H&M

Jag kollade in på min syster blogg www.Metrobloggen.se/sarasliv och såg att att hon skrivit att det kommit in höstkläder på H&Ms hemsida, dock hittade jag inte så mycket, hittade inte ens koftorna som hon sett så antar att jag inte alls fattar hur man gör och hur man kollar?


 

Här är iallefall det jag hittade som jag tyckte om

Två koftor

Ungefär en sån här jacka vill jag ha i höst

En skjorta, inte så mycket till hösten men jag gillar den.

Och till den lille



Torsdag

Vilket väder det har varit idag, från klarblå himmel till världens åska och regn! Hann sola lite innan vädret ändrade sig. Satt med en keps över ansiktet eftersom det är där jag bränt mig som mest och faktiskt redan börjat flagna.. På övriga kroppen har brännan lagt sig och jag ser normal ut igen =) såg ut som en överkokt kräfta ett tag. Men nu är det bra och den bruna färgen har tagit över.

Förutom sol så har jag jobbat och slitit idag med men imorgon sjukänmälde jag mig. Mår så piss och det känns som att det aldrig kommer gå över om jag forstätter såhär. Behöver verkligen en dag att bara vila ut på. Synd men sant. Mest av allt är det nog ryggen som behöver vila. Har tagit den här graviditeten som en klackspark så antar att jag får tåla lite ryggont. Sömnproblem har jag däremot inga problem alls med längre, sover hur bra som helst!! Vet inte hur länge sen det var sist jag gjorde det och kommer upp på morgonen gör jag med! Vaknar och är pigg innan väckarklockan ens ringer, de ni ;-) Det måste ju iallefall tyda på att jag för övrigt är utvilad.

Ikväll blir det film, chips & dip =) Hide and seek går på 6an, och tro det eller ej så har jag aldrig riktigt sett den filmen rakt igenom. En gång såg jag början fram till mitten ungefär och andra gången såg jag mitten och slutet, så tänkte att det skulle vara kul att se hela filmen på samma gång! Så det är kvällens planer iallefall.



Här har ni mitt ända graviditets begär!


GRATTIS!

Idag fyller mammsen år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!
Med andra ord, det blir fullt hus senare hehe =)

Åh vad jag vill!!

Efter jag varit hos barnmorskan tog jag en tripp förbi stan för att köpa present till mamma, och oj vad sugen jag vart på att shoppa!! Fanns så mycket fina kläder!! Det blir nog shopping iallefall innan lillen föds, för nu har jag pinat mig länge nog med att inte köpa ett ända klädesplagg! Kommer ju självklart inte köpa mammakläder, utan kläder som jag kan ha efter han föds. Jag vill bara köpa nu nu nu nu!

Nästa vecka =) Lääängtar!


Idag var jag hos barnmorskan igen.

Ytterligare en fin dag =) Mår dock inte lika bra idag, har blivit jätte förkyld! Huvudet dunkar och ögonen svider.Och på det så har jag också fått världens ryggont, kan knappt böja mig ner eller gå i trappor. Känns som om allting poppar upp samtidigt, det hade räckt med en sak. Antingen förkyld eller ont i ryggen men nejnej. Så typiskt! Vill ju verkligen jobba så mycket jag kan! Än så länge får jag väll försöka peppa mig själv till att jobba iallefall, men om det blir värre så vet jag icke.

Hur som helst slut med klagandet, idag var jag hos barnmorskan och allting var bra. Hjärtljuden låg på 139 och magen mätte hon till 29. Huvudet ligger neråt och är ruckbart. Blodsocker och blodtryck var precis som det skulle. Allt var bra helt enkelt =) Nu dröjer det två veckor innan jag ska dit igen. Om jag fick bestämma skulle jag vilja gå dit varje vecka! Hihi. Tycker det är så mysigt att gå dit, dom är så snälla där och det är så härligt att lyssna på hjärtljud och få se hur han växer.

Tisdag.

