Natti.

Oj vad det ramlat in inlägg idag! Måste tyda på att jag haft riktigt riktigt tråkigt! Tur att Petra kom och styrde upp min dag!

Nu säger jag iallefall trevlig kväll och godnatt! Nyduschad och klar ska jag ta mig lite kvällsfika sen blir det sängen.


Dagen och morgondagen.

Strax strax kommer Petra och hämtar upp mig för lite käk på grillen, fast idag blir det nyttigt för min del känner verkligen att en sallad skulle sitta helt rätt då det blivit ganska mycket "tjockismat" på sistone.

Imorgon blir det fika på stan med Nike och kanske en klippning efter det. Om jag vågar. Har velat fram och tillbaka nu hur länge som helst, men tror jag tagit mitt förnuft till fånga och går in på ett drop in imorgon. Efter det drar jag mig till Ahmed som man inte sett på år & dar.

Vecka 39 (38+0)

Idag är det exakt 2 veckor kvar till BF (beräknad förlossning), 14 dagar! Bara 14 dagar! Tiden har gått sjukt fort egentligen. I 9 månader har jag gått med den här lilla krabaten i magen och nu är det bara 14 dagar kvar! Det pirrar till i hela kroppen när jag tänker på det. Visserligen kanske jag går över tiden men om jag följer mammas graviditeter borde han komma inom 2 veckor.

Läste lite på internet. Så här står det:
En forskning säger att det är barnet som bestämmer när det vill komma ut. Man anser då att graviditetslängden finns i ditt barns arvsanlag. Det anlaget har alltså bestämts efter vad som är normal graviditetslängd i din och din partners familj. Därför kan din graviditet ofta liknas vid din mammas eller någon nära släktings.


.


mums mums


Söndag.

Sitter här i min ensamhet när hela familjen har åkt iväg till lillkusines dop i Stockholm. Eftersom jag inte känner mig helt fit for fight så stannade jag hemma istället. Tråkigt.

Så vad jag ska sysselsätta mig med denna söndag när det är helt tomt och tyst här hemma vet jag inte, men jag kommer nog på nåt. Just nu håller jag på att kokar te som alldeles strax ska blandas med lite honung, till det blir det hallon som jag köpte utanför IKEA igår. Tänkte även ringa och väcka Nike som var ute och slira igårkväll, hihi partyprinsessan!

Solong!

Lördagkväll.

Nu är rummet klart! Det har ijoförsej stått klart ett tag, fast nu har jag finslipat lite och alla saker står där det ska vara. Nya mattan ligger på golvet, nya byrån står uppe med alla bebiskläder i och spjälsängen står där den ska. Japp allt är klart! Nu är du mer än välkommen lillen! Hihi.

Min lördag gick alltså åt till fixning på rummet och jag känner mig jätte glad att allting vart så himla bra! Vi kommer få det kanoners lillen och jag!

Nu har jag skrivit av mig, ska fortsätta lördagskvällen framför tv:n med lite godis och läsk. Ha en bra lördagskväll allihopa så hörs vi imorgon!


Lördag.

Vad händer egentligen en lördag som denna? Ingenting. Och tro icke att det är negativt, det är hur skönt som helst! Det händer verkligen ingenting vilket betyder att jag kan ta dagen exakt som den kommer, jag vet att Petra som bor några minuter bort är ledig och det slår aldrig fel att träffa henne, vet att Camilla var sugen på en filmkväll och jag vet att jag borde "dekorera" lite på rummet och helt plötsligt finns det hur många alternativ som helst denna lördag!

Ciao!

                                                                           Bra tips!


Allting är klart!

Idag bar det av in till stan ytterligare en gång för att kolla på en byrå. Fast den här gången hade jag turen med mig och en jätte fin byrå fick följa med hem. Spälskydd, madrass och filtar hamnade också bland dagens shopping. BB-väskan packades även igår, så nu är allting så klart som det kan bli! Allting, precis allting är klart!! =)

Ny design.

Så vad tycks om min nya design? Det vart höst-tema! Börjar få ett humm om den här bloggen nu.. =)

Bebisshopping.

Här är lite av shoppingen som köptes till lillen igår.
 (Han är inte ens född och har nästan redan mer kläder än mig hihi, men så ska det vara!)


Den här overallen är i st.74 så han kommer att kunna ha den runt jul ungefär, vilket är perfekt eftersom han fått en jätte fin overall av sin mormor som han kan ha månaderna innan. På bilden har ni även passande mössa, vantar och sockor.



3 olika bodysar, visst är dom söta?



