Bio!

Det hade gått bra på bion för Zacke! Han hade suttit fint och stilla under dom två timmarna som filmen var!:) Jag passade på att städa, diska och handla under dom ynka timmarna han var borta, så nu är skåpen fyllda igen och det finns glas att dricka ur;D hahaha.. Nä men sist jag diskade så skar jag nämnligen upp hela tummen på potatiskalaren (aa vet inte hur jag lyckas!!) så har inte kunnat diska på ett tag eftersom att det aldrig vill läka!

Nu myser jag i soffan med en thé, ska glo lite tv och sen sova. Imorgon är det massa saker att göra igen, dagis för Zacke och ärenden för mig och på eftermiddagen ska Petra (+ sötisen Ronja) och Mariia dyka upp för en massa mys! Lär bli en bra dag:)

Solong!!




Åh vad jag diggar min guldiga tröja!!


Fjäderhalsband

Nu har jag även börjat gjort halsband! Här är ett av dom! :) Jag är supernöjd!


3rätters

Har haft en helgrym helg! Fredagen började med solning, fikning och shopping! På kvällen hade jag fredagsmys med sonen och senare på kvällen så dök lillebrorsan förbi och slaggade även kvar! Lördags var det stress och fix hela dagen, på kvällen väntade nämnligen en 3rätters middag och parti parti! Fan så kul jag hade! Dock så kände jag mig rätt så sliten (Zacke sov asdålig natten till lördagen och vaknade vid 6! Lägg då också till att jag inte kom i säng förrän vid 01.00 tiden eftersom att lillebrorsan kom hit..) så vart en hyffsat tidig hemgång. Lämnade festen, tog en öl på stan och en taxi hem. Mycket sömn vart det iallefall eftersom att klockan ställdes om!:) Thank god!

Idag har det varit planeringsdag på dagis så Zacke är ledig. Just nu är han på bio med sin pappa och ser Cars 2. Haha får se hur det går med tanke på hans myror i brallan och första gången han är på bio dessutom! :)




Kim och jag i lördags! En liten glimt på halsbandet som jag har gjort. ska lägga upp en bättre bild sen!


Tvätt - check!

Nu är jag klar med tvättandet och då återstår bara den tråkiga biten - vika, lägga i byrå och hängas upp. Måste köpa ett strykjärn också!! Såg att två av mina nya skjortor vart ordentligt skrynkliga i tvätten, suck!

Har även hunnit med att diska ett mount everestberg och skärt upp hela mina tumme på potatiskalaren. Ytterligare en klantstämpel i pannan, jag har nog dragit på mig ett flertal sånna nu:)

Nu däremot ska jag krypa ner i sängen. Upp tidigt imorgon igen och då väntas ett tandläkarbesök för Zacke och ett litet möte för mig...

Godnatt!



Imorgon ska jag ta tag i att visa lite shopping!


Idag har vi hunnit med mycket :)

Dagen började med full fart! Drack kaffe, väckte Zacke, käkade frukost framför barnprogrammen och sen vart det en ruschpromenix ner på stan för att lämna in några viktiga papper. Promenad tillbaka. När vi väl kommer hem och sätter oss i soffan för att käka lunch så ringer gammelfaster Britt och säger att dom är på väg för att hämta upp oss. Bara att vräka i sig lunchen och sen springa ner till tvättstugan och boka tvätttid (det fanns ikväll, YES!) sen ut till bilen... Vi mellanlandade hemma hos mamma på lite kaffe och mys innan vi drog oss vidare till storasyster Sara och hennes alldeles nykläckta Isak ♥ Han var såå fin!! Lilla gubben!!! Dock var tiden knapp och Zacke trött och grinig så hann inte mysa något vidare med lillen... Men vi fick iallefall i oss tårta och kaffe!:)

När skjutsen avgick hem så erbjöd sig Britt att bjuda oss på lunch på Mcdonaldts! Ingen vart nöjdare än jag och Zacke! Han älskar deras cheeseburgare och jag älskar ju all fet mat mohaha;D

Vi klev nästan precis innanför dörren och jag har satt igång med förberedning inför tvätt. Sorterade inte klart allt igår men nu är det klart! Bara att invänta 18.00 sen blir det tvätt till 21!




true

I've been working hard so long
Seems like pain has been my only friend
My fragile heart's been done so wrong
I wondered if I'd ever heal again

just like all the seasons never stay the same
All around me I can feel a change

I will break these chains that bind me, happiness will find me
Leave the past behind me, today my life begins
A whole new world is waiting it's mine for the takin'
I know I can make it, today my life begins



information

Shyy bloggen!

