Dagens!

Jo men självklart hittade vi på saker idag! Höll på att bli tokig här hemma! Myrorna i brallan försvinner aldrig, varken för mig eller för Zacke!

- Jag, Ville och Zacke stack iväg och matade fåren någon kilometer bort med morötter och gurka. När vi skulle gå hem därifrån så var det visst två killar med väldigt trötta ben så det vart till att sätta båda killarna i vagnen och herre vad jobbigt det var!! Träningsvärk i armarna lär jag garanterat ha imorgon! Tänk dig en unge på 25 kg varav en på 14 i samma vagn! Det gick inte ens att svänga och på vägen hem är det dessutom världens jobbigaste uppförsbacke! Shetas pomfretas:)

- Vi kom hem till en ruskigt GOD middag! kycklingspett, ris, grillade champinjoner, paprika och halloumi. Mums!!

- Efter middag och kaffe tog vi en promenad över till Petra där det stod montering av spjälsäng på schemat. Vi lyckades mycket bra! Vad ska man med karlar till?;D Vart även ett par koppar kaffe, hemmagjord saft och prat om allt mellan himmel och jord. Vi klev innanför dörren här hemma strax efter 21 och då var det kvällsfika, borstning av tänder, tvättning och sagoläsning som gällde. Nu sover Zacke efter många om och men! Tur det för att imorgon är det upp med tuppen, Petra hämtar upp oss under förmiddagen och då beger vi oss in till American Car Show :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0