Ett par mjukisbyxor i en större storlek så han har lite att växa i.



Och ett par strumpor.



Grillen.

Kom precis hem efter en kaffe på grillen med Petra. Satt riktigt fint! Dricker inte kaffe alls längre och när man är gravid ska man helst bara dricka 3 koppar kaffe om dagen, trodde det skulle bli jätte jätte svårt i början av graviditeten men icke sa nicke jag har inte ens haft nåt sug av kaffe, så tror ni jag fick en liten kaffekick? Jajamensan och lillen också! Han sparkar på som bara den där inne! Hihi tokigt. 

Grillen är mitt och Petras nya ställe ;-) Gunsta Krog & Livs som det heter egentligen är den närmsta affären/resturangen här ute. Antingen äter vi pizza eller så tar vi en kaffe bara, och det är riktigt mysigt att sitta där faktiskt. Man träffar alltid massa roligt folk som man inte ser så ofta och sist men inte minst så jobbar Sandra där också och det gör hela saken lite roligare =)

Clothes.

Här är två saker jag funderar på att beställa.

Svart skinnjacka,
(har tröttnat helt och hållet på mina bruna) vet dock inte om jag kommer att köpa den just nu då en höstjacka är mycket viktigare. Men vi får se.

Kofta.
 Gillar den starkt, skitsnygg!

God morgon!

God morgon! Här precis ätit frukost och nu sitter jag här. Vad som händer idag får tiden bevisa, just nu känner jag mig lite hängig, börjar en förkylning smyga sig på igen? I think so.. God morgon iallefall! Hoppas ni får en bra dag!

Bebisläget.

Kanske borde skriva ett lite nogrannare inlägg om besöket hos barnmorskan.

V.37+4
Fundusmått: 33cm. Vuxit två cm sen jag var där sist, och det känns må ni tro! Tyngre och tyngre blir det.
Hjärtljud: 140. Helt normalt.

Fick även anledningen till min enorma trötthet! Hitills har jag inte behövt äta järntabletter men tydligen nu så var det väldigt viktigt att jag började med en om dagen så fort som möjligt. Var förbi apoteket idag och köpte ett paket. Hoppas på resultat! För så här trött som jag varit dom senaste dagarna är nästan sjukt och man blir ju så sjukt irreterad på allting! Hehe stackars min omgivning.

Allt var bra med bebisen iallefall, han sparkar och mår bra! 17 days to go!

Nu kan jag börja känna mig luuuugn..

Kom precis hem efter en shoppingrunda med mamma. Skulle in och handla det sista som behövdes till bebisen och eftersom mamma min är väldigt efaren när det gäller bebisar (hihi) så bad jag henne följa med. Och för en gångs skull fick jag allt jag behövde med hem.

Det som shoppades var:

  • Regnskydd till vagnen.
  • 3 olika bodysar, ett par mjukisbyxor, overall, vantar, mössa, "sockor", strumpor. 
  • Platt kudde till spjälsängen
  • 4 par nappar.
  • 4-pack "nussefiltar"
  • Blöjor.
  • Kort kommer upp imorgon! =)

Känner mig väldigt nöjd med dagens shopping, nu börjar mina nerver lugna ner sig lite. Tack Mamma för att du följde med som hjälp =) Hur skulle jag och "Olle" klara oss utan dig?


Gårdagen.

Ingen uppdatering igår, så jag tänkte att jag uppdaterar gårdagen för er nu istället.

Petra hämtade upp mig vid halv ett sen bar det av in till Årsta (barnmorskan). Min barnmorska var dock sjuk så fick ha en annan men det spelar inte mig så stor roll egentligen, allt var hur bra som helst och det är det viktigaste. Lilla krabaten hade växt växt växt sen sist! Efter mitt besök där drog vi oss till våran gamla skola GUC på lite kaffe hos awat och träffade Malin som fortfarande går kvar där. Kl 16.00 började Petra jobba igen så hon gav mig skjuts till Ahmed där det vart fotboll och hemmagjord pizza. Riktig mys onsdag! '

Och så här såg jag ut igår! hängselbyxorna har verkligen blivit min favorit. Förmodligen kommer dom användas flitit dom här ynka veckorna som är kvar med magen. På bilden kan ni även se att rummet mitt börjar luta mot klart!


Tror ni byrån fanns?

