Hmm?

Förkylningen har blivit ännu värre och jag bara öööönskar att jag kunde hoppa ur min kropp in till en annan Maria och låta den förkylda maria vara för sig själv.. Och så när den förkylda Maria blir frisk igen hoppar jag tillbaka! Det önskar jag just nu och som alltid med önskningar kommer det inte gå i upplevelse. Vilket i det här läget nog är ganska tur. Hur skulle det annars se ut?

Såhär?!



Haha, godnatt på er! Nya tag imorgon!

Sötnosar inviger pippihuset!

Idag kom pappa/morfar hem med ett "pippi-hus" och det invigdes snabbt av pluttarna Ville och Zacke!


Jammi!

Tråkigt nog vart det ingen lax. Tomorrow it is. Vem kan stå emot hembakade bröd och hemmagjord jordgubbskräm? Hej då lax, jorgubbar here I come. MummsS!


dagens negativa och positiva!

Dagens negativa och positiva!

Negativa:
• Jag har fått ont i halsen.. IGEN! Jag hoppas lite thé med honung kan få mig på bättringsvägen.
• Zacke har sovit asdåligt inatt så jag känner mig som en levande mumie.
• Dåligare än dåligast med pengar..

Positiva:
♥ Solen skiner och det är redan 9+ ute.
♥ Andra avenyns senaste avsnitt finns nu på Svt.
♥ Jag har ingenting planerat vilket betyder att jag bara kan ta dagen som den kommer och vila vila vila.
♥ Det blir god middag ikväll. Lax! Min favorit!
♥ Trots Zackes natt är han ändå på topphumör!

Som tur är överväger dom positiva sakerna det negativa!


Natti!

Hoppas ni fick ett lika gott skratt som jag fick av förra inlägget. Det var lite det som var meningen! ;-)
Godnatt på er!


Picspicspicspics!... & pics!

För ovanlighetens skull gick jag in på Bilddagboken och kollade igenom alla mina bilder och jag fick mig ett gott skratt! Har jag sett ut så? Har jag betett mig så? Hur mycket partade jag egentligen? Och aa ni vet allt sånt där. Självklart delar jag med mig det roliga till er, men innan ni ens öppnar bilderna tänk på att alla har sin tid då det är okej att bete sig lite hur som helst. Den tiden är över nu iallefall! Och ajuste en sak till, bilderna är tagna för mer än två års (vissa till och med 5 år) sen och mer därtill. På vissa bilder var jag inte ens 18 år. Nåja nu har jag förklarat mig färdigt! Men jag tar det igen - TÄNK PÅ ATT DET VAR LÄNGE SEN och alla har vi haft våran tid. Ellerhur!?

Haha det är en hel del, sååå enjoy! (klickbara bilder)




Jag beundrar alla som tagit sig ända ner hit!

Tittut!

Tittut tittuuuuut tycker Zacke är jätteskoj!


BVC.

Tog bussen till BVC, var as nervös över sprutan, och så när jag väl kommer dit skjuter dom upp sprutan till nästa vecka! Just för stunden vart jag lättad men nu känns det mest dumt att han inte fick ta den idag. Då hade det varit överstökat. Anledningen till varför den vart uppskjuten var för att Zacke har en utländsk förälder (Ahmed alltså) och då måste han ta någon annan spruta också (kommer inte riktigt ihåg vad det var emot eller vad den hette) eftersom Ahmed eller hans föräldrar har varit i marrocko det senaste året kan Zacke bli sjuk om han inte är vaccinerad. Då tänkte dom att vi kunde slå ihop allting till nästa vecka när Zacke har läkartid så slipper sprutorna bli så utspridda och visst det förstår jag.

Jag berättade även att jag var så pissigt nervös över sprutor (jag har tagit så många sprutor genom mitt liv och det har gjort att jag får värsta ångesten när det gäller sprutor) och dom sa att en av sköterskorna kan hålla i Zacke medans tiden och jag kan vänta i rummet utanför och komma in och trösta han direkt efteråt om det behövs, vissa barn skriker eller märker ju ingenting. Självklart känns det dumt av mig att vara så när det gäller mitt egna barn. Tur att Zacke är en sån social unge och accepterar vilken människa som helst! Nåja nog talat om det.. Nu vet ni min värsta fobi! (Förutom tandläkarn då!)

Vägning och mätning vart det iallefall.
Vikt: 8210 g.
Längd: 66.5 cm.
Huvudomf: 44.

Kort & tjock, hihi!

Nu ska jag vara social med Emma som är här idag!   

Måndag!

Godmorgon!

Idag ska jag till BVC. Väga, mäta och ta halvmånaders sprutan på Zacke. Fy vad jag avskyr sånt! Jag har alltid haft en liten fobi för sprutor. Speciellt när dom ska sticka in den i benet på min lilla Zacke.. Aja, det är för nånting bra! Jag får tänka så! Men nervös det är jag..


Helgens pics!

Helgens pics!



Söndag!

Precis innan jag åkte till Ahmed igår bestämde jag mig för en "dator-fri" helg, så jag lät datan stanna hemma! Det var ganska skönt att fokusera på annat än bara datan, speciellt när Zacke sover så tänker jag alltid - Måste passa på att sitta vid datan medans han sover! Nu hann jag med en massa annat och framför allt så hann jag vila dom timmarna han sov.

Hur som haver, igår kväll åkte jag in till stan och tog några drinkar med Nike. Supermysigt! Vi slog oss ner på Gilett och pratade en massa! Old times, old times! Mysigare än mysigast var också att dom stängde av strömmen runt 20.30 och  tände upp hela stället med stearin ljus och för en gångs skull hörde man ordentligt på vad man sa. Musiken brukar ha övertaget annars. Det var en lagom utekväll, lagom med drinkar och lagom hemgång. Det var mysigt och väldigt skoj helt enkelt!

Och idag? Har jag bara degat och degat och degat. Trots ganska hyffsat tidig hemgång igår känner jag mig ändå rätt sliten idag, eller jag kände mig sliten (annars hade jag inte suttit här nu!). Klockan ställdes ju som sagt om, så även om jag kom hem vid 01.00 vart klockan en timme senare helt plötsligt och det verkade inte ändra Zackes vanor! Han vaknade 06.15 som vanligt oavsett en timme bak eller fram. Puuh, då var det jobbigt att gå upp må ni tro!

Våra fina jordgubbsdrinkar!



Gårdagen och dagens.

Åkte som sagt in till stan igår för att byta min svarta kjol jag köpte på H&M i onsdags. Men när jag kommer in på H&M är den kjolen jag ska byta till slut.. Eller aa, den fanns inte i min strl! Så irreterande! Fast lite tur i oturen också, för annars hade jag inte gått in på Vila och hittat världens snyggaste och absolut skönaste byxor. Efter det vart det en fika på Panini med papi Ahmed och sen hemgång. Hamnade framför tv:n igår. Hade inte ens någon ork till att öppna datan. Och då ni, då är jag trött!

Idag bär det av hem till Ahmed och ikväll blir det en drink med Nike på något mysigt ställe!
Lördag, lördag, lördag!

Bytas.

Imorgon bär det av in till stora staden igen. Ska byta den svarta kjolen mot en annan kjol. Hade världens beslutsångest när jag stod i kassan i onsdags och skulle välja mellan dessa kjolar. Då i stressens Maria valde jag den svarta, vilket jag ångrar nu. Jag vill ha den andra.


Klickbara bilder!



Den första kjolen är alltså den som kommer att få följa med hem imorgon. I like it.. A LOT!

Godnatt!