Kom precis hem från en dag på jobbet, solen skiner & jag mår bra =) Åkte ju in lite tidigare idag för att träffa en tjej som skulle visa hur allting skulle gå till dom lördagar jag jobbar fram över. Lätt som en plätt, inga svårigheter alls. Har ett pass på 3 timmar, mellan 08.00-11.00 så det blir no problem! Jobbigaste är väll  att mina bussar knappt går när det är sommar!  Som jag sa börjar jag ju 08.00 och ända bussen innan det går kl 06.00. Får be pappsen skjutsa helt enkelt.

Nej nu ska jag gå ut och sätta mig i det fina vädret, dock inte i solen eftersom det fortfarande svider på kroppen min och rädslan av att allting ska flagna bort är stooor! Så jag håller mig till skuggan några dagar till. Eller aa, skuggan och poolen =)

Kram!

Bebisen

Idag är jag i v.34 (33+1) Och på onsdag blir det barnmorskan, mäta magen & lyssna på hjärtljud!
Nu känner jag förresten av hans hicka varje dag, sån söt känsla! :)


Ta mig ett dopp kanske.

Nu bränner inte solen lika mycket längre så jag funderar på att gå ut och ta migg ett dopp för att svalka ner mig, känns som hela min kropp brinner! Har smörjt in mig 140 gånger men det verkar inte hjälpa alls, attans attans!

Imorgon blir det jobb igen, ska börja jobba lördagar också fast då på ett annat ställe så imorgon åker jag in vid halv 8 och möter upp en tjej som  ska visa hur det ska gå till. Roligt med lite varierande jobb, men kanske inte lika roligt att jobba lördagar?  Det betyder också att jag bara kommer att vara ledig på söndagar några veckor framåt. Men vad gör man inte för lite extra pengar, shoppa loss kommer jag kunna göra sen iallefall och det är jag värd. Längtar faktiskt lite till hösten så jag kan få beställa mina H&M koftor och allt annat tjusigt som tillhör hösten. Vart ju inte mycket shopping av sommarkläder iår så jag satsar fullt på hösten! Hehe!

Petra var förresten här på en fika idag! Long time Noooo see, så det var väligt trevligt =)

Nä nog med bloggande, höres!


Måndag.

Efter jobbet i fredags åkte jag hem till Ahmed, måste varit den varmaste dagen i hela mitt liv! Och vad är det med bussar och ingen AC? Trodde jag skulle dö på bussen dit! Nej nästa gång det är så varmt, blir det ingen buss fär min del då blir det en promenad.

Lördags åkte jag hem rätt tidigt på dagen, så hann med en hel dag i poolen. Var ju lika varmt då, så poolen var hela lördags sysselsättningen. Poolen har btw 23 grader nu =) Så nu badas det på!

Söndags vart det åland!!!! Oj vad skönt det var, låg på klipporna och sola hela dagen! På båten hem vart det smörgåsbord, mums mums! Nu behöver jag inte äta på två veckor! Både jag och lillen har nog fått i oss allt vad vi behöver för en lång tid framöver! He he! Hur som helst, hade en riktig höjdar dag! Känns dock inte lika bra nu när brännan svider som den aldrig gjort förut. Låg i Poolen en stund när jag kom hem från jobbet idag och det gick inte alls, tror jag får ta det lungt med solandet några dagar tills den värsta brännan lagt sig, sen när det bara börja om på nytt! För vad jag har hört ska den här värmen hålla i sig! =)
Varför jag inte skrivit förresten är för att nån jubel idiot har haft sönder datan, IGEN! Så nu får jag låna mammas när jag ska blogga.

See you later!

Åland? Ja tack =)

Ännu en dag i solen och idag doppade jag faktiskt hela mig i poolen! Första gången för iår jag badar. Kan inte påstå att det var vidare skönt, men kände mig lite tvungen eftersom alla andra har badat. Nu är det 21 grader i poolen, värmaren som pappa köpte funkade inte men han får en ny imorgon så det blir fördmodligen mer bad framöver. =)

Oj vad glad jag är att det är fint väder igen!! Sol och bad all day loong! På söndag drar vi kanske till & med till åland, steker och badar på klipporna, tar tidiga färjan dit och sena hem. En hel dag på åland vill säga. Jag hoppas verkligen vi åker på söndag! Ett favorit ställe på sommarn är ålands klippor! Jag vill ha färg färg färg!