Tror ni byrån fanns? Nix.. Som vanligt! Varför ska dom alltid vara "slut" när jag kommer?! Hursomhelst ska iallefall min snälla pappa fixa en annan byrå till mig, den blir nog lika bra den med. Vill ju att allting ska vara klart till bebisen nu nu NU! Så jag kan sluta tänka på allting och att jag inte kommer att hinna. Vill inte stå där halvklar när bebisen kommit. Nej så får det inte bli!

Det som fick följa med hem var iallefall mattan jag skrev om och ett bäddsett (stavas det så?) till den lille.

Imorgon blir det som sagt barnmorskan, Petra ska med och hämtar upp mig vid 12.30. Efter det kanske jag åker till Ahmed om det inte blir hemgång och lite finslipning på rummet. Vi får se hur det blir. Ska bli mysigt att åka till barnmorskan iallefall och se hur läget ligger till. =) Är i v.38 (37+2)

Petrisen.

Petra var här på en fika och åkte nästan precis hem. Det dracks te som vanligt och pratades på.

Nu snart bär det av in till stan för att kolla på min efterlängtade byrå! Som jag verkligen vill ha! Hoppas hoppas hoppas den finns kvar!

Tisdag.

Har precis smällt i mig jorgubbspaj som mamma min vart så snäll och gjort! Satt väldigt bra, riktig sommarkänsla med jorgubbspaj. Sommarn är ju på god väg att rinna ut mot höst så sommarkänslor sitter inte helt fel en grå dag som denna.

Imorgon ska jag till barnmorskan igen och det kanske blir sista gången jag går dit innan lillplutt är född, har en tid nu och en tid den 11de september. Han är ju beräknad att komma 14 sep, skulle vara himlans kul om han kom innan så han fick vara med på kusinen Tuvas dop! Hihi.

Här är en bild på lilla söta tuva och söta ville plutt!


Gårdagens shopping.

Gårdagens shopping! Bilderna är dåliga och hade mycket hellre visat kläderna på mig men eftersom min tjockis mage fortfarande är kvar och dom här kläderna ska användas när den är borta får ni nöja er med dom här korten.




Det vart bara enkla vanliga toppar och koftor, sånt som behövs nu i höst helt enkelt. Självklart fick även några örhängen följa med i shoppingen, inget jag utan örhängen!


Måndag.

Har ju fortfarande inte fått tag på nån bra byrå men vips så hittade jag en i jyskkatalogen, förhoppningsvis åker jag in imorgon och gör den till min!! Har även tittat ut en matta. Behöver verkligen en till mitt rum och jag har hittat en jätte fin. Vi får se om även den får följa med hem.

Men nu godnatt på er! Jag är slut, ska gå & lägga mig i min nybäddade säng & läsa Mama! ;-)

Kram

Måndag.

Igår kväll bar det av till Nike på myskväll, vi gjorde middag drack massor med te och pratade ut om allting mellan himmel och jord. Saknar sånna stunder ibland. Borde ske mycket oftare än vad det gör, men det är så mycket på gång nu som verkligen tar all ens tid. Tur är väll att Nikepike inte börjar plugga förns i januari-februari tror jag? Och jag kommer vara mammaledig en lång tid framöver, så vi får nog våran tid att umgås vi med. =)

Imorse när vi vaknade upp vart det frulle sen in till stan för att möta upp Petra och Itan för shoppshoppShopping! Trevlans trevligheter att träffa allihopa! Och visst vart det shopping, hittade ganska mycket fint och framför allt så köpte jag mina nikeskor som jag funderat över. Nu är dom mina! Wiho! Kort kommer upp imorgon.

Efter vår lilla shoppingrunda på stan vart det käk på grillen för mig och Petra. Jag är verkligen besatt i Pizza, jag tröttnar aldrig! Skulle kunna äta det 7 gånger 7 dagar i veckan. TjockisMia!

Förresten nu är rummet klart!! Allting ska bara ställas upp och fixas. Tack mamma för all hjälp!!

Söndag

I fredags var som sagt sista dagen på jobbet! Gud vad skönt att det verkligen är över, att vara hög-gravid och jobba är inget tips från min sida. Nu ska jag bara njuta av dom här 3 sista veckorna att vara gravid.

Nope nu blir det mcdonaldts mat!


Kräftskiva + 50årsfest

Igår bar årets kräftskiva+50årsfest av!
 Jätte trevlig och händelserik kväll, hihi! Jag  låter några bilder få tala.

Men först gårdagens outfit! (ursäkta röran på rummet, urplockning på G vettni)








Solooong!

:-)

Ser fram emot lördag!


??

