Stuga i fjällnora.

Det vart en stuga i fjällnora trots allt:) Ska nog bli riktigt mysigt! Några kalla och kanske ett glas vin! Yeppyepp. Nu ska jag packa lite och så, så det är gjort. Orkar inte vara ute i sista sekund som alltid. Kramen.

Nytt!

Här är min nya (lite oversize, som jag älskar) tröja som jag visade på webcambilderna igår.
Riktigt skön!




Mina planer för kvällen...

Halo! Låg uppe till.. hmm.. 2 inatt? och kollade på Twilight. Man är alltså lite trött idag men det är ingenting en kaffe inte kan göra något åt:) Fick faktiskt lite sovmorgon av min lill-Z också så ska inte klaga!

Idag har jag två planer att välja bland. Plan 1. Att hyra en stuga i fjällnora med Ahmed, lillsis Linnéa och några fler men jag vet inte om jag får så stor lust med det när jag kollar ut genom fönstret. Ser ju ut som att det ska komma en tromb närsomhelst! Nja.. Plan 2. Utgång med Petra och gänget. Julia kunde ställa upp som barnvakt.. Dock chockerar jag mig själv när jag inte har någon lust att varken dricka eller gå ut. (plan 3?)Lika bra att stanna hemma och glo på film kanske. Dumt att spendera pengar på något men egentligen inte vill och orkar.

Beslutsångest. Help?


Twilight in my heart!!!!!

Ja ni... Efter att jag hade läst ut 4ans bok av Twilight (läste ut den i början på veckan) fick jag lite panik. Jag ville fortsätta läsa. Tänkte lite och tänkte lite till, jag började ju faktiskt i fel ände? Nog att jag har sett filmerna ett X antal gånger men böckerna är ju helt annorlunda! På ett bra sätt! Man får mer detaljer samtidigt som man känner igen SÅ mycket från filmen. Well, well.. Därför sprang jag in på "pocketshop" vid tågstation och slängde mig på dom 3 första böckerna! Tänkte inte ens på erbjudandet som skyltade vilt över hela butiken, 3 pocket på svenska för 169 kr. GALET! Jag hade räknat med att betala 100 kr st... MINST!

Började iallafall att läsa ettans bok så fort jag satte mig på bussen hem och jag är så, så KÄR! Kalla mig fjortis om ni vill men shit pommesfrites vad jag älskar böckerna/filmerna. Ska kolla på första filmen nu, har laddat upp med chips & dip och nu ska jag drunkna i drömmarnas värld ♥



På svenska heter böckerna:
- Om jag kunde drömma.
- När jag hör din röst.
- Ljudet av ditt hjärta.
- Så länge vi båda andas.


"dagens"

Eftersom jag har semester nu tänkte jag unna mig själv att sitta upp lite längre (inte för att jag tror att Zacke tar någon sovmorgon men...), kolla lite kläder på internet, läsa lite i en bok, blogga lite kanske om lusten faller in:) & det gör den ju såklart! Thiiiii... Vill ni veta vilken bok jag börjat läsa förresten? Åhh jag har blivit så duktig, duktig. Haha, visar snart... & själva bokvalet är nog inte så otippat!;)



Jag right now. Osminkad och mittbena. En ny fin tröja som jag visare senare och rings. Det var det.


Mamma fyllde år och min semester har börjat!

Det är fredag och gissa vad det innebär? Min semester är här! Jaaaaaa!

Idag fyllde världens finaste och bästaste mamma år! Min mamma såklart:) Så det har varit fullt hus näst intill hela dagen. Familjen blir bara större och större och jag älskar allihop så det värker i hjärtat:) Mamma vart bortskämd med MÅNGA paket! Det är hon sååå värd! Hmmmmm, funderar på om jag också ska skaffa 10 ungar så jag kan få så mycket paket;) Hahaha ne.

Grattis iallafall min älskade mamma! Hoppas du uppskattade mitt och Lill-Z's paket:)


17 timmar to goooo!

ahaahaaha, vem tror ni räknar ner timmarna tills semester? ME!

