Tjollahopptjollahej

Bad update.. I know!

Har känt mig trött hela dagen, sov ändå helt ok inatt. Hade lust att bara lägga mig och sova flera gånger men det är ju inte det lättaste när man har världens busigaste busfrö hemma. Idag har jag saknat den där tiden för ca 5 månder sen när busfröet bara låg på en filt och inte kunde röra sig ur fläcken, han kunde sitta i timmar (okej, inte timmar men en väldigt lång stund) på en filt och bara greja och kolla på saker runt omkring. Take me back, haha!

Imorgon tänkte jag iallefall åka till Ahmed och låta Zacke få härja med pappsen sin ett tag!



Puss o godnatt ♥


Hem till gården.

Hem till gården börjar idag! ÄNTLIGEN!! Woho!! Som jag väntat! ;)

Nighti.

Time to sleep! Är riktigt trött. Godnatt på er, hörs imorgon under dagen! ♥


Mohahaha.

 

 


Helt okej dag.

Det halsonda sitter fortfarande kvar, men för övrigt det känner jag mig hyffsat ok. Hade en liten svacka på dagen då jag helst bara ville lägga mig i sängen och kollapsa.

Dagen har flytit på bra iallefall, Sara och sötaste Tuva var här och härjade. Tuva är så himla söt mot Zacke, hon sätter sig på huk och klappar honom försiktigt på huvudet och säger heeeej. Så söt!!





Update: Statistiken fungerar nu, wiho!

Cubus 25 % rabatt på alla kläder!

Statistiken funkar fortfarande inte. Undra vad det är som är fel..?

Jag börjar känna mig sjuk igen, har haft jätte ont i halsen hela natten och mina ögon bara kliar. Skit! Sitter och dricker varmt kaffe nu så förhoppningsvis hjälper det lite. Blir därför bara lungt idag, tänker stanna hemma hela dagen, inte röra mig utanför dörren!

Måste förresten tipsa er om att Cubus öppnat i stan nu (gamla cervera) och har 25 % rabatt på alla kläder. Wiho! Dock var det på tok för mycket folk i fredags när jag skulle kika, hann inte kolla så mycket. Var varmt och Zacke tjöt i vagnen. Fina kläder har dom iallefall och bra priser också! Själv hittade jag faktiskt lite fynd, hehe. Men mer om det sen..


Ingen statistik och livrädd för svininfluensan!

Varför funkar inte statistiken på bloggen? Har inte funkat på flera timmar nu! Är det min data (internet) det är fel på igen eller funkar det inte för er heller? Tråkigt!

Nej, nu ska jag faktiskt dra mig tillbaka. Sitter bara här och gäspar så är nog lika bra att sova! Mammsen min har skrämt upp mig med svininfluensan också, så det är inge bra för mig att sitta kvar framför datan. Googlar bara efter massa symptom och hur man ska undvika influensan. Tycker det låter skitläskigt! Speciellt att dom flesta smittade är mellan 20-30 år och får mest och farligast följdsjukdomar. Skumt. Sånt här läge man skulle vilja vara 19 igen, haha skojar bara! Nej men något nojig är jag. Blir väll jag och Zacke som sitter inlåsta hela vintern.. wä!

I'm scared...!!


1 år har snart gått.

Tänk att om 16 dagar blir den här lilla (!) krabaten 1 år! 1 ÅR!! Det är helt galet..



Höst!

Nu har jag dämpat mitt "kräft-begär" för ett tag. Tusan så gott det var och vad jag åt! Haha, min tallrik bestod av ett berg. Även om jag åt så magen sprack ska det definitiv bli en till mysig kräftskiva innan sommarn/hösten är slut. Har kommit underfund med en sak idag, jag gillar hösten! Och att äta kräftor en mörk höstkväll när det börjar kallna lite är bara ett stort plus (inte för att det är höst NU, men snart). Mysigt! Nu vill jag se alla olika färger på träden också!

Sen att jag måste köpa en höstjacka är en annan femma! =) Bara kläderna är ju ett stort (!!) plus. Alla stickade koftor, varma tröjor, höstshoes och som jag skrev JACKA!! I love jackor.. När det finns pengar vill säga, hehe.



Kräftor!!

Nu är jag hemma och kräftor står på schemat! MMM!!


Time to go!

Ja nu är jag klar för en stadsresa! Ska bara vänta på att Zackisen vaknar, få i han lite mat och sedan bege mig ut till bussen. Extra skönt är det att både Camilla och Petra sitter på bussen när jag kliver på! =) Zacke reser sig ur vagnen nu, måste verkligen införskaffa en sele! Så det är lite småjobbigt att man måste ta upp han ur vagnen varje gång man ska betala. Så då är det riktigt skönt att både Petra och Camilla redan är på bussen så jag slipper sånt!



