Lördag.

G o d   m o r g o n ! !

Humör:
Great!
Gjort: Ätit frukost och busat med min solstråle.
Planer: Duscha, fixning sen inflyttningsfest hos Camilla.
Ser på: Bloggar.
Lyssnar på: Tv:n i bakrunden.
Läser: Bloggar.
Dricker: Te med honung.
Äter: Pancakes snart! Jammi!
Kläder: Mjukis & t-shirt
Bästa: Att jag mycket att se fram emot.
Sämsta: Börjar känna mig förkyld.
Önskar mig: En stor beställning vår kläder från ellos.



Dagens to do.

Dagens planer:
Tacokväll hos Petra!

Dagarna lite efter.

Kör på vanan och skriver om dagarna jag missat.

Tisdag: Ahmed passade Zacke och jag mötte upp Nike och Petra på jeansjakt och lite annan shopping.

♣ Jeans -  killah holmlunds
♣ Svart bastopp - Gina tricot
♣ Leopard sjal - H&M
♣ Armband - Bianco
♣ Skärp - H&M

Onsdag: Var hos Ahmed hela dagen och på kvällen vart det utgång med tjejerna medans Zacke och Ahmed fick lite egentid. Vart några drinkar på Gillet och sen en jätte lyckad utgång!

Idag: Fick jag sova läääänge!

Här följer lite bilder! Tråkigt nog togs det inga bilder i onsdags, både jag och Petra glömde kameran hemma.

Enjoy!


.

Såhär såg det ut igår kväll när det var dags för att sova (trodde jag ja).



Som ni förstår av bilderna vart det rätt sent igår kväll.


Dagens.

Dagen idag:
Petra var här på en kaffe, lite planer gjordes! Det gäller att ha nånting att se fram emot..
Åt en jätte god middag! Som vanligt åt jag för fort och för mycket! Ajaj.



Dagens pics.

Dagens pics!



Godnatt!

Nu ligger en nybadad Zackarias i vagnen och slumrar, jag har slagit mig ner framför datan för att kika runt lite. Hamnar bland bloggar och webshoppar. Alldeles strax ska jag förbereda lite inför natten, ta nåt att käka och kolla in Ellos vårkatalog. Säger godnatt för mig så hörs vi garanterat imorgon!


Trött.

Jag är trött. Jag är trött. Jag är trött! Sov så himla dåligt inatt och när jag väl kommit till ro och somnat började Zacke böka omkring och sov bara halvtimmes perioder. Men nu vet jag iallefall att hur trött jag än må vara så ska jag skippa den där sov-halvtimmen-mitt-på-dagen. Seg segare segast blir resultatet.

Nu ska Zacke badas.

Dagens.

Dagens!
Emma sis har varit här hela dagen.
Malin och sötungarna Erica och Calle var här på kaffe.
Micke Madde och söta Kevin var här även dom på kaffe.
Mysdag.

Och här har ni Zackes dag i bilder.



Ännu mera shopping!

Idag har jag spanat in på två sidor sidor med babykläder, www.babyshop.se och www.trendbaby.se . Det vart shopping från båda sidorna! Vad som shoppades från babyshop finns i ett inlägg nedan och här kommer det jag fyndade från trendbaby.



Dagens shopping!

Klickade hem dom här tjusiga tightsen till Zackarias.
Perfekt att ha som "långkallingar" under jeans, ett plus i kanten är att dom har halkskydd under foten.


www.babyshop.se

Fredag.

Dagens planer:
Sara och Tuvisen kommer hit!

Såhär ser min solstråle ut idag!


Dagen igår.

Åkte som jag skrev tidigare till Zackarias farmor igår, sov kvar där tills idag. Vart bortskämd med en jätte god middag, jätte jätte god tårta, hyrning av film och en massa kaffe. As always! ;-) Lilla Zackarias vart bortskämd han med, en ursöt "nalle" lampa och en solhatt från frankrike! Tusen tack!


Dagens to do.

Dagens planer idag:
Fika med Petra.
Middag hos Zackarias farmor.


Min mamma i UNT!

Idag är min mamma med i UNT om ammning. 
Läs artikeln här!
www.unt.se


Zackes dag!

Zackes dag i bilder!


Paket på posten!

Idag fick jag paket på posten och inte bara ett utan nämnligen två! Det var min jacka från H&M och Zackes byxor och jacka från Ellos. Tyvärr så vart det inget kort på min jacka men det kommer det med.. Så småning om! Här har ni sötaste Zacke och hans shopping!






Nån av dessa.

På dopinbjudan har jag tänkt att ha nån av dessa bilder.
Har lite beslutsångest men det lutar mot den första!