Då börjar även den här dagen närma sitt slut, dagarna går så himla fort!! Känns som det ända jag gjort fem veckor tillbaka är jobbat - kommit hem från jobbet - vilat - ätit - vilat och sen börjar nästa dag exakt likadant. Är det vädret som gör att allting känns så deprimerande? Eller är det bara jag som har graviditetshormoner som studsar fram och tillbaka? Skulle ijoförsej tippa på att det är både och. Men vadå är sommarn slut nu? Blir det inge mer badande och solande? Många frågor.. Men jag blir så deprimerad av att sommarn bara rusat förbi.. Hösten är också mysig i sig, tror jag skulle bli deppig om den också bara for förbi på några dagar, för positiva saker finns det ju med hösten med och högst upp på listan är absolut alla fina/mysiga kläder!! Fast då kommer vi till punkten då det inte finns nånting alls i uppsala, känns så tråkigt att köpa en fin kofta tex som alla springer med sen.. H&M är ijoförsej väldigt bra, men var in där för nån dag sen och än så länge tyckte jag inte dom fått in så mycket men det kommer väll.. Förhoppningsvis.. Annars blir mina höstkläder från H&Ms höstkatalog. Jag och Nike snackade även om att ta en shoppingtripp till stockholm, det skulle jag faktiskt väldigt gärna vilja nu när jag tänker efter.

Imorgon är sista dagen på jobbet, (vet att jag nämner det i varje inlägg men det är bara för att det ska bli så skööööönt!!) efter jobbet blir det stan och köpa lite hårinpacking och sånna saker som behövs sen blir det till att åka till Ahmed. Long time no see..

Rörigt inlägg I know. ;-)

Kräftskiva.

Idag var det näst sista dagen på jobbet, kan inte göra annat än att le =) bara en dag kvar sen ska jag verkligen njuta av tiden att vara gravid.

Imorgon fyller pappsen 50 år!! En riktigt 50-taggare!! Hehe!! Han firas på lördag då vi har vår årliga kräftskiva, så det blir lite extra iår! första året jag måste vara nykter dock.. Kommer ihåg alla andra år och hur tokiga vi varit allihopa!

Dom här korten är tagna från kräftskivan 06 och 07.
Snyggingar!




I år kommer min digitalkamera följa med och ta massa kort som kommer hamna här!

Onsdag

Kom precis hem från stan efter att ha åkt in och köpt en digitalkamera, det var på tiden för mig att göra det. Gick även in på stadium och hittade ett par skitfina(!) street skor! Måste tänka över priset lite bara, men jag känner mig väldigt sugen och då menar jag väldigt väldigt sugen!

Digitalkamera.

Nu är det bara två dagars jobb kvar, mer än glad kan jag inte vara! Gud så skönt det kommer bli.

Snart bär det av in till stan för att köpa en digitalkamera! =)

Dagens shopping.

Här har ni det jag shoppade till mig själv:


En vanlig svart kofta från H&M:




Ett sött linne från åhlens:




En klocka som verkligen behövdes och som jag vart jätte nöjd med!





Och reafynden till lillen:




Här ser ni detaljerna lite bättre på t-shirten och bodyn:


Tisdag.

Kom precis hem efter en dag på jobbet och en liten shopping runda på stan. Köpte lite till mig själv men fyndade också lite saker till lillplutt på rean. Kommer bilder innan dagen är slut så håll utkik.

Det har blivit ett beroende att handla bebiskläder!

3 dagar kvar på jobbet!!!! Nedräkning nedräkning.

Bebisläget

Idag är jag i vecka 37 (36+1). 27 dagar kvar.
Spark spark och hick hick säger det där inne!

Här har ni alla kläder jag köpt till bebisgarderoben. =)



Sen så har han ju fått så himla mycket fint av sin snälla moster Malin!

Fuskis

Imorgon åker sistra mi till tunisien, tror ni jag är svartsjuk??

Hmm.

Hej allihopa!

Har precis smällt i mig middag och det satt väldigt bra må jag säga! Har röjt det mesta på rummet nu och tro det eller ej så är det faktiskt snart klart! Börjar bli så stressad och har en nervös känsla i magen som vägrar gå över.. Känns som att jag inte kommer hinna med allting innan bebisen kommer, visserligen är faktiskt det mesta köpt och klart, det är bara några småsaker som behöver inhandlas. Kanske är jag bara nervös för att det är så kort tid kvar och nervös över hur jag ska klara av en förlossning? Hihi, ja lite läskigt är det. Men samtidigt så längtar jag ju efter honom och ut ska han vilket fall som helst. Det kommer gå bra mia!