Nu ska jag svepa mitt kaffe! Ha en bra dag allihopa! ♥


28 augusti.

Godmorgon! Just nu står cdspelaren på högsta volym här hemma, Zacke diggar för fullt. Ända som kan få han lugn ett litet tag, annars känns det som en evig jakt. Om det inte är toaletten är det diskmaskinen, eller skorna på skohyllan, eluttag, rycka i sladdar.. Listan kan göras lång! Då är det perfekt med cpspelaren, gäller ju att finta honom lite. ;)

Ska strax börja packa lite, har i planerna att åka till papi Ahmed efter jag varit i stan med Petra och Camilla. Blir en lunch på stan och en lugn kväll.

Nu ska jag fixa lite kaffe här, hörs senare!




Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig. Är helt nyduschad så det blir extra skönt, hehe. Om man bortser från att håret kommer se ut som ett kråkbo imorgon då! Men det går att fixa till! Yes.

Tomorrow is a good day!!




Godnatt ♥


That's sad.

Haha, jag satt och kikade igenom bilderna från Turkiet, har inte riktigt hunnit med alla! Hittade en smårolig bild på mig och lillsis från sista kvällen.. Vi skulle se ledsna ut (kommer inte ihåg vems idé det var, tror det var Emmas haha) och jag lyckades ganska bra! ;) Ser helt hjärtkrossad ut, hehe.




Linnéa däremot ser lite halvglad/fejkledsen ut, visst?
I'm mutch better!! ;)

Misssssss!!

Galet egentligen hur mycket man kan sakna någonting och hur dom sakerna ständigt gör sig påminda. Jag saknar våran vecka i Turkiet så jag blir tokig, fast jag gillar känslan att sakna det och ha förväntningar inför nästa år då vi förhoppningsvis åker dit igen. Jag saknar egentligen inte själva stället, utan mer känslan av att vara där. Koppla av och glömma klockan för ett tag. Det spelade ingen roll om klockan var 16.00 eller 19.00, vi tog dagen som den kom. Här hemma känns allt så stressigt, får huvudvärk av allting som jag vet måste göras.. Vill tillbaka! Fast denna gång skulle gärna Zacke få följa med, hehe.



Lovely..

Önskelistan på H&M..

... Kan göras hur lång som helst men här är några av favoriterna!





Dom två första är väldigt nära på att få åka ner i shoppingbagen. Ska tänka lite till! Skulle vara nice att spana in dom på stan först och se hur dom sitter (och förmodligen köpa dom då), undra om dom kommit in i butik? Ringarna tänkte jag iallefall spana lite på imorgon, vet att det finns ett par snyggingar på new yorker och glitter också!

Dagens pics på Zacke!

En riktig "poose-kille".
Dregel är det också ganska gott om! Tycker dom där riskornen kan spricka upp nu!


27 augusti.

Faktiskt så vaknade jag upp lite piggare idag och mår hyffsat bättre. Precis lagom till helgen, perfekt! =) Har en inplanerad stadsrunda imorgon med Petra och Camilla, så det kunde ju inte bli bättre! Dock skriker plånboken efter pengar så nån shopping ska vi inte ens diskutera. Datorräkningen kommer den här månaden, blä! Att jag inte lär mig att lägga undan månad efter månad (betalar var tredje månad). Men det ska bli mysigt att komma ut lite iallefall, en lunch/middag ska jag nog ha råd med!

Nu ska jag fixa lite thé! Hörs senare ♥

Trion.


Så typiskt!

Kul att man börjar bli sjuk igen.. Fan! Från den ena sekunden till den andra mår jag skitdåligt. Får kallsvettningar, mår illa, nyser.. Hoppas det släpper snart..

I want to feel gooooood..




Nu: oboy och hårt bröd.

Mobilt bredband säger jag bara..

Datorn har bråkat med mig hela dagen, eller aa internet lättare sagt. Från och till har jag varken kommit in på bloggen eller facebook, resten har funkat. Wierd. Bara mitt internet som har knäppat sig också för det funkar för resten här hemma. Har ju mobilt bredband, inte samma som dom.

Nu kom jag in på bloggen iallefall! =) Wiho.. Bara facebook som är kvar då..

Emma, jag & Linnéa.


26 augusti.

Såhär ser gullungen ut idag. Tjusig i sin nya body från hans pappas moster.



Mörka kvällar.. Redan =(

Hallo! Vad mörkt det börjar bli på kvällarna nu. Har aldrig behövt ha lampan tänd på mitt rum innan jag själv ska sova. Nyss när jag skulle kolla till Zacke fick jag en chock, helt kolsvart! Måste vara veckan i Turkiet och några sovaborta nätter som förvirrat bort mig, hehe.

