Happy new year!

GOTT NYTT ÅR!

Hoppas alla får en hej dundrande kväll!
För min del blir det tre-rätters middag och lite champagne vid tolvslaget!


Min bebis.

Min lilla Zackarias!
Idag kom det första riktiga skrattet!! Det har alltid kommit joller när han varit glad men idag så hörde man att det verkligen var ett skratt och han gjorde det flera gånger på raken!! Nu ska stolta jag fylla i boken, mitt-första-år! Och det är inte bara en bok att fylla i, Zacke har nämnligen fått två! En av sin moster Sara och en av sin moster Malin. Min lilla bortskämda unge! ♥


Shopping!

Efter några om och väldigt många men beställde jag jackan från H&M. kunde inte stå emot!

 Har blivit en hel del shopping på sistone, nästan för mycket faktiskt. Men trots att det blivit lite för mycket kläder än vad jag egentligen behöver känner jag ändå inte att jag ångrat något, så tur är väll det. Förhoppningsvis kommer alla nya kläder att användas flitigt! & jackan kommer passa superbra i vår! 

Nånting som jag fortfarande är på span efter är en snyggpartykjol eller ett snyggt partylinne, visserligen kommer det inte att användas så mycket "partyclothes" på ett bra tag framöver, men när tillfället kommer vill jag kunna klä upp mig.



Jag & lillasyster.

H&M.

Den här jackan är från h&m. Är bra sugen på att klicka hem den till min garderob. Det är precis en sån jacka jag saknar och precis en sån jag letat mig galen efter men aldrig hittat. Priset var dessutom också hur bra som helst. 298kr kostar den.


Kanske, kanske, kanske..

Gårdagens.

Var som sagt in på Gränby centrum igår och spanade in mellandagsrean, jag själv tycker inte att det var nånting speciellt överhuvetaget. En söt kortärmad skjorta som var nedsatt med 100 kr var det ända jag fyndade, sen fick lite andra saker som inte var på rean också följa med.

♥ Puma dress till Zacke. Stadium.
♥ Knästrumpor. Åhlens.
♥ Svart kjol. Åhlens.
♥ 3 bastoppar. Grå, brun och turkos. Gina tricot.
♥ Och så skjortan på rean. Åhlens.

Efter vår lilla shoppingtur bar det av hem till Nike på middag, pasta med tonfiskröra och ett glas vin. Var en dag som verkligen passade mig i smaken!

Nu ska jag gå och roa Zacke lite. See you..

Måndag.

Ska strax iväg till gränby centrum och spana in mellandags rean. Efter det blir det en fika hos Nike med några av tjejerna. Hoppas ni får en bra dag!


Lite klickshopping sitter aldrig fel.

Klickade hem två saker till Zackarias på www.ellos.se
Passa på att kolla in där, rea rea rea.


Blå Adidas byxor och en tjusig jacka med pälskrage.


God fortsättning!

Hoppas alla har haft en riktigt bra jul och får en riktigt bra fortsättning!







God jul

God jul önskar mig & Zacke!



Dagen-innan-pirret

Födelsedagskalas, möten, julklappar, fikande och massa annat skoj har gjort så att bloggen fått vänta lite. Men nu är jag här med min uppdatering! Enjoy!

Bara en endaste dag kvar till julafton, trodde jag växt ifrån det här "dagen-innan-pirret" men tydligen inte. Min lillebror frågade mig tidigare idag vilken dag jag tyckte om mest, dagen innan julafton? Eller självaste julafton? Nästan en självklarhet att det är julafton men med närmare eftertanke vet jag faktiskt inte. Jag gillar pirret, jag gillar myset, jag gillar spänningen från "dom små" vilket är Villeplutt det här året och sist men inte minst den första skinkmackan för iår som glatt kommer trilla ner i min mage!



Liten vart ännu mindre.

Liten vart ännu mindre!
Ser inte Zacke ut att vara ovanligt liten jämnfört med sin stora morbror!? ;-)



Superfirande.

En riktig födelsedags helg skulle jag vilja kalla det.

Igår var det syster Sara som fyllde sina 26 år! Och idag är det mitt syskonbarn Calle som fyller sina 3 små år. Fika på fika har det varit, igår hos Sara bjöds det på en rosa jätte tjusig tårta och den var lika god som den såg ut. Hos Calle idag vart det glass, maränger och colasås! Jammi!