4 dagar kvar på jobbet!!!!!

Här kommer lite av shoppingen.

Här kommer lite av shoppingen!


Söndag.

Kom hem från Ahmed för ett tag sen. Igår efter många om och men vart det filmkväll istället för bio. Men det var mysigt det med. Tycker nästan bättre om det, kan man gå ifrån när man vill och speciellt nu när toaletten är välbesökt för min del =P. Vi hyrde iallefall två stycken filmer the champ och the signal. The champ är en film jag tipsar er om att se men skippa "the signal" vet inte när det var sist jag såg en sån dålig film.

Imorgon börjar sista veckan på jobbet!! Superskönt!!

Militär

Dom här tjusiga stövlarna köpte militärtokiga Petra till bebisen! Det kommer nog dröja lite innan han kan ha dom  ;-) hihi men visst är dom supercoola?




Grattis

Kom precis hem efter lite fika hemma hos storasyster Malin, hennes lilla Erica fyllde 1 år idag! Stora tjejen =) Grattis!! Hon är så himla söt!!

Beställde en sallad från gunsta på vägen hem som jag precis knaprat i mig, den satt väldigt bra!! Nu sitter jag här mätt och belåten och ska snart påbörja en liten fixning för kvällen.

Lördag

Imorse gick jag upp tidigt, gjorde ordning frukost och satte mig ute och åt. Mys pys =) Efter det vart det en vända in till stan, skulle köpa en byrå men den var slut så det blir till att åka in i veckan istället och kolla på en annan. Tråkigt men sant. Lite saker som stog på listan fick iallefall följa med hem, 2  par nappflaskor och 2 par nappar. Nu börjar all planering och handling bli klar! Bilder kommer på all shopping!

Ikväll blir det bio, var precis in på SFs hemsida och bokade biljetter, jag och Ahmed ska ha dejt ;-) Wiho.

Fredagskväll

Än så länge har fredags kvällen spenderats med storebror och storebrors Madde som var här på fika. Nu har dom åkt och jag tror att den här fredagen fortsätter framför tv:n, hör att popcorn maskinen är igång i köket! Bättre än så blir det icke! Popcorn, chillerill och nån bra film förhoppningsvis!


Min graviditet


närmar sig.

Nu pågår planeringen för fullt till den lille, det mesta är klart på rummet lite mer städning bara så är det fixat och i helgen åker jag in och kollar på en byrå och diverse saker som lillplutt behöver. Så skönt att allting börjar bli klart!
  

                                                                                        30 days to go!

Tjusiga va?

Dom här stövlarna är från skopunkten, det första paret kostar 399 och dom två andra kostar 349kr. Ett par av dom kommer nog hamna i min höstshoppning som kommer ske snart snart snart.


 


Shopping!.. Och nya batman?

Idag har det jobbats och shoppats.

Gick ner på stan idag efter jag slutade jobba, tyckte det var på tiden att inhandla lite bebiskläder igen och jag hittade ganska mycket faktiskt (kort kommer upp så fort mamma min har lust att lägga in dom på datan). Gud vad man börjar längta när man går och kollar på allting smått som finns. Fast även fast min längtan är STOR så är det lika bra att det finns lite tid kvar, har hur mycket som helst som ska planeras och fixas!!

Dagens planer ser väldigt lugna ut, ska fixa lite här hemma sen blir det nog bara slapp framför tv:n. Mysfredag med andra ord. Imorgon har jag i planerna att gå på bio, vill se nya batman.. Har hört av många många många att den ska vara superduper bra. Nån som sett den?

Torsdag torsdag torsdag

Idag har jag jobbat som vanligt men nu är det bara imorgon och en vecka kvar! Det gillas!

Är sommarn borta nu förresten? Jag vill sola mer. Funderar på att köpa mig ett solarium kort fast det får användas efter bebisen har kommit, tror inte att jag skulle ha nån lust att lägga mig i ett solarium just nu. Men ett solariumkort, ja det ska köpas!


Torsdag.

Jag är glad, jag är glad, jag är glad! ;-)

En månad kvar tills lillplutt är beräknad att komma!


Armband

Kunde inte låta bli att shoppa nånting när jag var på stan igår och för att lugna ner mina shopping sugna nerver fyndade jag ett brunt flätat armband från ett stånd. Brukar aldrig kolla in stånden som står i uppsala men igår så tänkte jag why not.. Tror faktiskt jag ska köpa några fler armband därifrån, i like it!


Onsdag

Hello på er allihopa!