Zacke åkte i säng rätt tidigt idag, han sover bara en gång per dag nuförtiden så han var trött. Vaknade tidigt gjorde han också, så sömn behöver han. Märkte på honom att han var riktigt trött, syntes på hans ögon och hans humör var lite upp och ner. Tänderna ställer till så mycket (två stycken kikar snart fram i underkäken), inatt verkade han ha jätte ont och hade jätte problem med att sova.. Så både jag och Zacke har varit lagom slitna idag. Ny dag imorgon!



Godnatt ♥

Zackes shopping och hans presenter från turkiet.

Medan jag ändå håller på, tänkte jag även lägga in bilderna på det jag köpte i Turkiet till lillemannen. Bara bläddra ner så finner ni allt där, hehe ;)

Idag var det mest basshopping som behövdes. Det tråkiga ni vet. Slutade ändå med att jag kom ut med lite roliga plagg som jag egentligen inte skulle ha köpt. Typiskt mig!



Jätte fina jeans. (Bilden gör dom verkligen inte rättvisa.) Han vart så cool i dom!



Vet att Zlatan flyttat till Barcelona men kunde ändå inte låta bli att köpa den här tröjan. Zlatan är ju lite av min stora idol (ingen kickar fortboll som han, hehe) så varför skulle det inte bli Zackes? ;)





Och så kläderna från Turkey.
En adidaströja och en billabong dress (tröja+byxor=kanon!).




Nu får han allt ta och hålla sig ett tag! ;)

25 augusti.

Hade en mysig dag/kväll hos Camilla igår. Bjöd hela patrullen på tacos och jag åt så jag sprack!! Var så sugen på tacos så jag visste inte vart jag skulle ta vägen och med tanke på alla gånger Camilla gjort tacos till mig fanns det inget bättre läge än att ge tillbaka! =)

På kvällen vart det film, såg bara halva filmen dock. Zacke var trött och grining så jag och Petra åkte hem till henne. La Zacke i säng och korkade upp en flaska rött! Har verkligen vart så emot det, men det vinet funkade faktiskt. Det var gott!

Nu på "morgonkvisten" har det hunnits med ganska mycket. Vi var upp tidigt, tidigt. Åkte till Petras brorsa sen vart det storhandling med både mat och kläder till Zacke. Tänkte att det får bli en del av ettårspresenten. Är ju mindre än en månad kvar nu, hihi! Spännande! Eftersom Zacke inte läser min blogg lägger jag upp kläderna senare, hehe. ;)




Rött vin.

Sitter hos Petra nu. Vi dricker rött vin, haha mmm.. Gillar verkligen inte det men jag ger Petra ett försök till att lära mig tycka om det. Kanske lönar sig, who knows, hehe.

Hade även en trevlig dag hos Camilla! =)

Nu ska jag vara social, hörs imorgon!

Later...

Efes pilsener.

Den finns alltså på systemet! Var tvungen att kolla upp det för att vara på den säkra sidan! Vad glad jag blir! Många skrev till mig att den fanns på systemet men att den var dyr. 16 kronor kostar den och jag tycker inte det är så vidare dyrt. Den är lungt värd det. Hade räknat med kanske 25 kr eller högre när folk sa att den var dyr, hehe.




I Helgen ska jag och Linnéa ha en Efeskväll. Köpa några pils och sätta oss på nåt mysigt ställe och prata Turkiet minnen! Ska fråga Emma slemma också, men hon kommer säkert hinna läsa här innan jag frågar hihi.

24 augusti.

Godmorgon ♥

Jag och Zacke sitter här helt själva. Lyssnar på barnvisor, klappar händerna, dansar och leker. Alla andra är på jobbet, skolan eller dagis. Ska göra lite frukost åt mig och lillkillen snart sen vet jag inte vart dagen tar oss. Tänkte erbjuda mig att hämta Ville på dagis och sen kanske Camila skulle komma förbi på en kaffe. Det tycker jag verkligen! Var allt för länge sen vi sågs! Petra snackade också om att vi skulle hitta på nånting idag. Får se vad som händer helt enkelt, mig går det ingen nöd på, hehe! ;)

Jag och babysis med våra pina colada! =)
Lägger upp lite bilder då och då, orkar inte ladda upp ungefär 50 kort på en gång..


Åhå det funkar! Turkietbilder, soooooon!

Fick hjälp med cdromspelaren, så nu funkar den igen. Vilken lättnad, för om min data mot all förmodan skulle gå sönder är det den ända som kan hjälpa mig. Hur som haver, JAG HAR BILDERNA! ;) Hehe, wiho.. Orkar dock inte lägga upp alla nu. Har haft ett himla ståhej med att få upp dom på facebook så orkar absolut inte ge mig in på fler uppladdningar. Men alla som känner mig kan kolla facebook! Om det nu är så intressant vill säga! ;)




Om jag hade en önskan...
Skulle jag gå till Sunshine resturangen och äta middag och dricka cosmopolitan, för att sedan bege mig till Ninabar och dricka en massa Efes!! Ränna ute halva natten med en massa skratt.. Vakna tidigt och lägga mig i en solstol.. Om och om igen..


