Bada? Handla? Sola?...imorgon

Fan vad jag är lat, jag sitter här i soffan framför MTV med en kopp kaffe i ena handen och tangentbordet i andra. Zacke är med sin pappa hos några kompisar så det är helt tyst här. Jag skulle vilja bada, handla men framförallt sola.

Sen jag flyttade så har jag bara 3 min till närmaste solarium (OCH det är riktigt bra!!! +++++) men tror ni jag orkar ta mig utanför dörren? svar nej. Suuuuuck





Men schnyGG

senaste nytt

Nej nu får jag ta mig i kragen o uppdatera lite!

Kör dagarna jag missat då jag ändå är lite rastlös:)

Fredag: Shoppade, solade och hade en myskväll med lillsis Linnéa, lillebrur och Kim.
Lördag: Zacke var JÄTTE dålig, kokhet och bara sov och sov. Bigsis Emma kom som en räddare i nöden med glass och bullar!
Söndag: Lillebrur var här och hängde på en tvspels/film-kväll.
Måndag: Hängde ute hos mamma och pappa. Grillade korv i vintersolen, åt middag och bara mös med the big familia! På kvällen vart det mys med lillsis Linnéa o lillebrur.
Tisdag: Lungt o schönt hela dagen, på kvällen kom lillsis Julia hit och hängde.
Onsdag: Hängde ute hos mamma och pappa! OCH så hann jag med en kaffe med Petra!:)

Kanske inte så intressanta men väldigt mysiga dagar!



Korvgrillning ute i funbo:)


Fredagsmys

Mötte upp lillsis Linnéa på stan, drog en solning, käkade lunch, handlade och tog bussen hem:) Så nu sitter vi här och myser i soffan. Kim och Phibbe är också här så snart bjuds det på en filmkväll. Har hyrt en skräckis! Jag och Linnéa är ju lite beroende av skräckfilmer...fattar inte varför, för jag kan INTE sova sen..

Nej nu ska jag blanda ordning dipen, ta fram chips och läsk:)


En sjuk Zackarias

Ungefär precis innan jag skulle knalla iväg till jobbmässan så ringde dagis mig och sa att Zacke var dålig. Han klagade på ena örat och var jätte ledsen. Bad Ahmed att åka och hämta honom på direkten och när dom var hemma igen båda två så knallade jag hemåt. Mycket riktigt så såg Zacke rejält hängig ut och matlusten verkar ha försvunnit. Han har enbart käkat lite gröt idag, tur tur tur att han är så bra på att dricka iallefall!

Han har inte sagt att han har haft ont i örat sen 15.00 tiden och jag har försökt röra i smyg för att se om det blir någon rekation men det verkar vara rätt lungt. Han har ingen direkt feber heller men snorar och hostar som bara den gör han ju! Gav han en alvedon i förbyggande syfte innan han somnade så att han får det lungt inatt.

Imorgon blir vi alltså hemma både jag och Zacke:) Morgonmys med Zacke måste vara det bästa som finns!


Hemma igen efter en bra dag på jobbmässan!

Kom precis hem efter att ha varit på jobbmässan. Sökte lite jobb, lämnade in lite cvn, pratade med olika företag osv. Spanade även in olika utbildningar men det känns så mycket bättre att göra det hemma över internet när man har tiden att sitta och kolla. Vill ju gärna sitta och bolla fram och tillbaka på vad jag egentligen vill göra och vill bli. Har inte tid med att kasta bort fler år på utbildningar, skitjobb och sånna tråkigheter.

Det känns bra iallefall! Nu har jag en hel del saker att göra och kolla upp. Att man fick en mysig dag med lillsis är ju inte helt fel det heller:)



right now.


Jobbmässa

Snart är lillsis här utanför porten och då ska vi dra iväg på en jobbmässa.
Ska bara hälla mig en kaffe kopp eller två innan! whoppwhopp!




Me'n my sistah


.