Time to sleep NU. Är trött och sliten som ett as. Träningsvärk i rumpen har jag också efter alla cykelturer. Måste nog träna upp min klena kropp! Inte för att jag skulle ta något gympass vidare seriöst men det är tanken som räknas;) Sova varé ja. Solong suckers!



....Men hej sliten!





Shopping!

En ny sak till moi! Är från ett lite dyrare märke men den var nedsatt så kom undan rätt billigt. Sånt gillar jag:) Speciellt eftersom jag fastnade totally för denna!:)


Solarium.

Eftersom bussarna går så knasigt på sommarn (jag slutar 12.50 och min buss går 14.00??? sjukt) mötte jag upp mina två små systrar Linnéa och Julia för lite solarium. Min bränna försvann verkligen med det här dåliga vädret:( Brukar vara emot solarium egentligen men fan vad skönt det var och man tackar ju inte nej till lite färg.. No no no! Ska nog slänga mig i solariumet imorgon också:) Annars sitter man ju ändå och fikar upp alla pengar i väntan på bussen och det är däremot onödigt!

Nu ska jag KLUNKA kaffe! Bokstavligt talat. Kommer strax upp lite shoppingfynd. Keep your eyes open!;)


Silverrings.

Tröttnade riktigt grovt på mina fejk-silver-ringar. Man vart helt grön (vet att man kan ta genomskinligt nagellack, men tror ni jag kommer ihåg det eller?) om fingrarna och ringarna tappade färgen. Så igår innan bussen hem sprang jag in på guldfynd i hopp om att hitta någon fin silver/guld ring.

Köpte dessa två (bilden gör dom inte rättvisa) för 198 kr st..:) Så värt att köpa riktigt silver!!






Onsdag! Nedräkningen till semestern kan börja!

Shydily. WzuP?

Åter en dag där det gick superbra att lämna lill-Z hos dagmamman. Möttes av en glad kille när jag hämtade honom! Vi cyklade hem på än gång i raketfart för jag trodde solen skulle titta fram lite och när det är sånt här skitväder vill man ju inte missa en sekund i solen! Vilket fall så försvann solen så jag och Zackipacki cyklade till Gunsta,krog&livs och tog en pizza + kaffe med bästa Petra! Pizza är ju så gott! Och världens bästa sällskap dessutom!:)

Nu är storebror Micke+familj här på några semesteröl, jag dricker dock inte eftersom jag ska upp very tidigt imorgon men tänkte visa mig en smula social iallefall:) Pussa lite på världens sötaste Liam också! han är snart 10 mån och SÅ söt!



Bild från campingen.. Ser ut som en muppad tönt, hahahööööh.


Våran dag och skoshopping!

Wä, snacka om att jag är trött! Måste verkligen lära mig att slita mig från datan. Jag sitter och tänker tyst för mig själv - Äh, 5 min till skadar inte. Eller 10 min förresten. Hmmmm några minuter till gör inte så mycket, osv osv osv..... Suck!

Nåja jag har haft en lovely dag iallefall! Jobb, hämta Zackisen hos hans nya dagmamma (det hade gått utmärkt!) och sen cyklade jag vidare till bigsis Malin för att ta en kaffe och snacka massa skit:) Zacke fick en massa fina jeans från henne! Perfekt! Nånting som verkligen saknas i hans garderob så är det just jeans! Såå perfectoooO.

No, nu ska jag fixa mig inför ytterligare än morgon med klockan ställd på 04.40. Bara 4 dagar kvar sen semester igen. Längtar!!


Zackes nya skor!:)



Är inte den lilla skolådan hur söt som helst?




Bilder från campingen.

Lulu! Här har ni picsen från campingen och snart kommer det upp ett inlägg med Zackes fina nya skor!:)





Mysfaktor!! Och ja, jag vet att jag förlorade rätt så rejält på minigolfen..
MEN, jag satt iallefall en hole in one! Det ni!

Hemma från 4 dagars härlig semester!

Japp, då var vi hemma igen efter 4 mysiga dagar i husvagn! Vädret var väll inte på våran sida om man säger så, men visst är det mysigt på kvällarna när man hör regnet smattra på förtältet? Myspys!

