Får se hur det går, hehe. Tror inte att det kommer vara Zacke som får det jobbigt, snarare tvärtom! Får se om Petra har någon lägenhet kvar efter ikväll! ;)

Så nu ska det packas och donas, behövs ju en del! Ska även försöka handla men det tar jag nog på vägen när jag ska lämna av Zackisen!

Vi hörs senare!




Min fredag..

* Födelsedagskalas för min kusin!
* Skräckfilm, chips och dip med lillsis.
* Fredagsmys!

Så har min fredag sett ut, nu ska jag försöka sova om jag kan.. Fy och blä vilken äcklig skräckis vi såg!! Haha, att jag aldrig lär mig!? Nej men nu ska jag försöka ta mig till sängen, har en del planer för morgondagen så sömn är ett måste! Hoppas ni alla där ute har en bra kväll och att ni får sova så gott!!


Fredag!

Hej på er!

Zacke var vaken nästan hela natten så han tog en reeejäl sovmorgon.. Jag med! =) Jobbigt bara att alla "rutiner" skjuts upp bara för han vaknar någon timme senare. Han fick kolla på hem till gården med mig och sova sin powernap nu istället, ska nog väcka lillskiten snart så han somnar ikväll.

Senare ska jag iväg och fira kusinen Alexander som fyller 12 år idag! Grattis!!! Det är alla planer för idag. Kanske en vinkväll med Nike om vi inte skjuter upp det till imorgon. We will see. Hoppas ni får en bra dag iallefall!




My star!

"Never forget who you are
Little star
Never forget how to dream
Butterfly

God gave a present to me
Made of flesh and bones
My life, my soul
You make my spirit whole

Never forget who you are
Little star
Shining brighter than all the stars in the sky
Never forget how to dream
Butterfly
Never forget where you come from
From love"


Torsdag!

Usel bloggdag för min del. Har inte känt mig på humör för att kolla åt bloggen överhuvudtaget.

Petra har iallefall varit här en stund idag och druckit kaffe med mig. Tog en nypa frisk luft och följde med henne på en promenad när hon skulle hem.. Vad har jag gjort mer? Jo juste, käkat en STOR bit tårta för att jag har namnsdag idag! Grattis till mig och resten av tjejerna i familjen. Vi alla har nänmligen vårat mellannamn efter mamma, så alla döttrar och mamman hade namnsdag idag! Woho! Congratzzzzz...

Nu ska jag joina chipsskålen..







.

Jag har varit på topp hela dagen och helt plötsligt känner jag mig hängig och jätte nere. Bäst att röra sig mot sängen och hoppas på en bättre dag imorgon! Skulle åkt till BVC imorgonbitti men jag avbokade det, orkar verkligen inte. Nej och nej och nej vi hörs imorgon....


Dagens shopping!


Våran dag.

Min moster Anna kom hit på lite födelsedagskaffe och bullar! =) Fick jätte fina presenter ♥ När Anna gick hemåt åkte jag och lillebror (som tog körkort förra veckan, det vart premiäråket idag=) in till Kappahl och shoppade loss åt Zacke. Han behövde lite baskläder och sånna nödvändigheter, ni får se sen. Han växer ju så det knakar nu!! Efter Kappahl åkte vi till Conny, Marielle och deras lilla Tindra som bara är en månad gammal! Så söt hon var och äntligen fick jag träffa henne! Hon var så himla mysig, när jag höll i henne låg hon bara och kollade på mig och viftade lite med armarna då och då! Lillskruttan!


Såhär har min prins sett ut idag!


Onsdag!

Hej på er!

Känner mig pigg och glad idag! Yiho! =) Zacke vaknade lite tidigare än vanligt idag men vi låg kvar i sängen och myste en timme innan vi gick upp och åt lite frukost. Sen har vi lekt och lekt och lekt. Hann även gå ut en sväng så Zacke fick springa av sig lite, gunga och åka rutschkana (stavas så?). Han går från den ena saken till den andra, om det inte är att riva i ALLA skåp så hittar man han i kattsandslådan eller på skrivbordet (ja han kommer upp på skrivbordet och gissa om mitt hjärta stannade när jag hittade honom där? Han klättrar först upp på soffan och sen upp på skrivbordet). Bara bus är det iallefall och snacka om att jag får ett par träningspass om dagen!

Vid 13.00 kommer moster Anna hit och firar mig lite i efterskott! =) Men nu ska jag fortsätta kolla på hem till gården. Hörs senare!



Gissa innehållet!

