Nu är jag tillbaka.

Nu är jag tillbaka efter en natt i husvagn. Vad skönt det var att bara komma bort, även fast det var så kort tid så var det verkligen behövligt. Kan inte påstå att vi hade nåt kanonväder, men iallefall inte regn och rusk som ni hade  i uppsala (vad jag hörde).

Hur som helst, ikväll är det EM FINAL!! Den ska tittas hos Ahmed, skjutsen dit avgår snart och jag måste hinna fixa det sista. Så det blir ett kort inlägg, men förhoppningsvis är jag väll hemma imorgon så då kommer inläggen rulla in.

Solong! Och till sist, HEJA SPANIEN!!

Jag har verkligen fastnat för jeans klänningar/tunikor.


(Klicka på bilden för att den ska bli större)

Sist jag shoppade köpte jag en jeansklänning från Vila, gillar den skarpt! Och den kommer kunna användas under hela graviditeten och efter! Så mer än nöjd vart jag över den.

Enköping tomorrow.

Bestämde alldeles nyss att jag ska följa med pappsen och Philip till globalcup och titta på Julia som spelar. Storebror Micke och hans flickvän Madde befinner sig också där, så det blir campa för hela slanten. Blir borta tills på söndag, en natt vill säga. & det kan bli hur kul som helst, hoppas på fint väder :)

Måste även säga att lillsis Julia vann sin första match med 10-0!!!!! Duktigt tjejen! Hur det gått sen vet jag inte, det får vi se imorgon.

Är back på söndag, uppdaterar er då.


Min graviditet.

11/1 2008 - Visade graviditet testet positivt.
7/3 2008 - Inskrivning, första träffen med barnmorskan. Vägde då 52,6 kilo. Allting var bra.
29/3 2008 - Kände första "sparken" på vänster sida.
9/4 2008 - Var på mitt första ultraljud, allting vara bara bra, fick reda på könet och kan avslöja att det var en kille =) (kan aldrig vara 100 % säker)
19/4 2008 - Sparkade han så det syntes utanpå magen.
3/6 2008 - Nytt besök hos barnmorskan, allting vara bara bra. Hade gått upp till 56,9 och magen mätte hon till 24. Hjärtljuden som jag för första gången fick höra låg på 135.
26/6 2008 - Tredje besöket hos barnmorskan. Allt var bara bra. Låg ungefär på samma vikt. Magen mätte hon nu till 26 och hjärtljuden låg på 145.

Längre än så har jag inte kommit. Är i vecka 29 (28+5), för dom som inte vet så går man runt 40 veckor. Så ungefär 11 veckor kvar. Har gått 201 dagar av 280.


Spanien vinner EM!

Tyskland vann, precis vad jag ville och trodde! Spanien vann och samma sak där! Spanien vinner Em! Heja heja!


Hos barnmorskan gick det jätte bra, Ahmed följde också med och fick höra hjärtljuden för första gången. Magen växer precis som den ska och det sparkas på som bara den där inne. Järntabletter behövdes tydligen inte, är väll bara allmänt trött ändå. Och det är ju inte så konstigt, man märker hur kroppen förändras av att vara gravid. Sara (storasyster, www.metrobloggen.se/sarasliv) rekomenderade apelsin juice med extra järn i, som hon drack när hon väntade Tuvisen. Och det funkade väldigt bra för henne, så man kanske borde testa det. =)


Sen nånting som gjorde mig väldigt glad idag var att jag fick jobbet! Gäller ijoförsej bara 5 dagar i veckan i 5 veckor, även helger om jag ville. Men mer än så kommer jag ändå inte kunna jobba eftersom det bara är drygt 2 månader kvar tills den lille kommer. Hur som helst, gjorde det min dag idag! För ojojoj vad jag vill komma ut och göra nånting och tjäna behövliga slantar.


Annars har det inte hänt så mycket mer, kom hem från Ahmed vid 3 och då kom Petra hit på kaffe. Ska ringa henne om en stund och fråga om vi ska ha filmkväll eller något, måste passa på när den filuren är ledig!!


Solong!


Sötis Ville!

Kände mig bara tvungen att visa den här sötnosen!!

ville 
My sunshine!

Onsdag.

Åter igen har jag slarvat med bloggen, men trots det dåliga vädret så vill man inte prioritera datan när det är sommar. Då finns det så mycket annat runt om en som sker.

Mitt midsommarfirande vart inte som alla mina andra år, det vart lugnare. Var hemma med stora familjen hela dagen, storebror och hans familj kom, storasyster och hennes familj kom och även mammas faster. Senare mot kvällen efter middag och allt sånt gott, åkte jag in till Ahmed och hade filmkväll. Fick äntligen se The eye, med Jessica Alba! Har velat sett den huuuuur länge sen helst! Och den var bra faktiskt!