Run just as fast as I can
To the middle of nowhere



upp o ner

OK nog med sjukdomsinlägg eller:)

Har faktiskt haft en riktigt bra dag.. På förmiddagen mötte jag upp lillsis och gjorde några ärenden på stan. Vart en snabblunch o kaffe på det innan jag stack iväg för att hämta Zacke på dagis. Fram och tillbaka. 16.00 hade jag ju tiden hos tandspecialisten så raka spåret ut dit. Sen hem. Åt middag. Bästa Malin Boholm (som efter 2 år äntligen flyttat tillbaka till sverige!!!) kom över på myskväll med mig och Zacke! Vart kaffe och en massa prat! Vi hade ju en hel del at uppdatera varandra om om man säger så:) När Zacke man somnade så drog Malin sig vidare (partypinglan där vetdu) och nu sitter jag och väntar på en 2 liters cola, citron, lime och isen står i kylskåpet. Farligt för mina tänder I know MEN har inte käkat något socker alls sen visdomsattacken så nu känner jag ett sånt BEHOV och det är jag faktiskt värd! Sådesoooo:)




UPP oCh ner.


Hos tandspecialisten.

ja vad ska man säga. Hos tandspecialisten gick det väll bra. Förutom att det kom fram en hel del andra saker som gjort allting så mycket värre än vad det borde vara. Tydligen så är min käke och mina kindmuskler helt paja. Har hänt en hel del saker på sistone som har gjort mig stressad, arg och ledsen vilket har lett till att jag har börjat gnissla tänder under nätterna och biter ihop käkarna under dagtid (helt utan min vetenskap, har aldrig haft problem med det förut) just för att jag går och känner mig orolig. Omedvetet. Hela mitt bett har blivit snett pga det och när jag tex äter så arbetar mina kindmuskler på helt fel sätt pga allt detta. Tänk så fort det kan gå!! Det har bara gått ca 3 veckor sen dom här problemen började och under den tiden har min käke blivit totalt kaos.

Nu har jag fått övningar att göra 3 ggr/dagen som ska göra så att mina kindmuskler "arbetar" på rätt sätt. MEN hur ska jag kunna trolla bort att jag är orolig? Det är ju framförallt det som ligger bakom allting! Att det händer så mycket just nu gör ju ingenting bättre! Tydligen så måste jag "varva" ner mer på kvällarna, tänka på bra saker innan jag somnar osv osv. MEN LÄTT! Det är ju i min hjärna allt sitter i! Kan inte bestämma vad jag ska drömma om på nätterna direkt. Äh fan, jag låter dom här övningarna få en chans. Senare kommer jag ju få en skena och lite andra saker som förhindrar att jag biter ihop käkarna som jag gör. Ska även få träffa en psykolog 8 ggr och försöka få fram vart problemet sitter.

Visdomständerna däremot är fortfarande samma lika. Dom måste ryckas! Fortare än kvickt egentligen men måste först ta itu med det här problemet och tydligen kan inte mina visdomständer bli mer skadade (KUL) än vad dom redan är. Och 2 månader utan ryckning borde jag klara av och om inte så får jag mer pencillin utskrivet (KUL).

Känner mig så tom just nu, vet varken in eller ut. Vet inte hur allt ska gå till? eller om det ens hjälper? vet inte hur länge till jag måste må såhär pass dåligt? vet inte när jag ska få sova ordentligt igen? eller när jag ska få käka mat utan problem? hur lång tid ska det ta innan allt är fixat? OSV!

Tandläkaren var verkligen över förväntningar men man fick så dålig information! Jag försökte fråga om allt jag undrade över men självklart glömde jag hälften. Känns iallefall tryggt att om det inte har blivit bättre på en vecka (även om det är så lång tid, har ju redan mått bokstavligt talat PISS i över en vecka) så får jag en ny tid direkt. Samma dag.

Blablablabla! Tack bloggen för att du lyssnar, eller nåt.



En glad Maria på sista april förra året...


kuckeliku

Uppe med tuppen:)

När klockan ringde 06.30 (det är ju visserligen som sovmorgon för mig) gick jag och Zacke upp och satte oss i soffan. Gjorde ordning frukost och slog på barnkanalen! Morgonstund har guld i mun! Nu har han åkt iväg till dagis och jag sitter här sjelf.. Ska nog försöka vila lite för det vart INTE mycket sömn inatt.