Dagen igår vart hur mysig som helst, jobbade till 13.00 mindre roligt men sen vart det hemgång och fixning innan Petra hämtade upp mig för en dag på stan med tjejerna Nike,Maria,Maria,Emma,Sara och Petra såklart! Åt en jätte god middag och träffade alla som jag inte sett och hört ifrån på evigheter! Ändring ändring. Tack iallefall för en jätte bra dag på stan tjejer! Behövdes verkligen. Vid halv 8 drog jag och Petra oss till bilen för hemgång, pappa skulle skjutsa mig till Ahmed vid 8 så det vart bråttom bråttom..

Idag var det barnmorskan kl 09.30, jag & Ahmed gick dit tillsammans, det tog ungefär en halvtimme sen gick vi hem till honom igen, mådde verkligen jätte dåligt imorse när jag vaknade så det vart sova sova sova när vi kom hem igen. Inget jobb med andra ord. Hur som helst hos barnmorskan gick det bra, huvudet på lillen är nu fixerat vilket betyder att han har lagt sig i position för att födas. Hehe Snacka om att man börjar bli nervös nu, 32 dagar kvar!

Hjärtljud: 140
Mätning: 31

Vecka 36 (35+3)

Måndagkväll

Kom precis ut ur en varm skön dusch.

Hade ju massvis att göra här hemma och jag lovade mig själv att inte skjuta upp det, men visst gjorde jag det.. Typiskt mig.. Men jag är så otroligt trött, finns ingen ork till nånting. Vill verkligen att allting ska bli klart! Ska börja plocka lite nu iallefall och innan den här veckan är slut ska det vara färdigt! Ja nu har jag lovat.


Summer summer.

Sånna här dagar kan det få vara jämnt =)



Linnéa, Jag och Emma slemma

Måndag

Kom hem från jobbet precis, ringde Nike igårkväll och vi sköt upp dagens fika tills imorgon så idag ska jag avsluta alla saker jag har att göra här hemma. Måste ta mig i kragen nu och inte bara skjuta upp det... som jag är specialist på att göra..

Malin ringde mig idag och hon ska också komma och ta en fika med mig och nike, hur kul som helst! Var månader sen jag träffade henne! Skoj skoj!

Imorgon ska mitt klockhalsband köpas!


Söndagkväll

Kom precis hem från Linda, kusinen min som fyllde 20.. Snart är det min tur också ;-)

Alla miljontals saker jag skulle göra idag vart knappt halvfärdiga, får fortsätta imorgon efter jobbet.. Jag och Nike snackade ijoförsej lite om att träffas efter jag jobbat imorgon och ta en efterlängtad fika, men tänkte fråga henne om vi ska ta det på tisdag istället för då är även peppsi ledig, och det var så länge sen vi gjorde nånting tillsammans alla 3. Så japp det ska jag föreslå, ska faktiskt göra mig en stor kopp te och ringa henne nu på en gång så godnatt på er!




Jag bjuder på en bild från min 18års dag för nästan 2 år sen! Hittade den här på mammas data.. Visst är vi tjusiga? Sara syster, Saras pojkvän Simon, Jag, Camilla och Nike. =)

Söndag

Vaknade för ett tag sen, oj vad jag sov länge!! Och det kändes som att jag skulle kunna sova 2 timmar till.. minst.. Men nixpix nu är jag uppe och har miljontals saker att fixa! Kl 18.00 bär det även av till min lilla kusin vitamin som fyllde 20 år igår, graaaattiiis!!!!

Klock-halsband

Juste!! Jag hittade ett jätte fint klock-halsband på stan, vart lite osäker på om jag skulle köpa det eller inte. Men nu har jag tagit mitt förnuft till fånga och bestämt att på måndag är det jag som går och köper det!

 
Här är klock-halsbandet jag var sugen på från www.Cocoo.se

Lördagkväll

Har precis varit och handlat lite "lördagsgodis" som jag ska unna mig framför en film på tv:n. =) Myspys


Bebis v35(34+6)

Kanske borde uppdatera lite om bebisläget (var ett tag sen). Magen växer och igår kunde jag för första gången inte stänga min jacka, har ju inte haft så stor mage så det har inte varit något problem för mig att använda mina jackor men nu var det som om han vuxit flera cm på en natt, eller hade jag ätit för mycket? Hihi.. Vilket fall som helst har jackan blivit svår att stänga.

Han hickar och sparkar nästan hela tiden, imorse innan jag skulle gå upp kände jag nog den starkaste sparken han gett ifrån sig under hela graviditeten! Man slutar aldrig att förvånas, trots att han bara ligger där inne i min mage så är varje dag annorlunda! Sweet sweet!