Slutar detta inlägg med att säga grattis till båda helgens födelsedagsbarn! Sara & Calle!

Lördag.

Babyshop sakerna landade i min brevlåda igår, 2 dagar tog det från att jag beställde till att dom låg utanför min dörr. Sånt tycker jag om! Mössan och napphållaren invigdes igår när det var lite födelsedagsfirande hos Sara. Mössan såg visserligen inte ut som den gjorde på bilden, men efter några om och men tyckte jag den passade lika bra iallefall.


Fredag.






Grattis!!

GRATTIS PÅ 26ÅRSDAGEN BIGSIS SARA!



Hittade den här tjusiga bilden på oss 4 systrar av 6 möjliga :-) Det är nog lillsis Linnéa som fixat så tjusigt!
Det är jag, Emma, Linnéa och födelsedagsbarnet Sara!!

Godmorgon!

Godmorgon!

Alla julklappar är så gott som klara!


Dagen.

Dagen:

♣  BVC-besök. HAN VÄXER! Jajamen, capslock ska det vara! Nu så väger han 6450g och har vuxit sig till 61 cm! Och som alla vet? 3månaders kontrollen är inte bara vägning och mätning utan den bjuder även på den där otäcka stora sprutan i benet, jag var så nervös! (ni kan läsa JÄTTE nervös!) men ett litet skrik senare så var det över. Puh!

♣  En fika med Petra.

♣  Och nu sitter jag här och kikar runt på lite olika bloggar. Vad som händer senare återstår att se, middag och ett bad för min lilla kille står iallefall på shemat.




Tiden går snabbt!

Idag blir Zacke 3 månader!!!


Godkväll.

Godkväller.

Gjorde ett tappert försök med designen, vart inte som jag tänkt och inte heller tänker jag göra om. Zacke har nåt starkt emot datan, så fort jag ska göra ett försök till att lägga upp bilder, beställa kläder eller aa göra om min design så blir han tjurigare än tjurigast. Nu ligger han och sover, men det är nästan så att han vaknar bara för att jag sitter här. Nja nu tog jag nog i, så farligt är det såklart inte! Men hans tjuriga humör ska alltid infalla när jag har lust att sitta vid datan en stund och jag är ju ett litet datafreak av mig! :-)

Såhär såg tjuriga solstrålen ut i söndags, besöket hos Petra!

Petras Micke och Zacke.




Corita, Petra och lillen.




Mamma Bergman (Petras mamma) och Zacke. Smile sunshine!


Design.

Håller på och fixar med designen, därför det ser ut som det gör.

Gokväll.

Här har vi min solstråle i sina nattkläder alldeles redo för sängen, fick bara mellanlanda lite i bilbarnstolen medans mammsen käkade lite kex och ost!

Ha en bra kväll allihopa!


Babyshop.se

Sara sis hade lagt upp ett blogg inlägg om www.babyshop.se och självklart var jag tvungen att kika in, har kollat in deras hemsida förut innan lillen kom till världen och då var jag hur sugen som helst på att beställa en och en annan grej, hjärnan sa ja...Och ekonomin nej!! Så det vart ingen beställning och sen glömde jag bort hemsidan totalt! Har väll fastnat i mitt Lindex och H&M shoppande skulle jag tro! Hur som helst, nu när jag kikade in hittade jag lite smått och gott som jag verkligen verkligen vill beställa till Zacke!! Att det är fraktfritt fram tills jul gör inte saken bättre.. Nja jag ska sova på saken och se om morgondagens Mia är lika sugen som dagens.




♥ Snuttefilt.
♥ Nappflaska.
♥ Mössa.
♥ Haklapp.
♥ Napphållare.

www.babyshop.se

Nedräkningen kan börja!

Såhär såg det ut i lördags när fixningen inför julafton var i full gång.
Granen kläddes, glöggen skålades och två små söta killar vart helt plötsligt två små söta tomtar!







Zacke fick en jätte söt "tomtedräkt" av sin morfar som han köpt nere i bryssel.
 Baby's 1st christmas!





Och så lilla Ville tomten plutt!



Grattis Petra!!

Godkväller gott folk!

Är precis hemkommen från Petras födelsedagsfirande, 20 år idag! Bjöds på smörgåstårsta och massa andra godsaker! Både jag och Zacke vart mer än nöjda av att få komma ut lite och jag hoppas lilla Pepps vart nöjd över presenterna! Vi gav 20åringen en Chris Brown biljett och en ram med lilla Zackisen i.