Fy vad jag är trött!.. Och inte blir det bättre av att ha 100 saker i skallen.. Det ska göras och det ska göras och det ska göras och det ska göras...... För mycket rör sig i mitt huvud just nu! Skulle bara vilja pausa min hjärna ett tag..

Godnatt på er!

<3

Sunshine!


Torsdag!

Kom precis innanför dörren, följde med Petra ut till bussen och sen satte jag mig i det fina vädret och drack en kopp thé. Summerfeelings på hög nivå! Både bra och dåligt med det.. Bra, mycket bra för mitt humör! Och mindre bra för min plånbok! Alla vårkläder gör mig helt, aa helt helt helt tokig! Jag vill beställa allt.. Och jag är nästan på god väg att göra det! Trots att jag lovar mig själv gång på gång på gång - INGA MER BESTÄLLNINGAR! Så dyker en och en annan sak ner i shoppingbagen iallefall. Denna gång vart det en beställning från H&M tillsammans med Petra. Visserligen blir den inte levererad förns i början på maj, plus i kanten för det, för den här månaden ser inte ljus ut just nu. Lite pengar och mycket planerat.. Det går inte ihop!


(Bilderna är klickbara )


Babyshop!

Nu är det fraktfritt hos babyshop.
Den här t-shirten kommer jag beställa till Zacke nästa gång det blir en beställning.


Torsdag!

Åh vad förbannad jag blir! Jag beställde ju en kjol från Nelly och bara för att jag hittade ett jätte billgt peace armband för 29 kr beställde jag det också. Nu får jag ett mail om att kjolen är slut (slut?) men jag fick avin idag. Så istället för att skriva att kjolen är slut när jag gör beställningen skickar dom först ut paketet och skriver sedan ett mail om att varan är slut. Aa, sånt gör mig frustrerad. Kjolen var ju själva anledningen till beställningen. Självklart kan väll inte dom veta vad som är anledningen till att jag beställt. Men tycker bara att dom kan säga att varan är slut innan dom skickar iväg beställningen. Nåja. (Skrev det här igår, men batteriet på datan la av så ni får läsa det nu istället)

Today.
Snart kommer Petra hit och kollar på hem till gården. Vilket betyder att kaffe måste sättas på. Hej så länge!

Onsdag!

Dagens planering för idag var som sagt en stadsresa med Ahmed. Tog 14.30 bussen in till stan, gick först in till sis jobb och fikade lite och Zacke charmade damerna. Efter en stund ringde Ahmed och var på stan, då var det bara att klä på sig igen och knalla ut. Vi gick runt i lite affärer och för mig vart det mer shopping än väntat. Hade lovat mig själv att inte shoppa nånting mer till mig själv denna månad men vem kan stå emot dom där godbitarna nedan?! :-) Zacke fick också några kläder med sig hem men dom var från hans pappa. Efter allt spring på stan slog vi oss ner på little italy och åt buffe! Pizza pizza pizza! Finns det nånting bättre än att äta hur myyyycccket pizza man vill? Dont think so!

Nu ska jag göra ordning lite thé och sen blir det sova! Zacke sover redan, vi ska nämnligen upp 07.00 imorgon och passa ville snutt. Zacke brukar vanligtvis somna vid 21.00 tiden.

Min shopping:

 

Och det här fick Zacke av sin käre far.


Mobilfoton.

Mobilfoton gamla och nya.




Godnatt!


Tisdag!

Kom precis hem efter ha vart och lämnat Zacke hos Ahmed. Kändes lite tufft att lämna honom och ännu tuffare känns det nu när jag sitter här hemma utan honom. Det känns så tomt. Saknar han redan! Visst att jag har haft barnvakt några gånger när jag varit ut och svirat men jag har aldrig lämnat bort honom en HEL dag.. Var tvungen att ringa Ahmed alldeles nyss och då hade han precis ätit och var glad. Tur det! Blir många pussar och kramar på min lilla diamant ikväll.

Och då är frågan vad jag ska hitta på för något idag? Undra vad man gjorde av all tid när man inte var gravid eller hade en liten bebis? Tror jag ska bädda ner mig i sängen med massa kuddar, thé och choklad och kolla på andra avenyn. Hinner ju inte kolla på det ikväll eftersom jag har träning.

Nu ska jag byta om till myskläder och fylla på kaffekoppen. Solong!

Nelly.com.

Kikade in på syster Saras blogg och såg att Nelly hade fraktfritt. Har kikat på en kjol där förut men har inte velat beställa den då frakt och sånt tillkommer. Men nuså! Nu är den på väg hem till mig! Wi!


Veckans planering!

Kan börja berätta om vad jag gjort idag. Jag tog en lång lång lång promenad (känner mig duktig, därför jag var tvungen att skriva om dagen, hihi!) och tagit en kaffe med Petra.

Tisdag: Ahmed ska ha en hel dag med Zacke vilket borde betyda att jag kan hinna med rätt mycket här hemma om jag inte degar ner mig i soffan. Träning 20.00-21.30.

Onsdag: Gå på stan med Ahmed och kolla efter nya clothes till Zacke.

Torsdag: Träning 18.00-19.30.
Fredag: Ingenting planerat. Så hör av er om ni har tråkigt!
Lördag: Åker till Ahmed. Ta några drinkar med Nike på kvällen.
Söndag: Hemgång från Ahmed.

Måndag.

Eftersom Ahmed och Zacke inte träffades i helgen ska Ahmed ta Zacke imorgon. Mellan 11.30 - 19.45 är det jag som sitter hemma och gör ingenting. Ska ta vara på tiden och samla nya krafter. Har inte sovit ut ordentligt sen BB, vilket var för snart 7 månader sen, så trots att det kommer kännas tomt att sitta här all by my self utan min diamant ska det bli rätt skönt. Kanske till och med hinner att måla naglarna? Och så behövs det ju lite städning också..

Kom precis på att jag kommer knappt se skymten av Zacke imorgon. Som jag skrev ska Ahmed ha honom mellan 11.30-19.45 och därefter är det träning för min del som håller på till 21.30. Min pappa och Zackes morfar ska vara barnvakt under träningstiden. Han har lovat att vara det under alla träningar och matcher. Vilken pappa man har! Och och och vilken morfar Zacke har! Hur som haver, en hel dag utan Zacke? Säg mig, hur ska jag klara av det?

Ellos!

Ellos får man nu 50% på valfri vara. Tänkte (kanske) beställa den här väskan. Skulle vara perfekt som "skötväska" med blöjor, välling och allt vad det innbär i när man ska bort någonstans.


The unborn.

Jag brukar vara rätt kräsen när det gäller skräckfilmer. Antingen är själva handligen dålig, slutet dåligt eller skådespelarna dåliga. Vissa skräckfilmer blir istället som komedier. Jaja nog talat om det. När jag var hos Camilla i lördags såg jag den bästa skräckfilmen jag sett på länge! Så det är dagens tips till er! The unborn heter den och kommer snart ut på bio (om den inte redan gjort det?).



Tjej-Zacke!

Ett gott skratt förlänger livet!



Haha! Han ser lite skeptisk ut!
Lillen ♥

Bättre sent än aldrig!

Nu har äntligen Petra lagt in lite bilder från dopet.
 Here you go!

Gudmor Emma och Zackarias.
  


Malin & Zackarias.



Jag & Zacke.



Gudmor Petra och Zacke.



Zacke har måååånga tjejer omkring sig!


Helgens pics på världens sötaste bebis!

Helgens pics!



Söndag!

Godmorgon shunshines!

Åkte till Camilla igår. Sov kvar där tills idag.♥
Ahmed vart sjuk that's why..

Tack för en mysig kväll tulis!

