Fullspäckad dag imorgon!

Nej nu är det dags för mig att krypa till sängs! (haha krypa tills sängs? Kasta mig i säng? Hoppa i säng? Vart kommer allt ifrån...?) Zacke är ju som sagt ledig imorgon men det betyder inte att vi ska hålla ett lågt tempo! Nej nej! Imorgon ska allting fixas inför VALBOOORG whopwhop! Ganska mycket som måste fixas o planeras (har även bokat in ett flertal dater imorgon, puh! vad tänker jag med?!!) så det kommer nog bli en LÅNG dag på stan! Tänkte försöka hinna med att mata fåglarna i svandammen också, Zacke tyckte ju det var SÅ kul förra året!

Nej nu ska jag slänga mig i säng ;D



Lillskit med hans skateboard! Tyffaste!!


Fästing!!!! Wää!!

det kröp en fästing på min data igår, grrrrrrrrrrrrrrrrrrr........ Maja hoppade nämnligen upp och la sig tvärs över datan, skickade ner henne och ca 10 min efter så kröp den jävlen rätt över skrämen. Vidrigt!! Kollar Zacke typ varje kvart nu... Maja (min kattis) o Zacke myser väldigt mycket med varandra nämnligen, hon och Zacke delade till och med säng inatt (crazy baby, crazy cat) så det skulle inte förvåna mig om det sitter ett litet äckligt vidrigt kryp på honom snart. Kan inte hålla Zacke borta heller för han är helt galen i henne! Han fråga nu när jag la honom - Maaaja?? Maaaja?

Aja... Babbel babbel o i helgen blire bubbel bubbel ha ha ha :D

TJING



" NEJ JAG ÅKA DADIS!!!!"

Tänkte göra Zacke lite glad och berättade för honom att imorgon behöver du inte åka till dagis, då är du ledig! Till svar fick jag: NEEEJ JAG ÅKA DAAADIS!!

ha ha ok, det är ju bra att han trivs iallefall, med tanke på hans osäkerhet där för bara någon månad sedan då jag till och med fick köra en extra inskolning för att det inte funkade alls! Men nu minsann är det andra bullar, när man hämtar honom på dagarna så är han så himla glad! Han leker och busar med alla dom större (vet inte varför men han dras bara till äldre barn, han avskyr att leka med barn som är yngre eller i sin egen ålder..wierd) grabbarna. Fick även höra här om dagen att det är han som äter bäst på hela hans avdelning, han vill smaka på allt och han äter upp allt han smakar också, en riktig liten allätare! Stolt mamsi? :D




Ville o Zacke :) Världens bästa killar!


Torsdag!

Det gick lätt som en plätt att lämna Zacke på dagis imorse! SÅ skönt!! Snart är det dags för hämtning och sen kommer vi nog spendera hela dagen ute! Så fint väder, strålande sol o klarblå himmel :) Har faktiskt inte orkat sätta mig i solen än men så fort lillskiten är hämtad så :)





Camo

till zacke man :)





nellys rea punkt punkt punkt

Jag hade laddat upp med popcorn o påskmust för att kolla på några avsnitt på hem till gården som jag missat, tänkte bara att jag skulle kolla igenom mailen innan och vad ser jag där???? Jo ett mail från Nelly som tydligen har värsta rean nu igen! EN MASSA UTVALDA PLAGG!! & ni tror inte jag hunnit lyckats lägga typ 20 varor i min varukorg redan!?!? Skitans! Ge mig en bra anledning till att shoppa för jag kommer fan inte på en ända??




Onsdag! Spring på stan o SOL!

blablabla, är helt tom i huvudet!

Vart spring på stan idag, i jakt på skor till Zacke man :) 3 par lyckades jag komma hem med, är väldigt fundersam över ett par (det snyggaste paret....men det har skosnören och det kan bli så jävla jobbigt i längden men det är ju adidas o jag älskar ju adidas!!!!!!) så vi får se om det blir en lämna tillbaka på det paret. Vart även gummistövlar o tygskor i camoflage, så TUFFT! En tuff kille ska ju ha det tyfffffaste!!

Sen så har man ju spenderat dagen i solen såklart! Nu börjar man bli brun som en pepparkaka :D behöver ingen utomlandsresa jag inte;D

Pyss o kram





FAST det skulle inte sitta helt fel att härja i poolen i Turkiet med bästaste systrarna igen!


.

om man ändå kunde styra över sina tankar...


?

Har inte gjort många knåp idag (lämnat, hämtat Zacke o hängt ute en stund, thats it) men ändå så är jag helt död! Mitt huvud sprängs snart i molekyler! Har gått och haft känslan av att jag ska få migrän hela dagen men ingen migrän har dykt upp.. Har knaprat alvedon, hjälpte ej! Börjar jag bli sjuk? säkert, det är ju valborg på lördag så det är klart att jag blir sjuk då!



