Zackarias 2årsdag imorgon!

Imorgon fyller världens finaste kille 2 år! Lill-Z lill-Z lill-Z:) 08.23 den 17 september föddes min fina bebis på akademiska BB. Vädret var exakt som det är just nu, det var kallt och blåsigt men solen sken och löven började bli röda.. Kommer ihåg minsta lilla detalj från vårt sjukhusfönster. Vi bodde längst upp så vi hade världens utsikt över domkyrkan...

Men aj aj aj aj så ont jag hade. Det är däremot nånting jag helst vill glömma. Har glömt det mesta men kommer fortfarande ihåg känslan av att inte kontrollera det som gjorde ont. Jag trodde helt ärligt att min rygg skulle gå av på mitten eller att mina höfter skulle sprängas..fy.

Fast det var det ju så värt för att få världens finaste Zackarias Djurström till världen! Han kom ut med det finaste ansiktet jag NÅGONSIN sett och på hans lilla huvud var det fullt med svart hår. Åhååååå! Bebisbebisbebis. Skulle vilja gå tillbaka och ta vara på tiden, han växer SÅ snabbt!!!

Imorgon, imorgon, imorgon! Är en väldigt speciell dag:) Kalaset blir dock på lördag. Lättast så! Men presenterna från mig får han såklart imorgon:) Han ska få en cykel (trehjuling med en avtagbar pinne på baksidan så man kan skjuta på han. Köpte den lite dyrare varianten för att inte tramporna ska röra sig när man skjuter på, lite småcoolt tyckte jag! Sen verkade hela trehjulingen mycket stadigare än den billigare) och en stor lastbils-truck med masa bilar på! Köpte även en lekmatta (typ som ett pussel som man kan bygga ihop) men den fick han i förväg.. Hehe.

Man fyller ju bara 2 år en gång i livet, riight?:D




Cutiie!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0