Nu har Micke, Madde, Kevin och lilla lilla söta Liam varit här!

Jag fick en present, kan ni gissa vad det är? ;)


Blommor och smörgåstårta!

Strax efter att Petra åkt kom Camilla hit. Var jätte mysigt att hon kom förbi! Hon överraskade mig med jätte fina blommor och gav mig en göra-vad-jag-vill-dag som var från henne och Petra. Vilket innebär att jag får bestämma dag och tid när vi tex ska gå ut och äta, gå på bio eller ta en öl (och det bästa, dom betalar! Haha;).. Ni förstår! =)

Sen överraskade även Pappa min mig och resten av familjen med smörgåstårta!! Så gott det var, är så mätt just nu! Känns som min mage står rätt ut, hehe.

Nu kommer storebror med familj så vi får höras senare! =)



En glad Maria.

Petra åkte hem för ett tag sedan. Vi drack kaffe och pratade! =) Fick en jättefin födelsedagspresent av henne. Snacka om att hon vet vad jag tycker om! Ett nitarmband och ett annat armband, tusen tack pepps! =)

Vid halv 5 kommer även Camilla hit på lite födelsedagskaffe och vid halv 6 kommer storebror Micke.

... Men nu ska jag trycka i mig ännu mer äppelpaj här, hehe. Hörs senare!

Tack för alla gratulationer idag, både på facebook och sms! ♥


My birthday..

Min födelsedag började med att Zacke tog sovmorgon till halv 9! =) Underbart! När jag kom upp möttes jag av en sjungande Villeplutt med paket! ♥ Fick presentkort av Ville (nu ska det shoppas, woho!) och en ram med Zacke i av Zacke (hur har han hunnit med det?;).

Vid 12tiden skulle Petra komma förbi på en födelsedagskaffe!.. Och säkert lite hem till gården! =)



17 nov.

Happy birthday to me!

21 år idag!

(Ett år närmare flurran;)


Take me away!


Dont worry, be happy.. Lalala..


Måndag.

Usch, känner mig verkligen inte på topp idag. Tror jag börjar bli sjuk.. Huvudet värker fortfarande och jag känner mig bara hängig. Nu ska jag iallefall vila lite och kolla på hem till gården medan Zacke sover.


Skit också!

No no no, jag tror jag börjar få migrän! Helvetes.. Bara röra sig mot sängen och hoppas att jag somnar innan syn och känsel försvinner... Varje gång jag får migrän försvinner synen på ena ögat och mina händer domnar bort. Men om jag slänger i mig en alvedon och går och lägger mig borde det försvinna.. Så, jalla jalla gonatt ;)





Igår skålade vi Efes!

Igår när jag, Emma och Linnéa satt tillsammans på Tims förfest kunde jag inte släppa tankarna på Turkiet! Fy sjutton vad jag saknar det! Värmen, poolen, havet, Efes, våra middagar, skratt och våra sjukt dåliga skämt hela tiden! Igårkväll skålade jag och lillsis (Emma verkar inte vara så mycket för Efes pilsener, hehe) Efes och det var så gott! Shetas pomfretas vad jag saknat den ölen! =)

Nästa gång jag ska till systemet ska jag definitivt inhandla några fler! Mmmm!

We love you Efes pilsener! ;)


Min gårdag!

Ja, en liten summering av gårdagen då!

Började med lite kalas (tårta och kaffe=) för mig och Tim här hemma. Fick jätte fina presenter, bl.a en tavla av Sara och Emma. Ska visa sen! När gästerna drog sig hemåt började jag fixa mig.. Tar ju lite längre tid när man har en mammagris som bara ska upp till en hela tiden, hehe. Kl 18.00 drog iallefall partyt igång och det vart en galen kväll! Hade riktigt kul!! Jag skrattade så jag fick ont i magen.. Blir ju rätt galet när man umgås allihopa! ;)

Vi tog 22.30 bussen in till stan, vart lite tidigare pga lite missförstånd. Skulle egentligen tagit 23.30 bussen but what a hell =) Gick iallefall in med lillebror och alla andra på Kalas. Vart en öl sen försvann mitt partyhumör helt (är förvånad själv) så jag drog med mig Petra och gick och käkade innan vi mötte upp lillsis och drog hem. Känner att det beslutet var väldigt bra idag! =) Fick sova några timmar iallefall.. Kom hem vid 1 tiden och Zacke tog en sovmorgon till halv 9 så jag är nöjd! =)

Tack världens bästa mamma och lillasyster för hjälpen med Zacke igår. Han verkade så nöjd! Fick ett mms igårkväll när han satt i badet och hade skvätt ner hela mormor sin, haha! =)



Storasyster Emma, Storebror Micke, Jag och Lillasyster Linnéa.




