Percing!! Cred till mig. I did it.

Hello! Har haft en händelserik dag idag ja!

Började morgonen med att försova mig pga att jag ställde väckarklockan helt fel igårkväll. Mitt huvud har för mycket att tänka på alltså!

SEN har jag gått och varit orolig,nervös och svimfärdig hela dagen pga den där jävla percing tiden (hade ju en tid 13.40 idag). Mina händer har darrat konstant! Förstår ni hur jag mådde på bussen ner på stan efter jobbet? Jag räknade VARENDA minut!! När det var 10 min kvar och jag började gå mot percingstället så trodde jag att benen skulle vika sig under mig. När jag väl var framme så ville jag bara vända på klacken och dra därifrån! MEN cred till mig som klarade det! Och så farligt var det faktiskt inte.. Självklart kändes det men absolut inte så mycket som jag hade räknat med. Nu har jag en fin stav sitter där:) Fan vad nöjd och glad jag är! Framförallt lättad! Har drömt om det här så himla länge och nu har jag gjort det! WHOPPP!! Bilder kommer snart!!
Update: Tog hål i tragus för er som inte sett inlägg nedan!

Direkt efter det så var det bara raka vägen hem! Fixa ordning sig och dra mot lillasyster Julias skola! Hon hade öppet hus idag och jag fick agera lite förälder då varken mamma eller pappa kunde komma dit. Mysigt var det iallefall och jag är en väldigt stolt storasyster till min söta lillsis!!♥

Kom faktiskt precis innanför dörren så nu får det räcka med bloggandet. Dags att slänga i sig mat och sen decka!

Kram!! 


Nya skor! Whoppwhopp!

Ahhh vad jag är sliten! Zacke var vaken mellan 02.00 - 04.15 så när klockan ringde 05.10 ville jag bara slänga kudden över huvudet på mig själv. Ibland när Zacke vaknar sådär mitt i nätterna så brukar han somna om själv, jag har alltid en flaska i fotändan på hans säng så när han vaknar dricker han lite och sen lägger sig ner igen men inatt var det absolut inte så. Inatt så väckte han mig med sagolådan i högsta hugg och ville läsa om vovven.. Efter många om, men och skrik så var det bara för mamman att läsa sagor tills herrn vart trött.

Om jag var trött på jobbet sen? Svar ja.. Fast efter ett antal (läs 117474 st) kaffe så började tröttheten vända. Nu däremot har den hunnit ikapp igen och jag känner mig som en zombie.

Blir till att sova tidigt ikväll..Fast först blir det en nachotrallrik & julmust! Bästa middagen!!



För att pigga upp mig själv gjorde jag ett litet klick:)
Invigs nog i helgen:) Skor är en drog!!



Måndag

Måndag! Igår så kändes det bra med söndag och idag så känns det bra med måndag? Har jag slagit i huvudet eller? Jaja skönt var det att vara tillbaka på jobbet igen efter en drös med sjukdomar. Nu håller vi tummarna (även fast min hals fortfarande tar musten ur mig) för inga fler sjukdomar.

Direkt efter jobbet hämtade jag Zacke och åkte hem. Varvade ner. Åt middag. OCH sen hämtade fina Petra upp mig och Zacke för en playdate med hennes pojkväns son. Vi hade jätte trevligt! Vi vuxna (whoppwhopp) drack kaffe under tiden barnen lekte (& slogs imellanåt:).

Nu ska jag fylla i massa papper, suck... Och sen sova! Upp tidigt imorgon igen! Antar att jag måste knalla ut till bussen typ 10 före normal tid imorgon pga all snö. Barnvagn + snö = inte kul! Zacke vägrar att ha sin gamla vagn som har riktigt grymma hjul (med den så var snö no problemas) utan nu ska han bara ha hans nya lite enklare och mindre vagn. Jag orkar inte ta någon konflikt på morgonen så där har jag inget val.... Träningspass imorgonbitti då.. wii.....





Vi slår lätt rekord i snygghet!!


b-daaay parti.

I helgen som var så firade jag och tjejerna min b-daaaay lite grann;) Tanken var att vi skulle ut och käka men i sista stund så bestämde vi att vi skulle beställa hem pizza istället! Mycket mysigare så! Efter pizza & annat skoj så slog vi klackarna taket! Dock så vart det bara utgång i någon timme för mig då jag tröttnade och mötte upp lillsis och några andra prickar istället. Vi drack några glas vin och snackade:) När Petra & Kim lessnade på krogen drog vi hem till Pepps på lite afterparty:) Snacka om att jag somnade ovaggad den kvällen! Tack tjejer för en supertrevlig kväll!