Dop!

Imorse ringde jag om en tid angående dop till Zackarias. Fick en tid i början på mars!

Så nu ska här donas och fixas!
Klänningen är klar, han ska ha på sig en som hans blivande gudmor Malin har gjort! Superfin! Till det måste jag inhandla ett sidenband, jag vill ha ett mörkblått! Den färgen passar både klänningen och Zacke bäst. Sen är det dopkort, (Sara sis du skulle hjälpa mig med dom va? Tänk vad bra det är att ha storasystrar!) måste bestämma mig för vad jag ska ha för bild på inbjudan och vad det ska stå. Det blir nemas problemas!
 
Ahh, vad jag längtar!!



Tiden rullar på.

Om jag fick bestämma skulle jag vilja bromsa tiden lite.
Här var jag gravid i 7de månaden.




Och nu är han hela 4 månader, men jag minns det som om det vore igår!
17 sep, 08.23 föddes min lilla Zackarias!



Dagens.

Dagens planer -
Ta vagnen och traska ner till bigsis Malin på middag & bus med sötaste Calle & Erica.



 

Dagens shopping!

Dagens shopping till mig:


Dagens shopping till Zackarias:

Shoes.

På H&M finns det ett par flertal skor jag skulle vilja klicka hem.
Men vårskor är inte prio 1, så det får vänta lite.



Dagens & kvällens.

Vimsiga jag hittade digitalkameran, sicken tur!

Planerna för dagen är att städa och dona, om Zacke tillåter vill säga. Hade även i planerna att plocka ur Zackes byrå och rensa bort allting som är för litet även allting som är för stort. För just nu är det kallabalik, har ingenstans att lägga alla kläder, dom som inte får plats ligger på sidan om. Så urplockning är ett stort behov. Vill ju helst att alla kläder som han använder ska få plats så jag ser vad jag har, rätt som det är har han växt ur ett par byxor som han andvänt sisådär en gång och det var inte vilka byxor som helst! Det var hans nya pumabyxor som kostade en slant dyrare än vad jag egentligen brukar lägga ut.

Planerna för kvällen är middag, spel och myskväll med Camilla och Petra.


Hmm..

Har varit hos Ahmed ett par dagar. Några mysiga dagar med några extra timmars sömn på morgonen och ett besök hos bigsis S! Däremot så glömde jag digitalkameran kvar där, helvete helvete. Tog ju jätte söta kort på Zacke som jag hade tänkt att lägga upp här så fort jag kommit hem.. Ahhh.. Vad arg jag blir! Vågar egentligen inte säga det här, vi säger att jag tänker högt, okej? - Jag hoppas egentligen att jag glömt den där, för vart annars kan jag lagt den!? jag får inte ha haft bort den.. Sara jag tror jag hamnat i samma knipa som dig!!

För övrigt så har jag fått mina kort från www.fujidirekt.se . Nu är det bara ett fotoalbum (två om jag ska vara exakt, ett till Zacke & ett till moi) som fattas. Har tänkt att köpa ett vanligt svart, eller kanske nån rolig färg? Det återstår att se.. Vanligt och enkelt ska det vara iallefall. Jag vill kunna dekorera det själv och skriva bildtexter lite hur och var. Klippa och fixa. Nån som har en bra idé på vart nåt roligt, enkelt fotoalbum gömmer sig?


Imorgon 08.23 bilr min guldklimp 4 månader.




Hopp hopp hopp!

Idag invigdes hoppgungan!




Dagens.

Såhär ser min solstråle ut idag!

Här sugs det på både över och underläppen.
 

Helgens pics

Här har ni bilder från helgen! Enjoy!




God morgon!

God morgon!



Söndag.

Kvällen igår var kanonbra! Det kommer ett nogrannare inlägg + bilder i ett senare inlägg. Sitter med Zackarias i famnen och det ända som duger är att stå och hoppa så han ska få sin vilja igenom. Solong!



Lördag!

Middag & utgång!


Z

Världens sötaste Zackarias!


Fredag.

Idag ska jag och Zacke ta oss ut i det fina vädret! Vi ska ta en promenad ner till storasyster Malin, Zackes moster och gudmor! Busa lite med sötaste Erica och Calle! & Malin har lovat att bjuda på middag! :-)



H&M.

Lite färg glada kläder till våren skulle passa utmärkt i min vårgarderob. Dessa är från H&M och får mer än gärna flytta in.



Om jag är lika sugen när det börjar närma sig vår blir det garanterat en beställning.


Torsdag!