Nej nu ska jag gå och ta en efter maten nap, vart pizza här hemma så är tokmätt och toktrött. Hörs senare! Ciao!

Onsdagskväll

Nu har solen skinit klart för idag och jag har börjat trappa ner inför morgondagen, ska strax fixa det sista så jag bara kan hoppa ner i sängen sen och sova. Eftersom jag har sånna problem med sömnen just nu leder det till att jag blir väldigt trött på jobbet, så på bussen imorse satt jag och funderade på vad som kunde göra mig lite piggare (kaffe är ju uteslutet), då kom jag på dextrosol! Käkade det jämnt innan matcher förut när man var trött och seg och det funkade skitbra, så jag knallade in på pressbyrån och köpte ett paket som jag sedan knaprade på hela dagen och visst funkade det! Hur bra som helst, kände mig inte trött alls! Tips tips! =)

För övrigt så har jag inte så mycket att skriva, har inte hänt nåt speciellt idag förutom sol & bad. Ahmed tittade förbi en stund också. Men mer än så har inte hänt och det är så skönt! Jag har verkligen upptäckt hur skönt det är att bara slappa! Så länge man gör det på rätt sätt måste det vara det bästa som finns! Tex ligga i poolen och flyta runt på en stor badring och känna hur solen steker på hela kroppen eller att ligga i soffan och läsa en bra tidning. Helst klädtidning, bara ligga och drömma sig bort i alla fina kläder och vad som det skulle matcha med. För mig är det helt underbart! ;-)

Lite rörigt inlägg men hade lust att skriva av mig lite, nu ska jag kolla runt lite på andra bloggar sen blir det sängen. ZzzZZzzzz

Sol sol sol sol.

Bad & sol hela dagen igenom, lovely lovley! Eftersom jag slutar så tidigt på dagarna är jag hemma innan 14.00, perfekt! Tjänar pengarna på förmiddagen och steker fläsket på eftermiddagen! Bättre arbetstider kunde jag inte fått! =)

Vaknade dessutom på helt rätt sida imorse, solen sken in genom fönstret och jag hade inga svårigheter alls att ta mig ur sängen! Solen gör verkligen hela min dag! Och bara för att jag kände mig så glad och pigg tog jag mig en runda förbi stan innan bussen gick hem, har ju lovat mig själv att inte köpa några kläder så lyxade till med ett nagellack och lite hårgrejer istället. Nagellacket har jag redan smetat på, mycket nöjd måste jag säga! En svag rosa brun färg.

Nej nu ska jag inte fastna vid datan när solen skiner så fint! Soloong!




Sommar sommar sommar!

H&M

Låg precis och kolla i H&Ms höstkatalog, jag hittade jätte mycket som jag vill beställa. Både till mig och den lille! Fast det blir senare mot hösten isånnefall, höst kläder som sagt men om jag har samma smak då kommer det förmodligen beställas hejvilt! Ett tips är iallefall att kolla in höst kollektionen, mycket fina stickade tröjor.

Nej nu ska jag hoppa in i en dusch så jag är freeeesch till jobbet imorgon! Godnatt!

Tisdag,

Igår efter jobbet åkte jag till Ahmed, åkte därifrån till jobbet imorse. Trodde ett tag att jag aldrig skulle komma upp ur sängen för jag har så himla svårt att somna just nu, precis innan jag ska somna ligger jag och irreterar mig på allt! och det vill säga allt! Ligger och tänker på om jag är kissnödig eller inte och är tvungen att springa på toaletten minst två gånger extra för att vara säker.. Har försökt tänka okej men då går jag och lägger mig vid 21.00 så lär jag ju somna lagom till 23.00 men nej nej då kan jag inte somna överhuvetaget för då blir jag hyper pigg, har ju till och med slutat dricka kaffe ju! Antar att det bara är en dålig sida av att vara gravid. Och det spelar ju inte mig nån roll egentligen, för det finns såå mycket postivit så det jämnar ut sig. 