Lördag!

Goood mooorning!


Godnatt!

Jag är uttråkad till max. Jag har kommit på att lets dance inte ens är värt att kolla på. Inga roliga kvar och jag tycker knappt att dom kan dansa. Min åsikt. Zacke sover och jag sitter ensam i köket (halva skaran är och flänger i stan och den andra halvan sover).. På en fredag? PÅ EN FREDAG? Hade hellre suttit hemma hos Camilla nu. Kollat på film och pratat öronen ur varandra. Så ska än fredag vara.. Inte så här. Nåja, åker till Ahmed imorgon så får väll ta vara på lördagen istället.

Ska nog krypa ner i sängen framför the hills. Den bästa dokusåpan som någonsin funnits om ni frågar mig. Godnatt..


Dagens shopping.

Nu är jag hemma igen! Vart en snabb rusch in till stan. Vart lite shopping från Kappalh och mitt paket från H&M hämtades ut. Såå, dagens shopping alltså? Här har ni pics!

Från kappahl:
(Klickbara bilder)



Paketet från H&M:
(klickbara bilder)


FREDAG!

Fredag, fredag, fredag och återigen FREDAG!

Ska in till stan senare med mamma och kolla in kappahl. La in några bilder från kappalhs hemsida (några inlägg ner) och tänkte spana in dom och se om det är nånting att ha. Vilket det förhoppningsvis kommer att vara! Ikväll skulle jag ha åkt till Camilla. Fast nu tråkigt nog vet jag inte om det blir så, hon bor så tokigt och det blir problemas problemas att ta sig hem. Det återstår att se hur jag gör. För Zackes skull blir det nog bara hemma framför tv:n och mysmysa. Lets dance maybe? För visst går det fortfarande?

Det var dagens och kvällens planer.



Godnatt eller något!

Hade en jätte mysig kväll hos Petra. Vi såg självklart en skräckis! The darkness? Jag tror den hette så, bra var den i vilket fall. Om ni ska hyra en skräckis garanterar jag att den filmen inte kommer göra er besvikna. Såå, the darkness! Se den!

Och självklart vart det kaffe också! As always! Tror det är anledningen till att jag sitter uppe nu när jag egentligen borde sova. Jag borde vara trött men jag är pigg, pigg, pigg. Inte pig = gris! Utan p i g g. Haha, jag tror nog ni fattade vad jag menade från början. Kanske är jag lite övertrött iallefall.. Jag sitter nämnligen och små fnissar för mig själv åt det jag nyss skrev i rädsla av att väcka Zacke som ligger och sover strax intill.

Nu ska jag göra det underbara försöket till att sova men innan det, tack Petra för kaffet!

Ankan fick han av Petra idag ♥ Tulis-anka!


Torsdag!

Kom precis in efter en dryg timme ute i solen med lillebror 1, lillebror 2, lillasyster, pappa och Zacke. En dag som denna får det gärna bli fler av. Jag längtar sååå mycket efter vår! Den här vintern har varit längre än normalt. Kan bero på att vi inte hade världens bästa sommar heller. Dåligt väder större delen av tiden och när det väl var soligt sa min gravida mage ifrån. Gravid + värme & sol = Ingen hit! Jag lovar!

Hur som haver, det som står på schemat ikväll är middag och iväg till Petra på film och mys. En skräckis I hope.

See you later alligator, in a while crocodile.



Nike, jag & Petra. 2007.

Kappahl.

Kappahl
(bilderna är klickbara)





Niceprice!


Godnatt!

Mötet gick bra. Över förväntan faktiskt! Trodde det bara skulle dyka upp ett par fåtal ansikten och med inte världens bästa inställning med tanke på säsongen som varit. Kan inte påstå att det var många som kom, men det var också många som hade rimliga skäl till att inte komma på mötet, vilket betyder att dom kommer på träningen. Förhoppningsvis. Jag tror (om det som sas på mötet stämmer) att med rätt inställning så kommer det att funka. Det kommer funka jätte bra! Inte bäst men bra! Åh, jag längtar till gräs!

Zacke var också med på mötet, en riktig tjej-tjusare! 
Nu ska jag stänga mina ögon och försöka sova så gott det går tills Zacke vaknar upp och är hungrig. Natti på er!


Onsdag.

Fina, fina väder! Vårkänslorna i kroppen håller på att bubbla över! Jag, Zacke och Ville tog på oss kläderna och gick ut. Slog oss ner i solen med kaffe. Sen kom Emma och sen kom Tim. Mysigt värre! Ge mig massor av sånna här vårdagar så kommer mitt humör vara på topp så det räcker och blir över!

Nu blir det middag och sedan fotbolls möte. Jag hoppas på positiva tankar och positiva spelare för snart sätter säsongen igång och jag hoppas med hela mitt hjärta att den blir bättre än den förra!


Dagens & godnatt!

Dagen har bestått av:

♥ Barnvakt åt
Ville.
♥ Fikat med Petra.
♥ Jorgubbspaj.
♥ God, god, god middag!
♥ Vart och köpt lite snacks till andra avenyn.

Nu sover Zacke och jag ska själv alldeles strax bädda ner mig i sängen med datorn i knät (kollar på andra avenyn på datan) och en geischa att smaska på. Fick ett nytt täcke och kudde i julklapp som jag med lite tur kanske tänkte inviga ikväll. Bättre sent än aldrig! Har velat spara dom tills omöbleringen ska ske. Kanske blir så också, hmmm.. Aja godnatt på er vilket fall!

Btw, mitt Cocoo paket kom idag! Yippie!

H&M.

Det här ligger på min önskelista hos H&M.





En hel del med andra ord. Min vår garderob behöver verkligen utökas!
När min vår shopping kommer ske skulle det inte sitta helt fel att beställa hem några av dessa.

Tisdag.

Mina favorit killar!


Ett halvår idag!!

08.23 för 6 månader sen föddes min lilla kille på Akademiska sjukhus.

Åh jag minns det som det vore igår! Hans stora mörka ögon och hans mörka mörka hår!


Godnatt!

Godnatt på er!


Godis,godis,godis!!

Jag vill ha godis, choklad, chips, dip.. SOCKER! Ahhh.. Ge mig nåt gott att äta!
Min mage skriker efter en pigall (möjligtvis två) eller en geischa, kanske lite popcorn också.. Men mest pigall! MmmMMm..

Om han var godis hade jag inte tvekat.. Sötare än socker var namnet!


Cocoo beställning!

Nu har jag lagt en beställning på Cocoo.
Vart dessa godbitar!


85 kr för den första och den andra gick på 195 kr.

Måndag!

Dagens!



Bad, dusch och invigning av gåstolen.

Ja, då var vi hemma igen! Home sweet home..

Det som står på shemat för kvällen är bad för Zacke och dusching för mig.. Och så lite Beck såklart! Har dock redan sett den här filmen också så det blir bara fram till nyheterna. Visserligen är det lite tur i oturen att jag redan sett den, för jag behöver verkligen komma i säng tidigt ikväll. Morgonen började med en pigg Maria men nu har tröttheten tagit över igen och trots hinkning av kaffe känns mina ögonlock tunga som berg. Buhu..

Nu har vi fått hem gåstolen av snälla syster Sara. Den invigdes med en trött Zacke, ingen höjdare direkt men lite skratt och några steg framåt fick jag se iallefall. Imorgon kör vi igen!


Tokis!

Skrev ju förut att när Zacke blev arg så spände han hela ansiktet och pustade ut och in genom näsan. Nu har han fått för sig att göra så så fort han får syn på kameran! Man får smyga sig fram och knäppa kort nu förtiden.

