Spindelmannen.


Hrpfm.

Hamnade visst framför datan iallefall.

Zacke är ute o busar med sin morbror Philip så jag passar på att hänga lite här + fixa lite ärenden över datan. Sen ska jag sortera Zackes kläder hade jag tänkt, han har så mycket så en hel del glöms bort och hamnar underst i byrålådan vilket är lite tråkigt. Skulle behöva gå igenom min garderob också men det hinner jag nog inte innan alvedonen slutar verka. Suck, stonk o stön.

Kan ingen snäll, gullig, omtänksam, söt, ful, snygg, halvgullig.. Aa vilket som, skicka lite krafter till mig?




Sick

Igår morse när jag vaknade hade jag skitont i halsen. Tänkte att jag tar mig iväg till jobbet iallefall och kollar om det går över.. Men icke, det vart bara värre. Tog tempen som visade 39.8 grader. Var bara till att åka hem igen. 2 timmars jobb kändes lite ondödigt men jag försökte iallefall. Cred till mig..

Vart en rejäl crasch i soffan när jag kom hem och där låg jag hela dagen igår. Idag känns det något bättre. Febern verkar ha gått ner iallefall. Ont i halsen har jag fortfarande och det lär jag väll få räkna med ett tag. När ska dessa sjukdomar sluta besvära mig och min lilla man? Behöver alla kronor jag kan få just nu och man blir inte rik av att sitta hemma... SUCK.

Orkar inte blogga. Hörs imorgon


Kiss


barbapappa



Vantar, strumpor o pyamas:)

Today

Dagens: Jobbat, hämtade lill-Z, matade änderna (+kråkor, småfåglar o duvor) i svandammen, lekte i stadsparkens lekpark, mötte upp lillsis och tog en fika på waynes sen raka vägen hem och smällde i mig middag. Sitter här nu med en kaffe o funderar på att skjuta mig själv? Nä riktigt så illa är det inte men bra trött är jag. Har mycket att lära in på jobbet just nu då jag lär mig en massa olika områden. Huvudet tar åt sig av det mer än vad man tror. Jag som har sämst lokalsinne måste verkligen anstränga mig för att hitta rätt bland alla 1049 olika hus.


det var min dag det:) Nice?




Apropå ingenting så slänger jag in den här bilden. Jag o Linnéa läste nya testamentet. yepp.


Yesterday

Helloo grebbar o fleckor.

Igår vart det en shoppingrunda i stan. Zacke behövde en ny teletubbies (shetas pomfretas vad han är besatt i dom filmerna) film då den andra började bli lite väl utsliten och rätt så utjatad.... I mitt huvud iallefall. Går på jobbet och nynnar på teletubbies melodier, kul.. Jajawawa, inte kom jag bara hem med en teletubbies film inte. Förvånade inte mig själv där. Zacke fick även en pyamas, vantar, strumpor o t-shirt + en massa leksaker! lerburkar o sånt där som behövs för lite innelek nu när det börjar bli trist väder.

Kommer ett inlägg om min dag idag också:)

gårdagens





 


Ny kamera!

WIIII! Köpte precis en kamera av lillebrors flickvän Kim. Så nu är jag fit for fight att börja blogga på heltid  igen!!;) Skitbra kamera dessutom! Nu är jag happy!


Partynight!!

Okey, here we go.

Få se nuuu... Igår tog vi in på hotell, förfestade där och drog sen vidare till någon reagge grej. Hade förväntat mig mer men det var kul ändå, dansade rumpan av mig. Haha. Fyllekäk, efterfest och sen deck i hotellets sköna säng. Arrriba. Det var en riktigt nice kväll!!

Zackes gudmor Petra var barnvakt igårkväll/inatt/idag. Det hade gått så himla bra! Han hade sovit hela natten och imorse fick jag ett mms när han satt och åt frukost! Sutnuuus! Det känns så bra att Zacke har en sån superduper gudmor! Där valde jag verkligen rätt ♥ Snart kommer hon och lämnar av Zacke, blir väll en massa kaffe o prat innan hon åker igen! Mys!

Btw så var en släkting till oss här nyss och hon frågade om jag varit utomlands eller något för jag var SÅ brun. Känns så himla bra att kunna svara att man INTE använder brun-utan-sol! Jag har inte varit utomlands men jag har förbättrat sommarbrännan en hel del:)







Kommer mer bilder sen! Petra kom precis så nu ska jag krama sönder min lillgrabb:)


Sorri.

