Hos tandspecialisten.

ja vad ska man säga. Hos tandspecialisten gick det väll bra. Förutom att det kom fram en hel del andra saker som gjort allting så mycket värre än vad det borde vara. Tydligen så är min käke och mina kindmuskler helt paja. Har hänt en hel del saker på sistone som har gjort mig stressad, arg och ledsen vilket har lett till att jag har börjat gnissla tänder under nätterna och biter ihop käkarna under dagtid (helt utan min vetenskap, har aldrig haft problem med det förut) just för att jag går och känner mig orolig. Omedvetet. Hela mitt bett har blivit snett pga det och när jag tex äter så arbetar mina kindmuskler på helt fel sätt pga allt detta. Tänk så fort det kan gå!! Det har bara gått ca 3 veckor sen dom här problemen började och under den tiden har min käke blivit totalt kaos.

Nu har jag fått övningar att göra 3 ggr/dagen som ska göra så att mina kindmuskler "arbetar" på rätt sätt. MEN hur ska jag kunna trolla bort att jag är orolig? Det är ju framförallt det som ligger bakom allting! Att det händer så mycket just nu gör ju ingenting bättre! Tydligen så måste jag "varva" ner mer på kvällarna, tänka på bra saker innan jag somnar osv osv. MEN LÄTT! Det är ju i min hjärna allt sitter i! Kan inte bestämma vad jag ska drömma om på nätterna direkt. Äh fan, jag låter dom här övningarna få en chans. Senare kommer jag ju få en skena och lite andra saker som förhindrar att jag biter ihop käkarna som jag gör. Ska även få träffa en psykolog 8 ggr och försöka få fram vart problemet sitter.

Visdomständerna däremot är fortfarande samma lika. Dom måste ryckas! Fortare än kvickt egentligen men måste först ta itu med det här problemet och tydligen kan inte mina visdomständer bli mer skadade (KUL) än vad dom redan är. Och 2 månader utan ryckning borde jag klara av och om inte så får jag mer pencillin utskrivet (KUL).

Känner mig så tom just nu, vet varken in eller ut. Vet inte hur allt ska gå till? eller om det ens hjälper? vet inte hur länge till jag måste må såhär pass dåligt? vet inte när jag ska få sova ordentligt igen? eller när jag ska få käka mat utan problem? hur lång tid ska det ta innan allt är fixat? OSV!

Tandläkaren var verkligen över förväntningar men man fick så dålig information! Jag försökte fråga om allt jag undrade över men självklart glömde jag hälften. Känns iallefall tryggt att om det inte har blivit bättre på en vecka (även om det är så lång tid, har ju redan mått bokstavligt talat PISS i över en vecka) så får jag en ny tid direkt. Samma dag.

Blablablabla! Tack bloggen för att du lyssnar, eller nåt.



En glad Maria på sista april förra året...


Kommentarer
Postat av: Sara

Stackars Mia! Tänk vad jobbigt det kan bli. Hoppas att det ordnar sig. Inte ska du behöva gå och vara så orolig! Kramar till dig!

2011-02-16 @ 21:17:05
URL: http://www.sarasliv.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0