Måndag.

Efter jobbet i fredags åkte jag hem till Ahmed, måste varit den varmaste dagen i hela mitt liv! Och vad är det med bussar och ingen AC? Trodde jag skulle dö på bussen dit! Nej nästa gång det är så varmt, blir det ingen buss fär min del då blir det en promenad.

Lördags åkte jag hem rätt tidigt på dagen, så hann med en hel dag i poolen. Var ju lika varmt då, så poolen var hela lördags sysselsättningen. Poolen har btw 23 grader nu =) Så nu badas det på!

Söndags vart det åland!!!! Oj vad skönt det var, låg på klipporna och sola hela dagen! På båten hem vart det smörgåsbord, mums mums! Nu behöver jag inte äta på två veckor! Både jag och lillen har nog fått i oss allt vad vi behöver för en lång tid framöver! He he! Hur som helst, hade en riktig höjdar dag! Känns dock inte lika bra nu när brännan svider som den aldrig gjort förut. Låg i Poolen en stund när jag kom hem från jobbet idag och det gick inte alls, tror jag får ta det lungt med solandet några dagar tills den värsta brännan lagt sig, sen när det bara börja om på nytt! För vad jag har hört ska den här värmen hålla i sig! =)
Varför jag inte skrivit förresten är för att nån jubel idiot har haft sönder datan, IGEN! Så nu får jag låna mammas när jag ska blogga.

See you later!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0