Såhär ser det ut.
Så snygg så.


Godmorgon!

Godmorgon!
Zacke vaknade vid halv 8 imorse och då gick Ahmed upp med honom. Känner mig som en ny människa! Inte ett dugg trött och inte ont i halsen. Sov som en prinsessa inatt och att jag fick fortsätta sova imorse var värsta lyxen!

Senare idag blir det hemgång.

Lördagkväll.

Tänkte bara kika in och ge er ett inlägg innan det är dags för film och sömn.
Har haft en mysig dag, Zacke var visserligen extremt tjurig fram tills 15.00 ungefär men sen har det rullat på bra. Han somnade alldeles nyss helt själv, jag satt bara i nappen och la hans "nusse-filt" brevid kinden och nästa gång jag kollar dit så har han stängt sina ögonlock och sover så djuuupt! Hoppas han sover ett bra tag nu! Jag är sjukt trött! Har varit en mysig men ganska fullsmäckad dag.

Malin åkte alldeles nyss härifrån, hon kom hit på lite fika och pussande på Zacke. Den rackaren har nämnligen precis tagit körkort, så hon är ute och slirar! TUSEN GRATTIS!!


 Bye for now.


Cocoo!

Snygga armband från Cocoo.
Kommer garanterat att bli en beställning!



Lördag.

Det vart en tidigt morgon idag igen! Zacke valde att slå upp sina bruna 05.45. Kändes lite segt måste jag säga. Låg uppe rätt sent och kollade på en film igår. Dumt gjort av mig.

Ahmed är och jobbar så jag sitter här helt för mig själv i den mysigaste soffan som finns! Är på god väg att äta upp hela hans "godis-förråd" också, har redan fått i mig två snickers, ahlgrens bilar och några bitar av gott&blandat... Och så slank ju en bulle ner också till världens äckligaste kaffe! Pulver kaffe som vart för starkt och ingen mjölk! Ahmed ska handla när han kommer hem så jag får väll stå ut så länge!

Nu vaknade min dimant. Ciao!

Petra och Zackarias igår.


Fredag!

Dagen började kl 06.00, då Zacke bestämde sig för att vakna. Han brukar vanligtvis vakna vid 8 när jag går upp för att passa Ville, men nej nej nu räckte det tydligen med att sova tills 06.00. Visserligen sov han hyffsat bra under natten så ska absolut inte klaga.

Efter det fortsatte dagen med packing och doning för att åka iväg in till stan och möta upp Petra. Vi kollade runt på stan och gick till Paini för en fika. Där satt syster Emma med "hennes" Jocke så dom slog sig ner vid oss! Blir alltid glad över att träffa Emmis! Ses så sällan nu efter att hon har flyttat! Fast vi har planer på G, bl.a en "sis-kväll" som ska ske snart och en utomlands resa som kommer ske efter sommarn. Förhoppningsvis! Hur som haver, efter en liten stund kom även sötaste Nike och gjorde oss sällskap. Petra drog sig hemåt och jag och Nike satt kvar en stund sen vart det ännu mera kollning på stan. Har kollat på en t-shirt jätte jätte länge, såg den på systers Saras blogg och sen dess har jag varit fast vid den och supersuper gulliga Nike gav den till Zacke!

För mig vart det ingen shoppning alls! Hittade ingenting som föll mig i smaken och så krånglade mitt bankkort så tappade lusten (nu är det fixat). Eller jo, förresten! Jag köpte en inflyttningspresent till Ahmed. Har kanske inte nämnt att han flyttat? Det har han iallefall. Han fick två filippa K muggar och ett ljus. Vart kär i kopparna! Ska alldeles strax inviga dom med världens godaste thé - vanilj thé.

Nej nu ska jag vara social och bestämma vilken film vi ska se. Ska även trycka i mig lite soppa. Godnatt på er och här följer bilderna från dagen!


Snyggingen i Peace tröjan från Nike!



Nyvaken i vagnen på väg hem till Ahmed. (Jag tog en prommis dit, behövdes kände jag)



Glad kille hos gudmor Petra.



Moster/gudmor och Zacke.



En glad Emma, och Zacke myser i vagnen efter att ha tryckt i sig 200 ml välling på en gång. What?





Super nöjd över att få hålla i kameran. Som jag inte brukar låta honom göra.



Zacke och Nike.



Bilder i överflöd eller vadå!? Haha :-)
Godnatt på er!

Torsdagkväll.

Jaha, då har ännu en torsdag gått. Jag vet att jag säger det hela tiden, men vart tar dagarna vägen?
Hur som haver, dagen imorgon ser väldigt bra ut! Först blir det till att passa  min plutt Ville, sen tar jag och Zacke vagnen (som för bara några minuter sen byttes ut till sittvagn) in till stan för att möta upp bästa Pepps på en fika och förhoppningsvis lite shopping. Tänkte spana på nån tröja åt Zacke och kanske nån byxa? Vi får se. Efter stan åker jag och Zacke hem till Pappsi Ahmed, där blir det förhoppningsvis nån bra film och bara slapp i soffan. Känner att jag verkligen behöver vila, jag tror att det är det ända som kan få min kropp i schack igen.. Vila vila vila. Funderar på att gå i ide till sommarn kommer.. Aja, våren åtminstone!

Bästa polarna!




Skulle bra gärna vilja veta vad dom här sötnosarna ser!




Nybadad tjockis! Jag tror att Zackarias favorit ställe just nu är i badbaljan!
Han plaskar, skvättar, sitter, ligger och armar och ben far åt alla håll! Han är tokig i att bada helt enkelt!
När det var dags för att komma upp vart han jätte ledsen! Menar verkligen JÄTTE ledsen!




Och här har vi argbiggan Zackarias som jag nämnt i tidigare inlägg! Ser ni hans min? Haha! Han har fått för sig att göra så när han blir arg. Han spänner hela ansiktet och pustar in och ut genom näsan.







De första!

Jag hittade det här på Jessicas blogg och tänkte varför inte? Jag kör!
Jag utmanar alla som vill och orkar. Eller förrsten, jag utmanar 
Petra!

 DE FÖRSTA!

Första bästa kompis: Nike och Petra. Det har alltid varit vi 3. Träffades i lekis och sen dess har vi hållt ihop, och så kommer det förbli hoppas jag. Har aldrig träffat på några bättre människor än just dom två! Vi känner varann utan och innan, och vet alltid vad som är rätt eller fel för den andra. Jag tackar gud till att jag har världens bästa vänner!

Första bil: Skulle vara leksaks bil isånnefall för nånting annat har jag inte, har aldrig haft och kommer troligtvis aldrig att få. Jag är livrädd för bilar, eller att köra dom. Just därför tror jag inte att jag kommer skaffa körkort och inget körkort = ingen bil.

Första kärlek: Jag kommer ihåg i lågstadiet, då var alla "kära" i två killar vid namn Martin och Claes. Jag var nog lite små kär i dom båda, just för att vara kär i någon! Men min riktiga,riktiga kärlek hade jag nog runt 15års ålder. Tänker tråkigt nog inte nämna några namn. Så den frågan får ni vara nyfikna på!

Första husdjur: Måste vara när min systers katt fick kattungar, fick då behålla en svart liten katt vid namn Maja. Hon lever fortfarande och fyllde 10 år den första mars. Och så hade jag ijoförsej en kanin men den tog min syster Emma hand om ganska snabbt då hon inte tyckte att jag kunde ta hand om den! Svart var den iallefall och hette Kajsa tills Emma blandade ihop min kanin med hennes och döpte om dom båda  till mimmi-kajsa. Hennes kanin hette Mimmi från början och min Kajsa, så det var ju ganska smart om jag får säga det såhär i efterhand.