Kl 12 plingade Petra och världens sötaste lilla Ronja på dörren. Vi käkade lunch och drack ett par koppar kaffe innan vi tog en hurtig powerwalk ner på stan! (Jag har blivit asduktig, jag har gått fram och tillbaka från stan varje dag den här veckan, nu ska rumpen tränas;D)! Väl nere på stan vart det fika med Petra, Kim och grabbarna grus.. När chailatten tog slut vart det shopping! Tanken var att hitta en fin blåsa till helgen då det vankas 3rätters och grejor men jag hittade ingenting!!!!! SUCK! Däremot fick en stickad tröja & ett par chillskor följa med hem.. Så jag är glad ändå! Får nog leta fram en trasa i garderoben för det finns ingen tid för shopping innan helgen. Men blir nog bra... för plånboken iallefall!

Nu ska jag svepa upp mitt kaffe och sen sova! See you!




 


min skatt


tisdag!

Idag känns det som att jag har sprungit 10 varv runt Uppsala stad. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Jag är slut som artist. På toppen av moset  så behövdes det även handlas (inte roligt med en skrikig & trött Zacke!!) och diskas här hemma. Lillasyster Julia kom förbi också, vi käkade middag och hade matkoma i soffan.

Nu ska jag sortera massa tvätt, kommer inte hinna det i veckan då schemat är T A J T.... Och måste tvätta innan helgen.

Zacke somnade nöjd och glad för en stund sen iallefall. Eftersom att han var SÅ duktig på att ta sin medicin (+ att han var superduktig och satt i vagnen tyst och snällt när mamman sprang en massa tråkiga ärenden på stan!) så fick han springa in på leksaksaffären och köpa två bilar från filmen Cars. Pippi Långstrump har ju gått varm här hemma (han har ALLA filmer nu!!!) men nu verkar det som att han bytt ut det lite smått mot Cars. Kul med lite omväxling! Det ända jag hör i mina öron är ju alla pippisånger, haha...

NEJ nu sortera tvätt och sen duka upp med chips, godis och JULMUST!! Mmmm!!




Mariorna;D


En natt i stockholms dimma.

I fredags hade jag en dag då man känner att man verkligen lever. Ni vet när man får en bra känsla i kroppen? När man trots mycket är glad och mår bra! Man känner ett pirr i magen och man känner sig helt oslagbar. I fredags efter jag vet inte hur många månder fick jag den känslan.

Sällskapet kan mycket väl vara anledningen! :) Mötte upp Petra och Ronja på stan. Vi kollade runt lite, drog en solning och sen stack vi hem till mig. Camilla dök upp. Vi fixade ordning oss. Peppo o bebben drog hem och jag och Camilla drog ner på stan för käk och en öl. Dragonpalace fick det bli. Därefter knallade vi till bion, som var så DUNDER! Kommer inte ihåg vad den heter och orkar inte googla. Men ni vet Jacob från twiligt? Han var med i den, säääääxi;D

När bion slutade mötte jag upp Mariia och satte mig i en bil mot Stockholm där vi slog klackarna i taket på först en pub och sen på en båt vid namn Patricia! Helt ok kväll... Taxin stannade utanför mig vid 06.00 på morgonen. Hej sliten lördag fick det bli..hehe

Jag är så lyckligt lottad som har så fina vänner&familj, alla guldstjärnor i världen till er♥




- Bjuder på en bild på 3 partyglada tjajor i sthlm -




Kort och gott om vad som hänt den senaste tiden.

Här har ni tjejen som är sämst på att blogga! Tjiho...

Det har hänt väldigt mycket sen sist och det har varit full rulle varje dag. Med både bra och mindre bra saker. Zacke har haft kraftig halsfluss + krupp men han var jätte duktig när doktorn var här och har ätit sin medicin i en vecka utan minsta lilla problem! Jag är en stolt mami!!

Jag har blivit moster till världens sötaste Isak!! ♥

Jag har klippt lugg och är väldigt nöjd över resultatet. Jag färgade även håret för några dagar sen och vart nöjd med det med. Lite ljusare vart det och då försvann även det mesta av den hemska svarta utväxten. Nu fattas det bara en toppning på det, 2 eller 3 cm sen är jag nöjd. Så länge.

Har hängt en hel del hos stora familjen i det gula huset. Bästa stället på hela jorden. Det är hemma! Har haft mysiga fikastunder + middagar + förfester med vännerna. Har även hunnit med bio och en galen utenatt i el Stockholmo. Zacke har fått shoppat leksaker och kläder. Jag har fixat min vinterjacka för iår så nu har jag två att varva med. Några fler örhängen har gjorts. Jag har haft filmkvällar här hemma med lillebror och annat mysigt folk. Tvätta, diska, dammsuga, skura och dom vardagliga sysslorna behöver jag väll inte nämna?

Senast idag så vart det en fika med Kim på stan och efter det knallade jag hem till bigsis Emma på middag. Min favvomat, lax! Tack sis!!