Fast en önskan var det ja, hehe.
Take me back!!


Kantareller is the shit!

Känner kantarell lukten från köket! Mmmmm! Alldeles strax väntar kantarell mackor. M a m m a  g ö r  v ä r l d e n s  g o d a s t e ! Min gammel-faster Britt hade varit i skogen och hittat tonvis med kantareller. Dom var sååå stora, fina och luktade gudomligt! Haha, ja jag älskar kantareller! Såg ut som stora gula rosor.. Aa, ni ser på kortet under! =)


Ser ni hur stor den är? Jämnför min hand med kantarellen. Största jag sett!



I want the pics!!!

Emma kom hit med skivan. Perfekt, då har jag bilderna! Fast bara på skivan eftersom jag inte får över dom till datan. Jag har inget sånt där "cd-fack" på min lilla bärbara men när jag köpte den köpte jag till en cdromläsare. Den har funkat perfekt hitills. Nu funkar den dock mindre bra.. Har lagt ett par gissningar på att det är min lillsis Julia som pajat den. Jävla skit! Aja bilderna kommer iallefall, ska göra ett försök på Linnéas data också.

Hittade ijoförsej några bilder på min kamera.. Fast även dom är bara från första dagen.
Precis innan vi skulle göra våran första middag i Turkiet.


YES!

Jihooo! Emma kommer ut hit alldeles strax och med sig har hon en cdskiva med alla pics från Turkiet! Äntligen!!


Are you always tired?

Jag har skittråkigt! Zackarias sover.. Väntar bara på att Petra ska sluta jobba så att vi kanske kan styra upp några roliga planer inför kvällen. Det skulle vara nice! Efter att man hållt igång varje kväll i en veckas tid blir man lätt rastlös av att bara sitta. Spanar runt efter lite kläder på internet men hittar inget speciellt, vågar nog inte riktigt inse att hösten är på väg och att alla sommarkläder börjar försvinna. That's bad...



 

I want summer.. I want summerclothes!

23 augusti.

Mooorning! Vaknade upp helt utvilad idag, så skönt att göra det! Kanske det kan bli nånting av den här dagen. Har en del att pyssla med och senare mot kvällen är planerna att umgås lite med Petra. Nu ska jag fylla på kaffekoppen och kanske med lite tur knalla ut i solen.. Om den stannar vill säga..




Peppso!

Petra kom hit på en promenad med mig och Zacke. Har inte träffat henne på över en vecka, så det var på tiden! Saknat henne en massor. Hon fick även sin Turkiet present och jag tror hon vart glad! =)

Nu ska jag mysa till med thé och sen blir det sängen. Känner mig småirreterad på vissa saker så att sova bort allting vore inte så dåligt!

Zacke plockade blommor till sin morfar som fyllde år idag, men ett smakprov senare var det inget vidare att ge bort, hehe.


..

Think twice...



My heart beats for you

Världens sötaste kille! ♥


Regn och grattis dadi.

Hej på er allihopa! Regnar det hos er med? Så tråkigt! Vill ha sol och värme, men jag antar att jag får inse faktum.. Hösten är på väg!

Idag fyller pappa min 51 år! Grattis!! Vilket innebär massa folk, massa fika och Zacke får leka av sig med sina kusiner, mostrar och morbröder!

Jag och Emma första (egentligen andra)  "riktiga" kvällen i Turkiet. Första kvällen kom vi till vårat hotell kl 01.00 på natten så den kvällen räknas bort.





Snart kommer bilder.. Sooooon!

Nu tycker jag att Emmi slemmie kan komma hem och skicka över bilderna från Turkiet. Just nu har jag bara ett par från första dagen, några halvdåliga och några som absolut inte kommer visas här, mohaha. Vet att Emma fick mycket bättre bilder och många fler! Men håll tålamodet med mig, det kommer!

Nu blir det alldeles strax sleeptime för min del. Sömn är det brist på just nu..
Like always, hehe. ;)

Update: Fick precis reda på att Efes pilsner finns på systemet! Wiho, det gjorde verkligen min dag! Visserligen är dom rätt dyra, men det är det nog värt.. Ja! Definitivt!

Another day in paradise..

Ganska kul att just det här vart min "turkiet-låt". Brukar oftast vara en med lite fart i, hehe, men jag får verkligen rysningar i hela kroppen när jag hör den. Hade världens bästa kvällar ♥


Miss miss..