Petras Micke, Jag, Johan och tokiga Frej!



Kommer mer bilder senare! =)


"Städ-mia"

Kom hem för ett tag sen. Var och städade lokalen vi hade igår. Fyfan säger jag bara.. Hur kan man röja till så mycket? Jag driver inte när jag säger att det var salta pinnar och jordnötter all over the place (+ utspilld cider, öl och läsk).


Ska skriva lite om gårkvällen senare och även lägga upp lite pics! =)
 

Före:
Dock ser faktiskt bilden snällare ut en vad det faktiskt var.
Aldrig mer tänker jag erbjuda mig till att städa!





Efter:
Duktiga jag! ;)



Lördag!

Nu har jag varit och fixat i lokalen. Bara lite småsaker kvar. Tänkte åka upp nån halvtimme innan det börjar och finslipa lite! =)

Alldeles strax väntarna gästerna som ska komma och fira mig och lillebror lite. Sen blir det sminkning, platta håret och försöka få kvällens outfit att se någorlunda bra ut! Sånna problem jag haft med det, känns som inget passar. Nåja nu måste jag slita mig härifrån! Bråttom, bråttom!



En full morgondag.

Snart ska jag gå och lägga mig så jag orkar med morgondagen. På morgonen bär det av till lokalen för att fixa ordning för Tims 18årsfest. Kl 14.00 är det kalas här hemma för både mig och Tim, vi slog ihop det eftersom han fyllde i tisdags och jag fyller på tisdag. vid 17.30 bär det av till lokalen igen för att blanda ihop bålen och fixa med musik osv. kl 18.00 drar partyt igång! Woho! Mellan det ska jag också försöka sminka mig, klä på mig och göra en busig Zacke nöjd. Pust.

Fick bilderna av Sara förresten men orkar inte lägga in alla nu. Om jag får en lucka i morgondagen slänger jag in dom då, annars får ni hålla er tills på söndag! =)


Min vackra pojke!


Fredagsmys!

Bigsis Sara och hennes söta Tuva har varit här och busat idag. Nu när Zacke kommit upp på benen tycker han det är så kul att springa omkring och härja med sin kusin!! Sara tog massa bilder, jag ska be henne skicka över dom till mig senare.

Nu ska jag käka tacos här hemma! Fredagsmys!


NU: SOVA!

Pratade precis med Milla i telefon och nu blir det sova, sova, sova. Hon gjorde mig ännu tröttare bara för att hon var trött.. Hehe. Godnatt på er! Sov gott!


Kvällens planer..

Mammas pojkar.
Jordnötsringar.
Fixa & trixa.
Sova.


Min skitgris!






Torsdag!

Ja, torsdag idag då! En dag närmare helgen.. Skönt! Känner verkligen för att komma ut lite och släppa alla tankar för ett tag. Ha kul och umgås med mina syskon och bästa vänner.

Lillsis Julia ska vara barnvakt till Zackisen förresten. Tusen tack till dig lillsis! ♥ Kommer gå galant. Hon får lägga sig med honom i min säng och förhoppningsvis sover han till jag kommer hem igen! Ska handla lite godis, chips och sånt till henne. Även ställa upp tv:n och så får hon låna mitt mobila bredband om hon vill! =) Tack igen!!


Me, myself and I.. Yes!



Zacke sitter i pottan!

Just nu är det bara en massa bus här hemma. Satt och pratade med Nike i telefonen och skulle gå och kolla vart Zacke tog vägen. När jag går förbi toaletten ser jag en liten skugga där inne och gissa vem som sitter där? I POTTAN!! Eller stod i potten rättare sagt, fast när jag skulle ta kort satte han sig ner. Haha, men får sig ett par skratt om dagen!


Hörs imorgon!

Ska sova.. Eller aa, göra ett försök iallefall.
Godnatt ♥

Min åsikt om graviditet.