MEN.. 07.00 imorse fick jag ett efterlängtat samtal! Tandläkaren ringde och hade fått in min remiss så jag fick en tid redan idag!! finally..cant take this any more om man säger så vae:)

Nu, dricka upp mitt thé sen slå på the hills och tokdecka.



ha ha ha ha, kalas.
kompis, jag, min peppo och kimpor.


airplane

Efter att jag låg deck i soffan ett par timmar på förmiddagen tog jag mig utanför dörren och hämtade Zacke på dagis (ahmed sköter ju lämningen och jag hämtningen) och direkt där ifrån så åkte vi ut till mamma/mormor och pappa/morfar. Zacke blir alltid så glad när vi åker dit! Och att bli bjuden på middag sitter ju aldrig fel det heller:)

ett plus i kanten på denna dag är min lillebror Ville! Hur rörd blir man inte när ens 5åriga lillebror säger att han älskar en? ♥

Dagens minus idag
är att så fort jag gör minsta lilla ryck som idag var att hämta Zacke på dagis och sen åka hem till föräldrarna (fick ju till och med skjuts hem) gör att jag mår så himla piss! Just nu känns det som att jag bara skulle vilja sätta något mot huvudet och trycka av...Ok lite allvarligt men det här tar knäcken på mig!! När ska man få känna sig fit for fight igen? Bort med den här jävla zombieslaschsjukdoms-tiden tack!! I could really use a wish right now....lalala....




Jag har iallefall fått röra på smilegroparna idag, det känns som det var years ago!!
Tack för idag min älskade familj!!!


yesterday

Igår på dagen/kvällen var vi helt alone (bortsett från att petra kom förbi på en kaffe) och det var så mys! Zacke var så himla duktig och lekte fint med sina leksaker nästan hela dagen! Vi badade, åt middag framför "den otroliga vandringen" - Zackes älsklingsfilm och busade en massa. Han var så glad igår!

Vi satt i soffan ungefär en timme och bara pratade, han berättade om alla saker på dagis, han pratade om mormor, Ville, Linnéa, Philips moppe, Tuva och en massa annat! Han har lärt sig att prata så snabbt nu! Allting liksom bara flyter på..Och hur glad blir man inte då?:) Jag bara satt i soffan och njöt över våran ensamma tid! Nästan så att han känner på sig att mamman är sjuk:) Eller så vet han att om han är snäll så får han glass? ha ha ha!




min thulis♥


helllyly

Mår fortfarande inge bra, kan knappt äta och sover jätte oroligt på nätterna. Pencillinet verkar ändå ha fått det till att bli lite bättre, iallefall kroppsmässigt. Nu har jag inte lika ont i kroppen längre.

Jaja nog om sjukdomar! Nu är jag iallefall så pass pigg att jag kan sitta vid datan normalt!;)

Zacke åkte precis iväg till dagis.. Det var en glad kille imorse som vaknade utan problem och åt NÄSTAN (han var magsjuk i lördags och har inte börjat käka ordentligt än) upp hela sin frukost! Klädde på sig utan problem och gick för en gångs skull med på att sitta i vagnen! När han är så duktig så värmer det så rejält i mammahjärtat!

Nu ska jag slå på twilight, fixa lite thé och om jag orkar - blogga lite mera:)


Helvete, ett rent helvete.

Helvetes natt. helvetes dag..

Satt uppe på akuten halva natten inatt.. Fick en stark tablett som gjorde att jag kunde sova (dock vart det bara en timme innan doktorn kom igen) då jag inte har sovit en sekund på två dygn. Ätit nånting har jag inte heller kunnat gjort. Det jag åt under dagen igår kom upp lika fort.

Nu orkar jag inte gå in på detalj men det är mina visdomständer som har satt hela min kropp i obalans. Igår kunde jag inte ens stå på benen! Och idag visade tempen på 39.8..suck.. 

Hade en tandläkartid idag, där fick jag bedövning och ett recept utskrivet. Fick även en remiss till en specialistmottagning i stan där båda visdomständerna ska ryckas... Förhoppningsvis får jag en tid så snabbt som möjligt då läget verkligen är akut...