Dagen idag har sett ut såhär: Kl ringning på 07.20 för att hinna in till stan kl 9 på en arbetsintervju. Det kändes bra! Så man får hoppas på det bästa. Det gäller bara under sommarn, men tur är väll det. För efter september kommer jag nog vara fullbokad :) Åkte hem, lekte lite med ville plutt, sen vart det vila för hela slanten! Börjar bli så trött nu!!! Klarar inte en ända dag utan att vila i minst en timme. Så järntabletter kanske börjar bli dags nu? Ska till barnmorskan imorgon iallefall så det återstår väll att se. Hursomhelst, efter min lilla vila kom Petra förbi, vi satt och drack kaffe/te och prata en massa, man ses så lite nuförtiden.. Hon jobbar och jobbar och jobbar, och jag är inte alltid hemma.

Nu snart ska jag ta bussen in till Ahmed för att kolla på matchen Tyskland-Turkiet! Av dom som är kvar tycker jag spanien borde vinna, men ikväll hejar jag på tyskland! så se till att vinna!

Imorgon blir det barnmorskan, lyssna på hjärtljud, mäta och sånt skoj :) Skriver imorgon om hur det gick.

Nu ska jag börja göra iordning mig, men först tänkte jag ladda upp två bilder från petras studentmottagning! Där kan ni även se hur rund jag blivit, tror magen syns lite med hihi.

jag o petra jag o petra

Nu har jag skrivit av mig lite, vart ett väldigt långt inlägg det här!

Förlåt för bloggtorkan..

Som jag skriver i rubriken, förlåt för bloggtorkan! Har bara inte haft nån tid över till att blogga. Men nu är jag här igen! =) Och kan börja med att säga att jag haft en kanonbra start på sommarn! Shopping, utekvällar osv.
Men eftersom tråkiga jag inte har nån digitalkamera kan jag inte dela med mig av det jag köpt till er. Men det vart iallefall sommarkläder som kommer passa för min mage hela sommarn!

Är btw i vecka 28 (27+3) och snart kommer magbilder, promise! Ska även se till att uppdatera ett litet nogrannare inlägg om min graviditet.

Nu är iallefall klockan mycket och jag är trött och besviken efter sverige's match, så jag ska röra mig mot sängen.


Kolla in min söta lillebror som vid 2 års ålder skaffat sig en blogg! (med hjälp av mamma såklart)
www.metrobloggen.se/ville


Enkla fina sommarskor från Asos!

image41image42

Barnmorskan.

Åkte in till stan idag med shorts och ett linne, nu är det verkligen sommar!!
Var hos barnmorskan och allting var jätte bra! Fick lyssna på hjärtljud, känns så härligt när man ligger där och hör den lille. Är nu i vecka 26 ( v25+2) magen växer och blir större och större och det sprattlar och bankar på som bara den där inne!

För övrigt det har dagen bara flytit på, suttit och stekt i solen lite. Imorgon blir det också bara lugnt och stek i solen. Men på torsdag då tar Nike och Petra studenten!!!!!!

Nu är det desperate housewifes på tv, och självklart ska jag kolla! Det är höjdpunkten på hela veckan!!

Solong!

Sommar sommar sommar!

Hello! Tänkte berätta lite om helgen som varit, skulle ju som sagt ha hamnat ute hos Camilla och Jocke, men det vart så stökigt med hur man skulle komma hem osv, så tråkigt nog sket jag i det. Vi får göra om det nån annan dag i sommar!

Istället åkte jag till Nike, vi gjorde tacos och satt och gotta i oss massa gott på balkongen i det finfina vädret innan det bar av in till stan för att möta upp Mallan och Malin. Vi satte oss på terassen och drack massa goda drinkar! Alkohol fria drinkar för min del, men det funkade lika bra! Om inte godare? ;)  Hur som helst, hade jag en jätte bra lördags kväll med tjejerna!  För övrigt det, har jag varit lite med Nike, lite med Ahmed. Och idag kom även Petra förbi =)

Och vad mer kan man bergära än det här vädret? Har tagit mitt förnuft till fånga och suttit i solen hela dagen! Och tänka sig, det var inte så jobbigt som jag fått det att låta. Tvärtom! Så här kan det få vara hela sommarn!

I lördags var jag även förbi funbosjön en snabbis, vart inget bad för min del. Men snart snart! För det var oväntat varmt i vattnet! Och jag är ingen badkruka!! Sååå snart ni, då är det jag som badar! Hihi..

RSS 2.0