Tiden går fooort och jag har så mycket saker att fixa! Kläder har jag ganska gott om men det behövs fortfarande lite basgrejer som vanliga bodys.

Barnvagn, bilbarnstol, spjälsäng är klart.

Det som behövs köpas:

  •  Tyg till spälsängen (ska göra en lite special variant av den, min syster Emma som är väldigt bra med symaskin ska fixa det. Hade tänkt att köpa nåt fint tyg som ska hänga runt hela spälsängen, svårt att föklara så det är allt jag säger, när det är klart kommer bild)
  • Madrass till spjälsängen.
  • En byrå där lillen ska ha sina snygga kläder.
  • Regnskydd till vagnen.
  • Bodys.... Och andra kläder behövs ju såklart alltid det med! =)
  • Sen finns det nog miljontals fler saker..

Jag börjar bli lite stressad nu, 36 dagar kvar till BF(beräknad förlossning).


 


Lördag

Idag är det lördag och det känns hur bra som helst, för imorgon är jag ledig och det kommer bli en stor sovmorgon! Kvällen kommer spenderas antingen hemma eller hos ahmed, vilket fall som helst blir det bara lungt. Hoppas det går nånting bra på tv.

Snart väntas det grillat!!


Lördag.

Idag vart det jobb sen en efterlängtad shopping runda på stan, var så skönt att gå & strosa omkring där alldeles för sig själv och titta igenom alla kläder, dock hittade jag  i n g e n t i ng ! ! Fanns mycket snyggt men ingenting jag var säker på att jag skulle vilja ha om 1-2 månader. Det får vänta helt enkelt. Lite hittade jag ju ijoförsej men det var mest för att jag skulle ha med mig nånting hem. ;-)

Dagens shopping:

  • En hängsel-klänning (jeans)
  • 3 par örhängen från lite olika ställen.
  • Hudlotion.

Btw så har dom fått in jätte snygga höst stövlar på skopunkten! Där ska jag inhandla ett par om dom finns kvar lite senare.


Shopp shopp shopping

Satt och tänkte lite, visst öppnar stan kl 10 imorgon? Det skulle ju isånnefall kunna betyda att jag kan ta en shopping runda efter jag slutar imorgon, slutar vid elva så det skulle vara perfekt att ta en tidig shopping runda på stan innan det blir för mycket folk på gatorna! Tror det får bli så! Wihooo, då slipper jag vänta tills på måndag trots allt! Känner mig ju lite dålig har inte ens spanat in sommar rean än.. Där kan man fynda! Visserligen så är det ju så att dom rear ut allting för att sedan ta in det som kommer vara inne i höst. Men enkla vanliga bastoppar behövs alltid och blir aldrig ute =) Vi får se om jag kan fynda nånting! Kanske har det redan nu kommit in lite nytt till bebisen? Det har ju varit bebiskläds torka i uppsala!

Nej nu ska jag gå dona och fixa lite. See you

Fredagen ser ut såhär

Min fredag ser ut som vilken dag som helst, sova tidigt upp tidigt.. Jobb jobb jobb.. Ingen helg för min del. Fast jag antar att jag kommer stå med ett stoooort leende när jag får mitt lönebesked! I det negativa finns det positiva vettni


Fredag

Igår efter jobbet åkte jag till Ahmed igen och därav inget bloggande. Men nu är jag hemma igen och då uppdateras det! Hade ju i mina planer att ta en shopping runda idag men icke sa nicke det vart inte av.. Imorse när jag kollade mitt konto så hade inga pengar kommit in men självklart hade dom kommit in när jag kom hem, så typiskt. Jag som var så peppad till att shoppa IDAG! Suget kommer ju självklart sitta kvar på måndag men jag längtar!

Hoppas alla som är på reggaefestivalen har ett par kanon dagar! Jag har haft en tendens att alltid planera in nånting annat under dom dagarna och iår så jobbar jag ju och har en liten bebis i magen. Kanske nästa år? Har ijoförsej fortfarande en bebis då men för mig skulle det räcka med att bara gå dit en dag och kolla hur allting är. Om det inte regnar vill säga, det verkar alltid bli världens regn och rusk när reggaefestivalen tar fart och vad jag har sett och hört verkar det inte mysigt. Fast vad är det man säger, finns inget dåligt väder bara dåliga kläder? Fram med gummistövlarna! ;-)

Snart väntar en god sallad som mamma håller på att göra iordning! Mums mums! Sallad är min favorit!