Satt och läste lite graviditetsbloggar.. Och kom på att jag faktiskt saknar min lilla kula! Dom flesta bloggar jag läst klagar på sin graviditet och tycker att allting är jobbigt! Jag kan medge att jag nog klagade lite grann men det var för att jag längtade efter min bebis, ingenting annat! Då hade jag ijofösej en väldigt lätt graviditet, hade inga besvär och spydde inte en ända gång! Men ut över det så finns det ju en hel del saker som man inte kan göra som gravid. Jag är en väldigt social människa och att gå ut och svira med mina kompisar är det bästa jag vet. Vilket man inte kan göra som gravid. MEN, att gå ut och dansa är inte lika underbart som att ha ett växande barn i magen.. Det inser man med tiden! Det var helt klart värt dom där 9 månaderna för att få Zacke till världen. Även om jag inte spytt, haft foglossning osv. Det finns ingen finare tid än graviditen, den för med sig så mycket fint! Tänk när man fick känns första sparken? Första hickan? Ultraljudet? Lyssna på hjärtslag?

Visst, jag ska absolut inte ändra på andras åsikter. Det här är min åsikt. Jag kan förstå att folk har det jobbigt, vissa har det väldigt jobbigt. Då förstår jag att det ända man vill är att föda sitt barn och slippa må dåligt. MEN, sen finns det folk som skriver att dom hatar att vara gravid trots att dom inte mår särskilt dåligt eller har några besvär överhuvudtaget. Jag läste till och med om en tjej som tyckte det var äckligt att vara gravid! Men, hallå? Hur f*n kan man tycka det är äckligt att vänta sitt eget barn? Det barn DU föder upp i magen? Folk som resonerar så är inte redo för att skaffa barn överhuvudtaget. Det är allt eller inget. Så är det! Ta vara på tiden istället, njut av att vänta barn. Tiden kommer då bebisen vill titta ut och då kommer du ångra att du stressade. Rätt som det är är ditt barn i tonåren. Det går i raketfart, ta vara på tiden. Att vara gravid är vackert!!


Onsdag!

Goderkväller på er! Ingenting intressant alls har hänt idag. Zacke har busat och härjat som vanligt. Jag har bara tagit det lungt, druckit litervis med kaffe som vanligt. Ska ta sista koppen för ikväll alldeles strax. Måste ju kunna sova inatt också, hehe. Har varit dåligt med det på sistone.. Sen blir det gröt-time och sov-time, för lillkillen alltså.

Som jag sa: Inget intressant! Och så ska det förbli resten av veckan.. VILL HA HELG NU! Partyparty!!


Tim klarade körkortet!!!! =D

WOOOOOOOHO! Tim klarade körkortet! Min lilla lilla lillebror!!!! Fan vad glad jag är!!!! TUSEN GRATTIS!!!!

Nu slipper Zacke sin röda bil, nu blir det raggarbil med morbror! ;)

 


Tims 18årsfest.

Hej på er!

Sitter här och planerar lite inför Tims 18årsfest. Eftersom han anlitat mig som "fest-fixare" känner man ju ett ansvar, hehe.. Har precis skrivit handlingslistan, planerat vad bålen ska innehålla och sånna roliga saker. Vet inte riktigt hur man gör en bra bål eftersom min syster Emma hjälpt mig alla gånger! Inte för stark ska den vara iallefall.. Jag och Petra har funderat på om vi ska bygga en fyllecell som vi skickar in alla allt för fulla människor i. Haha! Tim har ju inte bara anlitat mig som festfixare utan också dörrvakt tillsammans med Petra. Skämt åsido.. ;)Inga utan inbjudan kommer in iallefall, det ska vi se till! Woho! =D Hoppas dom tar mig och Petra på allvar bara, brukar kunna vara rätt svårt, haha!

FAN! Musiken måste jag fixa också.. På nåt konstigt vänster.. Min data vågar jag inte ta med (vi har hyrt lokal), inte för att jag är rädd att den ska bli snodd utan för att den ska gå sönder. Betalar ju trots allt den här burken ett år till.

Shit, shit, shit nej nu måste jag klura ut en lösning till musik!!


Igår hade familjen en mysig middag för Tim här hemma med smörgåstårta!



Dags för att sjunga för födelsedagsbarnet! Linnéa och Philip på bild. Tim ville inte visa sig på någon bild och jag får välla acceptera det! =)


Shopping!

Det är fan sant... Skor och kläder gör en gladare!!

Hämtade ju ut mitt skopaket från Nelly idag. Nu har jag två par nya kärlekar! Var ett par highheels och ett par lårhöga stövlar! (Har bara knäppt kort på klackisarna för stövlarna gick det inte att få någon rättvis bild på!)