Trots det dåliga vädret vädge minigolfen, dom kalla ölen och dom härliga kvällarna upp det! Hade gärnat stannat ett par dagar till, inte så konstigt ijoförsej eftersom solen sken upp idag när vi skulle åka hem. Skit. Men men, imorgon är det dags för jobb igen och jag får väll tacka för den helg + lediga måndag som varit. Jobbar bara 4 dagar nu och sen så är det semester igen! Lovely!



En husvagnsoutfit:)

Nu ska jag knapra upp min sallad och sen sova.
Bjuder på mer pics tomorrow. Sov gott kära vänner!


Dagens outfit!

Mooooot östhammar:) Tar som sagt med mig datan så ett eller ett annat inlägg borde jag kunna knåpa ihop! Hade så bra allihopa!





Keps - Stadium.
Tröja - Gina tricot.
Shorts - Vero Moda
Nitskärp - Nelly.
Skor - Nelly.
Klocka - Ur&pen.
Smycken - Scorett, födelsedagspresent och Nelly.
Fransväska - H&M.

Tröjan är en aning genomskinlig så under har jag en korsettliknandesak som är från Lindex.

Twilight - 4:ans bok! Så länge vi båda andas.

Jag är så besatt i Twilight ♥ Jag har ju sett alla 3 filmer, väntar så jag får ont i hela kroppen tills 4:an släpps på bio nästa år. Min syster Malin köpte ganska nyligen 4:ans bok så idag när jag var där så hade hon läst ut den och jag fick låna den. Wiiii, jag vart så himla glad! Jag kan inte vänta tills biopremiären nästa år så jag tjuvstartar med boken även fast jag inte läst dom andra böckerna!

Gissa vad jag har sysselsatt mig med hela kvällen?:)



Så länge vi båda andas... ♥


Torsdag - Campa imorgon!

Idag lämnade jag av Zacke hos hans blivande dagmamma i två timmar. Det hade gått jätte bra!:) Jag vålgästade syster Malin under tiden och det var jätte mysigt! Fick pussa och krama på min söta sykonbarn! ♥


Sen har dagen bara gått åt till att packa inför campingen imorgon. Vi har el så jag tar med min laptop. Hade ju funkat iallefall men tänkte mest på om batteriet dör:) Egentligen så borde man väll inte ta med sig laptopen på semestern? Men helt sluten från omvärlden kan man ju inte vara! Heh. Ahmed behövde fixa viktiga grejer på datan också så jag är ju faktiskt TVUNGEN att ta med den;);)


Nej nu ska jag stryka lite kläder, hörs om ett tag! PUSS

 



Älskar dig lilla Z ♥


Kollage.

Ett av ganska många kollage jag gjort:)





Hiss? Diss?


Onsdag.

Nämen HEJ! Inte bloggat på hela dagen, sorrrriiii.

Idag har jag skolat in Zacke hos hans nya "dagmamma" som han ska ha tills han får dagisplats. Skolade faktiskt in honom där igår också fast glömde skriva det. Det gick bra iallefall:) Kommer bli utmärkt! Ska dit imorgon med fast då ska jag lämna honom själv där en stund.

Sen har det varit smultronplockning (det bästa Zacki vet!) och pizza! Mmmmmm! I lööööv pizza! Jepp, det är allt som hänt idag! Längtar till helgen när jag, Ahmed och våran lill-Z ska campa! Yeyyy.



Petra o jag.
Saknar dig din jävel.


See you tomorrow.

Ska sova nu,
Puss & kram.


Nytt.

Köpte det här för ett tag sen men glömt att visa.
Bättre sent än aldrig! Right?



Mysigt sommarlinne. Som ni ser på bilden är den genomskinlig baktill.

Framsidan:



Baksidan:



Vit oversize tröja.



Grön topp med massa små hål i.




Tjing, nu ropar sängen. Godnatt!


Not good, not good at all.

VAB idag också, B to the oring.

Solen försvinner i molnen så fort jag går utanför dörren. Ser att det skiner upp, springer ut, & då går den i moln igen. Kul! Någon som jävlas med mig idag eller FFS? haha...