Första semester: Ohhh, I dont remeber! Vi brukar åka till fjällen varje år och till nån campingplats varje sommar men eftersom jag är född i november svarar jag fjällen på den här frågan.

Första jobb: Måste vara extratimmarna jag gjorde på min systers jobb. Tryckjouren. Där fick jag bl.a sortera, limma och kopiera papper. Lättförtjänta pengar!

Första köpta skiva: Det kommer jag ihåg! Spice girls var den första skivan som hamnade i min stereo och jag var så nöjd! Hade även spice girls album fyllt med bilder. Spice girls was the shit.

Första riktiga kärlek: Det svarade jag på lite längre upp men fortfarande kommer inga namn nämnas. Hihi.

Första piercing: Tog hål i öronen när jag var liten och efter det vart det två till hål i öronen, det är dom ända piercingarna jag har. Tack och lov för att mamma totalvägrade till hål i näsan, naveln och läppen.

Första konsert: Westlife med min kusin Linda! Wiiwi! Eller nrj in the park med Nike och Petra om det räknas som en konsert?

Första mobilen: 3510 med solrosor på skalet! Snyggaste mobilen i världen tyckte jag då!

Första discot: Måste vara iogt discona i gunsta när jag gick i lågstadiet om inte så var det en hel del discon på mellanstadiet. Våran klass hade 4,5,6 C hade också en hel del discon för att samla ihop pengar till klasskassan.

Första idolerna: Jag har alltid varit besatt av Fredrik Ljunberg. När jag var mindre hade jag en held vägg fylld med affischer och intervjuer med honom. Annars så var Spice girls, out landisch och markolio stora favoriter.

Första tv-programmet: Skilda världar och nya tider. Säg mig, vem kollade inte på det?!


Och förresten, jag utmanar ALLA som orkat läsa ända ner hit!


Torsdag!

Fick två kommentarer av Jessica och Sara  på förra inlägget om Zackes tjuriga humör. Båda skrev att det kanske är tänderna som ligger bakom hans otålighet och det har jag funderat på länge. Han dreglar mer än vanligt, verkar vara irreterad i munnen och sover dåligare än vad han brukar på nätterna. Så visst kan det vara det! Dock tror jag inte att det ligger bakom hans trots mot att äta, utan det är nog bara nånting han har fått för sig. Som alla vet har jag slutat att amma honom så det är flaskan som gäller, men så fort han får syn på flaskan total vägrar han att öppna munnen och det är bara mot den flaskan! När jag ger honom vatten eller välling ur en annan flaska är det inga problem alls! Han är rolig han min lilla bebis! Idag har det visserligen gått bättre med maten och sövningen men hans humör när han är vaken är detsamma! Men eftersom han är glad jämnt annars och näst in till världens lugnaste bebis för övrigt kan jag inte mer än att tåla dom här dagarna som varit och troligtvis kommer att vara. Imorgon åker vi iallefall till pappsi Ahmed och då ska han få underhålla honom!


Dagens pics!

Sötungen i bodyn han fick från sin morbror!





Försökte lära Ville att göra peace tecknet (paarty pooose), det gick sådär! 

 

Min diamant!

Zacke testar alla gränser och trotsar allting som går att trotsa.
Han vill inte äta fast han är hungrig, han vill inte sova fast han är trött, vill inte hoppa i hoppgungan, vill inte ligga på mage, inte ligga på rygg, inte sitta i knät, inte hoppa i knät, han vill ingenting! En riktig argbigga har det blivit av Zacke denna vecka. Han vet vad han vill och får han det inte så blir det världens suraste miner!

Bara på dom här dagarna har han tagit ett bamse kliv i utvecklingen! Det märks hur han kollar, hur han rör sig, hur han har börjat forma ord och så mycket mer att han har hoppat upp ett steg i utvecklingen. Kul att se! Mindre kul är det att han är så himla otålig och vill mer än han kan, men han är söt min diamant! Världens sötaste!


H&M.

Som jag nämnt tidigare så ska det strax möbleras om och donas här hemma och för att få det exakt som jag vill kommer en hel del saker behövas inhandlas. Bl.a ett tvbord, en ny matta, överkast till säng och soffa, påslakanset, kuddar och mycket mera. På HM hittade jag dessa godbitar som mer än gärna skulle få pryda min soffa.



Super snygga allihopa, dom 3 första och dom 3 sista är mina favoriter.
Skulle kunna klicka hem då nu på en gång! Men måste först kika in på Åhléns, Indiska och IKEA innan jag bestämmer mig.

Juuust loove!

Äntligen har min bästaste Pepps tagit sitt förnuft till fånga och skaffat blogg!
Ni hittar henne här!




Godnatt!

Godnatt!


Tisdagkväll.

God kväll på er gott folk! Hoppas ni haft en bra dag!

Min dag har varit helt okej faktiskt! Känner mig pigg som en lärka! Lite ont i halsen har jag fortfarande dock men det får jag tåla för denna förkylning gick över fortare än väntat! Så lite halsont är bara småsten!

Snart tänkte jag bädda ner mig i min säng med en STOR kopp thé och andra avenyn på datan.
Bärbar dator is the shit  ♥


Tisdag!

Veckans to do!

Tisdag (idag) : Hemma och mysa med en argbigga vid namn Zackarias. Andra avenyn kl 21.00 och sen sova.
Onsdag: Ingenting planerat. Städa behövs!
Torsdag: Åter igen städa. Ska flyttas om här hemma snart nämnligen.
Fredag: Stan och fika med Petra.
Lördag: Åka till Ahmed.
Söndag: Vara hos Ahmed och sedan hemgång.

Onsdag och torsdag kan det bokas in fler skojiga saker, för städa hela dagen och två dagar i rad dessutom faller inte mig i smaken.

Nu kaffe!



Tisdag!

Jag väntar fortfarande på dopbilderna. Ikväll ska dom skickas över! Håll utkik! :-)


Godnatt!

Jag hade hoppats på en pigg och positiv dag idag men det vart raka motsatsen. Astrött och supernegativ! Inte min dag idag helt enkelt. Ny dag imorgon, nya krafter.. Förhoppningsvis!

Bestämde ju förra veckan att ta tag i mina dagar bättre och att sluta skjuta upp saker! Jag måste faktiskt få säga att det gick riktigt bra, det ända jag inte kom iväg på var föräldrar utb. i torsdags och då hade jag mycket bra anledningar! Hade faktiskt hemskt gärna gått! Såg fram emot det, att få träffa massa söta bebisar och stolta föräldrar! Nåja.. Nästa gång får det bli! Till saken, den här veckans planeringar är = 0. Har inte bokat in nånting, så om nån har tråkigt? Räkna med mig och Zacke! På fredag eller lördag (inte riktigt bestämt än) åker vi visserligen till pappsi Ahmed men alla dagar fram tills dess är vi bara hemma och tråkar så ring ring ring om ni har samma bekymmer.

Nej nu ska jag somna in brevid min diamant Zackarias. (Har slagit ihop hans spjälsäng med min säng, fiffigt va?)

Den här pyamasen kommer jag klicka hem nästa gång det blir shopping från H&M
129 kr kostar den. Jätte söt! Ser verkligen mysigpysig ut!




Najtinajt...

Babyshop!

Nappar och napphållare från Babyshop.

Skulle verkligen vilja klicka hem några av dom här napparna och napphållarna. Leopard napphållaren beställde jag till Zacke förut och den har blivit en stor favorit, dels för att den passar ALLA nappar och för att den är smidig att ha både i vagnen och i bilbarnstolen.

