Dagens pics!

Tänkte att det var ett tag sen jag la in "dagens pics" så tyckte det var dags för det idag! =)


Lillkillen springer omkring med en "sak" som låter när man drar den på golvet.




.. Sen vart han arg för att han inte fick den att åka rakt fram så då skulle den upp på hallbordet minsann.




.. Då tyckte han det var roligare att leta godisrester efter Ville! Zacke vet nämnligen att Ville brukar tappa godis där och Zacke brukar vara väldigt snabb på att hitta det och stoppa det i munnen.




.. När godisjakten var över var det Rorri racerbil som gällde.




Sen kom äntligen Villeplutten hem från dagis!





Då vart det mys i soffan! Dom lägger sig i varsin ände. Ville kollar på tv men Zacke kollar mest på Ville och försöker få så mycket uppmärksamhet som det går, vilket Ville tycker är mindre kul! =P





Ett exempel på hur det ser ut:
Visserligen kollar Zacke på mig nu och fjantar sig framför kameran men annars brukar det vara att trotsa sin morbor på all sätt och vis. Bl.a hälla ut hans oboy, ställa sig framför honom så han inte ser tv:n, stänga av tv:n, stänga av videon, ställa sig vid hans öra och skrika det värsta han kan m.m m.m.




När han gett upp att försöka få uppmärksamhet från Ville kommer en glad kille ut i köket med sin nusse och vill mysa med mamman! =)




Dags för det dagliga buset med katten "Larsson", dvs rycka i päls och svans. Att han aldrig lär sig att vara snäll mot katten?! Jag brukar ALLTID säga åt honom om han är dum och katten säger också ifrån med riva till, så jag förstår inte varför han går tillbaka och gör samma sak VARJE dag!? Tokisen.




När det inte var nåt roligt att busa med katten längre gick han till kaninen och härjade på där. Han tur ut höet ur buren och lägger tillbaka, om och om igen!




En argbigga som försöker komma upp på stolen. Går sådär. Men kolla hur vig han är!? Haha det ser så kul ut. Självklart fick han hjälp upp och fick sitta med mammsen och leka lite vid bordet. Det är den nya grejen.




Det var dagens pics! =) Nu ligger lillkillen och sover..


Kommentarer
Postat av: Sara

Åh sötaste Zacke! Jag och Tuvisen längtar efter honom. Men vi får ju träffa han idag. :-D



Tänker på dig idag lill-sis! Hoppas att allt går bra! Men det är bara att vara stark och stå på dig så kommer det att gå fin-fint!



Mååååååånga kramar!!!

2009-11-25 @ 08:32:37
URL: http://www.metrobloggen.se/sarasliv

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0