Vad tycker ni om mina röda pjucks?:) I love them!


Stackars mammas kille.

Igår när jag skulle ta bussen 06.30 bussen in till stan var det en liten kille som spydde ner hela bussen. Det var bara att vända och åka hem igen! Stackars mammas kille.

Att det skulle hända just igår var bara såååå typiskt då min pappa hade kommit upp på mitt jobb under 09.00fikat med tårta för att överraska mig. OCH så var inte jag där... Ni förstår inte hur ledsen jag vart! Bästa pappa..

Men what to do.. Zacke har varit dålig i mer än en vecka så igår fick jag nog och ringde upp till 1177. Det jobbiga var att jag absolut inte visste var det var för fel på honom. Förutom 7 sömnlösa nätter med feber, gråt & skrik. Blöjkatastrofer. Magont. Kräkningar. Skulle kunna fortsätta hur länge som helst. Det är ju så svårt att sätta symptom när man inte vet alls vad det kan vara för fel? På dagarna har han ändå varit hyffsat pigg, visst det har varit gnälligt men han har ändå lekt på som vanligt.

Fick iallefall en tid 13.30. Dom kollade allt, sänkan, halsprov, öronen, lungorna, tröck på magen osv osv MEN det visade ingenting förutom en lite för hög sänka och 38.4 i temp (tror jag att det var).. Dom konstaterade att det var en virusinfektion men som den hönsmamman man är så tror man ju att det är något värre och vill gärna veta svart på vitt vad det är. Om det vart sämre skulle vi åka upp till barnakuten, men om det inte blir bättre då!!? Hur länge ska det hålla på såhär innan det vänder..

Att jag har ont i halsen och förmodligen har halsfluss eller körtelfeber gör inte saken bättre. Skjut mig!


Min 22årsdag!

Igår vart jag 22 bast! Börjar få lite ålderskris nu! Nää, mitt år som 22 ska bli ett bra år! Det har jag bestämt!

Vilket fall som helst så hade jag en toppendag! Bortsett från läkarbesök och annat men mer om det sen. Mötte upp lillsis Linnéa på stan, unnade mig själv en solning och sen åkte vi hem där det vart tårta och presentöppning! IKEA Nästa!!:) Tack mamma o pappa! På kvällen vart det födelsedagsmys! Älskar att fylla år! Synd bara att man måste bli äldre för att få paket o överraskningar.

I helgen blir det mer firande! På lördag ska jag och bästa tjejerna (Kim se till att bli frisk nu!!) ut och käka middag och sen slå klackarna i taket. OM min hals ger med sig och låter mig att få må bra med andra ord, funderar starkt på att ta självmord snart för det gör så jävla ont men det är en annan femma.

Min 22årsdag var perfekt!


.

They thought I was insane...
...But they just don't know how you got me so wrapped up in your game


Tragus Percing!

Imorgon blir jag 22 år.. Hjälp! I wanna be forever young!

Hur som, så fick jag tjuvstarta med födelsedagspresenter redan idag! Fick bästa presenten! Bästa bästa bästa! Den 24 nov 13.40 ska jag göra detta:




Det har varit min "dröm" i flera år nu men har aldrig vågat! Jag är så himla feg sådär.. Nu fick jag det iallefall bokat, betalt o klart så nu kan jag ju inte direkt skjuta upp det eller ångra mig!:) Tack Ahmed för världens bästa present! Längtar redan tills jag har ett fint örhänge där:) Tror inte att det blir en ring men när jag ser den här bilden blir jag lite sugen? Jaja, jag har ju en vecka att bestämma mig på:) Wiho!...Jag kommer dö....


Fick även en mysig & fin tröja!:) Tänk att man får tjuvstarta sin födelsedag på det här sättet:)


Överraskningsfesten för Tim.

I lördags hade vi (jag, Kim o Linnéa) en överraskningfest för Tim. Som vi hade planerat inför den! Och det var ju inte det lättaste att få ihop allting (att det var min första överraskingsfest ever gjorde inte saken bättre) men till slut fick vi allt att funka. Det svåraste var att få bort Tim en timme hemifrån, ojojoj så vi satt och tänkte hur F*N ska vi få bort den mest envisaste människan någonsin hemifrån? Och vad ska vi säga att han ska göra i en timme? Som tur är är han VÄLDIGT nyfiken av sig också så det löste sig när vi sa att vi hade en överraskning åt honom i stan men att det bara skulle ta en timme innan vi var hemma igen.