.. Och när jag kommer innanför dörren här hemma har ett TILL Nelly paket landat här hemma! Det var mina jätte fina leggings! Riktigt nöjd vart jag över dom också. Dock tror jag att jag fick fel färg (?) men det gör inte så mycket. Tyckte om dom ändå och det är verkligen inte värt besväret att skicka tillbaka dom för att få den andra färgen. Nä! Men tror jag ska skicka iväg ett mail till Nelly för det är inte första gången dom krånglar och det vore ju tråkigt om fler råkade ut för samma sak. Snälla jag! =)








Och det andra som jag inte kunde knäppa kort på, bilderna vart verkligen jätte kassa!
(klickbara bilder)


Smörgåstårta!

Dagen till ära (lillebrors 18årsdag) så blir det smörgåstårta här hemma! MumS! Ska nog knäcka en öl med Tim också! =) Sen sova riktigt gott och hoppas på att vakna upp till en bra dag imorgon. Har varit för mycket nedstämda saker den här veckan.. Men nu ska jag tänka på glada saker, som tex lillebrors 18årsfest i helgen och smörgåstårta... Hehe...








Våran dag!

Hello! Kom hem för ett tag sen.. Hade ju ett möte idag och Petra agerade barnvakt under tiden. Tog cirkus 1 och en halvtimme så jag är väldigt tacksam över att hon ställde upp! Zacke hade varit så lugn, fin och till och med somnat!

Efter det drog vi oss till gränby centrum.Inhandlade drickat inför lördag och även välling, gröt, mat och blöjor till Zacke. Så nu är jag pank, hehe..

Sen vart det raka spåret till Årsta centrum för att hämta ut mitt paket från Nelly (skorna jag beställde förra veckan, jag är super nöjd!) och köpa godis till min godisråtta. Dom har ju världens alla klubbor där och eftersom Zacke är galen i klubbor kände jag för att skämma bort honom lite! =)

Innan vi åkte hem körde vi även förbi Camillas jobb och tog en kaffe med henne. Mys!

En dag full med grejor. Imorgon ska vi bara ta det lungt och vila upp oss lite. Har ju för sjutton missat hem till gården flera dagar irad nu! ;)




GRATTIS!!!!!!!

GRATTIS SÖTA LILLEBROR TIM PÅ 18ÅRSDAGEN!! Stora killen nu ju! ;) Jag och Petra överraskade han med en fin födelsedagsöl idag, resten av presenterna får han på lördag när hans 18årsfest äger rum! Kommer bli grymt!!


Jag och lilla lillebror för 18år sen! ♥


Dagens pics på Zacke!

Salta pinnar är nya favoriten!



Kliar tänderna må tro?



Mat-time!
Pyttipanna är gott det!



Tittut!



Efter maten var det en trött kille här hemma!



Hehe, sötnosen!



Lillkillen har kommit på hur man tar av sig kläderna!
Skitkul tycker han!



Klart man ska åka lite bil innan det är dags för sängen!



Godnatt!!


15 år sen..

Nu har jag käkat och är proppmätt! Satt riktigt bra! Har knappt ätit nånting idag för har mått illa hela dagen. Nu när jag käkat känns det iallefall lite bättre. Trött som ett as är jag också, ska nog gå och lägga mig vid 20.00tiden när Zacke ska sova så jag är utvilad och pigg imorgon. Orkar inte vara såhär trött en dag till! I mean it.

Imorgon kommer Petra och hämtar mig vid 10.00tiden, hon var så snäll och erbjöd sig skjuts! Har nämnligen ett möte imorgon vid 10.30 utanför stan. Så blir det alltså ingen sovmorgon, inte för att det händer så ofta! Hehe =) Blä! Nä tidigt i säng blir det.. Men vi hörs nog innan det!

Jag & babysis för drygt 15 år sen!
Snygg frill ;)






One eye!

Hallå i stugan! Idag har jag fått lite viktiga (men tråkiga) saker gjorda. Efter det kom Petra hit på kaffe och en massa skratt! Som verkligen behövdes..

Imorgon har jag också lite viktiga saker att fixa. Hoppas jag kan hinna med att hämta mina skor imorgon för det hann jag verkligen inte idag!

Nu ska jag käka lite pyttipanna här! För några år sen h a t a d e jag det men nu.. Nu älskar jag det! =) Pyttipanna med ägg till, mums!



 


Måndag!

Godmorgon!

Igår städade jag här hemma från golv till tak (bara damma lite som är kvar). Bytte sängkläder bl.a och som jag sov inatt! Måste nog vara det skönaste som finns att somna in i helt nya sängkläder! Lovely!