Bilderna är klickbara.




Det här var den ända bilden jag hittade med Zacke och leopard napphållaren.


Forever21.

Ju mer jag kollar desto sugnare blir jag på att beställa från Forever21.
Har absolut inte råd den här månaden, men nästa kanske?

Bilderna är klickbara.






Hittade mycket mycket mycket mer än såhär men det här är favoriterna.

Söndagkväll.

Istället för att kolla runt bland webshoppar som jag gör dagligen tänkte jag ägna min "egen-tid" åt att fixa med Zackes fotoalbum som han fick i dop present. Han fick ju två stycken, ett av Nike & Malin och ett av Camilla. Tänkte att ett album får bestå av Zackes första halvår och det andra får bestå av hans "andra halvår" eller vad man ska säga (fast det får jag ju trixa med sen såklart).

Fick ju även "min första bok" av Lotta. Tänkte skriva lite i den också, (om jag hinner innan Zacke vaknar vill säga). Har redan två böcker "mitt första år" och min "första bok" fast alla 3 är olika och jätte fina så jag kommer definitivt använda alla 3.

Nej nu ska här fixas & trixas.

Jag och min mysbebis imorse. Visst ser jag lite hängig ut? Trött om inte annat.. Börjar känna mig lite piggare nu faktiskt, hoppas på en frisk och pigg dag imorgon! Visst håller ni tummarna för mig?



Godnatt på er!

Hur kunde jag glömma!

KOM PRECIS PÅ ATT DET ÄR BECK!!!! Hur kunde jag missa?!! Har visserligen sett den här filmen också men den tåls att se igen! Fram tills 22-nyheterna är det jag & Gunvald! Bye for now.


Sövningsdags!

Nu ska det matas,bytas,tvättas och förhoppningvis sövas! Sen blir det lite egentid för mig själv, tänkte kolla runt lite efter vårkläder till både mig och min bebis. Jag vill ha t-shirtar till Zacke. Massor med t-shirtar med coola tryck på! Men mer om det sen!


Födelsedagsfirande och en trött trött trött Zacke!

Nu har vi precis kommit hem från födelsedagsfirandet hos sötaste Gustav!
Var jätte mysigt och Zacke tycker ju det är så kul med allt folk!
Hans gudmor & moster Malin är ju hans favorit :-)

Zacke vart lite trött och kinkig mot slutet bara. Han fick vara uppe lite längre än vad han brukar men det fanns ju så mycket roligt att kolla på och framför allt så roligt folk! Tänkte också att det är både bekvämare och lugnare att låta honom somna i bilen på väg hem än att låta honom somna där och en halvtimme/timme efter på med kläder för att åka och han brukar alltid vilja ha välling direkt när han vaknar så bara det hade blivit kallabalik. Själva tanken från början var att han skulle somna på vägen till Gustav men nixpix det ville han icke, så lilla rackaren fick vara vaken i 4 timmar. Han brukar vara vaken två och en halv timme för att sedan sova ca 45 min. Så som sagt, det vart lite kinkigt men han var ändå glad och snäll tills han märkte att han skulle hamna i bilbarnstolen! Nu ligger iallefall världens tröttaste kille och sover som en stock!

Har haft en riktig mysig dag och snart blir det middag, tex mex gryta! Kan denna söndag bli bättre? Nä! :-)

Sötaste Erica och Zacke sitter hos Malin!



 


Söndag!

Här tränas det!


Trött!

Konstigt hur mycket ett dop kan ta på ens krafter egentligen, trots att jag hade hur mycket hjälp som helst både innan och efter dopet igår känner jag mig jätte sliten idag. Kan ijoförsej bero lite på min nedrans förkylning och att Zacke inte sov så värst bra inatt. Sliten är jag vilket fall och ont i halsen har jag också. As always.. Börjar bli trött på mina ständiga förkylningar.. Ge mig sommar!

Idag blir det födelsedagsfirande hos mitt syskonbarn Gustav som fyllde hela 13 år förra helgen! 13 år!!? Lilla Gurra burra har blivit tonåring! :-) 

Sara sis, om du ser det här ta med gåstolen!!



Åh, här var Zackisen liten! Som ni ser på bilden togs den i december. Då var lillen bara 3 månader. Om drygt en vecka blir han ett halvår! Min lilla minibebis!

Söndag.

God morgon!


Några bilder tills vidare..

Hittade några dopkort som Sandra hade lagt in på facebook!
Ni får nöja er med dom här tills Emma och mamma skickat över sina! :-)



Zacke och gudmor Emma!
Visst är klänningen fin!! Min syster Malin har gjort den! Zacke var så söt och hon borde verkligen göra sånna där till försäljning! Haha klänningen alltså.. ;-)


Tack för alla fina presenter!

... Och då var dopet avklarat! En jätte fin dag med fint folk och super fina presenter! Zacke höll sig lugn hela tiden, var jätte snäll och glad under själva dopet och jätte snäll glad och gó under fikat. Min lilla prins!

Både mamma och Emma tog kort under dopet, dom måste bara skicka över dom. Senast imorgon hittar ni dom här!



 

Presenterna tog jag kort på med min egna kamera!

Zacke sitter och leker med sin nya badbok han fick ifrån moster Julia.
Tack Julis!




En jätte fin jacka från morbor Micke, Madde och lillKevin.
Tack tack tack!




Supersuper söt klädhängare från min faster och kusiner.
Tack Lotta, Todde, Olivia, Filippa, Victor och Lilla Charlie.




En spargris från min mammas faster.
Tack Britt!




Camilla, Malin och Nike råkade köpa likadana presenter. Men det gör absolut ingenting! Jag sätter in olika kort på Zacke på framsidan så kommer det bli två olika fotoalbum! Gillade dom jätte mycket!
Tack tjejer!




Den första boken från Lotta & Arne!
Den var verkligen jätte fin och det finns gott om plats för foton!
Tack!!




Ett jätte fin lyckopeng ingraverad med Zackes namn och födelsedatum och en jätte fin påse med Zackes namn på som hon har virkat alldeles själv!
 Från Zackes moster och gudmor Malin!
Dom är så fina! Tack bästa du!! ♥





En till lyckopeng fast i guld! Ingraverad med Zackes namn och födelsedatum!
Från gudmor Petra och Micke! Tusen tack tulisar! ♥
Zacke kommer att bli såååå snygg!!



Puttes äventyrs - servis.
Tack Janne och Ingrid!
Behövs till mitt lilla matvrak!




En jätte fin månades ängel från Linnéa och Sandra.
Ska stå över Zackes säng.. Så fin så fin! Tack flicks!



Tomtebobarnen - servis från mormor och morfar!
Jag som alltid tyckt om tomtebobarnen! Åh så fint det kommer bli vid matbordet!
Tack mormor och morfar!! ♥  /Olle!



En jätte fin och framför allt cool body från moster Sara, Simon och kusin Tuva!
Guld guld guld, Zacke kommer bli så tuff! Tusen tack! Tack tack tack!



En jätte fin tavla från gudmor och moster Emma!
Hon har gjort den alldeles själv! Duktiga du sis! :-*
Man blir något stolt och glad när man ser sånt här. Jag valde verkligen rätt gudmor! Tack slemmis!




Och sist men inte minst så fick han en tavla från min moster Anna.
En tavla  som hon ska sy! Fick en liten bild på hur den skulle se ut men det gick inte att ta en bild på den. Hur söt som helst var den iallefall! Tack!!!!



Alla presenter var så fina! Både jag och Zacke är jätte tacksamma för denna dag! Tack till alla som kom!