Nu är jag hemma från Ahmed igen. Gud vad glad jag vart över att se min lilla Zacke prins! Han har vuxit så mycket på bara en vecka och lärt sig så mycket mer än när jag lämnade av honom där för en vecka sedan, sötnosen!

Gårkvällen spenderades framför en massa musik med ett glas vin eller två. Har verkligen fastnat för Phil Collins, den gick jämnt i Turkiet och jag kan inte sluta lyssna på den. Den kommer aldrig bli uttjatad! Trust me, hehe! ;)

Take me back..



Hemma!

Hemma igen! Planet landade inatt 02.10.. Känner mig rätt sliten! Har druckit världens godaste öl och paraplydrinkar 6 kvällar i rad så det är förstårligt, hehe. Har haft det riktigt underbart! Tack Emma och Linnéa för världens bästa och roligaste resa! Bara en massa skratt rakt igenom! Hinner dock inte skriva så mycket nu, ska strax ta bussen till Ahmed och pussa på min lilla Zacke! Har saknat honom massor! Vi hörs med en massa bilder när jag kommer hem igen!

Bjuder på en bild från första kvällen i Turkiet. Jag och den godaste ölen i världen, Efes pilsner.

 

Time to go!

Nu har jag lämnat av Zacke hos Ahmed. Kändes lite småjobbigt!.. Men vet att det kommer gå bra! Har hunnit med en fika med Petra också och nu är det en halvtimme kvar tills bilen brummar iväg till arlanda.

Åhå, resfeber.....

Hade så bra allihopa! ♥

Today is the day!

Godmorgon! Trodde inte jag skulle ha nån tid alls över idag men det visade sig vara tvärtom. Planet går 17.20 så vi åker inte hemifrån förens 14.30 - 15.00. Emma tyckte vi skulle vara där två timmar innan. Hon känner nog på sig hur virriga jag och Linnéa kommer vara, hehe.

Zacke ska vi lämna av hos Ahmed antingen på vägen till arlanda eller innan. Jag tycker vi lämnar av honom på vägen till arlanda så jag får den där sista timmen med lillkillen!


Imorgon kommer jag vakna upp i Turkiet! Wiho!



Old pic..

Resfeber!!!

Ojoj vilken resfeber jag fick! Har känt mig hyffsat lugn hela dagen och nu är pirrar magen på högvarv. Mest nervös är jag för att ha glömt nånting men samtidigt om jag packat ner för mycket. Har vägt väskan minst 11 gånger och för att vara riktigt säker bad jag även pappsen väga den. Det verkar stämma, hehe.

Nej nu ska jag faktiskt göra ett försök till att sova. Hade sagt 22.00 till mig själv men klockan verkar ticka på. Har en hektisk (säger man så? Om inte, gör jag det iallefall) dag framför mig imorgon.

Nu säger jag faktiskt hejdå för ett tag! Om inte, iallefall godnatt.. Kanske hinner med ett inlägg innan jag sticker imorgon! Petra kommer hit på en kaffe och ett hejdå imorgon också så tror knappt det finns nån lucka för data. We will see!

Peppo n' me! =)


Klar!

Nu är jag klar! Bara väga väskan så jag ser att jag inte packat för mycket, inte för att jag tror den risken är så stor eftersom jag valde bort ganska mycket, men ändå skönt att veta.

Kommer nog inte blogga mycket mer idag och imorgon kommer det definitivt inte hinnas med. Så om ni inte hör mer av mig idag får ni önska mig en sån trevlig resa, hehe. Ska försöka ta mig till nåt internetcafé där nere (min lilla söta vita får stanna hemma) annars hörs vi direkt när jag kommer hem! Men håll utkik! ;)

Hoppas ni också får en dunder vecka! ♥
Hörs den 20:e!..
Och säkert innan det, kommer inte kunna slita mig från bloggen, hehe.



11 augusti.

Petra var precis här på en kaffe. Med sig hade hon en jätte fin tröja till Zackisen! Hon är bra söt! Bättre gudmor och kompis kan man inte ha! Synd bara att jag packade ner kameran  i resväskan, fick knäppa med camen istället men då syns inte detaljerna lika bra. Fin var den vilket fall och Zacke passade jätte bra i den. Den var även fodrad inuti så den kommer bli perfekt i höst/vinter. =) Tusen tack Pepps ♥





Just nu har jag mellanlandat lite vid datan i väntan på min vita tvätt. Slänga ner det i väskan och sen är packningen klar! Very nice!

Tomorrow is a good day!

Goddagens på er!