Idag
ska jag in till stada. Har ingen lust egentligen men det är nåt jag måste göra. Ska försöka hinna med att hämta paketet med mina skor i också.


Hörs under dagen!

 


Shopping!

Senaste shoppingen till Zacke. Ursnygg tröja! Köpte en likadan till min lilla söta lillebror (även gudbarn=) Villeplutt också, fast han fick en mörkblå!


Si

Borta bra.. Men hemma bäst! ♥ Har myst med hela stora familjen idag. Firat pappan (min) på farsdag, käkat tårta och supergoda kakor som Emmieslemmie hade varit så duktig och bakat.


På kvällskvisten kom Petra förbi,
vi tog en promenad och pratade lite grann. Var rätt länge sen vi sågs så det behövdes! Självklart vart det kaffe också! =)


Nu ska jag äta mig riktigt fet och sen sova riktigt bra. GOOD!


 


Party party! .... Och nya leggings! =)

Jag och Zacke åkte tillbaka till Ahmed idag. Sitter här just nu och har precis knäckt en öl! =) Ska ut och svira lite ikväll.

Gjorde ett litet "klick" för ett tag sen och dessa vart det. Så fina! Älskar lite speciella leggings, det kan piffa till en hel outfit. Ska nog inviga dom på lillebrors 18årsfest nästa helg! Woho!


Veckans pics!


Veckans..

Kass uppdatering I know. Har varit hos Ahmed hela veckan.. Men nu är jag hemma! =)

Orkar inte skriva vad vi gjort dag för dag som jag brukar göra, hehe.. Så tar det lite snabbt!

* Hälsat på Zackes farfar.
* Druckit världens godaste kaffe.
* Zacke har fått ny overall, tröja och leksak.
* Ätit god mat. Kebab bl.a ;)
* Sovit dåligt..
* Zacke har fått en till tand (nu har han 3=)
* Kollat på massa bra tvprogram.
* Druckit gott vin.
* Kex och ost.
* Busat en massa med Zacke.¨
* Haft väldigt tur! ;)

Sååådärja, lite grann vad vi haft för oss den här veckan!




Lax = senare buss!!

Nu ska jag äta lite lax och så här hemma. Hehe, valde att ta en senare buss när jag hörde vad för mat det skulle bli! =P Men sen beger jag mig mot stan! Skönt också att ta en senare buss så man slipper stressa. Nu har jag matat Zacke och sminkat mig i lugn och ro! Inte så ofta det händer.. Vanliga fall brukar det vara stress, stress, stress!!

NU: LAX!! =) (Nu är du avis va Emma? ;)



Börjarveckan med en beställning från H&M.

Måndag. Ny vecka. Härligt!

La precis en beställning på H&M, har suttit och dragit fram och tillbaka på det men nu vart det av! Brukar oftast ångra mig nån vecka efter jag lagt beställningen men eftersom jag velat haft dom här sakerna i över två veckor borde jag vara nöjd! Och det är jag ju! En mysig oversizekofta fattas verkligen i min garderob. Så det vart en sådan, en paljettväst (lovely) och en halsduk med lite glitter i. Och så får man ju inte glömma bort lilleman, slängde med en cool t-shirt till honom.. En hel del julklappar inhandlades också! Men ingenting som kan visas här! =)

Men nu måste jag börja fixa ordning mig och Zacke. Vi ska röra oss in mot stan om en timme eller två. Hörs när vi hörs! ;)

Till mig:







Till Zackarias:



Ost som luktar blä!

Smörgåsrån, smör och ost som luktar blä! Det är grejer det! ;)



Pics på lillkillen!

Slänger in lite bilder från Zackes helg! =)








Söndag och 1 nov.

Hoppas alla har haft en bra helg! Min har varit lugn och mysig och för att få ett bra slut på en lugn och mysig helg blir det middag på grillen ikväll med Nike. Tror både hon och jag behöver babbla av oss lite! ;) Och så är jag ju såååå sugen på pizza, som alltid.. Mohaha!

Hörs senare! Brist på bilder har jag också så slänger in en jag tog med camen för några dagar sen.

 


Skoshopping!

Lite shopping gör en alltid gladare.. Har ju letat efter ett par overknee-stövlar hur länge som helst men inte hittat några alls. Iallefall inte för det priset jag är villig att lägga ut. Så nu slog jag till på dessa. Ett par highheels fick också följa med för med lite rabatt fick jag dom för 179! KAP! Overknee stövlarna kostade 349, dom också med lite rabatt.

Från www.nelly.com



 

 

 


RSS 2.0