Godnatt.

Imorgon döps min älskade Zackarias!
Är jätte jätte nervös samtidigt som jag ser fram emot det som sjutton!

Nu blir det sängen för oss. Ska upp tidigt och fixa alla saker. Välling,blöjor,extrakläder och alla saker till mig själv. Platta håret och lägga en make up ska också hinnas. Blir till att gå upp med tuppen för min del. Önska mig lycka till så hörs vi av efter dopet och jag garanterar mycket kort! Hej så länge!



 


Forever21.

Jag skulle ha gjort en beställning från Forever21 tillsammans med sistrarna Sara och Emma. Men det verkar inte bli av? Vet ijoförsej inte om jag har råd egentligen, men det skulle vara kul! Hittade massa godbitar därifrån, här har ni två.




Visste ni förresten att Forever21 ska öppna sina butiker i Sverige? :-)

Fredag!

Usch jag mår verkligen hemskt dåligt! Var länge sen jag mådde som jag gör just nu. Kan inte äta och knappt dricka. Hur ska detta gå imorgon? Förhoppningsvis håller alvedonen mig vid liv som dom har gjort hitills. 

Zacke sov inatt mellan klockan 21.45 - 04.45, är inte det hur fantastiskt som helst?
Snacka om att jag behövde dom där timmarna.



Trött, ont i halsen, paket att hämta ut och GODNATT!

Jag är ap-trött och inte nog med det har jag fått en förkylning på halsen.. Och enbart halsen! Har så ont att jag knappt kan dricka ett glas vatten och alvedonen fastnar på vägen ner. Gör mig frisk tills på lördag! Och för guds skull låt Zacke vara frisk! Han har klarat sig så bra utan förkylningar och diverse sjukdomar, låt det hålla i ett tag till. Tack!

Mitt humör ligger dock på topp ändå, har fått sms från både H&M och Lindex. Dags för paket att hämtas ut! Åh, I cant wait!

By the way, allting är klart för dopet!

Nu ska jag försöka milda halsen med lite thé och honung! Godnatt gott folk!


Nu har prästen varit här!

Ja, då har äntligen prästen varit här! En snäll gubbe och Zacke tyckte han var sååå kul! Allting vart precis som jag tänkt mig och Zacke får sitt eget dop. Var lite nervös över att jag skulle behöva dela dop med någon annan, inte för att det gör nånting egentligen men ville bara att han skulle döpas själv och så blir det! :-)

Allting ska börja med att Julia sjunger "vi sätter oss i ringen.." sen rullar dopet på som vanligt med psalmerna "tryggare kan ingen vara"  och "fader vår som är i himmlen". Gudmor Malin och gudmor Petra ska läsa två jätte fina dikter och gudmor Emma tänder ljuset och häller upp vattnet.. Nu vet du det Emma :-)

Och till det som gör mig mest nervös.. Jag ska läsa tackbönen, det ska vara en av föräldrarna som läser den och det blidde jag. Ska läsa in den i mitt huvud så jag kan den och sen så ska det nog inte vara några problem, måste bara skaka av mig scenskräcken!

Nu vaknade Zacke! Ciao!

Torsdag.


Godnatt!

Lite trött blir man faktiskt av att kolla på den här diamanten.
Han sover så fridfullt.. Skulle kunna sitta och kolla på honom hela natten! Man får inte nog!



Godnatt

Låt mig bara sova!

Gash! Jag kan inte sova.. Jag ligger bara och vrider och vänder på mig! Till sist gav jag upp hoppet och nu sitter jag här och försöker göra mig själv trött framför datan.. Jag hoppas bara att jag får sova minst en timme innan Zacke vaknar igen, fast det är nog för mycket begärt eftersom han redan sovit en timme och han brukar vanligtvis vakna varannan timme, men ska inte klaga över det för han är väldigt lätt att söva om så det är ingen match..

Kanske lite varmt gott thé kan få mig avslappnad och sova? Jag förstår inte varför jag inte kan sova? Har varit såhär i flera nätter nu. Jag är ju trött!! Jag är astrött! Men när jag väl lägger mig ner så kan jag inte sova. Bävar för dagen imorgon om jag inte kan sova inatt.. Fy.. Nej thé var det..

Sötaste minibebis!




Godnatt.. Wish me luck..


Onsdag.

Idag var som sagt min "städ-dag" = noll data. 0 data. Zero computer.

Jag lyckades ganska bra må jag säga! Ingen data på hela dagen, gjorde ett litet undantag när jag skulle kolla Grip's söta bebis på webbisar bara! Tusen grattis! :-*

Och så var det städningen.. Inte riktigt lika lyckat! Hade tänkt att bli helt klar idag men jag kom inte ens i närheten. Röjde visserligen hela Zackes byrå, tog bort det som var för litet och det som var för stort! Han har så mycket kläder den rackarn! En sprängfylld byrå + ärvda saker i garderoben (som jag inte ens haft tid till att kolla på ordentligt). Så nu är det snyggt och prydligt i hans stoooora byrå! Det är jag nöjd med! Tummen upp för det och lite städning kvarstår tills imorgon!

Föräldrar utb imorgon är jag tyvärr tvungen att skjuta upp! meeen!!!.. Med bra anledningar! Passar Villeplutt på förmiddagen och fortfarande så har jag jätte mycket att städa och jätte mycket att planera! Prästen kommer även hit vid 15.00 tiden och ska ha en liten genomgång inför dopet. Skönt att han ringde, jag började bli tok nervös! Allting måste ju planeras! Hade helst velat bestämma sånger,psalmer,dikter och fadderullan för två veckor sen. Visst, det hade jag kunnat gjort! Men då hade jag velat träffa prästen direkt efteråt. Åtminstone några dagar efteråt så jag vet hur han vill lägga upp allt och vad man bör läsa osv. Nu träffas vi 2 dagar innan dopet? Och det gör mig nervösare än nervösast! + att jag inte vet om jag ska dela dop med någon annan. När jag ringde och beställde tiden så sa jag att jag vill ha en ensam tid till Zacke (därför jag fick tid på en lördag). Hon sa att dom skulle göra vad dom kunde men det är många barn som döps nu så hon kan inte lova någonting. Så om jag nu mot all förmodan ska döpa Zacke tillsammans med ett annat barn vore det väll bra om jag fick veta deras önskemål? Eller? Aahja, jag får reda på det imorgon och förhoppningsvis blir det bra. Bättre än bra ska det bli!

Nu ska jag lägga Zacke i sin säng och sedan ska jag själv slumra in.
Ni hör mer av mig imorgon! Ska lägga in bilderna då också, proomisioo!

Godnatt!

När Zacke somnade för ett tag sedan satt jag och funderade lite. Till en början var det mest lätta tankar men som ganska snabbt förvandlades till stora och besvärliga tankar. Det stora och besvärliga är att tiden går för fort och att jag inte hinner med, varje dygn går på en sekund och jag vet inte hur jag ska ta vara på dagen? Allting följer samma bana från att jag går upp på morgonen tills jag säger godnatt för kvällen, jag sover rent ut sagt as dåligt och sen börjar allting om igen. Ska det vara så?

Jag har börjat skjuta upp alla saker jag planerar att göra, allt ifrån att träffa mina kompisar till att städa. Vet inte riktigt anledningen till det, tror det handlar om all planering som måste göras för att åka iväg några timmar. När man får ett barn blir det sån omställning, det är nog bara dom som har fått barn själva som förstår mig! Förut kunde man bestämma en fika med någon och nästa sekund sitta på bussen in till stan. Nu är det annorlunda och det stressar mig. Folk stressar mig!.. What ever.. Det jag skulle komma fram till VAR att jag ska börja röra på mig, jag ska inte låsa in mig.. Jag ska ut och träffa kompisar, fika, gå på stan och ha filmkvällar. Meeen, jag behöver också mitt lugn! Att få ta det lungt någon dag utan att behöva höra av mig till nån, att få koppla av utan att tänka på - Shit jag skulle ringa den! Och  - Oj nej jag glömde svara på det sms:et!