Idag är det mycket som ska fixas och trixas. Väntar på lite tvätt sen är nog min packing klar. Då återstår bara Zackes. Ska nog inte vara så svårt egentligen, bara slänga i alla kläder han har i en väska tillsammans med blöjor och mat och så lite andra nödvändigheter såklart. Sen är det finslipning, kolla så jag fått med allt. Duscha ska jag göra och framförallt mysa och leka med min Zacke som jag kommer vara utan en vecka. En fika med Petra ska också hinnas med!

Haha, kommer bara på nya saker hela tiden som måste fixas.. Måste nog lämna datan nu och ta tag i allting! Hörs senare! ♥


En väska jag inte skulle ha nånting emot att ha.


10 augusti.

Zacke sover och jag sitter vid datan och äter kex med ost. Måste ju lyxa till det nån gång, hehe. Packingen är näst intill klar nu, känns skönt. Har packat som en dåre ikväll men har faktiskt hunnit med en fika på grillen med Nike och Malin också =) Long time no see.

Hur ska jag klara mig utan den här skönheten i en hel vecka?


2 days to go!

Idag blir det grillat till middag! Mmm! Grillat är riktiga sommarkänslor, finns nog inget som knäcker det. Sen blir det packa i stora lass (ja! stora lass!), är så mycket som behövs egentligen. Tur att bigsis Emma skrev en lista till mig och Linnéa. Då är det bara att packa och stryka eftersom på listan. Underlättar ganska mycket när man ska hem också, lättare att inte glömma nåt.


2 dagar kvar! wiho!


Back!

Tusen förlåt för dålig update!

Hade som sagt vinkväll med Petra i fredags och vart dåligt sliten dagen efter. Vi satt uppe till halv 5 och bara snackade och drack vin och cider. Hon har så mysig balkong så jag ville inte gå och lägga mig, hehe. Lördagen gick alltså åt till att bara sova och vila järnet, för senare på kvällen fick jag och Ahmed barnvakt och vi tog vara på den tiden genom att festa till det lite. Partyprincess is back? Haha!

Igår var jag kvar hos Ahmed. Dom här nätterna utan sömn tog verkligen ut sin rätt så vi körde på filmkväll igår, en riktigt äcklig skräckis!

Efter mat och mys åkte jag hem därifrån, kom hem för ett tag sen. Sara, Simon och sötaste Tuva är här just nu, ska vara lite social med dom. Vi hörs senare! ♥


Vinkväll!

"Kalaset" var jätte mysigt och det bjöds på gott fika. Dock härjade Zacke på som sjutton och det tog uppåt en timme för mig att dricka upp mitt kaffe. Det var riva blommor, kattmatskålar, race mot trappor och ni förstår säkert vinkeln.

Ikväll blir det vin hos Petra. Åh, gud så jag behöver det just nu!

Time to eat!

Grillade hamburgare! Mmmmm!
Hoppas ni får en mysig dag ute i solen ♥


Fredagsmys.

Kommer sommarn nu i lagom tid till vi ska åka? Haha, så typiskt! Nåja.

Dagen idag består av födelsedagsfika! Min gammelfaster fyller år! GRATTIS! Sen vet jag faktiskt inte vad som händer, det är fredag så nånting ska hittas på. Måste slipa lite på det. Har ingen direkt  lust att sitta hemma faktiskt. Vill träffa folk, röra lite på mig.

Nu ska jag dricka kaffe och läsa glamour medan Zacke sover!


Här har vi buskungen, bara en massa bus HELA tiden!


Zackrias spelar tvspel!

Zacke fick sitta med sin morbor ett tag framför tvspelet medan jag fixade med annat.
Kunde knappt slita honom därifrån sen, hehe.

Visserligen har han lite problem med att hålla dosan rätt men inlevelse har han. SPARK!



Gud vad jag tjatar om turkiet!

Imorgon ska vi in och växla pengar (jag, Emma och Linnéa), en dag närmare vårat mål, hehe. Jag och Linnéa är så förväntansfulla! Emma är mest lugn och förklarar priser, mat och vad man ska ha med sig i packingen. Sicken storasyster man har! Eftersom att vi är rätt många syskon i våran familj (10 st) så har chansen att åka utomlands aldrig riktigt funnits, fast vi har fått så mycket annat istället! ♥  Nu när man blir äldre blir det mycket lättare att åka och åka ska vi! YIHA!


Värmeslag!

Gjorde en spontan promenad med Emma ner till storasyster Malin. Visserligen möttes vi av beskedet att lilla Erica skulle till tandläkaren, så vi hann inte vara där mer än 10 min. Så synd! Men vi planerade in lördag istället! Jag och Emma slog oss ner på grillen och tog en kaffe där. Kändes lite ovärt att bara knalla ner till gunsta fram och tillbaka, speciellt i den här värmen. Nog det värsta jag gjort på hela sommaren, fyfan vad varmt det var! Trodde jag skulle få värmeslag på vägen hem. Zacke ville inte sova heller som han skulle så han sover en stund nu vilket innebär en sen kväll. Men vad gör det egentligen, han brukar ha ett gott kvällshumör. Med lite tur kanske han kan hjälpa mig att städa och packa lite, hehe. ;)

Nu vaknade faktiskt min sömntuta! Hörs senare!