Skjut mig med en soft-airgun, ha ha ha TYNGASTE


Hoppas på sol :)

Snart dags att dra mig till dagis för att hämta min Zacke man. Hoppas på sol resten av dagen så man kan vara ute o steka lite :) kom nyss värsta regnskuren här men nu lyser solen igen så jag håller tummarna! :)



Solong!


Tisdag!

Godmorgon! Jag sitter här  i vanlig god ordning med en kaffe o lillskiten är lämnad på dagis :) Det var lite ledset idag vid lämningen, han har ju haft långledigt med tanke på vattkoppeattacken + påsk så det var nog lite kämpigt för han att gå tillbaka till dagis nu. Ont gör det i hjärtat iallefall när han håller fast i mig så hårt han bara kan! Men samtidigt så vet man att så fort jag har gått därifrån så är det ingen fara, han leker så himla bra med barnen och äter och sover som han ska! :) han är ju inte där några längre dagar heller, 5 timmar om dagen bara.

Nog om det :) nu ska jag mysa med Villeplutten som jag passar tills mamma kommer hem.

Hörs sen!



yesterday

Igår hade jag en riktigt trevlig kväll med lillsis! Vi drack lite drinkar, käkade nötter och bara snackade om allt o ingenting :) Vart även en liten utgång på det! Om jag är trött idag? Jo tack! Man mår som man förtjänar, det tar på krafterna att få i sig lite för mycket av det goda. Vilket jag verkligen fick igår!! För mycket av det goda!!

Har varit näst intill död hela dagen. Har inte ens orkat få på mig lite solsken.. Nu sakta men säkert börjar dock baksmällan försvinna och rita kors i taket JAG KAN ÄTA! Jag blir verkligen äcklad av allt i matväg när jag är bakis. Självklart kan pizza vara lockande nån gång men väldigt sällan. Nu däremot när smällan har dämpat sig så skulle  en pizza inte sitta hela fel! Pizza och ett stort glas med kall cola!! Mmmmm!





yesterday :) chill chill


"Till mamma från Zacke"

Förra veckan när jag hämtade Zacke på dagis så låg det ett litet paket i hans låda, "till mamma från Zacke".. I paketet låg den här fina ramen med hans handavtryck i gips + en sån fin dikt! Jag vart rörd till tusen när jag läste dikten! Så himla fin!!! Min fina fina Zackarias!!! (fick ijoförsej reda på var det var innan jag öppnade, en skitglad Zacke berättade för sin mamma såhär "- min hand där i!" ha ha tokungen)



<3

Dom senaste två veckorna har varit så himla bra!! Jag har shoppat ruggigt mycket, det har varit strålande sol, en massa mys med Zacke, en massa partiparti och hängt med personer som jag verkligen verkligen gillar ♥

Dom här två veckorna behövdes för att få mina fötter på jorden igen! Det här hänt för mycket skit på för kort tid men nu känner jag att en liten liten ljusglimt tittar fram och det är jag SÅ glad över! Bästa känslan som finns i hela världen måste vara när man efter mycket skit äntligen kan se framåt..




pics!

Äej vad fan, innan jag kastar (jag kommer verkligen KASTA) mig i säng så slänger jag upp påskbilderna från dagen, känns lika bra att göra det på en gång. Jag är ju bäst på att skjuta på saker!




Känns det inte som sommar nu? Jag har blivit neger (får man säga så? ha ha) på bara två dagar! GALET!


Påskafton! (julafton?)

det har inte hänt så mycket här idag som jag så fint lovade igår. Glömde helt bort att det var påskafton idag och att dagen var full med planer. Har iallefall haft en tokmysig dag med familjen! Sol, god middag och en massa godis! Zacke har blivit så bortskämd, nästan så att man skulle kunna tro att det var julafton? Leksaker och godis i mängder! Vi tackar och bockar!!!!

Nu ska jag slänga mig i säng. Är så slut som människa så det finns inte! Både fysiskt och psykiskt..

Godnatt!




.

Ok, det har hänt så mycket i mitt liv på sistone. Bloggen har inte legat på min "prioettlista" direkt. Nu däremot börjar lusten av att skriva smyga sig tillbaka... Saknar faktiskt att kunna uttrycka mig i ord och att få ut mina känslor på ett helt annat sätt än att behöva "prata" med någon. Bloggen är perfekt! Den ger mig sinnesro ibland :) som nu tex! Det mesta snurrar omkring i min snurriga hjärna men jag känner att jag har kontroll över läget OCH alla glada - man bestämmer sitt eget öde, DU är DIN värsta fiende... JAG är MIN värsta fiende....


På återseende :D från och med imorgon ska den här bloggen få lite fart igen!



älskar min byxdress....
& min converse + keps!;)


RSS 2.0