Ok, nu är det många som är på mig om att börja uppa bloggen. Vet bara inte vart jag ska börja? Händer ju saker konstant.. Ska iallefall försöka knåpa ihop ett inlägg om Zackes 2årsdag+2årskalas, senaste utökningen i garderoben och min galna kväll igår! Allt detta ska jag FÖRSÖKA hinna med att skriva idag. Zackes kalas kan dock bli svårt att göra ett inlägg om då bigsis Slemmie (emma) sitter på alla bilderna..

SOOON MY FRIENDS.... Soon.


Tjuvstart.

Zackes födelsedag tjuvstartade lite idag! Bästa Malin (från norway) överraskade oss för en liten stund sen med presenter o ett sött 2årskort! Strax därpå kom även Petra hit på en kaffe o lite prat!:) Fina tjejor!!


.

Men äru skön eller?! tuffing


Zackarias 2årsdag imorgon!

Imorgon fyller världens finaste kille 2 år! Lill-Z lill-Z lill-Z:) 08.23 den 17 september föddes min fina bebis på akademiska BB. Vädret var exakt som det är just nu, det var kallt och blåsigt men solen sken och löven började bli röda.. Kommer ihåg minsta lilla detalj från vårt sjukhusfönster. Vi bodde längst upp så vi hade världens utsikt över domkyrkan...

Men aj aj aj aj så ont jag hade. Det är däremot nånting jag helst vill glömma. Har glömt det mesta men kommer fortfarande ihåg känslan av att inte kontrollera det som gjorde ont. Jag trodde helt ärligt att min rygg skulle gå av på mitten eller att mina höfter skulle sprängas..fy.

Fast det var det ju så värt för att få världens finaste Zackarias Djurström till världen! Han kom ut med det finaste ansiktet jag NÅGONSIN sett och på hans lilla huvud var det fullt med svart hår. Åhååååå! Bebisbebisbebis. Skulle vilja gå tillbaka och ta vara på tiden, han växer SÅ snabbt!!!

Imorgon, imorgon, imorgon! Är en väldigt speciell dag:) Kalaset blir dock på lördag. Lättast så! Men presenterna från mig får han såklart imorgon:) Han ska få en cykel (trehjuling med en avtagbar pinne på baksidan så man kan skjuta på han. Köpte den lite dyrare varianten för att inte tramporna ska röra sig när man skjuter på, lite småcoolt tyckte jag! Sen verkade hela trehjulingen mycket stadigare än den billigare) och en stor lastbils-truck med masa bilar på! Köpte även en lekmatta (typ som ett pussel som man kan bygga ihop) men den fick han i förväg.. Hehe.

Man fyller ju bara 2 år en gång i livet, riight?:D




Cutiie!


Massage! Lätt värt

Schenare o schoo.

Var på massage idag! Fan vad skönt det var! Min rygg har ju tagit en hel del smällar (inte bokstavligt, men med tanke på jobb, urinvägsinfektion och sist men inte minst min kära son som helst av allt klänger på mammans rygg) så det satt bättre en bäst! Det gjorde lite ont till och från men det var det värt. Hon sa att jag var väldigt stel i ryggen och hade en massa knutar längs med axlarna (fan så ont det gjorde när hon drog ut dom) upp mot halsen. Nu känns det däremot som att min rygg väger 10 kg mindre!!

Imorgon kan jag dock räkna med en slags "träningsvärk" och om jag hade en förkylningen på G innan massagen så kan jag räkna med att den bryter ut under natten. Kul i jul. MEN som sagt, det var det värt för att få min lilla klenis rygg att känna sig bra igen! OCH hellre att förkylningen bryter ut på än gång än att dra ut på den, ju snabbare den försvinner desto bättre, right?:) Har ju känt av en förkylningen i snart ett halvår, så bryyyyyt ut nu!

Nu ska jag knapra nötter o njuta av en barnfri halvtimme. Zacke är och handlar med sin pappa:)


Min duktiga son!




Orkade inte skriva om texten. Visst är han duktig mitt lilla hjärta? Snart fyller han 2 år och jag längtar såååå till hans födelsedag! Han kommer bli så lycklig över alla presenter! Skämde bort honom rejält i år:)

Jag älskar dig Zackarias!


Hundvakt.

Hundvakt till världens finaste hund Ludde!:)


Urinvägsinfektion.

Den här veckan har varit den värsta på länge. Zacke började veckan med att bli sjuk och kort därefter börjar jag känna mig hängig, illamående, feber och svimfärdig konstant. Satt på närakuten nästan 4 timmar i tisdags och fick reda på att jag hade en kraftig urinvägsinfektion. Nu har jag fått medicin men än har det inte börjat vända, igår innan jag gick och la mig hade jag 39 i temp och min kropp bara skakade.