Det kommer gå bra, det kommer bli utmärkt!

Känner mig rätt stressad. Det är bara 6 dagar tills jag sticker och innan det är en drös med saker som ska fixas bl.a en resväska, växla in pengar, handla mat till Zacke, packa Zackes kläder och sist men inte minst packa mina kläder och allt annat som man behöver ha med sig. Vad ska man ha med sig egentligen? Vill packa så lite som möjligt, men om jag känner mig själv så blir det väll tvärtom..

Åhhhhh, jag börjar få resfeber! Är inte så nervös över själva resan utan mer att vara utan min Zacki i en hel vecka. Vet att det kommer gå bra, det kommer gå bra men ändå.. Samtidigt ska det bli skönt att få en lugn vecka och skämma bort sig själv lite. Det är på tiden! Äh nu ska jag sluta babbla, allting kommer gå bra och jag vill sitta på planet nu, hehe ;)



06 augusti.

Godmorgon! =)

Jag sitter ute och dricker mitt morgonkaffe, kollar på Zacke som bara gör bus hela tiden. - Aj, aj, aj, inte den! nej! nejnej! Hehe. En riktig buskille har det blivit av min lugna och snälla Zackarias! Men det är så kul att se vad han får för sig att göra. Bara tokigheter!

Idag blir det en lugn dag, ser att solen tittar fram och jag hoppas att det blir lika varmt idag som igår. Har bestämt mig för att bara ha lugna dagar och umgås med Zacke innan jag åker till Turkiet! Kommer sakna han så enormt!


Jag och Zacke hos Nike i våras.



Snurr, snurr!

Så mycket snurrar i mitt huvud just nu, hela tiden. Vissa tankar går inte att koppla bort. Bra som dåliga. Ska lägga mig i sängen, slå på en bra skiva och tänka bort dom här tankarna. Sounds good to me!


Godnatt på er! ♥


Turkiet 12 augusti.

En vecka kvar till Turkiet! EN VECKA! =D
Exakt den här tidpunkten om 7 dagar sitter jag på planet. Weehhaa!


Sunshine.

Nu är jag hemma igen!

Strålande sol och varmt som sjutton! Ska nog slänga mig i poolen alldeles strax. Just nu är den bombad med massa annat folk så vågar inte riktigt gå i, hehe. Hatar att bli i puttad eller nerskvätt när man inte doppat sig än och den risken är ganska stor om jag gör dom sällskap. Väntar nog några minuter till! =)


No pics!

Ahmed och Zacke ha fortfarande inte kommit tillbaka, så det vart mer än en timme helt själv. Visserligen är Ahmeds mamma hemma så jag har någon att vara social med! =) Sitter och letar kantarell recept på internet nu. Smällde precis i mig en kantarell macka också.. Mmm så gott det är! Känner mig lite bortskämd just nu, hehe. Känner även lukten av lasagne i köket! När jag var gravid var lasagne ingen höjdare! Kunde inte ens känna lukten utan ett illamående. Men nu verkar det gå hem faktiskt! Luktar riktigt smarrigt!

Nu ska jag gå och vara lite social och dricka ännu mera kaffe! Ha en bra kväll allihopa, ska stänga ner datan nu. Vi hörs imorgon när jag är hemma igen och då med bilder! Har inte ett ändå kort här, tråk! Digitalkameran är inte heller med så det finns nuthing I can do!

Hej på er! ♥

Hos Ahmed.

Nej, jag har inte dött! Jag åkte iväg till Ahmed igårkväll. Stannar nog här inatt igen! Ikväll blir det en öl eller två som Ahmed och Zacke precis gått för att köpa. Sitter här helt själv.. Skööööönt, hehe! Så skönt att få en timme för sig själv ibland!

Nu ska jag fylla på kaffekoppen! Hörs imorgon! ♥

En kinkig Zacke idag med!

Zacke vaknade på fel sida imorse igen. Sen han vaknade har det bara varit skrik, skrik och skrik. Det ända som hjälper är när man bär honom och då lägger han ner huvudet på bröstet och himlar med ögonen. Ändå så vaknade han inte tidigt imose så han skulle vara trött. Tror han vaknade runt halv 8 och nu sover han igen! Ska låta honom sova för han verkar vara alldeles slut. Undrar var det är bara, om det är tänderna? Det borde ju börja spricka upp nu. Sen är det nog ögonen som bökar på honom också. Ögoninflammationen har fortfarande inte släppt riktigt. Stackars lillkille!