Under den lilla timmen var det MYCKET som skulle fixas. Blåsa ballonger, hänga upp serpentiner, fixa med tårtor, ljus, tomtebloss och sist men inte minst få hit allt folk! Shit! Men det gick. Visserligen var det två st som missade busshållsplatsen här och åkte vidare typ 10 busshållsplatser (och det är ju en liten bit mellan alla busshållsplatser här ute:) men det löste sig också tack vare pappa med bil och Petra med körkort. Puh! Strax innan 18 fick vi ihop allt folk här hemma och strax efter 18 hörde vi Tims bil på uppfarten! Då vart det att kasta ut tomtebloss till allihopa, tända tårtan och PRECIS när det var klart så klev en förvånad Tim in genom dörren! Han anade ingenting:) Dock gick brandalarmet (pga ljusen på tårtorna) precis när Tim klev in genom dörren men det vart ju bara som en extra effekt!;) Hahaha.

Party hela natten vart det iallefall med en massa härligt folk! Skrattade så jag fick ont i magen nästan hela kvällen! Whoppwhoppp:)



Tim, Linnéa, Petra, Jag, Frej, Sofie & Viktor:)
Jag körde på mossgröna byxor! Väldigt snyggt enligt moi;)




Linnéa, Petra & Jag:)

Mer bilder later!


.

You only see what your eyes want to see


Fredag.

Helluuuu!:)

Vart VAB idag också, fast nu börjar även jag känna mig hängig. Alla dessa sömnlösa nätter börjar väll ta ut sin rätt. Skönt att det är fredag iallefall för på måndag lär vi nog vara piggare båda två. Man blir inte rik av att sitta hemma och det svider bara jag tänker på det. Julklappsmånad.. Kul!

Jaja, Zacke ligger o samlar krafter just nu så jag passar på att slå mig ner här och spela sönder min favoritlista på spotify. Har ägnat hela morgonen åt att spela barnvisor för Zacke så nu måste mina öron få höra lite normal musik:)

Nej, idag blir det nog inga knop gjorda. Skulle behöva åka in och handla men vettesjutton om jag orkar det.. HAHA Kim ringde precis när jag skrev den där meningen och sa att hon kunde köpa blöjor till Zacke och det som behövs inför helgen! Tack babe, du är bäst!

Nej nu ska jag fylla på kaffekoppen, SOLONG!



Kim, Patrik & jag.



V.

Söta lillsis & jag.
SNART är vi där.. Snart. snart. snart.





;) nu blir ni allt nyfikna va?
 Men vi får inte säga något! Det är en väldigt hemlig hemlighet!


.

There's nothing you can say, Nothing you can do
There's no other way when it comes to the truth



Never Alone, Always Alone.

Ikväll ska jag vara HELT ensam (möjligtvis ha en date med mr C, det är ok) och kolla på Twilight. Ska njuta av att kunna pausa när jag vill, spola tillbaka när jag vill och proppa i mig en massa feta saker. Julmust o jordnötsringar är redan beställt av gulliga Kim som ska in till Coop strax.

Helt ärligt, finns det nånting bättre än att bara vara själv? visst det blir tråkigt i längden men just nu är det det bästa jag vet!! FAST ok, INTE HELT ENSAM, då skiter jag på mig:) det är ju alltid någon hemma här som tur är men nu menar jag mer att kunna stänga dörren om sig och sätta hörlurarna i öronen. BÄST!

Vad har hänt med den sällskapssjuka Maria?



Världens gulligaste Kimsa o jag! Vi har planer inför helgen, men det är hemligt och SJUTTON vad jag älskar att vara hemlighetsfull!!!! Det är my thing alltså!!!


Kaffe!

Nu ska jag svepa kaffe och hoppas på att den här tröttheten vänder! Att vara vaken 3 nätter i rad (tack zacke!) är ingen hit.


Back.

Okej? Jag har typ glömt bort att jag har en blogg?...

Det har varit upp och ner i mitt huvud ett tag så att blogga har inte legat på prio ett. Det har däremot inte varit upp och ner på ett dåligt sätt, snarare tvärtom. Skrev förut att jag skulle behöva ett wake up call och tro det eller ej, det har jag fått. Mycket tänkande resulterar i bra handlingar:)

Hur som.. Har haft ett par underbara veckor! Jobbat, shoppat, hängt med vänner och även festat en hel del. Har såklart varit med min älskade son också men det är ju en självklarhet!:)

Mitt liv går verkligen åt rätt håll!!

Det var allt för den här gången för nu vaknade Zacke efter en timmes powernap. Är hemma och vabbar idag nämnligen.



Söta Kim & jag.


RSS 2.0