Åkte iallefall ut till mamma efter besöket hos tandläkaren då jag inte vågade vara ensam med Zacke. Fick så mycket hjälp med allt (tack mamma♥).. fick sova några timmar och lyckades även få i mig lite mat. Mitt immunförsvar är så nedsatt nu så nu orkar jag knappt att käka.. Blåbärssoppa är nya dieten för min del...

nej nu känner jag att det börjar snurra i mitt huvud och illamåendet har satt fart igen... Sorry för ett helt rörigt inlägg men behövde skriva av mig lite..Och ni kanske fattar att bloggen inte lär bli så rolig under ett tag...

hoppas ni mår bra iallefall och att ni har haft och får en härlig fredag..Jag skulle ha gått ut med tjejerna men det ställdes in ganska fort.. SÅ synd.. Hade verkligen sett fram emot det, länge sen!

jajaja..kram på er.


.

I pretend like your not real..


sick

vilken jävla dag..mår så piss!! det ända jag har gjort idag är att ha rört mig mellan sängen och soffan.. kan inte ens käka! tur att jag har Ahmed som både lämnade och hämtar Zackisen idag. jag skulle nog ha svimmat på bussen...

Allting är så himla deprimerande för jag har ju så mycket att göra! Ska på ett viktigt "möte" imorgon mellan 10 - 12.. hur fan ska det gå? Och jag måste planera, skriva, planera och skriva lite till inför det. OCH jag har knappt börjat! Gode gud hjälp mig..Min hjärna är någonannanstans! Febern skrämde väll iväg den..


adidas yao

Efter jobbet idag så mötte jag upp dom två fina tjejorna Petra och Maria för lite käk och häng på stan.

Dessa freeescha sneakers fick följa med moi hem:D


senaste nytt

Jahopp ni, vad har vi gjort dom senaste dagarna?

Igår var vi ut och käkade middag hos mamsen och papsen! Har lite seperationsångest faktiskt:( vill hälsa på så mycket som möjligt!

OCH idag fick jag hjälp av lillebrur Philip att hämta Zackisen på dagis, sen vart det käk på mcdonaldts innan vi mötte upp lillsis Linnéa och åkte hem till mig allihopa! Petra dök även hon upp på en liten myskväll:) hon kom direkt efter jobbet så jag bjöd på middag! Nu har hon precis dragit sig hemåt och för min del så blir det snart att dra mig mot sängen! känner mig så slut som människa och har så många saker jag måste hinna med innan veckans slut. Eller aa, innan FREDAG! gode gud... Jag vill vara liten igen..




puss o gonatt


myssöndag!

Idag har jag haft en sån där söndag som alla söndagar borde få vara. Visserligen så var man lite bakis från gårdagen (trots att jag bara drack vatten ute?) men det trollades bort när min underbara familj kom på inflyttningsfika. Mamma, pappa, Linnéa, Philip, Julia och min söta plutt Ville! Både jag och Zackisen har saknat Ville (och dom andra också såklart!) så mycket så det var så mysigt att ha honom här! Zacke visade stolt upp sitt rum för Ville och bäddade åt både två på marken så att dom kunde mysa! Det gjorde dom alltid hemma tillsammans förut! När det var dags för the la familia att åka hem var det en MYCKET ledsen kille som stod i fönstret och ville att dom skulle komma tillbaka!

Btw, så fick jag en jätte bra inflyttningspresent av mamsen o papsen! En toastmaskin! Den invigdes redan idag:)

På kvällen vart det bad, middag och sen dök Zackes farfar upp med en massa gott! Märktes att Zacke hade saknat honom också för det var en glad kille som visade farfarn runt i lägenheten!

Nu ska jag packa dagisväska, jobbväska och sen ta en macka och lite thé...Lär nog sova gott inatt:) Är så slut!! Tur att det är betydligt närmare till jobbet nu iallefall:)



Snodde bilderna från mammas blogg:)


Cam-rape?

det var tydligen två st som smyg knäppte kort med min webcam igår. Två söta figurer må jag säga!



Linnéa, Zacke och så dök det tydligen upp ett spöke på sista bilden!

Inflyttningsfika och utgång! dynderlördag!

Till att börja med: jag krossade Linnéa på tvspel igår!:D Däremot vart det lite förluster mot Phibbe men huvudsaken är att jag krossade Linnéa så det andra är inge viktigt! KEJ?

