Idag har vi hunnit med mycket :)

Dagen började med full fart! Drack kaffe, väckte Zacke, käkade frukost framför barnprogrammen och sen vart det en ruschpromenix ner på stan för att lämna in några viktiga papper. Promenad tillbaka. När vi väl kommer hem och sätter oss i soffan för att käka lunch så ringer gammelfaster Britt och säger att dom är på väg för att hämta upp oss. Bara att vräka i sig lunchen och sen springa ner till tvättstugan och boka tvätttid (det fanns ikväll, YES!) sen ut till bilen... Vi mellanlandade hemma hos mamma på lite kaffe och mys innan vi drog oss vidare till storasyster Sara och hennes alldeles nykläckta Isak ♥ Han var såå fin!! Lilla gubben!!! Dock var tiden knapp och Zacke trött och grinig så hann inte mysa något vidare med lillen... Men vi fick iallefall i oss tårta och kaffe!:)

När skjutsen avgick hem så erbjöd sig Britt att bjuda oss på lunch på Mcdonaldts! Ingen vart nöjdare än jag och Zacke! Han älskar deras cheeseburgare och jag älskar ju all fet mat mohaha;D

Vi klev nästan precis innanför dörren och jag har satt igång med förberedning inför tvätt. Sorterade inte klart allt igår men nu är det klart! Bara att invänta 18.00 sen blir det tvätt till 21!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0