Vecka 33.

Går in i vecka 33 idag förresten! 56 dagar kvar! Sakta men säkert börjar det närma sig! Jag längtar..
Måste även säga att förra  veckan kände jag av bebisens första hicka =)




Bilderna är tagna i Vecka. 31




Badkrukan Mia-Maria

Invigde som sagt poolen idag, det var ju hur varmt som helst ute! Så poolen bara ropade på mig när jag kom hem. Men när det väl var dags och pikinin satt på sin plats vart jag en "bangarmia", det var på toook för kallt! 20 grader var det och om jag ska bada ska det vara minst 25!! Hur som helst, jag doppade mig upp till magen och ängnade tiden åt att dra runt Ville på en slags luftmadrass istället, han är en lika stor badkruka som mig den där ungen så vi går bra ihop.

Imorgon blir det första riktiga dagen på jobbet, jag tror det kommer funka utmärkt och istället för att börja jobba halv 8 börjar jag halv 9, har tagit bort lunchen också så jag får sluta halv 2 =) hur nice som helst! Men eftersom jag behöver all sömn jag kan få just nu så väntar sängen alldeles strax, visserligen fick Linnéa mig på andra tankar när hon skrek att det var nån bra film på TV. Well well, vi får se hur det blir, godnatt säger jag iallefall nu så får jag ta och uppdatera er imorgon. N a t t i  N a t t i !

Varmt varmt

Kom hem från Ahmed för en liten stund sen. Vilken värme det är ute! Tänkte hoppa i poolen en stund och svalka av mig. Hör av mig later.

Usch.

Som vanligt fastnade jag här medans nagellacket torkar. Ska strax knalla ut till bussen för att åka till Ahmed. Känner mig lite sliten, trots att jag var hur trött som helst igår kunde jag inte somna när det väl var dags. Låg och vände och vred på mig hela natten igenom och inte nog med det när jag äntligen lyckats somna vaknar jag upp av världens sendrag i vänster vad! Har aldrig haft sån smärta i hela mitt liv!! Fy så ont det gjorde! Mamma sa att man kan få så i slutet av graviditeten, ber till gud att jag inte får så igen! Usch usch!

Positiva idag är iallefall att solen skiner =) Kanske man kan börja hoppas på en sommar iallefall?

Nej nu måste jag fortsätta med det sista tills bussen går. Vi höres kram!

.

Mitt allt och lite till! =)


.

Om ni som inte använder och skriver blogg i www.blogg.se , vill men inte förstår hur man gör när man ska läsa alla mina inlägg som jag skrivit så trycker ni bara på allmänt under kategorier, så kommer alla inlägg komma fram =)


Fredagskväll.

Och gud vad jag längtar efter att köpa nya kläder, använda mina jeans och alla toppar! Kan det inte bara bli september NU? ;-) Har sagt att innan lillen kommer blir det inga nya kläder för min del, känns väldigt onödigt att kasta pengar på kläder jag bara kommer att kunna ha i 2 månader framåt.. Men som jag längtar! Sitter och kollar in webshoppar så fort jag kommer åt datan. Räknar ner dagarna tills jag kan använda mina älskling's jeans! Om 58 dagar är lillen beräknad att komma <3

Nu ska jag ta en varm skön dusch med insmörjning och hårinpacking, sen kanske det blir en film om jag hittar på nån här hemma. Annars är jag säkert tillbaka här igen eller så blir det sängen. Nåt jag faktiskt verkligen älskar är att gå och lägga mig helt nyduschad och fräsch! Lovely!