Sova eller städa!

Halo på er! Ska strax förbereda mig inför sängen, känner mig rätt pigg men om jag inte lyckas somna har jag en del städning att ta itu med. Det ska nog göra mig trött, hehe. Brukar alltid dra mig från att städa. Ikväll har jag inget val, sova eller städa! ;)


Ska stänga ner den här burken nu, lätt att man fastnar.
Godnatt på er! ♥

 

Old pic! Har verkligen bildtorka just nu..




 


Bortskämd.

Känner mig riktigt bortskämd idag! Har ätit en god lunch/middag och alldeles strax väntar blåbär/jordgubbs-paj. Zacke vaknade glad efter nån timmes sömn också så nu känns det som det kan bli nånting av den här dagen iallefall!
Peace! ;)


2 augusti.

Idag har jag en väldigt kinkig kille som blir arg och ledsen över minsta lilla. Kan bero på att han var vaken nästan hela natten, men sen verkar magen krångla på honom också! Han ska få sova snart så kanske det blir bättre efter det.

Har i planerna att åka till Petra idag. Hon har två "inne-boende" Ink och Tatoo som jag hemskt gärna vill se och busa med! ;) Kattbebisar! Hoppas bara Zacke kryar på sig nu eller att hans humör vänder lite. Petra var borta hela förra veckan så vill verkligen träffa henne idag!

Lillkillen blir mutad med majsbågar! ;)


 


Här får man inte sova.

Jag är så trött så jag skulle kunna somna ståendes, känns som någon står och borrar i mitt huvud.. Och bara som ett plus i kanten vill inte Zacke sova. Han sitter här brevid jollrandes, skrattandes, pratandes. Så fort jag kollar på honom får han ett "tok-rygg" och kryper i väg i raketfart. Han tror jag ska ta honom. Att vara vaken på natten är ju lyx ellerhur?....

Usch säger jag bara.. Usch, usch, usch! Vill bara sova.
Tur att den rackarn är så söt. Man kan ju inte låta bli att le när han har sina hyss för sig.


Turkiet!!

Turkiet! 11 dagar kvar! En vecka och 4 dagar! Snart är vi där! ♥

Migrän, ögoninfektion, nytt nitarmband.

Hade en mysig kväll på grillen med lillsis. Vart en behövlig promenad hem. Jag tycker verkligen att det är så skönt att gå! Skratta åt roliga saker som händer längs vägen och dansa till alla sjuka låtar på mobilen, hehe. ;) Nu har jag ju även en "dans-partner", så fort Zacke hör musiken guppar han fram och tillbaka, händerna far upp och ner i luften! Haha! En riktig discoprins! (Tro inte att jag springer själv längs vägen och dansar förresten, självklart har jag en lika spårad lillasyster med mig, mohaha).

Nu däremot känner jag att mina fingrar börjar domna bort och har en sprängande huvudvärk på ena sidan. Mirgän? Think so. Damn! Ska lägga mig och sova bort den nu tänkte jag, ett under att jag kan skriva överhuvetaget. Zacke sover väldigt oroligt också så det är lika bra att göra honom sällskap. Stackarn fick en ögoninfektion i onsdags så det kliar och kliar. Förstår inte varför vi alltid ska råka ut för massa förkylningar och diverse saker. Är det inte han, är det jag. Wä.


Fyndade ett nitarmband igår! Gissa vart ifrån? Gissa om jag vart glad när jag såg det! Har letat mig galen efter ett nitarmband (glömde kolla stockholm sist jag var där) och nu har jag funnit min älskling ;) funderar på att lägga beslag på ett till. Kan aldrig  bli för mycket!



Dålig bild dock.

1 augusti!

Hemma igen.. Åkte hem från Ahmed rätt tidigt, när jag kom hem vart det en powernap och när jag vaknade var det fullt hus här hemma. Alla syskon, syskonbarn, moster, farbror m.m var bortresta i torsdags när mamma fyllde år så dom fira henne idag istället. Har druckit så mycket kaffe så mina fingrar är helt darriga, hehe. Nu blir det middag och sen knalla ner till gunsta och ta en fika med lillsis. Som sagt, jag har ju fixat min stegräknare! ;)

Zacki och morfar!
Lillen är verkligen morfars kille! Han kryper efter honom vart han än går och lyckas han hinna fram innan morfar försvinner igen sätter han sig och sträcker upp armarna för att få komma upp! Imorse när jag kom hem hade dom inte träffats på lite mer än en vecka och när jag satte ner Zacke på golvet får han dirket syn på honom och kryper det fortaste han kan fram till honom, reser sig mot hans ben och sträcker upp händerna! Sötnosen!



Klart man ska vara likadan som morfar! ;)

RSS 2.0