Bakom mina solglasögon.

Bakom mina solglasögon
kan jag va' mig själv.
Allting blir så vackert genom,
genom mina solglasögon, är ljuset alltid gult.
Allting känns så riktigt bakom.




VAB + dagens outfit.

Lulu. Har varit en slappardag hela dagen. Zacke hade feber och var vaken helt natten så det vart VAB idag. Har solat lite och sen har resten av tiden gått åt till att försöka roa en kinkig unge. Han kändes lite varm när jag la honom för en halvtimme sen också, han somna på två röda. Stackars lillkill!

Imorgon ska han vara hos Malin igen, var ett tag sen sist. Jag hoppas han samlar på sig krafter under natten = jag hoppas han sover!* För både min & hans skull. Jag måste ju jobba! Man blir inte rik av att sitta hemma direkt:)

Som vanligt har jag bott i bikinin hela dagen,
men när det började blåsa o bli lite kallare åkte det här på:






Smultron!

I brist på nånting att göra och en skrikig, otålig unge som inte ville göra någonting, satte jag mig på cykeln med den lilla mannen i barnsadeln, lillebror Philip hängde också på. Vi cyklade till världens största smultron ställe, jag driver inte. Hela backen är typ röd? Crazy. Zacke vart iallefall en snäll liten fis då, han satt i gräset och åt smultron utan att säga ett knyst.

Vi plockade hur mycket smultron som helst! Kunde inte sliiita mig, såg bara fler o fler o fler. Hahaha, känner mig som ett litet barn ibland!



SOMMAAAAR!!!!


Jag älskar dig.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Bästa petra.

Man känner sig rätt så sliten idag. Man mår som man förtjänar helt enkelt. Petra piggade iallefall upp mig lite, hon var över på en kaffe! Vi får sån sjuk humor tillsammans.... Ett gott skratt förlänger livet

Gårdagens outfit.



Skorna är så himla underbara!Sköna med stort S! Skulle kunna jogga, gymma, spela fotboll i dom utan att få ont i fötterna! Hahaha okej lite överdrivet, men allvarligt! Jag har aldrig (och då har jag ganska många high heels) gått i så sköna skor! UUUuuunderbart.

Skorna är från Nelly btw:)  


Min helg!

Halo! Det här med bloggfria helger har verkligen blivit my thing!

En toppen helg har jag haft iallefall! Fast liiite för snabbt har den gått. Imorgon är det dags för jobb igen. I fredags var det rätt lungt, en öl eller två o sisådära och igår var jag på bigsis Saras inflyttningsfest! Så jävla kul! Alltid lika roligt att parta loss med syskonen mina! Man tränar ju upp sina magmuskler efter allt skratt kan jag lova! Haha:) Rörde mig in mot stan efteråt och mötte upp Ahmed, vi slog på stort och tog in på hotell;) Det var vi värda ♥


Nu ska jag checka till min prins som ligger och sover. Peace!

 


Wierdooo.

Nu ska jag käka lite nachos (min mamma gör så grym nachos) fast chipsen är slut så äter det med bröd istället. Sen blir det sleepitime. Jag fattar inte, jag har totalsvårt att sova på kvällarna? Kommer inte i säng förrän kanske 12? somnar vid halv 12.30 - 01.00 och sen är alarmet vid kvart över 5. Galet! Fast jag är ändå inte trött? Tar ju inte ens en powernap under dagen... Hmm. Nästan så man undrar om jag går på nånting? Hahahaha skj. Good night.... sleep tight;)



Himlen var så himla cool i tisdags! Bilden gör den absolut inte rättvis men det får duga!:)


Campa!!

I mitt huvud planeras det en massa saker just nu. Vill hinna med så mycket innan sommaren är slut! Vill ta vara på varenda sekund! En utlandsresa som jag hade tänkt verkar inte bli av i sommar, körde ihop sig lite, med semester, vilka veckor man kunde, osv osv. Hoppas det blir till hösten iallefall! Kanske lika bra, hinna spara pengar så man kan åka till ett lite finare place. Fast även då är ju semester ett problem, men det får man lösa då.