Fredagskväll

Petra kom hit på en kaffe och lite prat, tänk så bra humör man kan bli av att bara se henne! Gamla minnen hamnar alltid i våra samtals ämnen, och just alla minnen med henne är dom bästa av alla minnen! Sånna minnen som jag bara behöver tänka på för att bli glad. Tänk så roligt vi haft genom tiderna egentligen, så mycket vi gått igenom tillsammans! 

Nagellack.


Det behövs fyllas på med nagellack här hemma hos mig, dom här färgerna är exakt vad som behövs. Fast ett rött istället för det rosa.


När jag ändå håller på, lägger jag upp den här halvcoola bilden jag hittade. ;-)




Jobb = Trööööött

Jobbet gick jätte bra! Fick först åka med två jätte trevliga tjejer som visade mig hur allting skulle gå till. Det vart dock rätt slitsamt och jag tror aldrig jag varit såhär trött i hela mitt liv! Har då ändå sovit två timmar sen jag kom hem och druckit "litervis" med kaffe, skulle till och med träffat Ahmed nu ikväll men det finns ingen ork till det så jag åker dit tidigt  imorgon istället. Kommer ju bara kunna träffa den där krabaten på helgerna dom här veckorna jobbet håller på, därför kan det bli dåligt med blogginlägg under morgondagen men det tas igen så fort jag är hemma igen vilket lär bli på söndag isånnefall eftersom jag börjar jobba på måndag igen. 
 
Jaja det var det, jobbet gick iallefall hur bra som helst och jag trivdes. Kändes bara som att jag inte vart så mycket "upplärd" eller vad man ska säga, men man kommer väll in i det och det kommer funka bättre och bättre. Ska verkligen försöka hålla mig i form till att jobba dom här veckorna nu! Önska mig lycka till!

Efter jag slutade jobba idag, runt 14.00 gick jag in till min bigsis Emmas jobb och fikade med henne en timme ungefär. Det var mysigt det!

Nu ska jag gå och kolla vart mamma och Ville plutt försvann, tror hon sa nånting när jag låg och sov. Men kommer inte rikitgt ihåg var det var, vaknade bara upp i ett helt tomt hus! Att prata med mig när jag ligger och sover är inge vidare smart.. Hör av mig senare! Bye bye!

Tomorrow is the day*

Nike åkte hem för ett tag sen, vi hade det jätte trevligt. Var lite trött bara men vi får se till att hitta på nånting snart. Inte för att jag kommer ha så mycket tid över eftersom jag börjar jobba imorgon och 5 veckor framåt och eftersom jag känner mig trött och sliten nu efter att bara sitta hemma dag ut och dag in kan man ju börja undra hur det kommer bli efter allt jobb? Men man kanske till och med blir piggare av det? Får en dags rytm igen, det är positivt! Kommer ju att jobba mellan 07.30 - 13.30 så har ju i stort sätt hela dagarna över. Jaja vi får se hur det blir! Har blivit ganska mycket snack om jobbet jag ska börja på men det är bara för att jag är sååå nervös över hur det kommer att gå. Tiden får bevisa det och kan jag inte jobba klart dom fem veckorna så kan jag helt enkelt inte. Inget mer med det.

Nu sitter jag här med melon som min gulliga bigsis Emma hade köpt, så ska gå och vara lite social med henne. Så skriver jag mer sen.. Om jag orkar.. Har tänkt att gå och lägga mig tidigt, måste ta 06.20 bussen imorgon. Men om jag inte skriver mer idag så hör jag garanterat av mig imorgon och berättar hur det gick.

Hejdå kramis

Snart kommer Nike :)

Nu sitter Nike på väg ut med bussen till mig, vi ska dricka massor av te och bara prata av oss! Gud vad jag ser fram emot att få träffa henne och det var 100 år sen hon var här. Petra är ledig idag också, så jag hoppas få tag på henne med så att hon kan titta förbi.