När dom flesta drog hemåt från födelsedagskalaset slog vi oss ner i soffan framför one three hill och gossip girls med en varm kopp te. Jag, Zacke, födelsedagsbarnet och Nike har haft en riktig mysig heldag! Bara massa mys dagen igenom.

Godnatt på er!

Lindex igen.

Gick in på Lindex hemsida för att kolla om beställningen blivit levererad. Tråkigt nog hade den inte det men hur som haver, det jag skulle komma fram till var att jag såklart var tvungen att kolla in lite andra grejer medans jag ändå höll på. Hittade 3 saker som jag verkligen skulle vilja ha. Beställde dock ingenting, måste hushålla med pengarna såhär innan jul och allt.. Men om jag fortfarande känner mig lika sugen efter jul så får dom här 3 söta sakerna gärna flytta in i min garderob!

Jultomten?





Lucia.

Nu ska här klädas gran och skålas glögg!
Zacke önskar er alla en riktigt bra lucia!






Idolfinalen.

Och så har Idol gjort sitt för iår! Kevin vann men Alice var absolut lika bra! För mig var det svårt, väldigt svårt att ens gissa vem som skulle vinna! Om jag hade fått tippa så hade jag nog tippat på oavgjort. :-)

Såhär såg det ut hemma hos oss när Idol 2008 löd mot sitt slut.





Fredag.

En fredag fullproppad med besök! Storebror Micke och hans Kevin var här och drack lite kaffe på förmiddagen, på eftermiddagen kom bigsis Sara och hennes lilla Tuva och en halvtimme efter att bigsis åkt kom storbror Micke igen fast denna gång var även Madde med och Kevin såklart! Zacke vart jätte glad över att få träffa sin moster, morbror och sina två söta kusiner!


Zacke och kusin Tuva! Var den bästa bilden jag hann få på dom små sprattelaporna.




Moster Sara och Zacke.




Morbror ville, Zacke och kusin Kevin.




En glad Zacke!






Klappisar till Zacke & klappis till moi.

När jag har tråkigt blir det farligt för min så kallade "ekonomi". Jag spanar runt på alla möjliga webshoppar, klickar fram och tillbaka, lägger i varukorgen och tar bort. Idag fastnade jag för Lindex (som senast). Lite fler klappisar shoppades till Zacke och en klappis till mig. Det är jag värd.

Till Zacke. Han är lite i behov av basgrejer, vanliga bodys och defenetivt strumpor!




Till mig! En varm fin kofta passar mig perfekt i det här gråa mörkret! Gillar den skarpt och snörena på luvan gör den lite speciell. Me like! 199kr.




Zackarias.

Har lite överflöd här på datan av bilder jag inte delat med mig av än.
Så se & njut av världens sötaste unge. Min unge.







Dagens.

D A G  E N S !

Två små trötta killar innan det var dags för att sova lite middag.







Här övas det nackmuskler. Han blir stadigare och stadigare för varje dag som går. Duktig kille!




Och så lite mys med Mimmikatt. Pusselbit.





Morning.

Godmorgon!

Då var vi på onsdag igen, ett snäpp närmare julafton. Närmare bestämt bara två veckor kvar. Puh, jag har så mycket att fixa. Jag började med julklapparna extra tidigt iår för att jag skulle slippa stressa, så blir det stress stress stress iallefall. Idag åker penna och block fram, skriva ner allt jag planerat att köpa och vilka jag redan köpt till.

Jag har snackat med både Nike och Petra om en fika i veckan, vi kanske skulle kunna ta den på gränby centrum. Spana in nya affärerna fika och shoppa julklappar.  Låter som en bra idé, det ska jag föreslå.







8 saker!

8 saker

Regler:
1. Publicera reglerna på din blogg.
2. Svara på de sex 8-sakerna.
3. Meddelade de utmanade på deras bloggar.

Utmanar: Sara sis, Emma sis och Ville!


8 favoritprogram:
- Desperate housewifes.
- One three hill.
- Andra avenyn.
- Hem till gården.
- Gossip girl.
- Greys anatomy.
- Brothers and sisters.
- Vänner.

8 saker jag gjorde igår:
- Var hos Ahmed.
- Badade Zacke.
- Pratade med Petra.
- Kollade på tv.
- Satt vid datan.
- Åkte bil.
- Åt mat.