Usch o fy på det här. Idag när jag vaknade kände jag mig hyffsat bättre men får fortfarande grovt ont i magen imellanåt. Känns som att någon hugger en kniv i magen på mig var 10e minut..

Kolmården imorgon avbokas för min och Zackes del.. SKIT....


Jag har blivit faster igen!

Haha, glömde ju berätta!! Fick mig en ganska rejäl chock när jag kom hem idag! Min lillebror har blivit "pappa" till världens sötaste Ludde man:) Jag har alltså blivit faster igen och lill-Z har fått sig en ny kusin! Det handlar alltså om en hundvalp, ingen riktig bebis. MEN belive me, jag har redan gått in för fasterrollen;) Puss o puss o puss på dig världens sötaste Ludde!



Här är våran nya familjemedlem:) Hur ska jag kunna slita mig hemifrån nu!?


Break!

Jag har bestämt mig! Jag tar en bloggpaus! Inte helt och hållet men långt ifrån ett par inlägg om dagen. Skriver när jag känner för det, när jag har nåt kul att berätta eller när jag som sagt har köpt en kamera. Nånting jag själv verkligen hatar är bloggar utan bilder, tänker inte gå emot mig själv och bli en sån bloggerska. Jag själv rullar bara förbi långa texter utan bilder och det vet jag att jag inte är ensam om. 

Så, när hörs vi? Ikväll? Imorgon? Övermorgon? Om en vecka? 2 veckor?:)

Vi hörs när vi hörs helt enkelt, jag lovar att be back så fort jag köpt en nya kamera. Då kommer ni aldrig bli av med mig, promise! Så gråt inte floder nu mina kära vänner... & fiender;)


Shopping!

OJ! vad jag har shoppat loss på senaste! Både till mig och lill-Z. Plånboken är LITE tunn nu om man säger så:) Önskade att jag kunde visa er kläderna i bildern MEN som sagt är kameran = sönder. Men det problemet är snart löst!

Till mig:

Höstjacka - Check!
Accessoarer - Check!
Lite söta toppar - Check!
Mössa - Check!
Halsduk - Check!
Skor - Check!
2 par nya jeans - Check!


Nu är det bara ett par gummistövlar, ett par skinnhandskar & en väska som MÅSTE inhandlas:)

Bästaste bästa köpet är mina nya svarta converse! LOVE!





Till Zacke:

Strumpor - Check!
Halsduk - Check!
Tjocktröja + t-shirt - Check!
Byxor - Check!
FÖDELSEDAGSPRESENTER - CHECK!:)


Han har så grovt mycket kläder så det är inte så mycket som fattas för honom. Skulle egentligen behöva typ skänka bort eller göra en bloppis av hans kläder för det får INTE plats. Jag tycker det är så kul att handla barnkläder så det läggs ju bara på lager hela tiden, har en hel del plagg som inte ens är använda...

Nåja, det han behöver nu är väll en lite kraftigare jacka, overall och ett par tjockare vantar. Stövlar, regnställ och sånt har han redan.




Det här är en tröja av dom Zacke har fått. Den är från Polarn o pyret.



100 % tråkig blogg o cirkuuus

Förlåt om min blogg har blivit 100 % tråkig, men jag har så mycket i huvudet just nu så bloggen har olyckligtvis hamnat lite åt sidan. Att min kamera har gått sönder gör inte saken så mycket bättre heller. Ska investera i en ny nästa månad för den här månaden är väldigt knaper med tanke på Zackes födelsedag, datorräkningar, vårdnadsbidrag som inte kom OCH listan kan göras lång... Strunt samma, har ingenting med saken att göra:)

Cirkusen vi var på i måndags var superskoj! Zacke hade delade känslor, ibland skrattade han och ibland flög han en meter för att han vart så rädd! Jag tror han skulle ha uppskattat det mer om han var något år äldre. På slutet (cirkusen började 18.30 och slutade 20.30) vart han som jag förmodade väldigt rastlös, då var det bara att muta med lite sockervadd! OCH det vart nog den största favoriten på hela kvällen. Sockervadd och en tjej som hoppade omkring i taket, det var grejer det:)


Moppe, mamma och pappa!

Igår målade Zacke med vattenfärg.. Jag frågade honom vad han målade och enligt honom själv så föreställer bilden en boppe (moppe), pappa och mamma.

Jo men visst liknar det mig och Ahmed lite grann? Haha, han är så söt min lilla Zackekille!








RSS 2.0