Sorry för mitt dåliga uppdaterande om barnmorskan! Men glömde totalt bort att skriva om det, så slängde bara in ett inlägg precis innan jag skulle gå till bussen igår. Hur som helst, allting var bra. Hade en ny barnmorska den här gången för min som jag brukar ha är på semester, hon kommer tillbaka näst nästa gång jag ska dit så jag får ha den nya nästa gång också. Men det är inget negativt med det, jag tyckte hon var super trevlig och på vissa punkter kändes det som om hon förklara mycket bättre. Hur som helst det jag skulle komma fram till var att jag fick känna på bebisens huvud! Helt otroligt! Han har lagt sig med huvudet neråt. :) Så kan han gärna få fortsätta ligga så jag slipper göra kejsarsnitt. Visst, det skulle vara skönare för sekunden men min syster gjorde det och hon mådde piss efter! Så jag satsar på en vanlig förlossning jag!

Nej nu ska jag gå och fixa tevatten för Nikisen lär vara här vilken sekund som helst.

Bye!

Heat.

Åkte ju till Ahmed igår, vi hade filmkväll. Såg Godfellas (stavas det så?) och Heat. Godfellas hade jag redan sett förut men heat hade jag inte sett och den var hur bra som helst! Robert de niro och Al Pacino i samma film, kan det bli bättre än så? 2 av mina favoriter i samma film!! Stort tips iallefall!



Just det!

Just det allihopa! Det gick bra hos barnmorskan, hjärtljuden låg på 152 och magen mätte dom till 27. Jag själv hade gått upp till 58kg.

Nu vart det väldigt snabbt berättat, men det är för att jag har väldigt väldigt väldigt bråttom!

Hmm

Mellanlandade här medans nagel lacket mitt torkar, sen blir det hårplattning och bussen till Ahmed.

Berättade ju för er att jag fick ett jobb, skulle egentligen börjat på måndag den 21 men dom ringde mig idag och ville att jag skulle börja redan på fredag.. kl 07.00.. JIPPIE.. eller inte.. Får se hur det går, känns som att jag egentligen inte kommer att klara av att jobba 5 veckor framåt då jag tycker att det är jobbigt att bara gå hem från bussen. Men men vi får väll se hur det går. Man vill ju inte gå miste om pengar men inte heller slita ut sig helt. Speciellt inte nu iallefall när jag har en till att tänka på.

Nu har nagel lacket torkat så jag får säga hej för mig så höres vi imorgon. Kram

Onsdag

Om ungefär 20 min kommer Petra och hämtar upp mig för att åka till barnmorskan. Efter det blir det fika hemma hos Pepps, sen hem. Längre än så i planerna har jag inte kommit. Så hör av mig senare! Ciao ciao!


Barnmorskan imorgon.

Nu sitter jag här framför datan igen efter att ha smällt i mig en pizza. Vilka matvanor den lille kommer att få egentligen, pizza på pizza på pizza. ;-)

Imorgon ska jag till barnmorskan igen, från och med nu kommer jag att gå dit varannan vecka. Så imorgon uppdaterar jag er om hur det gick och hur min mage växt. Förmodligen ganska mycket, känns så iallefall.
Tjusig va?

Hur gör man?

Nu är det så att jag inte vet hur man svarar på kommentarer, jag och datorer går inte ihop ibland! Fick 3 kommentarer i förra inlägget om strumporna från babyshop och jag känner mig lite tvungen att svara på en av dom angående leverans på sakerna som man beställer. Har inte beställt nånting därifrån.. än så länge :) Men min syster beställde några liknande strumpor därifrån till hennes Tuva och vad jag vet gick leveransen fort och bra.




Lägger upp strumporna igen, det är dom till höger jag vill beställa. 200 kr kostar dom.

Babyshop.se

Är verkligen sugen på att beställa dom här strumporna från www.babyshop.se

(Som vanligt klickar du på bilden för att få den större)



Är dom inte tuffa? ;)

Poolen

Har ju snackat så mycket om poolen hit och dit, och att den borde bli klar snart.
Här är resultatet, vilken duktig pappa jag har! Här kommer jag tillbringa alla varma sommardagar framöver... om det blir några?


Grattis

Förlåt förlåt och förlåt igen för mitt dåliga uppdaterande, har sett att lite läsare försvunnit så ska verkligen försöka bättra mig nu!