Hur som... Nästa helg ska jag, Ahmed och lill-Z campa!! Vi sticker iväg till Östhammar (så himla fint och mysigt där) nästa fredag eftermiddag och stannar tills på måndagen. Vi får låna min pappas husvagn! Kommer bli så underbart, även om det är för en kort tid så ska det bli skönt att komma bort lite. OCH bara vi tre dessutom ♥ Ska föreslå att slå av mobilerna under den helgen och bara tänka oss själva! Hihi:) Köpte även en platta öl idag som jag tänkte att vi ska gotta oss med där! Låter hur bra? BÄÄÄÄST!

Sen har jag faktiskt även planerat en grej med Camilla och Viggonosen. v.31 när jag har semester funderar vi på att sticka ner några dagar till hennes sommarställe:) Jag, Zacke, Camilla och Viggo:) Sola, bada och bara ta det luuungt! Nicenicenice!

Ojoj, det här vart ju en BIBEL.



Jag älskar sommarn!!!!!!


Zackarias!


Take me to the candyshop....

Wäää, vad har hänt idag då? Ingenting. Självklart solat o badat men inge mer än så. Imorgon ska jag ha med mig fikabröd till girlsen på jobbet (man turas om varje fredag) men eftersom jag inte kom åt någon affär på vägen hem skickade jag iväg pappan till OK-macken. Vi får se vad för mumsit han kommer hem med, man kanske provsmakar lite... Bara liiiite, hihi. Är så satans sugen på något jue! Men nä. Sånna ska vi inte vara:)



Och hur gott skulle inte det här vara då?
Jag och Ahmed shoppade loss godis efter en galen utekväll förra helgen:)



Update: Haha nu kom fikabrödet hem. En bulllängd och munkar. Som tur var hade han köpt två munkar för mycket så jag får smaaaka iallafall! WIIIIIII:)




10 röda rosor!

Juste, juste, juste! Nånting som absolut inte får glömmas bort, hihi.

För, låt mig se nu... 2 veckor sen? Vart jag överraskad med 10 fina stora rosor! Har aldrig sett så stora rosor, hehe. Dom va gigantiska och luktade himmelskt! Jag älskar rosor!!!



Från mannen på A of course;) ♥


Bikini!

I veckan här, fick jag hem denna bikini.. Jag vart riktigt nöjd!:)




Onsdag.

Tjenis penis!

Varmt idag med! Jag gillar läget alltså! Hej hej hej SOMMAR! Som vanligt bestod min dag utav sol och bad men fick även finbesök av Petra och Matilda! Så återigen hade jag en dynderdag, hih.

På jobbet gick det också kanoners! Trots att Zacke var vaken näst in till HELA natten kände jag mig pigg som en lärka. På fikarasten kom Ahmed förbi mitt jobb med två GODA (!!) mackor, vi satte oss i Botaniska trädgården och drack kaffe o käka frulle o prata lite! Supermysigt! Han jobbar typ 200m från mitt jobb så det lär ju bli flera sånna fikaraster! Lovely!

Nä nu ska jag kolla till min rackarunge! På återseende;)



Egobild på jöbbet todaaay.


Shoppingen på Ålandstrippen;)

Glömde ju för 17 gubbar visa er vad jag shoppade på ålandstrippen!;)
(sen vart det ju några gin, cider och öl men det känns inte lika kul att visa + att dom nog är rätt så slut)



Jägern snodde Ahmed men resten finns kvar;)


MYSDAG!

Okej. Orkar egentligen inte skriva men har haft en sån mysig dag att jag inte vill missa en detalj.

Till och början med så jobbade jag ju såklart! Mormor (Zackes) var barnvakt idag också! Tack gode gud att jag har så underbara människor runt om mig som ställer upp i vått och torrt ♥


Efter jobbet vart jag upphämtad av Camilla och sötaste Viggonosen! Vi stack hem till mig och drack kaffe, dock var det så himla varmt för lilla Viggo så det vart inte långvarigt. Dom åkte hem så lillen fick sova! Stackars dom små i den här värmen säger jag bara!!