Idag dök Emma, Sara, Simon och söta Tuva upp på lite inflyttningsfika! Jag fick en kaffebryggare och det kommer verkligen rädda alla mina dagar hädanefter! Jag hatar snabbkaffe! Kan vara gott ibland men i längden så är det bara skit,skit och åter igen skit! Bryggkaffe är GOLD!

Zacke och Tuvisen lekte jätte bra med drömmarnas trädgårdfigurerna, rorri bilarna och målade imellanåt. Tuva visade stolt att hon kunde skriva Tuva! Duktig tjeja det där!

Nu på kvällskvisten kom lillasyster Julia förbi, hon ska passa Zacke under några timmar när jag ska ut och roa mig lite! är nästan klar med allt, behöver förmodligen byta kläder då jag inte är nöjd med det jag valt ut. Bättra på sminket lär behövas också sen är jag fit for fight!! In i dimman ba! Första cidern är faktiskt redan knäckt, kunde inte hålla mig!

See you!


Tvspelskväll:D whopppp!

Nu är Philip och Linnéa här! Vart en snabb tripp på stan för att handla och sola. Köpte med mig en massa gott hem tills ikväll! Nu tycker jag att pappan min kan köra hit tvspelet så vi kan börja vår tvspelskväll:D en öl lär man ju ta också för att det är fredag! whopp!

Köpte med mig en film hem från stan till Zacke man. Den otroliga vandringen. Han är ju så besatt av hundar och katter så han sitter fastklistrad framför tvn:)

Nä nu är det dags för middag! Mannen i huset skriker att jag ska duka så så får det välla bli :D

Tjiiiiing!


dagens to do yao!

Idag ska det bli några ärenden gjorda, först en viktig sak to do i stan, sen möta lillsis Linnéa för att sola, handla, åka hem och senare kommer lillbrur philip med tvspel! förhoppningsvis kommer Kim och Tim förbi på lite bira också:D

Kommer bli en hel mysig dag/kväll med mina älskade siiskon ♥ tvspel, öl, snacks och ett bra sällskap! Lovely!!

Nä nu ska jag dammsuga och fräscha upp både här hemma och mig själv innan det bär av in till stan! Ciao bella!


Överdrev, yes.

Ok, när jag skrev att Zacke sjulle vakna kl 2 så överdrev jag nog...rätt så rejält! han vaknade nu! Fasen:) aja..hade tänkt att han skulle till dagis imorgon men eftersom att han har varit hemma hela veckan så avvaktar vi nog en dag till. ëfter alla dessa vakennätter och matstrejkningsdagar så behöver han nog en dag till att vila på.

just nu sitter vi i soffan framför byggare bob, bygger lite pussel och ritar imellanåt. pappan håller på och bygger upp den sista stolen till bordet och det lägger jag mig inte i:) nog att han fick byta 3 av dom 6 stolarna han köpte för att bakbenen var för korta, hahaha vilken osis:) kul att retas lite är det iallefall, lite i smyg sådär;)



nu ska jag fylla på kvällens sista kaffekopp och sen joina sängen.
Hoppas att Zacke tycker som jag:)




finally:D

Japp, då var vi igång i lägenheten! Allting börjar äntligen hamna på sin plats! Lite kartonger behöver plockas upp och kläder behöver hängas upp i min waaaalk in closet:D ha ha whopp whopp!

Annars så har vi haft fullt med besök här! Varje dag har det varit någon här för att spana in lyan! senast idag var kim och julia här! Kim hade med sig en massa inflyttningspresenter! min tjeja det där:D och julia åt upp hela kylskåpet typ:D ha ha ha! Nu ser jag fram emot helgen då resten av the big family dyker förbi! I MISS THEM!!!

Nä jag är faktiskt jävligt nöjd med läget! Igår hämtade ahmed ett helt nytt köksbord med 6 stolar som man satt som en kung i! åt precis en god middag och jag bara njööt vid köksbordet! wonderbaaaaaaart dä!

Bloggar mer sen, sitter en tjurig gubbe (på 26 bast) och klagar på att jag ska släppa datan för några sekunder. Den andra lilla gubben slocknade i soffan framför 102 dalmantinerna för ca 1 timme sen. Inte bra! Han lär väll tro att det är morgon kl 2 inatt. Suck!

Yeyeye, bye niii:)


RSS 2.0