Igår åkte nästan hela min stora familj till göteborg en vecka, dom ska kolla på Linnéa som spelar gothia. Så nu är det lungt och skönt, bara Mamma Emma Tim och Ville plutt här hemma. Emma fyller dessutom år idag så grattis till dig bigsis!! Linnéa och philip fyllde år igår, fast alla firades i lördags eftersom dom flesta åkte iväg. Haha hur som helst, grattis till er alla 3!!

Nu är snart maten klar här hemma, så jag får ta och hör av mig senare. Ciao!

2 månader kvar!

Idag är det exakt 2 månader kvar tills lillen är beräknad att komma. Gick in i vecka 32 igår. Tänkte fira det med att lägga in ytterligare än magbild, som togs förra veckan. =)



Godnatt

Efter förra inlägget jag skrev åkte jag till Ahmed, kom hem idag men har inte haft nån lust och ork att sätta mig vid datan förns nu. Så nu kommer första och sista inlägget för idag.

Dagen idag har bara flytit på, mammas faster var här på middag, pappa grillade lax. Oj så gott det är med lax! Och snart snart snart, bara 2 månder kvar får jag ÄNTLIGEN äta gravad lax igen!! För dom som inte vet ska man inte äta gravad lax under tiden man är gravid, det finns en bakterie i den.

Har precis kollat klart på en film på ettan, den var helt okej och snart börjar en till. Det är anledningen till mitt snurriga inlägg, har lite bråttom och tänkte hinna med att göra en kopp te också. Så jag får faktiskt säga godnatt för mig så höres vi imorgon! Ciao!

Hårinpackning.

Mitt hår har ju börjat bli så jäkla slitet, men jag är för feg för att klippa mig! Så har testat lite olika hårinpackningar, men jag tycker ingen verkar ge nåt bra resultat. Nån som har nåt bra tips?

Här är en av dom som jag testat men som inte gav nåt vidare resultat på mitt hår.



Så nu köpte jag den här så får vi se hur den funkar, har hört av ganska många att den ska vara bra, så vi får se om det stämmer.



Inpackningarna är för skadat hår.



Första magbilden!

Efter jag varit med Nike i måndags åkte jag hem till Ahmed. Petra hämtade upp mig morgonen därpå så åkte vi ut till Nike och tillbringade hela dagen där. Så kul att umgås med båda två samtidigt! Tar ju så lång tid innan man ses nuförtiden.. Så därför lyxade vi även till det med pizza!
 
Efter jag kom hem därifrån igårkväll slog jag på en film här hemma, sen vart det sängen. Vaknade för en stund sen, jag är verkligen en riktig sömntuta! Så dagen i dag har jag inte hunnit med att göra nånting, vi får väll se vad som dyker upp senare. Skulle gissa på att jag åker till Ahmed eller att jag stannar hemma och bara vilar, vilar vilar. Vi får se.

Här kommer iallefall tro det eller ej första magbilden! Vecka 31 (30+1).





Så vad tycker ni om min "lilla" kula? :P

Toning.

Har precis plattat och fixat håret efter min lilla toning som Linnéa gjorde på mig. Vart jätte bra! Så bra gjort sis!
Tonade en mörkbrun färg, lika färg som jag hade innan ungefär, det kändes som mitt hår behövde lite lyster så jag smällde till på en hårinpackning med. Har även lite planer på att gå till frissan i veckan, mitt hår börjar ju bli så fruktansvärt lååångt!

Ikväll blir det bio med Nike, vi ska se sex and the city. Bigsis Emma sa att den skulle vara jätte bra! Så får hoppas på det.



Ciao!


Bebis kläder

Kom precis hem från Ahmed och det är anledningen till att jag vart dålig med att blogga dom här dagarna. Men hur som helst, innan jag tog bussen hem idag tog jag först en vända förbi stan, har tänkt ett tag att det börjar bli dags att inhandla lite bebiskläder så jag knallade in på Kappahl och H&M och hittade lite smått och gott. Kan inte påstå att Uppsalas klädaffärer har mycket för en liten, men jag vart nöjd med det jag hittade och hoppas det kommer in mer till hösten då lillen kommer.