Hej så länge

Såhär stor är han nu.

 

Såhär stor är han nu =)

jag hittade den!

Som jag skrev för några inlägg sen hade min syster lagt upp några nya höstkläder från H&M. Hittade ju inte alls dom kläderna hon lagt upp och jag tyckte att en av koftorna var så sjukt snygg! Nu gjorde jag iallefall ett nytt försök och jag hittade den! Här är den


I love it

Onsdag.

Igår efter jobbet tog jag bussen direkt till Ahmed, hade inte träffat han på år och dar kändes det som.. Så det var roligt =) Vart dock inte så långvarigt eftersom jag var tvungen att åka tidigt därifrån imorse igen. Jäkla jobb, trötthet och sjukdomar som tar all ens tid! Jag får klaga..

Efter jobbet idag kom petragull och hämtade upp mig så drog vi hem till mig på lite kaffe innan hon skulle börja jobba. Long time no see! Var verkligen på tiden att träffas. Jag saknar alla som man inte träffar så ofta längre! Nike tex, 100 år sen man såg henne. Tråkigt. Men idag räknade jag ut att det bara är 2 och en halv vecka kvar att jobba, sen blir jag helt fri igen! Eller fri och fri, då dröjer det bara två veckor sen lillen kommer. Och då blir det heltidsarbete ;-)

Inget alls negativt med att jobba! Absolut inte, tvärtom så tycker jag om att ha en sysselsättning men just nu när jag är gravid i månad 9, skulle det inte vara helt fel att bara vara hemma och ta det lungt. Man känner liksom efter en dag på jobbet hur slitsamt det blir för kroppen. Ryggen tar dom värsta smällarna då det blir att bära tungt osv, och det känns verkligen efteråt. Därför hoppas jag att dom här två veckorna går snabbt snabbt.. Allting kan ijoförsej få gå lite snabbare! längtar tills lillen kommer!

www.cocoo.se

Kollade in på den här hemsidan www.cocoo.se och det finns hur mycket fina smycken som helst! Jag som har letat efter en klocka ett tag fastande för den här på direkten, visserligen är det ett klock-halsband.




Dom här två armbanden var också nånting jag fastnade för.


Måndag

Idag vid lunch tid åkte den större delen av min familj på husvagns semester, nu är det lungt och skönt här hemma! Hihi ;-) Emma bjuder på pizza!

Start på veckan. Måndag

Ledsen för dålig uppdatering men den här helgen har bjudit på:

  • Förkylning
  • Ögoninfektion
  • Magsjuka
Nu mår jag hyfsat bra igen, det blir bättre och bättre och jag gick till jobbet som vanligt imorse, hoppas verkligen att jag kan hålla mig frisk dom här kommande veckorna. När mitt immun fösvar  väl är nedsatt flyger sjukdom efter sjukdom på mig. 



På fredag blir min efterlängtade shopping! Wiiiiiwi.


Shoes.

Här kommer några skor jag inte skulle ha nånting emot att ha. (din sko)



Det här är dom jag helst vill ha, gillar dom verkligen!!





Och här kommer några andra jag tyckte om lite sådär ändå.





Vita tygskor är absolut nånting jag behöver.


Old times

Hittade den här bilden på mammas data det är från julafton 2006, snart 2 år sen med andra ord. Den vintern var en höjdar vinter må jag säga, fyllde ijoförsej 18 då så det är en ganska stor förklaring he he!



Fredagskväll.

Fredagskvällen kommer spenderas framför tv:n med chips! Gillas!

En liten gullig frog t-shirt till lillen =)

Fredag.

Hello there! Som jag berättade så sjukanmälde jag mig, så idag har det  varit en riktig slappar dag, sov ut ordentligt och har bara tillbringat dagen med att ta det lungt, solen visade sig inte så mycket idag så det vart inget solande. Lika bra det egentligen så jag låter huden få vila lite.

Något jag ska testa mig på nästa vecka när det blir shopping är jeans leggins, finns på Gina för 179 kr. Kan bli rätt snyggt med nån fin tunika till. Visserligen ska jag inte använda dom nu utan när lillen kommit men jag känner ändå ett behov av att shoppa. Ska bara shoppa samma storlekar som jag hade innan jag vart gravid. Som tur är har jag bra gener av mamma att inte gå upp så mycket i vikt (hehe) så kommer nog kunna använda mina vanliga kläder ganska snabbt efter förlossningen. Wiho längtar! 44 days to go!



 


RSS 2.0