SEN, så fyllde faktiskt mina små söta småsyskon år idag! Linnéa 17år och Philip 15år, bra tajmat där mami och papi;) Vilket betydde födelsedagsfirande! Det bara öste in folk från alla håll och kanter! Syskon (och det är ju en del om man säger så, hehe) med respektive + barn, gammelfaster (fast mer som en mormor:) och hennes sambo, Philips gudmor med man och några andra! En hel drös med barn vart det! Zacke hade såååå kul, även fast halva tiden gick åt att vakta sina saker. Haha, ingen annan fick röra hans saker inte! KUL att han kommit in i den åldern nu..


Vi satt ute ända tills nu, käka glass, jordgubbar, maränger, drack kaffe och pratade en massa! Jag och bigsis Malin hakade upp oss på Twilight-filmerna och kunde inte sluta prata om dom! Ska få låna 4:ans bok av henne, kan verkligen inte hålla mig tills filmen släpps på bio nästa år! Speciellt inte när hon berättade en massa smaskiga detaljer om boken!;) Tihi..


Zacke TOKslocknade i sin säng nyss, hoppas och hoppas att han sover bra inatt! Natten inatt levde han rövare så idag har man levt i sina egna lilla värld... Haha men men, vad gör lite för lite sömn om 100 år?:P


MYSDAG ♥



2 par nya shoes och lite annat smått & gott:)




1. Fina sommarklackar på 12 cm:)
2. Tänkte jag ha som skitskor fram och tillbaka till jobbet.  
3. Midjehöga översize-shorts! LIKE!
4. Genomskinlig topp med fina detaljer! Har varit kär i den ända sen bigsis Emma visade den för mig. Nu slog jag till på en själv:)
5. Haha, jag och mina kavajer. Vet inte ens själv hur många jag äger nu;)


.

Help me to carry the fire
We will keep it alight together
Help me to carry the fire
It will light our way forever



Måndag. Galet varmt!!

Är det inte galet varmt ute idag? Typ värmerekord? Riktigt jobbigt var det att jobba också. Kändes som att man jobbade i en bastu, inte okej. FAST jag ska inte klaga på värmen egentligen, för ingen gillar det mer än jag. Tycker bara att det kan få vara regn mellan 07.00 - 13.00. Skulle vara perfaa! Nä jag är inte självisk, hihi.

Annars har dagen varit bra, några dopp i poolen och sisådära. Zackes mormor passade som sagt Zackisen idag och det hade gått som vanligt väldigt bra. Världens bästa mormor (och mamma också då såklart:)



Om jag fått färg?

Japp:)



Älskar linnet på bilden, mitt nya favorit sommarlinne!


Smultron.

Hej allllliiiiihooppppA.

Min hjärna är fortfarande rätt tom så kommer inte riktigt på vad jag ska skriva.

Matchen går på tv, missade första halvlek pga en unge som inte ville sova. Till slut gav jag upp och låg och läste sagor med honom tills han vände sig om och somna. Pust!

Imorgon är det ju dags för jobb igen, fast jag får faktiskt lite sovmorgon ändå! Zackes mormor är babysitter imorgon så alarmet är ställt på 05.25, det är ju ganska ok! Jämnfört med när man brukar gå upp iallefall...:) och så har jag ju haft en superhärlig semester så jag är ganska utvilad:)

Vart visst ett lite längre inlägg iallefall? Höhö.


JUSTE! Var ut och plockade smultron med mina små killar Ville och Zacke! Hittade värsta smultronstället, haha! Gissa två killar som sken som små solar?


Sommardagar is the shit!

Hur mår ni i värmen? Jag mår prima trots att det är så sjukt varmt ute! Fast jag ska inte klaga! Lite jobbigt för Zacke bara, fast han svalkar av sig i poolen lite då och då så det är nemas problemas:) Jag själv sitter just nu med min lilla laptop och steker i solen. Min bränna börjar verkligen bli riktigt nice! Solen tar som sjutton nu jue!

Nä nu ska jag vara social med bigsis Emma som är här under dagen! Vi satt och löste korsord ihop fast jag la av rätt snabbt, min hjärna är inte riktigt med idag and dont ask my why!