Jag var (som jag skrev tidigare) till gränby centrum idag och köpte lördagens outfit, det vart glansiga leggins och ett lite längre svart linne. Till det kommer mina nya H&M skor invigas. Outfitbild kommer självfallet upp. Senast söndag!

Nu ska jag smälla i mig nybakta bullar & ett glas mjök, mumsfilibaba! Men innan jag säger hejdå bjuder jag på ett par bilder från dagen. Enjoy!






Och här har ni min nyklippta lugg, själva håret klipptes också men just nu sitter det ihopslängt i en toffs.



Hejdå
gott folk!


Ett lååååångt inlägg.

Mitt hår vart någorlunda bra efter klippningen. Känns mycket bättre nu, känns tjockare och inte lika risigt. Dock gjorde jag ett misstag och beslöt mig för att klippa lugg, vart inte ett lika bra resultat som jag hade hoppats på. Men den första veckan är alltid värst efter man gjort ett besök hos frisören, jag får tåla denna vecka då mitt hår kommer se ut som kaos (bokstavligt talat) och se fram emot när det lagt sig som jag vill och när det inte ser sådär "nyklippt" ut som det kan göra precis i början. Jag är iallefall nöjd för övrigt.

Hur som haver, har haft en jätte mysig kväll nere på grillen med Petra och Micke. Vart lite kaffe och nachos. Zacke satt nöjd och belåten i bilbarnstolen hela tiden, kanske visste han att det väntades en smakportion hemma? Jajamen, min lilla kille här fått testa sin första smakportion och det smakade må ni tro. Han gillade det.

Imorgon blir det gränby centrum med Petra och Nike.. Ja igen! Man kan nästan tro att vi är stammisar, men allting är så mycket enklare där! Det finns perfekta vagnar som lilla Zackisen kan sitta i och om han ledsnar på det har jag babybjörnen till hands, men det bästa är att varken jag eller Zacke behöver klä på oss så värst mycket! Vi kan strosa omkring där utan jacka & overall och slippa bli sådär varma som man blir när man kutar in och ut genom affärer inne i stan. Gränby centrum är mitt tips! Och för övrigt så har dom ju faktiskt öppnat en hel del nya affärer där! Stadium, Vila och det som passar Zacke i smaken - Polarn & pyret, name it och rackartyg, även en liten "ammingshörna". (såg det ut som iallefall, satt ett flertal mammor där och ammade sina små änglar).

Nej nu blir det alldeles för rörigt här och alldeles för långt! Godnatt för mig!


Onsdag.

Frisörtid idag! Äntligen!


Oj så skoj!

Ibland kan jag verkligen roa mig själv!




 


Lördagen hos Camilla.

Såhär såg det ut hos Camilla i lördags!
 Som jag skrev tidigare var jag väldigt sliten den dagen och jag antar att det här är beviset.






H&M.

Spanade in på H&M, skulle gärna vilja beställa dessa två.

♦  Kjolen ligger på rean och den skulle passa som handen i handsken när jag ska ut med tjejerna i helgen.
♦ Jackan skulle jag verkligen vilja beställa till Zacke.

Men eftersom pengar ska sparas och jag egentligen inte är i behov att nåt av dessa säger min smarta hjärna nej.



Sunshine.

Zackarias


Söndag.

Dagens.
Är födelsedagsfirande för min brorson Kevin. Grattis 3åringen!

Ville, Zackarias och födelsedagsbarnet Kevin!


Gårdagen.

Kvällen hos Camilla igår  var jätte mysig! Vi smaskade godis och kollade på en film som verkligen passade mig i smaken - Barnhemmet. Ett tag trodde jag det skulle bli den sämsta film jag någonsin sett, men den vände mot en film som jag helt klart skulle kunna se igen!


3/1

I torsdags bar det av till Ahmed för min och Zackes del. Kom hem för en stund sen, är sliten och känner mig rent ut sagt som en mumie. Zacke hade sin värsta natt hitills, han bökade och var ledsen ända fram till kl 06.00 imorse, då lät han mig sova i sisådär 2 timmar innan han slog upp sina stora bruna. Tur och tur och tur att han var glad då så jag kunde ligga kvar och halvdega lite innan han kände för lite rörelse. Men trots brist på sömn och brist på glatt humör ska jag och Zacke ta oss till Camilla på filmkväll, Petra kommer också dit. Hoppas dom kan stå ut med mig. :-)

Gulliga Madde, Micke och busKevin klev precis in genom dörren och med sig hade dom en jätte söt body till Zackisen!! Ska gå och ta mig en kaffe och vara lite social med dom innan det är dags för påklädning och iväg.

Ha en bra lördag! Ciao!



 



RSS 2.0