8 saker jag ser fram emot
- Julafton
- Shopping
- Snö
- Att Zacke blir frisk från sin förkylning.
- Min beställning från Lindex.
- Min beställning från fuji.
- Andra avenyn om en timme. Wi.
- 2009.

8favoritrestauranger:
- Grillen.
- Alexander.
- Terassen.
- Panini.
- Dragon palace.
- Cupido.
- Mcdonaldts. (Tråkigt tänker ni? Men jag får inte nog av deras cheeseburgare!)

8 saker på min önskelista: Julklapps lista gör vi om det här till!
- Skohylla.
- Svarta gardiner.
- Svart draperi till min klädkammare.
- Ramar, vita och svarta.
- Hyllor.
- Presentkort på IKEA.
- Presentkort på H&M.
- Money.

Och så 8 saker om dagen - Petra var här, vi drack kaffe, busa med Zacke, Pratade, Kollade på gamla bilder, åt middag, bytte blöja och sen kom Micke och hämtade upp henne.





Min bebis.

Min lilla Zacke!
Allting går så fort, varje dag händer det nånting. Från att knappt veta vad händerna är, har han dom i munnen konstant! Nu börjar han även greppa tag i saker och dra det mot munnen. Han förstår mer och mer, drar huvudet dit ljudet kommer ifrån. Ler och pratar gör han jämnt och ständigt! Hans nacke är mer stadig, han kan sitta i mitt knä utan att jag behöver tänka på huvudet. Det finns så mycket att berätta, han blir så stor och man hinner inte riktigt med.. Han är ju trots allt bara snart 3 månader, men det kändes som det var igår man låg på BB med sitt alldeles nykläckta underverk i famnen. ♥







Jahopp.

Och vad har dagen bjudit på?

Solstrålen vaknade vid 9tiden, då var det bara att lyda. Byta blöja, ta på kläder, äta frukost, roa Zacke, och säkert en hel del ammning mellan varven, söva Zacke, Läsa Mias hemlighet, Zacke vaknar, roa Zacke, och säkert en hel del ammning mellan varven, dricka kaffe, söva Zacke, Äta pizza OCH här sitter jag nu. Zacke njuter i sin mosters famn så jag fick blogga lite i min ensamhet.

Nå, vad tycker ni om min händelserika dag?


 



 

Låter jag negativ? Mm jag vet, hade en sömnlös natt.. 
Nånting som verkligen skulle muntra upp mig och väcka upp mig ur min koma, skulle såklart vara en klickshoppning. Men nix, håll fingarna i styr Maria! Bäst jag går från datan nu..




 

Jag & Zacke







Yesterday.

Hade jätte trevligt hos bigsis igår! Var verkligen en sån fredag jag längtat efter och nachos är ju min favorit! Vin, efterätt och baileys (stavas det så? aja ni förstår) satt inte heller helt fel. Och Tuvisen är ju på tok för söt!! Slutsatsen av det här inlägget är som ni ser  - Jag hade en jätte bra kväll!

Tuva!





Fredag!

Nachos & vin med bigsis Sara & bigsis Emma! Och pluttisarna Tuva och Zacke såklart!





Min söta söta bebis!

Min söta söta bebis! Min söta söta bebis! Min söta söta bebis!  Min söta söta bebis!
Ja! Jag skulle faktiskt kunna säga det hur många gånger som helst! Min söta söta bebis..




















Kamera vart är du?

Min kamera har varit spårlöst försvunnen ett tag. Ville hade upptäckt den och kände väll för att leka kurra gömma eller något i den stilen. Meeen, sen kom jag ju på att jag hittade den faktiskt och la den på ett ställe där Ville inte skulle komma åt den. Tydligen gömde jag den så bra att jag själv glömde bort vart jag la den.. Blir väll jag som får leka kurragömma. Kameran vart är du?? Vart har jag lagt dig... Hmm..

Hur som haver, en spårlöst försvunnen kamera gjorde så jag fick testa på min nya mobil kamera. Ganska hyffsad faktiskt!








Pics!






Zacke!

Myspys!





Julklappar!

Just nu sitter jag här och spanar runt på Lindex hemsida efter "julklappar" till Zacke. (Om jag kallar det julklappar känns det inte lika dåligt för min plånbok! Hihi!)

Det här tänkte jag att tomten skulle få ge Zacke på sin första jul!



Och allt detta hamnade faktiskt strax under 500 lappen. Gillar lindex.




RSS 2.0