Här kommer dagens shopping:
Klicka på bilden för att få den större.

Först börjar jag med kläderna från H&M:



Och här kommer kläderna från Kappahl:



När jag ändå höll på så ville jag även visa ett par jätte söta jeans jag fick från min sis Malin:




Nu ska jag gå och äta lite middag, skriver sen om kvällens planer. Ciao!


.

Haha satt och läste igenom dagens inlägg. Det måste vara mina graviditets hormoner som talar. Vaknade på helt fel sida imorse, och då har dagen självklart flytit på med dåligt humör. Den här sommarn kommer ju såklart bli den bästa sommarn hitills, då jag får en liten bebis i början på september. =) Så inga fler sura miner, eller sura inlägg.

Oj det känns som om jag pratar i nattmössan i alla inlägg som jag skrivit under dagen. Så därför är det här det sista inlägget jag bjuder på ikväll. Mamma sa att det gick två bra filmer på Tv ikväll, så ska kolla på dom sen blir det sängen.


Tråk.

Hittade en bild till! Men mer än så kan jag tyvärr inte bjuda på förns jag spanar in andra datan.

Den hör bilden togs efter skolavslutningen förra året och det är exakt sånna här kvällar jag saknar!!

Tror jag kommit in i nån depressions period när vädret ute är såhär, finns absolut ingenting man kan göra. Känns som att sommarn rinner iväg! Visserligen finns det en förklaring till att jag inte kan göra så mycket som jag velat nu i sommar, det accepterar jag och det gör mig inte deprimerad. Det är allting annat, precis allting annat som bara kan "fara & flyga" just nu. Äh, den som hoppas på det bästa.


Old.

Här är en jätte gammal bild på mig & Áhmed från förra sommarn. Hade en jätte jätte bra sommar förra året, så satt och letade efter lite kort jag kunde dela med mig till er. Men det ända jag hittade var det här. Det är hos min syster nån gång i början på förra sommarn. Ska logga in på andra datan och kolla om jag har några bilder där. Saknar förra sommarn lite..


Nästan..

Ungefär sånna här skor har jag letat efter överallt i Uppsala men inte hittat. Har sett dom på folk, men inte på nån ända affär! Så jag tänkte att på internet borde dom såklart finnas! Men inte det heller.. Den närmsta likheten jag kommer dom skorna är den här bilden. Jag får helt enkelt fortsätta leta, eller slå till på nåt helt annat. För antingen ska det vara dom jag vill ha eller ingenting alls.




Because I said so.

Hoppades på sol idag, men icke sa nicke det var inget stek i solen idag heller. Det vart liggandes i soffan framför en film istället. Bättre lycka imorgon, hoppas verkligen att det dom säger om denna "värmevåg" stämmer så att jag kan få ligga en hel dag ute i solen och få lite färg. Känner mig helt grå och trist. Snälla snälla snälla sommar, kom med lite sol tack!!

Filmen jag såg var en gratisfilm som satt på en tidining. Kan faktiskt säga att den var bättre än jag trodde.


Tisdag.

Kom hem från Ahmed vid 18.00 ungefär, har inte orkat gjort nånting sen jag kom hem så det finns inte så mycket att skriva om. Har bara druckit lite te, kaffe, och kollat runt på datan. Känner mig trött i kroppen, så det blir nog sängen efter det här inlägget.

Hörde förresten radion på bussen hem att det skulle komma in en värmevåg över uppland dom närmsta dagarna! Jippppiie soool =) Det lilla jag hann sola sist det var fint väder flagnade bort lika fort. Så nu blir det insmörjning och ta vara på varenda minut i solen.

Och magen växer och växer, är i vecka 30 (29+2). Ungefär 2 månader. Tiden har bara rusat fram!


Tråkigt inlägg, I know...


RSS 2.0