Däremot så är mina tankar någon annanstans just nu. Kan inte fokusera på så mycket annat. Att knåpa ihop det här inlägget var svårt nog. Men jag ska försöka hålla bloggen vid liv och uppdatera så gott det går. Har ju tusen bilder att visa!!! Och örhängen!! Och det nya i garderoben!! Massor med bloggmaterial ju.... Men som sagt, tankarna är någon annanstans.

Kram på er iallefall. Får se om jag orkar sitta kvar vid datan för isåfall kommer det nog lite bilder.



Maria Elisabeth Albertina Djurström

Lugg! & mitt fina fjäderörhänge made by MOII...


Tisdag

Idag har det inte hänt så mycket. Zacke har varit på dagis och under tiden hängde jag här hemma, har känt mig snurrig i huvudet hela dagen så det vart till att vila innan jag hämtade hem mitt yrväder igen. Hann träffa Petra och Ronja en snabbis också och sen vart det lite spring på stan.. När vi kom hem fixade jag ordning middagen som vart riktigt god!! Lasagne och fetaostsallad! Mmm.... Har fortfarande matkoma:)

Nu ska jag lägga i säng Zacke och sen inta position i soffan. Ikväll är det desperate housewifes!!!! Wiiiiii!! Snacka om att rädda min kväll:)


movie

Känns så tyst och tomt när Zacke har somnat och man sitter här själv i sin lägenhet.. Lite deprimerande och alla tankar bollas omkring i huvudet. Nä nu nu ska jag slå på någon rolig film och sen sova, har chips kvar sen igår också kom jag på nu. Woho!




En trött, rastlös & osminkad maraja;D bjuder på dä!


En måndag med full fart!

Åhå vilken dynder dag jag har haft today:D Lämnade lilla man på dagis, drog till Petra på massa kaffe och lunch! Vi hämtade upp Zacke, drog till stan, shoppade lite för att sedan dra hem till mig. Här hemma vart det pizza, kaffe och pippi långstrump! Haha, Zacke fick en ny film till sin pippi samling (nu har han 4 st om man räknar bort dom han har lånat från morbror Ville;) av sin pappa igår och den har gått varm här hemma sedan dess! Pippi på dom 7 haven är den som gäller nu och det är ju den bästa pippifilmen enligt mig! Jag måste ha sett den tusen ggr under mina små år!



Zacke i sin pippimössa:)



Zacke kör sitt race på barnens hus!




Ronja i Zackes gamla ko-dress!




Sååå thulig!!


Nytatuerad:D

I lördags så tatuerade jag mig. Det vart mitt stjärntecken på handleden. Jag har alltid varit intresserad och fascinerad av astrologi! (Jag äger 3 böcker om enbart mitt horoskop, skorpionen, men jag äger även en bok om alla horoskop. MEN hade det inte varit för att mitt stjärnteckens symbol var just ett M så hade jag nog varit liiite tveksam till att tatuera in just det.)


Det här M:et står såklart för att jag föddes i skorpionens tecken men det står också för min M-amma och mig själv, M-aria. 

Sneak peek;D


Lugn o fin helg!

Godenkvällen.

Har haft en mer än okej helg! Mys rakt igenom. Igår var lillebrur P här på filmkväll och ikväll blir det samma visa! Vi har tryckt i oss pizza och nu blir det en massa chirre!! Härlig söndag!!♥




Glad tjäj:D


Idag var jag med i UNT.

Haha japp, väcktes av ett sms från Mariia som skrev att vi var med i UNT. Fattade nada men sen slog det mig att det måste vara vimmelbilden från flustret och mycket riktigt så var det så. Strax efter det så får jag ett samtal av Pappa som frågar om jag läst tidningen? Hahaha! Sista gången jag ställer upp på en vimmelbild. Hade ju inte ens sett hur den såg ut!! Och efter ett par öl + drinkar och möjligtvis någon shot så ser man kanske inte ut som sitt riktiga jag! TUR att bilden vart någorlunda okej iallefall annars vettefan! Hahahahahaha, kul var det iallefall! Whop på den!



Mariia, Cathrine & jag!


Familjen<3

Hej! Idag har vi spenderat dagen ute i Funbo. Började med en fika hos bästa gammelfaster Britt ♥ Efter kaffe och bullar så stack vi över till mormorn & morfarn (zackes) och härjade loss. Storasystrarna Sara (+ lilla Tuvis) och Emma hade också hittat dit. Mötesplatsen i funbo;D haha! Vart bjuden på asgodmiddag (kycklinggryta & ris, mums!!). Efter middagen så styrde pappa/morfar upp en "nyttigkväll" som han så fint kallade det. Morötter, gul röd & grön paprika & gurka med dip, smoothie, juice och annat smått och gott!! Han kan han min pappa!! Tack för idag allihopa!