Summan av kardemumman: Som jag egentligen skulle skrivit från början men pg.a tråkighet tog det dig ända ner hit.

Jag ska börja planera, jag ska lista upp alla veckodagar och planera in nånting för varje dag. Det jag listar upp får inte tas bort eller skjutas upp, däremot får saker läggas till! Tänkte ge detta ett försök och se hur länge det håller.. Vad tror ni?

Eftersom det är tisdag idag får jag börja denna vecka med onsdag och jag kör fram till söndag.

Onsdag: Städ och planering-inför-dopet dag = Ingen data förens jag är klar.
Torsdag: Föraldrar utb på förmiddagen, eftermiddagen blir det den sista planeringen inför dopet.
Fredag: Baka tårtor med Malin, duka i församlingshemmet och tidigt i säng.
Lördag: Upp tidigt och finslipa det sista inför dopet. Dop 11.30 och fika efter. Städning. Kanske åka till Ahmed, beror helt och hållet på hur trötta jag och Zacke är efter dopet.
Söndag: Gratta mitt syskonbarn Gustav som fyllde 13 år förra helgen!

Någon av dom här dagarna ska även prästen ringa och komma över för att planera dopet. Dikter, sånger, psalmer osv osv.

Nu ska jag sova! Godnatt!


Nervös bara!

Förra inlägget gav mig ett gott skratt! Ja, jag är stressad men jag vet att allting kommer att fixa sig! Jag har ändå planerat en hel del och handlingslistan är klar! Men det känns bara som om det inte räcker? Som om nåt fattas.. Har en marddröm om att jag kommer stå där på lördag och glömt nåt som verkligen är viktigt! Visserligen vet jag till 100% att allting som jag behöver står på handlingslistan.. Det är nog bara min nervositet som talar just nu! 

♥ Prästen ska ringa!
♥ Handlingslistan klar!
♥ Dopklänning klar! Hans moster och hans blivande gudmor Malin har gjort den! Virkad och super fin!
♥ Gudmödrar - Syster Malin, syster Emma och Petra.
♥ Mörkblått sidenband - Emma ska köpa det i veckan.
♥ Dikter till gudmödrarna klart! På tal om det så har Emma skrivit en egen dikt till Zacke! Åh så fin!
♥ Mina kläder + skor, klart!
♥ Julia ska sjunga! - Vi sätter oss i ringen!
♥ Tårtan bakas och dukningen sker på fredag!
♥ Kaffet kokas på lördag..Och vi står i kyrkan 11.30! Wiiish me luck med en glad Zacke!

Frågetecken

Dopet är i full planering! Jag är superstressad trots att jag har så mycket hjälp (finns inga ord för hur tacksam jag är). Så mycket man inte räknat med som ska fixas och köpas! Sånger, dikter, tårta till hur många? Kakpaket, hur mycket får det plats i sånna? Vilka dricker kaffe? Och vilka inte och vad vill dom ha? Te? Saft? Läsk? Vad kostar en strösselburk? Eller två förresten? Hmmmm...

Nej jag har ingen motivation till att blogga.. För mycket rör sig i mitt huvud!

Mys att Emma var här..

Godnatt!

Nu ligger Zacke i vagnen helt utslagen. Inte så konstigt som han har härjat dom senaste timmarna! Ibland undrar jag var han får all energi ifrån!?

Min lillebror och Zackes morbror Tim har tagit på sig rollen att lära Zackisen att gå! Ojoj vad han springer när man håller i honom.. Hmm kan bli jobbigt i längden.. För mig alltså! För det brukar vara så, när dom väl kommit på nånting nytt är det det ända som funkar. Jaja, det var Tim som började med det och det är han som kommer få fortsätta. Som man bäddar får man ligga. Fick förresten låna mammas kamera så BRA kort kommer upp imorgon när lilla rackaren springer fram och tillbaka!

Nu ska jag ta mig lite fika sen blir det sängen! Upp tidigt imorgon igen och passa Villesnutt.

Skit också..

Åh jag blir tokig! Min kamera tar så kassa bilder! OCH jag vet inte varför!? Det är nu på senaste den har börjat krångla, bilderna blir suddiga och gråa.. Får stå och knäppa i 100 år för att få ett någorlunda bra kort! Jag köpte den i somras så jag tycker den borde hålla! Blir så irreterad! Helvete helvete helvete! Har varken råd eller lust att köpa en ny....

Köp inte canon PowerShot A580!!!!!!


Måndag.

Såhär ser det ut hemma hos oss just nu!


Måndag.

Hej! Dagen började tidigt med barnpassning åt Ville. Känns så typiskt att man måste gå upp när Zacke sover som bäst. Han sover non stop mellan 5 och 9. Men men, tur att min lillebror (som för övrigt är sötast i världen) gör det värt.

Och det var väll dagens.. Har inte hänt nånting speciellt, håller på och planerar lite inför Zackes dop som är på lördag. Stressigt värre. Dagarna bara rullar förbi, känns som det var igår jag ringde och bokade tiden?.. Som tur är har jag super snälla syskon som hjälper till! Julia erbjöd sig att hjälpa till med dukningen på fredagkväll, bigsis Malin skulle hjälpa till med tårtorna, Bigsis Emma erbjöd sig också att hjälpa till och världens bästa mamma har bakat alla bullar! Sen är det nog bara handligen kvar och det hjälper pappsen till med! Tack tack tack! ♥




Godnatt!

Nu ska jag lägga mig i sängen och sooooova! Mycket efterlängtat... Snälla rara Zacke sov bra inatt!


Beck!

Ikväll är det Beck! Again! :-D Har visserligen sett den filmen som går idag men det är den bästa filmen jag sett hitills så den är helt klart värd att se igen!



Tröttis tröttis tröttis & sliten sliten sliten!

Han växer så det knakar!

Nu är vi hemma igen. Har haft en jätte bra och mysig helg! Fler sånna!

Zacke växer verkligen jätte snabbt, det kan röra sig om nån dag så har han lärt sig något nytt! Skrev ju förut att han vände på sig men det var nog bara slumpen.. Som en reflex.. Men nu minsann, nu kan han! Så fort jag lägger ner honom på golvet vänder han sig till mage och tvärtom! Han flyttar sig flera meter, kors och tvärs när man lägger ner honom på golvet! Hur kul som helst! Han accpetrar att ligga på magen också, förut har han verkat lite skeptiskt mot det. Men nu så..
 
Imorse hos Ahmed satt jag med lillen i soffan. Han satt mellan mina ben och helt plötsligt känns det som om han sitter själv? Och det gjorde han! Tokstollen! Flyttade på mig lite snyggt för att få ett kort.. & jag lyckades! Såhär satt han i ungefär 5 min innan det vart lite vingligt.


Lilla minibebis! ♥



Adam Tensta på People!

Trots försenade bussar, taxi bilar som inte kom, biljetter som gick ut och för frysna tår vart kvällen rätt lyckad iallefall!




Dom här korten nedan kommer jag kunna skryta om i evigheter ;-)



Ahhhh ♥

Heja heja morfar!

Zacke har tillbringat dagen framför tv:n och hejat på sin morfar som åkte vasaloppet! heja heja heja!




RSS 2.0