Ikväll äreeee martch!!!!! Yiiihooooo!!




Ahmed & jag på BJ förra helgen.
(Btw, så älskar jag min nya hatt! är från H&Ms killsida)


Hmmmm?

Kl är nu (ta fram anteckingsblocket) 23.32. Klockan är alltså mycket. Zacke vaknar om ca 6 - 7 timmar. Jag är inte ett dugg trött, fick världens sovmorgon imorse. Däremot så är jag jävligt hungrig, dags att springa till kylskåpet mina vänner. Håll er tummar och tår för att jag blir trött efter jag käkat. Inte bra att vända på dygnet när jag börjar jobba på monday igen. Not goooood. Puss då.


- Hej jag heter Maria
- Hej wieeerdooo...



Phil collins.

It will be alright
Just take my hand
Hold it tight
I will protect you
From all around you
I will be here

For one so small
You seem so strong
My arms will hold you
Keep you safe and warm
This bond between us
Can't be broken..




Härlig dag igår!

Igår var jag, Ahmed & Zacke och hälsade på hos hans killkompis med fru och barn. Barnet är bara 4 dagar yngre än Zacke så dom hade skitkul tillsammans ♥


Vart även en härlig grillning med god mat och när barnen stängde sina trötta ögon vart det några kalla för oss vuxna (haha, jag hatar att kalla mig vuxen) och en massa prat in på dom sena timmarna. Summernights in my heart, haha.

Ollie (Oliver:) och Zacke i poolen.
Ser ni hur brun Zacke blivit?? Min pepparkaka ♥


 


Honey, I'm hoooome!

Hej på er! Sorry för som vanligt dålig update men när sommarvärmen sätter fart  är nog datan det sista man väljer. Hade en supderduper kanon dag på Åland i måndags iallefall! Dock hade vi jätte otur med vädret:( bara en massa moln hela dagen, solen sken upp precis innan vi skulle ta båten hem igen. Fast det braiga är att jag fick en kanon bränna iallefall! Har alltid skitit i att sola om det är en massa moln men nu fick jag bevisat för mig själv att man faktiskt blir brun oavsett om det är moln eller sol:) That's niiiiice.

Dagarna efter ålandstrippen har också varit helt underbara! Spenderat dagarna i solen med folk man tycker om ♥ Grillning, fotboll, några öl OSV. Bara njutit helt enkelt:) Livet ler ♥

Det var den veckans semester, på måndag börjar allvaret igen. Jobbojobbojobb.





Moi på la Åland.


Åland imorgon!

Nä dags att röra sig mot sängen! Ska upp tidigt imorgon, ska ju till Åland över dagen med familjen. Blir tidiga färjan dit och sena hem, vilket betyder en hel-dag i solen på en massa härliga klippor och en sol som steker!

Fast det här året behöver jag nog solskydd, haha, kommer ihåg när jag var där sist (då låg Zacke i magen och sparkade) då vart jag rödare än en kräfta! Folk trodde nog att det var en kräfta på vift när dom såg mig! Haha, ne så farligt var det nog inte men brände mig gjorde jag:) fast det röda ändras ju till en fin brun färg på några dagar! goodie goodie. Nu ska jag sova, godnatt alla góa o gláa!





Frötuna!

Igår på förmiddagen åkte jag, pappa/morfar, Linnéa, Ville och Zacke iväg till Frötuna och badade lite.. Eller jag badade inte men resten gjorde:) Det var första gången Zacke besökte en badplats och han tyckte det var så KUL!!

Här kommer lite pics! enjoooy.







Världens finaste små killar ♥


Yesterday!:)

Hade en sjukt roligt kväll igår! Stadsparken, Birger, fyllekäk och sen en massa annat som jag måste hålla utanför bloggen! Haha! Köpte lösgodis för 200 spänn gjorde jag också, så idag har man ju en del att smaska på om man säger så! Haha nä men kvällen var bra från början till slut. Vart väll kanske liiiite för mycket partiparti så idag mår man som man förtjänar! Imorse ville jag bara döööö... "- jag ska aldrig mer dricka alkohol"... Brukar låta så va, mohaah.




framfickan.