Vi klev faktiskt precis innanför dörren här hemma i salabacke hills. Zacke har deckat och jag sitter och småkikar på Idol. Det blir en lugn fredag och samma visa blir det imorgon. Har varit för mycket fest för min del så den här helgen tar vi det lungt och det ända som står på schemat är mys, mys, mys... + en annan grej som jag berättar när det är gjort! Om det blir av... Jag är en chicken det är allt jag säger. Hihi. Ni fattar säkert inget nu MEN den som väntar får se;) shuuuuu



Jag & Maria för någon helg sen ♥


Finbesök!

Jag lyckas verkligen med att få mysiga dagar alltså!;D När jag och Zacke kom hem från dagis så vart det mellis innan Peppo (+ Ronja) och Mariia dök upp och sen mös vi här hela dagen och kvällen. Drack kaffe, käkade bullar, pratade en massa och myste med kidsen. Dom drog inte förrän Zacke skulle sova så vi har haft sällskap hela dagen! Av världens bästa thulisar dessutom! Lovely!

Nu har jag joinat soffan med en fet popcornskål, topmodel tog precis slut så nu sitter jag och zappar runt lite bara. 




Två hjärtan!




Haha, Zacke visar stolt upp sitt fotoalbum från när han var en liten bebis!


Zacke cyklar utan stödhjul!

Här är en video från igår när Zacke cyklade utan stödhjul. Visst är han duktig?:)


Fjäderöhänge

Made by me:)


Tisdag

Har precit röjt upp här hemma, fick även dagens besök av Philip, haha det är en standard. Varje dag 11.30 plingar det på dörren! Vi drack kaffe och käkade bullar, bra start på dagen! Solen lyser och allting känns riktigt bra idag! Förhoppningsvis får jag bebisbesök (lilla Ronja) på eftermiddagen också!

Nu ska jag fylla på kaffekoppen en sista gång innan det är dags att hämta hem mitt hjärta.


Utan stödhjul!!!

Åh jag har ju glömt att berätta!!! I lördags lärde sig Zacke att cykla utan stödhjul!!! Det var när vi var hemma hos mormor & morfarn (Zackes!) som han lärde sig! Han är CRAZY i att cykla och när vi flyttade så tog ju vi med oss hans cykel med stödhjul vilket innebär att han inte har haft någon cykel där. Det har varit skrik och bråk varenda gång vi har varit där för att han inte haft haft någon cykel.

Nu lånade han Villes gamla och efter mycket nöta, nöta, nöta så gick det!! SÅ OTROLIGT DUKTIG!! Jag är så stolt över honom. Han har världens sämsta tålamod egentligen man nu gav han sig inte!

Igårkväll tog jag därför bort stödhjulen på hans cykel här hemma, och idag gick vi ut och testade. Jo men fasen!! Det är som att han har cyklat utan stödjul i flera månader! Jag är tom på ord :) (Ska försöka få upp en video här men kan inte lova något, mitt internet är ju som det är:)

3 år och två veckor gammal lärde han sig att cykla, inte illa pinkat ♥


Fjäderörhänge

Made by me:)


Today!

Precis klar med ett diskberg och sortering av tvätt! Skulle vilja dammsuga också men det borde jag ha tänkt på innan jag la Zacke. Skitans! Jag blir så stressad när det är stökigt omkring mig! Jag har ju växt upp med en städgalen mamma så jag är inte van med skit under fötterna;D

Annars idag så har det stått dagis på lillfisens schema och ett möte + lite annat för mamman. Fick även finbesök av söta lillebror Philip! Så kul och mysigt när han tittar förbi på lunchrasten eller efter skolan:)

Nu däremot har jag tagit mig en skön position i soffan framför ensam mamma söker. Rätt kul faktiskt! På sidan av det så håller jag på och pysslar lite med örhängen. Dock så står mitt huvud helt stilla! Blir inte nöjd med något och kommer inte på några idéer. Men det släpper väll det med.



Fjäderörhänge - grönt

Made by me:)


Min helg.

Shyy!! Helgen har bestått av födelsedagskalas (så som alla helger nuförtiden, har man en stor familj så har man!), utgång, trevligt sällskap och god mat!

Idag är jag hyffsat sliten från igår då jag och en vän slog klackarna i taket på flustret. Vi hade så kul igår!! Skakade rumpen tills stängning! Haha om jag har ont i benen idag? Svar YES :D lätt värt, snacka om ett träningspass a la flurran;D

Tänkte ifall bara kika in och hej, ska stänga ner datan nu och glo på en film. Imorgon är det dagis igen vilket betyder en tidig kväll.

Puss och godnatt på er!




RSS 2.0