Jag vet att jag skrev för något inlägg sedan att det inte skulle bli något "festande" på min semester MEN eftersom min semester egentligen inte börjar förrän på måndag så blir det någon öl på framfickan ikväll;) ibland är jag smart jag. Hahaha, ha en bra lördag:)

22 grader redan!

Wwii det är redan 22 grader ute och kl är inte ens 9!! Ser ut som att bli en bra början på semestern! Lovely! Nu ska jag ut i solen och jag stannar där heeela dagen så vi hörs mot kvällen! Tjing:)


Noooo!

Och jävla skit, där åkte Ghana ut....:(

Smultron!!

På "kvällskvisten" tog jag med mig mina små pojkar Ville & Zacke för att plocka lite smultron. Båda är ju helt tokiga i det! Det var jätte mysigt att gå i skogen och sjunga en massa ramsor, höra Zacke som försöker hänga med men lyckas mest bara få fram "laaaalaalaaaLAAA". Även kul att höra alla Villes fraser han lägger fram nuförtiden! Finns ingen tokigare unge än han men heller ingen sötare!! Ville och Zacke har delad första plats på min sötislista;)



Mina smultron & jag i skuuuugen:)



Semester, pizza, muséum, 1 - 0 till Ghana.

Nu har jag semester en vecka! Hej sho & slå klackarna i taket! Det känns så skönt! Ännu bättre känns det ju när man vet att det ska bli fint väder också:) Sola, sola, sola, bada, bada, baaaada!

Semestern till ära så vart det GOD pizza! Världens (!!) godaste Ciao Ciao från Grillen! MMmm! 

Vad har hänt mer idag DÅ? Var på ett muséum (stavfel ällähh?) på dagen och såg massa coola djur! Alla djur var uppstoppade och sen var det några skelett. Tigrar, lejon, björnar, sälar, älgar, elefanter, människoskelett (uuuh), en valkäke som var lika stor som ett HELT rum. osv. Visar sen! Jag var lite busig och tog kort med mobilen!:P

BTW, Ghana leder!!!! Heja, heja, heja!!!!!


En dag kvar på jobbet sen en veckas semester!

Nu är det dags att sova för mig. Tidig morgon imorgon med alarmet ställt på 04.30. Blir till att cykla imorgon fast det är en skön start på dagen.. Man piggnar till ordentligt! Dock är man ju rejält trött på kvällen men även det är rätt skönt, man somnar ju ovaggad om man säger så! Hoppas nu att Zacke sover bra inatt, behöver verkligen ett par timmar med god sömn. Inatt sov han HELA natten utan några avbrott så jag håller tummarna även för denna natt.

Egentligen så spelar det inte så stor roll, sista jobbdagen imorgon sen är det en veckas semester! Kommer sitta så FINT! Blir en lugn och fin vecka! Ska inte stressa, inte "festa".. Ingenting som tar på mina krafter helt enkelt. Har planerat att åka till Åland med the big family på måndag men det är allt jag har inplanerat! Och så biobesöket då såklart:) Nice.

Nä, nu sova.


Min nya keps:)

Keps är ett måste i sommar och jag har börjat fylla på mitt förråd:)


Zackes senaste shopping!

Nu funkar minneskortet så här kommer pics på Zacke the mans shopping!:)

Allting är från Stadium förutom skorna som är från Vincent.




jag <3 twilight

HELLYYY..

Kvällen igår var supderdupersuperduper mysig:) Började som sagt med kina mat och sen vidare till bion! Jag är så himla kär ♥ Bästa filmen EVER! Haha jag är som en liten fjortis just nu men jag kan inte sluta tänka på filmen! Drömde till och med lite smått om den inatt! Jag är besattare än besattast! Har redan planerat in ett till biobesök nästa vecka, Eclipse såklart:) fast denna gång med Petra! Hon kommer också digga den starkt! Jag och Camilla var som små barn som sett sin första kärlek när bion började igår! Jiiiissssus haha.


Så fina!




 

 


RSS 2.0